FuschichO
Sep 21 2008, 20:41
Žēl, ka man monitors vecs un tumšs un žēl, ka man nepatīk šis konkrētais anime stils, bet nu man mute palika diezgan vaļā no šiem darbiem
Alexa De Šarlote
Sep 21 2008, 21:53
Pedejā patīk krāsas tādas maigas un acīs nekož.
Blue Rose
Sep 23 2008, 19:36
em, es ieraudzīju, un aizrījos. Nē nu, nevajag satraukties un mest plinti krūmos, jāzīmē, jāmācās zīmēt. Un tātad- tā rokā, viņš viņu salauza un pats mēģināja pielikt klāt (priekšējā roka) ? Vai kas tur notiek? Un viņa acis. Bišku pārspīlēts, otrai acij nevajag būt tik mazai. Izskatās, tā it kā viņam būtu iedzimts defekts. Bet tas jau tā noteikti nebija domāts. Un cik sapratu tie visi ir džeki ja? Ieteiktu pie tā rudā pestrādāt, savādāk liekās, ka tā ir meitene. Nu tas arī būtu viss ^.^
Kikyou
Sep 23 2008, 20:29
Liels paldies visiem~!
Blue Rose: Tas rudais var būt, kas tu gribi, lai viņš/-a ir. XD
Roka, acs, piekrītu. Tai otrai acij jābūt čut lielākai un drusku augstāk. Rokas man pašlaik ir gatavā laimes spēle - reizēm sanāk, reizēm nesanāk (lielākoties nesanāk). Es gan esmu pētījis visādas pamācības kā zīmēt etc, etc, bet man tas kaut kā... nenosēžās. Es nezin. Turpināšu cerēt uz brīnumu.
Vai varbūt kādam ir kāda stulbeņdroša palīdzība ekstremitāšu zīmēšanai?
Alexa De Šarlote
Sep 23 2008, 20:42
Nezinu ko var ietiekt, jo pašai ir pilnīgs sviests darbos.
Ir arī iespēja ko labu atras deviantart man tā liekas.
zeloco
Sep 24 2008, 10:34
peedeejais pirmajaa briidii shkjita kaa no animes
dzhekam profils - pee
Kikyou
Sep 26 2008, 22:44
Kārtējais mirušo monitoru nedraudzīgais darbs. A ko, man patīk tumšas krāsas.
Fanarts! Remilia Scarlet no Touhou.
Zīmēts pēdējās trīs vai četras dienas pēc skolas, tātad kopā kādas... es nezin, 6-8 stundas? Tagad zinašu neizstiept zīmējumus pa vairākām dienām, jo tagad man viņš vairs galīgi nepatīk, kas ir kāpēc fons tika brutāli nohaltūrēts.
Alexa De Šarlote
Sep 26 2008, 22:50
Tumš kā ellē, bet tas ir labakais ko esmu pedejā laikā no taviem darbiem redzējusi.
Ka redzu pacietības nav 6-8 h un jau apnīk, žēl.
Kikyou
Sep 26 2008, 23:02
Nē, apnika, jo izstiepu pa vairākām dienām, kā jau minēju. Ja būtu zīmējusi teiksim nedēļas nogalē, tiktu padarīts daudz vairāk.
Shumins
Sep 27 2008, 09:50
Šamais labs iznācis. Vismaz pārmaiņas no tiem viena cilvēka portretiem...
Var manīt, ka daudz zīmējot ir iespējams sasniegt aizvien labākus rezultātus. Man vislabāk patīk tā beigās, ar violetiem matiem. Super frizūra un tērps.
Ehh un vispār vajadzēs arī aiziet uz kādu tusiņu, citādi greizsirdība, ka bildē visi tuso kādā pārty...
Bet ieraugot uzrakstu uz sienas "Rihalds ir Cūka" gan nobira asara un atcerējos savu bērnību.
Tikai ar Rinaldu internātskolā, kur mācījos pamatskolā. Bija viens netīrīgs puika, kuram smirdēja kājas, un mēs to saucām par cūku un arī kaut kur rakstījām to uz sienas, bet jau vēlāk tas aizgāja tik tālu, ka cūkas sākām saukt par Rinaldiem.
aeonseraph
Sep 27 2008, 23:20
Man a tas sarkainais tīk
īpaši patīk krāsu pārejas uz matiem
Zin, kas vēl nav tam tumšajam? ._. Nav kustības. Viņa ir stīva kā perversā hentai veča tikko pasūtītā Pastel Inku-chan figūriņa, kurā pat tāpat ir vairāk kustības. Un vēl kas - acs par lielu. Vienmēr atceries, ka, ja tas ir profils, starp aci un kontūru jāielien vēlvienai acij. Anyhow, Remiļkins rocks. =w= Tam pašam hentai vecim jau patiktu!
Kikyou
Sep 28 2008, 09:14
Kaut kas man saka, ka tu vakar Moetan skatījies! C:
Piekrītu par kustību, tāpēc varbūt arī man viņš vairs nepatika. Protams, nav jau tā, ka man vienmēr zīmējumos ir baigās voooooooooooooooou kustības, tomēr (pēdējos vismaz) vairāk ir, nekā nekas. A pag, tad tā acs tad ir par lielu platumā? ō_ō
Edit: Ko es darīju, lai nebūtu ģeometrijai klāt jāķerās:
100% pele. Mani peles skillzi nav izkūpējuši nanodesās par spīti tam, ka es jau vairākus gadus tik ar tabletu zīmēju. SRS!!!!!!!!!!!11111111
Jauka plauksta.. XD Bet vismaz krāsas ir normālas.
(es neskatījos moetan XDD)
Dead Star
Sep 28 2008, 21:21
man patīk psihais ahoizaķis *.*
Nav acs par lielu. Acs priekšpuse parasti ir stāvāka. Kaut kā šitā:
http://www.quizilla.com/user_images/S/SU/S...adAnimeGirl.jpg
QUOTE(Dead Star @ Sep 28 2008, 21:21)
man patīk psihais ahoizaķis *.*
Muahaha. Tas bij speciāli priekš tevis. C:
Unnnn, divi kopdarbi ar xikes iekš OC. Es domāju, ka tas, kurš ko zīmēja ir pats par sevi saprotams.
^ Teksts nāca pēc bildes, aiz garlaicības.
Ak jā, vēlviens:
(Xikes zīmēja ar pelēku, es ar sarkanu)
Man beidzot izdevās uzzīmēt
Zero, kas pat puslīdz pēc viņa izskatās (un tikai ~2 min paņēma)! Es jau veselu mūžību gribu kārtīgu Zero fanartu uzzīmēt. Šis nav pirmais mēģinājums, ir bijuši arī citi... Atceros, pagaišgad klasesbiedrs redzēja, kā zīmēju fanartu (
šo te. Vāks, tik sievišķīgs izskatās. XD) literatūras starpbrīdī un viņš tā: A kas tas tāds... ā... pieleca... a kāpēc tāda debila ķivere?
Pfft. Pašam tev debila ķivere, Dāvi. Neviens neapvaino Zero ķiveri! RRRRRRRRRRRR.
...Jā... Man patīk rakstīt neko.
Tramvajs
Oct 4 2008, 09:45
Du bist ein Audi! xD
Un pēdējais darbs arī ir nāvīgi labs.
Kikyo haha Latvijas ziepes lol
Tiesnesi ieziepēs ^w^ Heil heil seifenblase !
Augšējais zīmējums ir foršs patīk gribētu sev tādu mājās
FuschichO
Oct 4 2008, 13:18
Iespējams viens no jautrākajiem un šizīgākajiem topikiem šeit
dmonster
Oct 4 2008, 13:23
Patiešām smieklīgi tev pēdējie sanākuši.
zenofex
Oct 4 2008, 21:09
Pēc dažām pazīmēm spriežot, Open Canvas programma.
Angry german children darbs ir vienkārši māsterpīs.
man ļoti patīk.
Arī zero baigi labs sanācis.
Hah super.
^^
Tas enģeliskais zīmējums ar sarkanu un pelēku jums labs sanācis. :]
Visp pozitīvi. ;D
QUOTE(zenofex @ Oct 4 2008, 21:09)
Pēc dažām pazīmēm spriežot, Open Canvas programma.
Taaaaas pats. =w=
Paldies visiem~! Tadā, šīs dienas auglis (jau atkal OC ar xikes... darbs gan traki nesaistīts, a kas par to?):
Nē, es laikam labāk palikšu pie tīra anime stila.
FuschichO
Oct 5 2008, 21:00
Njā, smukas krāsiņas, bet gribētos, lai tiek bišķiņ piestrādāts pie pašas formas. Un jā- Kikyou- tīrais anime stils tev izdodas daudz labāk. Katram ir savi talanti. Es, piemēram, tādā stilā nemaz nevaru pazīmēt. Roka neceļās, bet skatīties allaž patīkami, ja vien tas nav kāds nopietns seinen vai trillera žanra anime, bet tikai zīmējums.
Yeah, that was fun! Kā jau vienmēr~
Secinājus: Man jāmācās krāsot. Kā jau vienmēr~
haha.
Bet nu jā, labs, labs, man pašam ar patīk.
xikes, man traki patīk tava puse šim darbam. It īpaši meičas seja, jo tajā nav reālisma iezīmes, kā tev tas bieži ir pēdējā laikā. Varētu to darbu kārtīgi pārvilkt un izkrāsot, būtu baigi labais, methinks.
QUOTE(FuschichO @ Oct 5 2008, 21:00)
Un jā- Kikyou- tīrais anime stils tev izdodas daudz labāk.
Mmmhmmm, un patīk arī krietni vairāk. Iespējams, ja pie tā piestrādātu, tad arī šitamlīdzīgs man sanāktu baigi labi, yada yada, galu galā šādi es zīmēju nu... var teikt nekad.
Bet nē, nē, nebūs. Parasts, vienkāršs, piemīlīgs anime stils ftw!
Hmm, tad laikam būs man jābeidz čakarēties ar to semi-reālisma stilu un jāatgriežas pie pure-anime, kā tas bija senāk. Vieglāk, piemīlīgāk, ērtāk, ātrāk.
Tik jāizdomā/jāievieš precīza deguna forma tādām stilam XD
kas kas,bet Kikyou māk krāsot
visas tonalitātes gandrīz vienmēr ir saskaņotas....mmm varbūt lūgums varbūt ieteikums,pameiģini kaukā pretkrāsas iejaukt savos darbos-zinu ir grūti kauko tamlīdzīgi izdarīt,bet ja paveicas ir burvīgs skats
aaa Kikyou negribu baigi uz tevis dirst,bet mm -ieteikums-tev ir tagad japrogresē plastikā,ar krāsojumu ir gandrīz oki (vienmēr var labāk BET)
aj ja tu izkodīsi totāli plastiskās kustības anime stiliņā ta Tu būsi dievs uz šito žanru
....
P.S.man patīk acis un krāsojums,aa un jā un sižets zīmējumiem ir bieži superīgs(liek aidomāties pāris min.)
Alexa De Šarlote
Oct 6 2008, 07:26
Priecē ka arī Open Canvas cilvēki māk lietot, nevis vienu PS....
Alexa: Tie jau visi tikai rīki. Iemācies ar vienu apieties, ar pārējiem arī nebūs tik grūti.
Aww, Piķi, tu māki tik pieklājīgi norādīt uz to, kas tev nepatīk. Pozitīvi! Neatstāj to nepatīkamo sajūtu lasītājam pēc tam.
Pretkrāsas, huh... Kā tieši tu to domā? Doma apmēram ir, tik gribās pārliecināties, ka nedomāju kaut ko galīgi citu.
Kustības - yes, zinu! Tas ir tas, par ko es plēšu matus visvairāk, jo nu pilnīgi nesanāk! Pat ja gribēto kustību izdodās uzzīmēt kaut kā, tā neizskatās tā, kā vajadzētu. Ir kādi padomi?
Neesmu gan īsti pārliecināts, bet šķiet, viens vieglākajiem veidiem būtu iespēju robežās izvairīties no taisnām līnijām stikmena skeletā, un vispār taisnām līnijām visur. (protams, ja vien tās tur tiešām nav vajadzīgas taisnas) Vismaz pats tā cenšos darīt.
Viss pārējais - plīvojošais apģērbs, mati utt, paliek uz izjūtu.
QUOTE(Kikyou @ Oct 5 2008, 20:18)
Nē, es laikam labāk palikšu pie tīra anime stila.
Tev pašai gan labāk būtu, ja tu neturētos pie viena animes stila.
Reālismu, priekš sevis, un anime - vienkārši tāpat prieka pēc, gan postošanai gan citu iemeslu dēļ.
Ja kautkas neizdodas, nevajag mest plinti krūmos, zīmē tik ilgi līdz sanāk tā, lai pašai patīk.
QUOTE(Kikyou @ Oct 6 2008, 08:42)
Pretkrāsas,
Like - sarkans un zaļš, dzeltens un zils, oranžs un violets. Piešķir attēlam dziļumu.
Standarta variants ar ķiršiem:
un standarta variants ar saullēktu:
Pretkrāsas papildina un izceļ viena otru.
Eehh, vienkārši zīmēšu ko vien sagribēsies kā līdz šim. Kurš ta te met plinti krūmos? Lol. Reālisms man nepatīk, tā kā nafig, varbūt vienīgi joka pēc kā vakar.
Āa, tad tas pats bij domāts ar pretkrāsām. Dīvaini, pat nebiju ievērojusi, ka viņu izmantošanas izvairos. Būs nākamreiz pie tā jāpiedomā.
xikes: Ui, man šķiet tā man tikai tentakļucilvēki iznāks... Lai gan nez. Jāpamēģina.
Alexa De Šarlote
Oct 6 2008, 18:06
Derētu kādu kopdarbu ar tevi uzbliezt
FuschichO
Oct 6 2008, 19:02
QUOTE(Tigra2 @ Oct 6 2008, 15:26)
QUOTE(Kikyou @ Oct 6 2008, 08:42)
Pretkrāsas,
Like - sarkans un zaļš, dzeltens un zils, oranžs un violets. Piešķir attēlam dziļumu.
Standarta variants ar ķiršiem:
Pretkrāsas papildina un izceļ viena otru.
Ķiršu piemērs gan ir slikts, jo viņš izskatās burnots. Gribiet 'noslēpumu' par ēnām?
Ēnas patiesībā sastāv no šīs mistiskās
pretkrāsas. Ja ābols ir dzeltens, viņa ēna būs violetīga, un atkarībā no apgaismojuma rakstura, šis violetais tonis var būt siltāks vai vēsāks + ēnās ir reflekši. Tur rodas dziļums. Ja tu vienkārši bliezīsi visasākos pretkrāsu kontrastus, cerībā, ka darbs izskatīsies ēdamāks, beigās sanāks drūms padomju plakāts
Konkrētajiem ķiršiem, ņemot vērā viņu virsmas faktūru, būtu jākalpo par priecīgiem spogulīšiem tām jaukajām zaļajām lapiņām. Arī lapām nekaitētu kāds sārtāks pleķītis..
Brb.
Red Devil
Nov 2 2008, 22:16
Kocīgi. Viss ir ļoti labi , tikai rokas pirksti pārāk tievi (nu vai plauksta par masīva)
Alexa De Šarlote
Nov 2 2008, 23:35
Man patīk kā krāsas sanākušas, labi, tik roka tāda jocīga un nekorekta, bet tas tā.
Turpini...!!!!
Naais.
Ir labs.
Pēc laba laiciņa ienāku šajā galerijā un ieraugu kaut ko jaunu, kas man patīk.
Tā turēt~
Pēdējais darbs... burvīgi. Ļoti skaisti, man patīk gan ideja gan izpildījums un liek aizdomāties nedaudz par driādām...
Kikyou: Zīmējums tavā avatarā ir izgriezts no kaut kā lielāka?
Nop~ Man tikai apnika uz iepriekšējo skatīties.
Kikyou
Nov 12 2008, 21:56
Halp! Kamolu fejai nosperts brīnumlīdzeklis Love & Peace, kas piesūcina dziju ar mierīgumu un mīlīgumu!
Beidzot kaut kas jauns. ^^
Man patīk. Mīlīgi.
Un mazais kaķēns [ceru, ka tas ir kaķēns. xD] ir foršs.
Skaisti. 8]
FuschichO
Nov 12 2008, 23:04
O, šeit riktīgi atmosfēru var just
Patīk ļoti
Tigra2
Nov 12 2008, 23:24
Fejons riktiigi feins, rokas arii sham labas :3
Vislabaak patiik tas kakjiits mazais :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.