Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kikyou
Nav jau mana vaina, ka es gulēju grāvī tad, kad citiem dalīja augstu pašvērtējumu. :/
Cowkiller
edg vareetu cilveekiem iestaastiit, ka suudi ir zelts! laugh.gif
manupraat loti labs skills...
Kikyou
Aha. Džeds ritīgs. Viņam vajadzētu sākt pārdot parasto veļas pulveri. |:
Tigra2
ar par un ap edg apspriešanu nodarbojas edg fanu lubsw. Ja as, mums jau ir 3 biedri. Es vadiitaajs, biedrs nr1 Shumins, biedrs nr2. Misa, biedrs nr3. tomoko :B Ja kaads grib var pieteikties, driiz izveidoshu edg forumu. un rudenii sarazjoshu kruuziites ar edg simboliku - traktoru.... :B
Kā arī visi edg arti buus uzdrukaati uz kreklinjiem, (man visi ir noseivoti, nebuus jeegas dzeest >:B )
Ohohohohohohohohooo...

Labi... lai nebuutu spams...
deguns un luupas nerullee, mati.. kolosaali, apskauzju, acis stiliigas. ^.^ Ir potenciāls. kaa arii zodam jaabuut nedaudz augstaak.
Kikyou
Es gribu traktora kreklu, tā kā piesakos...? XD
Dead Star
Kabaču seriāls nenoliedzami bij feins ¦D un krekls ar iepriekšējo edg avatara traktoru būtu nenovērtējams.mhm~
Par zīmējumu neko jaunu nepateikšu. Aces valdzinošas,jap. Deguns man šķiet par lielu,bet tikai tamdēļ,ka es par daudz sliecos pēc ideālā (:
nu jā,un tu jau atceries,ka mēs tevi mīlēsim mūžīgi,pat tad,ja tu mūs necienāsi ar īrisiem un pateicībā par īrsiem centīsimies tavu pašvērtējumu kaut aiz zeķēm vilkt uz augšu,ignorējot tavus brēcienus,ka jēgas pūliņiem nekādas ^.-
Kikyou
Haha, nē, deguns ir par lielu. Es tak teicu, ne īpaši pievilcīgs sievišķis. Āa, jā. Man arī patīk kabaču seriāls. Aizraujošs. =w=
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ May 31 2007, 18:51) *

Es gribu traktora kreklu, tā kā piesakos...? XD

mierigi, atnes baltu kreklinju man. :B un pakjer kaadu shokolaades salaveci. Tad sarunaasim.
Nothinga
Skatoties uz vecajiem darbiem un uz jaunajiem ir manāms progress. Tajā ziņā, ka izskatās labāk, estētiskāk. Vecie vairāk tā kā mazāku bērnu darbi, bet jaunie jau iet uz profesionaļo līniju. Kā jau iepriekš teicu, tas, ka ir kļūdas norāda, ka neesi zīmēšanas mašīna, bet cilvēks. Kļūdīties ir cilvēcīgi ^^
Bez tam, nešaubos, ka tavi zīmējumi ir labāki par lielāko daļu vidusmēra cilvēku zīmējumu par manējiem nemaz nerunājot ^^ So tā tik turpini!

Runājot par pēdējo zīmējumu - ir labs, ņemot vērā, ka reālistiski nezīmē tik bieži (taviem vārdiem runājot - pēdējo reizi pirms sešiem gadiem) ^^ Deguni ir problemātiskas ķermeņa daļas un ne vienmēr uz papīra izskatās tā kā viņiem vajadzētu izskatīties. Man parasti ensanāk acis, bet tev tās izdevušās gandrīz izcili, ja neskaita to, ak man šķeit mazliet par leilu galvas izmēriem. Bet labi! Turpini zīmēt!
Kikyou
IPB Image

Rezultāts gan nebija īsti tāds, kādu gribēju, bet vismaz nu viņš ir uz papīra. Jāaa, krāsas (un vēl šādi tādi efekti) ir fotošopā dabūti. Krāsu zīmulļi nav īsti mans rīks.
Es zinu, ka neviens negrib manus nekrāsotos darbus redzēt, beeeeet kā man reiz teica kāds gudrs cilvēks - pajāt.
Sushi
Damn, ideja atgādina Lii darbu ''a wall between'', bet es ļoti labi zinu, ka tu viņu nekad neesi redzējusi. smile.gif Tā kā, tas tik tā..
Man patīk, kā izskatās, ka ir tie efektiņi, kas uz photoshopa uzlikti, piestāv. Noskaņa skumja, bet patīkama. Turklāt, labi jūtama. Bet kur gan varētu piekasīties piekasīgā Sushi? Ēna. Manuprāt, varēji vispār neēnot. Bet, nu, tāpat jau viņa tur nav īpaši daudz. Sanāk tā, ka gaisma nāk no sienas, tas, protams, ir iespējams.
Ai, labi, man šodien nav garīgais uz kritizēšanu. biggrin.gif Pietiks ar to, ka man patīk.
Kikyou
Gaisma vispār bija domāta no sienas, tā kā... Nē, to darbu es neesmu redzējusi, bet šī ideja arī nav īpaši orģināla. Lai gan uz momentu nevaru atsaukt atmiņā, kur kaut ko tamlīdzīgu varētu būt redzējusi, ir pavisam skaidrs, ka no kaut kā tamlīdzīa iespaidojos. :3
xikes
Yeah, jau atkal kaut kas jauks, pat "silts" un labi izdevies. Man patīk krāsas, noskaņa un vispār kompozīcija.
Un jap, sīkas detaļas pāri visam happy.gif
Alta Melissa
Man baigi patīk, itsevišķi krāsas un visa tā noskaņa happy.gif nevaru beigt skatīties
Shumins
IPB Image

Tsubasa Chronicle man a dikti patika- vismaz shis AMV no print screena :3

Gaidiit vienmeer ir labaak, nekaa ko sagaidiit...

Citaadi smuki - man jau patiik wink.gif
Kikyou
Āaa, Tsubasa, varētu būt, ka no tā iespaidojos. Bij laba anime. =w=
Paldies par saudzīgajiem (vai arī ar diviem 'a' raksta?...) komentāriem, tauta.
Tramvajs
Ar vienu..biggrin.gif
Dead Star
Vēl vienu saudzīgu komentāru?
Grib redzēt arī ne tik krāsainos darbus tomēr,jo arī tāpat ir smuki. Feini,ka katram ir sava nokrāsa, tautieši arī ēnoti. Kā jau daži izteicās,detaļas(patīk tā ķēdīte,kas džekam no kakla rajona aiziet,un spārnu dažādība takš vispār) un noskaņa rullz. Heh nu sorry,ka neko sakarīgu nevaru pateikt,man vēl izlaiduma sekas,neņem ļaunā %) karoče zīmējumam tiešām nav ne vainas :3
Kikyou
IPB Image

Nav daudz ko piebilst. Laiku pa laikam jau vajag.
Janots
shis gan smukais! apbrinoju tavu stailu
vienigais varu piebilst - nedaudz jaizstraadaa fonu, lai gan daudz pasleepts enaa (forsi!) redzamas keedes izskatas kropli
Kikyou
Nemelošu, fonu es tik tiešām noslinkoju un ar to nebūt nelepojos. ._.; Hm, moš viņu tumšāku uztaisīt.
Janots
QUOTE(Kikyou @ Jun 22 2007, 20:53) *

Nemelošu, fonu es tik tiešām noslinkoju un ar to nebūt nelepojos. ._.; Hm, moš viņu tumšāku uztaisīt.

nee tumsaaku tiesaam nevajag, tad labaak atstaai tapat. Tas eenas tiesam pieskir interesantu skatijumu
Tramvajs
Kājas varēja būt labākas. Bet pārējais super. It īpaši mati..mm..^^
Mishelin
Neiebraucu.... vinjai viena roka nav??
Bet taa jau iisteniibaa baigi labi smile.gif
Klokjvaarpsta
Oho, gliiti, proporcijas panormaalas, mati gliiti, noskanjojums biedeejoshs, visi pamatnosaciijumi izpildiiti tongue.gif Bet man tomeer shkjiet, ka spaarni neiederas, za to tas zakjiitis gan ir taada ziimeejuma odzina, and Kikyou has done it again
edg
Njaa... Skill + pacietiiba = ownage. Tas, ka tev patiik vecas teemas nelaist valjaa, dod ceriibu, ka buus diena, kad koncepts buus novests liidz reaali labai visual novel.
Nothinga
darbi vēl aizvien mānā skatījumā ļoti labi. Pēdējo varbūt derētu amzliet gaišāku, bet arī šādi tas izskatās labi, mazliet noslēpumaini.
Neko vairāk laikam nevarēšu pateikt kā vien jau nodedēto frāzi - turpini!
exile
Nu par peedeejo darbu varu teikt - naissss
Ayumi
Envy!!!! Man pēdējais bāāāāigi patīk ^______^ Tieši sejas un rokas daļa, dunno why...wub.gif Good job!
Alexa De Šarlote
Labais darbs un poza arī labi sanāca....
Mimi
Khe..khe.
Reiz man kāds čatā uzrakstīja, ka nezīmējot, adot šalli. =w= dry.gif
Ļoti gaidu darbus, jo tu esi vienīgais cilvēks, kas spēj iedvesmot mani zīmēt un mācīties. Mana zīmēšanas autoritāte... rolleyes.gif ^-^ :3
Anyway, ja nekas tā arī nesanāk, tad noskanē šalli - vismaz. *_*

P.s. - tas pēdējais darbs tiešām bija ideāls. Un jā - viss super, matu ēnojums, acis... Forši un noslēpumaini. Fons - jā, manuprāt ir tīri ok, bet vajadzētu vairāk detalizējuma, bet to lkm jau citi teica. happy.gif
EDIT:oho! vai manas acis mani nemāna, jeb tur tālumā pa kreisi ir mazais pervīgais zaķis? :3
Tiešām mīļi, un noslēpumaini, tikai nevaru iedomāties, ko viņš tur dara? xJ
Kikyou
Jā, tas ir zaķis. A vot gribēju. XD
Šalli ieskenēt nevarēšu, ņemot vērā, ka tā jau vairs nav pie manis, haha.

Nē nu, pāris zīmējumi jau ir, bet nekas vērā ņemams.

IPB Image
^ Šitais ar tigras zīmuļiem manas tantes mājā zīmēts. A4 lapa ir pārāk maza. ._.
IPB Image
^ Viens draugs palūdza, lai es viņam rozi uzzīmēju. Sacīts - darīts.
IPB Image
^ Kaut kas, pie kā es visai nenopietni vēljoprojām strādāju... Snow Angel. Jāaaaaaaa, par to stāvošo pozu variet nemaz nesākt, es pati redzu. >_>;

xikes
mm, krāsainais smuks. Vismaz man, kā cilvēkam, kurš pēdējā laikā vispār neko nav krāsojis. Njā.. var vien tik pārliecināties, ka tie, kas māk krāsot, tie tiešām māk krāsot, vienalga kur.. datorā vai uz papīra.
Roze arī laba, ļoti realistiska.
Kikyou
Eh, a es nemāku ar slapjām krāsām (akvareļiem un tā tālāk) krāsot. Katram savs.

Āaaa, kā gan es varēju aizmirst par vissvarīgāko zīmējumu - HENTAIVECIS HERBERTS.... kuuuuuurš nejauši tika saburzīts, autobusā kāpjot bet nu - vērtība no tā nemirst. biggrin.gif

IPB Image
Asuka
QUOTE(Kikyou @ Jul 30 2007, 16:00) *

Jā, tas ir zaķis. A vot gribēju. XD
Šalli ieskenēt nevarēšu, ņemot vērā, ka tā jau vairs nav pie manis, haha.

Nē nu, pāris zīmējumi jau ir, bet nekas vērā ņemams.

IPB Image
^ Šitais ar tigras zīmuļiem manas tantes mājā zīmēts. A4 lapa ir pārāk maza. ._.
IPB Image
^ Viens draugs palūdza, lai es viņam rozi uzzīmēju. Sacīts - darīts.
IPB Image
^ Kaut kas, pie kā es visai nenopietni vēljoprojām strādāju... Snow Angel. Jāaaaaaaa, par to stāvošo pozu variet nemaz nesākt, es pati redzu. >_>;

meitene - kawaiiskuma iemiesojums!~ xD yēs.. zīmējumā izmantotas ļoti smukas krāsas un mati ir ļoti labi izdevušies.
roze - skaisti, skaisti. vairs nav ko teikt~..
tālāk seko vienkārši labas skices.
HERBERTS!!!~ yē.. viņš taču ir kruts! jā viņa seju nav iepējams aizmirst.. un tas blush viņam uz sejas. nu viņš rullē.! yē.~
Alexa De Šarlote
Skatoties uz pirmo teikšu ka tev pat ļoti labi ir sanācis, un izskrasots arī labi vienkārši un smuki....
Ayumi
Hentaivecis ir vienkārši UNIKĀLS. biggrin.gif Pat hentaijos tik labus neatrast. xDD
duck&cover
skichu lapa rox, it sevishkji augsheja seja. a roze vispar ftw smile.gif
Mimi
Tas izkrāsotais ar Tigras zīmuļiem vienkārši ierullē. Kā tāds mazais saules stariņš! :3
Par kādu stāvošo pozu tu runā? o-õ Vispār daudz foršāk būtu izkrāsotais, vai vismaz line-artu varētu uztaisīt. ^^

Roze sanāca ļoti realistiska, tikai tāda.. kā cieta, stīva, vajadzētu vairāk dzīves kustības pievienot. xP
Neko daudz neteikšu, man vienmēr patīk viss, kas saistīts ar Kikyou zīmēšanu, un es pat piedodu skices vislaicīgās švīciņas, jo tas vēl vairāk patīk. ^^
edg
Neredzu rozi sad.gif

Vai man vieniigajam hentaivecis Shuminu atgaadina?
Alexa De Šarlote
Kikyou man arī nerādās tas otrais darbs....
Kikyou
Izlabots, tagad vajadzētu rādīties. :3
Shuminu, hm... Skruļļainie mati laikam pie vainas.
Klokjvaarpsta
No skiceem taa apaksheejaa kreisaa meiteniite ir vienkaarshi nepaarspeejami piemiiliiga, I mean -C'MON! Thats just too cute.

Ziimuljotais ar nav slikts, bet nav arii lielisks, jo kaut arii sejinja smuka, skatu bojaa uzkriitoshais plecu truukums (vai man tik taa liekas, ka truukst?)
Nothinga
Tev vēl aizvien labi sanāk ^^ komentēšu jaunākos.
krāsaians ar zīmuļiem man patīk ^^ mati, sejņa vienkārši fascinē, vienīgi rokas mazliet jocīgas, bet tur iespējams jakas krokojums pie vainas.
roze-sausa. Nezinu kā to savādāk vai labāk pateikt.
skice- tev sanāk ziteiksmes ^^ Vienkaŗši leiliski sanāk!
Mimi
QUOTE(Nothinga @ Jul 31 2007, 09:49) *

roze-sausa. Nezinu kā to savādāk vai labāk pateikt.

Nothinga! Tātad tu arī to ievēroji! Man arī liekas tieši tāpat, vajadzētu vairāk kāda dzīvīguma, tāda mitruma vai. Grūti pateikt, bet tai nebūtu jābūt tik stīva.. Gan jau Kikyou saprata.. ^-~ Bet man prieks, ka ne vien es tā domāju.
Kikyou
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Jul 31 2007, 09:27) *

Ziimuljotais ar nav slikts, bet nav arii lielisks, jo kaut arii sejinja smuka, skatu bojaa uzkriitoshais plecu truukums (vai man tik taa liekas, ka truukst?)

Aha, trūkst, trūkst. Vai nu, var arī pieņemt, ka jakai ir ļoti dīvains modelis, bet tas jau tikai stulbs attaisnojums.
Kikyou
Dubultpostu piedosiet? :>

IPB Image

Eh. Haltūra. Laiks - ~3h. Īpaši kļūdas nelaboju, jāaaa, zinu ka kājas nav tā kā vajag... Enjoy.
Sushi
Ūū~, kaut arī haltūra, man patīk. Kaut vienkārši dēļ noskaņas, un kjūtīgās sejas dēļ. Mhm, kājas nav okei, maisiņš izskatās neīsts.. za to krāsas foršas un doma.
Ieteiktu kādreiz, kad nav slinkums, izlabot kājas un piestrādāt vairāk, jo šite beigās sanāks smuka anime bilde.
Kikyou
Eh. Ta jau es viņu drīzāk pa jaunu uzzīmētu, bet nedomāju, ka es to tuvākajā laikā (ar to es domāju tuvākajos 1000000 gados) darīšu... Bet droši vien kaut kas ar līdzīgu noskaņu vēl kaut kad būs.
Beeeeeeeeeet ja ir kāds pietiekami feins, kas pārlabos manā vietā kājas, esmu ar mieru viņas noformēt... rolleyes.gif *slinka maita*
Tramvajs
Kakls par garu vai galva par mazu, vai pleci pārāk šauri. Kaut kas tur augšā nav takā vajag. Tik nezinu kas. biggrin.gif

Nazis gan foršs. (:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.