Zeķu laumiņai kaut kas ar padusi nav kā vajag.
bet ideja man patīk.
Piekās padusi.
Tāpatās zinām, uz ko Kikyou-chan ir spējīga un to viņa kārtējo reizi ir pierādījusi.:3
Ups! Tā paduse būs krāsošanas procesā garām paskrējusi (lol skrienoša paduse), jo līnijās viņa vēl bija. Neiet! Jāpielabo...
beidz ziimeet charus ar dazhaadaam acu kraasaam -.-
Ko var zināt. Varbūt Kikyou vēlāk kļūs slavena un visi viņas zīmējumus atpazīs tikai pēc chariem ar dažādām acu krāsām.
QUOTE(Sigfa @ Nov 5 2007, 17:48)
Dod man sakarīgu iemeslu un moš padomāšu.
Ko var zināt. Varbūt Kikyou vēlāk kļūs slavena un visi viņas zīmējumus atpazīs tikai pēc chariem ar dažādām acu krāsām.
...uh. Cik tev gadi?
IMO tas vnk izskataas muljkjiigi un nedabiski. *triic aiz prieka par gaidaamo fleimu*
QUOTE(Ayumi @ Nov 4 2007, 14:41)
Zeķu laumiņai kaut kas ar padusi nav kā vajag[..]
jā! nav spalvaina! >:|
Eeeh, nav jau tā, ka manos zīmējumos TIK bieži parādās dažādu krāsu acis (tēli, kas atkārtojās, neskaitās), bet nu ja jau tu tā saki.
Man jau pašam patīk, tomēr mazs mierinājums tev - jauni tēli ar dažādu krāsu acīm neuzradīsies, ne jau tikai tāpēc, ka tu tā teici, bet gan tāpēc, ka man pašam tādu pietiek. Kas par daudz, tas par skādi.
QUOTE(Pakkun @ Nov 5 2007, 18:42)
Skuveklis, Pakkun, SKUVEKLIS!!!!
tas vnk izskataas muljkjiigi un nedabiski.
Tā nav! Tas vismaz ir oriģināli. Nu vēl oriģināli varētu būt mati katrā galvas pusē savā krāsā un citas tādas lietas.
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 5 2007, 20:30
QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2007, 20:47)
QUOTE(Pakkun @ Nov 5 2007, 18:42)
Skuveklis, Pakkun, SKUVEKLIS!!!!
Vasks... ]: ) (Spams... whatever)
Laumiņa diezgan piemīlīga un beidzt pieķerts tas, kas zeķes zog.
Undux - paklusē vienreiz!!!
nu nu, ko neļaujiet cilvēkam savu viedokli izteikt?
acis tipa nedabīgas? anime ir kaut kas dabīgs?
man jau dikti patīk lasīt visus šos strīdus. labi pasmējos par to, kā undux mēģina baigi gudri un inteliģenti rakstīt. teikšu tā - just shut your little rugged mouth. tu ļoti gudri runā, bet tāpat beigu beigās neko sakarīgu nepasaki. paaudzies vēl nedaudz gan fiziski, gan garīgi un tad mēs parunāsim.
darbi. zeķu zagle. nu skaisti. pirksti atgādina kikyou pirkstus. (don`t ask) viss it kā ir baigi daiļi, bet fona zeķes ir nohaltūrētas. man dikti patīk doma par pozēšanu kamerai.
next one. nu un kurš jebkad ir teicis, ka tas i` guro. nu nav taču, nav. vienkārši kawaii`gs žvēris ar krāsainām ačēm.
vienvārd sakot man patīk.
paldies, atkal dabūju labi pasmieties. iepazīsti kikiju. tad viss būs labi.
par ayu postu - luol. anime + dabīgs = ...
Juus, savas beerniibas nodeveeji...
Nothinga
Nov 6 2007, 17:59
Zeķu laumiņa ^^ Vienīgais, kas man šķita mazliet ne tā bija nedaudz stūrainie pirksti, kas pacelti "V" veidā, bet tas tikai tad, ja viņiem pievērš īpašu uzmanību. Vispār darbs man patīk. Izdzina laukā smaidu, tieši to, ko vajadzēja ^^ Tev sanāk Kikyou! ^^ Bet to tu laikam dzirdi daudz un dikti.
Par otro darbu - mazliet īpatnējs, bet tavā silā ieturēts. Man gribētos lielākas zīlītes un mazliet matus augstāk vienā pusē, bet citādāk ir labi ^^
So, palikusi mana pēdējā frāze - tā tik turpini, ir labi ^^
P.S. Man sagribējās kaut ko uzzīmēt ^^ Paldies Tev un Taviem darbiem ^^
zeķu laumiņa skaista , it īpaši foršu šo darbu padara zaķīši. ^^
guro meitenīte arī jauka , bet ar asinīm kkas tur nav tā kā vajag, viņam būtu jālido arī nedaudz vairāk uz leju, ne? xD bet kopumā izskatās forši. labi saliktas krāsas ^o^
Kikyou
Nov 18 2007, 23:50
Kādā jaukā svētdienas vakarā, precīzāk, astoņpadsmitajā novembrī, es sapratu, ka vēlos zīmēt.
Kādu laiciņu pazīmējot sapratu, ka nekas prātīgs laikam neiznāks, bet šoreiz izlēmu garlaicības augļus tik un tā ielikt savā topikā. Tad lai sākās: Zīmējumi, kas diez vai kādam patiks.
Es nezin.
Zīmējums ar nosaukumu "Komposts", balstīts uz vienu no manām uberatziņām - dzīve ir kā komposts, no draņķīgām lietām vienmēr var izaugt kaut kas labs (ja vien draņķi nav vairāk kā augsne).
^ Šis laikam komentārus neprasa.
Njāa, atvainojos par to, ka lieku iekšā apzinātu haltūru, bet šad tad jau drīkst, I guess.
zeloco
Nov 19 2007, 00:30
Shin-chan pavisam noteikti iegūst manu balsi
FuschichO
Nov 19 2007, 02:24
Jā... omoshiroi des ne? Man patīk visi trīs, jo es ienīstu krāsot kaut ko, tāpēc apbrīnoju cilvēkus, kuriem tas izdodas. kas attiecas uz shin-chan.. es te esmu jauniņā, bet gadījumā mums nebija tāds foruma biedrs?
Bāc, cerams, Shin-chan to neņems ļaunā, jo man jau nu dikti patīk
Alexa De Šarlote
Nov 19 2007, 10:46
Shi-chan tik foršiņa....
Popularizējam nekrofīliju?
bik atsita atmiņā corpse bride. puķīte vnk dievīga
Nothinga
Nov 20 2007, 16:52
Lai arī kā apti saki, nekas īpašs un interesants tas nav, man vienalga patīk ^^ Tev ir jauks stils, kaut arī randomā zīmēts nekas, tā teikt ^^ Jauki. Lai vai kā, man personīgi vislabāk patīk pirmais. Tur var daudzko atrast un tas, ko atrodu, raisa vaļā dažādas idejas ^^ Turpini!
Pirmais patiešām skaists.
Kikyou
Dec 30 2007, 14:27
Pēdējā gada bilde!
...Uuun, varbūt kļūdos, bet, pēc manām domām, arī labākais mans šī gada darbs.
Nākamajā gadā apņemos mazāk slinkot ar fonu!
Nākamajā gadā apņemos vairāk zīmēt kustību!
Nākamajā gadā apņemos zīmēt labāk nekā šajā gadā!
P.S. Plazmas monitori nerullz.
Kazuki
Dec 30 2007, 14:36
Tev ar kartu reizi sanāk arvien labāk un labāk. Krāsojums labs, prieks, ka esi mēģinājusi uzzīmēt meiteni kustībā, tomēr man šķiet, ka vajadzēja torsu zīmēt bišķi vairāk noliekušos uz priekšu (sry, ka izsakos murgaini :| ) nu katrā ziņā kustībā būtu jāpiedalās visam ķermenim ne tikai kājām. Vairāk nepiesiešos. Tiešām labs darbs :3 Malacis~
Kikyou
Dec 30 2007, 14:58
Jā, es ar par to torsu sāku domāt tad, kad līnijas jau bija pabeigtas. Cilvēks skrien šitā \ nevis šitā |. XD;
Karsts, karsts! Jāmūk!
Tā vien šķiet, ka tikko istabā palika siltāks, karstāks. Nu, nav jau brīnums, ja ekrāna otrā pusē kas sprāgst. Ir labs. Kā vienmēr, dievišķīgs krāsojums, plus šoreiz vēl pastiprināts effekts ar gaismas spēlēm, izgaismojumu utt.
Piekrītu, šis tiešām ir viens no taviem labākajiem darbiem.
aeonseraph
Dec 30 2007, 15:59
Šitais tiešām labs! Vienīgi baigi grūti saskatīt pēdas un īsti nevar saprast kas ir ar tiem pleciem. Bet kopumā darbiņš lapsz.
liekas, ka visi trūkumi jau norādīti. tā kā varu vien piebilst, ka arī man tas darbiņš liekas tiešām jauks. Tiešām dzīvīgs un dinamisks...
tā turpināt nākamgad ar!
Pakkun
Dec 30 2007, 16:44
ja nākamgad tiešām mēģināsi vairāk zīmēt kustību n stuff, tad tev ir cerības uz ašu progresu tajā jomā.
un man gan liekas, ka fonā nekas nesprāgst, bet gan visādi mošķi tusē. kā tad tur galu galā ir?
Kikyou
Dec 30 2007, 17:00
QUOTE(aeonseraph @ Dec 30 2007, 14:59)
un īsti nevar saprast kas ir ar tiem pleciem.
Apmetnis ar augstu apkakli.
lapsz.
Lol pokemons.
un man gan liekas, ka fonā nekas nesprāgst, bet gan visādi mošķi tusē. kā tad tur galu galā ir?
Domāts sprādziens, bet nuuu, kas kuram tuvāks. Tikpat labi tur var arī visādi mošķi tusēt. XD
Vārdos neizpaužāmas emocijas.
Es varētu rakstīt gari, bet tu nelasītu, tādēļ teikšu tā:
vislabākais no taviem darbiem. :]
jautājums: cik ilgi pie šitā darba strādāji?
QUOTE(Kikyou @ Dec 30 2007, 13:27)
P.S. Plazmas monitori nerullz.
piekrītu pilnīgi un galīgi. *krampjaini turas pie sava CRT*
Kikyou
Dec 30 2007, 22:20
QUOTE(Mimi @ Dec 30 2007, 19:28)
jautājums: cik ilgi pie šitā darba strādāji?
Hmm, no kautkādiem astoņiem vakarā līdz četriem rītā, tad sešas stundas pagulēju un ap kādiem vieniem bij gatavs... Tātad 11 stundas mīnus kādas četras stundas, ko pavadīju darot citas lietas, kopā sanāk 7 stundas? Nav daudz.
X_Kamui
Dec 30 2007, 22:28
OFG sen neesmu te postojis... XD
beh, bet vel joprojam dievinu tavus darbus
Blue Rose
Jan 1 2008, 16:57
pēdējam darbam, meitenes viduklis ir par plakanu un īsti nevar saprast kas notiek ar rokām, laikam tādēļ ir tas apmetnis. Bet kopumā ja skatās tīri normāls darbs.
Dead Star
Jan 2 2008, 15:03
užāss,užāss.jauns darbs un es gandrīz nepamanīju D:
Lai nu kā krāsojums atkal liek piekalt acis moņukam un transā ieslīgušai blenzt kādu minūti,līdz beidzot izdodas izdvest to pašu "ir trakoti labs". Patīk un pie tam ļoti. Tas,pie kā varētu piekasīties,principā jau ir nosaukts,varētu atkārtoties,bet nez vai tas būtu traki vajadzīgs. Anyway - tā tik turpināt ^O^
Alexa De Šarlote
Jan 3 2008, 13:17
Work is cool, jop man patīk viens no taviem labākajiem darbie, bet tas darbs meitene ar rozītēm man ir vis mīļākais.
Nothinga
Jan 7 2008, 15:37
Manā skatījumā - lielisks darbs! Ir dažas kļūdiņas pie kurām varētu piesieties, bet tās galvenokārt jau ir norādītas. Ir dažas lietas un vietas, kur vēl varētu piestrādāt, bet nešaubos, ka ar laiku tas viss uzlabosies un kļūs labāks citos darbos. ^^ Tā tik turpināt!
Kikyou
Jan 16 2008, 01:04
Es, xikes, openCanvas un R.E.M. - It's The End Of The World As We Know It. Sajauc to visu kopā un dabū:
Kopā aizgāja kādas varbūt trīs stundas. Velns, kā es neesmu pieradis pie šitās programmas. XD Bet bija jautri.
Tigra2
Jan 16 2008, 01:37
Izskatās pēc kikyoumena ar pārkrāsotiem matiem un ksaikija - parūkā :3
visai smuks sanācis.
Tās notiņas gan pēdējā laikā jau tik daudz un bieži redzētas *.*
Zaķis mūziķis ir the best. :3
Kas ir R.E.M?
Kikyou
Jan 16 2008, 09:00
Viena grupa, kurai tikai vienu dziesmu esmu dzirdējis.
Un koooo, nēee, neizskatās pēc Kikyoumena... XD Vāks kā man nāk miegs...
neizskatās pēc Kikyoumena
lol, un pēc ksaikija ne tik.
Bet nu, kas kuram galvā~
Mja, miegs. Laikam gan nav īsti piemērota atrakcija parasto darbadienu vakariem, kad nākošā rītā agri jāceļas.
Bet nu jap. Bija jautri. Tā dziesma tagad, šķiet, prātā uz mūžiem būs piekalta tai bildei un tik drīz vis ne ar ko citu vairs neasociēsies.
atkal kaut kas jauks kā omes ceptas pankūkas.
Es varātu meklēt kļūdas un piesieties pie sīkumiem taču kaut kam tādam nav vērts, jo ir labi kā ir mīļi un vienkārši.
Kikyou
Feb 11 2008, 18:34
Tra la la. Mikroskopiskas izmaiņas stilā. Kāpēc? Apaļas acis ir daudz vieglāk zīmēt. Tā lūk. Ā, un tas nav lietus, tas tik saplīsis smidzinātājs.
iespaidīgi. tagad liekas, ka šis ir tavs labākais darbs, jo atšķirībā no citiem taviem darbiem, te ir fons.
un jā. apaļās acis man patīk labāk. žēl to bērnu, ka viņi tādā izdemolētajā mājā dzīvo.. ._.
ir ok, mīlīgi un skaisti. ^^
O_o MM, jauki, jauki. Man patīk, kā tas līstošais ūdens izskatās. Un jā, fons, tas tiešām piedod jaunu dimensiju taviem zīmējumiem. Tā tik turēt~
Mmja, nav īsti ko teikt. Ir labs. XD
Tigra2
Feb 11 2008, 19:39
Izskatās krutāk, kā iepriekšējais stiliņš, kā arī sejas liekas kļuvušas pievilcīgākās, cilvēcīgākas. viennozīmīgi - man patīk labāk.
Krāsojums kā vienmēr kruts. Un tas džekiņš ir sasodīti piemīlīgs. >.< :3
Patīk arī ideja un sejas izteiksmes.
Liekas, ka ķieģelīšu siena tāda ļoti paplāna, tās parasti tiek būvētas no vismaz 2 līdz 4 ķieģelīšu kārtām, tātad ir biezākas. Bet tas arī viss, kam varu piesieties.
Ā, un tas kas man ļoti iepatikās - parādās interesants backgraunds, kas stāsta savu stāstu. :3 Uzreiz tāda kā pasaka ataust galvā, kas viņi ir un ko viņi tur dara, utt.
Ceru, ka arī nākošajiem darbiem būs tāds kruts backgraunds kā šim. Saplēstais rāmītis ļoti šiks. :3
Kopumā - baigi kruts, kad ieiešu deviantartā iedošu tev favu. :3
Pēdējā bilde ir vnk burvīga, patiesi.
Ļoti patīk meitene pēc izskata (jo īpaši apģērbs un garie, rudie mati
) Tiešām skaisti.
Kikyou
Feb 11 2008, 20:32
Paldies par komentāriem~!
QUOTE(Tigra2 @ Feb 11 2008, 18:39)
Liekas, ka ķieģelīšu siena tāda ļoti paplāna, tās parasti tiek būvētas no vismaz 2 līdz 4 ķieģelīšu kārtām, tātad ir biezākas. Bet tas arī viss, kam varu piesieties.
Nopietni? To gan es nezināju. Heheh. Visu mūžu uz ķieģeļmājām skatos, bet sagrautā veidā ne reizi nav gadījies viņas redzēt, tāpēc neienāca nemaz prātā. Nākamreiz tādu kļūdu neielaidīšu.
QUOTE(Mimi @ Feb 11 2008, 17:55)
žēl to bērnu, ka viņi tādā izdemolētajā mājā dzīvo.. ._.
...es nezinu kāpēc, bet tas izklausījās ārkārtīgi piemīlīgi. Es gribu tevi aizstiept mājās un iebāzt skapī. Hahaha~ XD
Bet nu tā, pazīstot sevi, es nevaru apsolīt, ka turpmākajiem zīmējumiem būs tikpat izstrādāti foni, bet nu. Cerēsim, ka slinkums mani nenokaus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.