Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
xikes
Yeah, pabeigts!
Ir labs. Kā jau FuschichO minēja, jūtama atmosfēra.
Šis man patīk ar to, ka ir dinamiskāks, kustīgāks nekā vairums tavu darbu.
Krāsas, nez, kā jau vienmēr, liekas ok, lai gan par krāsām man pagaidām vēl neko neprasīt. XD
Anyway, labs.
antuanete
njaaa ohmy.gif skaisti un kraasas -super,

skatiijos un nevareeju atrauties, (p.s. kameer skatiijos ieraudziiju ka radzinji ir bishku diivaini - viens tuvaak , viens taalaak, bet var jau buut ka man tikai liekaas)

darbs tieshaam kolosaals smile.gif

zenofex
Es... man vienīgi tā fejas kleita liekas tāda dīvaina, iestīvināta vai? Neko daudz no fejām nesaprotu, tā kā varbūt ar ģērbu tomēr viss ir štokos viņai.
Sushi
Hmm, nu šis jau izskatās pēc kaut kā labāka! Atmosfēra ir, darbs izskatās.
Mhm, piekrītu Zenofexam, kleita tāda pajocīga. Un vēl kas, mani vienkārši kaitina tas priekšējais, nu, tas velniņš. Gan viņa Yoh-iskā sejas izteiksme, gan viņš pats. Bet tas man tā.
Kikyou
QUOTE(Sushi @ Nov 15 2008, 12:23) *

Un vēl kas, mani vienkārši kaitina tas

A ZINI KAS MANI KAITINA!!!??? >>>>>>>>:C Cilvēki, kas maksā mikroautobusos vienundivsantīmniekos.
Paldies par atsauksmēm, tauteņi. Ta jau redzēs, kad nākamreiz te ieskriešu.
Kikyou
IPB Image
Well, why don't you just f.ck off if you're not going to help me?
dmonster
"Cik emo vajag, lai nokrāsotu sienu sarkanu?" Tūlīt uzzināsim!!!

Tā jau patīk šāda pieeja nepatīkamību atrisināšanai. Kolorīts un koka dēļi izskatās jauki, tik viņas matu daikts(???nav ne jausmas, kā tās parādības saucās, piedodiet) izskatās mazliet sašķobījies/tās kreisā daļa pārāk gara. Izskatās jocīgi viscaur kārtīgai meitenei.
Tramvajs
Ak dies', ak dies', cik labi izkrāsots. Emm, tālāk par šādu teikumu manas zināšanas par zīmēšanu nesniedzas. xD
edg
"Ak, dies'" ir vietā... Cik tev tur layeru? ph34r.gif

P.S. Kas ir mazajā krūzītē? Tas pats, kas uz sienas?
Kikyou
dmonster: Aaaaaaa, fak! Taisnība par to banti, pat neievēroju. Nekas. Gan jau arī viņai gadās rīti, kad viņa ne pārāk rūpīgi ieskatās spogulī.
IPB Image
edg: Ap 130, kas ir pārāk daudz, jo pavisam noteikti to varēju izdarīt izmantojot krietni mazāku skaitu. Jāaa, dators žagojās kā traks. Bet nu, man tā ērtāk.
Es teiktu, ka tur ir sarkanā tēja, bet tik pat labi varētu būt zemeņu zapte vai želeja... vai tas pats, kas uz sienas!
FuschichO
Beidzot krāsas paliek izteiksmīgākas. Jāsaka, ka šitā man patīk labāk. Un par tiem 130 layeriem man žoklis atkārās. Es izmantoju max 6, bet es jau tāpat esmu iesācējs. Mans kompis laikam vienkārši nomirtu un nekad nepamostos vairs.
edg
Ja manā skolā būtu bijis tāds plakāts pie sienas, varbūt es mazāk quake būtu spēlējis...
IPB Image
Sushi
Hmm, sāk izskatīties labāk. Yup, yup, redzams progress, meitēn.
Tikai.. viss izskatās plakans. Un dēļ tā, ka logu noliki aiz muguras, sarežģīji sev dzīvi. XD Anime silueti ir jautri.
Kikyou
Sushi: Tu man te nemeitēno, meitēn! Plakans, jā, bet kāpēc tā ir? ō_ō Teach me, Montblanc!
FuschichO: Nu jā, kā jau teicu, tas kā kuram ērtāk. Jums, papīrzīmētājiem jau pierasts, ka grūti izlabot, tā kā jums jau arī ar mazāk pietiek, a es tik raustos, ka kaut kādu nelabojamu kļūdu uztaisīšu un nevarēšu sataisīt atpakaļ, hā. Bet ja vajadzētu, droši vien arī es ar sešiem varētu, tik vairāk laiks aizietu un nesmukāk tas viss izskatītos, zinot mani.
dmonster
OH NOES!!! PEDOBLAUMANIS!!
IPB Image
Brīnos, ka esmu vienīgais tik stulbs, lai ko šadu izdomātu.

Nujā, vispār saprotams, ka ir cilvēki, kas no rītiem mēdz izskatīties tik drausmīgi, ka citiem tādēļ acis bēg prom, bet aizķeras aiz nerviem, un netīšām sanāk izspļaut dažādus burtus, kas gadījuma pēc veido pazīstamus interneta izteicienus. Ak šīs sagadīšanās.

Jāpiekrīt Sushi, ka logs ir, nu tā, meh. Pie tam izskatās, ka citplanētieši ārā atkal masveidā slepkavo ar saviem lāzeriem. Dikti košs viss.
Arī, ja ieskatās, liekas, ka vajadzētu mazliet izteiktāk ievilkt sienas stūri.
xikes
Nekomentējot visu to Blaumaņa proogandu, kas, tomēr, ir varen uzjautrinoša, jāsaka, ka oriģinālais zīmējums, manuprāt, ir ļoti pat labs.
Atmosfēra. Jā. Es jau saožu to aromātu, kas jūtams tajā istabā. Ir labs. Un ar katru nākošo paliek arvien labāk!
edg
Man gan liekas, ka loga spīdīgums ir ļoti, ļoti labs un svarīgs. Enģeļu koris vēl trūka, lai vēl kārtīgāku un pareizāku to meiteni padarītu, skaistam pretstatam ar to, ko viņa dara.

P.S. dmonster, stulbums un ģenialitāte mākslas pasaulē iet roku rokā.
Tigra2
Manupraat, viss izskataas baigi forshi. Liekas, ka arii ar logu viss ir okei - Ja ir tumsha istaba, tad gaisma taa arii vareetu izskatiities.
Tavi kraasoshanas skili tik aug un aug.

Vieniigais, kas rada nesaprashanos:
IPB Image
Pikis
viiii a man patīk.
Kaede
Par to meiteni un problēmām. Darbs izskatās lieliski, ideja arī ļoti patīk. happy.gif
Dead Star
Mmmm..naisīgi,naisīgi..Mazās,pūkainās problēmiņas un karotīškatapultas <3_<3
Un Blaumaņplakāts kļūst par pērli automātiski,bez ierunām.jap.
Kikyou
IPB Image
Laimīgu vērša gadu (kurš vēl nav sācies), pīlīši!
Kirara
Tev arī, Kikyou!
Cik mīlīgs vērsītis! Manai māsai to labāk neredzēt.. biggrin.gif
edg
Vērša un cūkas krustojums? Ja es būtu karalis, būtu šokā.
lilion
Kas ar kājām? Nabaga meitene droši vien katru dienu skrien 4 stundas /
Bet tā mīļi un tā lieliskā slieciskā poza -U-
Tenma
QUOTE(edg @ Dec 29 2008, 12:03) *
Vērša un cūkas krustojums? Ja es būtu karalis, būtu šokā.
jā, bet vēl ļaunāk būtu vērša/cūkas/cilvēka krustojums... tad tiešām karalis būtu mēmās šausmās laugh.gif
Arta
Tieši gribēju piebilzt par tām kājām, liekas, ka baigi lielas.. tādas.. es nez, bet viņas mazajam ķermenim pārāk spēcīgas. ;D

Bet patīk doma un krāsiņas un dzīvnieks . ^^
edg
Ko nozīmē, ja "Art`a"s posts ar savu "Tieši gribēju..." sākumā izskatījās pēc Kikyou posta, kas saka "Tā tas arī bija domāts"? To, ka tā ir taisnība, tāpēc beidziet runāt par to!
Kikyou
A es nezin vai tā bij domāts, es vispār neredz kas viņai tur ar tām pleznām nav riktīgi. A man pajāt. La la la.
Arta
Nu labi, labi, viss kārtībā. ^^
kaiva
QUOTE(Kikyou @ Dec 31 2008, 00:14) *

A es nezin vai tā bij domāts, es vispār neredz kas viņai tur ar tām pleznām nav riktīgi. A man pajāt. La la la.

Cik es spēju atbildēt par citu postiem, tad meitenes kājas pret pārējo ķermeni, ir tādas apjomīgākas, bet viņas aukšdaļa trauslāka. Laikam arī tas ir domāts.
Kikyou
Jā jā, tiktāl es sapratu, bet es pats kaut kā neredzu, ka viņai tās kājas būtu baigi masīvās.
Edit: Hm. A varbūt mazdrusciņ... Bet pieņemsim, ka tas tāpēc, ka viņa 24 stundas dienā kopš šī gada sākuma mācījās dejot kā sālsstabs.
kaiva
QUOTE(Kikyou @ Dec 31 2008, 12:44) *

Jā jā, tiktāl es sapratu, bet es pats kaut kā neredzu, ka viņai tās kājas būtu baigi masīvās.
Edit: Hm. A varbūt mazdrusciņ... Bet pieņemsim, ka tas tāpēc, ka viņa 24 stundas dienā kopš šī gada sākuma mācījās dejot kā sālsstabs.

laugh.gif visi to jau pieņēma un tas jau tā, idealizētā variantā a dzīvē visiem kājas dažādas.
bet gotiņa/vērsītis, man vienalga, ir superīgs un tas vienkāršī piemīlīgais krāsojums tāpat. velk gan vairāk uz jāņiem, ne jauno gadu.
Kikyou
Nāa, jāņu sajūtai prasītos vairāk zaļš. Bet tas pof.

Ziniet.
IPB Image
Man šķiet pa naktīm labāk nezīmēt.
Kikyou
Ak tad murgi jums nepatīk? Nu labi.
IPB Image
Hakurei Reimu fanarts! Kā arī Kik iepazīst gimpu, jo mans laptops fotošopu ieraugot ģībst, tomēr datoru slēgt iekšā slinkums... Bet jā. Šis ir visai tāds, eeeee... Nekas, nākamais gan jau būs labāks.
Atvainojos par necilajiem izmēriem. Sākumā šito nemaz nebiju domājusi krāsot.
FuschichO
Mmm, man patīk, lai arī nezinu kas ir HR. Žēl, ka mans monitors tumšs. Tas izplūduma efekts ir kustībai vai arī tas ir dabiski sanācis?
Kikyou
A zin, var jau to monitoru no iekšpuses gaišāku pataisīt. Man ar reiz bij mirstošs monitors. Pameklē gūglē un tā.

Tas izplūdums jāa, ķipa kustībai. Ķipa. laugh.gif
lilion
Totāls kickass ^0^.
Tavi skili aug, ej un piesakies Latvijas Lepnumam
jurc
QUOTE(Kikyou @ Nov 22 2008, 21:48) *

IPB Image
Well, why don't you just f.ck off if you're not going to help me?

Viena no pati labākā zīmējuma ideja kādu tu esi uzzīmējusi!
Tā turēt! Gaidu ko vairāk smile.gif
FuschichO
vispār man interesē, kā tu uztaisīji matus? Viņi izskatās visai vektorīgi.
Sushi
Par to problēmu darbu - atgādina to Teruchan darbu, kur tā vecene spaida tos sīkos!
Piika
Šodien izskatīju visu galeriju un esmu sajūsmā. Varu teikt ka progress ir jūtams un ja sākumā tās acis kur varavīksnene bija kvadrātveida izskatījās plakana bet kopš tu pārgāji uz apaļajām ir dauudz daudz labāk. Vispār apbrīnoju zīmējumus (gan skices gan izkrāsotos). Krāsojums ir vnk superb, ja pat es varētu kko uzzīmēt tad nu krāsot man būtu mission imposible. Manā izpratnē kr''asošanas programma ir paint biggrin.gif . Lab bet tas tā . Visi zīmējumi ir super tā tik turpināt
Kikyou
QUOTE(FuschichO @ Jan 21 2009, 11:50) *

vispār man interesē, kā tu uztaisīji matus? Viņi izskatās visai vektorīgi.

Vilku līnijas ar tabletu, izmantojot parasto hard brush. Tas arī viss, kas tur ir.
Par Teruchan darbu, Sush, ka tu tā ierunājies, vispār jā. Bet īstenībā atgādina arī Guliveru, ja tā padomā. .w.

Paldies arī jurc un Piikai! Pēdējā laikā man šāda veida uzmundrinājumi tiešām nenāk par ļaunu.
TĀ KĀ KEEP 'EM COMING! Hahāa, nēe, tad man būtu kaut ko jaunu jāieliek, bet man reāli jums nav ko rādīt, jo mani parastie bezkāju zīmuļķēpājumi diez vai kādam, atskaitot mani pašu, interesē. Nē, īstenībā tur jau arī nekas tik prātīgs nav sazīmēts.
Lūk tā. Atraušos no muļķību darīšanas un kaut ko smuku uzzīmēšu. Kaut kad. Hi hi.
Kikyou
IPB Image
A man kopš gada sākuma viss besī.
anti
Veelos izteikt sashutumu par peedeejaa ziimeejumaa pausto shovinistisko nostaaju. Atteelaa ir nospiedoshs viirieshu kaartas paarstaavju vairaakums (100%) un izteiciens "lolol pupi" aizskar mani kaa sievieti.
Luudzu, nekaveejoties labot sho apkaunojosho klekseejumu!

Hehe. Pupi.
Tigra2
Šovinisms – citu tautu un nāciju interešu ignorēšana un rupja apspiešana savas valsts, impērijas interešu vārdā; galējs nacionālisms.

AIVAR! Kurš te apspiež latviju, a?

Nokaunies un aizej noper sevi: Iedvesmai:
anti
Aww, kaadi mees te nopietni palikushi.

P.S. http://en.wikipedia.org/wiki/Chauvinism (jo vikipeedija ir stiliigi), sk. sadalju "Chauvinism as sexism", bija domaats tas, nevis nacionaalwhatever.
Kikyou
Hahaha, enciklopēdiju jājošā tigra nezināja, ka tam vārdam ir vairākas nozīmes! Ha ha!
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Feb 20 2009, 14:03) *

Hahaha, enciklopēdiju jājošā tigra nezināja, ka tam vārdam ir vairākas nozīmes! Ha ha!

Afafafafaa! Enciklopēdiju nejājošie nezināja, ka Latviešu valodā šovinisms nozīmē tikai nacionālošovinismu.
Pāramerikāņojušies. tongue.gif
XD
Dead Star
Hmm,nu jā. Tā jau it kā viss smuki, tomēr atļaušos pateikt,ka kompozīcija galīgi iesūkā, krāsu izvēle nekāda, līnijas galīgi drebelīgas un nedrošas, nav arī tāda spēcīga akcenta =[ Vispār ļoti pretencioza māksla..lika aizdomāties par smagām dzīves problēmām,kā piemēram,kas īstenībā ir kāja un kas nav ._o
Vispār jau galīgs fail,bet turpini zīmēt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.