Damn, ku labs darbs, Kikyou!!
Man ļoti patīk krāsu maigums un arī darba noskaņa. Jāatzīst, ka plecs tāds biški pajocīgs, bet tā jau būtu pedantiska piesiešanās sīkumiem. Acis.. man nenormāli patīk tavs acu zīmēšanas stils, bet man liekas, ka šoreiz pārāk tumši ieēnotas!
Bet kopumā.. wow nu ir super!
Kikyou
Jun 29 2006, 17:14
Jā, acis man pašai arī nepatīk. Zin kas par lietu ar tām acīm? Parasti es citādākas acu zīlītes zīmēju. Pirmstam bij labāk. ._.;
Tigra2
Jun 29 2006, 18:10
izraadaas, tu pat vari ziimeet vinjas pozaas, kruti...tagad tu esi uuberkruta
wooow. kas par dailju buutni.. tieshaam Labi. man patiik vinjas sejas izteiksme,taada,nju,drusku taa kaa dusmiiga,taa kaa kas..
nu gluzhi taada kaa sadusmojusies meitene,kas spilvenam suudz kaadus paaridariijumus. ^^
Tavaa gadiijumaa taas atshkjiriibas tieshaam nav lielas - ziimee ar roku vai ar liektajaam liinijaam. Bet uzlabojums ir tieshaam redzams. Apskati, kaadas man trepes sanaak ar briivu roku. Ja es ziimeetu shitaadaa veidaa, vareetu pat buut kaut kas labs rezultaataa!
Par kljuudaam. Es arii nepiesieshos siikumiem. Tikai viena lieta man nedod mieru nekaadiigi. Tur kaut kas nav iisti...
Kikyou
Jul 25 2006, 11:37
Randomās skices, jo es tā teicu. Vispār bija daudz vairāk, bet ja es liktu visas, tad man sāktu par pārāk lielu spamošanu warnus dot, plus lielākā daļa nebija tik labas lai vispār te liktu. xD
^ Mēģināju uzzīmēt kautko ļaunu. I fail!
^ Un šito es zīmēju kratoties autobusā uz Lietuvu. Kā var autobusā tik nedrebelīgi pazīmēt? Ar ceļiem atspiežoties pret priekšējo sēdekli, lapu uzliekot uz cieta pamata (grāmatas) un tad grāmatu atspiežot pret ceļiem. :3 ...jā es apzinos, ka seja (vaigi/zods) nav tā kā vajag. Un tas mētelis nav domāts pieguļošs.
^ ...un reku mans "lame excuse of group fanart". Pusceļā piemetās slinkums turpināt. (D'oh. Kur man vispār bija prāts sākt?)
^ Eh. Jo man patīk mehāniskās ausis.
Vispār vēl ir divi krāsainie darbi, kurus es šeit neesmu likusi, bet es izdomāju, ka tos točna nav jēgas likt, jo man pašai viņi arī ne pārāk, pie tam viņi nav īpaši orģināli. :3 BET. Ja kādam baigi gribās redzēt -
reku un
reku.
Trešā man vis labāk patīk
bet ja sanāktu labāk tad es teiktu ka cetrutā ir vis labākā.
Man patiik tie divi peedeejie (neieliktie) darbi, jo tur figuree sarkanaa kraasa.. mm... Man ljoti patiik otrais no kraasainajiem, jo sizjetinsh darbam ir smuks, nu kopumaa man patiik. Toties taa raganinja.. ljooti smukas kraasas. Kontuuras gan taadas raustiigas
Par nekraasainajiem.. man ljoti patiik treshajam darbam kaa ir uzziimeeta taa sarkanaa un tas zilais. Riktiigi labais.. aa un pirmais man arii ljoti iet pie sirds
Tigra2
Jul 25 2006, 17:16
eu, riktiig cmuk.
man patiik tas otrais kraasainais, taads miiljsh tas catboy >.<
Un, aaa, tu arii mahou sensei negima skaties...
Man likaas, ka otrais ir meitene... Anyway, ljoti smuki sanaakushi mati un gaismojums/eenojums matiem.
Keydan
Jul 25 2006, 17:59
Ja gribi uszimet kaut ko ļaunu pajauta man ka!
Laba skicites.
P.S. ta pirma neielikta darba ir puisis ar meiteni vai divas meitenes? (YURI)
Dead Star
Jul 25 2006, 18:19
Pirmajam zīmējumam sākotnēji to sejas izteiksmi nevarēju saprast..nez varbūt man vnk bij pārāk karsti..
nu jebkurā gadījumā,kad izlasīju,ka sejas izteiksme ir domāta ļaunīga,tad jāatzīst,ka pavisam labi var samanīt tāda ļaunīgā "hī,hī I got it!!" atspoguļojumu.Visu cieņu par spēju busā zīmēt tik nedrebelīgi.Trešajā zīmējumā patīk tā meitene ar smuko bantīti matos ^^ .Pirmajam reku nav nekādas vainas,plaukstas labi izdevies uzzīmēt..mjā un par otro reku es škiet jau biju kādreiz domas izteikusi - kā vienmēr fantastisks krāsojums
Kikyou
Jul 25 2006, 21:35
QUOTE(Tigra2 @ Jul 25 2006, 16:16)
eu, riktiig cmuk.
man patiik tas otrais kraasainais, taads miiljsh tas catboy >.<
Un, aaa, tu arii mahou sensei negima skaties...
Nenoliegšu, to ideju par ausīm es no Chachamaru dabūju. XD Negima rullz!
Neieliktajā darbā tas ar īsākiem matiem domāts džeks, bet par cik šamie dvīņi bija domāti, sanāca viņš čutiņ sievišķīgāks. >>
Un jā, otrajā neizkrāsotajā tā ir meitene. ^^
Tas Taws ļaunais ir riktīgi labs gabals O.O *slienājas* interesanti cik daudz laika Tew tam wajadzēja kopumā?
X_Kamui
Jul 30 2006, 11:42
Tie piemie divi ir supersmuki...
it iipa6i tas pirmais zimejums, kur tu gribeji uzzimeet kko ljaunu^^
btw to "I fail" fraazi es izdzeestu xD
Kikyou
Jul 30 2006, 13:54
Nez, man liekās, ka neizskatās pietiekami ļauni, tāpēc I FAAAAAAIL! xD
Man jau ar personīgi pirmais patīk visvairāk (tas ir jaunākais no tiem, kā nekā). Tas chars man vēl šur tur citos zīmējumos ir, hmm.
Zuzix, par laiku es īsti neatceros, par cik visi tie zīmējumi tapa absolūtā garlaicībā. :3 Bet man liekās pārāk daudz laiks nepagāja. ^^
waaaa, Kikyou, ja man būtu tavs talants, es apzīmētu visu, kam vien tiktu klāt.
tavi darbi ir vnk fascinējoši. es arī tā gribu mācēt.
Uzzīmē lūdzu vēl kko. plīz
Akito-kun
Aug 6 2006, 13:00
Both thumbs up ........ Forshi ......
Waah.. sen nebiju te ieskatiijies.
Vienk, super. Tava ziimeeshanas prasme ir augusi fenomenaali. Krasainie darbi izskataas kaa ziimeeti bez maz vai kaadaa studijaa.
Protams, ir savas kluudinas, bet galvenais jau ir kopeejais effekts, ko attells speej panaakt.
No peedeejiem, vislabaak patiik tas sarkanais, ljaunais
Lai arii neizskataas diez ko ljauns, bet man patiik
Ilgs klusums no manis, ne? Bija neliels iedvesmas pagrimums, neko nevarēju uzzīmēt.
Anyway...
Elements - Part I, Fire.
Jā, es apzinos cik ļoti banāla ir elementu tēma (pat šajā forumā Tigra ir tamlīdzīgus zīmējusi), bet man šā vai tā gribējās pamēģināt. Skices man ir gatavas visiem četriem, bet es plānoju vēl uzzīmēt ledu, zibeni, gaismu un tumsu, kaut gan tie īsti neskaitās elementi.
Pirmā... Un pavisam noteikti neveiksmīgākā daļa. XD Jā, es redzu, sejā ir šādas tādas kļūdas un plaukstas ir pabriesmīgas. Bet kopumā man pašai tomēr patīk.
...unnnnnjāaa... Fonu es pamatīgi noslinkoju.
Nākamais būs ūdens, tad zeme un visbeidzot gaiss, tā kā gaidiet.
Dead Star
Sep 9 2006, 12:05
Plaukstas liekas sasodīti par mazu ,bet tas ir vienīgais,kas tā pamatīgi duras acīs..krāsojums kopumā kā vienmēr superīgs
Tie uguns spārni arī izskatās pat ļoti labi
*gaidu nākamos darbus*
un varbūt galva attiecībā pret pārējo ķermeni ir drusku par lielu. bet taviem tā sak, tēliem nez kādēļ, bet bieži ir vienādas sejas- es tagad nesaku neko par matiem, krāsām u.c. pričendāļiem, kas vienmēr mainās. izskatās, ka viens cilvēks sazīmēts teju divisimti veidos. bet pārējais ir tiešām labs, tā kā gaidu pārējos elementus.
ReD_FoXy
Sep 9 2006, 12:53
QUOTE(kahi @ Sep 9 2006, 12:48)
un varbūt galva attiecībā pret pārējo ķermeni ir drusku par lielu ... izskatās, ka viens cilvēks sazīmēts teju divisimti veidos.
nemuldi. galva ir normaalaa lielumaa tikai plaukstas tieshaam ir par mazu un tas rada to ''galvairparlielu'' efektu. un cilveeki kikyou nemaz nesanaak tik vienaadi.
rokas ir nedaudz pabriesmīgas + par cik man patīk `vijoles formas` cilvēki - viņai ir taisns vēders.. :/
un līdz ar to laikam arī tādēļ izskatās tā itkā viņai krekls būtu par mazu..
ou, a smuki, noleemi uzziimeet pamatiigi izstraadaatus elementus, es gan kjepu ljepu;
Bet tēma man liekas tā ir ļoti veca... so uzskatīsim , ka es sāku jaunu modi(retro atsaucu
)
eu, a varbuut visiem co biedriem pateikt lai saziimee?(ja pveeiksies atrādīšanās dienā varees kārtīgi izsmieties)varbuut pat balvu pasoliit...
Njā, zinu, ka ir šādas tādas kļūdas... Par vienveidību man tagad absoluti nospļauties. Nevari, lūdzu, parādīt, kuram zīmējumam tieši ir tik nenormāli līdzīgs? Bet kā jau es teicu, uguns man no visām skicēm vissliktāk iznāca.
Ūdeni pacentīšos labāk, promise. ^^ Anyway, paldies par komentāriem.
Tigra, ideja ir laba. :3 Tas daudz vieglāk, nekā mangu zīmēt, tā kā visi var piedalīties.
hypnotize
Sep 9 2006, 14:33
wow...tik smuki....man ritiigi patiik...gaidu naakamos......
vieniigais tas veeders taac bik bezformiigs un tieshaam rokas pa mazinu...bet citaadi vnk apburoshi...un pat prieksh banaalaas teemas labs....
whā,super. mani vienmēr ir īpaši piesaistījuši sarkan/oranž/rudmataini cilvēki, gan zīmēti,gan dzīvi..
kopumā zīmējums rada vajadzīgo iespaidu,tb, ugunību, un tādas 'nesanākušas' ir tikai rokas. vienīgais,ko esmu ievērojusi Tavos zīmējumos kā salīdzinoši biežu parādību un kas ir arī ļoti,ļoti izteikta šajā zīmējumā - neattīstīts krūšukurvis. un nevis tā, ka "krūtis par mazu", bet gan - nav vietas plaušām, tās krūtis nesavienojas ar rokām, vidukļa platums vienāds ar ribu platumu. tādējādi pazūd arī paduses. tas tā, no mana skatpunkta. bet,kā jau minēju, zīmējums ir iespaidīgs. tagad atliek tikai gaidīt ūdeni, jo, tā kā Tu pati teici,ka šis sanācis vissliktāk,būs patīkami redzēt kaut ko tikpat iespaidīgu,bet vēl labāk nostrādātu.. ^^
Kikyou
Sep 10 2006, 16:35
Lai dzīvo nedēļas nogales~!
Elements - Part II, Water.
Jū! Nāriņa! CIK
NEGAIDĪTI!!!
Ja iepriekšējam es fonu noslinkoju, šitam man liekās es ar fonu nedaudz pārcentos. Man liekās zīmējums ar fonu saskan apēram tikpat ļoti cik porcelāna tējas servīze ar netīrām zeķēm.
...jā es apzinos cik draņķīgi krūškurvis izskatās. xD Pēdējo reizi tik skopi apģērbtu cilvēku zīmēju, uh... sen. Bet kautkur tak jāsāk, ne?
Bet tā man pašai arī šis zīmējums patīk, izņemot sejas izteiksmi. Mēģināju tādu mierīgu dabūt, bet sanāca nepareizs efekts un tagad emocijas gandrīz vispār meitēnam no sejas pazudušas, bet lai to pārlabotu, pārāk daudz būtu jālabo. Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. =.=
Nu hm... Jācer, ka neesat ļoti vīlušies? ^^
priekshplaana uudens sanaacis tiiri baudaams. Probleemas ar plaukstu. Paaris liinijas pietruukst. Naarinjas astei lociijuma vietaas, kautkaadi diivaini izbiidijumi ._O Un astes galaa ir... spalvas?
CItaadi, man patiik
aai... kaada jauka zivtele, viena taadu vajadzeetu akvaarijaa. Nee labi nopietni, smuks darbs, zivtele izskataas vienkaarshi lieliski uz shii mazliet padrumaa fona (laikam tuvojas veetra).
Ehm, kaapeec vinjai acu ziiliites ir dazhaadaas kraasaas?
Kikyou
Sep 10 2006, 19:43
Jo es esmu kā sista uz dažādu krāsu acu zīlītēm.
Vai tad tik draņķīgi tas izskatās? Un jā, fons bija domāts apmēram tā kā vētra.
Par spalvām astes galā un dīvainiem izbīdījumiem... Hm. Kāpēc es tā viņus taisīju vairs neatceros. (Laikam jāiet stulbumu izgulēt.)
Laikam taa naara, lieto dazadu krasu leecas.. tadel acis tadas izskatas..
Abi stihiju darbi ir adorable, pavisam nopietni, man patīk.
Ko es varu teikt, man šis nāriņdarbs ļoti ļoti tīk, BET man liekas, ka tas tik ļoti neatbilst ūdenim. Un tu man jautā kāpēc- tāpēc, ka man liekas, ka tur pietrūkst vēsie toņi- zilais, lillā. Jo vienkārši šīs krāsas ļoti atgādina stihiju GAISS.
Ugunteļdarbiņu nekritizēšu, jo tas jau ir izdarīts, turklāt man patīk. Atzīšu arī to, ka otrais man tomēr patīk labāk. Un tu man atkal jautā kāpēc- tāpēc, ka viņa ir vienkārši apburoša un fons arī ļoti labs etc.
Njā, es saprotu, mani posti nerullz XD but I'm trying!
QUOTE(Kikyou @ Sep 10 2006, 16:35)
...jā es apzinos cik draņķīgi krūškurvis izskatās. xD Pēdējo reizi tik skopi apģērbtu cilvēku zīmēju, uh... sen. Bet kautkur tak jāsāk, ne?
starp citu,šis krūšukurvis man patīk krietni labāk. viņai ir paduse, un tā kā viņa,kā lielākā daļa cilvēku Tavos zīmējumos,nav pieaugusi sieviete, smalka ķermeņa uzbūve ir pat ļoti pieņemama. šite atkal man īsti nepatīk viņas dibens XD, precīzāk, tā trūkums. precīzāk, tā zemais novietojums. manuprāt,viņas viduklis ir drusciņ par garu. jo normāli,man šķiet,attālums no krūšu apakšas līdz nabai ir nedaudz garāks par plaukstu. šeit jau sanāk gandrīz divas. vēl šeit nedaudz kroplas ir rokas,viņas kreisā izskatās nedaudz lauzta, labajai turpretī plaukstai, kā jau sigfa minēja,drusciņ kkas trūkst, sanāk,ka viņai ir Nenormāli bieza plauksta/resns mazaispirkstiņš. bet kopumā zīmējums rada tādu ļoti mierīgu,siltu iespaidu. patīk apmēram tikpat labi kā iepriekšējais,un,manuprāt,atbilst ūdens mierīgajai dabai. (<-- norāde uz to,ka ūdenim kā elementam gluži vai prasītos divi dažādi darbi,viens kā šis, un viens,kas atbilst ūdens postošajai dabai - plūdi,vētras,cunami etc. jo fōnā varbūt ir vētra,bet pati nāriņa ir 100%miera un maiguma iemiesojums, vismaz no skata.)
Keydan
Sep 11 2006, 07:34
Japev te ta patik zimet acs dažadas krasas?
Tigra2
Sep 11 2006, 16:22
smuukiii ><
Astes gals gan visai interesants, nju vismaz oriģināls. Krāsas, jā, atgādina vairāk gaisu, bet man tas saistās ar miglu kautkā, tāda forša nāriņa.
Btw. kāds ir tavs elements?
A ja kas tāād es domāju ka tās nav spalvas, jo
Ja mēs apskatīsim reālu zivju astes tad līdzība ira
protams itk ā nārām ir savādāka veida astes , nu tjip kā delfīniem, vaļiem u.t.t
U got da' point
Superīgi darbiņi
Kikyou
Sep 11 2006, 21:03
Aven, aha, es jau arī vairāk tā kā uz zivs asti domāju.
Tigra, manējais ir Gaiss. Arī Sushi: Nezinu, tas laikam kā kuram. Man personīgi drīzāk šīs krāsas ar ūdeni saistās.
Keydan: Jap~!
rebel: Nu jā, es mēģināju kaut kā viņus abus apvienot - mieru un postošo dabu, tāpēc arī tā vētra fonā. Laikam ne pārāk veiksmīgi.
Hmm... Šis gan neattiecās īsti uz tēmu, bet tas, ka uguns ir spēcīgākais elements ir vecu bābu pļāpas! Tsunami var noslaucīt vairāk cilvēkus nekā ugunsgrēks. Tad jau atkal, tsunami ir vējš + zeme. =w= Meh, ūdens rullz.
atljaushos piebilst, ka tsunami ir zemestriice+uudens.
Amm.. Skaisti. Vienmēr esmu brīnījies kā tik skaistu un mierīgu krāsojumu var dabūt. Izskatās, ka daudz laika patērēts, tieši krāsojot. Bet rezultāts ir labs..
Neviens te tā nekrāso.. mierīgi, skaisti, plūstoši.. super..
Kikyou
Sep 12 2006, 16:54
Shumins ļauns nē. Shumins likt viegli sasmīdināmi cilvēki ķiķināt.
QUOTE(Sigfa @ Sep 12 2006, 11:10)
atljaushos piebilst, ka tsunami ir zemestriice+uudens.
Domāju vienu, uzrakstīju otru. Paldies, izlaboju.
Xikes, jaaaap! Nezinu, man jau liekās, ka tas nav nekas pārāk grūti izdarāms, vienīgais paņem salīdzinoši daudz laika.
P.S. Aiz "daudz" lietvārds ir ģenetīvā vai akuzatīvā? Trīs mēneši pagājuši, neko neatceros. =.=
+Chibi+
Sep 12 2006, 18:02
ģenetīvā, surely. daudz "kā"
Man patiik uguns ziimeejumaa kleita un acis. Uudens ziimeejumaa - mati un tas, ka pie kjermenja gan lielaas proporcijaas, gan detaljaas ir daudz vairaak piestraadaats. Daudz labaak izskataas. Pie tam, tas "zemais dibens" man liekas logjiski, jo naarinjas aste nav apvalks ap kaajaam bet reaals zivs gals (vismaz manaa izpratnee). Man saakumaa shkjita, ka labaak izskatiitos bez vaigu iesaartuma un ar plataaku muti. Bet tad vinja laikam izskatiitos paaraak veca savam kjermenim. Bet vienalga man labaak liekas buutu kaut kaa izmainiit. Pavilkt seju zemaak... Paspeeleeties jau var visaadi. Neko daudz, tikai siikumi.
hypnotize
Sep 13 2006, 19:01
uguns motiivs 100% labaaks sanaacis...nekaa uudens....shis taads baals un maz izsakosh....gaidiiju ko labaaku.....
ceru naakamie buus labaaki....
Kikyou
Sep 15 2006, 23:36
Protams, tas kā kuram. xD
Hmm. Zeme? Nē, vel nē... Ja neizdomāšu slinkot, tad rīt vajadzētu būt 3. daļai elementiem gatavai.
Anyway! Tā vietā pārtraukuma pēc ielikšu kautko nedaudz savādākā stilā.
Ieliku šo darbu, jo man vienkārši viņš patīk, un apsveru karināt pie sienas. Īstais ir A3 formātā, laiks - 3h.
Jā, tas ir mini kaķcilvēciņš uz mākoņa. Jā, es nezīmēju krāsaini tikai uz datora, zīmuļi ir mana nākamā izvēle. Jā, dzīvajā šis darbs izskatās labāks (ja esi kādreiz skenējis ar zīmuli zīmētu darbu, tu sapratīsi, ka tā patiešām varētu būt).
Ja tev nepatīk mani darbi ar zīmuļiem, ej grauz boti un gaidi rītdienu. Es lieku, ko gribu.
Tigra2
Sep 16 2006, 00:01
>< Smuukii!
Šitais ir mans favoriits no. 1 .
Nezinu gan kāpēc 3 h, priekš zīmuļzīmējuma, bet A3 arī kautko izsaka. Stils ļoti patīk, liekas, ka tas suits tevi labāk, nezkāpēc... nju man tā liekas.
Vispār šitais ir ultra-mega-giga-uuber-cool!
(liksi CO artbook, kā savu buutiibu ? XD ?)
Kikyou
Sep 16 2006, 00:28
Velns, Tigra, cik tu maz zini par mani... xD
momosan
Sep 16 2006, 00:32
sen neesmu pateicis neko jautru...
KAWAAII DES!
ziimeets ar paliigliinijaam? Kopumaa, ljoti patiikams darbs, vieniigais, bish pleci nav kaa vajag, bet citaadi primaa. Par stilu labaak nesaakshu shkjendeeties.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.