Kikyou
Apr 24 2007, 17:59
Es kaut ko smuki izkrāsoju!
...vaaaai tomēr nē.
Turpinājums
kloķa traukus nesošajai meitenei... lai gan vairāk izskatās, ka manējā ar pirkstu zīmē uz trauka, nevis viņu slauka. Ā jā, aizmirsu piebilst; viņa izmanto parasto trauku mazgājamo līdzekli. :]
Vispār, man ir beidzies 2B grafītis un labais HB grafītis (un pie tam, esmu pa visu ventspili izskrējusi, nekur vairs tādus nepārdod, āaaaaa!), palicis tikai kaut kāds tur 0.5 mm HB grafītis ar kuru var tikai papīrā iegravēt zīmējumu, tāpēc vēl mazāk gribās zīmulim ķerties klāt. :| Protams, vienmēr ir arī 0.7 mm "Cappy Ice Fruit" zīmulis, kurš diemžēl ir salūzis un jūk ārā vislaik... Laikam būs normālu zīmuli jānopērk.
Ahh, Kikyou, tavs domu lidojums sakarā ar zīmuļiem nu gan.. xD
Man patīk šī skice, jo viņai tik kawaiiga sejiņa (tas gan nav nekas jauns tavos darbos), un man patīk, kā tu viņai esi seju stingrāk ievilkusi. Kaut arī tas it kā būtu jādara ar priekšplānā esošajiem priekšmetiem/utt, bet tas laikam gan neattiecas uz anime zīmējumiem.
Tālāk, ja tas, kas izlietnē ir šķīvis, es esmu štepselis, jo ēlipsītes, ēlipsītes.. (9..9) Un vēl viens sīkumiņš - putas - gluži kā polārlāča āda.
Ouuuu, kā es gribu šo cepumiņu redzēt izkrāsotu~
Kikyou
Apr 24 2007, 19:52
Stingrāk ne jau tīšam ievilku, vienkārši daudz laboju pēctam, kad to gravējamo zīmuli samainīju ar to 0.7nieku. Krāsot diez vai viņu krāsošu, ja nu vienīgi galīgi nebūs ko darīt.
Klokjvaarpsta
Apr 24 2007, 21:49
Patiesiibaa izskataas taa itkaa vinja kautko shausmiigu vai vienkaarshi interesantu (varbuut atkal kakji) izlietnee ieraudziijusi un aiz paarsteiguma piespiedusi shkjiivi pie kruutiim. Bet nu dikti jau smuki, dikti
Alexa De Šarlote
Apr 24 2007, 22:54
Klokjvaarpsta
Apr 24 2007, 23:57
Tiesa, sevis veeroshana ir maakslas stuurakmens tiem, kas ziimee cilveekus
Kikyou
Apr 25 2007, 07:35
Man nav īsti redzes atmiņa, un pat tad, ja es spogulī piecas minūtes skatītos, es ne velna neatcerētos un uzzīmētu kārtējo šķībo roku. Hm, varbūt vajadzēs sākt izmantot savu foto'parātu priekš tādām lietām. :|
Narkomāne...vizmaz tā man bija pirmā asocācija, bet sejas izteiksme ir vienkārši apbrīnojama. Hehe, kaut kā tā notiek, kad mazgā traukus.
Bet ideja par fotogrāfijām ir laba, es vispār celtnes, dabas skatus, dīvainas/sarežģītas pozas, zīmēju tikai no fotogrāfijām, atklātnītēm, un palīdz tas tīri labi.
Tramvajs
Apr 25 2007, 07:43
Es tad, kad rokas zīmēju, katru pirkstu eju skatīties spgulī. Beigās diezgan ilgi sanāk. xD
Alexa De Šarlote
Apr 25 2007, 07:53
Man nav īsti redzes atmiņa, un pat tad, ja es spogulī piecas minūtes skatītos, es ne velna neatcerētos un uzzīmētu kārtējo šķībo roku. Hm, varbūt vajadzēs sākt izmantot savu foto'parātu priekš tādām lietām. :|
Bet, ta jau nav krīze ja neva uzimēt man jau tieši tas pats, tu jau vari izmantot digitalo, nopozē un paskaties kā izskata dzivē. Arī ta var darīt...
QUOTE(Kikyou @ Apr 25 2007, 07:35)
Apsēdies ar blociņu rokā pretim spogulim un aiziet
Kikyou
Apr 25 2007, 21:10
Aha, tad es varēšu uzzīmēt cilvēku, kuram ir blociņš rokās. :B
aptuveni. bet cilvēks ar blociņu rokās pie spoguļa, nav nemaz tik slikta ideja.
varētu būt tīri interesanti.
Alexa De Šarlote
Apr 26 2007, 09:40
A kapeic tiei burciņa? vai likt vai nelikt tāds ir tas jautājums....
Kikyou
Apr 28 2007, 19:04
Labi, izskatās, ka man vairs nav izvēles. Labi, izvēle ir, bet es izvēlos šo. Kikyou fani spiegs, Kikyou nīdēji rūks, tie, kam daudz maz nospļauties, dzīvos savu dzīvi. Varbūt.
Tie, kas regulāri apmeklē Tigras topiku, noteikti atcerās viņas apņemšanos katru dienu kaut ko uzzīmētu, lai ievērojami uzlabotu savu zīmēšanas prasmi. Tā nu es sēdēju, domāju, skrāpēju papīru (jo neko citu ar to nolāpīto 0.5mm HB nevar izdarīt) un izdomāju, ka īstenībā man arī kaut kas tāds nenāktu par sliktu. Mājasdarbus nepildu, kontroldarbiem negatavojos, dzert katru nedēļas nogali arī neeju, laikam vajadzētu būt kā jūrai.
30. datumā (tātad parīt) aizbraukšu nopirkt daudz, daudz papīra un jaunu automātisko zīmuli.
Sev uzstādītie noteikumi: Dienā jāuzzīmē vai nu viens zīmējums, ar kādu tēvs var lepoties (tātad izkrāsots - lai tas būtu uz datora vai papīra), vai arī vismaz trīs divas ar kājām (vai arī jēdzīgas un bez kājām) un kaut kādu fonu.
Mērķis: Labākas pozas un daudzveidīgākas emocijas, spēja sabāzt vairāk nekā divus cilvēkus vienā zīmējumā, atbrīvošanās no ūdensgalvas lāsta.
Kā man tas izdosies, cik liels būs/nebūs progress, un vai es varēšu izturēt veselu mēnesi, rādīs laiks. Wish me luck.
go go go.
Moš beigās man ar kaut ko līdzīgu sagribēsies pasākt
zenofex
Apr 28 2007, 19:59
No visas sirds novēlu, lai pietiek apņemšanās un spēka, un lai progress ir manāms ar katru dienu. Tik uz priekšu!
Tatsuke-sama
Apr 30 2007, 19:20
Veiksmi, ķēriens tev jau ir!
Klokjvaarpsta
May 1 2007, 14:45
Apnjemshanaas skaista, bet nesasteidz, labaak viens labs darbs pa divaam dienaam, nekaa desmit dranjkjiigi pa vienu. Paarcenshanaas un speeddrawing var sabojaat stilu un kvalitaati!!
La...bvakar, Liepiņa kungs...
Nu jā, gadījumā, ja nevar saprast, domāts, ka šamie zog kaimiņam ābolus un tiek pieķerti bēgot.
Jā... Vasaras prieki. Atsauc atmiņā to reizi, kad ar brāli un viņa draugiem gājām
novākt ražu. Mūs pieķēra. Sods bija briesmīgs - tantiņa mums iedeva ābolus, gurķus, tomātus un visādus citus garšīgus dārzeņus/augļus, ko ēst. Forša tantiņa. ¦D
Edit: Šo to pielaboju.
Aww.Super duper smuki^^
Tas puika izskatās pēc regbija spēlētāja.
Ļooti labi. Proporcijas un krāsas rullē. Tavam tētim būs par ko lepoties, bet vecmāmiņa var teikt - lūk, kāda man mazmeitiņa! Paimeitiņa... A_A
Tagad es, kā tavs lielais fanu pūlis, kliegšu katru dienu aizprieka
ļoti labi sanāca ebesis un mākoņi. Bet... man šķiet, ka mazliet pa tukšu sanāk tas fons, gribētos kaut ko vēl klāt, kādus trīs ābolus uz zemes. Anyway, forši. Ieseivošu kārtējo tavu māsterpicu mapītē "Kikyou"
p.s. tu teici, ka tava apņemšanās ir postot katru dienu, kā tigra. Tigrai tas bija vajadzīgs, lai iekļūtu Sensejos. Tu jau esi sensei - būs jārīko vēl viena foruma sadaļa - senseju senseji. A_A Kikyou zīmējumi own, rock, play the piano and are the bestiees. Kikyou4eva.
Dead Star
May 1 2007, 19:49
Mmhm,krāsojums ir pat ļoti,ļoti glīšs,kā jau teicu iepreikš. Ehh tās spraudītes.
Principā domas tu manas jau zini,tā ka teikšu vien,ja arī turpmāk būs darbi,kuriem veltīts krietni daudz pacietības,tad vari droši cerēt,ka mēneša beigās būs arī uzlabojumi. Jau tagad vien ar to,ka ir sākts action ir pārmaiņas. Tā ka turēšu par tevi īkšķus ^O^
Klokjvaarpsta
May 1 2007, 20:33
Jaa, diezgan gliiti, bet kaa jau te tika mineets, trukst fona. Man dikti patiik kaa ziimeeta zaaliite
Varētu būt. Es nezināju, ko lai ar to fonu dara. Rītdien varbūt pielabošu, šovakar man slinkums... ¦D
Klokjvaarpsta
May 1 2007, 21:34
Izdari taa, lai neizskataas, ka aiz seetas bezdibenis. Uzziimee mozh kaadu koka zaru, kas lien kadraa vai ko taadu, varbuut paliidz
Kentaishi
May 1 2007, 22:18
Es piekrītu jau izteiktajai niansei pa nokritušajiem āboliem, tas piesaistītu uzmanību un nedaudz vairāk atklātu apjukušo sejas izteiksmju iemeslu.
Vispār skaisti, skaisti, tik maziņi viņi tādi.
2. maijs, baigais slinkums. Visi zīmējumi ir uz A5 lapām, šis tas nesalīda lapā.
1.
^ Šim nevajadzētu skaitīties, jo tas ir portrets. Jau pāris dienas gribēju
viņu vēlreiz uzzīmēt.
2.
^ Īstenībā man gribējās uzzīmēt tādu, kas grauž riepu (ideju nospēru no lilion posta dojo spēlē), bet kautkāda iemesla dēļ atcerējos Family Guy un riepa pārvērtās par gumijas šļūteni. Bet tas jau arī nekas.
3.
^ Kaut kas... o_ō Sākumā bij domāts, ka skuķis dur, bet beigās kļuva par (nepareizu) metamo šķēpu. Zīmēts literatūras laikā. Bruņas laikam viņai ir zem virsdrēbēm. Rītdienas trenniņš: dažāda izskata 3/4 leņķa sejas. >_>; Lai gan man ļoti neliela dažādība sejās ir normāla parādība (pie kā es by the way strādāju, bet bieži nepiedomāju), šie leņķi tomēr ir visbriesmīgākie.
4.
^ Atvainojiet, manā nūdeļzupā (ātrā zupa acīmredzot, jo piedevu nav) ir meitene... Zīmēts vēstures un ekonomikas laikā. Pa kreisi bija palikusi balta vieta, kuru nogriezu nost skata dēļ... Jā, man arī tā trūkstošā pēda traucē. :|
aabolu zaglji riktiigi labi <3
ps. klau, tu negribi kaadu savu lineartu ievietot
shajaa topikaa?
zenofex
May 2 2007, 20:26
Ābolu zagļi rullē, bet meitenei tomēr ir šādas tādas problēmas, un, proti, krekliņa kreisā piedurkne. Man šķiet ka parastiem krekliņiem piedurknes apšuj taisnas, šai gadījumā piedurkne ir šķība. Un arī otra roka dīvaini izskatās, daļēji pie vainas ir tas, ka Tu esi mēģinājusi uzzīmēt labo piedurkni no iekšas (cerams, ka saprotami izsakos
)
Bet citādi man nav kur piesieties. Vispār jau piesējos gana. Lai reabilitētos, teikšu ka par Tevi labāka krāsu meistara šeit, otaku.lv, nav.
Tā ja. Audums vēljoprojām man ir gigantiski celmi. Protams, ne tik gigantiski kā ķermeņa proporcijas... >_O It kā skatos uz cilvēkiem, bet tik un tā neaiziet. Hm, kas zina, varbūt man tas arī vienkārši vienā brīdī aizies, tāpat kā man pamazām sāk aiziet pozas.
QUOTE(zenofex @ May 2 2007, 20:26)
Bet citādi man nav kur piesieties. Vispār jau piesējos gana. Lai reabilitētos, teikšu ka par Tevi labāka krāsu meistara šeit, otaku.lv, nav.
Domā? Man liekās, aeOns labāks par mani. Tad jau atkal, viņš tak ir aeOns, haha. Bet jāsaka, ka man pašai ar' prieks par savu krāsojumu, izņemot vēl viegli šad tad ēnas nav tā īsti kā vajag... Atkal ceram uz veco labo laiku, kurš visas nepilnības aizpildīs mūsu vietā. (Bet tā apmēram arī ir, tikai jāatcerās to, ka sēžot uz pakaļas nekas nenotiks; pašam tomēr kaut vai nedaudz jāpiedalās.)
kekekeke.
Un tu vēl teici, ka pilnveidosi savu apņemšanos zīmet katru dienu... Kur tad ir 3.maija zīmējums? |J
4. maijs arī skrien prom.....
Trešā maija zīmējumi bij čābīgi, neredzu iemeslu likt, pričom man te maitāt savu garīgo. Ceturtā maijā zīmējumu nav (nekādu tādu, kas atbilst maniem noteikumiem, anyway). Šodien bij' CO tuss, tāpēc galīgi nesanāca laiks/atmosfēra priekš tā, un tagad viss, ko gribu darīt ir gulēt (vai arī skriet pa sienām dungojot "EVERYBODY DANCE NOW~!").
Pašlaik man ir tāds slinkums, ka gribās savu apņemšanos sasiet mezglā un iemest kokakolas ezerā, tad pieliet naftu un pielaist uguni, bet moš rīt, kad pamodīšos (ap trijiem-četriem dienā, jo neplānoju vēl iet gulēt), domāšu citādāk.
Jeb īsāk sakot, man šodien vienalga. Nē, neesmu es sliktā garastāvoklī. Tieši otrādi, esmu reti labā garastāvoklī un tā nu i' sagadījies, ka man labāk zīmējās draņķīgos laikos.
Edit: Ok, pārvarēju slinkumu, likšu to, kas ir, haha. Kā nekā man tak pie kājas. Šis tas no trešā, šis tas no ceturtā.
Wtf? bija CO tuss?
čīt, nu kāpēc es neko nezināju? ;(
nu ka var zimet tik milas pikcas? nevaru saprast..
smukais engeliitis un lot forshas pikcas no 2.05
nudelzupa it ipasi
5. maijs. Divi vārdi: epic fail.
^ Bija domāta Hotaru, bet kaut kā novirzījos galīgi. Fail.
^ Tas saucās mēģināju zīmēt lelli/imitēt tigras stilu... Fail.
^ Nezināju, ko ar fonu darīt. Kreisās kājas stāsts. Fail.
Huney Bunny
May 6 2007, 16:42
ĢENIĀLI! Es nemāku tik perfekti zīmēt
Tev tiešām izdodas zīmēšana, Kikyou!
Arī man sakāms tikai viens vārds - progress. Jap, tas arī ir tavs mērķis, ne? :3 Nu, vismaz vajadzētu būt. Ļoti labi, ka trenējies zīmēt cilvēku pozas, anatomiju utt. Tev ir ļoti manāms galvu progress (tev gan galvas vienmēr sanākušas superīgi). Te var redzēt, ka tiešām ir forši. Vienīgais, kas man tā pa pusei.. tas ir tavi profili. Manuprāt, tajos tev nedaudz jāpiestrādā pie kontūras un pakauša.
Hotaru ir ļoti smuki uzzīmēta! (**,)
Mans ieteikums - pazīmē ainavas atsevišķi. Telpas, dabu, arhitektūru.. tu pati zini, ka tev pie tā jāpiestrādā (un man ir tas pats, tikai vēl trakāk). Parasti gan sliktais tajā ir slinkums - sak, ir spējīgs, bet tas sasodītais slinkums.
Oki doki, beigu beigās nu es tev vēlu veiksmi un nenoslinko! ;] (nenoslinko, kā to izdarīju es)
Nu jā, ar profilu tā ir kā ir... Par to, ka varētu ainavas atsevišķi zīmēt... Lai cik dīvaini neliktos, nebija ienācis prātā. Laikam būšu idiots. Nu ko, bet tagad vismaz pamēģināšu. XD
Anyway, sestais maijs... Iedvesmas kā nav, tā nav, atļāvos vēlreiz uzspļaut saviem noteikumiem. Pie~do~diet, mēģināšu to pārāk bieži nedarīt. Piesviedu vēl klāt pāris vecākus darbus.
^ Ha. Dzīvoju jau rītdienā. Tā iet, ka kalendārā neskatās.
^ Sasodīts, atkal portrets.
^ Khmm... Any questions? Piektdienas māsterpīss.
^ Pagaištrešdien, gaiši zila želejas pildspalva. Seja nepareiza, zinu.
Klokjvaarpsta
May 6 2007, 23:44
AARGH! Luudzu, paartrauc maitaat savu skillu. Shaados tempos saziimeetiem ziimeejumiem vairs neredz skaistumu tikai kljuudas.
Ne par ieprieksheejo - tas lelles ziimeeshanas meegjinaajums izskataas peec daljas no patiesi shausmiigas (labaa noziimee) shausmu filmas
Un tam skukjim, kuru jau paarziimeeji uz datora ir vienkaarshi atbaidoshi iisas rokas. Kautkaada garnele. Ziimee, luudzu, kaadas 3 reizes leenaakos tempos. Kaa jau reiz teicu - ziimeejumu pa kaadaam 2 dienaam
Lai arī zīmējumi izskatās gaužām nepabeigti, tomēr, par spīti tam, man patīk ka apģērbam izzīmētas (uzskicētas, whatever) visādas interesantas detaļas un aksesuāri.
Mm, varbūt kaut kāda specifiska stila iezīme or smth, vai arī man vienīgajam tā liekas, bet man kaut kā neīpaši patīk bildes, kur redzama galva profilā (tip, no sāniem). Liekas, ka deguns ir pārāk liels vai pārāk ļoti uz priekšu izbīdīts.
Kloķi, tā jau arī domāju darīt, līdz momentam, kad kāds sāka bakstīt mani par to, ka neko nelieku. Bet vai tad man proporcijas tāpat vienmēr nav pilnīgi garām? Nekad nemaz neesmu zinājusi, kādām viņām jābūt, tā kā kas tur ko maitāt? Bet paklausīšu šoreiz. Tāpat man ir slinkums.
Ā, par tām rokām, pirmstam bija garākas, bet man likās, ka par garu, pārzīmēju īsākas. Ej nu sapoti.
Klokjvaarpsta
May 7 2007, 01:47
Lielajaa daljaa darbu proporcijas ir pavisam labas, jo atsevishkju kjermenju dalju proporcijas var atshkjirties, tomeer apseedies un pieliec sev pie saana saliektu roku un tad jutiisi, kur elkonim jaabuut. Man sanaak aptuveni pie nabas, taakaa apskati savu ziimeejumu un izdari secinaajumus
Protams, ka tevi bakstiija, jo tu jau taisiiji meeneshiem ilgas pauzes un neatbildeeji uz fanmailu. Svariigi, lai tu neliktu buldes veseliem blaakjiem, bet ik pa vienaadiem periodiem un, ja skaneris pa rokai, tad taa tachu nav probleema
Xikes, piekriitu par aciim tiikamo stilu, kura neizbeegama sastaavdalja ir pa briidim ziimeejumos atrodamie spurainie svaarcinji, virsnabas topinji un briivi kriitoshi lakati vtml. un arii par to profila seju piekriitu - darbaa, kur meitene seku plaukstaa iespiedusi vinjas galva izskataas peec kuceena purninja tieshi deelj izvirziitaa deguna un ar deguna apakshdalju sapluudushaas mutes. Jaapieziimee, ka paareejaas proporcijas tajaa ziimeejuma ir baigi labas, tikai galva neizdevusies
Par to bakstīšanu, īstenībā es runāju par Roserettes postu pirms pāris dienām... XD Par tiem manu gigantisko nezīmēšanas paužu laikā, jā saprotu kāpēc. Ne jau tīšām es tās pauzes taisu, kad nav, tad nav... Ā, bet fanmails man nenāk... Labi vien ir.
QUOTE(Klokjvaarpsta @ May 7 2007, 01:47)
Xikes, piekriitu par aciim tiikamo stilu, kura neizbeegama sastaavdalja ir pa briidim ziimeejumos atrodamie spurainie svaarcinji, virsnabas topinji un briivi kriitoshi lakati vtml.
Nu piedodiet man par manu stila izjūtas trūkumu. Par to man kRutTIe bĒrNi brauc virsū kopš ceturtās klases, hahaha. Bet vai mani tas rausta? Nu jau vairs nē. Idioti, viņi paši pēc kloniem izskatās. >:B
Nea, es vienkārši biju domājis, ka nav nemaz tik viegli izdomāt kādas detaļas zīmēt konrētajam apģērbam, it sevišķi tā, lai neizskatītos, pēc tieši tām pašām drēbēm, kas iepriekšējā zīmējumā. Tāpēc, neskatoties uz to, ka zīmējumi švīkaini un nepabeigti, tomēr prieks, ja varu ieraudzīt jau kaut kāds interesantas apģērba detaļas, piemēram, visādas siksnas, jostas, piekariņus, saspraudes matos, uc citu sutff.
Patiesībā, nav jau gluži svarīgi, vai zīmējumi tiek kaut kā rūpīgi uzzīmēti vai nē. Zīmēšanas skilli tik un tā uzlabojas.. kamēr vien vispār kaut kas tiek zīmēts. Sabojāt var tikai tad, ja vispār neko nedara.
Kikyou
May 11 2007, 14:09
Kikyou 0:5 Slinkums
Jeb citiem vārdiem, atlieku šo pasākumu uz nenoteiktu laiku. Labi, drīzāk jau nogurums nekā slinkums... Laikam celties sešos nav nemaz tik laba ideja. Bet lai nu kādi tur tie iemesli, šis ir iznākums. Nekas, citreiz.
Kikyou
May 17 2007, 21:33
Elements - Part VI, Ice
(Spied virsū, lai dabūtu lielāku.)
Jā, kas gan būtu domājis, par šo projektu neesmu aizmirsusi. Zinu, viņa vairāk izskatās pēc gaismas kā pēc ledus, bet laikam tad būs gaismu jāuzzīmē vēl "gaismīgāku". Darbs tika ļoti labots un no sākuma skices (kas bija vienkārši pozas skice pāris minūtēs uzvilkta rūtiņu kladē) nav palicis pāri praktiski nekas. Enjoy.
Vēlviena lieta. Parasti es elementiem ieturu vienu un to pašu formātu, bet šoreiz vienkārši negribēju ar samazināšanu zīmējumu izbojāt, tāpēc lieku iekšā pilno, neapgriezto versiju.
Huu, mans mīļākais elements.
Lieliski. Darbs tiešām izskatās auksts, kā jau ledum būtu jābūt. Jap, labs.
Alexa De Šarlote
May 18 2007, 08:19
Smuks darbs....fonu vareji uztaisit tik pat intresantu kā tēlu, bet tad man liekās ka pazudīs vis saktijums uz čaru...buča man patīk tavi darbi .....
Kazuki
May 18 2007, 15:42
Ledainā noskaņa neslikta izdevusies, prieks, ka elementi netika aizmirsti. Vienīgais, kas man baigi spiezh uz aci ir zābaki. Izskatās, ka maza, trausla meitenīte iekāpusi mammas 46 izmēra zābakos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.