Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Sushi
rono' date='Aug 6 2007, 08:05' post='110888']
Kakls par garu vai galva par mazu, vai pleci pārāk šauri. Kaut kas tur augšā nav takā vajag. Tik nezinu kas. biggrin.gif

Nazis gan foršs. (:

Pleci pārāk šauri. Tas tiesa.
zenofex
Manuprāt labojamas ir tikai kreisā kāja (lelles sindroms?) un kreisā roka (par tievu). Pārējais normas robežās.
xikes
Jā, noskaņa ir labā. Ļoti labi pat izdevusies. Štrunts, ka nav fona, jo meitene patiešām izskatās slapja, izmirkusi. Gribas, bez maz vai pasniegt kādu dvieli vai salveti. Kā arī sāk mākt bažas vai tik kas neiztecēs no ekrāna uz galda un klaviatūras.
Kikyou
IPB Image
(Lielāks variants: šeit)

Darbs, kuru es sākumā negribēju pabeigt, bet tad puspabeigto versiju parādīju dažiem COniešiem, šamie teica, lai turpinu. =w= Nu ko tur daudz. Elfu princis. Jā, tā nav meitene. Tas tīšām, nevis tāpēc, ka es zēnus zīmēt nemāku.
Kad uzzīmēju skici, šis bija domāts priekš Dojo spēles, bet, kad tiku līdz detaļu izstrādei un krāsošanai, darbs pamatīgi izmainījās... Nekas, priekš Dojo kaut ko citu varu uzzīmēt. Laiks kā jūra.
Alexa De Šarlote
Vis būtu baigi kruti ja nu vienīgais kriesā roka no mans puses nebūtu tik ....eeee kai lai to pasaka nu tada salauzsta....
Man jau neko negribās sliktu kritizēt, jo pašai nekas pratīgs nav sanācis.
zeloco
ooo.. shajaa, liekas, esi paarspeejusi pati sevi! ohmy.gif lielisks!
exile
Jā, baigi skaisti un miglains vasaras rīts! Nē ar dzimumu vis ir ok, jo izskatās , ka tas ir kāds desmit gadīgs pēc cilvēka vecuma elfs.
Tik būtu labi ja tu viņa rokas plaukstai tomēr sniegtu medecīnisko palīdzību, kā Alexa ieminējās.
Kikyou
Paldies, tauta~!
Medicīniskā palīdzība, ne... Jāsauc palīgā Cenzūras kungs. :x

Jāaa, vēlviena lieta, ko aizmirsu... Pēdējā laikā zīmējumi baigi nekustīgi kļuvuši, ziiinu. Lai gan, kustīgums manos zīmējumos nekad nav bijis bieža parādība...
Varbūt pie vainas tas, ka skola beigusies... Kaut kā vienīgie daudz maz kustīgie darbi man top stundu laikā. Protams, tas jau atkal ir tikai aizbildinājums, bet nu, pat ja liekās, ka es pie tā nepiedomāju un ka man par to nospļauties, nēee... Es to visu redzu un mēģinu kaut ko lietas labā darīt... Lai gan tā neizskatās. Eh. Ko tur daudz.
Laikam jāvelk ārā Kloķa idejas. Jāaa, par tām es ar neesmu aizmirsusi!

Starp citu, baigais jautājums.
Kā var uzzīmēt rokas, kājas utt. tā, ka izskatās uz priekšu izstieptas? Domāju, domāju, nevaru izdomāt. Šis tas ir mēģināts, bet nekad īsti nesanāk tā, kā vajag.
xikes
Jā, labs. Fona krāsas rada patīkamu atmosfēru. Debesis un mākoņi, kinda, vienkārši, bet tomēr, labi izskatās.
Un par uz priekšu izstieptām locītavām, pamēģini sākumā rokas(kājas, vinalga) vietā cilindru uzzīmēt, ievērojot visas perspektīves īpašības.. un tad kaut kā vieglāk saprast, cik lielam tad īst tur kam jābūt.. nu.. vismaz man.
Nothinga
Ar perspektīvu ^^ Vajag mazliet telpisku domāšanu un gan jau izdosies ^^ Piem. ja paluksta viarāk izstiepta uz priekšu, tai jābūt lielākai par otru. Taču diezvai man izdosies īpaši daudz palīdzēt.

Par darbiem: Pirmpēdējais jauks, taču manuprāt viņai(meitenei lietū) par šauru pleci un par platu gurni. Varbūt ja būtu mazliet šaurāki, tad izskatītos labāk kopumā.
Pēdējais darbs - elfs smukiņš. Apbrīnoju mēteli, kaut arī nekas paŗleiku īpašs tur nav, bet man patīk kā tas krīt un tās mazās rozītes apakšmalā. Apģērbs, gan ēnojuma, gan veida ziņā ir labs. Seja un mati - nespēju nekur piesieties. Vienīgais, kas krīt acīs, ir rokas.Varbūt vjadzēja mazliet stiprāku ēnojumu, jo man viņas izskatās palkanas. Plaukstas - vai nu pirksti par smalkiem un tieviem, vai arī pašas plaukstas par mazām. Kaut kas ar viņām tur nav riktīgi, skatoties uz zīmējumu kopumā.
Lai vai kā, man tavi darbi patīk ^^ Tie šķiet dzīvi, īpaši sejās, ja arī paŗējais tēls nav tik albi izdevies. Turpini! ^^ Pavisam noteikti turpini!
zeloco
mana vieniigaa atbilde ir ar references bildeem.. es peedeejaa laikaa no taam vien paartieku x_x
Klokjvaarpsta
Laba seja rolleyes.gif
Tigra2
Šitais ir riktiigi cute, shumim arii patika. :3

Gan seja, gan tērps, gan kustība, gan smalkie slaidie kikyoumena pirkstiņi ^~^ Naisu.
Kā arī smalkais ēnojums un maigais krāsu salikums. Tā tik tureet kikyoumen :3
Kikyou
Shumim patika, vai arī tu viņi ar hagiem piekukuļoji lai patiktu? D<
Anyway, paldies visiem. XD

Nu tā... Jaunu zīmējumu pašlaik nav, lai gan (ļoti lēnām) strādāju pie viena, kuram būs fons (āaaaaa!!!).
Tā lai galīgi nesanāk pilnīgs sviestposts...

Māžošanās skaipā uz draņķīgas programas, a.k.a. sketchpad ar Mimi! Es labo pusi zīmēj', viņa kreiso.
IPB Image
Un vispār ir vēlviens saglabājies, a šitais 100% mans:
IPB Image

Netā zīmēt ir jautri. Un tas arī viss. Stay tuned.
Mimi
Nu, tas otrais ir fuckin mīļš. =w=
hmm. švīkājumi, ēnas, bet man tāpat patīk. xD
un par pirmo, no comments. TwT
internets rullē.
Klokjvaarpsta
Otrais patiesi spaarda pakalju, nezheeliigi piemiiliga taa cepuriite
Kikyou
Jauns zīmējums! Tas gan nav tas solītais ar fonu - tas pagaidām ir nomests stūrītī un gaida, kamēr es pabeigšu citas lietas, kas man jāpabeidz. Anyway. Jā.

IPB Image
Ayumi
Ar vidukli nav okei, tas ir pa tievu. Rokas bišķiņ kroplīgas, bet tas pat pārāk netraucē. Darbs pasakains.
Pakkun
manuprāt gan viduklis nav par tievu. pasakains darbs, kā jau teica.
btw esi labi izdomājusi atkal kā kājas paslēpt >:]
Arts
Yuuu jauki....meitene ķer kaifu ar rozēm....līme vairs nav modē.
Patīk frizūra un kleita. wink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Nope... nepavisam nav par tievu. Tāds iespaids vairāk vai mazāk šaurā kruškurvja dēļ, bet visādi citadi nu ļoti mīļi izskatās.

*iet uz DA favot*
xikes
Jā, šis ir labs, Tiešām. O_o Rozes kā īstas. Un krāsojums, kā vienmēr, iespaidīgs.
Pēc pirmā acu uzmetiena, liekas, ka viss ir ideāli.. nu.. un ja sāku pētīt tuvāk, tad ar var visādus gļukus sākt pamanīt. Bet nu, piekāst, ir ok. Ir labs.
Storm
Darbs ir miiljs kaa jau parsti tongue.gif

Kritika - kontrasts par mazu kleitai eenaas (kka plakani) un matiem pret fonu - kontrasts un tas lai kaut kaadas detaljas nesapluust kopaa ir lieta kam vajdzeetu pieveerst uzmaniibu ( es gan nesaku ka tu to nedari bet shajaa darbaa ir kaa ir xD) Taalaak mans loti subjektiivais viedoklis bet tas "brushs" ar ko Tu taisiiji to miglinju varbuut nav iisti piemeerots, iespeejams ka, panjemot kaadu interesantaaku, nerastos taads iespaids huh.gif
Klokjvaarpsta
Holy Jesus - debishkjiigi, un taada mega piemiiliiga frizuurinja. Tiesa jaapiekriit par jociigajaam rokaam, bet par kaaju truukumu nesudzos, zimee kaut visus bez kaajaam, ja speej tik glitaas pozaas noseedinaat. Nu, briesmiigi gliiti happy.gif
Mimi
Ohohou, tajā zīmējumā aivārs noteikti mēģināja atainot Rouzretu. :33
Heh. Mjā. Rokās nekā kroplīga neredzu, viduklī arī, ēnās arī viss ok. VISS ir vienkārši superīgi. ohmy.gif Fanoju.
*-*
Nezinu, ko domā citi, bet man šis čars tik nenormāli patīk, un būtu forši, ja tu to uzzīmētu vēl. Profilā, sēdus, guļus, stāvus, vienalga. ^^*
Ieseivoju.
Kikyou
QUOTE(Pakkun @ Aug 24 2007, 19:12) *

btw esi labi izdomājusi atkal kā kājas paslēpt >:]

Es jau kājas nemaz necentos slēpt. Vienkārši šoreiz prasījās. Vai arī labāk būtu, ja viņai būtu plikas kājas, nevis kleita? D:<
Ar vidukli nav okei, tas ir pa tievu.

NO U.

Paldies par komentiem, tauta. Mm, man pašai arī šis zīmējums iet pie sirds, par spīti tam, ka jau esmu ieraudzījusi pāris lietas, ko gribētos pamainīt... Nekas, to enerģiju mēģināšu ielikt turpmākajos darbos. Tā lūk.
Karamele
man šķiet, ka ar vidukli viss ir kārtībā.
Vislabāk darbā patīk krāsas. Maigi toņi, kas raksturīgi taviem darbiem.
Ceru, ka izkrāsosi vairākas no tām skicēm kuras man bij tā laime redzēt >w>
Tigra2
Krāsas vienkārši rullz... O.O
Riktīgi maigs un forš zīmējums. Tāds pūkains ^~^ :3
Rozītes, tā šķiet, nevis parastās, bet viena cita šķirne... kas selekcionēta no mežrozītes.
IPB Image
Ziedlapiņas visapkārt... vienīgais man nav skaidrs, kā tās ziedlapiņas spēj turēties uz viņas klēpja, ja tur nav ieloces, taču tas ir sīkums. Varbūt tur kautkas ir domāts, tikai es neredzu.
Poza visai labi nostrādāta. :3 Un sejas izteksme ideāli piemeklēta. :3
Protams, man gribētos lai būtu nedaudz vairāk detaļu, moš kāds īpaš musturs uz kleitas, mežģīnes, vai smalkas zelta dārglietas. kāda īpaša kleitas apdare prasītos. Bet tas jau vairāk ir individuāli. Kā kuram patīk. Moš kāds domās, ka tas padarītu darbu pārpildītu. ai nez, bet man tikuntā detaļas patiktos.

Viņas proporcijām manuprāt nav ne vainas... cilvēki ir dažādi.
Sigfa
uu, labs, kleita sanaakusi ljoti labi.
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Aug 30 2007, 15:41) *

vai smalkas zelta dārglietas.

Brrr, zelts... >_<;;;

vienīgais man nav skaidrs, kā tās ziedlapiņas spēj turēties uz viņas klēpja, ja tur nav ieloces

Ziedlapiņas nesver kilogramu. Ielocēm pēc idejas nevajadzētu būt, lai gan man ēnas šķiet tur kaut kā ne tā... Velns viņu zin. Pajāt.

Detaļas zīmēt man nav slinkums. Tieši otrādi, tas ir pat ļoti patīkams process. Bet šoreiz man likās, ka tas vienkārši nav vajadzīgs.

Ceru, ka izkrāsosi vairākas no tām skicēm kuras man bij tā laime redzēt >w>

Laiks rādīs. XD Droši vien tā tējas dzērāja tiks izkrāsota... Lai gan, pirms tam man ir jāpabeidz vēl pāris zīmējumi, kurus jau kādas divas nedēļas vienam paziņam solu, bet nekādi nevaru saņemties... Kas tas ir, katru reizi, kad kaut kas jāzīmē priekš citiem, gribēdams saņemties nevar. Dumji.
Nothinga
Pēdējais darbs - skaisti. Vienkārši skaisti. Poza labi uzzīmēta, kaut arī viduklis (kā te daži minēja) varētu būt mazliet savādāks, vai arī kājas mazliet savādākas, jo pēc ēnojuma, man vismaz šķiet, viduklim pret kājām vajadzētu stāvēt savādāk. Taču tas ir sīkums ^^
Man patīk rozes un kleita, kaut arī kleitai derētu mazliet savādāks, varbūt spēcīgaks, ēnojums dažviet - efekts būtu cits. Par frizūtu grūti spriest, jo grūti kārtīgi ieraudzīt un novērtēt.
Kopumā darbs jauks un patīkams.Ierastais (nu jau) stils nomierina un liek pasmaidīt ^^ Tādā garā tik turpini!
MuGenJi
hmm taa diivaini liekas! Paskatoties uz taviem pirmajiem darbiem un peec tam uz peedeejiem blink.gif vispaar man tavi darbi jau dikti patiik! vareetu man desktopu uztaisiit!
Kikyou
IPB Image

Kaut kas ātrs un vienkāršs, bet man patīk.
Karamele
awww' chicken leeegs >w<
anoreksija ir darījusi savu uz šo tavu zīmējumu, bēt man patīk krāsas un darba noskaņa. jauks un mīļš, pirmā mīlīgā lieta ko šodien redzu =w=
Pakkun
jā, rokas alus cigāru tievumā biggrin.gif un viņas labā tā dīvaini piestiprināta/karājas.
bet visā visumā jauki un saulaini. darbu aplūkojot gribās pasmaidīt smile.gif
Tigra2
mīļš un silts, un tas arī ir galvenais. Tādā aukstā lietainā dienā, kā šī,tieši tas, kas vajadzīgs cilvēkam, kas salijis un nosalis. :3
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Oct 3 2007, 22:26) *

cilvēkam, kas salijis un nosalis. :3

Tu ar? XD
Šodien man paldies lietussargam šī laime netika, bet pirmdien no rīta gan izkāpjot no autobusa un piecas minūtes uz skolu skrienot pamatīgi izmirku, un radās jautājums: "Kāda velna pēc es vispār vakar matus mazgāju, āaaaaaaaaaa!".

Jā, pie paikas acīmredzot viņa ilgi nav tikusi, par labo roku, šķiet, ka es ne tā no skices pārzīmēju. *ha ha, idiots, pats savas skices vairs nesaprot*
nikitaa
tiešām skaisti darbi. Meitene ar rozi vispār awww.... neko pielikt, neko atņemt..
Pēdējais, lai arī vienkārš, un kā minēji ātrs, izstaro k-ko pozitīvu. Seja cute, tērps izdevies, vienīgais man man k-kā neiet pie sirds tā daļa kur sākas svārki un kājas, bet tas tikai sīkums, visādi citādi noņemu cepuri tavā priekšā.. smile.gif
Klokjvaarpsta
Nu, peedeejais dikti vienkaarshs, bet jaapiekriit, ka gliits. Tomeer vienkaarshs... Pietruukst personiibas :/
undux
Tā pēdējē skolniecīte ir vienkārshi cute. Bet nezkāpēc man liekas ka viņas roka ir gatavota no papīra.
lilion
Ieraugot šo darbu nevarēju nepasmaidt tik mīļs, ka gribas apķert savu plīša lācīti un samīļot
Mimi
kawaii. ^.^
zeloco
Anorexia gnomes attaaaaack!!! O_O
Seja ideaala, bet par wiener legs/hands labaak neizteikshos biggrin.gif
undux
Kājas ir tā vēl neko.
Nothinga
Mīļa meiteneīte. Sejiņa vien piesaista un liek nepamanīt šķībās, tievās rociņas, vidukļa trūkumu un tikpat tievās, trauslās ka'jas, ka srēgojas apakšā. Bet sejiņa ir galvenai! Tas ir viss ^^
kawaii ^^
+Chibi+
rodas iespaids, ka peedeejaa laiaka esi iesliigusi stagnaacijaa. Jaa, viss ir ok, viss ir smuki, bet attiistiibas, uzlaboshanaas vairs nav. Iespeejams, esi sasniegusi savu virsotni, tachu gribeetos cereet, ka nee.
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 16 2007, 17:11) *

Iespeejams, esi sasniegusi savu virsotni

Tāda lieta nepastāv, ne man, ne arī kādam citam. :x
To sauc par nezīmējamo. Durrr. Kad pāries, tad atkal gan jau (cerams) kaut kas labāks būs. Bez stresa~
aeonseraph
Konnichiwa Kikyou! ^__~V
Nu šitais zīmējiens dikti feins sanācis smile.gif

QUOTE(Kikyou @ Aug 24 2007, 15:27) *

Jauns zīmējums! Tas gan nav tas solītais ar fonu - tas pagaidām ir nomests stūrītī un gaida, kamēr es pabeigšu citas lietas, kas man jāpabeidz. Anyway. Jā.

IPB Image
Kikyou
IPB Image
Nezinu kā jums pārējiem, bet man laiku pa laikam vienkārši gribās uzzīmēt kaut ko muļķīgu un nenopietnu. So.
Zeķu Laumiņa - visļaunākais pasaules zaglis, kuru nevienam nav izdevies pieķert. Viņa piešuj jūsu zeķēm spārnus un tad jums paliek tikai viena zeķe no pāra. Traģiski, ne? Un, protams, zeķu laumiņai ir arī līdzdalībnieki, zeķu gariņi (a.k.a. zeķu zaķīši). Enjoy if you can~!
Ā jā, viņa (un zaķītis pa labi) pozē kamerai. Tādas lietas var atļauties, jo zin, ka viņus neviens nenoķers.

Āa un, vēlviens zīmējums, kas tapa pagaišnedēļ ap šito laiku, bet neparādījās otaku līdz šim brīdim, jo man viņu vienkārši negribējās likt.
IPB Image
edg
Zekju lauminja ir awsome, bet peedeejam taas asinis ljoti jociigas... Tavs guro skill vaajsh ir veel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.