šitais fons pwn visus pārējos!
man iepriekšējais zīmējums labāk patika, bet šim ar nav ne vainas. Tu teici bez drēbēm... bet tur takš IR drēbes!!! :DDD
Bet still.. man mīļākais no taviem darbiem ir tas fanartiņš, kur meitene sēž (manis izdomātā XD).. Tomēr..
Zini, man tavs zīmēšanas stils bišķi, bišķi atgādina Shakugan no Shana (ja tā saucās)
Bet man ļoooti patīk. Man patīk tas līniju maigums un krāsu saskaņotība.
Kikyou
May 28 2006, 09:21
QUOTE(JurCHiX @ May 27 2006, 22:10)
Tu teici bez drēbēm... bet tur takš IR drēbes!!! :DDD
"OMG ES BEIDZOT UZZĪMĒJU PIEAUGUŠU SIEVIETI VISĀ GARUMĀ BEZ DRĒBĒM!!!
...naaaante ne. (ka tik ne arī)"
Bija tas ko es teicu. XD
Sankjūuu, Sushi! ^_^
Kā man patīk to dzirdēt! To, ka tas nedaudz SnS atgādina. Kā nekā, mana mīļākā anime. Bet šis stils jau man bija arī pirms es vispār uzzināju par to, ka tāds SnS vispār ir.
Nu ko tur daudz - prieks, ka patīk cilvēkiem. :)
Psycholog
May 28 2006, 14:23
Diezko peec pieaugushas sievietes tiesham neizskatas...
Kikyou, kaa buutu uzziimeet kaadu charu kaadaa pozaa, nevis tikai ierasto 'no priekshas'? Vai labak kursh tiesham kautko dariitu?
Kikyou
May 28 2006, 20:15
Johaidī, kas tas ir. "Ka tik ne ar" = "jā noteikti" = "tikai pajokoju". Nav jau tā, ka es to izdomāju.
Par to otro... CIK REIZES ES NEESMU TEIKUSI. Es nemāku! Domā es nemēģinu?! Mēģinu! Nesanāk!
Kustība man arī nesanāk, varbūt kādu dienu, a tagad nē. Pat ar palīglīnijām nē.
Teiksi, lai lieku tik un tā - sanāk vai nesanāk? Nē paldies! Labi atceros, ar ko tas parasti beidzās - "Omg tu necenties, omg omg omg!!!1".
Jāa, šodien es esmu vienkārši d***ā nikna par katru sīkumu. <<
varbuut tajos vaardos ir dalja patiesiibas, mm? Varbuut tu tieshaam necenties? Varbuut vajag pastudeet kaada cita maakslinieka darbus kuros ir attainota veelamaa kustiiba un pameegjinaat imiteet? Ja tu veel nezinaaji, no taa var ljoti daudz iemaaciities. Un veel daudz var iemaaciities no kritikas. Taakaa shobriid taviem darbiem kritikas sastaav no `uzacis par shauru` (Who TF cares?) un paareejais ir `ZOMG, super puper kruta!, tad nedomaaju, ka no taa tev ir kaads cits iegums bez pashapzinjas celshanaas :/
[TalkAboutMe] Starp citu, es iemaacijos ziimeet konkreeti no saturiigas kritikas un meegjinaajumiem uzziimeet kautko ko veel nebiju meegjinaajis. Shobriid manaa priekshaa ir gandriiz nepaarvaramais shkjeerslis- ota un uudenskraasas. Shkjiet, peedeejoreiz es taa nopietni kraasoju beernudaarzaa...[/TalkAboutMe]
Anyway, vislabaak iemaacaas shpikojot (un rakstot kontroldarbu).
Kikyou
May 29 2006, 13:04
Es cenšos. Bet tajā pašā laikā man ļoti nepatīk nozīmēt, kaut vai drusciņ. :|
Jā, rezultāts uzreiz redzams, ja ņem kādu citu darbu kā palīglīdzekli, bet man liekās tas vairs nav tas... BEEEET. Varbūt pamēģināšu kautkad, ja jau tu saki, ka tas ir tik ļoti efektīvi.
Un nē, maniem darbiem kritika arī sastāv no "wtf plaukstas s.cks wtf anatomija nav wtf wtf wtf". :)
Un vispār, wtf. Sigfa, tu zīmē!? Nezināju!
nenoziimee visu, tikai to ko nemaaki, shajaa gadijumaa formas. Paareejo pate.
Jaa, es ziimeeju, tikai ne anime stilaa
man vairaak realistiskais/klasiskais iet pie sirds.
Jēj kikyu dris ieliks vienu bildi!!!
Kikyou
May 29 2006, 23:16
"Pagaidi!" es uzsaucu savādajai meitenei. "Tādā miglā tu ātri apmaldīsies!"
Bet viņa tikai viegli pasmaidīja un pagāja gabaliņu uz priekšu, tad apstājās un pagrieza skatu pret mani.
"Būs labi. Es tak nēesmu viena... ne?" viņa teica un, savu blāvo jāņtārpiņu lukturi rokās turot, devās dziļāk miglā, dziļāk tumsā... Pēc mirkļa viņa jau bija izgaisusi no mana skatiena.
"Par spīti miglai... šodien gan ir skaistas, zvaigžņotas debesis," es nodomāju, un lēnām, muguru pret koka stumbru atspiedis, iemigu.Jā, sacerējumu rakstīšana nav mana stiprā puse. Bet gribējās. :)
Kaut gan poza un rokas nav īsti tā kā vajag, man personīgi šā vai tā patīk rezultāts. Gan jau vēl ir kautkādas anatomijas kļūdas, par kurām man tagad slinkums domāt.
Jā, tā patiešām ir tā pati meitene, kas pāris lapas atpakaļ. Tērps ir nedaudz savādāks. Jo es tā teicu.
Šitais saucās Kikyou izmanto palīglīnijas (ne īpaši veiksmīgi). Vakar uzskicēju, šodien izkrāsoju. Gribēju tomēr pabeigt. ^^
Aaah paaraak garhs tas teksts zem bildes... nevaru piespiest sevi izlasiit...
Smuks ziimeejums, kaa vienmeer atkal var parieceet acteles
Ak jaa, tie punktinji atrodas vinjai virs plaukstas jeb taalu prom debesiis?
Pakkun
May 30 2006, 00:30
cmukki
Leor, taapeec vajag izlasiit un sapratiisi, ka taas ir spiidoshas vaboles un atrodas visai tuvu, citiem vaardiem sakot, rokaa
QUOTE(Kikyou @ May 29 2006, 22:16)
Kaut gan poza un rokas nav īsti tā kā vajag...
Interesee, kaadu tad pozu tu gribeeji uzziimeet.
P.S. Man shai ziimeejumaa tieshi poza visvairaak patiik.
Kikyou
May 30 2006, 07:52
MEEEENSOOOONS!? *iet kārties* T_T Nevar būt, ka TIK slikti iznāca!
Un jā, tie spārni ir tikai simboliski. XD Nē nu, katrā ziņā prieks, ka tomēr poza iznāca tā kā vajag. Itkā likās, ka ir. Itkā likās, ka nav. Nevarēju saprast.
+Chibi+
May 30 2006, 10:44
The last one was THE best, heeeeeeeeee. *smaida kā veca kūka* Rovu rovu.
hehe, nav slikti, bet peec pirmaa skatienu nevareeju saprast, kapeec tik jociigi izskataas. Peetiju, peetiju, un tad naaca atskaarsme- cilveeka galva tik taalu nevar aizgriezties (ja vien tu neesi kroplis vai kaads cits diivainis), un tas biku izsit no sliedeem. Other then that, paura perspektiivais izliekums nesaskan ar sejas perspektiivo izliekumu, kas beigaas izveershaas par nedabiigi izsteiptu (garumaa) galvu, un varbuut plecs bish par augstu, bet citaadi ir ok.
PS. Gribeetu gan piebilst, ka mute nesastaav no vienas liinijas un deguns- no punkta. Anyway, tieshaam ir neslikti, progress manaams.
Dead Star
May 30 2006, 12:50
Hmm tātad izkrāsoji..Kā vienmēr ar pielūgsmi acīs vēroju tavus darbus..krāsojums - debešķīgs
.. Tas galavs atlieciens moš i ir ta'ds mēreni nedabsikāks,bet man tāpatās patīk
Kikyou
May 30 2006, 13:30
Nja, par to galvu es ilgi domāju - tā var vai nē... Beigās izdomāju, ka man pofig. Slikti izdomāju. xD
A par to muti un degunu, tas ir vairāk vai mazāk atkarīgs no tā, kādā stilā zīmē. Taisnība, šajā gadījumā degunam būtu dažādos lenķos jāmainās no punkta uz kautvai īsu līniju.
Mute vispār šoreiz sastāv no divām līnijām - viena garāka, otra krietni īsāka, bet acīmredzot pārāk saplūda kopā.
Un cik es zinu, tā vispār var zīmēt. Bet tad jau atkal - KO TA ES ZINU.
P.S. Nez kā vecas kūkas smaida. XDDD
ziimeet var, kameer taa ir skice. ja saak kraasot/eenot jau vajadzeetu paraadiities kautkaadaam anatomijas ieziimeem. Protams, vienmeer jau to var nosaukt par stilu un kategoriski atteikties ziimeet to kas ir sarezhgjiitaaks.
Kikyou
May 30 2006, 13:54
Ehh, nu ta lai nu tā būtu. Neiešu strīdēties. :/
striideeties? es tik saku, kaa man shkjiet buutu pareizi. Nekad neesmu ar savu viedokli pretendeejis uz absoluuto patiesiibu. Ziimee vien pa liinijai un punktinjam (kautkaa atgaadina beernu ziimeeshanas pamaaciibu `punktinjsh, punktinjsh, komatinjsh [..] un gatavs vinjsh.`)
Es teicu ka kikyu dris ieliks bildi! XD Aaaa ja tie kuri ir skeype tie aicina mani!(Mans vards skeype ir melarni)
Kirara
May 30 2006, 15:13
Jaa, liec tik vien iekshaa!
Negribu paareejiem visu pateikt priekshaa par darbu, taapeec LIEC!
Kikyou
May 30 2006, 18:55
QUOTE(Kirara @ May 30 2006, 14:13)
Jaa, liec tik vien iekshaa!
Negribu paareejiem visu pateikt priekshaa par darbu, taapeec LIEC!
Em, wtf. <<
Būtu pagaišo lapu apskatījušās, jeez...
+Chibi+
May 30 2006, 22:15
QUOTE(Kikyou @ May 30 2006, 12:30)
P.S. Nez kā vecas kūkas smaida. XDDD
Tā kā es!!!!
Kad ir tāds "hēēēēēē' smaids.. XD
Kikyou
May 31 2006, 23:26
Randomā skice. Ieliku tāpēc, ka gribēju un viss, piekāst par kļūdām.
Dažreiz vienkārši gadās tā, ka ir baigi daudz, ko var darīt... baigi daudz, kas jādara. A negribās darīt neko. Jau kādu nedēļu ir nekam nederīgi laikapstākļi, zvanīt neviens arī nezvana... Un ir skaidrs, ka pēc kādām dienām divām beidzot pienāks telefona zvans par to, ka "Oo uzmin ko es vakar darīj, bij tik jautri"... Kamēr tu pa to laiku garlaikojies, un nevienam pat prātā kautkas tāds neienāca.
Itkā jau varētu zvanīt pats, bet atbilde noteikti būtu "Ooo es eju pie sarmītes nagus lakot, tas būs TIIIIK ČIKĪIGI!!!!!!!", tāpēc kādā jēgā naudu tērēt?
Un kurš ta cits vēl pie tā ir vainīgs, izņemot tevi pašu... Tik daudz tu pats zini, bet tas neko nepalīdz.
Nja. Besis. Whatever. Pasūdzējos, pietika.
Kljuudas es shajaa darbaa neieraugu, tik vareeji ruupiigaak spaarnus uzziimeet un izkraasot, bet ja jau taa ir skice, tad tas ir piedodams.
aaaaa
spaarnus
man tie saakumaa peec matiem izskatiijaas, tip edward no FMA.
Briinumi. SHoreiz jaapiekriit Pakkun. The end is nigh. Man tie spaarni arii, liidz izlasiiju sekojosho postu, izskatijaas peec matiem, konkreetaak, bizes. Anyway, not bad. Shoreiz nekam nepiekasiishos.
Zini tavu zīmēšanas vietu vajadzētu "es zīmēju parāk labi bet..."!Es vēlpat no tava zīmējuma ustaisiju pa avu!!!
Es nezīmēju TIK labi. Labāk par tiem, kas zīmē slikti, bet sliktāk par tiem, kas zīmē labi. Tā lūk.
Pie tam, ja es savu topiku pārsauktu par "es zīmēju pārāk labi", tad automātiski atskrietu daudzi naglas, kas atgādinātu, ka, AHĀAA - tu īstenībā zīmē draņķīgi, kāpēc tev sakāpis galvā, Kikyou! :D
Bet anyway, tas nav iemesls, kāpēc es šito topiku nepārsaucu. Ja es pārsauktu par kautko citu, ne es pati, nedz arī citi vairs nemācētu viņu atrast.
+Chibi+
Jun 8 2006, 11:23
QUOTE(Kikyou @ Jun 8 2006, 09:25)
Es nezīmēju TIK labi. Labāk par tiem, kas zīmē slikti, bet sliktāk par tiem, kas zīmē labi. Tā lūk.
Pie tam, ja es savu topiku pārsauktu par "es zīmēju pārāk labi", tad automātiski atskrietu daudzi naglas, kas atgādinātu, ka, AHĀAA - tu īstenībā zīmē draņķīgi, kāpēc tev sakāpis galvā, Kikyou!
Bet anyway, tas nav iemesls, kāpēc es šito topiku nepārsaucu. Ja es pārsauktu par kautko citu, ne es pati, nedz arī citi vairs nemācētu viņu atrast.
ņemot vērā to, ka mums te tikai kādi 5 labi mākslinieki, un tu esi viens no time, tad tev ir visas tiesības druscītiņ samainīt nosaukumu, taču ne jau nosaukumā ir tā sāls. ^^ Pēdējais puika ļoti sirsnīgs. (tas taču ir puika, vai ne?) Man pat negribās, lai viņu kaut kā koriģē, jo viņam ļoti labi piestāv tas draft'īgais stils. Gives a feeling, you know? ^^
5? Nu nē, man liekās ir vairāk.
Un jā, tas ir puika. Nujāa, tas draftīgais stils dēļ tās dienas garastāvokļa laikam. ^^
+Chibi+
Jun 8 2006, 13:07
ok, ok, seši!
Big deal. Kaut arī jaātzīst, ka p0ēdējā laikā to labo artistu skaits ir manāmi audzisl. Respect.
Psycholog
Jun 8 2006, 17:36
QUOTE(Kikyou @ Jun 8 2006, 09:25)
Pie tam, ja es savu topiku pārsauktu par "es zīmēju pārāk labi", tad automātiski atskrietu daudzi naglas, kas atgādinātu, ka, AHĀAA - tu īstenībā zīmē draņķīgi, kāpēc tev sakāpis galvā, Kikyou!
Nevajag kopumaa noraadiit topikaa, kaa tu uzskati, vai ziimee labi vai slikti
Ne jau visi domaa tik prasti, un citi pastoties uz taviem ziimeejumiem un secinot, ka tu tomeer aciimredzot labi ziimee, uzreiz nopratiis, uz ko tu teemee x)
Nu tas taa, starp citu
Kāpēc visi iedomājās, ka es uz kautko tēmēju... -.-
Tapec ka VISI uz kautko teme!
Visa pasaule ir tada! Tikai Gandi uz neko netemeja! Bet mes zinam ko viņš ieguva!
Ehh... Tātad.
Man nepatīk, ja cilvēki iedomājās, ka es saku, ka nemaz nezīmēju tik labi, tikai lai visi mani žēlotu un mēģinātu pārliecināt, ka tā nav. Vai arī tāpēc, ka tas ir kRuTa. Es tak uzķēru dažu labu šejieniešu domu gājienu, ko?
Kādreiz ir ienācis prātā, ka "eu, varbūt viņa tā patiešām domā"? Es šaubos. Cilvēkam ir tāds apslēpts talants sev iestāstīt, ka "šis cilvēks ir tāds un tāds nevis tāds un tāds".
Ok, es saku, ka es nezīmēju labi. BET. Es arī nesaku, ka es zīmēju slikti.
Kāpēc es domāju, ka es nezīmēju labi? Paši jau esat visu manā vietā pateikuši. Zīmējumi ir vienveidīgi, zīmējumos attēlotie varoņi ir līdzīgi, rokas īsti nesanāk, proporcijas lielākoties ir nost. Un es nevaru nepiekrist - tā patiešām ir.
Un vai tādas lietas ir labiem zīmētājiem, m? Nav!
Tieši tāpēc es domāju, ka es nezīmēju nedz slikti, nedz labi. Un tā domāt nav nepareizi. No vienas puses... Tā pat ir vieglāk. Tad vienmēr ir kāds tālāks mērķis, uz kuru tiekties un ir stimuls zīmēt labāk.
Un, mind you, es nerunāju par krāsojumu. To es apzinos, ka es krāsoju labāk nekā tie, kas tik tikko sākuši ar datoru zīmēt.
Nu ko. Laikam tagad tik jāgaida, līdz kāds atnāks un pateiks, ka es sevi nepazīstu. :S
P.S. Pats par sevi saprotams, es šo nedomāju uz VISIEM.
Nevajag rakstit veselu gramatu! Zime tu labi, ne geneali, bet labi, ir teiciens "Терпение и труд всё перетрут!" Tapec ar laiku rokas un proporcijas uzlabosies, sejas bus dažadas.
P.S.
Jautajumu var uzdot?
Par to ka tu kraso tatora... Ka tu izgatavo lineart? Jau uz datora, vai ka? (un nevajag man dot linkus uz to ka to darit, es gribu zinat ka TU to dari)
Es jau būtu laimīga, ja man būtu labs links priekš linearta. xD
Jā, es viņu uzreiz uz datora zīmēju, bet ne ar peli. Zīmēju ar tabletu, 1px brush. ^^ Ar peli es īsti nezinu kā to lietu dabū gatavu.
Ok... pstasti man... kada nozime ir vardiem "Zīmēju ar tabletu, 1px brush".
Kur Photoshopa ir 1px brush es zinu... Bet ar tableti??? kas tas tads?
Tablets tāds rīks, kurš darbojās tāpat kā pele, bet ir pildspalvas formā, tātad vieglāk turams rokā.
Aha... Ja es pareizi saprotu... Kur tadu var dabut???
Veikalā. :D Precīzāk nemāku pateikt, tā kā manējo man uzdāvināja.
QUOTE(Kikyou @ Jun 8 2006, 22:26)
Ehh... Tātad.
Man nepatīk, ja cilvēki iedomājās, ka es saku, ka nemaz nezīmēju tik labi, tikai lai visi mani žēlotu un mēģinātu pārliecināt, ka tā nav. Vai arī tāpēc, ka tas ir kRuTa. Es tak uzķēru dažu labu šejieniešu domu gājienu, ko?
Kādreiz ir ienācis prātā, ka "eu, varbūt viņa tā patiešām domā"? Es šaubos. Cilvēkam ir tāds apslēpts talants sev iestāstīt, ka "šis cilvēks ir tāds un tāds nevis tāds un tāds".
Ok, es saku, ka es nezīmēju labi. BET. Es arī nesaku, ka es zīmēju slikti.
Kāpēc es domāju, ka es nezīmēju labi? Paši jau esat visu manā vietā pateikuši. Zīmējumi ir vienveidīgi, zīmējumos attēlotie varoņi ir līdzīgi, rokas īsti nesanāk, proporcijas lielākoties ir nost. Un es nevaru nepiekrist - tā patiešām ir.
Un vai tādas lietas ir labiem zīmētājiem, m? Nav!
Tieši tāpēc es domāju, ka es nezīmēju nedz slikti, nedz labi. Un tā domāt nav nepareizi. No vienas puses... Tā pat ir vieglāk. Tad vienmēr ir kāds tālāks mērķis, uz kuru tiekties un ir stimuls zīmēt labāk.
Un, mind you, es nerunāju par krāsojumu. To es apzinos, ka es krāsoju labāk nekā tie, kas tik tikko sākuši ar datoru zīmēt.
Nu ko. Laikam tagad tik jāgaida, līdz kāds atnāks un pateiks, ka es sevi nepazīstu. :S
P.S. Pats par sevi saprotams, es šo nedomāju uz VISIEM.
Hmmmm, es nekad nēesmu domājusi ka tavi zīmējumi ir vnk ideāli, perfekti utt., man vienmēr šķitis ka tu proti krāsot un visādi citādi zīmet, diezgan normāli. Bet normāli,ne perfekti. veljoprojām tev tur ir kļūdas. Rokas tev daudz reiz kroplīgas iznāk... ok, tu jau zini pati savas kļūdas xD Manprāt tu sevi ļoti labi pazīsti ;D btw, dažiem profesionāļiem zīmējumi IR vienādi. Vārdsakot, tev vel daudz jātrenējas, kā daudziem.
Kikyou, ja tu savus darbus noveertee zemu, tad cilveekiem vienmeer buus tieksme domaat, ka tu gribi, lai tevi zheelotu. Taa ir jebkur un visur. Cilveeki iedalaas ticiigajos un skeptiskajos. Ticiigais redzees tavu darbu un teiks: "Jaa, ne paaraak labi sanaacis.". Skeptiskais domaas: "Tur noteikti ir kaut kaada beerniibas trauma apakshaa... jaa, jaa, pilniigi noteikti.". No otras puses - ja tu noveerteesi savus darbus augstu, tad situaacija buus veel sliktaaka. Ticiigie teiks: "Jaa tieshaam smuki." un domaas "Taas kljuudas, ko redzu, noteikti ir manas nekompetences halucinaacijas.". Skeptiskie domaas, ka tu esi iedomiiga. Taapeec ir izdeviigi izveeleeties paarspiileetu galapunktu, piemeeram "Mana daile" vai "Mani shviikaajumi", vai "Mans melnais kvadraats", taa, lai cilveeki neapshaubaami redz, ka tu neesi ar nopietnu attieksmi. Tad vinji nevarees iisti saprast, ko tu patiesiibaa domaa par saviem darbiem un izdariis mazaak secinaajumus. Taada vismaz man ir ideja...
Bet tas nav ieteikums mainiit topika nosaukumu. Tas vienkaarshi taa, paardomaam, jo (ir sacereets jauns paraksts).
Tagad taas sarunas un kad naaks darbi?
+Chibi+
Jun 9 2006, 12:37
Nu nevar taču kā knoveijers štampēt zīmējumus katru dineu! The artist needs time and insipration, hehe.
No psihologijas viedoklja (man mutere psihologe
), rakstot shaadu topika nosaukumu saviem darbiem (ti es neziimeeju paaraak labi, mani ziimeejumi piu utt), cilveeks taadaa veidaa izvairaas no atbildiibas par saviem ziimeejumiem (tada kaa aizsargreakcija pret to ka citi teiktu ka tavi ziimeejumi patiesiibaa piu, un piem. kad viens ziimeejums sanaak kaadreiz ne tik labs kaa paareejie tad visi uzreiz "oi oi palaidies esi utt."
)
piemeers no dziives skadriibai:
Pienjemsim ka skolaa notiek kross. Jaanis ir labs skreejeejs, tikai nav iipashi paarliecinaats par savaam speejaam tapeec citiem saka "oi oi es neskrienu paaraak labi XD
", labi viss ok, visi domaa ka taa arii ir.
Taalaak pastaav divi variaanti :
1)Jaanis noskrien suudiigi (ka vins vereetu noskriet daudz labaax, bet vinjam menlnaa diena
to protams neviens nezina
) - visiem piekaast, neviens neko nesaka(jo visi zin ka jaanis skrien slikti -
taatad vis OK, dziivojam laimiigi).
2)Jaaanis noskrien loti labi (kaa tam vajadzeetu buut, njemot veeraa ka vins trenneejas) -
visi sajuusmaa "Oi oi tu skrien labi", un domaa ka jaanis loti apnjeemiigs un taapeec taa noskreeja. XD.
BET
Ja jaanis pirms tam saka "Oi oi, es skrienu labi utt" tad :
1) Jaanis noskrien suudiigi -
visi saka : plalaidies esi, nemaaki kaut ko utt. 2) Jaanis noskrien labi - visi
"nu nekas sevisks, taa tam jaabuut utt."Secinaajumus kurs gadiijums izdeviigaaks spriediet pashi
.
Bet ir veel tresais - vislaabaaksis gadiijums:
1) Topika nosaukums vnk "Mani ziimeejumi" (un cilveeki pashi noveertees vai labi vai slilti
)
2)Ja jaanim pras cik labi vins skrien tad "Oi oi es nezinu, tad jau maniis, kaa paveiksies, es citreiz labi noskrienu, citreiz slikti utt
)
P.S Un beigu beigaas rezumee ir taads ka Kikyou vnk baidaas kaa citi noveetees vinjas darbus - BET topika nosaukums tapa pashaa saakumaa, kad taada nedrosiiba buutu tikai cilveeciska, bet ja Kikyou tagad nomainiitu topika nosaukumu visi padomaatu ka vinaji kaa vinaja pati teica "sakaapis galvaa" XD
utt. taapeec izveelaas neko labaak nemainiit..
Aa un veeel - Kikyou piedod man ja tew shitas liekas pilniigs murgs utt, jo galu galaa es emu pilniigs lunaars
, viss kas te rakstiits jaauztwer nenopietni (dieva deelj
!).
Haha, īstenībā tu tīri precīzi trāpīji. :)
Nav, nav murgs. Skaidrā, visiem saprotamā valodā šito uzrakstīji. Un jā, šitais nosaukums jau te divus gadus stāv, tāpēc negribās viņu mainīt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.