Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Sushi
Šim darbam ļoti piestāv nosaukums ''Pa galvu pa kaklu''. =w= Jo viņš izskatās, ka būtu arī zīmēts pa galvu pa kaklu. Šis, liekas, ir no tiem darbiem, ko komentēt pa detaļām, jo kopā izskatās samērā haotiski. Kustība ir. Proporcijas nav. Krāsas daudz maz ir, krāsu izjūta tev patiešām ir. Bet tad te ir šis sejas profils, kurš, manuprāt, nav no taviem labākajiem. Patīk zeķe. Mati ir neatvairāmi, nopietni. ¦D Spārni - tas tev sanāk, var redzēt, ka cilvēks zin, kuri brushi vajadzīgi kuros brīžos. Platformene dikti multenīga. Jaukas sprādzītes. Zini, viņai kāja ieliekta kā bārbijai, hehe. Piedod, es laikam piekasīga pārāk esmu.. bet nu. =3=
Kikyou
Paldies, rasma!
Es vienkārši zināju, ka kāds virsrakstu izmantos lai paskaidrotu savu viedokli. XD Mm, nebija zīmēts pa galvu, pa kaklu, bija zīmēts pilnībā nepiedomājot (domāju tikai par to, ka gribu uzzīmēt kaut ko kustīgu un krāsainu, ahā! Mission accomplished!), bet tu jau to zini.

Proporcijas, ka tā ierunājies, redzu lol. Profilam būs jādod laiku, lai saprastu, kas tur nav.
xikes
Mm, jauki, man patīk kustība. Poza ir dimaniska, dabiska izdevusies.
Kā arī piesaista detaļu daudzums. Vienmēr ir paticis vērot visus tos sīkumus, kas gan, it kā, ir nenozīmīgi, tomēr krietni vien uzlabo kopējo ainu.
Visu pārējo Sushi jau uzrakstīja.
Sushi
IPB Image
Kaut kā tā, nez.
(labi, tas mans labojums jau diez ko labāk neizskatās XD)
VOT, man liekas, viņai izskatas saplacināta seja!
Kikyou
Hmm. You have a point. XD Viņai deguns par augstu sākās manā variantā. Silts paldies!
Sushi
Turklāt viņas profila līnija sanāca diezgan < , bet daudz, daudz platākā leņķī. =w=
Kikyou
IPB Image
007 - Heaven
Arta
Gasīgs un pūkains darbiņš. [wtf, ne1 laikam nesaskatīs nekādas pūkas, bet tā nu tas ir.. xD]
Kazuki
fok yāhh, pēdējais jau ir sweeeeet. :] krāsas patīkamas un vieglas. spilvens pamatīgi iespārda. :3
Haikis
Man ljoti patiik guljoshaa dailjava. Tikai roka taada kautkaada...

...aha... nemeiteniiga.
Tigra2
Patīkams, soft un sweet, darbs.
Negribas nekur piesieties, tāpēc nepiesiešos, patīk :3.
Kikyou
Aah, roka, jā, zinu. Nekas. Paldies, tauta.

Zīmuļcraps.
IPB Image
Pasaki to sev katru reizi, kad gribi kādam ieriebt.
FuschichO
Vai kad uz mazas meitenītes vardarbīgi karini visādus niekus biggrin.gif Labs. Šito vajag padomju tonalitātē un pēc iespējas megalītiskāku. Patīk acs
Arta
Šitas man nenormāli patīk. Nezinu pat kpēc. Tāds vienkārš un .. nu vnk skaisti. biggrin.gif
Kikyou
Kāpēc ne, Fuschi? Nieki spārda. XD
Anyway, paldies jums abām!

IPB Image
Nu ko, lai turpinās aktīvā vasara. Šis ir fanarts šim te.
Dead Star
kyaa.meitēns mīlīgs.lāčuks savu izmēru dēļ biedē biki.pēc palasīšanas (varbūt tās lietus atmosfēras dēļ) šķiet ir arī izdevies *iedod kūku*
Tigra2
Es arī kautkad nesen uzzīmēju lāci ar mazu zaķi. (Tikai neizkrāsoju). Mums laikam visiem tāds pedo-bearīggs noskaņojums. XD
Patīk mazais zaķis, smuki apģērbts un ar feinu platmali. :3
Ayumi
bilde ar lāčuku un meiteni baigi sweet'īgā. man patīk arī tā Varbūt pietiks? meitenīte. smile.gif

Yanka_ronin
QUOTE(FuschichO @ Aug 15 2008, 03:31) *

Šito vajag padomju tonalitātē un pēc iespējas megalītiskāku.

Piekrītu šai idejai. tongue.gif Labs propagandas plakāts būtu.
Nothinga
Kawaiigs zaķītis 'Varbūt pietiks?' ^^ Šos vārdus tiešām der sev ik pa laikam pateikt, lai saprastu šobrītējo situāciju ^^

Meitene un lācis - mīlīgi ^^ lai gan jāpiekrīt iepriekš teiktajam, ka lāča izmēru dēļ nedaudz bailīgi ^^ Bet mēdz jau būt arī tādi lieli, labsirdīgi un pūkaini lāci, kuru patur lietusargu virs galvas ^^
Kikyou
Paldies visiem! C:

Iesākumam divi visai līdzīgi sviesti:
IPB Image
IPB Image

Uuun saldaisēdiens.
IPB Image
Paņēmu vecu skici (jo pēdējā laikā nekas acīm tīkams nav iznācis) un izkrāsoju, lai redzētu, vai joprojām māku smuki krāsot. Iedvesmojos no Aural Vampire - Darkwave Surfer.

...un tagad laikam eju gulēt. Citādāk rinķi zem acīm parādīsies. =_=
Kirara
Man patīk pirmais. Ļoti. ..
..un otrais arī ir burvīgs!..
..un vispār, trešais man arī patīk! xD
Tenma
QUOTE(Kikyou @ Aug 22 2008, 08:16) *

IPB Image

apmēram mana šābrīža pašsajūta... biggrin.gif
trešais vnk super
Sushi
Nu fons pats par sevi jau nesucko (atsaucoties uz deviantartā rakstīto). Bet tā meitene kā aplikācija uz viņa, jo riktīgs kontrasts starp meitenies bāli bālo rociņu un tumšo fonu. Viņu vajag, tā teikt, iesēdināt tajā zīmējumā. Hm, kā redzu, tu tiešām esi no tiem cilvēkiem, kuriem patīk, ka kaut kas no plaukstām nāk ārā.. XD Is this another mahou shoujo? ¦D Bet, neuztraucies, tavas nepārspējamās krāsošanas spējas tik aug! Kvalitāte tāda smuka, tīra. Bet varēji tos soundwaveus uztaisīt patiešām tumšus! OuO Tā kā toreiz, kanvās. Anyway, ir smuki, kaut arī tēma jau tāda izvazāta - nu, es domāju, meitenīte ar lielām ausīm, kas klausās mūziku, tādiem pelēcīgi blondiem, paīsiem matiem.. Ehh.. nekas, galvenais, ka izskatās labi! ~u~
Arta
Trešais baigi patīk. ^^
edg
Acis ir dvēseles spogulis vai pogas?
Kikyou
Šai gadījumā pogas, jo tā ir plejera dvēsele. biggrin.gif
You know, jaunie, Japānā ražotie, viegli pārnēsājamie LoliSound atskaņotāji.
IPB Image
Sushi
ES GRIBU ŠITO LOLISOUNDU! Es viņai likšu TĀĀĀ skanēt.. hehehe. >:D Nē.
Bet tik un tā. =w=
Kikyou
Tā? Kā? "Dame da, goshujin-sama"? D:

Lai nav spams... Pa ilgiem laikiem iemēģināju cietās ēnas.
IPB Image
Bija jautri, tāpēc domāju nākamajā kārtīgajā darbā to izmantot.
Kikyou
Tā, jāsamet sviestiņus. Pazemīgi atvainojos par dubultpostu!

IPB Image
Pirms pāris dienām pirms gulētiešanas (ap 6-7 rītā) uzzīmēju un nodēvēju par best shit ever, bet tas īstenībā nav best shit ever. To es sapratu nākamajā dienā.

IPB Image
Yume Nikki fanarts. Uz papīra viņai bija arī kājas, bet tās upurēju, lai labāk izskatās.

IPB ImageIPB Image
Šodien, paintā (turklāt tikai ar defaultajām krāsām!). Vakar izdarīju lielu kļūdu un pēcpusdienā nolikos "uz stundiņu pagulēt", bet pamodos, kad ārā jau bija tumšs. Johaidī! Tagad līdz vakaram nevar iet gulēt, tāpēc mēģinu kaut kā savu uzmanību no miega novērst.

Āa jā. Viens sviests, kuru es *varbūt* taisos krāsot.
IPB Image
Nu, īstenībā es jau viņu iesāku krāsot, bet man nepatīk kā izskatās (pārkrāsošu!), tāpēc tik skici lieku.
FuschichO
Tev tik jauki tie ģīmīši sanāk un viss pārējais ieturēts kawaii stilā. ņamm...
edg
Kikyou, man liekas, tu nesaproti, ko nozīmē dubultposts. Kad ieposto vēl vienu postu tūlīt aiz iepriekšējā, jo piemirsa kaut ko pielikt, tas ir dubultposts. Ja pēc 3 gadiem (dienām) ieliek kaut ko jaunu, tas neskaitās, un visi dzīvo laimīgi in Love and Peace.
zenofex
Bet tā darbi tev ir brīnišķīgi, un priecē manu dvēseli (ja to vēl velns nav parāvis, bet man šķiet ka nē).
Kikyou
*dārdoša balss* Paldies, mana tauta!

Edg: Ak tad tomēr neskaitās? Man dažos citos forumos par to piekasījās, tāpēc nospriedu, ka varbūt vienkārši nesaprotu, kā tā darbojās. Mūžu dzīvo, mūžu mācies.

Ak jā...
IPB Image
Bad hair day.
Arta
Nosaukums atbilst ideāli. biggrin.gif un tas feisiņš tāds maniakāls. xD tam, kas tur bizi rausta. ;D
Tenma
rausta kādu aiz matiem? tas atgādina mani biggrin.gif
Arta
Man tikai tikko pieleca, ka tas tur augšā ir suns. xD Labs. ^^
Kikyou
Joprojām nekas nopietns nav sazīmēts.

Kur vēl zīmēt, ja ne piezīmju blociņos?
IPB Image
^ Vecs kā mūsu sirmā pasaule (lab, īstenībā tikai kaut kad pirms Jāņiem autobusā tapa).
IPB Image
^ Politoloģijā brīnišķīgi zīmējās.
IPB ImageIPB Image
^Abi tika iesākti fizikas laikā, un pabeigti nākamajā stundā. Ā, bet par spīti tam, ka tur rakstīts "es", tas neesmu es.
Jā, apmēram tāds esmu es:
IPB Image

...Nu, vēl var zīmēt arī plānotājos!
IPB Image
^ Atkal fizika.
IPB Image
^ Starpbrīdis-bioloģija-latene. Man viņai nesanāca seja, par ko man uznāca dusma, un es viņu drusku apstrādāju. .~.;

TOMĒR VISLABĀK ZĪMĒJĀS MATENĒ, LOL.
IPB Image

Tāa, un tad vēl divi uz datora:
IPB Image
^ Nē, neprasi, kāpēc pie tādas loli sejas ir tāds ķermenis. .w.;
IPB Image
^ Cirnoooo! Slikts fanarts, bet man viņu gribējās uzzīmēt. Jā, grūti saprast, kāpēc īsti Touhou ir tik populārs par spīti spīdošajai grafikai un ZUN pālī radītajiem zīmējumiem, tomēr arī man patīk. Piemīlīgi tēli, un nekādu iespēju radīt yaoi, jo veču tur var teikt nav. =w= Droši vien kaut kad vēl kāds fanarts (cerams, kārtīgāks) būs.

...nākamreiz, cerams, būs kaut kas ar kājām. Haha. Nav jau tā, ka tās kājas daudz drausmīgāk par rokām zīmēju, lieta tāda, ka parasti uz lapas nepietiek uz vietas, un uz datora vienkārši negribās.
Arta
Forši redzēt tavus tā teikt ''vienkāršos'' darbus sēžot kādā stundā vai ķēpājoties blociņā [nu par ķēpām tavus zīmējumus noteikti neuzskatu xD]. Forši.
zenofex
Vispār man būtu bēdīgi uzzinot, ka pēc skolas (vidus vai vienalga kādas tur) tu aizietu studēt, teiksim, fiziku. Vai whatever. Visi jau zinam ka mūsu izdrāztajā pasaulītē labāk būt viduvējam grāmatvedim ar pilnu vēderu, nekā brīnumdarim ar otu patrepē bez paikas ><

Lai nu kā, turpini zīmēt cool.gif
Kikyou
Eh, var jau būt arī viduvējs grāmatvedis, kurš pēc darba ir brīnumdaris ar otu, pašdarbnieks un vizuālās noveles cepošs hentaivecis, hahaha~ (Jā... man patīk sapņot...) Man vismaz tas skan daudz jautrāk, nekā būt profesionālim. Nu un tad, ka no tā piķis neatlec? Prieks ir tikpat svarīgs, kā kapeiciņas, un prieku, ja tas nāk no kaut kā radoša, nevajadzētu ar tām apvienot. Vui, ku es jauns un naivs!
Lai tur kā, es domāju, ka diez vai pēc skolas studēšu kaut ko ar mākslu saistītu. Tas man droši vien atņemtu visu zīmētprieku, un tas nu ir pēdējais, kas man ir vajadzīgs. Lai gan... laiks rādīs. Gan jau vēl paspēšu žabolions reizes pārdomāt, ko gribu darīt.
FuschichO
Ar hobiju var nopelnīt. Daudz. Daudz. Vismaz uz restorānu un kino pietiks, bet es pievienojos pārējiem viedokļiem- māksla kā maizes darbs ir.. nu tur jābūt ļoti veiksmīgam un ļoti ģeniālam vai vienkārši veiksmīgam psiham. Tas, ka es mācos to profesionāli, nemaz nenozīmē to, ka es to dzīvē darīšu- I just follow the flow of my luck.. un tā es nonākšu miskastē. Nestudējiet, bērni, mākslu.
Haikis
Par fiziku njēmu personiigi tongue.gif
Tenma
QUOTE(zenofex @ Sep 15 2008, 22:35) *

Vispār man būtu bēdīgi uzzinot, ka pēc skolas (vidus vai vienalga kādas tur) tu aizietu studēt, teiksim, fiziku. Vai whatever. Visi jau zinam ka mūsu izdrāztajā pasaulītē labāk būt viduvējam grāmatvedim ar pilnu vēderu, nekā brīnumdarim ar otu patrepē bez paikas ><

Lai nu kā, turpini zīmēt cool.gif

nu, es gan īsti nepiekrītu, ka clvēkam, kas labi zīme, to vēl ir jāmācas skolā - pats pamācīsies, ja kko vajadzēs. man liekas, ka skolā var iemācīt zīmēt pareizi, bet arī norakst individualo stilu.

To Kikyou, Tiešām jaukas skicītes, teju vai patik labāk ka izstrādātie darbi, varbūt tāpec, ka Tev netipiskāki tēli parādās.
Tigra2
Man visvairāk patīk tas politoloģijā zīmētais.
Jo mūzika ir feina! :3
lilion
Vislabāk man patīk maemātikas zīmējums , vienkarši lielisks, matemātikas skolotāja, pat neko vairāk nav pelnījusi. ^w^
Foršs zīmējums ir arī ar pervu un mazo kaķmeiteni, tas vienkarši aizkustina manas jūtas, un izsatās kā no mangas vai kā cita izgriezts gabals .
Mīlu džeku, kurš tapis fizikā, kaut vai tādēļ ka ir zīmēts fizikā un izskatās, ka nav prasījis nekādu piepūli.
Meitenei ķīniešu kleitā, kaut kas ar gurnu un roku nav kartībā.
Meh, ja sāksi zīmēt mangu nākošreiz kad tevi satikšu iedošu lakricas konfekti.
Kikyou
Ķīnas meičai otras rokas vienkārši nav. Augšā ēna ir, bet tur arī roka beidzās. Pazūd. Izgaist. Ej nu saproti, anyway, tā roka tur ir, bet nav.

...Lakrica... o_o Domā to tur, no bonbongu veikala?... ;~; Lakricaaaaaa...!
Nu, ar kukuli vai bez, es par to esmu domājusi, bet man īsti nav ideja, ko zīmēt. Eksistējošu sižetu it kā negribētos aiztikt, bet.... Hm. Hmmm. Laiks rādīs. Neko nesolu.

AAAAAANYWAY. Paldies par atsauksmēm!

Iesākumam divi nelielāki:
IPB Image
IPB Image
Un tad nāk lielais:
IPB Image
Man patīk. Tieši tā, paaaaaaaat ja es nemāku zīmēt uz priekšu izstieptas rokas. Zīmēts aiz intereses cik es varētu skuķus saspiest vienā attēlā, līdz man to apniktu darīt. Piecus, huh. Nē, gan jau, ka varu arī vairāk.
Mēģināju darīt tā, kā dara animēs - mīkstu fonu sagāzt ar cietiem tēliem.... Uh. Fail? Lab. Negribās vairs pašam šito darbu apvainot. Iztērēju pārāk daudz laika to zīmējot.
Pakkun
Es esmu tas, kurš zīmē peņus uz sienas. : D
kamēr nepamanīju bizi, tēls ar lillā matiem labajā pusē, izskatījās pēc puikas. tāpat arī tā pašā aizmugurē - vairāk pēc kāda hipija/sērfera/repera(galvenokārt sūrās geto sejas dēļ). bet visā visumā, protams, baigi labi. kājas maskē jau mazāk : D
aeonseraph
Jā darbi tev paliek aizvien labāki un labāki. ^__~V
Nezinu kapēc bet tie pirmie divi man patreiz ir favorite.
1. Patīk dēļ krāsām un stila.
2. Vnk kawaii :]

P.S.
atceros laikus kad es ar mēdzu zīmēt kladēs, plānotājos, dienasgrāmatās un visur citur kur vien iespējams. XD jā tie tik bij laiki.
xikes
Haa, pēdējais man patīk. Nav jau nemaz tik traki ar to roku. Ir ok. Jaunais ēnošanas veids man ar labāk patīk.
Un tas noise effekts uz grīdas dēļiem.. ļoti labi iederas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.