Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
anti
QUOTE(FuschichO @ Dec 12 2009, 13:50) *

So I heard, ka ir tādas mangas zīmēšanas programmas. Kura ir bestest? Vai kāds ir mēģinājis lietot?

Besterestest vai tad Manga Studio neskaitījās?
Tigra2
Pēdējais piemīlīgs, tās džempera ieloces gan rada tādu, šizīgas anatomijas iespaidu, tomēr visādi citādi baigi labs. C:

Nu jā, žēl gan, ka vairs nedalīsies ar saviem pixiechibīšiem. :____;

DarkDevilCat
QUOTE(Kikyou @ Dec 12 2009, 02:47) *

IPB Image

looks cute rolleyes.gif
Kikyou
Atkal spēlējos.
IPB Image
Trīs lejeri, nekādu līniju. Sākumā vispār gribēju tik ar vienu iztikt, bet šķiet no 60+ uz 1 tomēr ir pārāk straujš lēciens, tā kā piesviedu vēl divus. Man vispār vairākas vietas galīgi nepatīk kā izskatās, bet lai nu paliek. Šis tik un tā pārāk neliels, lai būtu nopietns.
FuschichO
looks pretty damn serious. Let me express my appreciation.
Es atvainojos, ka lietoju angļu valodu tik daudz, bet ir grūti no tā izvairīties, jo es pat domāju angliski (vnk gadījumā, ja kādam krīt uz nerviem)

Vai tev vispār nebija lainarta, proti, pamats zīmējumam taču bija, vai ne? Es arī kaut ko tādu nopietnāku pamēģināšu, citādi pēdējā laikā es gluži vnk atstāju pamatzīmējumu pa virsu krāsojumam utt.

Manuprāt, līniju neesamība noteikti piešķir lielāku atmosfēriskumu darbam.

Also, ty, anti
Kikyou
Es arī domāju angliski (pārāk bieža sazināšanās ar ārzemniekiem dara savu), bet rakstot tomēr mēģinu atcerēties latviskos vārdus. Izņemot tad, kad man galīgi pie tūtes. C:

Nā, nebija gan. Apmēram šitā viņš izskatījās sākumā, nekā cita apakšā nebija:
IPB Image
(apmēram, jo man vairs sākotnējā iesākuma nav)

Nākamreiz gan noteikti likšu pamatā līnijainu skici kaut kādu, citādāk es baidos, ka kaut ko kustīgāku savādāk būtu pagrūti uzzīmēt
DarkDevilCat
Tavs pedejais darbs ir tiiri feins.
Man laikam ta tik liekas, bet ir diezgan lidziga meitenei no vienas animes, jeb precizak lelei(dzivai biggrin.gif), tikai krasas atskiras.
Kikyou
QUOTE(hollow @ Dec 18 2009, 12:03) *

Man laikam ta tik liekas, bet ir diezgan lidziga meitenei no vienas animes, jeb precizak lelei(dzivai biggrin.gif), tikai krasas atskiras.

Ahh, man šķiet es zinu, par ko tu runā...
IPB Image

Nja, zīmējot pat prātā neienāca, bet, ka tā skatās... Tā lūk tās lietas prātā nosēžās. :C
DarkDevilCat
QUOTE(Kikyou @ Dec 18 2009, 12:46) *

QUOTE(hollow @ Dec 18 2009, 12:03) *

Ahh, man šķiet es zinu, par ko tu runā...
IPB Image

Nja, zīmējot pat prātā neienāca, bet, ka tā skatās... Tā lūk tās lietas prātā nosēžās. :C

mhm rolleyes.gif
man pec izskata vina patik, bet pec uzvedibas ne. biggrin.gif
a tas ari tavs zimejums? biggrin.gif

uh nvm biggrin.gif tikai tagad kad ieskatijos daleca ka tu pievilki klat smile.gif
Keydan
QUOTE(Kikyou @ Dec 18 2009, 10:29) *

IPB Image

IPB Image
Kikyou
QUOTE(Keydan @ Dec 19 2009, 01:31) *

IPB Image

Hahahaha, man ar tā bij pirmā asociācija.

Lai tur kā!

Šis priekš anti, par zvaigznēm:
IPB Image

Did I do it right?
anti
Das ist zō kyūt!
Un jā, you did it right - sejas izteiksmes ir super ;D

Paldies!
Arts
IPB Image
Dragonage chibiki!!!!
Kikyou
QUOTE(Arts @ Dec 22 2009, 19:27) *

IPB Image

Man bail. >:
dmonster
Dragon Age, motherducker. Tas vairāk par visu priecē sirdi :]
Keydan
Yey! Swamp Bitc... I mean witch Morrigan and frenchie disturbing peson Leliana!
anti
Nu man viņas abas baigi patika, lai gan Morigana lielākoties bija "Morrigan disapproves -9000", kad es kvestos kādam gribēju palīdzēt :D Un Leliana manam nabaga čaram kanti sāka sist...
Keydan
QUOTE(anti @ Dec 22 2009, 22:22) *

Nu man viņas abas baigi patika, lai gan Morigana lielākoties bija "Morrigan disapproves -9000", kad es kvestos kādam gribēju palīdzēt biggrin.gif Un Leliana manam nabaga čaram kanti sāka sist...

Ohohohoho!

IPB Image

P.S.

Pat bez davanam tā ir!
anti
Nujā, man jau beigu beigās arī bija virs 90, bet Friendly, tā kā man čars meitene (duh), tā ka loves bīdīju ar citiem.

Anyway, nepiespamosim Kikyou threadu ar offtopikiem :)
Te gan laikam atsevišķa Dragon Age pavediena gan nav, bet nu tā jau arī nav animē spēle.
Kikyou
Šo priekš deviantarta bīdīju kopā, bet izdomāju, ka te arī varētu ielikt.

IPB Image
Lēnām un bez steigas, bet uz priekšu kustās. Tomēr šis gads būs labāks, yup yup, par to man šaubu nav.
anti
Progress acīmredzams, ko tur lai daudz saka.
Man atkal viens no tīkamākajiem Taviem darbiem ir tas sarkanmelnais no 2007 - apgaismojuma ziņā vismaz. Un kustības ziņā. Jā, kļūdas gan jau ka ir, bet man noskaņa patīk.

Un tie pirmie nav nemaz tik slikti. Nu priekš pirmajiem darbiem anyway. Vismaz nav viss nesaskanīgās krāsās, kā to bieži nākas novērot pie darbiņiem iz sērijas "MANC PIRMAIZ ZĪMĒJUMC".

Lai nu kā, tā turpināt!

P.S. More tits, pl0x.
Kikyou
Kļūdas ir, un būs vēl ilgi, jo galu galā:
IPB Image
Bet galu galā man jau tas īsti arī nav īsti vajadzīgs, ņemot vērā, ka netaisos būt kaut kāds drūmi nopietns mākslinieks un pašam arī tas lielākoties netraucē, tā kā ko tur iespringt. Gribētos vienīgais samācīties smukas perspektīvas zīmēt, bet es īsti nezinu, kur lai sāk.

QUOTE(anti @ Jan 2 2010, 09:23) *

P.S. More tits, pl0x.

PAT JA TU MANI NOVĀKTU UN MANU LĪĶI AR SARŪSĒJUŠU KORĶUVIĻĶI IZVAROTU, NEMŪŽAM, NE PAR KĀDU CENU, NEKAAAAAAD!!!

Edit: Ui auzas, jau deviņiem pāri, tā kā pēdējais laiks gulēt iet. 6_9
anti
QUOTE(Kikyou @ Jan 2 2010, 09:39) *

PAT JA TU MANI NOVĀKTU UN MANU LĪĶI AR SARŪSĒJUŠU KORĶUVIĻĶI IZVAROTU, NEMŪŽAM, NE PAR KĀDU CENU, NEKAAAAAAD!!!

Tātad varbūt? Okejiņās, gaidi ciemos ar viļķi :)

Proporciju trūkumu vienmēr var norakstīt uz "tas ir mans stils lol, gtfo".
Arts

IPB Image
Nice recap, vajag vairāk zīmējumu, kur charus var redzēt no dažādiem rakursiem. biggrin.gif
Kikyou
Kas ir rakurss un vai to var ēst?
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Jan 2 2010, 18:11) *

Kas ir rakurss un vai to var ēst?

Rakurss ir tas pats, kas skatu punkts. Jeeeeb. Smukās perspektīves. C:
Kikyou
Oh, karoč tas, ko es galīgi nemāku un nezinu, kur sākt. Skaidrs.

Un es jau sacerējos...
IPB Image
Sushi
Akdies, Yuki, es tevi mīlu. XD

Njā, runājot par favorītiem, man laikam patīk, kā izskatas tie tavi zīmējumi, kuros ir tās smalkās līnijas. Izskatās profesionāli un acīm tīkami. Ai, es nezinu, tie zīmējumi visi savā ziņā ir ģeniāli.
Kikyou
QUOTE(Sushi @ Jan 3 2010, 15:55) *

Akdies, Yuki, es tevi mīlu. XD

Ko es atkal izdarīju?

Atradu vēl pāris galīgi vecas ķeskas no '09, kas man patīk:
IPB Image

Šo jāliek kā linku, savādāk lapa izstaipīsies. RUMIAAAAAAAAAAAAA:
http://otaku.lv/uploads/20100103_276_soooonanokaaaaa.jpg

IPB Image
Tigra2
Tie slimīgie kāmīši padara mani horny XD

So-no-ka ir feins. Vai visi tie zaķi ir domāti kā viens un tas pats zaķis?
Kikyou
Jā, viņa.
Keydan
QUOTE(Kikyou @ Jan 2 2010, 09:39) *

QUOTE(anti @ Jan 2 2010, 09:23) *

P.S. More tits, pl0x.

Not even delicious flat chests? sad.gif

IPB Image
Kikyou
Uz DFC saprotams tas neattiecās. C:
Kikyou
IPB Image
Ko pie velna es uzzīmēju? laugh.gif
Sigfa
izkususi galva no kuras aug spalva?

EDIT: nice lens flare IPB Image
Keydan
IPB Image
Tenma
smagi ievainots grifindors, kurš izmisīgi centies noķert feniksu tongue.gif
Kikyou
QUOTE(Keydan @ Jan 4 2010, 13:32) *

IPB Image

Uh! Kaut tu ar benzīnu aizrītos!
anti
QUOTE(Keydan @ Jan 4 2010, 13:32) *

(bilde ar emo)

Damn! Viņš meikapu no manis nošpikojis :((((((
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Jan 4 2010, 04:17) *

Ko pie velna es uzzīmēju? laugh.gif

Izmisušu, nepaēdušu zaķi. ;__;
Smuki mati btw. :3
edg
QUOTE(Tigra2 @ Jan 4 2010, 19:28) *

Smuki mati btw. :3

+
Mati izskatās kā normālam zīmējumam, ne animes. Ja roka būtu tāda pati, neticētu, ka Kikyou.
Kikyou
Tiku pie jaunas spēļmantiņas - kopikiem.
IPB Image
Daudzās vietās galīgi sašmulējos, bet tas jau tik otrais izmēģinājums bija (pirmais bij Augustā, bet tad es tā atturīgi, jo tie nebija manējie un negribās tak cita izejmateriālus iztērēt tā kā tāda cūka). ō_ō

Tā kā šķiet būs arī man iemesls uz papīra biežāk zīmēt tagad.
Arta
Oh yays. ^^
Kā tev tīk ar viņiem visp ņemties?

Par zīmējumu - tā jaka/blūze liekas baigi uzpūsta un mēģini novaldīt krāsas, lai līnijām pāri neplūst. =D
lilion
Saldējums ir mazohists, jo ir laimīgas, ka tiek apēsts OuO.
Acis un mati ir smuki, bet pufīgā jaka dīvaina, vismaz priekš manis.
Marķierus pasūtīji internetā, vai beidzot tos pārdod šeit *ilgpilna cerība*?
FuschichO
Man gan blūze liekas normāla un jā- tas bija Tigras acu zīmēšanas skillz, kas man patika.

Kāds var paskaidrot ar ko tehniski tie markeri atšķiras no flomjiem? Viņi līdzinās ūdenskrāsām? Vai tieši otrādi- ir sedzoši?
lilion
ohmy.gif Tā bija blūze ? Man izskatījās pēc vienas no tām dīvainajām āra jakām.
Nu kaut vai viņiem ir vairāk krāsu, lai tu varētu piemēram smuki izkrāsot ādu. Lai kāds cits paskaidro.
FuschichO
Jā... a varbūt jaka, spriežot pēc piedurknēm
Kikyou
QUOTE(Art`a. @ Jan 11 2010, 17:39) *

Oh yays. ^^
Kā tev tīk ar viņiem visp ņemties?

Par zīmējumu - tā jaka/blūze liekas baigi uzpūsta un mēģini novaldīt krāsas, lai līnijām pāri neplūst. =D

Tā nav blūze, tā ir pufaika lol.

Un tīk jau ļoti! Man vispār ar flomīšiem kā tādiem ļoti patīk (jo viņi netek, tāpat kā zīmuļi, hehe), bet ar šiem pavisam labi, jo grūtāk sabojāt netīšām.

QUOTE(FuschichO @ Jan 11 2010, 19:20) *

Kāds var paskaidrot ar ko tehniski tie markeri atšķiras no flomjiem? Viņi līdzinās ūdenskrāsām? Vai tieši otrādi- ir sedzoši?

1. Ļoooooooti daudz nopērkami krāsu toņi
2. Kad izbeidzās, var vēlreiz uzpildīt
3. Ir iespējams krāsas pludināt nedaudz, tā lai labāk draudzējās.
4. Nepārklājās tā kā parasti flomji (ar parastajiem jākrāso baigi uzmanīgi, savādāk krāsas pārklāsies un viss izskatīsies pēc nelīdzenas kakas. x_x)
5. Vispār baigi viegli un patīkami ar viņiem strādāt!

Un gan jau ir vēl kas, ko aizmirsu.

QUOTE(lilion @ Jan 11 2010, 18:55) *

Marķierus pasūtīji internetā, vai beidzot tos pārdod šeit *ilgpilna cerība*?

Nepirku pats. Tie man no manas ASV ģimenes uz Ziemassvētkiem. Paciņa gan iesprūda pastā un saņēmu tik šodien, bet labāk vēlu nekā nekad!
Tigra2
Cik krāsiņas tev atsūtīja? :3
Izkatās baaaigi smukii, gribās aizbraukt pie tevis pamēģināt, varbūt būs jāpasūta kādi man arī? ^^

Nesen internetā redzēju vienu vietu, kur var labi pasūtīt. :3
Kikyou
Divdesmit četras.
Man tev bail dot, jo tu esi izēdājs! >:C
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.