Man liekās tik ilgi es vēl neesmu nekad zīmējusi...
Cik tieši ilgi zīmēju - neteikšu, izbrāķēs mani. >_>;
Suiseiseki, no Rozen Maiden (neslikta anime btw)! ^_^
Baigi detalizēts viņai tas tērps... Itkā pēc skata nevar pateikt, bet... Moins. Bet tik ļoti patīk kā tas tērps izskatās... ;-;
Man patīk kā man iznāca krāsojums, kaut gan ēnas šur tur ir visai nesakarīgas. ._.
Ā un, tā roze nerullz. >_< Sen nav puķes zīmētas.
Visā visumā man pašai patīk kā iznācis (izņemot lejkanna, nepraktizējos dārza piederumu zīmēšanā). XD
OMG!!! O___o
Ar katru zīmējumu ar vien labāk tev sanāk.
Man gan liekas roze ir ļoooti labi sanākusi. Bezmaz vai kā īsta.
Tik šoreiz rokas gan tev nav kautkā labi sanākušas.... Mazliet tādās.. dīvainas izskatās.
Sugoi.. nekas cits nav sakāms!
Uz oirmo skatienu kļūdas nevatr manīt, sanācis tiešām skaisti, bet kār'tigāk papētot - Matu lentas nemet ēnu, Lejkanna arī ne.
nu ziimeejumi ir jau labi......man jau nu patiik taas acis, kaadas japaanji ziimee......
Oi, no visaam 7 lelleem tu uzziimee to, kurai katra acs ir atskiriigaa kraasaa un, manupraat visnejaukaakais raksturs
Bet nu tik smuki uzzimeet un visas taas kraaasas... vienkaarshi super.
Jā, viņai patiešām nejauks raksturs. XD Bet tik un tā kautkas mani pie viņas piesaista. ^_^
Ā un, Souseiseki jau arī katra acs citā krāsā. o.o
Par tām ēnām... Mjā. Ēnošana nav mana stiprā puse.
OMG, kāds talants!
Man sākotnēji likās, ka tik labi pat uzzīmēt nevar, bet...
es vel joprojām esmu mēma par pēdejo zīmējumu...
Nav ko teikt- vienkārši izcils darbs! Izcils!
Darbs, Kikyou, ir vnk DIEVIIGS!!! Shausmiigi skaists un tieshaam... nevar pat kljuudas pamaniit, protams, ja ieskataas- rokas taadas... nekaartiigi uzziimeetas. Bet man pashai ar rokaam vislielaakaas probleemas vienmeer!
Are you a professional artist?
Really great work!
baseboalbatboy
Jan 3 2006, 15:37
Kaadu laicinju nespeeju acis pamirkskjinaat
bet tas peedeejais ziimeejums riktiigi labs izskataas kaa profesionaals(nu taadi kaadus es googlee atrodu
) riktiigi labs roze nava nemaz tik slikta...varbuut taa lejkanna zemee nokritusi...bet shitas ir viens no labaakajiem ko sheit esu redzeejis!!!!!!!!!!!!!
Veel veel veeel!!!!!!!!
vampire_kiss
Jan 3 2006, 18:17
heheeey!!!!!
lieliski ziimeejumi..visi visi!!!!
njaa..tie mazie beerni tev tieshaam labi sanaak....man meitenes nu nepavisam nesanaak..bet tev vinas tik piemiiliigas izskatas....ahhh....
anime_teen06
Jan 5 2006, 07:07
Does anybody speak english?
i cant understand a word you guys are saying,oh and my name is Beyonce and im new here.
Yes, almost everyone speaks english, but this is LATVIAN otaku forum, thats why everybody is speaking Latvian!
P.S.
Welcome
QUOTE(Kikyou @ Jan 1 2006, 20:37)
Whoa! Pat ar visu to kritiku ko es vareetu uzgaazt virsuu, shis darbs ir ljoti labs! Negribu iisti iedziljinaaties, kapeec taa domaaju, shoreiz piedodiet man.(saliidzinoshi ar citiem foruma maakslinieku darbiem, virs tevis shobriid veerteeju 3 cilveekus- Ito No Kazuki, Pikis, Baseboalbatboy.)
Teiktu, ka uz shaadu darbu buutu jaapateeree max 30h, vienalga cik ilgaa laika posmaa izstieptas.
Edit: bljin, sajaucu baseball puiku ar Asamashii Ritori Banpania.
Kikyou
Jan 21 2006, 17:44
Nebija īsti ko darīt šodien... XD Galīgi nezinu, ko vēl pierakstīt klāt. Āa!
Pirms es viņu izkrāsoju izskatījās labāk. ;-;
Reku, tā bija pirms krāsošanas.Velns kā man no vakardienas visas malas sāp... 60 reizes vēderpresi bija fisenē jātaisa... uztaisīju arī. Tagad pat izstiepties vairs nevaru. Au.
P.S. Paldies, Sigfa. XD
baseboalbatboy
Jan 21 2006, 18:39
Woooo tew gan labi iet ...ja njem veeraa ka tu to ar peli tikai ziimee...
Tigra2
Jan 21 2006, 18:51
Smukiņš blonds dēmoniņš. Akmens kaklarotai kā dzīvs.
Nav vārdu, nav kur piesieties...burvīgi...
škriceleejums baigi patika, paareejie arii patika...par 60 veedrpreseem nepiekriitu - man arii bija jaataisa, un tiiri taa ne ko - peec tam biš lielaaks mundrums! bet par to garaamejot! maaksla tieshaam izdevusies!
hypnotize
Jan 21 2006, 20:16
sheit nav vairaak ko teikt..kaa vienkaarshi SUPER...=)
Pēdējais sanācis ļoti patīkams, jauās noskaņās un krāsas labas!
Kikyou
Jan 21 2006, 22:38
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 21 2006, 17:39)
Woooo tew gan labi iet ...ja njem veeraa ka tu to ar peli tikai ziimee... :)
Pele, nē. Tablets, jā. XD
Tablets ir tāda lietiņa, kuru pieslēdz pie datora. Darbojās tāpat kā pele, tikai ir krietni vien ērtāks priekš zīmēšanas, jo viņam ir pildspalvas forma.
Paldies par komentāriem. ^_^
Peedeejais darbinjsh ir izdevies!
Tieshaam smuks! kakla rotinja arii ljoti smuka! Vieniigi- ja vinja redzama buutu visa, tanii ziimeejumaa, sanaaktu baigi milziigaa galva!
Ui, aizmirsu piebilst, ka man arii vajag tabletu! Cik maksaa?
Kikyou
Jan 22 2006, 15:20
Nja, man tā ir kā ir. Vienas ūdensgalvas iznāk. =_=
Bet tā kā viņai ir domāti... ehh... 6 gadi? Tad varbūt ir ok. XD
Ziimeejums ir smuks un izkrasots ir lieliski, bet, kur taa var nogriezt dalu no sejas. Naakamreiz panjem plataaku "papiira lapu"
hitogoro
Jan 22 2006, 16:39
kawaii
a man patiikaas
dikten miiliigi
Kikyou
Jan 23 2006, 09:36
QUOTE(LILOME @ Jan 22 2006, 15:14)
Ziimeejums ir smuks un izkrasots ir lieliski, bet, kur taa var nogriezt dalu no sejas. Naakamreiz panjem plataaku "papiira lapu"
Vispār jau es to tā tīšām taisīju. XD
Man patīk zīmējumi, kuriem daļa ir nost....
....jā noteikti. Vienkārši pēdējā laikā es nevaru uzzīmēt divas acis... =_=;;;
Kikyou
Jan 23 2006, 17:05
QUOTE(Shumins @ Jan 23 2006, 09:31)
QUOTE(Kikyou @ Jan 23 2006, 09:36)
....jā noteikti. Vienkārši pēdējā laikā es nevaru uzzīmēt divas acis... =_=;;;
Taa kaada meitene piemiedz man ar vienu aci, bet taa nav uzziimeeta, un es nemaz nepamanu
Haha. XDD
Nujāaaa... Grūti ta grūti. Bet tad labāk, ka nevar saprast sejas izteiksmi, nevis, ka otra acs ir par 2 cm platāka. x_x
momosan
Jan 23 2006, 17:15
hmmm... varbūt vajadzēja vienkārši nogriezt vairāk?! nu - tā ka otro aci neredz nemaz.
labi cropot arī jāmācās!
kaut kas pa tēmu (ne jau ka es, spuldze, cenšos kaut ko mācīt, bet man vismaz likās interesanti!):
http://photoinf.com/General/Geoff_Lawrence/Composition.htmlhttp://www.norfolkcoast.co.uk/photography/crop.htmhttp://www.caddpower.com/cms/croppingpictellsstory.htmŅam, un bildes ir labās - prieks sekot līdz!
^ Kad atgriezīšos no televizora, apskatīšos. XD
Riiiiiight! Kārtējais!
CLIIIICK.Fons ir nedaudz dumjš... Bet ehh, es nekad šim zīmējumam vispār fonu netaisījos zīmēt.
Ah, smuki sanaacis. Teikshu kaa ir, man patik!
Kenshin
Feb 2 2006, 17:06
nu baiggi smukkinji, var redzeet ka progress ir noveerojams^^ zini, atbriivo roku un laid ziimuli darbaa, tad sanaaks gan idejas, gan foons, par paareejo nerunaajot^^
Sankyuu. XD
Ehh... Zīmulis... ;-; Vot, uz papīra man daudz brīvāk viss sanāk. Žēl, ka man nav skeneris. T_T
Kenshin
Feb 2 2006, 17:43
scanner is da last^^ vispirms saveido ziimeejienus^^ un tad skaners pats
atradiisies/pieteiksies^^
Righorn
Feb 2 2006, 19:56
nez kapeec man liekas ka visi ziimejumi ir vienaadi, nomaini acu kraasu un matus un jau gatavs jauns ziimeejums!! pameegini citaadaakas acis shauras vai kaadas citas, un ziimee vinjus citaas poozaas profilaa skats ir paaraak prasts
Domā es pati to neesmu pamanījusi?
Jau atkal - vielgi teikt, nav tik viegli izdarīt.
Nav tik viegli uzcept ļoti daudzveidīgus zīmējumus, ja tu vēl nezīmē tik labi. Man dažādas pozas vispār klibo, par kustību vispār netaisos sākt runāt.
Bet ir vēlviena lieta, uz datora man totāls slinkums zīmēt. Manējie papīra zīmējumi ir *neeeedaudz* daudzveidīgāki.
Es jau vēl arī mācos. Plus, es zinu, ka es gandrīz vienmēr lieku gaismu labajā pusē, es citādāk nemāku.
Edit: Ā jā, vēl aizmirsu. Ir arī čupa ar zīmējumiem, kurus es nevienam neesmu rādījusi, jo viņus man slinkums krāsot, un nepabeigtos man nepatīk citiem rādīt. Piemēram...
šis. Vai tad ir tik briesmīgi līdzīgs pārējiem? Nebūtu man tagad slinkums, iemestu vēlkādu.
Deadly Frozen
Feb 2 2006, 20:37
Šis pēdējais ir ļoti smuks
tāds maigs un gaišs. Jauka krāsu izvēle
Un tā meitene ar zaļo kleitu ir vienkārši whoa o_O
edg topiks man atvēra acis uz to, kā smukas līnijas dabūt. *atkal apber edg ar zefīriem*
Vispār jau man rozā krāsa ne pārāk, bet šoreiz ļoti sagribējās pārmaiņas pēc rozā. ^_^
Tikko skici pabeidzu zīmēt, sāku domāt, ko man atgādina. Izdomāju. Ayumi! (jāa jāa, to no šitā foruma! ^_^) Ayumi rullz!
Fons jau atkal neiznāca. Bet ehh... Vai tas kāds jaunums? Viss ar laiku.
Pēdējais...
Tāds viegls un gaisīgs, ļoti simpātiskas un man patiesi patika.
WoW! Paldies, paldies kikyou! ^^ We rocks! Tavi ziimeejumi vienmeer baigi forshie, man pilniigi sagribeejas shito savaa profilaa uzlikt. MAN LOOTI PATIIK
(patiik, ka pat acu kraasu esi isto uzkeerusi. Tik mati man pagaidaam rozaa naf, bet taada es savaa pratinjaa.
)
EDIT: OMG Man ir ausinjas! Now i'm catgirl
arigatou!
Ir triis lietas kas man tavos ziimeejumos patiik. 1: Maigaa kraasu gamma un labi izveeleetie gradienti. 2: Highlighti. 3: Labi izzimeetas acis, ar labu dziljuma izjuutu.
Ziimee veel, ar laiku naaks arii prasme uz citaam pozaam.
Es nedaudz viilos, ieraudziijis meiteni ar austinjaam, bet sekojoshais melnbaltais un peedeejais rozaa atkal ir dieviigi! Par zefiiriem arii milziigs paldies! ^^
Man ir kaut kaada slimiiba nevareet beigt blenzt uz tiem ziimeejumiem. Vinji vienkaarshi hipnotizee...
Njaa, edg vairaak vai mazaak ir taisniiba. Shie darbi vnk hipnotizee. Shausmiigi smuki. Tev ir savs stils un ljoti labi sanaak.
Peedeejais ir pavisam smuks. Maigs un miiljssh, taadu tieshi shobriid vajadzeeja.
Hmm... Ja nenormaali dzilji skatiitos, noteikti jau kaadu kljuudinju atrastu, bet galvenais, ka izskataas ljoti labi. Man tieshaam riktiigi patiik.
Jāa... Maigs un mīļš... XD
Pēdējā laikā es vispār esmu galīgs zefīrs - mīksts un pūkains... Ar gaļas cirvi, bet tik un tā mīksts un pūkains.
Kad es paskatos atpakaļ uz to iepriekšējo krāsoto, tad ir vienkārši tāds, "eeeeh, miiistaaake". Bet tas kā jau parasti. Zīmējot nekad nepamanu, kas man nepatīk. Tikai pēc pāris dienām. (Jāa jāa, Kikyou ir bremze)
Ar tām acīm ir tā kā ir - parasti kāda pusstunda paiet, līdz es pabeidzu acis krāsot. Ja zīmējumam acis nav tā kā vajag, zīmējums arī vairs nebūs tā kā vajag! Arī zīmējumos jāmēģina dabūt acis kā dvēseles spoguli, jap jap!
Krāsas... Hm. Laikam vienkārši ņemu tādas, kā man patīk, t.i. ne pārāk spilgtas (teica cilvēks, kam bija spilgti sarkani mati, pirms krāsa sāka iet nost).
Ā un tā hipnoze ir zefīru maģija, ohohohohoho... :B
Kļūdas ir. Mans jau tagad redz (laikam tomēr neesmu bremze). ._. Bet viss nāk ar laiku.
Katrā ziņā paldies par komentāriem! ^_^ Uzreiz ir stimuls zīmēt labāk.
QUOTE(Kikyou @ Feb 6 2006, 22:23)
Ar tām acīm ir tā kā ir - parasti kāda pusstunda paiet, līdz es pabeidzu acis krāsot. Ja zīmējumam acis nav tā kā vajag, zīmējums arī vairs nebūs tā kā vajag! Arī zīmējumos jāmēģina dabūt acis kā dvēseles spoguli, jap jap!
Mjaa. Man ir apm taapat, tachu tieshi acis man sanaak uzziimeet visaatraak! Varbuut taapeec, ka acis man vislabaak patiik ziimeet...
Bet taa jau buutiibaa arii ir... Skatiens tajaa ziimeejumaa ir ljoooti svariigs. Ja skatiens nav tas iistais, tad arii ziimeejumaa kkas truukst...
X_Kamui
Feb 7 2006, 17:39
Hihi baigi smukiņš zimeejums
^^ man kraasas ļoti patiik, kaa ari spaarniņi.... mazi un skaisti
Škricelējums, kuru visdrīzāk nekrāsošu, jo man liekās, ka tas colorings, kuru es pašlaik izmantoju galīgi neietu klāt, vajag kaut ko maigāku. Mans chars, Yuki, starp citu. XD
Āa un vēl tiem, kas nepamanīja, uzzīmēju sev šodien avataru. Ke ke ke.
shkjiiba seja :/ Baigi kriit aciis. ja veel taa baltaa kraasa nespiestu uz aciim tik ljoti, buutu tiiri baudaams
QUOTE(Sigfa @ Feb 8 2006, 19:09)
Tiešām. x_x Un man likās kaut kas nav kārtībā.
Kururu no Bottle Fairy.
Kikyou mācās atstarot. Nākamais būtu iemācīties zīmēt kājas?
Āa, un, ja galva ir pa lielu, tad tam tā jābūt, mans nemāk īsti chibi zīmēt. =/
Par kaajaam - tas ir tieshi tas, ko es gribeeju teikt. Citaadi izskataas, ka vinjai kaut kas gurnu apkaimee ir shkjiibi galiigi :/
Galvas lielums atkariigs no taa, ko tu gribi uzziimeet... Shinii gadiijumaa man izskataas pilniigi kaartiibaa.
Vai vinjai elfa ausis ir ar nodomu?
Gaidu atkal kaadu kraasotu darbu. Tie sanaak daudz labaaki...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.