Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Angelina
oo jaa, peedeejais ir vnk supaaaa!!!!! wink.gif
Kagome
woow, peedeejais ziim. labi sanaacis smile.gif
not_alone
oh my..nju ārkārtīgi smukiņi visi tie mazie jaukie mazulīši..tādas čiepas.. wii wub.gif
ar kādu progu tad tu viņus taisi? izskatās,itkā ar roku būtu gleznots..bet smuki smile.gif
Kikyou
Adobe Photoshop 7.0... Un zīmēju ar tabletu ne peli. x.x

image

Mm, vēlviens; tas pats chars atkal. :3 Tikai šoreiz pat nedaudz izskatās tā, itkā viņai vēl nebūtu izskalotas smadzenes. XD
AmnE
hmm.. man jau nu baigi patiik!!
rebel
a-iiiii! ku suppaa smukinji..
Shaisuke
QUOTE(rebel @ Sep 18 2005, 13:20)
a-iiiii! ku suppaa smukinji..
*

kaadaa veel zupaa? Baac, besii aaraa ka taa saka... kropljojiet tik taalaak muusu valodu, cilveeki...

Bet ziimeejumi skaisti, atziistu!

~BN~
slay3r
Ļoti labi. Keep up da gūd spirit. smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Jauki bērneļi tev sanāk.
rebel
atvainojos par valodinju visiem,kam tas traucee. un atvainojos par spamoshanu,jo tas arii traucee. piedodiet.. esmu kropljotaaja/krople.
Ghoul
Wow kikyou, peedeejais rlz, vienkaarshi superiigs!!!!!! smile.gif
EndlessReality, ziimeejums, nav suudiigs, es tev ieteiktu uztaisiit jaunu topiku un likt tur savus ziimeejumus!!!! smile.gif

Rebel: Vot tas bija spams!!!! laugh.gif smile.gif
rebel
erm..kas wainas tam spamam?
un, EndlessReality - smukinjsh tas ziimeejums! un,ja jau shis ir uz datora ziimeec un tagad labaak sanaak - kaapeec nelikt sawaa topicaa sawus uz datora ziimeetus darbus?
slay3r
Pēdējais stinks, pēc manām domām....
Sushi
Super!!!!!!!!!!! Kur tik ideaali var uzziimeet! Un man veel klasee saka, ka es labi ziimeeju! dry.gif Super! Un veelreiz super! Izskataas peec profesionaala darba! Uz kaadas programmas tu ziimee? smile.gif
xikes
Kikyou peedeejais labs.. smile.gif
Nez.. man patiik..
No visiem Kikyou ziimeejumiem staro taads kaa siltums..
Tigra2
Kikyo tavs pēdējais darbs ir brīnišķīgs. Tas ir kas vairāk kā tikai talants...

P.S. Īsti nesaprotu kas vainas ''spamiem'', pati gan nemēdzu ''spamot'', bet ja jau šeit tik daudzi kropļo Latviešu valodu, lietojot tādus vārdus kā ''chars"(pareizi būtu teikt tēls), ''super'' (latviskāk būtu teikt kolosāli, lieliski, brīnišķīgi...), "SPAMS" - ko šis vārds īsti nozīmē?! Ja nevaram atteikties no valodas kropļošanas tad vismaz šie vārdi būtu jāliek pēdiņās.
Kikyou
QUOTE(Missy @ Sep 18 2005, 23:50)
Uz kaadas programmas tu ziimee? smile.gif
*

Adobe Photoshop 7.0, jau iepriekš esmu teikusi, bet ir ok - nav jau tā, ka es nekad neko nepalaižu garām. x_x;

Endless, ir ok. :3 Atgādina kautko... nevaru tieši atcerēties ko. Kautkādu multeni iekš TV iespējams.

P.S. Paldies par atsauksmēm (tas taču ir īstais vārds kā šito apzīmē... va' ne? ._.). :3
Kikyou
Pfuuu.... 4 stundas šito zīmēju (ar pārtraukumiem)...
Izdomāju pamēģināt jaunu krāsošanas veidu. ^_^

image

Manuprāt vislabāk iznāca seja, acis un mati... Visdrīzāk tāpēc, ka tos iesāku pirmos krāsot.
Ar apģērbu slinkumā nolaidos pamatīgi. Tad vēl, no šīs puses skatoties, kreisā roka savāda... =/

Bet tā visā visumā man pašai patīk, kā ir sanācis. :3

Sākumā bija domāts priekš tā, ko Jurchix palūdza, bet es nez vai derēs. x_x
Kazuki
baigi labais ziimeejums, taa kreisaa roka netiktu pamaniita, ja pati nebuutu pateikusi. vienk kawaii rolleyes.gif
Kikyou
QUOTE(dark_angel @ Nov 16 2005, 23:29)
taa kreisaa roka netiktu pamaniita, ja pati nebuutu pateikusi.
*

Jau otrais cilvēks no kura to dzirdu. XD
Bet tikuntā tā roka neriktīga.
Kikyou
100% uz datora. o.o

Acis... mja... Laikam jau tas mans stils tagad. o.o Vismaz neesmu redzējusi nevienu, kurš tādu pašu stilu izmanto.
Kaede
Ah!!!
Cik jauks gan bija pēdējais zīmējums! Patiesi labs. Nezinu pat, ko sacīt! laugh.gif
aigarius
Mati vienkārši ģeniāli labi. Kreisā roka? Nu tur ēna tā krīt un viss biggrin.gif
Kāķītis gan izskatās gandrīz tikpat stilizēts kā tas no "She and her cat" smile.gif
edg
Labaakais pashziimeetais ziimeejums, kaads shinii forumaa ielikts. Es ilgu laiku vienkaarshi blenzu...
Acis ir redzeetas taadas arii citiem maaksliniekiem. Nedod dievs sho ziimeejuma Jurchika gaumei pielaagot!

Kaadu kraasoshanas veidu izmantoji?
Kikyou
QUOTE(edg @ Nov 17 2005, 16:14)
*

Kā saprast - "kādu"? o.o
Kādā veidā krāsoju, vai arī kā? *smadzenes atslēgušās jau 5. stundu*
edg
QUOTE(Kikyou @ Nov 17 2005, 16:36)
QUOTE(edg @ Nov 17 2005, 16:14)
*

Kā saprast - "kādu"? o.o
Kādā veidā krāsoju, vai arī kā? *smadzenes atslēgušās jau 5. stundu*
*

Nepareizi noformuleeju jautaajumu. Tas, ko es veeleejos teikt ir: Luudzu, iemaaci man taa kraasot!!!
Kikyou
Ok, tad uztaisīšu tutoriali tad, kad man nebūs galīgs slinkums. XD
iewucis
....vnk super!!!!!! rolleyes.gif
Suu
waaaaaaaau vienkaarši nav vaardu tik superiigi ziimeejumi, kan patiik tie divi peedeejie nun trešais no beigaam neaceros kurš tas bija peec kaartas ir ļoti kawaii tas man liekas vienjkaarši superiigs ziimeejums,. bet tie peedeejie ziimeejumi ir forši bet ar laiku saaksi ziimeet fonu tikai nekreņķeejies smile.gif
Sushi
Kikyou, tev ljoooti skaisti sanaak. Viss izskataas gandriiz kaa profesijonaalja darbs! LIELS RESPECT TEV NO SUSHI!! wub.gif
X_Kamui
Ja, no maniim ar respect... tongue.gif
a kapeec tu nepiedaliijies ziimešanas konkursaa....?
Ginji
baigi labii tev ir talants..nuu tu neesi iesaaceeejs. tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ...nja ja . ninja.gif
Kikyou
QUOTE(-Kai- @ Nov 26 2005, 23:30)
a kapeec tu nepiedaliijies ziimešanas konkursaa....?
*

Būtu iesniegusi zīmējumus, ja dzīvotu Rīgā... citādāk uz Rīgu braukt, lai iesniegtu... Mja. x_x

Bet fanartos gan piedalījos! Trešā vieta pie tam! ^O^

P.S. Paldies arī pārējiem par komentāriem. ^_^
Kikyou
Sorry par doublepostu, bet tā kā iepriekšējais posts ir 11 dienas vecs, domāju būs ok. o_O

image

Right. Vēlviens. :3

Man jau tā ir vesela kaudze lietu, kas man jāizdara, bet tā vietā tagad zīmēju. =_=; Nu ko tur daudz. Kārtējais darbs bez īstas sejas izteiksmes. =/

Kreiči ir forši. Zaļš arī ir forši.

Ja man parasti iznāk plaukstas par mazu, tad, liekas, šoreiz iznākušas nedaudz par lielu. Bet varbūt kļūdos. :|
Vispār roka tāda savāda iznāca. Vajadzēja elkoni piebīdīt tuvāk pie ķermeņa, būtu labāk.
Pārmaiņas pēc fonu arī uzzīmēju. Nekāds jēdzīgais gan, diemžēl, nesanāca.
(Un, ja Shumins pēkšņi te ieskrien, tad, NĒ TĀ TUR FONĀ NAV DOMĀTA EBREJU ZVAIGZNE NOLĀPĪTS! XD)

Bet vispār man pašai patīk. Itsevišķi tas, kā izskats iznāca.
Kikyou
Hmm, tas man neienāca prātā.
Nākamreiz par to uzsvaru atcerēšos. o.ō
+Chibi+
Atkal skatos un prātoju, cik labi ir, ja ir personīgais stils. That is what you have and you should be proud of. happy.gif Un jo tālāk, jo labāk. Liecina par nostabilizējušos zīmēšanas māku. Pedējais ir ļooooti labs, un fons arī burvīgs, tiešām. Es mūždien priecājos par taviem panākumiem. happy.gif Tevi būtu jāšauc par sensei, heh. happy.gif Jo es nekad nespētu tev iemācīt kaut ko noderīgāku par to, ko tu jau zini/proti. happy.gif
X_Kamui
QUOTE(Kikyou @ Nov 28 2005, 16:04)
Būtu iesniegusi zīmējumus, ja dzīvotu Rīgā... citādāk uz Rīgu braukt, lai iesniegtu... Mja. x_x

Bet fanartos gan piedalījos! Trešā vieta pie tam! ^O^

Nja, re ka slikti kad nedzivo blakus animefesta rikošanas vietai^^
Apsveivu ar trešo vietu hehe, rolleyes.gif
ehh....žeel ka manis nebija un es neredzeeju nevienu fanartu sad.gif

A jaa un tas pedeejais ziimejums ir baaaaigi labs, vel labaaks par parejiem^^
baigi patiik tas fons un acis... smile.gif
Sushi
QUOTE(Shumins @ Dec 9 2005, 21:59)
QUOTE(Kikyou @ Dec 9 2005, 21:49)
(Un, ja Shumins pēkšņi te ieskrien, tad, NĒ TĀ TUR FONĀ NAV DOMĀTA EBREJU ZVAIGZNE NOLĀPĪTS! XD)
*

Nu tavai darbi jau kaa parasti ir labi...Tikai viss konkreeti zaljsh...man liekas matus vajadzeeja citaa kraasaa...vai kaa citu detalju savaadaak...nezin citaadi kur piesiet acis...Redz tikai kaarti...Nepareizs uzsvars manupraat...Vajag kaut kaa citaadi...
Nu kaut vai kaa te...Bet ko ta es saprot no maakslas laugh.gif

image

P.S. Shumins ieskreeja, un pat taada doma praataa neienaaca... blink.gif
Mani paredzeet nevar... ph34r.gif
*

Hahaaa! Lielais, mazais, videejais! Lai izceltos pretkraasa!

Peedeejais darbs ljooti smuks, Kikyou, bet viena acs mazliet lielaaka, nekaa otra!
Tomoko
Ljoti skaisti darbinji... no tiem taac.. mm.. siltums staro! smile.gif Bet es taa skatos, ka tev jau taas meiteniites, jau taa ka no taas 1. ziimeetas tongue.gif ! (What i mean, that there're similar!) Ja man buutu photoshops.. sad.gif negribi man setup'u paarsuutiit? tongue.gif biggrin.gif
Sushi
Tomoko, tagad jau Adobe photoshops? Vai tad nepietiek ar corel photoshop!

Sorry, par spamu...
Starp citu, buutu pieticis ar fona kraasas mainju. smile.gif
Tomoko
QUOTE(Tomoko @ Dec 18 2005, 23:09)
negribi man setup'u paarsuutiit? tongue.gif
*

tongue.gif <-----
QUOTE(Sushi @ Dec 19 2005, 00:10)
Tomoko, tagad jau Adobe photoshops? Vai tad nepietiek ar corel photoshop!
*

Es to Adobe Photoshopu domaaju pa jokam, un taapeec pieliku meeliiti happy.gif
(Galu galaa, tu man iedevi Coreldraw!! (Kaa tu teici, bet Coreldraw kuru neeesmu tev atdevusi blush.gif rolleyes.gif )

Un Kikyou, ieliec veel darbus!!!
Kikyou
QUOTE(Tomoko @ Dec 19 2005, 06:32)
*

Ja man būtu skeneris, kas darbojās... T.T

Uz datora īpaši pēdējā laikā zīmēt negribās, tāpēc jau laikam pašlaik vēl nekas jauns kādu laiciņu nebūs.
momosan
QUOTE(Kikyou @ Dec 21 2005, 23:39)
QUOTE(Tomoko @ Dec 19 2005, 06:32)
*

Ja man būtu skeneris, kas darbojās... T.T

Uz datora īpaši pēdējā laikā zīmēt negribās, tāpēc jau laikam pašlaik vēl nekas jauns kādu laiciņu nebūs.
*

/me pieraksta, Feb 13... SKENERIS ph34r.gif
Kikyou
Garlaicīgi.
Priekš jaungada vakara pārāk maz ēdiens. T_T

Tāpēc sēžu pie kastes. (Jā, es apzinos cik stulba es esmu.)

Škricelējums!

image

Shinobu! ^_^
Chars no manas mangas (ja to tā maz var nosaukt; tai stāstā ir tik daudz robi cik holandes sierā, ka diez vai līdz kādam martam sākšu viņu kārtīgi zīmēt).

Un nē, tā nav meitene. ;-;
X_Kamui
QUOTE(Kikyou @ Dec 31 2005, 23:05)
Garlaicīgi.
Priekš jaungada vakara pārāk maz ēdiens. T_T

Es gan mirstu no paarešanas XD

Un par ziimejumu:
omg he`s too cute lai buutu puisis XDDDDD
bet nu baigi labi uzzimeets................

manga, manga, manga gribu redzeet mangu!!!!................ proti kad ta buus gatava.... bet tas gan nebuus tik driiz sad.gif

grrr es neprotu kavaigi zimeet =(
Niks
Tiešām pārāk glīts, lai būtu puisis. Derētu mazliet izteiktāki vaibsti un platāki pleci.
P.S. Ja tu esi stulba, tad es arī. Šovakar neesmu praktiski neko ēdis, turklāt gandrīz visu vakaru nosēdēju pie kastes un uztaisīju šo.
jurc
QUOTE(Kikyou @ Dec 31 2005, 23:05)
Tāpēc sēžu pie kastes. (Jā, es apzinos cik stulba es esmu.)
*

Neuztraucies... tādu ir daudz.

Bet zīmējums tiešām ir ļooti jauks un mīlīgs. Kļūdas es nemaz neteikšu, jo nespēju tavos zīmējumos tādas saskatīt.

Ieintreģēji ar savu mangu... Stāsts par to cik daudz robu ir Holandes sierā - vienkārši ģeniāli. Turpini, rodi iedvesmu, es zinu ka tur sanāks kas ļoti labs!
Mūsu.. otaku.lv forumiešu dēļ izdari to! ^^

QUOTE(-Kai- @ Jan 1 2006, 01:26)
grrr es neprotu kavaigi zimeet =(
*

Khhh... samierinies ar to.... kikyou nepārspēs neviens. Viņai ir savs stils, kuru nokopēt vienkārši nav iespējami.
X_Kamui
QUOTE(JurCHiX @ Jan 1 2006, 02:27)
Khhh... samierinies ar to....  Kikyou nepārspēs neviens. Viņai ir savs stils, kuru nokopēt vienkārši nav iespējami.

Nja nokopeet es nespeetu^^ un ari negribetu, jo man nepatiik kopeet citus ,)))) patiik man izdomaat kko jaunu..... rolleyes.gif bet tas nevienmeer sanaak XD

Es neprotu kavaii zimeet, bet protu visu citu.... ne perfkti, bet nu tomeer^^ ph34r.gif
Kikyou
Tad jau laikam es tomēr nebiju vienīgā. Bet jaungada vakarā tikuntā pie kastes sēdēt nav čoini. ._.

Āa un pārāk cute priekš zēna, tam tā bija arī jābūt. XD
xikes
Wov.. super.
Brīžiem nesaprotu kā cilvēki ar PC spēj radīt šādus brīnumus. Līnijas, krāsas, formas.. uh.. super .. blink.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.