Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Mimi
...es nezinu kāpēc, bet tas izklausījās ārkārtīgi piemīlīgi. Es gribu tevi aizstiept mājās un iebāzt skapī. Hahaha~ XD

Nevajag. Man sagribēsies ēst, es kļūšu par kodi un izgrauzīšu caurumus tavā mētelī. ._.

XD
Tenma
mm, super! neizdevies ķīmijas eksperiments mājas apstākļos? man arī šādas acis patīk labāk. Un tie mati izskatās tik dzīvīgi un mīksti... teju gribētos izbraukt ar pirkstiem. smile.gif
zenofex
Biude jauka & smuka utt.
A vot man interesē, kas šiem tur uz sienas uzskricelēts. "GO" var salasīt, a pārējo galva nosedz. Tāda slima interese man, neliec mocīties.
Shumins
QUOTE(zenofex @ Feb 12 2008, 23:50) *

A vot man interesē, kas šiem tur uz sienas uzskricelēts. "GO" var salasīt, a pārējo galva nosedz...

Nenosedz gan...

GO HOME

IPB Image
Kikyou
Jap, go home.

Hahhaa, Tenma, jā, tas ar varētu būt viens no variantiem. XD Laikam pie trūkstošās sienas reiz bij galdiņš ar kolbām, huh.
Tenma
spriežot pēc paļķes zem lūzušā galda... hm, tie varētu būt atlikušie reaģenti biggrin.gif
Infernal
Nju izskatas jau ljoti feini happy.gif Un lai ka ari negribetos, kur ipasi piesieties... man skiet, ka tas meitans lido gaisa huh.gif ...(rokas) Bet tas jau es tads divians, kam gluki radas tongue.gif happy.gif
Misa
omg. baigi labs happy.gif
viss izstrādāts, labi izkršots un viņi abi tik sasodīti kawaii~
neko pielikt, neko atņemt.
super, tā tik turpini. smile.gif
aeonseraph
Pēdējais darbs baigi labais.
Gatix
Jā, talants Tev ir
Arta
patīk tavi darbi. ^^
protams visas 68 lpp neizpētīju, bet pirmais iespaids - awsome. ^^
noteikti turpināšu vērot. 8]
Tigra2
eeu kikyou, ir tak vasara uzzīmē kautko. :3
piemēram like - vilcienu tusiņš debesīs. :3
Kikyou
Heck, no.
Nav jau tā, ka es vairs nezīmēju. Tik kopš pēdējā neesmu nevienu pašu pabeigusi (ar 'pabeigt' es domāju 'izkrāsot' un ar 'izkrāsot' es domāju 'kārtīgi izkrāsot', nevis OC puskrāsotos škribelējumus), jo nav iznācis nekas tāds, ko, pēc manām domām, ir jēga pabeigt. Varu jau sagāzt kaudzēm kiš miš man-patīk-zīmēt darbus, bet tādi te nevienam neinteresē, tā kā lai stāv plauktā, līdz man ir kaut kas interesantāks, ko rādīt.
Kikyou
Ahem! Atvainojos par dubultpostu.

IPB Image
Bitīt matos! Tavi mati ir gatavie salmi!
FuschichO
Jā, tā ir tiesa. Man ir sausi mati. *plēš matus* Kā tu to zināji!!!! T__T

*insane*
kakene
Miiilja bitite tongue.gif
Arta
tāds cute darbiņš. ļoti smuki. ^^
btw, tu to uz pc zīmē? 8|
Kikyou
Paldies par atsauksmēm!
Art`a: Mhm. Lielākoties es uz papīra uzmetu ļoti paviršu skici, kuru pēc tam ieskenēju un pielaboju/apstrādāju.
zeloco
biggrin.gif:D Šitais ir lielisks biggrin.gif did I mention I love you? biggrin.gif
Tigra2
ja bites buutu tik jaukas ... :3

runājot par bitēm - pirms dažām dienām bišu kolonija centās iemitināties skurstenī, nācās tās kvēpināt laukā. Tas laikam liecina par to, ka pēdējais laiks uzčinīt bišu mājiņu, lai bites necanstos ielīst skurstenī. :3
Kikyou
Eeeh, a man ķipa bišu mākonis balkonam garām palidojis. Redzēt neredzēju, tik nostāsti, tik nostāsti... Bites pie malas, arī es beidzot iesāku 100 themes. Cik ātri man apniks, laiks rādīs.

IPB Image
001 - Introduction

Un pirms kāds ģēnijgalva izceļās, nē, man nebija slinkums zīmēt ķermeni. Es gribēju, lai šis zīmējums izskatās tieši šādi.
Sigfa
forshas kraasas, ilgi kraasoji?
Kikyou
Ilgāk nekā izskatās lol.
FuschichO
Man patīk, ka monohroms. jāpamēģina arī...
Arta
Man arī patīk krāsas, kopumā ļoti vienkārši & piesaistoši.
Kikyou
Trīs, divi... pāaaaaaaaaaaldies!
Jā, ar mazāk krāsām jautrāk īstenībā. Lai tur kā.

IPB Image
002 - Love
Tigra2
varbuut man a' šito challenge pamēģināt? Lai gan naa...

introduction feins izskatās. trauksmains. :3
love arī interesants, patīk tie zaķīši matos, divas simboliskas atslēdziņas.
vampiregirl
Man vnk jalec gaisā aiz prieka skatoties uz Taviem darbiem! smile.gif Tik vot Tavs pēdējais zīmējums man izskatās šķībs un zini kapēc? biggrin.gif

IPB Image

Pēc zoda skatoties novilku darba viduslīniju, un skaties kas sanāca. Deguns nav pa vidu, bet nobidījies uz kreiso malu. Pleci arī nav vienadi, bet tas vēl ir mazāk pamanāms + uzacis arī atšķirās.

EDIT:Tiko pamanīju - labā auss augstāka par kreiso.
Arts
Nu un?Zīmējums ir smuks!
Pārgiez pīrāgu uz pusēm,un odziņa būs labajā pusē,bet pīrāgs ir garšīgs.
vampiregirl
Tas ka smuks tam piekritu, bet vai Tu ēstu aizdomīga paskata pīrāgu?

PS. Šobrīd tas nav domāts ka salīdzinājums ar konkrēto zīmējumu, jo kā jau teicu - man Kikyou darbi patīk ^^
Kikyou
Es ēstu! Ka tik garšīgi smaržo.
Nu jā, to es ar pamanīju laiciņu pirms uzzīmēšanas. Toreiz es aizmirsu kā ierasts pagriezt zīmējumu otrādi, lai redzētu, vai ir taisns, vai nav, jo vēlu naktī pusaizmigusi zīmēju, ha. XD So man pofig.
Haikis
Neaizmirsti, ka cilvēki nav perfekti proporcionāli. Deguns ir ok. Tikai ausiz gan tādaz pārāk nevienādaz.
Kikyou
Mm, ir gan, bet tas ir kārtējais no cilvēka defektiem, ko anime stils parasti neatklāj. Bet nu, ko tur daudz.
Šūšanai idejas patlaban izsmeltas, tāpēc jāķerās atpakaļ pie zīmēšanas.
IPB Image
003 - Light
Roku zīmēšanai izmantoju fotogrāfiju, jo nekādīgi nevarēju uzzīmēt tā, kā vajag. Man gan nepatīk tā darīt, bet noder, I guess~!
Dead Star
emmm,baigā šaize,man šis monitors ir tik spilgts,ka rokas knapi var saskatīt x.x Bet tik daudz,cik tas iespējams,tad liekas,ka ir sanācis un pofig,ka pašpikojot :3 Light tur i daaudz. Lai nu kā,es kā parasti turpināšu pa kluso sekot taviem nākamajiem darbiem..huhuhūu.gaidīšu.
Kikyou
Haha, vispār es viņu vēl gaišāku gribēju taisīt. Labi, ka tā neizdarīju, citādāk tu vispār ne sūda redzēt nevarētu. Starp citu, kāpostu māsīc, ieskenē to darbu, kas man baigi patika un ieliec savā galerijā. owo
Radošs vakars, vēlvienu paspēju pabeigt.

IPB Image
004 - Dark
Sushi
Kā tas nākas, ka vēl neviena komentāra? ._.
Anyway, man šis patīk, it īpaši krāsu dēļ, ā un vēl kas! Tā meitenīte patiešām izskatas nobijusies.. AK NĒ, Piesiešanās dievs man čukst ausī sliktas lietas - viņš saka, ka kādreiz varētu zoda un vaigu līniju bišķi plānāku pataisīt, lai zīmējums kopumā kārtīgāks izskatītos. Bet kurš gan ņem galvā, ko muld Piesiešanās dievs..? XD
Tigra2
Nav neiena komentāra tikai otaku.lv deviantartā ir gan komentāri. Piesiešanās Dieva vārdā es arī norādīju uz tieši to pašu. XD
Bet tā jau vispār zīmējums baigi feins, pidžama ir uzbudinoša ;3. Un arī tas zirnekļu tīkls ļoti labi iederas.
Shatako
tavs light man patīk labāk nekā sushi light, bet tavs dark melnais ķēmiņš nepārspēs sushi melno, lepno nūbiešu princesi. (nēģerzenķi)
un es ēstu gan šaubīga paskata, gan smirdīgu pīrāgu. galvenais, ka pelējuma sēne nepārklāj to. XD
Arta
skaisti. :]
Dark - meitenes sejas izteiksme sanākusi baigi laba, tieši tā kā vajag. ^^
Kikyou
QUOTE(Shatako @ Jul 23 2008, 10:03) *

un es ēstu gan šaubīga paskata, gan smirdīgu pīrāgu. galvenais, ka pelējuma sēne nepārklāj to. XD

*nodrebinās*
*uztaisa dīvainu sejas izteiksmi*

Paldies par komentāriem!

IPB Image
005 - Seeking Solace
FuschichO
Ņu šis ir vienkārši foršs.. luv it.... *spīd kā saulīte*

Tikai nepatīk kā galva pievienota kaklam. Tā lieta nav tīra...
Tigra2
želejas tārpi *drools*
Viņa laikam ir nokļuvusi in the happy land, pietrūkst tikai kāds teletūbijs. :3
šis ļoti, ļoti patīk, vislabāk no visiem. :3 Tā tik turēt, kikyoumen! :3
Dead Star
ahhahahahha..lielās bonbongas,mmm..vaidzēj moš fonā alkatīgi blenzošu sīci,nee,nee? ;D
tīk šizīgi smaidīgā rokassprādze
Nothinga
Man aptīk tavi pēdē'jie darbi no 100 theme chalenge ^^ pati gribu pamēģināt ^^ bet tavas idejas, amnuprāt, ir labākas ^^ tā tik turpini!

sweet, sweet candyland...
Kikyou
Aah? Es domāju mēģini tik un tā, Nothinga. Būs smuki.
Deadstar: Gribi būt tas fonā sēdošais alkatīgi blenzošais sīcis? +_+

IPB Image
006 - Break Away

Vispār es šito negribēju forumā likt, bet bija aizdoma, ka, ja nogaidīšu, pavisam aizmirsīšu, ka tāds vispār bija, tāpēc ielikšu uzreiz. Ha. Traki nohaltūrēts, zinu, bet galvenais jau tēma. Vai arī nē.

Oh yeah. Laikam pēdējais laiks vecus sviestus samest topikā. Kvantitāte!
IPB Image
^ Viens no daudzajiem kopdarbiem ar Sushi, vecs kā pasaule.
IPB Image
^ Hatsune Miku fanarts. Gribējam ar Sushi kopā Miku zīmēt, bet viņai bij jāiet. Arī vecs kā pasaule.
IPB Image
^ Un viens vecs kopdarbs ar xikes.

Lab'. Stay tuned. Nākamais posts cerams nebūs tik haltūrpilns.
Tigra2
Nu jā, ksaikijs un sushiks visai smagi nobāl... XD

Tēmas darbs smuks, ļoti patīk krāsainā zāle :3
FuschichO
Mana acs nav tik trenēta, lai es atšķirtu, kuru daļu zīmēja Suši, bet Ksaixa darbu var redzēt uzreiz smile.gif
Sushi
Ko tu domāji ar ''nobāl'', Tigra? >:0
Tava break away meiča tāda formīga, Yuki. -w-
Tigra2
QUOTE(Sushi @ Aug 5 2008, 18:06) *

Ko tu domāji ar ''nobāl'', Tigra? >:0

Nū, redzi, ksaikijs un tu savus čarus bijāt uztaisījuši mazāk rōzīgus XD Tāpēc tie nobāl. laugh.gif
Kikyou
IPB Image
Pa galvu pa kaklu.

Man šķiet, viņa mēģina bremzēt, bet es neesmu īsti pārliecināts. Īstenībā man pofig. Enjoy. XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.