Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Erik4xp
Skaisti, tikai ilgi skatoties pamanīju, ka pēdas jeb kurpes abas kopā izskatās plānas kā papīrs...
Es vēl aizvien fanoju par zillsarkanacaino... laugh.gif
kahi
aaaaah! variācija par zubrīti!! baigi patīk...kādi muņuki!!!
LeoR
Pedeejais atkal ir vienkaarshi burviigs ziimeejums. Vienmeer patiikami iegriezties shajaa topikaa smile.gif
Arts
Nu ko savs stils jau iegriezts.Ko vēl varu novēlēt? rolleyes.gif Attīsti ļīdz pilnībai.
Otaku.lv kā skola,ko?
Kikyou
Atkal, paldies par komentāriem. :3
Un jā, otaku.lv ir laba skola. Kamēr mācās zīmēt, vajag zināt, ko citi domā, lai varētu "levelup" dabūt. XD

image

Hmm. Šitais ir škricelējums, ko šodien uzzīmēju. Diez vai man tuvākās nedēļas laikā būs pacietība kaut ko izkrāsot... x_x'

Sākumā domāju, uzskicēšu zēnu. (Karamele teica, lai es kādu zēnu uzzīmēju. Beidzot saņēmos.) Tā es iesāku ar Yuki. Tad sagribējās catboy uzzīmēt. Tad sekoja tā ar brillēm. Un tagad tur ir gandrīz visi chari no manas mangas. o.ō

Jāaa es zinu, ka man izkrāsotie darbi izskatās labāk par nekrāsotajiem, bet varbūt cilvēkiem interesē, kā bija pirms krāsošanas. -.o

Ja nav ko darīt, vari mēģināt izburtot, ko es tur esmu sarakstījusi. Ja tas izdodās, tad... LEVEL 2 START! -> CLICK! Un tā pat nav algebras klade.
Erik4xp
Labais rokraksts... Tā jau mums visiem... laugh.gif
Tigra2
Zēni izskatās pēc meitenēm. Bet, lai panāktu zēnus zēnīgākus vajadzēs daudz strādāt. Man liekas, ka tu, tāpat kā es, daudz pievērsies meiteņu zīmēšanai un zēnus atstāji novārtā.
Man arī tagad liels čakars ar tiem zēniem, jau nezkuru dienu sēžu un trenējos zēnus zīmēt. (jau divus blociņus iztērēju, bet vēljoprojām izdodas tikai proils.)
Tavs zīmēšanas stils ir visai līdzīgs Shakugan no shana zīmēšanas stilam, tāpēc iesaku mācību nolūkā nozīmēt vai arī fanartus zīmēt shakugan no shana zēniem.
Bet tas tikai tā, draudzīgs ieteikums.
Arts
Bet man ir liels čakars ar meitenēm.Nu ziniet krūtis,dibens un vēders... biggrin.gif Bet ar zēniem vienkārši. wink.gif
Kikyou
Es zinu, ka man vajag nopietnu treniņu. Bet nozīmēt = nekad.

Bet lielā daļā jauno animju zēni tik un tā izskatās pēc meitenēm, tā kā hmm... XD
Bet tā nav īpaši laba lieta.

Btw, zēni uz tās lapas ir tikai trīs - Yuki, Shinobu (es viņu apzināti uztaisīju gandrīz kā meiteni) un tas catboy.

Gan jau viss nāks ar laiku. Sākums vienmēr grūts un neiznāk tā kā vajag. Man ar zēnu zīmēšanu ir tā pat, kā ar runāšanu ar zēniem. Citiem vārdiem - bail. XD

Ā un par to, ka mans zīmēšanas stils līdzīgs SnS... Šitais man liekās ir labākais, ko es pēdējo gadu laikā esmu dzirdējusi... ;__; Paldieeees!
Pakkun
man PATIKAPATIKAPATIKAPATIKA ...... patiik. baigie labumi tongue.gif
jo vairaak ziimee, jo labaak padodas. man ar tieshi ar eenojumu ir gruutiibas mad.gif
veelaak buus jaaieposto neizdevushies ziimeejumi laugh.gif
bet tu taa turpini! veeljoprojam nesaprotu kaa var kko taadu panaakt uz datora...
happy.gif
Kikyou
Labākais, kas man pēdējās 3 nedēļās iznācis.
Jau trīs nedēļas neko labu nevaru uzzīmēt. Vispār.

image

Kāpēc nav izkrāsots? Slinkums.
Plus, tad, kad es kautko izkrāsoju, izskatās daudz savādāk. Varbūt citiem tā patīk labāk... Bet man pašai labāk patīk savi nekrāsotie.

Un no otras puses... Pēdējā laikā sāku domāt - varbūt vajadzētu atrādīt savus zīmējumus citiem pirms krāsošanas. Tā lai zinātu, vai vispār ir jēga iztērēt tik daudz laiku uz zīmējumu, kurā ir gazilions kļūdas.
edg
Vieniigaa gazilionkljuuda, ko redzu, ir tas, ka kaajas pie stilbiem tikpat platas kaa pie celja. Bet ziimeejums, lai arii smuks, nav iisti manai gaumei, taapeec vari arii nekraasot smile.gif
Sushi
Tu šito darbiņu varētu tādu grafisku izstrādāt... Kaut vai tikai ar zīmuli. Man liekas, ka būtu riktīgi smuki! happy.gif
LeoR
Nez, man jau labaak patika, kad tu liki savus izkraasotos darbus. Ah, bet nu vienalga smuks darbinsh.
Erik4xp
Labais... biggrin.gif
Kikyou
Grafika nav mana stiprā puse. x_x

Pēdējā laikā man vispār nav pacietība neko krāsot. Uz brīdi liekās - a moš izkrāsošu. A tad paskatos vēlreiz un izdomāju - a baigi daudz jālabo.

Pašlaik ir viena skice (šitā. Tās rokas ir pa īsu, ne? Es nevaru saprast.), ko es gribu izkrāsot, bet šodien man galīgi nav laiks. Krāms (tā saucās viena skolas avīze) jāsaliek kopā šodien, tāpēc pat mājās paliku. ._.

Varbūt rīt. Bet tā vispār man nepatīk nekrāsotus darbus likt, tā kā no worries, LeoR, gan jau es ar šito neaizraušos. :3
Dead Star
Tev jau nu lielākoties darbi vispār ir super ^^ , nu ir jau pāris kļūdas, bet man ļoti patīk arī tavi neīsti krāsotie darbi. Šim pēdējam šķiet kaut kas nav kārtībā ar kreisās rokas plaukstu, pa manam ... Vai par īsu ? nezinu šķiet, ka ne ... Lai nu kā tev padodas zīmēšana, o jā un arī darbošanās ar photoshop biggrin.gif
Kikyou
Mm, kad es tagad uz to plaukstu paskatos... Laikam pārāk saplūst ar roku. Tad, kad vilkšu līnijas, palabošu. :3

A roku garums ir ok? o.o
LeoR
Man liekas, ka roku garums ir OK, tik pielabo kreiso roku.
Kikyou
image

Bēeeeeidzot! @_@ Pagāja daudz laiks, līdz es beidzot saņēmos šito izkrāsot.
Cerams, ka roka tagad ir ok? o.o;;...
Varbūt vēl vajadzēja izlabot arī to ehh... Nu to audumu ap pleciem. Bija slinkums. <_>;
Kirara
viss peedeejaa darbaa ir perfekti, par vaardu truukst!!!
Pakkun
kaa taa var.. NU KAA TAA VAR? blink.gif nereaali labi, man jau patiik(pienjemu, ka tas tievums starp paduseem kjermenim taa domaats... tongue.gif )
p.s. tu photoshopu vai koreli lieto? huh.gif
Kikyou
Paldies par komentāriem. ^_^

QUOTE(Pakkun @ Apr 6 2006, 16:41)
(pienjemu, ka tas tievums starp paduseem kjermenim taa domaats... :P )
*

Un es domāju, kas tur nebija kārtībā... Nupat izlaboju, tagad laikam bikiņ labāk.

Āa un, es ar photoshopu. :3
X_Kamui
Yay^^ ka jau saciju vienreizejs darbs....
superiigi izkrasots un spaarni vnk best rolleyes.gif
Tigra2
OMG neko tādu nebiju gaidījusi...spārni...izteiksme...teerps...kolosāli....
tu laikam šai forumā esi nr. 1. krāsotāja.
tā mācēt...tas ir apbriinojami
edg
Nevajadzeeja tikai skici mest aaraa. Vareetu saliidzinaat un priecaaties veel vairaak.
Kikyou
QUOTE(edg @ Apr 6 2006, 20:14)
Nevajadzeeja tikai skici mest aaraa. Vareetu saliidzinaat un priecaaties veel vairaak.
*

Man nepieleca. ._.;
kahi
tev viņa tāda dusmupūce sanākusi, bet ir jauki, vienīgi, nepatīk, jau, ka tās acis pazūd... krāsas jaukas, patīk itsevišķi tā sarkanā ugunslodīte - nu jaukumiņš!
Erik4xp
Baigais eņģelīts, bet man vēl aizvien vairāk patīk zilsarkanacainais... tongue.gif
edg
QUOTE(Kikyou @ Apr 7 2006, 09:55)
QUOTE(edg @ Apr 6 2006, 20:14)
*

Man nepieleca. ._.;
*

Kaut kaa skjiet, ka skice redzeeta pirms tam... Bah, murgoju?
Kikyou
Nuja, iepriekšējā lapā es ieliku linku uz to skici. XD Click~

P.S. Ja tā godīgi, man pašai skice tomēr patīk labāk. XD
edg
QUOTE(Kikyou @ Apr 8 2006, 11:01)
Nuja, iepriekšējā lapā es ieliku linku uz to skici. XD Click~

P.S. Ja tā godīgi, man pašai skice tomēr patīk labāk. XD
*

Aa, sk...

Re:P.S. Jaa, skicee vinja miiljaaka izskataas.
Kikyou
Vai ne? Es visiem to pašu saku, a viņi saka, ka man kautkas nav ar galvu kārtībā. <_>
Sushi
Man riktīgi patīk!!! Kikyou, vnk ideāli izkrāsots!!! smile.gif
Nav gadījumā pārāk bieza zoda līnija? biggrin.gif
Bet, lai kā nu tur būtu, man patīk.. apģērbs riktīgi labs, interesants.
Klokjvaarpsta
Nu bljaaa! Izpeetiiju tavu ziimeeshanas skillu progresu. Apseedos...
Dead Star
Nu jā pēdējais atkal patiesi ir skaists darbs ^^ Ar to roku tagad šķiet jau ir labāk,manuprāt, varbūt tā paduses līnija ir bišku pa augstu bet vispār vārdu trūkst - ļooooti smuki biggrin.gif Visi tie labākie komplimenti no manis..
rebel
ai, daile,daile..bet man tomeer nepatiik peedeejaa ziimeejumaa kruushukurvja shaurums. nu kur,KUR ir vinjas plaushas? bet tas jau taads siikums.
kopteels ir vienkaarshi apbriinojams. kaa jau visi Tavi darbi. briinishkjiigi.
Kikyou
Paldies! ^_^

Tā! Man uz 3 stundām šodien nogrieza internetu (vecais laikam kasti laboja), tāpēc izdomāju, ka BEIDZOT uztaisīšu to sen apsolīto tutoriāli.

Ja kādi jautājumi - tad pras' tik vaļā. Šis is mans pirmais tutoriālis, tā kā, khmm... ~.~

Sorry, tas nav priekš cilvēkiem, kas pirmo reizi mūžā ieraudzījuši photoshopu. ~.~ Man bija slinkums tik sīki aprakstīt kas kur atrodās. Ā, un, paies kāds laiciņš kamēr viņš ielādēsies. :3

image

Ceru, ka kādam noderēs. ^_^;

Ayumi
Tas bija vis nenopietnākais, bet tajā pašā laikā nopietns tutoriāls iesācējiem, kādu esmu redzējusi XD Malacis, gan jau kādam ar to lietu izpalīdzēji.
Es gan pielietoju citu stilu un Photoshop CS, bet intresanti pavērot kā krāso citi smile.gif
Tigra2
yuu, tagad saprotu, kāpēc tu nummur 1 krāsotāja, es par tiem layeriem nebiju nemaz iedomājusies, man viss sanāca vienā. strādāju tikpat ilgi, dažreiz ilgāk, bet rezultāts tikuntā tāds crapy bieži vien.
Mēģināšu strādāt pa tavam, gan jau laiku tagad ietaupīšu un varēšu vairāk kabaču-kulināriju studēt.

(Bet vispār, laba ideja, es arī taisīšu tuotriālu - ''Kā kabaci padarīt garšīgu'' - varbūt tad Kikyo sapratīs manas dziļās jūtas pret kabačiem un varbūt atvērs savu sirdi burvīgajai kabaču pasaulei biggrin.gif .)
Kikyou
Ayu: Jāa, pēctam, kad es tev pastāstīju ar ko sākās mana manga, gan jau tev skaidrs, ka 80% no tā ko es daru ir tikpat nopietni cik ļoti repu var pieskaitīt mūzikai. (*RAP = Retards Attempting Poetry*)

Tigra: Ar vienu layeri ir tas, ka lielākā daļa laika aiziet labojot. :3 Prieks, ka noderēja. ^.^
Nez... Diez vai es kādu dienu varēšu savu sirdi atvērt kabaču pasaulei... *nobirdina asariņu*
Dead Star
Kikyou tūkstoškārt milzonīgs paldies biggrin.gif Man, kā galīgam photoshop nezinātājai, tavs tutorial šķiet varētu palīdzēt nu ļoti , jā un galvenais pluss jau ir tajā,ka tas ir uzrakstīts saprotamā,nenoptienā valodā ^^ Lielumliels Arigato!!
X_Kamui
O, Kikyou jau tutorialus taisa ^-^ respect!!!

Es vispaar, zimejumus krasoju dazaadi.... vienam sanaak 13 layeri, citam 33 un nav pabeigts..... xDDD
un varbuut man saakt krasot ka Reiyon tad sanaaks labaak ,))) a to es krasoju maaaazlietiņ citaadaak. rolleyes.gif
Kikyou
Kai, vienīgais tutoriālis ko tev vajag ir tāds, kurā aprakstīts kā dabūt vairāk pacietību. XDD

Tu JAU krāso nenormāli labi (bet pabeigtu darbu gan vēl neesmu redzējusi... XDDD).
X_Kamui
QUOTE(Kikyou @ Apr 17 2006, 09:39)
Kai, vienīgais tutoriālis ko tev vajag ir tāds, kurā aprakstīts kā dabūt vairāk pacietību. XDD

Kad taadu izgudros - pasaki, jo man tas baigi vajadziigs^^
un tad es varbuut kko pabeig6u xDDD
Kirara
Man maajaas nav photoshop, bet gan corelphotopaint. Kaada liidziiba ar photoshop tam ir, bet tas pats tas nav. Kaads nemaak ziimeet ar photopaint?
Sushi
Es parasti zīmēju ar photopaint! Bet krāsoju galīgi savādāk.. Bet agrāk man bija Adobe photoshops, uz kura nekā nesapratu.. Tagad vairs nav, bet pietiek ar corel..
Kikyou- pat tavs tutoriāla zīmējumiņš nereāli smukiņš!!! smile.gif
Tigra2

QUOTE(Kirara @ Apr 17 2006, 12:31)
Man maajaas nav photoshop, bet gan corelphotopaint. Kaada liidziiba ar photoshop tam ir, bet tas pats tas nav. Kaads nemaak ziimeet ar photopaint?
*

es ziimeeju ar photopaint. Skan diivaini, bet photopaint ir daudz sarežģītāks. Ar photopaintu var izveidot labākus backgraundus, kā ar photoshop, bet personas labaak ziimeet ar photoshop.

sory, par offtopicu.
Keydan
Пост Kikyou жестоко заставил меня скачать фотошоп! Час с ним мучился... окозалось что не всё так просто как на картинке sad.gif
Эх... рано или поздно научусь!!! Никто ресурсов по данной теме не знает? huh.gif
Kirara
Labi, ka kaadam ir photopaint, bet kur ir taa paliidziiba, piemeeram: kaa taas ar ziimuli ziimeetaas kontuuras var "pastiprinaat?" (nevaru atrast pareizo vaardu) biggrin.gif , nu sapratiisiet. vispaar ar corelphotopaint es reti kaut ko daru, bet man gribas pameegjinaat tur izkraasot manus darbus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.