Red Devil
Oct 23 2006, 22:05
IMHO taa viira(?) sejaa ir redzama aukstasiniiba - vienalga itkaa tas buutu deelis kas meetaajas celjaa...
Shumins, kur vienmēr pazūd tavi posti? :S
Anyway...
Priekš Dojo spēles. Varēja izvēlēties starp tēmām guro, yuri, sh-ai, stotacon, lolicon, tentacle, hentai. Protams, izvēlējos guro, jo man īpaši nepatīk pliku miesu zīmēt. Tomēr, pārāk maz red stuff priekš guro. Un pat netrūkst neviena ķermeņa daļa (džekam kreisā roka ir aiz meitenes)...
Nē, es nedomāju, ka vēl kādu reizi tuvākajā laikā kaut ko tamlīdzīgu zīmēšu. Tomēr, man patīk iznākums, kas arī ir kāpēc es viņu ievietoju arī savā topikā.
Domāju citi komentāri no manas puses ir lieki?... XD
Dead Star
Nov 4 2006, 14:19
Jeee..beidzot redzu izdaudzināto darbu ^___^ hmm taisnība laikam tev vien ir par to,ka neizskatās ārprātīgi slimīgs,bet tomēr ir ļoti,ļoti smuki
Pa manam meitene varbūt neizskatās pietiekami ļaunīga,bet nevar zināt,kā īsti tev tas bija domāts.Vienīgi tās asinis uz sienām neizskatās pietiekoši reālistiskas.
Man,kā tavam fanam,tie komentāri laikam vienmēr ir pārāk bezjēdzīgi,jo satur par daudz sajūsmas,bet tomēr taču ir labi zināt,ka ir arī tādi fani XD
Mm, es viņu nemaz nedomāju taisīt ļaunu. Viņa jau tikai dara to, kas viņai sagādā prieku. Viens tā smērē sviestmaizes, cits - lasa grāmatas, bet viņa - (vairāk vai mazāk) spīdzina eņģeļus...
Un jā, fons gan nerullz. Nevarēju izdomāt, ko lai tur liek... Tad sāku ar burn un dodge ķēpāties un beigās rezultāts nebija tāds, kā gribējās. A tad jau vairs īsti nebija laiks/enerģija pabeigt.
Meh, neuztraucies tak par to, ka komentārā nav neviens uzbrauciens. Nav nekas slikts. :B
daudz pogu
Tas peedeejais ir ljoti labs. Droshi varu teikt, ka labaakais no taviem darbiem, ko esmu redzeejis. Pat nenjemot veera vienu aci katram chuvaakam (slinkums chakareeties?) gan poza, gan nedaudz darbiibas, gan emocijas. Viss ir iekshaa. Prieks skatiities. Uz pirmo aci arii anatomijas kljuudas neredzu.
Ar acīm ir tas, kas man laiku pa laikam uznāk - vienu aci uzzīmē, bet otra izskatās turpat vai kā no cita ķermeņa. Tad, ja galīgi nekas nesanāk, to aci vai nu nomaskēju, vai zīmēju tikai vienu atvērtu (kā tas ir šajā gadījumā).
Mm, man ar prieks, ka cilvēkiem patīk. :3
tu visus darbus nezimeji tikia panemi no gogles esmu visus tavus darbus jau kaukur gogle redzejusi tapec nemelo tu ar taviem neistiem darbiem
Tu neesi slims/a ?
Daudz as ir redzējis šos darbus topam, ieskaitot mani
Tāpēc tu smagi kļūdies
ReD_FoXy
Nov 5 2006, 00:05
Es nebrīnos ka tu esi redzējusi viņas darbus, jo kā nekā viņa tos visus ieliek iekš www.photobucket.com O_o
Ak.... mans... dievs... Es padodos. Tu mani pieķēri. Lalī, tu varētu būt detektīvs.
Kā tu nonāci pie slēdziena, ka mans hobijs ir attēlu speršana no gūgles? Es nespēju noticēt, divus gadus es izlikos, ka zīmēju, bet īstenībā tikai visu zogu no gūgles. Man ir kauns, Lalī, man ir kauns par sevi... Bet es esmu kleptomāns! Ko man darīt!? Man tas sagādā baudu un prieku, jo mana nožēlojamā dzīve, kurā absoluti nav nekādu panākumu mani iedzen depresijā. Mācos nesekmīgi, esmu viduvējība... Ak vai...
Es metos ceļos pie tava vienreizējā intelekta. m(_ _)m
(Sveiki, mani sauc Kikyou un šis bija mans labākais joks.)
Foxy, ne tikai iekš photobucket, arī iekš
DA.
Katrā ziņā... Ja kādam no jums māc šaubas par to, vai es kaut ko esmu zīmējusi, ja jums ir fotošops, varu atsūtīt .psd ar visiem layeriem. Vai, ja nav, varu atsūtīt skrīnšotu.
Un ja arī tas neapmierina, sliktākajā gadījumā vari palūgt man, lai es kaut ko konkrētu uzzīmēju (tikai neko pārāk sarežģītu). :3
nu re tu pati iedevi vietu kur var klikskinat un redzet darbus!!!!!!
tu sevi nodevi pati kikyu tu pati paradiji kur savas bildes nemt
ja es esu gudraka par visiem!!!!!
Cilveeks
Nov 5 2006, 00:33
QUOTE(Lalī @ Nov 4 2006, 23:24)
nu re tu pati iedevi vietu kur var klikskinat un redzet darbus!!!!!!
tu sevi nodevi pati kikyu tu pati paradiji kur savas bildes nemt
ja es esu gudraka par visiem!!!!!
lol...
un peedeejais darbs ir tikpat labs kaa visi paareejie...
(a cik labi ir visi paareejie neteikshu.. lol..
)
Beidz! Tu grauj manu trauslo, dubļos samīcīto "Es"!
Es esmu tik neaptēsta, stulba un nožēlojama! Ak vai... Man pilnīgi vemt gribās par sevi iedomājoties... Ai... Viss... Es eju beigt savu nožēlojamo dzīvi, pārgriežot abas vēnas... Cilvēkam būt bija sāpīgi... Ak, nabaga, nabaga es... Ar dievu, skarbā pasaule! ;(((
P.S. Cilveeks, ja nepatīk, pasaki to atklāti. :B
dont care, kurš gudrāks. man ļoti patīk būlta plecā un daudzās asinis, tāpēc var droši šitamo ievietot top 5 labākajos ne-mano darbu topā (tur iekļūt ir ļoti grūti)...*gaida un domā - vells, cik ilgi vajadzēs gaidīt līdz nākamajam darbam?*
Kas pie velna tas ir ar otakiešiem un asinīm... Kas jūs visi vampīri, vai? xD
Nākamais darbs - varbūt piecas stundas no šī brīža, bet varbūt piecus gadus - kas to lai zin? Kā vienmēr:
maz iedvesma + daudz mājasdarbi = tukša kopa
daudz iedvesma + daudz mājasdarbi = iespējams skolotāja uz mani lamāsies
daudz iedvesma + maz mājasdarbi = WIN!
X_Kamui
Nov 5 2006, 02:29
OMFG tas pedejais ir visvis labaakais no visiem taviem darbiem!!!
Taadus zimejumus es vnk dievinu X)))))
Ja vinj6 ir uz DeviantArta ir, tad 100% pie maniem fav^^ pielik6u!
Cilveeks
Nov 5 2006, 03:06
P.S. Cilveeks, ja nepatīk, pasaki to atklāti. :B
lol... patiik... tas nekas ka darbs nav ideaals(nu labi es jau neziimeeju labaak, bet tas netraucee man kritizeet... lol...
) ...bet vismaz izskataas labi...
bet, personiigi man nepatiik kaa izskataas shii vieta:
man shkiet ka elkonim jaaizskataas bikinj citaadi... (bet mosh es kljuudos)...
Mm, par to jau man vakar vakarā Kai pateica un nupat nedaudz (cik pareizi, gan nezinu, bet tomēr) pielaboju.
(Ej iepriekšējā lapā apskaties. Ja neredzi absoluti nekādas izmaiņas, uztaisi refresh.)
Manuprāt lielisks darbs... tajā nowērojamas emocijas kas zīmējumu padara wēl iespaidīgāku, tāpēc atļāwos saglabāt zīmējumu uz sawa cietņa
Kikyou
Nov 17 2006, 19:46
Vari neteikt, pati zinu - totāla haltūra gan zīmējums, gan krāsojums.
Tieši tā, vecā, labā bezemociju meitene (Ja nezini, kāpēc vecā labā, spied tur ->
[1][2][3][4]), vēljoprojām bez emocijām. Nē, viņa neskatās uz taureni, viņa skatās tālumā.
Keydan
Nov 17 2006, 19:55
Ja.... Tev patik "halturet". Bet izkrasots - ļoti labi...
Kaju atkal nav...
Rokas tev sanak daudz labak neka kadu laiciņu atpakaļ.
Jautajums!
Vai tu strada pec trafaretes???
Kikyou
Nov 17 2006, 20:04
D***ā kājas, kam tādas vispār vajag. Un kas pie velna ir trafarete? Anyway, kā jau teicu, tā ir tikai haltūra un šodien man viss pie kājas. Vienīgais iemesls, kāpēc šito zīmējumu ieliku bija tas, ka es jau viņā biju ieguldījusi daudz darbu un negribējās, lai tas būtu pilnīgi zemē nomests laiks. Procesa vidū man galvā iešāvās cits zīmējums, kas ir arī iemesls, kāpēc atlikums ir pilnībā nohaltūrēts.
Keydan
Nov 17 2006, 20:17
Trafarete - zimešanas šablons!!!
Kikyou
Nov 17 2006, 20:31
Jā, ka tik ne arī. No nulles līdz beigām es zīmēju ar savu roku un galvu, neizmantojot neko citu.
Cowkiller
Nov 22 2006, 08:43
momosan
Nov 22 2006, 08:54
trafarete, lol.
pirmkārt jau trafarets, otrkārt tablets.
cowkiller - pašam tev kā ar traumām?
edit: oy. keydans patiešām domāja trafaretu. anyway, kurš liek aiz vārda "jautājums" izsaukuma zīmi! a!
Kikyou
Nov 22 2006, 09:34
Kikyou
Nov 24 2006, 22:33
Sorry par dubultpostu, divas dienas starpā tā kā gan jau ka drīkst.
Beidzot... Beidzot...!
Elements - Part V, Electricity
Jā, riktīgs pikačū. Jā, es nemāku kājas zīmēt. Jā, kontaktdakšas bantīšu vietā ir pēdējais modes kliedziens. Sākumā bija uzzīmēts četrstūrains, bet tad atcerējos, ka visiem elementiem es domāju ieturēt vienu formātu, tāpēc nācās pārtaisīt un rezultātā viegli tika noslepkavots zīmējums. :<
On another note...
Ko es šodien darīju psioholoģijas stundā. Bet mistiskā kārtā man arī viss ir pierakstīts~! CO biedri iespējams čaru atpazīs. Jā, tas ir viens un vienīgais - RAIKOU-23,5.
Kaut gan ir kļūdas, pašai šis škricelējums patīk, tāpēc arī ieliku.
Pirmais kas pievērsa uzmanību tai elektromeitenei - acs apsējs. Parasti jau šie acu apsēju striķi tiek sieti dignāli pār galvu, a tev tie striķi otrā acī spiežās iekšā. Tā viņa drīz paliks pavisam akla =)
Par kājām.. Tur ir sakāms tikai viens - kawaii ^^. Man patīk, ļoti skaisti ir uzzīmētas.
Atkal meitene bez krūtīm >.> Tur mazliet tomēr prasās kaut kādas krunciņas.
Kikyou
Nov 24 2006, 23:15
Kā nu kuram, kā nu kuram... Es viņai vairāk par 10 gadiem nevaru dot. Pričom krūtis? Beidziet tak vienreiz dēļus noniecināt. :/
Pakkun
Nov 24 2006, 23:19
*nezheeliigi reec par kontaktdakshaam matos* XDDDDD ir labs, smuks bez gala, bet taa jau var pedofiiliju piebaidiit
tach kkaadas pieaugushaakas aprises ar vaig, jurc taisniiba
Shumins
Nov 24 2006, 23:54
QUOTE(Kikyou @ Nov 24 2006, 23:33)
Beidzot... Beidzot...!
Elements - Part V, Electricity
Njap...Tad beidzot arii mans elements
Skatos. Gribas ko piebilst, nee...Varbuut tas?...Nop arii laps sanaacis...Kaaju ir (tev pat norm sanaak, nez kaapeec ieprieksh neziimeeji)...Nu nekaadi nekaa nevaru atrast, kur piesieties
(Shumins apjucis)
Skrienu mekleet telefona kabeli, likshu uz mobile phone desktopa. Bloni daudzmaz smalki izziimeeti mati, svaarki ar mazaam kruncinjaam vienaa pusee, preteejaa ar svaarku aizloci...Gaishi kraasu tonji, ka jo iipashi izceljas uz tumshaa fona. Un ja ziimeejumam ir skaistas kaajas, tad weird pantsu monstri ir vienkaarshi sajuusmaa...Un kaads tur veel pikachu?
Efekti sanaakushi labi, skjiet buusi paarspeejusi pati sevi
Starp citu svaarki tev iznaakushi reti labie, skatos, ka tomeer pieveers vairaak uzmaniibas, kas tiem smukiem loly ir muguraa. Nu tas topinsjh taads tikai mazliet parasts, bet vienalga patiik
Neaiztiec, nositiis Labs ziimeejums, pasham jau apniik to teikt, bet shis man patiik...
Ielikshu tev
8,1/10 (Netaa tomeer ir veel labaaki un skaistaaki. Bet ne otaku forumaa, te tu ieliec visiem)
Dead Star
Nov 25 2006, 17:26
amm jā elektriskais efekts arī parādās tagad daudz labāk,kā jau bija gaidāms
Es ar fanoju par tām kontaktdakšām matos un arī par cimdiem,pa manam kājām nava ne vainas.Vienīgi,kas tā so,so- topiņš,kas bišku izskatās "pielīmēts",bet varbūt man tikai liekas =__=
Par otro varu pateikt,ka zaķīši un tāda veida siksnas rullz XD
Klokjvaarpsta
Nov 30 2006, 00:49
Nekad nebiju aizdomaajies par to kruushu truukumu, bet kaa jau teici - ne vairaak par desmit... vinjaam visaam. Taa elektriskaa izskataas vienkaarshi izniicinoshi... nee, tieshaam - iesi klaat nosiitiis... druumi
Kikyou
Nov 30 2006, 17:42
Ahh, forget it. Ar jautājumiem par krūšu izmēriem griezties pie mana paraksta. :B
X_Kamui
Nov 30 2006, 17:54
Jaa, mazlietinj lielaakas kruutis nevienam nekaiteetu
bet no otras puses - kaartejas galvassaapes ar to uzzimeešanu...
it iipaši tiem, kas tos nekad nezimeeja...
Kikyou
Dec 24 2006, 02:34
N'ko tur daudz... Priecīgus Ziemassvētkus.
Novēlu jums visiem pavadīt viņus ar pareizajiem cilvēkiem, tā, lai nav bēdīgs noskaņojums.
baseboalbatboy
Dec 24 2006, 04:11
Ko lai saka 1+1=2!!
Man patiik taa dzjeka salle!
Kikyou
Dec 24 2006, 09:13
1+1=2, 2+2=4 Doooojiiibiiiroooooon!
Tā šalle NAV Latvijas karogs, ja tas ir tas, ko tu domā. XD
Tigra2
Dec 24 2006, 21:51
Eu, riktiigi ziemassveetkiigi... ^O^
Lōti patīk backgrounds, tas piešķir īsto noskaņu...tādu kinda solitude, lonelyness... liekas, ka pūš auksts zimeļu vējš, un pēdējā, tas parāda lielu kontrastu starp siltumu un akstumu.
Tā jaciņa liekas, tik pazīstama, nju moins... Kikyou...
Un par kļūdiņām - rokas... visos ziimeejumso kljuudinjas rokās. Bet tas ir arī vienīgias mīnuss, kas tiešām krīt acīs.
Noskaņa ir perfecto... :3 ...jau otro reizi to saku vienaa postaa, nevaru beigt juusmot..
Kikyou
Dec 24 2006, 22:40
Paldies, Tigra, iedvesmojošs komentārs.
Jaka? Tikai krāsa. Pati jaka ir krutāka par manējo. :B
Jā, apmēram tā es domāju to fonu. Par kļūdām nebrīnos, tā bija tikai dumja skice kladē.
Vēlreiz, visiem Priecīgus Ziemassvētkus!
The Light of Hope
Dec 25 2006, 00:20
RESPECT.. man vispaar patiik visi ziimeejumi tavi.. un tiem Ziemassveetkiem tik silta noskanja...
Man patiik tas peedeejais ziimeeejums pa labi.. super ^_~
Kikyou, paldies, tev arii priecigus Ziemassvetkus!
Darbs ljoti miljsh un siltens. Tiek pieskaitits pie manas gaumes darbiem. RESPECT.
Nezinu, ko vel piebilst. Kaut ka negribas tagad piesieties pie kljudam.
njā darbs ir riktīgi labs!
manuprāt naw kur piesieties, tikai pēdējā bildītē viņi abi varēja pasmaidīt:3. Lūk šis ir īstākais veids kā var svinēt z-svētkus .... kopā ar kād ļoti mīļu cilvēciņu.
Kāpēē Kikyou vairs neko neliek iekšā??? Gribas ieraudzīt vēl kādu stilīgu zīmējumu šai galerijā
Klokjvaarpsta
Jan 4 2007, 18:57
I agree with Pearl, fanu puulji gaida, lai tu te kraameetu iekshaa pilniigi visu, kaut vai kaadu skici uz salvetes stuura.
Nu ja galīgi jebkas der, tad reku, draņķīgs elfu bishounens (vai sieviete, kā tev labāk patīk), kas tapa kādās 20 minūtēs, runājoties, dzerot tēju pēdējā CO tusā (drīzāk tējas dzeršanā).
Kāpēc Kikyou neko neposto? Viņa ir pamatīgi ierauta Flyffā (nē, es negribu dzirdēt cik ļoti RO vai kāds cits MMORPG rullz vairāk) un reti kad ir vēlme zīmēt. Nē nu, vispār vēlme ir, bet tikko paņemu zīmuli rokās, nesanāk tā kā gribās. Bet tas jau ar tikai tāds periods. Tā lūk. :B
whoa... aaooouuu...man nav ko teikt. šis ir ļoti skaists darbiņš... patīk mati, super
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.