Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kikyou
Eu tu te beidz, ja, es dārziņā nogāju veselus divus gadus un tāpēc es zinu visu par mākslu, ko vajag zināt!! Tev tāda izglītība vispār nav. >:U
Ā un vispār es esmu drausmīgi apvainojies tava neiecietīgā komentāra dēļ. Pazūdu no šī foruma uz VISIEM LAIKIEM!!
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Feb 21 2009, 03:52) *

Ā un vispār es esmu drausmīgi apvainojies tava neiecietīgā komentāra dēļ. Pazūdu no šī foruma uz VISIEM LAIKIEM!!

Paga, paga, tev te vēl kādas dažas dienas jāpadiršas ar visiem, un tad jānotinas!
Tu.. tu... Āzi! laugh.gif
edg
IPB Image
xikes
QUOTE(edg @ Feb 24 2009, 05:43) *

Nē, nu, pag, tanī teikumā vārds "krabji" taču ir domāts kā uzruna, tapēc tas arī būtu jāliek komatos!!
Arta
QUOTE(xikes @ Feb 24 2009, 08:54) *

Nē, nu, pag, tanī teikumā vārds "krabji" taču ir domāts kā uzruna, tapēc tas arī būtu jāliek komatos!!

Gribēju pie tā paša piesieties. ;D
edg
QUOTE(Art`a. @ Feb 24 2009, 10:19) *

Ā, es biju iedomājies, ka "krabji" atbild uz "kas mēs esam" un "sveiki" uz "kādi", jeb frāze ekvivalenta ar "Mēs esam sveiki krabji". Ja jums taisnība un pašironija teikumā nav iekļauta, tad "Nē, nu, sveiki, krabji!" ir jāizdala atsevišķā teikumā, jo nes neatkarīgu un uzmanību piesaistošu lomu izteikumā. Alternatīvi, "krabji" var tik lietots kā otrā teikuma iesākums tūlīt aiz "Nē, nu, sveiki!", šādi, noliekot stāstītāja uzrunu jau pēc uzmanības pievēršanas, kas notiek pirmajā teikumā, īpaši uzsverot šīs uzrunas nozīmību, kas, ņemot vērā pirmā teikuma izteikto attapības trūkumu, norāda uz "krabju" īpaši vājām spējām uztvert tālāk formulēto. Tomēr interpunktuācijas vājais lietojums neļauj saprast autora paredzētās izteikuma jēgas nianses, un pat lielus tā izpratnes pagriezienus! Tagad tu redzi, Kikyou, kāpēc komati vajadzīgi?!!! Tagad tu redzi???!!!
Kikyou
QUOTE(edg @ Feb 25 2009, 06:04) *

QUOTE(Art`a. @ Feb 24 2009, 10:19) *

Ā, es biju iedomājies, ka "krabji" atbild uz "kas mēs esam" un "sveiki" uz "kādi", jeb frāze ekvivalenta ar "Mēs esam sveiki krabji". Ja jums taisnība un pašironija teikumā nav iekļauta, tad "Nē, nu, sveiki, krabji!" ir jāizdala atsevišķā teikumā, jo nes neatkarīgu un uzmanību piesaistošu lomu izteikumā. Alternatīvi, "krabji" var tik lietots kā otrā teikuma iesākums tūlīt aiz "Nē, nu, sveiki!", šādi, noliekot stāstītāja uzrunu jau pēc uzmanības pievēršanas, kas notiek pirmajā teikumā, īpaši uzsverot šīs uzrunas nozīmību, kas, ņemot vērā pirmā teikuma izteikto attapības trūkumu, norāda uz "krabju" īpaši vājām spējām uztvert tālāk formulēto. Tomēr interpunktuācijas vājais lietojums neļauj saprast autora paredzētās izteikuma jēgas nianses, un pat lielus tā izpratnes pagriezienus! Tagad tu redzi, Kikyou, kāpēc komati vajadzīgi?!!! Tagad tu redzi???!!!

Manu smadzeņu iekšējā aina pirms izlasīšanas:
IPB Image
Manu smadzeņu iekšējā aina pēc izlasīšanas:
IPB Image
Pikis
O_o

WTF kas te notiek @_@
Tenma
QUOTE(Pikis @ Feb 25 2009, 20:19) *

O_o

WTF kas te notiek @_@

kā kas? aizdegās krāsas izgarojumi...
Kikyou
IPB Image
Nasing spešal.
Ayumi
Nasing spešal.

lūgums uzzīmēt Slaktera fanartu.
Tamashi
Ew, stiliga skice smile.gif
Ya tas ir"nasing spesal", tad paradi kadu "spesal" biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Mar 7 2009, 16:12) *

Nasing spešal.

lūgums uzzīmēt Slaktera fanartu.

IPB Image

Spešal diez vai tagad varēšu parādīt, jo man galīgi vairs nekas nenāk ārā.
lilion
slakteris ir sasodīti piemīlīgākā lieta ko es esmu redzējusi @U@
Kikyou
Hehe. >:3

Tāa, beidzot saņēmos pacelt pakaļu no gultas un aizstaigāt līdz datoram, lai šo to ieskenētu:
IPB Image
IPB Image
Un ne-fanarti:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
^ Šito zīmēju autobusā braucot no olimpiādes atpakaļ. Saule jau bija sākusi rietēt un ne velna saredzēt nevarēja.
IPB Image
Tigra2
Esmu sajūsma par "Patchy". Tā gribētos redzēt izkrāsotu. :B Tas tērps un motīvs kopā ņemot ir sasodīti piemīlīgs. Ja nav slinkums, noteikti izkrāso! :3
Ļoti patīk arī tas rakstu darbs. :B Arī esmu mēģinājusi, taču tik piemīlīgs man nav sanācis.

Pārējie gan nasing spešal, tu spēj daudz ko vairāk. cool.gif

Tamashi
Kruta! biggrin.gif Tas- take it easy - ir labs biggrin.gif
Ayumi
chibi Slakteris tagad mans favorits, paldies!
now I can sleep peacefully.
Kikyou
Tigra, bij vispār man doma Pačulīti krāsot, bet es nezinu. Redzēs. Kad galīgi nebūs ko darīt iespējams tā arī darīšu.

Paskat tik, cik radoša diena pārmaiņas pēc!
Kārtējā oC sesija (pēc ilgiem laikiem) ar xikes!
IPB Image
Dead Star
aaaaakdieees..slakteris ir tiik apburošs :> bezmaz vai varētu bļaut moar,moar~
mm Reimu ar i feinīgi(milzu bante yay~),iespējams toreiz skatoties es viņu pat neatpazinu vai arī viņa nemazām vēl nebij tapusi.
pīs.ksaikija cilvēciņa sejas izteiksme kkāda traumātiska pagadījusies o_.
Kikyou
Nāaa, tu visas tās skices biji redzējusi. Kā tad tu tā, kā tad tu tā... ō_ō
Tamashi
Slakteris... huh.gif
I didn't get it.
Dead Star
QUOTE(Kikyou @ Mar 8 2009, 01:16) *

Nāaa, tu visas tās skices biji redzējusi. Kā tad tu tā, kā tad tu tā... ō_ō

hmmm..es domāt,ka tad es vēl nezināt touhou? x_x saaa
Kikyou
Ahaa, tad tu tik biji pāris remiksētas dziesmas dzirdējusi.

IPB Image
^ Nav mans čars. Un man pofig par plaukstām.
Kikyou
LETTAH USSAH USEAHH SOMEAHH PAINTAHHHHH!
IPB Image
^ Jūs nekad neuzminēsiet, kam pieder tā roka. HAHAHHAHAHHAHAHA.
IPB Image
^ Yuyuko izdzēra jūru un tagad ēd mirstošās zivis!
dmonster
Faking at last. Priecājos, ka atkal ko sataisīji, kautvai tas ir tikai paintā.

Nav diži ko piebilst par darbiem, interesanti ir uz brīdi viņiem skatīties virsū, bet tālāk arī nepiesaista. Nav ne jausmas, kam roka pieder. Čaka norisa otrās pakāpes brālēnam?

Tātad wurk! Wurk rait nao :V ! Maik zumthng butful!
Kikyou
Heheh. Labi. Šodien noskatījos 10 sērijas Detroit Metal City un sagribējās zīmēt tā kārtīgāk beidzot!
IPB Image
Kādas 4 stundas darba, lol. Jā, es par sevi esmu starā.
Ja man būtu otrs vārds, tas būtu Motion Blur. >_>;
Arts
Jāmīl sejas izteiksme un zaķis,un tējas servīze,un whirlwind +10 attack.
Manu lažu uz labā pleca,tumor?
Kikyou
Nāaaa, pufīgas piedurknes blūzei.
Ayumi
foršās emocijas!!
Isabel Carmin fon Edelhain
Šitais būs mans fafs laikam biggrin.gif
Yanka_ronin
Ūūūūh, kas par mājas berserciņu biggrin.gif
dmonster
Jau labāk.

Labais plecs par aukstu un izskatās itkā labā roka ir pārāk tālu izvirzīta, citādāk labs.

Kikyou
Fanks!
Pat nedēļa nepagāja, jau nākamais krāsainais. Laikam esmu zirgā. Haha, kā mani smīdina šitais izteiciens. Zirgā. Pfft.
IPB Image
Es zvēru pie dieva es vienradžu kāju nagus nesmēķēju šito taisot.
kaiva
laugh.gif tev ar priecīgas Lieldienas.
Skatam aiz loga ļoti atbilstoši.
Un tagad es gribu redzēt ko tu vari uzzīmēt, kad sapīpējies.
Pinky
forshs nge fanarts. smile.gif
Tigra2
Pingvīni rullz :B
Šitais man patīk, tāds jauks un pūkains. Man gan prasītos nedaudz izteiktāku lainartu apakšā, bet tas tā.
visfeinākais pingvīns ir tas fonā :B
edg
Kāds zaudēja derībās, lai būtu pingvīns uz galvas jānēsā? Bet kompliments: Asuka izskatās labāk kā animē... ja ignorē to aci... hipnotizē... iedomājies, ja abas būtu tādas?
IPB ImageIPB Image

Piedāvāju labojumu:
IPB Image
Tenma
hm... tagad viņa izskatās tā it kā viņai kāds liktu pozēt bildei momentā, kad viņai ļoti, ļoti vajag uz wc... rolleyes.gif
dmonster
Neesmu skatījies anime, bet wikipedia man izskaidroja jau pirms daudziem gadiem, kāpēc to neskatīties.

Anyhow, I agree, it doesn't s.ck. Vienīgais, kas man traucē ir viņas kreisajai krekla piedurknei būtu jābūt īsākai/tikpat garai, cik labās rokas piedurknei. +Ko Tigra teica par lainartu.
Kikyou
Ai, edg, tu tak esi. laugh.gif Bez desām var palikt.
Arta
Birlle kā no želejas..
Kikyou
A kā tu zini, ka nav? Pagaršoji? :U
Arta
Neteicu, ka zinu. -D-
Tā vienkārši izskatās. ^^
Kikyou
IPB Image
Vienkārši kaut ko smuku gribējās.

Edit: Kaut kas priekš Keydan'a, ko iesāku sensen atpakaļ, bet šodien viņu atverot man galīgi nepatika kā izskatījās, bet darbs bija jau ieguldīts, tā kā fiksi noslīpēju cik vien varēja un domāju šo pašu tēmu mēģināt vēlreiz zīmēt, tikai nākamreiz - 3000X KRUTĀK. >:C
IPB Image
Kikyou
Nē? Nu labi.
Turpinu spēlēties. ō_ō Iesākumam kaut kas pusnopietns.
IPB Image
Pīpēt ir slikti, bet man patīk kā izskatās pīpes un dūmi. Vispār man iepaticies viļņotas lietas zīmēt.

Un tagad ahoi miskasti:
OmG ArTsy FarTSy And SuPEr ExPRe$$iVE!! Hahahhaa, nēee, es šite tikai spēlējos iesildoties.
IPB Image

Un tad vēl es atradu pāris vecākus skrāpējumus, kuri netika tā arī te ielikti, bet viņi man patīk par spīti tam, ka tur nekā tāda īstenībā nav.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Tas pēdējais bij tik uzskates materiāls priekš vienas figņas.

Un tad vēl zīmulnieki:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ha, un šim pēdējām man pat ir vesels dzīvesstāsts komplektā. Gaidot autobusu, man piesēdās blakus piecgadīga meitenīte un skatījās kā es zīmēju. Izrādās, ka viņu sauc Betija, viņai patīk kaķi, bet nepatīk suņi. Un vēl viņai nepatīk melni mākoņi, kas no gariem skursteņiem nāk ārā. Tas man likās vienkārši brīnišķīgi, jo man arī tādi mākoņi nepatīk.

Kad būs kaut kas nopietnāks? Nez. Tad jau redzēs. Ko jums gribētos, lai es uzzīmēju? "Kawt ko kas nesuXXX" nepieņemšu par atbildi. >:C
Gribās kaut ko ar ideju apakšā uzzīmēt, bet nekas nenāk prātā.
Dead Star
hmmm..tas sirmais tētuliņš ar visiem heheheee fonā un jauno puikiņu kkā pavirtis izskatās :>
balti zaļais glīšs(maz krāsu yaay),lidojošās bantes ar tīk *.*
Strawberrycat
man ljoti patiik tavs 3. ziimeejums,man ljoti patiik kleita un kraasas, bet arii pirmais ir ljoti miiliigs, patiiktas pulksteniitis,kaa arii taas sarkanaas liinijas.
Ceru ar laiku ziimeet tikpat labi kaa tu. Tev ljoti labi izdodas. smile.gif
Klokjvaarpsta
Ja godiigi, pirmais ziimeejums visvairaak ieduuraas aciis, bet tas man taads individuaals skatiijums, jo peedeejaa laikaa baigi patiik kontastreejoshas kraasas un izceltas kontuuras. Un sestajam ziimeejumam piesaistiits staasts, kas baigi veido ziimeejuma raksturu un raksturs ir tas, kas darbus veido unikaalus. Shie divi arii bija tie divi pie kuriem vienkaarshi nespeeju apstaaties. Gliiti
FuschichO
Uzzīmē Ledu un gulbi. Tur ir labs stāsts apakšā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.