Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
windhover
Šitais ir tīri ok ziīmējums (zaļais), ja vēl nedaudz vairāk izceltos gaismas un ēnu vietas.. un vaigi nebūtu tik apaļi, tad šis zīmejums vispār būtu SUPER!!.. Forši mati smile.gif
Kikyou
image

Mjā...
Izdomāju beidzot šitos arī iepostot. Ķinķēziņi ir liela daļa no tā, ko es vispār mēdzu zīmēt... ^_^; Tas tikai tā - nejau vienmēr zīmēju nopietni... ._.;
SheWr
Tas Naruto tur viduu labs laugh.gif Matracim ar ne vainas nav.
dmonster
laugh.gif Diska meitene man patīk & tev vajadzētu izmēģināt uztaisīt kaut vai sīku manga ar tādiem es esmu mēģinājis beigās ir ROFL.
windhover
Kuram gan nepatīk ķiņķēziņi? Šitie ir tik jauki laugh.gif It svišķi tas matracis, Paskatoties uz tādiem zīmējumiem, uzreiz garstāvoklim pāris Level-up..
forši, tev sanāk laugh.gif
Kikyou
QUOTE(dmonster @ Mar 22 2005, 20:00)
Diska meitene
*

Vispār jau tas bija domāts džeks...
Mja, bet ja FMA nav redzēts, tad laikam vainot nedrīkst. laugh.gif Kaut gan tik un tā būtu pagrūti atpazīt iespējams... ._.;
Kikyou
image

Sorry par doublepost... ^.^;
Šitais zīmējums paņēma kādu laiciņu... x_x Ko varu teikt - I'm pretty impressed... Iznāca daudz, daudz labāk nekā es gaidīju... ^____^
+Chibi+
WOW. O.o

Labi, ka es tevi liku mierā un tev tik labi sanāca.

Un tagad sāxim domāt, vai tas ir Als vai Eds. laugh.gif Vai kurš kuram identitāti nozadzis... Un pamēģini tik tiekt, ka tas nav ne viens, ne otrs! smile.gif
Kikyou
O_O Ne viens ne otrs.
Labākajā gadījumā varētu būt sieviešu kārtas cosplayeris. XDDD
Btw, tev nebija mani mierā jāliek. Varu zīmēt arī čatojot. XDD
jurc
uhh... labs zīmējums.. apsveicu!
Īpaši nekur negribētos piekasīties, bet plauksta liekas pārāk maza un tur pat apģērba gabals sākot no elkoņa līdz plaukstai liekas tāds... neīsts...

Bet ir ok!...

+Chibi+
A man gan liekas, ka tev sanāca als, jo es tevi ar savām sarunām ietekmēju. Zemapziņā. happy.gif Un tā grāmata. Nu come ON. Als, Als, Als! Mēs jau nezinam, par ko viņš izaugs!!! *mirst nost no vēlmes redzēt filmu*
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 17:20)
A man gan liekas, ka tev sanāca als, jo es tevi ar savām sarunām ietekmēju. Zemapziņā. happy.gif Un tā grāmata. Nu come ON. Als, Als, Als! Mēs jau nezinam, par ko viņš izaugs!!! *mirst nost no vēlmes redzēt filmu*
*

Hahahaha varbūt tu mani ietekmēji tā, ka tā vietā, lai zīmētu kolbu uz grāmatas, es uzzīmēju transmutation circle. XDD (Big deal - ķīmija, alķīmija... laugh.gif)

Aa un Jurchix, varu tikai piekrist par tām plaukstām... nekādīgi nevaru dabūt viņas pareizas... >.<
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Mar 27 2005, 23:34)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 17:20)
*

Hahahaha varbūt tu mani ietekmēji tā, ka tā vietā, lai zīmētu kolbu uz grāmatas, es uzzīmēju transmutation circle. XDD (Big deal - ķīmija, alķīmija... laugh.gif)

*

EXACTLY.

.....................................................................
zenofex
Kikyou par pēdējo zīmējumu - zinu, kas man ļoti patīk tavos zīmējumos - acis!
Neviens no foruma tā nezīmē acis, kā tu, man ļoti patīk smile.gif

Bet pie rokām gan piestrādā, ja? laugh.gif
Kikyou
QUOTE(zenofex @ Mar 30 2005, 20:48)
Bet pie rokām gan piestrādā, ja?  laugh.gif
*

Ryoukai! XD
Bet es vēljoprojām īsti neizprotu kā tieši tās rokas jāzīmē... JĀBŪT taču kādai sakarībai! T_T
rebel
mani neklausies,esmu neprasha,bet kaac gudrs cilweex man rejz tejca,ka jaaskataas uz iistajaam rokaam - ziimeejot saweejaas waj kaada cita itkaa war izprast taas proporcijas,un tad jaw kkaa... bet ziimeejuminji ir tieshaam cute.. rolleyes.gif
jurc
Kikyou uzgleznosi man kādu kawaii gleznu...? Attiecīgi samaksātu...
windhover
Mjā katrs nākošais zīmējums ir labāks par iepriekšējo.. Jā plaukstas zīmēt ir grūti, bet, ja uzreiz necenšas iedziļināties sīkākajā detaļā, tad pārāk lielām problēmām tās uzzīmēt nevajadzētu būt..
Apģērbs gan var būt jebkurš, ar vienalga cik garām piedurknēm vai apkaklītes šķēlumu, jo to uztver kā orģinalitātes pazīmi..
Bet divas lietas man tiešām patīk: tas ir amuletiņš ķēdītē un smalkais deguntiņš rolleyes.gif
Kikyou
Es jau personīgi dievinu apģērbus ar garām piedurknēm. XD Jo garāk, jo labāk... well.. nav jau tā, ka man patīk trakokrekli, bet... XDD
Kikyou
Hmm...
Sorry par doublepost, bet... rolleyes.gif

Tā nu sanāca, ka es pie skenera tiku ātrāk nekā domāju. :3
Kāds man paprasīja, lai es šito ieskenēju. :3

image

Hmm... un šitais arī no vakardienas.
Fanart. xD Diez vai var atpazīt, kas tas tāds.

image

Hmm.... visi mīl zīmēt kultūras vēstures kladē...
Kima
Hei Kikyou uzlabojumi tawa maakslaa ir pamatiigi pamanaami!!! wink.gif
Patiik taa meitene beretiitee!!! wink.gif Sanaaco ljoti labi!!!!!
Wisas klades rulzzz!!!! smile.gif Es ar wienmeer pieziimeeju wisu klazhu widu wai aizmuguri!!! wink.gif
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Apr 19 2005, 14:18)
Hmm...
Sorry par doublepost, bet... rolleyes.gif

Tā nu sanāca, ka es pie skenera tiku ātrāk nekā domāju. :3
Kāds man paprasīja, lai es šito ieskenēju. :3

image

*

nezin' kāpēc šis ciuvēciņs man liekas varen pazīstams....... XD
Kikyou
Hmm... Laikam Chibi atpazina. rolleyes.gif
Kikyou
image

Atkal bez fona. -__-; Es vēljoprojām nemāku normālu fonu uzzīmēt.
Kima
ak, es ar...aba shitam nemaz neprasaas winjsh ir labs sawaa wienkaarshiibaa!!!!man patiiik, weel joprojaam ir redzams ka stilu tu ieturi!!! wink.gif

*Aplaudee un smaida, ka taada trakaa...kjipa pashas darbs ><*
xikes
NJaa.. ar katru ziimeejumu ar vien labaak un labaak.. smile.gif
Ja labi ilgi nopeetiit, tad var dazas kluudas saskatiit, bet kopumaa skaisti un pat loti labi..
jurc
te vienā topicā bija šī pati problēma - kautkā labi neizskatās ka viņai tā acs ir piemiegta. Vai nu abas acis ir vaļā vai ciet. Pati pamēģini pirkstu pielikt vienai acij [uz ukrāna] un otrai... atšķirība redzama...

bet ir ok...
Kikyou
QUOTE(JurCHiX @ May 7 2005, 12:00)
Pati pamēģini pirkstu pielikt vienai acij [uz ukrāna]  un otrai... atšķirība redzama...
*

Nupat pamēģināju. DAMNIT! >.< Jurchixam taisnība!
GunMetaL
māksla paliek maksla katrs zīme savādak. katram sanāk savadāk ja vien neveido kolnu bildes biggrin.gif es pat nemaku laga zīmet vai nav dzīves ironija.......
Woodoo doll
waaa ku smuki tev tie zīmējumi happy.gif un tiešām tādi mīļi smile.gif vislabāk man patika tas zaļais pāris lapas atpakaļ...
tā tik turēt - mācīties un turpināt! wink.gif viss nāk ar laiku... arī fons biggrin.gif
Kikyou
Fanaaaarts!

image

Vaii.... ^__^ Šito zīmējumu bija jauki zīmēt.
Beidzot man izdevās arī daudz maz fonu uzzīmēt. ^__^
+Chibi+
awwwww... kawai! happy.gif Tev patiešām ir ļoti mīļi zīmējumi, izstaro tādu pzoitīvismu un jaukumu. happy.gif
Pinky
baigi labie spaarni ! smile.gif
rebel
shaaawsmiigi smuki! Tu winjus datoraa ziimee waj arii ieskenee un tad kraaso/labo/whatever ko war dariiit ar wisaam taam krutajaam programmaam/ ?
Kikyou
Datorā uzreiz zīmēju. :3
Kikumi
Ļoti skaisti! Pat var pateikt, ka tas ir no Erementar Gerad (neuztver to kā uzbraucienu). Tavas krāsošanas spējas ir nepārspējamas! Ehh, ja vien es arī tā mācētu, tad varētu iet pensijā un dzīvot zaļi... Hehehe... biggrin.gif
xikes
QUOTE(Kikyou @ May 29 2005, 08:49)
Datorā uzreiz zīmēju. :3
*

blink.gif labais.. respect jau tikai par to, ka ar datrou vien ziimeets kaut kas, kas tik labi sanaacis..

Heh, kaut kaa tie mati, kas uz pieres, izskataas, ka buutu uz pieres uzziimeeti vai pieliimeti, bet tas siikums..
Vispar patiik matu spiidums augshaa, kreisajaa pusee..
Veel paaris nepilniibas dazaas ziimejuma dalaas, ko neaiznem seja, bet vispaar labs.. biggrin.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Smuks zimejums.... smile.gif
Kikyou
Zefīrs! XD Iepatikās šitā vārda ideja.
Izdomāju pamēģināt anime stilā viņu uzzīmēt.

image

Ai... sasodīts, nupat pamanīju, ka ausīm aizmirsu vidiņu izkrāsot... x_x'
jurc
huh huh.gif
šis tiešām ir kautkas labs un izcils...
Tiešām pēc zefīra izskatās! Tāds.. tāds.. kawaii... wub.gif
Kikyou
Šodien atkal uznāca zīmējamais. smile.gif

image

Nav mans chars, reku orģināls, viena paziņa internetā zīmēja. ^^ -> šeit.
Bikiņ pa tievu man viņa iznāca. x_x Visčakarīgākais tomēr bija tas rūtainais apģērbs.
Tad vēl man liekās, ka ausis ir nedaudz par augstu (nav pierasts šitādas ausis zīmēt. happy.gif; )
Bet tā man patīk kā man krāsojums iznāca. :3
Red Devil
krasojums smuks =] bet saproti taas ausis... X)
Kikyou
Kādu laiku nekas nav postots, m?
Mjā... anyway. Vēlviena vienkrāsaina bilde. :3 Kā man patīk zīmēt mazus bērnus ar hipnotiskiem skatieniem... o_o;

image
Ghoul
Shitais ir superiigs, shitais jau izskataas peec proartistz darba!!!!!!!
Respect!!!!!! cool.gif
Es paskatiijos tavus pirmos ziimeejumus, luuk to es saucu par progresu!!!!!! smile.gif
Dero
Te jau vareetu taisiit taadu kaa LV chibi galeriju smile.gif
Kikyou
QUOTE(S.U.D @ Aug 18 2005, 19:03)
Shitais ir superiigs, shitais jau izskataas peec proartistz darba!!!!!!!
Respect!!!!!! cool.gif
Es paskatiijos tavus pirmos ziimeejumus, luuk to es saucu par progresu!!!!!! smile.gif
*

Jā es ar pamanīju tad, kad uz vecajiem zīmējumiem paskatījos. XD Tā jau visiem ir - jo vairāk zīmē, jo labāk kļūst. Pats to parasti pamana tikai paskatoties uz 1-2 mēn. veciem zīmējumiem. :3
Ayumi
ir pagaajis laicins kops ieliki te savus ziimeejumus. LIEC TAKS VEL!! laugh.gif
pinksakura
skaisti zīmējumi.....ko es varu teikt.....SUPPPEEEERRRR!!! biggrin.gif
Galvenais tā tik turpināt...
Kikyou
QUOTE(Ichno-sama @ Aug 19 2005, 20:29)
ir pagaajis laicins kops ieliki te savus ziimeejumus. LIEC TAKS VEL!! laugh.gif
*

Ja atkal sagribēsies zīmēt uz datora. laugh.gif Skeneris ir blakusistabā (būuuu... blakusistaba... o_o) un lielākā daļa zīmējumi man ir uz papīra. Bet mēģināšu. happy.gif
angiina
ljooti smuks ir tas ziimeejums ar to roozaa meiteniiti.taa tik turpinaat wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.