Edit (2005. gada 28. Novembrī): Ok... o_O; Lūdzu, pēc pirmajiem zīmējumiem manus skilus nevērtēt. XD Tālākajās lapās šim topicam ir krietni vien jaunāki un krietni vien labāki zīmējumi. Iespeejams prieksh sava vecuma ziimeeju tiiri pienjemami... lai apgaismotu juusu praatus teiksim taa - man ir zem 15
Iistaa bilde izskatiijaas daudz labaak... mans skeneris ir taads kaads vinsh ir...
Jaacer, ka jums nebuus jaapiepuula acis paaraak daudz... eh... buutu man photoshops....
tautietis
Apr 3 2004, 17:06
ehh, vispaar man patiik.. akiro..
Kool es taadas darbiibas riktiigi atbalsu tik rulee hi hi
tautietis
Apr 4 2004, 23:34
jep! es ar sak to pash! ziimee tik taalaak un pameegini ar flomasteri:) tev lapi sanaak
tur taakaa kaukaadi hiroglifi ko tas noziimee
,vai arii tas vienkaarsi taapat
Taa tik turpini....
ShinChan
Apr 5 2004, 14:46
atbalsta un iedrosjinaataaju grupa, he, he
vajag jau cilveeku atbalstiit, tacju ir arii pasjam jaajuut vai ir gribeesjana, vareesjana un perspektiiva. Ja ir tad vajag bliezt taalaak un neklausiities neobjektiivu kritiku, ja nav, tad gan jau agraak vai veelaak dziive ragus aplauziis. tacju buutisks ir pats saakums un saakumaa sapraata robezjaas vajag atbalstiit.
*domaa "kaut vecaaki buutu mani suutiijusji uz muzikas skolu"*
Un man likaas ka mans braalis saka ka es labi ziimeeju tikai taapeec lai es neapvainotos... bet shkiet ka vinsh nav vieniigais kas taa domaa... Bet Pikji, manupraat, shajaa forumaa neviens nepaarspees
Un Pikji, tie hieroglifi malaa noziimee Akiro-san... Kaapeec Akiro veeljoprojaam nezinu, patiik tas vaards ljoti..
Reku veel viens... shitais ar ziimuliem izkraasots...
Vareetu gadiities ka panjem tiiri daudz laika lai ielaadeetu...
Man piegriezaas taas pukjiites kraasot, iedzinos slinkumaa...
Takashy
Apr 6 2004, 19:16
cute
Pirmo ziimeejumu ir gruuti saprast (laikam man ir uztveres trauceejumi
) un otrais ziimeejums man shaa vai taa nepatiik - engeli vai hvz kas...
AlexMak
Apr 6 2004, 21:44
Forshi zimejumi. Es ka cilveks, kas nemak zimet (nemaz - man pat parastie kvadrati negliti iznak, nerunajot par sejam) domaju, ka tas ir gruti un cienu tos, kas to mak.
tautietis
Apr 6 2004, 21:46
kaut kas nav ar aceleem kaartiibaa.. bet japaaniski.. tikai dereetu izkraasot:) tev tiesjaam vajaga fotošopu!
Mjap. Meeginaashu piespiest savu braali lai vinsh prieksh manis kautkur internetaa novelk.
QUOTE (Rune @ Apr 6 2004, 08:37 PM) |
Pirmo ziimeejumu ir gruuti saprast (laikam man ir uztveres trauceejumi ) un otrais ziimeejums man shaa vai taa nepatiik - engeli vai hvz kas... |
Rune, taa ir gaumes lieta. Katram no mums ir savi uzskati un domas.
Jaa un es piekriitu tautietim, taas acis patieshaam jociigas. Bet tas taa, es veeljoprojaam iisti nevaru atrast savu stilu... nu nekas... gan jau kautkad atradiisies
Hi hi hi sittie man atgaadina manas matemaatikas klades, lapas visas malaas noteestas ar visvisaadiem ziimeejumiem, pierakstu tur ir kaadi tikai 35%
Jociigi. 70% cilveeki matemaatikaa ziimee kladees
Es tikai citreiz, jo uchene man taada stresaina
Bet iisteniibaa vareetu ieskeneet kautko iz veestures stundas
Man apmeeram 1/3 no lapas augshas ir noziimeeta ar kjinkjeezinjiem, tad veel abas malas, un taalaak iet pieraksti
heh .. nu matemaatikaa tas man ir veids kaa ciiniities ar miegu ...
savaadaak jau nevar ...
Kikyou a kaa duutu ja tu meeginaatu ziimeet uz baltaam lapaam?
Tas ir dikti miilji, bet piemeeram man ruutinas traucee...
Var jau pameeginaat. Es parasti ar baltaam lapaam neaizraujos bet ok, var jau pameeginaat
QUOTE (Kikyou @ Apr 8 2004, 08:00 AM) |
Var jau pameeginaat. Es parasti ar baltaam lapaam neaizraujos bet ok, var jau pameeginaat |
pameeggini papriekshu uzzimeet mazaaka izmeera bildes un tad leenaam paariet uz lielaam- es taa kaadreiz maaciijos ziimeet- jaaizvelk savi ziimeejumi - kas tapushi tavaa vecumaa- varbuut kautkas jeedziigs atradiisies...
Hmm... balts papiirs un neliels veeja efekts =)
Nedaudz veel skiceejumu uz papiira pielaboshu, tad ar photoshopu shmukaak uztaisiishu =)
ehh tacu tu reali zime
!es piem ari nemaku zimet....
!Es pameiginaju uzzimet Goku no Dbz bet nekas neiznaca
!BEt tu tiesam norm zime
!
Nu re, uzreiz cits skats..
vareetu protams liinijas bish pietiiriit, lai nav tik spurains, bet tas pats peliksies ar laiku.
Kad roka labaak uztrennessies.
heh .. labais... es tavaa vecumaa netuvu tik labi neziimeeju ...
taa turpini..
Eu kādēļ šeit vairs
Kikyounerāda savus zīmējumus, vai ir pazudusi iedvesma.........
Cerams ka ar laiku parādīsies kādas bildītes...
Lieliski, pamēģini mazliet vairāk detaļas.
Man patīk.
Jaa... savaa zinjaa... Man kaadas 2 nedeeljas iedvesma bija pazudusi taa, ka neko izdomaat galiigi nevareeju... Vakar atgriezaas
Es arii pie skenera netieku... Paga tagad tieku... brb kautko ieskeneeshu =D
Labojums: Laikam tomeer nekas nesanaaks --; tas vecais egoists atkal skeneri atvienojis >_< Nu taadaa gadiijumaa atliek tikai ziimeet kautko uz datora...
Veelviens labojums: Reku 95 minuutes kur tika izshkiestas =D Ziimeeju vienaa oekaki (citiem vaardiem sakot, kautkas liidziigs forumam, tikai tur ir jaaziimee) shito. Meegini ignoreet fonu, tas man iisti nesanaaca, man vispaar nekad nesanaak fonu uzziimeet normaalu
baseboalbatboy
Jan 8 2005, 23:36
Tam tur zīmējumam kur šī ar to sīciņo somiņu
[B][SIZE=14]ACIS PAR MAZU
asamashii ritori banpaia
Jan 9 2005, 09:57
man ljoti patīk. tev foršs un smuks stils.
not_alone
Jan 15 2005, 01:10
nju iicteniibaa ir ok,patiik tas,ka baik miilji
Kikyou
Jan 18 2005, 20:44
Akdiiies nemaz nezināju ka šitais topics vēl pastāv... kāds var to izlabot? o___O;;;
Priekškam?, Jauks, vai tad viņs kādam maisa?
wIZARD
Jan 20 2005, 22:26
heh es arii kautko iepostoshu
wIZARD
Jan 20 2005, 22:43
Kikyou
Feb 15 2005, 22:43
Sākumā tas bija domāts priecīgs zīmējums, zīmēju ar gaiši zilu krāsu, visi priecīgi...
A rezultāts....
Man vispār patīk drūmas lietas, bet šitais jau ir baisi....
Kikyou, tu esi iists malacis!!!!!
-kumori-
Feb 16 2005, 10:10
Kikyou te jaklust par gleznieci
Un izstadit savus Zimejumus pa visu V-pili
not_alone
Feb 16 2005, 11:56
hey hey,tas peedeejais bij tiiik KAWAII
nju wii...taisni prieciigaax praats palika
Kikyou tas ir vienkārši perfekti! MMMmm... tev tiešām labi sanāk!!
Dzonis
Feb 16 2005, 16:45
mmm...elfen lied..: )_ ir smuks..
Ramiel
Feb 16 2005, 18:20
nemazam neticas ka tas nav originaals 0.o
Kikyou
Feb 17 2005, 01:06
...vispār jau šitais nemaz nebija fanarts... o__o;
Laikam atkal kautkam līdzīgs iznācis... ~.~;;;; *shoots self* x_x
dmonster
Feb 19 2005, 16:43
šā vai tā vai ir vai nav, labs ir jebkurā gadījumā.
Kikyou
Mar 17 2005, 20:01
o.o; Kautkas zaļš. Šausmīgi patīk zīmēt izmantojot tikai viena veida krāsu... *_*
baseboalbatboy
Mar 17 2005, 20:26
Njā, šis baigi labais
itīpāši zaļās krāsas tonis labs.
swordsman
Mar 17 2005, 21:02
man liekas ka kikyou nemaz tik slikti neziimee ,bet man visslabaak patika tas tumsais ziimeejums paareejie nu nebija tik reaali un man nepatikaas tas ziimeejums kur bija taa meitene ar sominu
Kikyou
Mar 17 2005, 22:11
Tie zīmējumi pirmajās 2 lapās ir gandrīz vai gadu veci. o.o; (nezinu, es pati skatos un man liekās, ka tur ir samērā liels improvement, bet... o.o)
dmonster
Mar 18 2005, 10:01
Pēdējais zaļais arī ir labs. He he, Be happy don't worry. Bet kautkā izskatās, ka zods nav tā mazliet līdzsvarots, don't lisen I'm stupid anihow.
asamashii ritori banpaia
Mar 18 2005, 11:51
kjūt
man ļoti patīk šitie minimālie un suppermīļie zīmējumi kā tas pēdējais..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.