Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kikyou
IPB Image

Tie, kas skatījušies vecākus zīmējumus iespējams viņu atcerēsies. (Bet, ja neatceries, nosit šitos burtus!!!) Fons ir haltūra, bet es tak ar' esmu tikai slinks cilvēks.
Paldies Dead Star par elkoņa pielabošanu.

Sooooo, viens no iemesliem, kāpēc viņu atkal zīmēju bija, lai redzētu cik liels ir progress kopš pagājušā gada. Un šķiet, ka ir, gan krāsojuma, gan zīmēšanas ziņā. Izkaptis gan es vēljoprojām nemāku zīmēt, he. Viegli esmu pamainījusi viņas tērpu, uz kaut ko nedaudz reālāku.
Ā, jā. Lentītes jau no paša sākuma bija domātas sarkanas, bet pirmo reizi viņu zīmējot kaut kā izskatījās ne īsti tā, kā gribējās, tāpēc pārmainīju uz violetām. Bet tagad, šķiet, ir ok.
Mimi
Mans see progress. Redzu, vinja ar gadu arii pati ir paaugusies happy.gif man vismaz taa izskataas. jaa un man baigi patiik liesminja rokaa, uber-krutaaaaa. vienigais man kaut kas ar savu "shkibo" aci liekas divains rokaa, kreisajaa plaukstaa, vinja taada mazliet stuuraina... bet varbuut man tikai liekas, vispaar baigi labi, backgrounds man patiik, nekas tur nohaltuureets nav... happy.gif
Cilveeks
vecajaa bija paaraak shauri pleci... jaunaa labi sanaakusi.. patiik liesminja.. wink.gif
Shumins
Prasaas shai izdurt acis... ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Nejau ka buutu riebiigs vai sadists, tachu ilgaak uz to skatoties, acis liekas taa iisti neiederas atteelaa, neder kopaa ar visu paareejo ateela noskanju un rada neharmoniju, tas nekas ka abas dazjaadaas, bet liekas buus izveeleeti neveiksmiigi tonji...
Daba tomeer prot salikt kopaa iistaas kraasas un tonjus, tachu tev veel jaapatreneejas...

Kaut paskaties sho bildi, acis ir kaa dveeseles spogulis, caur kuraam tu vari ieskatiities otra cilveekaa dveeselee, tachu raugoties uz sho eermu...Nekaa, gandriiz kaa stikla lodiites ieliktas...Nav dveeseles shamai.
IPB Image

Pareejais Sehr gut. Ipashi rokas. Patiik cool.gif
Mazs trausls miiljums? Nee, driizaak labi nomaskeets velninjsh laugh.gif

P.S.
Ieprieksheejaa bildee tev bija smuks taureniitis, kas lido un itkaa atstaaj aiz sevis tur sazin kaadus spiiduminjus...Tas te ieprieksh bija iznaacis labaak, piedeva bildei papildus akcentu noveershot uzmaniibu no kljuudaam...Un kas ir tik ljauns, ka njem un aiz gara laika sit nost burtus blink.gif blink.gif blink.gif
Dead Star
Progress,kā jau tu pati zini,ir,jo īpaši rokām-daudz labāk :3 arī pats ķermenis man šajā bildē škiet daudz reālāks kā vecajā.
Ar sarkanajām lentēm izskatās labāk,patīk arī tas smukais veidojums ap rokām.
*joprojām pielūdz liesmu*
Kikyou
QUOTE(Shumins @ Jan 10 2007, 01:25) *

Prasaas shai izdurt acis... ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Nejau ka buutu riebiigs vai sadists, tachu ilgaak uz to skatoties, acis liekas taa iisti neiederas atteelaa, neder kopaa ar visu paareejo ateela noskanju un rada neharmoniju, tas nekas ka abas dazjaadaas, bet liekas buus izveeleeti neveiksmiigi tonji...
Daba tomeer prot salikt kopaa iistaas kraasas un tonjus, tachu tev veel jaapatreneejas...

Nu ja jau tev tā liekās. Es personīgi nekādas problēmas neredzu, bet tas, protams, kā kuram. =w=
Sushi
Man šitā patīk. Un ļoti patīk. Man šitā patika jau toreiz. Un vēl jo projām patīk.
Ēnas tā diezgan pamaz, grūti saprast, no kā tad viņai tur nāk tā gaisma (tb no kurienes). Sarkanās lentītes tīri tā neko iederas.. tīk. Kaut arī lillā izskatītos labi, ja tā padomā.
Godīgi sakot, šobrīd ES varu piesieties tikai pie ēnām. Jo tiešām.. progress ir.
Man patīk viņas mati, acis, spārniņi un tērps. Respect.

PS.- šitais varētu būt patīkams pavērsiens Ērikam (man liekas, ka viņš nenormāli fanoja par to tavu zīmējumu, ne? biggrin.gif )
Kikyou
Jā... Kad es tā skatos, tad ēnas tiešām nepārdomātas. XD *piere apmīļo galdu*

Šitais bij' patīkams pavērsiens daudziem, mistiskā kārtā cilvēkiem nenormāli šis čars patīk.
Klokjvaarpsta
Jaa nu normaala bildiite, rokas tieshaam smukas sanaakushas, bet kopskataa viena no neitraalajaam meiteniiteem, kurai shkjiet par visu nospljauties.

Liekas, ka par naakosho viedokli Tu mani ieniidiisi, taapeec Kikyou ar vaajiem nerviem taalaak nelasiit.
Vai neveelies uztaisiit kaadu ziimeejumu seeriju ar tikai kaajaam? Vienkaarshi, gadiem ziimeejot kjermenju augshdaljas, tu esi progreseejusi, bet kaaju attiistiiba apstaajusies. I wanna see some legs!
Mozh arii kaadu savdabiigu pozu uzziimee pashas treninja peec (thats the hentai side of me writing)
Un viens lieks jautaajums - vai Tu ziimeejot izmanto kaadus paliigliidzekljus, piemeram, lineaalu (aizdomas rada izkapts kaats)

Bet jau atkal es saskatu progresu. Katru reizi kaada detalja Tev sanaak labaak, un jau atkal ir redzams progress. Vienkaarshi apbriinojami
Kikyou
Ar nerviem man šodien viss kārtībā. Piecas stundas vārtījos pa grīdu smieklos, par to, ka puse klases uz skolu atnāca ar pohām. Idioti. :)

Jā, par to kātu, sākumā viņš man bija vienkārši uzskricelēts un, velkot līnijas, es viņu vilku pa vairākiem gabaliem, tāpēc puse kāta ir uz vienu pusi un otra uz otru. Pamanīju tikai krāsojot, bija slinkums izlabot. Bad move.

Kājas, e? Labi... Mēģināšu atcerēties, ka nākamajam zīmējumam vajag kājas. :B Skices es zīmēju uz papīra un parasti zīmēt sāku apmēram no papīra vidus, tāpēc kājām parasti nepietiek vietas. Tad laikam jāsāk izmantot tos vienmēr izniekotos 5 centimetrus...
Vēl, es sevi pazīstu pietiekami labi, lai zinātu to, ka ja man pateiks, ka es to un to galīgi nemāku zīmēt, es no tās detaļas zīmēšanas izvairīšos.
Klokjvaarpsta
Njaa, paziistu to situaaciju, kad vienkaarshi kautkam vietas nepietiek, bet es shitam tiku paari, ziimeejumu saakot ar stickman skici, kas pamazaam apaug ar galju un iespeejams ar apgjeerbu happy.gif Bet es jau nu neesmu tas, kuram tevi maaciit
Mimi
nu un kikyou vairs neko neziimees? gribu veel ziimeejumus.!!!!
Tigra2
Pēdējas uuber!Vislābak man zīmējumā patīk viņas vienaldzība. Bezprsoniskums, arī tādus tēlus ir jāmāk zīmēt, nedaudz velk uz lelli... i luv dollies. >.<
Progress ir, tomēr, manuprāt, tu esi pilnveidojusi to, ko jau māki, bet neesi pieķērusies tam, ko pārāk bieži tavos zīējumos neredz. Ak jā, es arī, kā veca leijerkaste maļu par kājām XD.
Šis zīmējums ir kā pilnveidota pirmā versija, tomēr man liekas, ka daudz labāk progress būtu vērojams , ja chikza tiktu uzzīmēta kādā īpašā pozā. Piemēram, notupusies, sēžam, stiepjoties, vai kaukā tā.

ou well, tas tik mans viedoklis anyway.
Gaidīšu nākamos.

The Light of Hope
Es ar gaidu Kikyou ziimeejumus. Man vinji loti patiik! Kikyou, luudzu, ieliec kaut ko!
X_Kamui
Hehe tas bishounens ar sarkanu rozi mutee ka vienmeer baigi labi sanaaca))) rolleyes.gif

....es laikam esu vieniigais šaja forumaa,
kurš neprot uzzimeet normaalu cute meiteni vai puiku... dry.gif

un Kikyou, kaa tev nav kauna taa slinkot... es un tauta grib jaunus ziimejumus!!!
Mimi
TIEŠI TĀ!!!! Es arī gaidu zīmējumus, katru dienu nāku iekšā šeit. Kikyou! Kikyou! Kikyou! (sauc fanu pūļi). biggrin.gif nē, bet tiešām, lūdzu, ieliec te vēl kaut ko.. sasodīti mīļu un foršu... *puppy eyes*
Kikyou
IPB Image

Arī maijā saule riet...
Mimi
QUOTE(Kikyou @ Feb 8 2007, 22:09) *

IPB Image

Arī maijā saule riet...

aa, taa smukaa meiteniite? jaa, bijushi veel divi ziimeejumi... happy.gif bet shitas ir vienkaarshi ideaals! cik stiliigi, enojums, asaras, acis. man patiik. pat loti.

*uzmaniigi ieseivo ziimeejumu mapee Anime:Kikyou ar nosaukumu skumjaakaa.*
pilniigi un galiigi esmu kluvusi par tavu fani! Man nezinaamais Yukirin un Kikyou ir mani divi miilaakie ziimeetaaji. tieshaam. kikyou, tavi darbi loti iepriecina un iedvesmo. ziimee veel, luudzu, luudzu! kaut tik es taa maaceetu.
Keydan
Viņa atkal? tongue.gif
+1 to photoshop skills.
Klokjvaarpsta
Yippee-yay! Kikyou's back. Un vai tikai nav paraadiijusies ne-portretiska poza un kaajas (!) Tikai no shii briizha paraadaas Kikyou iistais potenciaals and it seems promising
Skaists darbs, normaals eenojums/gaismojums, *she, tev cepums
Kikyou
*grauž cepumu, drupačas birst klaviatūrā*

Vienīgais žēl, ka kājas galīgi garām.
Šitās visas nedēļas es mīcījos mēģinot izdomāt sakarīgu pozu, nonācu pie secinājuma, ka grūtāk pozas ir izdomāt, nekā uzzīmēt. Kļūdas vai nav kļūdas, tas man pie kājas, bet fakts kā fakts vispār nekas nenāk prātā.

Par to ēnojumu/gaismojumu es galīgi nezinu. Ķēpājoties ar to logu sāku nožēlot, ka man tāda ideja ienāca prātā.

>> Viņa atkal? tongue.gif
Kāpēc gan ne, haha. Un nē, šis nav +1, šis ir -5. Krāsojums un līnijas bija DRAUSMĪGI. Vienīgais uz fonu nenoslinkoju.

Tā man vispār nepatīk zīmēt zīmējumus iz šitās tēmas. A kam negadās~
Dead Star
Man,kā cilvēkam ar nosliecēm fanot par ne-happy darbiem,šis atkal ļoti,ļoti patīk.Droši vien sērīgā,skumjā skatiena dēļ,mati arī izkrāsoti un uzzīmēti glīši,pirksti tavam sanāk jau pavisam labi ^.^
Mimi
Kikyou, ar nepacietiibu gaidu veel ziimeejumus. Bet, kameer tu ziimee, veeriigi skatiishu sho. ^^
Klokjvaarpsta
Sliktaakais, kas tev vareeja ienaakt praataa, bija noraadiit uz kljuudaam. Pirmaam kaartaam nav jau nekaada glezna, kuru stundaam peeta, un taa iemetot aci uzreiz jau neko nepamaniisi, bet, ja nu reiz tika taalu esmu ticis - apakshstilbi patieshaam skjiet pusmetru par iisu un galva kaadu kilogramu par smagu, bet par loga gaismu un eenaam tu to cepumu esi nopelniijusi

Par to pozu domaashanu - fakts patiesi, bet tur naak talkaa internets, un peec pusstundas intensiivas dazhnedazhaadu bildiishu apskates naak praata visneiedomaajamaakaas pozas un atliek tikai izveeleeties visskaistaako vai (manaa gadiijumaa) visvieglaak uzziimeejamo
Kikyou
Haha, deadstar, kāpēc gan man likās, ka tev patiks... XD

Pēdējā laikā man baigi čābīgi ar zīmēšanu, nekas nesanāk tā, kā tam vajadzētu sanākt, plus krāsošana paņem daudz laiku. Zīmēt ir jauki, bet gulēt, ēst un slinkot arī ir jauki, tā kā visdrīzāk būs ilgi jāgaida.

Kloķi (ha, saīsinājums), tur pat nemaz tik ilgi nav jāskatās, lai visu to pamanītu.
Ha, es vairākas stundas esmu rakājusies pa netu un visādas bildes skatījusies, bet galvā tik un tā skan "tra-la-la tra-la-la-lā --- iedvesma, kuru jūs mēģinat sasniegt, ir vai nu izslēgta, vai arī atrodas ārpus uztveršanas zonas". Hm, varbūt ar laiku. Vai varbūt nē, kas zin.
Klokjvaarpsta
Mkey! Es tevi izaicinu un pie reizes dodu iedvesmas devu (*tev virs galvas paraadaas sarkani violets portaals no kura izshaujas iedvesmas gaisma) - kjipa uzziimee profilaa (skjiet tu nemeedz ziimeet profilaa) pie zemaa galda tuposhu meiteni (vai zeenu, the choice is yours) darot da jebkaadu darbiibu vai arii pretskataa skolas solaa galvu rokaa iespiedushu, piemiiliigi guljoshu meiteni (pavisam noteikti meiteni) atbilstoshaa uniformaa. Vari ziimeet abus, bet tagad neatrunaajies, ka tev nav ideju (nu, vai es neesmu nejauks)
Kikyou
Jā, es nemēdzu zīmēt profilā, es nekad to neesmu darījusi. No profila es izvairos tikai tāpēc, ka liekās, ka zīmēju nepareizi. :B

Lāb' ir, par pirmo padomāšu. Par otro nezinu, ir mēģinātas uz galda guļošas pozas, bet nekas prātīgs nekad nav iznācis, jo es vienmēr pati savās līnijās apmaldos, a moš ar pamēģināšu.
Klokjvaarpsta
Ar "nemeedz ziimeet profilaa" es patiesiibaa domaaju - tu "ar to neaizraujies" dry.gif

Ja reiz man ir iespeeja realizeet savas fantaazijas caur kaadu citu, mozh pie reizes uzziimee skukjeenu, kura no sirds meegjina kautko izdariit (piemeeram, atveert burku), bet vinjai ne vella nesanaak un taapeec vinjai ir taada padumja seja (kjipa arii izbaazta meele vtml) Un kaa buutu ar zem koka aizmigushu meiteniti? (Tad gan tu dabutu ar eenojumu/gaismojumu paciniities)

Nee, nu, vsjo - pasham ar laikam bus atkal pie ziimeeshanas jaakjeras
edg
Klokjis (lol, laba iesauka biggrin.gif), idejas tev kaa maajas, bet vai tu vispaar izteelojies, cik gruuti dazhaam no taam vispaar skici izdomaat? Apzinoties, ka Kikyou skills ir tieshi kraasoshanaa (skices kljuudas vinjai tieshaam uzreiz var pamaniit, jo taadi kaa es jau sen zina, kur taas atkaartojas...), un es reiz esmu piedaliijies projektaa edg ziimee, Kikyou kraaso (tikai rezultaats ir norakts kaut kur), un zinot, ka tu ziimee skices, bet ne vella nekraaso, (shis teikums jau kljuust nedaudz par garu), tu vareetu uzziimeet prasiitaas skices un dot Kikyou izkraasot. Protams, ja ir savstarpeeja ieintereseetiiba projektaa un tiek panaakta abpuseeja vienoshanaas. P.S. Cik atceros no savas pieredzes (ee, veel tachu ir arii shis: 1 2), Kikyou patiik skices paarziimeet pa savam, taapeec nezinu, vai ir gudri paarcensties pie skices ruupiibas (malinju izliidzinaashanas utml). Anyway, es ljoti ceru, ka Kikyou buus interese kaut ko pakraasot, un rezultaats buus gjeniaals.
Kikyou
Es māku krāsot, bet krāsojot ne velna zīmēt neiemācīšos. =w=
Klokjvaarpsta
Nu, edg, zinu gan cik gruuti skici uzziimeet, bet peec laika sanaak, kaut arii papiiraa no dzeeshanas jau gandriiz caurums izdilis. Protams labpraat sadarbotos, bet papriekshu man jaanostabilizeejas skolaa, no sesijas jaaatiet un pie jaunaa saraksta jaapierod un tikai tad vareeshu pie ziimeeshanas kjerties. Buutu ljoti pateiciigs, ja Kikyou ar mani sadarbotos. Ko saki, Kikyou? Es pats no kraasoshanas ne vella nejeedzu, un pat ar kriitinjiem neprastu izkraasot. Mozh es vareetu uzskiceet kjermeni un seju un apgjeerbu atstaat tavaa zinjaa??
Ami
Ko varu teikt par to pēdējo zīmējumu. Krāsojums labs, ēnojums labs, vienīgais kājiņas par īsu laikam. Un galva bik pa lielu. Tā man visi tavi zīmējumi patīk, un arī tā sejas izteiksm ir forša. Man arī patīk tās skicītes, kas pielīmētas pie sienām, hih, un arī apbrīno to, kā tev sanāca tik labi uzzīmēt līmlenti.. ohmy.gif
Kikyou
Kloķi, nāa, tas nekam neder... Uzzīmē pilnu skici un saliec aptuveni krāsas un izdomā, no kuras vietas gaisma krīt, es izkrāsošu.

Edg, es skices nepārzīmēju, es vienkārši līnijas pārvelku, citādāk galīgi izkrāsot nevar. Izņemot, ja skice ir tik traka, ka galīgi neko saprast nevar, vai arī kāda detaļa man nenormāli kretinē.
Kikyou
Piedosiet dubultpostu? :B

So.... Kloķa idejas pagaidīs.

IPB Image
+ Izlauzies brīvībā, cauri mākoņiem, uz gaismu. +

Man vienalga, cik šitajam darbam kļūdas... Es tik un tā ar viņu lepošos. ;_;
Bet tiešām, šī ideja man jau ilgi stāvējusi prātā, prieks, ka beidzot izdevies realizēt.
Mimi
Hmm. Let's see. It kā kļūdas neredzu. Fons ir ūber. Krāsas ir ūber. Noskaņa man arī patīk. Foršs darbiņš. wink.gif Ā un man vēl patīk tās lentītes zila un sarkana. ^^
Kentaishi
vienīgā kļūda ko it kā saskatu ir tā, ka kaut kas nav ar tiem gurniem. Pārlieku dēlīga viņa ir... Bet visticamāk, ka tam tā ir jābūt wink.gif Jauks, tikai priekš manis pārlieku mīlīgs darbiņš.
Kikyou
Pamatīgi pielaboju apenes, šķiet, ka ir labāk (bet vēljoprojām nav ideālais variants - gurni, krūškurvis un kājas ir atšķirīgos leņķos, senā Ēģipte, heh), un vēl es 'b l e ķ u s' (Kurš idiots uz zilbes "bl e" uzlicis cenzūru? <<) pielaboju. Nezinu, man jau personīgi patīk dēļi. :>
Keydan
Vis ir perfekti... bet dibens neizdevas...
ReD_FoXy
Galva bik pa lielu un pakalja chota nje to, bet ir ok. smile.gif
Pakkun
dibens, kājas. augšstilbus par bišķīti garākus. tā viss ir smuki happy.gif
Kikyou
IPB Image

Vēlviens, cerams, pēdējais labojums. Ko es vispār tik daudz čakarējos... XD
Edit: Viss! Pusstunda pagājusi, pietiek vienreiz labot, laikam nu būs ēdams.
Aven
Super! nu ko lai saka smile.gif
Negribi uz 21" moi uztaisīt lai kā wallpaperu varētu? tongue.gif
Klokjvaarpsta
Tieshaam skaisti un arii dibena labojums labs, bet taa jau nu bija pacieshamaakaa kljuuda. Man pirmaa aciis iekrita galvas forma, izmeeri un proporcijas (kaut kas vienkaarshi nav ritiigi), jo tas ir tas, kas man pasham nesanaak tongue.gif Bet viss paareejais tieshaam smuki. Labi arii, ka ir kritka, jo visiem zinaams - kritizee tieshi labus darbus
Misa
ļoti skaisti.. man patiik , tā veļa un radziņi ko lai saka -> sexiigi ^.^ Fons arī labs , pat ļoti.
Cowkiller
omg kapeec rags?! blink.gif
Kikyou
QUOTE(Cowkiller @ Feb 18 2007, 22:22) *

omg kapeec rags?! blink.gif

omg jo es tā gribēju!! blink.gif
Janots
tas peedejais vienk dievishkiigs zimeejums wub.gif
Kikyou
OMG ES IZDOMĀJU JAUNU ČARU!

IPB Image
...Jā jā, ka tik ne arī. Šis ir Tomoko feinais čars, čāpojiet uz viņas topiku orģinālu apskatīt. Krāsas es saliku ar viņu nekonsultējoties, tā kā iespējams ir galīgi nost no tā, kas viņai bija galvā.
Tā vispār, ātrais zīmējums, kā jūs redzat pēc krāsojuma. Kopā ~2h paņēma, 7 layeri (salīdzinot ar parastajiem 30+ tas toč ir maz). Kaut gan, man vismaz liekās, ka rezultāts ir visai. Tad jau atkal, man ir apsēstība ar skicēm un man liekās, ka nekārtība var būt efekts. Ej nu sazini...
Par kreiso plaukstu vari neteikt, pati zinu. So there.
+Chibi+
It's so cute, hehe I will get cavities of sweetness overdose! ^^
Keydan
Krasas - ļoti labi.
Pats darbs - haltura.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.