Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Aven
Kas vinjai uz pieres raxtiits?
Nee nu toch izskataas ka buutu uzraksts huh.gif
Psycholog
Hmh...varbuut acis nedaudz tuvaak vienu otrai?
X_Kamui
QUOTE(Aven @ Feb 10 2006, 08:39)
Kas vinjai uz pieres raxtiits?
Nee nu toch izskataas ka buutu uzraksts huh.gif

lol Es nekaadu uzrakstu neredzu ^^

QUOTE(Psycholog @ Feb 10 2006, 15:01)
Hmh...varbuut acis nedaudz tuvaak vienu otrai?

Nu to, toch nevajag... ar acu izvietojumu tur viss ir kartibaa! wink.gif
Kikyou
QUOTE(edg @ Feb 9 2006, 23:34)
Vai vinjai elfa ausis ir ar nodomu?
*

Jap. Reku orģināls.

Ar tām kājām tā ir kā ir. Man kājas reti kad sanāk zīmēt, jo man nekad nepietiek vietas zīmējumos kājām, jo parasti sāku zīmēt no centra. ._.' Būs jāsāk zīmēt tuvāk lapas augšai un pilnā augumā.

Aven, tu domā to balto? XD Kad tā tuvāk ieskatos, tiešām izskatās pēc uzraksta, haha. Bet tas atspīdums.

Psycholog, attālums tāds kā vajag; ~1 acs. :3
Aven
LOL, a es ta domaaju, nafig vinjai uzraxts uz galvas, ja arii buutu tad laikam labaak saskatams tongue.gif
Sigfa
atstarot ko? vai taa dalja kur kaajas izskataas zem uudens ir domaats atspiidums? Ja taa, tad biku nepareizi. fishka ir perspektiivaa. Atspiidumam ir jaabuut lineaarajaa perspektiivaa un ar nelielu distortion. Tobish, atspiidums nekad nebuus vienaa liinijaa ar ar paareejo objektu (ja tomer gaisma kaadaa mistiskaa veidaa tomeer kriit tieshi preciizi virsu , tad lai to ilustreetu ir nedaudz jaapaarspiilee ar perspektiivu. Reku piemeers uz aatru roku atstarojumam.

image
Kikyou
Hmm... Tagad nedaudz skaidrāks. o.o Nākamreiz atcerēšos. Paldies, Sigfa.
edg
QUOTE(Kikyou @ Feb 10 2006, 15:47)
Ar tām kājām tā ir kā ir. Man kājas reti kad sanāk zīmēt, jo man nekad nepietiek vietas zīmējumos kājām, jo parasti sāku zīmēt no centra. ._.' Būs jāsāk zīmēt tuvāk lapas augšai un pilnā augumā.
*

Man ir taa pati probleema ar vietas truukumu. Bet bildi var veiksmiigi palielinaat peec vajadziibas.
Kikyou
o_o'... Sauc mani par stulbu, bet tas man patiešām vēl nebija ienācis prātā.
Jauna diena, jauns atklājums. x_x *nosit sevi ar zefīru*

~~~

Kikyou ietestē skeneri.
*zefīru lietus līst uz edg, Zenofex un JurCHiX* Arigatoooooooou! ^___^
Kikyou gandrīz no biksēm izleca aiz pārsteiguma tad, kad izpakoja. Un vēl zefīri! Un kartiņa arī sugoi sugoi sugooooi! ;____; *noslīcina pasauli ar prieka asarām*

image

Apsolu, nākamais, ko šeit postošu nebūs škricelējums, ja ne, varat mani sist nost. ^_^

Par zīmējumu... Vienā forumā vienreiz bija zīmējumu konkurss, kurā bija jāuzzīmē dzīve kā cilvēks. Unnnnn jāaaa. Mana versija.
Ķēde tāpēc, ka cilvēks vienmēr ir pieķēdēts pie pienākumiem un vajadzībām. Vai kautkā tamlīdzīgi... Nujāa, sapratāt domu.... cerams. o.ō;
Kenshin
itais peedeejais ir ljoti labs^^ smejies vai kaa, bee` man patiik kaa tu acis ziimee^^bet tomeer kkas tajaa ziimeejienaa nava.. nezinu kas , bet kkaa pietruuxt....
Ghoul
OOO yeah, peedeejais ir labs, man patiik smile.gif
sandzi
mm ja cik tu daudz laiku pavadi zimejot noteikti visu dienu ja tev tadas bildes sanak biggrin.gif:D
Kikyou
QUOTE(Kenshin @ Feb 13 2006, 16:05)
nezinu kas , bet kkaa pietruuxt....
*

Zinu. Rokas visdrīzāk. Baigi nedabīgas izskatās. =_=; Plus vēl ēnas ir ļoti maz un neskaidras, tāpēc piemēram, apģērbs pēc galīga kartona izskatās.

Par to cik daudz es dienā zīmēju... 3-5 h. Vairāk par 5h, ja es uz datora kaut ko lielu krāsoju (tas zaļais pāris lapas atpakaļ bija ~7h).
Kikyou
O-kei! ^_^

image

Šoreiz pat fonu uzzīmēju pārmaiņas pēc. o.o Man pašai patīk kā iznācis.
Zinu, plauksta neizskatās īsti tā kā vajag un es īsti vēl arī par elkoņiem nezināju ko darīt, tā kā, ehh... ._.'

Njāaa. Mans centās.

P.S. Nēe tā nav anime versija manam avataram, rofl.
jurc
... un pamestā kuģī brauc meitene ciemos pie JurCHiX`ka... XD

vispār jau ir baig smuki, tik kā pati teici - kautkas ar roku nav kārtībā, man šķiet ka mazliet takā par lielu priekš viņas. āaa...un džemperis arī tāds šķībs, bet tas laikam tā ir domāts (nekad nav tādu dzīvē redzējis)
edg
Pirmais iespaids jau bija riktiigi labs. Bet tad pamaniiju, ka rokas ir monstraalas un kruushu platums arii taads pats kaa veedera... Piedod, ja tevi aizvainoshu, bet manupraat tu necenties (tieshi skices ziimeeshanas procesaa).
Kikyou
Vispār jau centos gan.
Centos zīmēt citādākā pozā nekā parasti. Ko lai saka. Gribēju kā labāk - sanāca kā vienmēr.

Platums pie vēdera ir tāds pats pie krūtīm tāpēc, ka meitenei ir plati gurni, šaurs viduklis un ne īpaši lielas krūtis. Tad gan vidukli vispār vajadzēja īsāku taisīt, kas man pieleca tikai pēctam, kad biju pabeigusi.

Tās rokas par platu, ne? Tik daudz es vēl varu izlabot. *skrien labot*

Džemperis šķībs ir tīšām. Jāa, es arī tādu apģērba gabalu neesmu redzējusi. =_=;

P.S. Sākumā tas bija domāts tilts, bet kuģis ar derēs. XD

EDIT: Tā, roku platumu palaboju. Plaukstu gan neaiztiku, man vismaz liekās, ka tai viss ir ok, un pat ja nav, es plaukstas nemāku labot.

EDIT 2: Vēl šo to pielaboju, kas man nepatika.
Aven
tie svaarcinji ne taa izskataas kaa vaig-paaraak kantaini tongue.gif
Kikyou
Kad roka negrib domāt, jāzīmē fanarts.

Sen, sen, ne tik sen atpakaļ Sushi topikā ( šeit ) solīju, ka fanartu uzzīmēšu vienam viņas zīmējumam, kas man ļoti patīk.

Sushi rullz!

image

Un te nu viņš ir. Es zinu, fons izskatās ļoti neīsts un lapas nemet ēnu. x_x
Sen nebija zīmēti šāda veida chari *laikam tāpēc, ka man tādi nesanāk*, tā kā bija visai jautri zīmēt.
edg
Tu ko - smejies? Tas ziimeejums ir briinishkjiigs! Fons ir patiikams un neviens taadus siikumus kaa lapas neskataas. Eenojums shajaa ziimeejumaa vien par sevi ir apskauzhams. Izskataas, ka vinjai taads miiljsh iedegums. Shis ziimeejums mani iespaido... pozitiivi!
Vai var dabuut .psd failu? Vai kaadaa citaa formaataa, kur var redzeet visus layerus.
Sushi
KIKYOU!!!! WAAA!!! Perfekti! Super! Aaaa!!!! Forāi, ka uzzīmēji! Un šis darbs tev sanāca superīgi! Pilnīgi rada noskaņu!
Vispār ar to apģērbu bija tā, ka vispirms, viņa bija ar blondiem matiem. Apģērbs bija tupmši zils ar dzeltenu, bet tici man, neizskatījās smuki. Izskatījās "russia style"... Nu, uzliku pa virsu gaišu persikīgu krāsu un sanāca labāk!
Bet tiešām, Kikyou, šitais ir viens no smukākajiem fanartiem, ko esmu redzējusi!!!!
wub.gif
Kikyou
Tumši zils ar dzeltenu... Oi velns, varu iedomātes. x_X
Bet re kādas smukas krāsas tev beigās iznāca!

Persiku krāsa man vispār iet pie sirds. Atgādina vasaras beigas. Slinkums plaši un gari stāstīt kāpēc, neviens tik un tā beigās nesapratīs, un sāks domāt, ka es hipijs kautkāds. XD

Noskaņa... Hmm. Vispār jau viss rudenīgās krāsās rada attiecīgu noskaņu. Mīlu rudeni. XD

Kikyou prieks, ka Sushi patīk. ^_^

edg, nosūtīju tev to .psd. :3 Tagad tu redzēsi, kā mainījušās krāsas un izmēri... Un cik entos layerus es izmantoju. x_X
Bitter_me
Waa cik tas peedeejais darbinjsh ir smuks, pilniigi mute man palika valjaa... Cik daudz laika nepiecieshams, lai k-ko shitaadu radiitu?? happy.gif
Kikyou
Hmm... Man liekās vakar kādos 8 vakarā iesāku, tad līdz 10 zīmēju, šodien kādos 4-5 vakarā turpināju zīmēt un ap 8 pabeidzu...
Ap 6h kopā, ieskaitot 1 min ceļojumi istaba -> virtuve -> istaba.
Sushi
Nē, bet nemaz tik slikti tās krāsas neizskatījās. Tā naksnīgi. Bet šitā man ļooooooooooti patīk. Vispār, Kikyou, tu no viņas radīji diezgan mierīgu tēlu. Man viņa tāda vampiska. Bet šādi man patīk daudz labāk. Hmm, būs jāuzzīmē vēl kāds zīmējumiņš ar viņu, ne? smile.gif
Kikyou
QUOTE(Sushi @ Feb 21 2006, 22:22)
Hmm, būs jāuzzīmē vēl kāds zīmējumiņš ar viņu, ne? smile.gif
*

O.O! Droši! Viņa rullz!
Vampīriski nesanāca tāpēc, ka man ar tādiem reti kad ir darīšana. (Kāds negrib vampīru uz manām mājām atsūtīt?)
Angelina
QUOTE(Kikyou @ Feb 22 2006, 00:09)
edg, nosūtīju tev to .psd. :3 Tagad tu redzēsi, kā mainījušās krāsas un izmēri... Un cik entos layerus es izmantoju. x_X
*

varbuut tu vari luudzu man arii atsuutiit .psd? maybe taadaa celjaa man kkas vairaak pieleks no taas padariishanas rolleyes.gif
jurc
mjaa... pēdējais zīmējums ir ideāls. Uzreiz atsauc atmiņā mierīgo sajūtu kas valda iekš Mushishi un Air. Šis varētu būs daļīņa no tā =)
Bitter_me
QUOTE(Kikyou @ Feb 21 2006, 23:19)
Hmm... Man liekās vakar kādos 8 vakarā iesāku, tad līdz 10 zīmēju, šodien kādos 4-5 vakarā turpināju zīmēt un ap 8 pabeidzu...
Ap 6h kopā, ieskaitot 1 min ceļojumi istaba -> virtuve -> istaba.
*

Njaa tev nu gan pietiek pacietiibas tik ilgi ziimeet, bet gala rezultaats patieshaam ir vnk burviigs, man patiik... biggrin.gif
Kikyou
Mm, tā nav īsti pacietība.
Tad, kad es sāku zīmēt, tad es vienkārši vairāk nemanu, kā paskrien laiks, un parasti man tas tik un tā ir gluži vienalga. Ja kaut ko patīk darīt, tad vairs nevajag pacietību.
Bitter_me
Man ar ziimeeshanu arii ir tieshi taa, ja saaku ziimeet tad nevaru atrauties.. biggrin.gif Tu vareetu ievietot veel kaadu savu darbinju mums par prieku... laugh.gif
murasaki
QUOTE(Kikyou @ Feb 15 2005, 21:43)
Sākumā tas bija domāts priecīgs zīmējums, zīmēju ar gaiši zilu krāsu, visi priecīgi...
A rezultāts.... blink.gif
Man vispār patīk drūmas lietas, bet šitais jau ir baisi.... unsure.gif

image
*

QUOTE(Kikyou @ Dec 9 2005, 20:49)
Sorry par doublepostu, bet tā kā iepriekšējais posts ir 11 dienas vecs, domāju būs ok. o_O

image

Right. Vēlviens. :3

Man jau tā ir vesela kaudze lietu, kas man jāizdara, bet tā vietā tagad zīmēju. =_=; Nu ko tur daudz. Kārtējais darbs bez īstas sejas izteiksmes. =/

Kreiči ir forši. Zaļš arī ir forši.

Ja man parasti iznāk plaukstas par mazu, tad, liekas, šoreiz iznākušas nedaudz par lielu. Bet varbūt kļūdos. :|
Vispār roka tāda savāda iznāca. Vajadzēja elkoni piebīdīt tuvāk pie ķermeņa, būtu labāk.
Pārmaiņas pēc fonu arī uzzīmēju. Nekāds jēdzīgais gan, diemžēl, nesanāca.
(Un, ja Shumins pēkšņi te ieskrien, tad, NĒ TĀ TUR FONĀ NAV DOMĀTA EBREJU ZVAIGZNE NOLĀPĪTS! XD)

Bet vispār man pašai patīk. Itsevišķi tas, kā izskats iznāca.
*

njaa, nu shitie ir wauch. biggrin.gif jaa, un kas tur teica par taam aciim, neatceros, bet tieshaam kaa nevienam! gliishi! biggrin.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Mmm, jaa, tas pedejai ir ļoti labs, labi izkrasots.... patiik kraasas^^
Karamele
Tavi darbi vienkārši super. Protams daži nav tik labi kā citi bet jautājums: Kapēc tu nepamēģini uzzīmēt kādu zēnu?
Kikyou
Es zīmēju zēnus, bet reti kad krāsoju. So there.
Meitenes zīmēt ir daudz interesantāk, jo var izpausties ar matu garumu, frizūru, plus vēl man patīk zīmēt svārkus/kleitas/utt.

Bet tikko būs zīmējamais, izkrāsošu kādu zīmējumu ar zēnu. :3
kahi
ļoti patīk, kā tu zīmē meitenes, tumši skumjā bija vislabākā!!
meitene ar kārti arī izdevusies, saki, vai tā ir zaķu ausu cepure?? izskatās šausmīgi piemīlīgi!!
Kikyou
Nez, man gan tie abi liekās ellīgi veci zīmējumi, un pašai ne īpaši (kur ta nu vēl tas tumšais. x_x).

Un jā, tai cepurei ir zaķa ausis. XD
andrea
wouch. happy.gif
nju es shitaja anime laucinja esmu galiga nejega, bet pat tadi cilvecinjiem ka man kuri nezin ka pat shadi darbinji top, ir ljoti liela velme tadus apskatit so varu teikt ka shie ir vnk dievigi. smile.gif
un viens diezgan stulbs bet zinjkarigs jautajums- ka shis bildites top lielos vilcienos? var kads man izskaidrot? nu kjipa, tas viss ir no sakuma lidz galam uz datora vai ari kkur darba laika tiek izmantotas ari vnk cilveku iemanjas, ka piemeram ziemshanas ar zimuli uz lapas? rolleyes.gif blush.gif
Kikyou
Pēdējie divi izkrāsotie (Sushi chars un meitene uz tilta) ir ar zīmuli uz lapas (automatiskais zīmulis ar 0.5 HB grafīti uz A4 kopējamās lapas, ja nu kādam ĻOOOTI gribās zināt. XDD) zīmēti, tad ieskenēti un izkrāsoti.

Visi pārējie uz atpakaļu (izņemot tie no 2004. gada) ir no sākuma līdz galam uz datora. :3
Erik4xp
Tā meitene ar kreiča dūzi rokās ir vienkārši dievīga... tongue.gif
Kikyou
image

Mans chars, Imperfection (angliski tāpēc, ka... BĀAAH NEZINU. Gribēju un viss!).
Vārdu izvēlējos tāpēc, ka esmu uzzīmējusi ap 20 zīmējumus ar viņu (ļoti patīk viņu zīmēt... Dažādās krāsās acis, dažādās krāsās spārni, mati līdz pleciem, lentītes un lencītes visās malās - KAS VAR BŪT LABĀKS PAR ŠO? XD), bet man nevienu reizi, pat ar palīglīnijām nav iznācis viņu uzzīmēt pareizi. x_x

Tagad arī. Rokas galīgi garām, god damnit!

Āa un, nav domāts, ka viņa tur to izkapti (kas starp citu galīgi nav piemērota pļaušanai - pārāk saliekts asmens). Maģija vai kautkas tamlīdzīgs; tādu milzīgu izkapti gribēdams nevar noturēt ar tik vārgu ķermeni. o.ō

Ak jā, zīmējums nav domāts drūms.
Kazuki
ziimeejums, taapat kaa visi ieprieksheejie tieshaam ir skaists. nu jaa varbuut vieniigi plecus vareeja uzziimeet taalaak no kakla un rokas pielabot. smile.gif
Sushi
Njā, zīmējums ļoti smuks.. tāds sapņains- manā stilā! smile.gif
Viņa tiešām smuka0 viss kā vajag (lentītes, spārni un acis) happy.gif
Man liekas, ka vajadzēja biški tievāku kaklu, un zemāk muti un degunu.
Kikyou
Mute un deguns man liekās ir ok. :3

Bet kaklu gan es varētu palabot... ņemot vērā, ka viņai tik šauri pleci, varbūt tiešām vajadzētu tievāku. o.o
edg
Man vieniigajam vinja izskataas cilindriska veedera-kruushu daljaa? Shkjiet, ka eenojuma deelj. Un TIK tievs cilveeks fiziski nevar eksisteet. Galva plataaka par kruushu kurvja platumu - tas pieljaujams tikai chibi. Nav taadu cilveeku, kas vareetu ar abaam plaukstaam aptvert savu kruushu kurvi!
Kikyou
QUOTE(edg @ Mar 2 2006, 20:30)
Man vieniigajam vinja izskataas cilindriska veedera-kruushu daljaa? Shkjiet, ka eenojuma deelj. Un TIK tievs cilveeks fiziski nevar eksisteet. Galva plataaka par kruushu kurvja platumu - tas pieljaujams tikai chibi. Nav taadu cilveeku, kas vareetu ar abaam plaukstaam aptvert savu kruushu kurvi!
*

Tieši tāpēc Imperfection. :3 Zinu, mūžīgi jau nevarēšu šito kā aizbildinājumu izmantot.
Bet laiku pa laikam man vajag pilnībā atpūsties no visiem anatomijas noteikumiem, lai gan parasti es viņus arī visai veiksmīgi ignorēju. -.o
kahi
jap, vaina noteikti ir pirkstos! viennozīmīgi! godīgi sakot, krūšu kurvis nemaz nav tik traks!! smuki- viena zaļa, otra sarkana ace!!
andrea
tnx, par iepriekshejo skaidrojumu. happy.gif
jus tur piekasaties pie pirxtiem, nu ja iekritu ka kkas tur nav kartiba, bet pirmais ka sman ieleca acis un ta nevisai patika bija zhoklis. unsure.gif nju vinju varetu mazliet pacelt- tad ari kakls nebutu japagarina. wink.gif
un par to cilindru, es piekritu, bet tu jau attaisnojies. smile.gif
Erik4xp
Baaiiiiigi skaisti... Ir nepilnības, bet efekts ir panākts, ka uz to zilll...eeeeee... zillsarkanacaino var ilgi skatīties... biggrin.gif
Kikyou
Paldies par komentāriem! ^_^

image

Shizuki no Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. ^_^ Es nezinu kāpēc (nē paga, laikam dēļ tā, ka viņai divas astītes), bet man kaut kā ļoti acīs iekrita tieši šis tēls, kaut gan viņai nebija nekāda īpaša (slepkavnieciska) loma. :3

Es īsti nezināju, ko es gribu fonā redzēt, un nogurums arī nāca virsū, tā kā izdomāju, ka atstāšu tā kā ir. -.o
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.