Man prieks par tewi!
Un kas par ziimeejumiem - tie izskataas loti miilji
un kraasojuma tehnika ir vnk fascineejosha
(kad pienaaks taa diena kad es to knifu uzlauziishu?
)
gribeetu tik pieziimeet, ka vaards lineart nenoziimee to pashu ko outline(kontuuras). Lineart ir art kas sastaav no taisnaam liinijaam, kaa piemeeram crosshatch. Outline ir outline un lineart ir kas pavisam cits. Peedeejaa laikaa, vairaaki cilveeki, gribeedami izskatiities baigi gudri, lieto sho terminu galiigi nevietaa. Veel jaapieziimee, ka vaards line angliski noziimee taisnu liiniju. Liektu liiniju sauc par curve. Varbuut arii kaads PS lietotaajs buus pamaniijis, ka taisnas liinijas riiku sauc par line un liektas liinijas riiku sauc par curve.
Un nevajag man prasiit kaada man starpiiba. Tas ir tieshaam kaitinoshi, kad cilveeki izmanto vaardus nevietaa :/
Kas attiecas uz topika nosaukumu, neviens jau negrib dabuut braazienu no populaacijas par to, ka darbu kvalitaate nevelk liidzi nosaukumam. Labaakie varianti ir divi, kaa Edg teica, paarspiileet, lai nesaak domaat, ka meerkjee straadat komiksu biznesaa, otrs ir vienkaarshi uzstaadiit faktu, e.g. `mani darbi`, pieticiigaak- `centieni ziimeet` utml.
Un veel, gribeetu pieziimeet, ka ziimeet paaraak labi nav iespeejams :/
Kikyou darbi nebuut nav slikti, bet vinjai veel daudz jaamaacaas. Man prieks par vinjas apnjeemiibu tik daudz ziimeet. Es vispaar labi ja vienu darbu meenesii uzziimeeju :/ Slinkums. Kaa saka, ar gadiem naak pieredze. Veel gadus divus paziimees un buus jau Ito No Kazuki (aka Nimloth) liimenii
Nujāa, tā varētu būt. Es vārdu "lineart" izmantoju, jo gandrīz visi paziņas tā līnijas sauc, tāpēc pat nepiedomāju, kas tas īstenībā ir.
Ok, viss, aizmirstiet veco virsrakstu. Mans virsraksts ir labāks par tavējo. :D
Man gan shis vrisraksts riktiigi labi patiikaas
Storm, un lai nu kursh tagad izdariitu spiedienu uz Kikyou. :/ psihologs atradies.
QUOTE(Sigfa @ Jun 9 2006, 14:46)
Man gan shis vrisraksts riktiigi labi patiikaas
Storm, un lai nu kursh tagad izdariitu spiedienu uz Kikyou. :/ psihologs atradies.
To Sigfa : Kurs tew teica ka es esmi psihologs?!
Un kaada gan jeega piekasiities par kautkaadu terminu lietoshanu (lineart outline piu piu..)?
Tas maina ziimeejuma kvaltiaati?
Eh..
Kikyou, kaado photoshopa versiju Tu paslaik lieto, lai ziimeetu sawus darbinjus?
Storm, ja tu rakstot savu postu pievieno `no psihologjijas viedoklja` tad tev ir jaabuut kaadai saprashanai par psihologjiju. Cilveekus kuriem ir saprashana psihologjijaa sauc par psihologiem. Taatad, atbildot uz tavu jautaajumu `kas tev teica, ka esmu psihologs?`, saku, ka tu pats taa apgalvoji. Vai vairs neatceries ko pats ieprieksh ierakstiiji? Turpinot, teikt, ka kaads ir padevies spiedienam, un veel nokomenteet, ka tas ir skumji, ir vistiiraakaa spiediena izdariishana visai bezkauniigaa veidaa, pietam.
Vai es teicu, ka tas maina ziimeejuma kvalitaati? Es, ja nepamaniiji, runaaju par terminu lietoshanu, nevis to kaa termini ietekmee ziimeejuma kvalitaati :/ Un, ja tu izlasiitu postu liidz galam(pat ne liidz galam, liidz pusei pietiktu), es jau teicu, labi zinot ka atradiisies taadi kaa tu, kas prasiis kaada gan jeega piekasiities, tu uzzinaatu, kaada gan jeega piekasiities.
7.0 ? Nu jaa es saprotu, ka CS2 versijas dazhiem nav pa kabatai, nav tomeer tas leetaakais produkts, bet apgreidojoties tomeer ir vairaakas labas fiichas, kuras esmu pasaacis izmantot ikreiz.
Sigfa, nelieto citu cilveeku rakstus, lai kaadu noliktu. Ja tew veel man ir kaut kas "gudrs" sakaams - tam ir domaats PM.
EDIT : aa un jaa par to tavu iepriekseejo postu, Sigfa, tur taapat nav nekaada jeega tam, ko uzrakstiji, iznjemot kaut kaadus jeelus safabriceejumus, piedod man par izteicienu.
Par to 7.0 es ga biju bikinj shokeets, bet man pasham arii patiik veco versiju palietot (kad neizmantoju CS2, jo shaadas taadas lietinjas ir vieglaakas)
Un tagad es gribeetu, lai tu atbildi par saviem vaardiem.
1. Kuru citu cilveeku rakstus? tu gribi teikt, ka es nedriikstu atsaukties uz tevis pasha ieprieksh teikto? Bail no saviem vaardiem?
2. Tam nav domaats PM, PM ir domaats, ja es negribeetu, lai sho var izlasiit arii citi. Ja es rakstiitu PM, es jau staados priekshaa, kaadu atbildi sanjemtu no Tevis, ja vispaar sanjemtu.
3. Uz kaadiem gan `jeeliem safabriceejumiem` tu atsaucies?
4. Man prieks, ka tu uzskati, ka tur nav jeegas. Man gan iisti nav skaidrs, ko tur vareetu nesaprast.
Un interesanti gan, teishi kas ir vieglaaks 7.0 par jaunaakajaam versijaam?
UPDT: njemu savus vaardus atpakalj, nav jeegas ar Tevi runaat, ja nesaprati iepreiksheejo, tad sho sapratiisi veel jo mazaak. Sajuuta, kaa runaatu ar 12 gadiigu :/ Dienaas buusi demagogs.
1. Tew gruuti ar galvinju kameer pielec, bet tas bija domaats vairaak, lai tu nebojaa Kikyou galeriju ar sawu neremdinaamo, neizprotamo kaari kaadam piekasiities pie vaardiem, turklaat loti smiekliigaa veidaa.
2. Tu domaa, ja tas, ko tu man raksti, buus izlikts apkaarteejo apskatei piedos tam lielaaku veertiibu? Un shajaa sakaraa veelreiz iesaku paarlasiit foruma lietoshanas noteikumus, kas aciimredzot pieklibo.
3. Iipashi tew paskaidrosu ka "jeeli safabriceejumi" ir domaats tas veids kaa tu iztirzaa un meegini atspeeekot manis rakstiito mulkiigi to paarspiileejot un mekleejot vietas kur piesieties pie divdomiigaam vietaam - shaads uzvediibas (riiciibas) veids raksturiigs beernudaarza liimenja sapraatam. turklaat jau tas fakts ka tu to meegini atspeekot liecina par tavu nedrosiibu un uztraukumu par saviem vaardiem.
4. Man zeel ka tu tomeer nenjem veeraa manus ieteikumus un joprojaam uzskati ka ir jeega turpinaat sho "sarunu".
Man 7tajaa versijaa filtri labaak patika un pierastaaks, turklaat bija man pattikamaaks
undo.
Jaapiemin ka tavs peedeejais jautaajums par photoshopu bija pilniigi nevajadziiga piesiesanaas pie vaardiem, jo es teicu ka
man dazas lietas liekas vieglaakas, bet tu to ar savaam "jeelo safabriceejumu" metodeem to paarveert par jautaajumu apmeeram "kas 7 versijaa labaaks par cs2", ja jautaajums nebuutu ar tavu safabriceejumu "piegarshu" tad tam butu jaabuut apmeram saadam "kas teishi
tev ir vieglaaks 7.0 par jaunaakajaam versijaam?" (piemeeram es varbuut ar kaaju maaceetu labaak rakstiit nekaa ar roku tad tu man parsiitu pieraadiit ka kaaja labaaka par roku? Tew netiishaam piemirstos fakts ka
man ir vieglaak rakstiit ar kaaju nekaa roku
?)
Meegini paarlasiit vairaakas reizes, ja iisti nepielec ar pirmo reizi, un piedod man ja es tewi jebkaadaa veidaa buutu aizskaaris vai nodariijis paari.
Un tagad tā pa labam...
STFU
Man peedeejais ziimeejums iipashi patiik, tikai vajadzeeja izkraasot
XD!
Xex, šādu reakciju no Tewis warēja gaidīt Kikyou ^^ labi sanācis
Kaa man patiik!
Es jau saku, ka man vislielaakos smieklus sagaadaa "vnk kaut kaa" ziimeeti darbi.
Un tie ieroshi putneljiem spaarnos..nee ne jau spaarnos, tie tak lido! XD
Kikyou
Jun 15 2006, 09:21
Edit: Ai, pārdomāju, linkus izņēmu ārā. ^^
Karamele
Jun 15 2006, 10:21
inčanti, man patika! uzraksti-uzzīmē vēl kko...ideja laba ^^izpildījms ar labs ^^
Left to right? wth?
Kaut kaa digimonus atgaadina... Taa pamatteema, ap ko viss grozaas, manupraat ir paaraak nodrilleeta, bet sizhets ir labs. Un taa demone sure is cute
Un man ljoti patiik peedeejaa lapa.
momosan
Jun 15 2006, 12:10
ROFL ROFL baigi labais.
Un tas edg ir riktīgs iznīcinātājs, jā....
Pūt tik tālāk, es pa to laiku sākšu krāsot
Nja ir bišķi dīvaini, ka uz labo pusi, bet ir jau labi!
Man patīk, kā viss ir uzzīmēts (Kikyou stils hehe) un sižets arī tā tīri neko!
Mja, būtu labi kādu turpinājumiņu uzrakstīt, uzzīmēt.
Bet zini, dažās vietas man bija grūti saprast.
Kikyou
Jun 15 2006, 13:40
Es tak teicu, ka slima suņa murgi. :DDD
Rakstīšana totāli nav mana stiprā puse, orģinalitāte rakstot tāpat. Un kur nu vēl nopietnība...
Par Snowdropu, faktiski viņš nav nekas vairāk kā peidžeris vai telefons. C: Man liekās par šito tēmu es esmu jau iepriekš kautkādā sakarā lamājusies. Par to, ka cilvēkam pietiek kautkādu dzīvnieciņu ieraudzīt, lai automātiski izspriestu "wtf wtf pokemon digimon". Ja es pareizi atceros... Burvjiem un raganām, un tamlīdzīgiem nereti ir sabiedrotais gars, kurš izskatās pēc dzīvnieka un kurš palīdz savam pavēlniekam. Zini visi tie kraukļi, melni kaķi etc etc... Tāpēc kāmdēļ gan ne. :S
No kreisās uz labo, jo mēs, tāpat kā lielākā daļa citas pasaules, visus tekstus lasam no kreisās uz labo. Japāņiem manga jau vienmēr ir no labās uz kreiso nevis tāpēc, lai izlektu citu vidū, bet tāpēc, ka japāņi visas grāmatas lasa no otra vāka. :) Tāpēc es domāju, ka būs ok no kreisās uz labo. (Pie tam, cik es esmu pamanījusi, lielākā daļa cilvēki, kas zīmē mangu un nav japāņi zīmē no kreisās uz labo.)
Nē nu, ja cilvēkiem patīk, tad es nākamās lapas domāju likt normāli ar melnām līnijām.
Āa un šitās piecas lapas es iespējams arī pārlabošu un uztaisīšu visu smuki.
Kirara
Jun 15 2006, 13:51
Sizhets bija bik pagarlaiciigs prieksh manis (man patiik guro), bet pati jau labaak nemaaku.
Kikyou
Jun 15 2006, 14:07
Nedomā, ka būtu dumji, ja es pirmajās piecās lapās uzreiz guro mestu iekšā?
Ok, nav jau tā, ka es viņu astronomiskos daudzumos vēlāk domāju likt iekšā - tikai mēreni. Un tikai, ja sagribēsies/vajadzēs.
Vispār, man kautkur pazudusi vēlme zīmēt guro. Negribās un viss. Jāa, varbūt tāpēc kādu laiku Bertas komiksi nav redzēti. >>;
Dead Star
Jun 15 2006, 15:44
Plāksteris ar smaidīgo sejiņu bija pietiekami biedējošs,lai Tu varētu mēģināt zīmēt tālāk
Sižets nav diez ko pārāk pārāk piesaistošs(neņem ļaunā),bet,ja Tev pašai ir vēlme un atkal kādos naktī 3 vai 4 nav ko darīt , droši vari uzzīmēt turpinājumu
Es tevi vērošu O.O
lAAcis
Jun 15 2006, 15:58
Man patika. Neorģināls, bet interesants.
Genre - comedy, romance, fantasy, uuberkawaii
Es gan esmu pieradis komiksus lasiit no labaas uz kreiso...
Tas, ko tu tur saki par nopietniibu... nenopietniiba tachu ir milziigs pluss...
Bet digimonus vienalga tas mazais monstrs atgaadina. Kakji, kraukji, trushi, runaajoshas bikses (wtf? kas taas par idejaam?) u.t.t. ir viena lieta, bet shitais ir naturaals digimons! Iesaku njemt aaraa zveeru ar visu vinja saimnieku un turpinaat tikai ap deemoni...
Erik4xp
Jun 15 2006, 21:26
He he labs...
Fu...ing tree
Kikyou
Jun 15 2006, 21:29
Edg, īsi un lakoniski... NĒ. :)
Mans sviests, es ar savu sviestu daru to ko es gribu darīt ar savu sviestu. :O
Ja tev bail no tā, ka es sākšu totālu shoujo mangu taisīt, ar tonnām romance... Vari nomierināties, jo tā nenotiks. >>;
murasaki
Jun 15 2006, 22:17
ziimeejumi arvien labaaki un labaaki. prieks skatiities
dazhaadiibu var pieshkjirt ne tikai ar pozaam, bet arii ar sejas izteiksmeem. acis ir Tavs stils(un taas ljoti gliishas), bet var pavarieet ar uzaciim un muti. Tev patiik beerni ar hipnotisku skatienu, bet var tachu buut smaidiigi beerni ar hipnotisku skatieni vai dusmiigi/ljauni beerni ar hipnotisku skatienu. tas vareetu buut interesanti..
un veel - viens liels
RESPECT Tev no manis
Man patiik tonnaam romance, bet tad tai jaagrozaas nevis ap "ak vai, cik tas dzheks ir kruts", bet ap "omg, taa meitene ir tik uuberkawaii". Nepievil savu fanu ceriibas!
Pakkun
Jun 16 2006, 00:40
super!
zheelsirdiigaa samaariesha motiivi
Kikyou
Jun 18 2006, 10:38
Daudz laimes dzimšanas dienā, Hachi-sensei! ^^
Pakkun
Jun 18 2006, 11:25
aaaaa frogijs!~! getitoffgetitoffgetitoff!
nee, ir labs, piemiiliigs, jeb kaa mees teiktu - kawaii. (vinjas kreisajai zakj4iibinjai superiiga sejas izteiksme
+Chibi+
Jun 18 2006, 12:03
QUOTE(Kikyou @ Jun 18 2006, 09:38)
Daudz laimes dzimšanas dienā, Hachi-sensei! ^^
OMFG!!!! That is the best thing I've ever got!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *sparkles*
Keydan
Jun 18 2006, 13:20
Viens vards: Kawaii!
A+ darbs! Un seja ne tada ka citiem bija!
Dead Star
Jun 18 2006, 13:47
Jā, beidzot redzu to izslavēto darbu
Kā vienmēr,baigi smukiņs iznācis!! mm kā man patīk tā varde un zaķčības
Mjā un pirskti ar tev sanāk arvien labāk.Jā un ,protams,raksurojošais šī darba vārds ir kawaii !!
Kirara
Jun 18 2006, 14:16
Piemiiliigs, miiliigs, miiljsh darbinjsh, bet taas zakju chiibinjas..kaada sakritiiba.
ooo mai gaaad!!! šis tev ir pats labākais no visiem darbiem kas tev ir bijuši. Masterpiece! Sugoi! utt.. =))
Ritīgi labā galva viņai, fričene ar smuka. Un labi ka viņai acis ir ciet, jo atvērtām acīm varbūt nebūtu tik labi, ta līdzinātos taviem iepriekšējiem darbiem, a šis ir unikāls!
Labi pietiks kritikas.. tā tik turpināt!
Kikyou
Jun 18 2006, 17:54
Sākumā viņai acis bija vaļā, bet tad viņa neizskatījās tik smaidīga. XD Tāpēc pārlaboju.
Erik4xp
Jun 19 2006, 14:33
Nesaprotu kā tev izdodas tā izkrāsot...
Mati vispār vienreizēji forši
Mna liekas ka tev bija skaistāki darbi.
Bet tāpat skaists.Man vis vairāk patīk tā vardīte.Es jau zinu kurš darbs tev vis labāk iznāca...
zenofex
Jun 29 2006, 09:02
Kikyou, tu mani pārsteidzi. Tas ir viens no labākajiem zīmējumiem ļoti ilgā laika posmā, un ļoti atšķirīgs no tā, ko tu parasti zīmē.
Tev vajadzētu dažādot to, ko tu zīmē, veidojot dažādas mīmikas un rakrusus, tev noteikti izdosies.
Ar šo zīmējumu tu parādīji, ka vari vairāk, un ka spēj progresēt zīmētprasmē. Tā turpini, un zini, ka tev būs daudz fanu!
Kikyou
Jun 29 2006, 14:13
Anyway, jāa... Viss sākās ar to, ka es gribēju pamēģināt līnijas zīmēt ar liektajām līnijām, jo tā iznāk daudz gludāk... Ok, labi. Nemaz tik ļoti savādāk kā parasti neizskatās tās līnijas, bet tas viss ar laiku. (Cerams.)
Tigra, atceries, ka tu teici, lai es meiteni ar visām kājām uzzīmēju? Tas ir piepildījies, nu tu vari rēkt kamēr noplīst žoklis.
Ā jā. Plaukstas es vienai paziņai palūdzu, lai uzzīmē, tāpēc lai kopējo skatu neizbojā sliktas plaukstas - šitig labi plaukstas es arī pēc 200 gadiem nezīmēšu. xD
Pakkun
Jun 29 2006, 15:05
pavisam nesliktas kaajas! tikai potiites mazliet ne taadas, paresnas
potiites vienmeer ir bijis 4akars.
Loti smuks darbs, vieniigaa lieta, kas man ne visai patiik ir tas, kaa tev sanaaca spilvens, ko vinja tur rokaas (tas tak ir domaats spilvens, ne?)
anishuara
Jun 29 2006, 15:35
njeee tas vairaak liidzinaas sedzinjai nekaa spilvenam... bet kopumaa man patiik...
Kikyou
Jun 29 2006, 15:36
Haha, njāa, tas spilvens laikam bija telpiskāks jāuzzīmē. ^^;
On another note... Ak dievs, kas tas par avataru, Anishuara. x__X Creepy.
man atkal shkjiet, ka kaajas no taa ziimeejuma ir veerteejamas visaugstaak ._O Varbuut bish par garu, bet toties anatomiski lieliski.
Kirara
Jun 29 2006, 16:40
Skaisti....vnk skaisti..un taas siiksiikaas kljuudinjas man netraucee. O_O
Dead Star
Jun 29 2006, 16:44
Khem..khem...Mans teikt,ka ļoti skaists darbs..un kas vēl jo vairāk slavējams - savādāks un atšķirīgāks nekā citi darbi.Nez,pa manam ar kājām viss ir ok.Prieks,ka arī sejas izteiksmi kādu citu iemēģināji
.. njā spilvens ta pieklibo šinī zīmējumā,bet tomēr kopumā vērtēju pozitīvi..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.