Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kikyou
Kāds nevar patulkot, ko Keyden teica? <.>

Anyway...
Man ar katru reizi krāsošana iet ātrāk. Šoreiz nepilnas 3 stundas aizgāja.

image

Jāaaa, es esmu kritusi uz dažādu krāsu acīm. XD

Kikyou trenējās pozas zīmēt... it kā. Šoreiz pat plaukstas man liekās sanāca labāk nekā parasti. Bet varbūt man atkal tikai izliekās.
Par charu... Hotaru, no manas vēljoprojām īsti neiesāktās (*sigh*... Man tā piegriezies šito rakstīt...) mangas.

Piesienies pie tā, ka kājas nav tā kā vajag, un es tev ar kabaci pa galvu iedauzīšu. :3

P.S. Fons = haltūra.
Pakkun
super happy.gif
tikai... vai vinjai kreisaa roka mazliet neizskataas peec lelles rokas paduses un pleca rajonaa?
kahi
jā, acis vēl joprojām skaistas! a kas viņai tas par tetovējumu/skaitļu virkni uz rokas? nakts eņģeli saskatījies??
+ cute spārniņi, nu vnk dievinu!super! laugh.gif

(šodien tāds pretīgi bārbijisks noskaņojums, nedomājiet, ka kļūstu dīvaina!)
Ghoul
QUOTE(Kikyou @ Apr 25 2006, 19:29)
Kāds nevar patulkot, ko Keyden teica? <.>

*

QUOTE(Keydan @ Apr 23 2006, 18:49)
Пост Kikyou жестоко заставил меня скачать фотошоп! Час с ним мучился... окозалось что не всё так просто как на картинке  sad.gif
Эх... рано или поздно научусь!!! Никто ресурсов по данной теме не знает? huh.gif
*

kikyou posts lika man novilkt photoshopu! Stundu ar to mociijos... izraadiijaas, ka viss nav tik vienkaarsh kaa bildees sad.gif Agri vai veelu iemaaciishos!!! Kaads nezin resurs par doto teemu?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Peedeejais ziimeejums man tiik, ir labs smile.gif Tikai izskataas, ka roka izlauzta x_o vai man tikai izliekas ...
X_Kamui
Nde^^ Baigi labi izkrasoti mati... *Man taa nesanaaak arrrr....*
jaa, un roka man ar kko nepatiik ,)))
baseboalbatboy
Jaanomaina topika nosaukums uz

Zīmēju jau pārāk labi, bet...
Blackout
jaa gan, peedeejajam ziimeejumam acis ljoti izceljas, tikai nevajadzeeja visu taa samelninaat, jo spaarnus tomeer gruutaak ir pamaniit, bet arii ja ieskatiities, spaarni ir pat ljoti izdevushies. xP
Kikyou
Paldies! XD

Zinu, kreisā roka galīgi garām. ._.; Es stundu laboju un nekas labāks nesanāca... Negribējās kārtējo reizi slēpt roku aiz muguras... kaut gan tas pat būtu bijis labāks variants... *skrien uz photoshopu*

Tā skaitļu virkne... Ahahaha, 130291, aka mans dzimšanas datums. xD; Nē es neesmu ar sevi apsēsta.
Kikumi
Ar to vienu roku tomēr kaut kas nav kā vajag... Kā jau Pakkun teica, izskatās kā lelles roka... Bet vispār ir labi! Pat ļoti! happy.gif
Kikyou
image

Tāa, kā ir tagad? o.o; Es ceru, ka pareizo roku izlaboju?... XD

EDIT: Tāaa, Kai-senpai man izlaboja vēlvienu kļūdu, jo es kā jau rūdīta idiote neko nesaprotu, līdz man parāda vizuāli kā vajadzētu būt. XD
Tigra2
Viņa ir tiiiiiiiiiik mīīiiiiiiiiiiiiiiiiiiļa
Kā tev tik KAwaigi sanāk.

Btw. taa izlabotaa roka nedaudz ''blurojās''līnijās. Bet labāk ir
Kikyou
Nujāaaa, to par to līniju es kā parasti nepamanīju...
Ehh, nu ko tur daudz. Dabūjiet tik sliktu redzi kā man (vai arī sliktāku) un paskatieties uz ekrānu no 2 metru attāluma, tad būs viss ok. ._.;

Edit: Šis gan ir visai random, bet... OMGWTFBBQ! @o@ xxxHOLIC opening single ir iznācis! *spiiiiiiiiiiedz* ^O^ *skrien uz riņķi*
Dead Star
O,jā .. Mans pievienojas citiem par to ,ka zīmējums ir ļoti smukiņš.. Apskaužu un arī pabrīnoju tevi par to,kā tu spēj panākt to skaisto ēnojumu matiem un vispār...(Nākamajā tutoriālā laikam gan negribēsi to izstāstīt??.... rolleyes.gif ) bet viena kaut kāda nepilnība ar to kreiso roku,manuprāt,joprojām ir,piemēram,vieta,kur roka saliecas elkonī šķiet pa augstu un pa nedabīgu ...
edg
Atljaushos izteikties, ka man nepatiik. Stils vai sagadiishanaas, bet taas proporcijas... Galva milziiga, kruushu platums shauraaks par veederu, gurni izstiepti nenosakaamaa garumaa, kreisaa kaaja pie gurniem pieiet velns zin kur, ja veedera garums buutu nosakaams, tad teiktu, ka kruutis par augstu (omg, es staastu meitenei, kaa kruutis ziimeet). T.b., tevis ziimeeto kjermeni var iedaliit triis daudz maz normaalos objektos, kuri savaa starpaa proporcinaali iet kopaa tikai tavas mistiskas prasmes viltiigi savienot liinijas deelj. Ja videejo dalju (kruushu dalja) palielinaatu (paplashinaatu) un rokas pagarinaatu, sanaaktu pat cilveeks! Nedomaaju gan, ka to normaali iespeejams izdariit, visu pa jaunam nepaarziimeejot. Piedod par tieshumu, bet, ja tu jau esi paraadiijusi, ka vari daudz labaak... Taisniiba, lielaa daljaa savu ziimeejumu tu veiksmiigi ar apgjeerbu nosleep shito paarspiileeto neproporcionalitaati. Tie man ljoti patiik. Bet, protams, tu vari atkal aizbildinaaties, ka neproporcinalitaate piederas pie lietas, nekas nav ideaals un katram savs ziimeeshanas stils. Tavi ziimeejumi, ne maneejie.
Kikyou
Zināju, ka kautkas tāds būs. >_>;

Sāksim ar to, ka krūtis un vēders bija domāti dažādos leņķos. Nezinu, cik labi man tas izdevās (acīmredzot neizdevās), bet tas tā bija domāts.

Otrāmkārtām, @#*&@#*&, kas jums visiem pret platiem gurniem!? Ir cilvēki, kuriem gurni ir platāki par krūšukurvi - es esmu dzīvs piemērs! Protams, visdrīzāk man nesanāca uzzīmēt tā kā vajag (kā jau vienmēr).

Galva milzīga - nevaru nepiekrist. Tur neko nevaru padarīt, cerams tas ar laiku atkal aizies atpakaļ tā kā vajag.

Tieši tā - es veiksmīgi parasti visu apslēpju ar apģērbu. A man varbūt negribās mūžīgi zīmēt 3 metri diametrā piedurknes, m?

Varbūt man vispār kādu laiku nevajadzētu te neko likt, nekas labs pēdējā laikā vispār nesanāk.
edg
Par gurniem. Ja tu lasiitu manis teikto pa vaardiem nevis caurskrienot, tad ieveerotu, ka es gurnu garumu nevis platumu.

Par tavu pieziimi beigaas. Dzees aaraa, jo mani nositiis, tikliidz to izlasiis! rolleyes.gif

Ja shitais ir "nekas labs", tad kartupelji ziemaa eed seenes.
Kikyou
Pff, to tak visi zin!
Reku, raksts no 30. februāra "Sienas".

image

Bet hmm. Atkal izlasīju nepareizi - garums ne platums. Damn? Tam gan varu piekrist. ~_~; Gurni nav par garu, vienkārši kājas par resnu. Laikam.
Storm
Par proporcijaam runaajot un vispaar par ziimeeshanu ir viena baigi labaa garaamatinja saucaas "H.Hayashi - Technicues for Drawing Female Manga Characters.pdf" - no taas var sho to labi iemaaciities ziimeet, piemeeram iipshs uzsvars ir likts uz "plikajaam" - tb vareesi iemaaciities ziimeet arii bez dreebeem ( wink.gif laugh.gif )... Ja wjag - vari dabuut (ja jaw naw kolekcijaa...) tongue.gif biggrin.gif
Pakkun
*vaartaas uz zemes un smej* laugh.gif kartupelju komikss un ideja kaa taada pwnz!
Tigra2
Kolosāls komikss. Es būtu darījusi tāpat kā kabacis, būtu uzslavējusi. smile.gif

Tā kā atklājās, ka kartupeļi tomēr ēd sēnes, Kikyo ir taisnība.
Vispār jau tas atgādina to kā visus savus strīdus ar māsām es izlemju ar akmens-šķēres-papīrītis (es uzvaru, man tasnība, zaudēju man nav taisnība, vnk, ne?)
Tomoko
Nav jau tas ziimeejums tik slikts.. man vinjsh tiiri labi patiik happy.gif

Aviizes raksts baigi labais! ^^
hypnotize
nu kaa vienmeer rgjinaaliigi~!!!!
Erik4xp
Jaanomaina topika nosaukums uz

Zīmēju jau pārāk labi, bet...

Ha ha ha... khm, pilnīga taisnība...
Un es neredzu jēgu pabeiktu darbu labošanā, vienkārši nākamajā darbā zināsi ko nevajag zīmēt un visss... biggrin.gif
Kikyou
Jeee četrām brīvām dienām~!
Nebij ko darīt, muļķīgu animāciju uztaisīju. Kautkad pa brīvām dienām saņemšos un kautko garāku uzzīmēšu... 30 sekundes varbūt? XD Tad jau redzēs.

image

E...? Pavasaris... Jēe...
Kirara
Kaut kaa izskataas peec rudenja..
Kaut es taa maaceetu!!
Kikyou
Tur nav ko mācēt. Šitais trīs minūtes paņēma.

Lapas krīt tāpēc, ka šogad es skatos, ka daudziem kokiem vēl pēc visas šitās ziemas vēljoprojām vecās nenokritušās lapas ir zaros.
Storm
Smuki laugh.gif , tikai acs sastaav tikai no vienas skropstas biggrin.gif !
Kikyou
Viena plakstiņa tu domāji? Tā nu viņš ir.
edg
Ap zodu taada bieza taa kontuura. Un taa diez vai ir eena, jo saulei tad buutu jaaspiid tieshi no augshas un arii tad... vairaak peec baardas izskataas. Un veel citaas skicees taapat bijis. Stils vai slinkums pielabot?
Kikyou
Nē, tas ir defekts no kura mēģinu tikt vaļā. :D

Man parasti daudz sanāk pārvilkt zoda līniju (nezinu kāpēc; laikam tāpēc, ka man horizontālīgās līnijas vienmēr draņķīgi sanāk) un pēctam vēlāk es par to galīgi aizmirstu un pat nepamanu.

Man personīgi tas īpaši netraucē, bet... o.ō
edg
...bet edg ir piekasiigs maita, un traucee tev dziivot. Tas viss ir tevis pashas labaa tongue.gif
Rufucis
Diezgan labs ,nu nedaudz labāks. biggrin.gif Ar kuru progamu shitos taisa?
Kikyou
Sen nav zīmēti zīmējumi ar maz krāsām... =.=

image

Jū, Shana. Sorry, ka nav nekas ubersuperpofigkautkas, bet man kautkur iekritusi pacietība kārtīgus (un vispār kautkādus) zīmējumus zīmēt pēdējā laikā. (laikam ieputināja kukurūzā)

Pati zinu - Alastors par tumšu, mētelis pa gaišu, a vēl es zinu to, ka man bij slinkums labot, plus es nejēdzu tumšas krāsas ēnot. >_>

Vari teikt "A ta neliec, tā lai man nebojā acis".
A es saku, "Ej kārties; mans topiks - daru ko gribu".
momosan
jēēē, es palūrēju un padomāju SHANAAAAAAAAAAAAA!
nu jā, un izrādījās, ka ir arī smile.gif
Kikyou
Ooo jēei, mani fanarti beidzot atpazīstami! XD
LeoR
Patieshaam! Pirmais, kas ieshaavaas praataa Shana. Labs fanarts biggrin.gif
edg
Par tumshu... par gaishu... muljkjiibas! Smuks ziimeejums sanaacis. Tikai nedaudz shkjielee ar kreiso aci. Tas arii viss.
Kikyou
Nez, man jau tikuntā liekās, ka gaišums nav tā kā vajag, beeeeet lai nu tā būtu. XD

Nja, par to aci atkal nepamanīju. =w=
Sushi
Jā.. ir smuka tev viņa sanākusi! Visu cieņu.. smile.gif
Arī man liekas, ka ar ēnām un vispār krāsām viss ok! happy.gif
Kirara
QUOTE(Sushi @ May 15 2006, 00:20)
Jā.. ir smuka tev viņa sanākusi! Visu cieņu.. smile.gif
Arī man liekas, ka ar ēnām un vispār krāsām viss ok! happy.gif
*

Ja es nemaldos man liekas, ka tas ir zeens, jeb tomeer meitene?
Sushi man tomeer liekas ka zeens.. blink.gif
kahi
varbūt kaut kas pa vidu starp zēnu un meiteni, nē?? nu, man ļoti patīk mazais čupčiks uz galvas... laikam vismīļākā vieta zīmējumā!
Kikyou
Meitene! Marš skatīties Shakugan no Shana!!! >:O
XDDD Bet jā, tā ir meitene.

Pēc kā tu tā izspriedi, ka tas zēns, m?
Kirara
Peec aciim, uzaciim, peec visas sejas izsteiksmes, peec taa "čupčika" uz galvas un arii druscinj no dreebeem.
Kikyou
Citiem vārdiem no zila gaisa? >>;
Sigfa
zhoklji par platiem prieksh meitenes. Bet skatos, tas jeu tev ir iegaajies kaa personiigais stils. Cik skatos, tevis ziimeetajiem cilvjiem visiem ir vienaadas sejas.
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ May 18 2006, 15:00)
Cik skatos, tevis ziimeetajiem cilvjiem visiem ir vienaadas sejas.
*

Zinu. Anime stilā bieži tas tā ir, bet man personīgi ne pārāk, ja visi vienādi izskatās.
Jo es arī esmu jau kādu laiku skatījusies uz citu, labāku mākslnieku darbiem, un īsti nesaprotu, kā dabū gatavu to, ka stils nemainās, bet tomēr ir atšķirība.

Kādi ieteikumi, kā to var dabūt gatavu?
Tigra2
maini deguna augstumu, sašaurini acis, maini lūpu platumus u.c.
izskatu ietekmē viss.
meeģini pamainiit vienu detaļu, vispār tas ir vienkāršāk nekā liekas.
Sigfa
easy, pievieno sejas atshiriibas, detaljas. :/ piemeeram, izcel vaigus, meichaam izziimee apakshluupu, keksiem uztaisi zodu plataaku, galvenais atcereeties, ka meitenes sejas forma ir apaljiiga, un lai tas neizskatiitos diivaini, zhoklju kaulus parasti aizstaaj ar vaigiem. Keksiem atkal otraadi, izcelj zhokljus, un, ja vajag, ievelk kaadu liiniju kas zhokljus atdala no vaigiem. Diemzheel shobriid nav iespeejas neko praktiski paraadiit, taakaa varu tikaiar vaardiem meegjinaat paliidzeet.

ak jaa, veelviena lieta, pameegjini reizi pa reizei pamainiit ne tikai matu garumu, bet arii pashu frizuuru tongue.gif
Kikyou
Mm, sankjū par ieteikumiem.
Frizūru es mainu, tikai parasti tie ir tikai škricelējumi un tā arī nekad nenonāk līdz jums pārējiem.

Anyway, jā. Kārtējais klons. >>;

image

Šito es uzzīmēju, pirms izlēmu kārtīgi mainīt čaru izskatus, tāpēc nesist par to. Nākamais būs savādāks no pārējiem. Apsolu.
CirvjaKaac
Nevajag! Man patīk Tavi kloni! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.