Jēēē! Mans posts ir astoņsimtais!!! xD Tā man tā meitene patīk, bet man liekas, ka fons tur neiederās - tas drīzāk derētu electricity, techno. Meitenei mati kreisajā pusē (no mana skata) ir par maz izēnoti. Nu bet tās lkm manas domas onlī. Tā darbs man diezgan patīk, tikai tematu es tur gan nevarētu par Aisu nosaukt ))))
YEAH! Viņa ir gara un slaida! No Kikyou puses, kaut kas jauns, par ko es ļooooti priecājos! ^^
Ledainā noskaņa labi panākta. Viņa pati izskatās kā ledus skulptūriņa! Un skaista. Varētu nedaudz piesieties par rokām, bet es jau zinu, ka tev tas pats, kas man tajā sakarā.
Kaut arī, nev nemaz tik slikti. Un zābaki izskatās tiešām, kā no ledus izkalti! Un viens papēdītis ir īsāks, nekā otrs.
Bet, jebkurā gadījumā, zīmējums izdevies. Man ļoti patīk.
Ōō! Labas proporcijas!
Skaisti, skaisti! More plz.
Klokjvaarpsta
May 18 2007, 19:33
Oh, truly amazing, bet par proporcijaam nepiekriitu - kaajas ir par tievaam. Viss paareejais ritiigi spaarda pakalju, nav ko teikt, tu savu lietu labi pieproti.
Nedomaaju, ka kaajas par tievaam. Vinjai tas ledus taads kristaalisks, trausls. Ledus vistiiraakajaa formaa nevis pusizkususi laasteka. Sasalusi, mazkustiiga sapnjotaaja, kuras mutee arii eediens sasalst (metaforiski).
Klokjvaarpsta
May 21 2007, 00:43
QUOTE(edg @ May 20 2007, 19:58)
Nedomaaju, ka kaajas par tievaam. Vinjai tas ledus taads kristaalisks, trausls. Ledus vistiiraakajaa formaa nevis pusizkususi laasteka. Sasalusi, mazkustiiga sapnjotaaja, kuras mutee arii eediens sasalst (metaforiski).
Ar taadiem apakshstilbu muskuljiem taa meitene kaajas pat bishki nebuutu speejiiga pakustinaat un vieniigaa iespeeja stuteeties uz kaajaam tieshaam buutu sasalshana
Kikyou
May 21 2007, 10:12
Hahaha, jā, tas, ko edg teica, bija tas efekts, ko gribēju panākt, bet kad tā tagad skatos, viegli pāršāvu pār strīpu.
Piekrītu edg teiktajam par tām kājām, tieši tas piešķir bildei aukstumu un trauslumu.
Bet fons gan nav tā īsti izdomāts, izskatās pārāk digitalizēts, tur vairāk iederētos kāds byte elements
Citur gan vairs nav kur piekasīties. Lielisks zīmējums.
Saint_one
May 21 2007, 11:07
kikyou beidzot, kopš ilgiem laikiem, kāds darbs kurš patiešām priecē man acis
!
PS. Kādas būs iespējas redzēt pārējos elementus ?
(un ja nu es kaut ko nezinu tad pasakiet, kur viņus var redzēt
?)
Kikyou
May 21 2007, 11:12
Pārējie pieci ir atrodami iepriekšējās lapās, lai gan ātrāk viņus būtu atrast
šeit. Salīdzinājumā viņi ir sliktāki, jo zīmēti pirms pusgada. Vēl paliek divi - tumsa un gaisma. =w=
Nez, imo arii fons ir ok - vienkaarshiiba, rezhgjveida uzbuuve, liels plashums. Man saistaas ar ledus lauku. Bet debesis plikas. Manaa versijaa buutu paari taads pats rezhgjis un abus savienotu retas kolonnas.
Edit: Vai vienkaarshi vajag kaut ko kas atgaadina plikus kokus.
Saint_one
May 22 2007, 08:29
elementi da best
apskatījos visus, nav vārdu vnk super
.
PS. par fonu piekrītu edg, un par tiem plikajiem kokiem ar
, tad vienkārši būtu izcili! Kaili koki, akmens, sniegpārsliņas......(labi par daudz aizsapņojos
)
Nothinga
May 23 2007, 16:31
Aptuveni studas ilgs pārskrēiens pŗi leilākajai daļi darbu ar acīm, kas atrodas šajā topikā, un secinājums jeb kārtējo reizi peirādītā teorija - jo vairāk dari, jo labāk sanāk.
Darbi man patika, gandrīz visi, bet pie tiem, kuri nepatika, nekavēsimies. Tev lbi padodas krāsošana un zīmēšana. Ar ktru darbu var manīt izgausmi, un kļūda norārāda uz to, ka vēl esi cilvēks, nevis automātiska zīmēšanas mašīna.
So, iesaku turpināt un nepadoties!
Kikyou
May 30 2007, 18:45
Pa priekšu man ienāca prātā patrenēties zīmuļus krāsot... Tad atcerējos, ka nav ideju. Nu, tādos brīžos ejam pie plauktiem aiz muguras un sākam bolīt vecus zīmējumus, līdz pēkšņi ienāca prātā ideja pārbaudīt progresu.
Nu, ko lai saka, simetrija vēljoprojām nav. Laikam tas tāpēc, ka galīgi nepievērš tam uzmanību. Bet gan jau, ka tas arī būs ar laiku. Jo viss ir ar laiku.
Rokas ar', bet ar rokām tur viegli iznāca saķēpāties pa nepareizām līnijām (sākotnēji elkoņi bij zemāk) un tā iznāca kā iznāca... Tāpēc man patīk labāk uz datora krāsot, nevar nejauši visu salaist dēlī.
Āa, jā. Jaunākais variants ir viegli pielabots, jo viņš bija viegli iešķībs. :>
Alexa De Šarlote
May 30 2007, 18:50
jā pa trim gadiem ir daudz mainijies....
Kikyou
May 30 2007, 18:54
Aha, enģelīts izaudzis, kļuvis resns, vairs nelien A5 formāta lapā.
Alexa De Šarlote
May 30 2007, 19:00
Enģelis ir vienkārši izaudzis auguma nevis resnumā....
Isabel Carmin fon Edelhain
May 30 2007, 20:48
Salīdzinot abus, progress ir pamatīgs, bet pie reizes vienkarši sagribējās izgraukt visai galerijai cauri un nav divu domu - lieta kas tev padodas vislabāk ir tieši bērni. imējot ko lielaku nu sanāk galigi aizbraukt beztēmā proporciju ziņā.
Yee, smuki, smuki. Nu ja, protams, ka progress ir. Milzīgs.
Baa, man ar sāk gribēties krāsot.. Būs jāsaņemas vienreiz.
Kikyou
May 30 2007, 22:18
Un teikšu kā ir - man to arī visvairāk patīk zīmēt... Ne-pedofīliskā ziņā... Vai varbūt tomēr?... Nē, paga, es vēl par jaunu, lai par pedofīlu kļūtu... Bet ja no manis loli māsters iznāks, tuvi draugi tikai priecāsies, man ir daudz pazīstami lolikoni, hahahahaha. XD
Tīri intereses pēc, kā tauta domā, kuru ceļu man tālāk iet - sīčus zīmēt, vai uz lielākiem tiekties?
Cowkiller
May 30 2007, 22:25
ziimee pieaugushus cilveekus, kas uzvedas kaa mazi beerni... u know the retarded ppl!
Kikyou
May 30 2007, 22:25
Nē, nekādus tur otaku nezīmēšu.
Cilveeks
May 30 2007, 23:19
OMFG... paarskaiti pirkstus.... turpmaak ja nezini ko ziimeet -ziimee rokas(vnk patreneejies)
to protams vareetu skaidrot ka enģelis vjetnamas karaa pirkstu zaudeeja, bet taapat rokai vajadzeetu savaadaak izskatiities...
Kikyou
May 30 2007, 23:32
Jeez. Kam negadās. Kloķim vienreiz iznāca sešpirkstis, man - četrpirkstis. Gabals nenokritīs. (Izņemot pirksts.)
Un es jau trenējos rokas, bet zin... Pēc kādas piektās lapas sāk pieriebties to ekstremitāti vērot... XD
Varbuut Cilveeks pirkstus uzgaaja nejaushi, bet es tos pamaniiju taapat kaa daudz citu lietu... regress karoch, tikai regress. Jaunajaa ziimeejumaa mati uz galvas paarsvaraa plaani, iznjemot saliidzinaajumaa nereaali biezus kumshkjus aiz galvas. Turpretii vecajaa ziimeejumaa matu biezuma attieciibas saglabaatas ideaali! Vecajaa ziimeejumaa vinjai aciis ir dziiviiba, dzirksts, un sejaa - prieks. Jaunajaa ir tukshs skatiens ar bezsmadzenju smaidu. Ehh, ja vecajaa vinja ir engjelju princese, tad jaunajaa kalpone kaut kaada no leetas animes. Zaudeeta origjinalitaate pilniibaa, sviests kaut kaads. Kurpiites arii tik smukas vairs neproti uzziimeet... ak jaa - vispaar vairs neproti uzziimeet! Vispaar! Bet nu es te staastu, ziimeejumi runaa pashi...
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 08:36
Nu jā riktīgs baruciens, bet pārsvarā visi animē ir tāds tukš skatiens un nekāds smaids...man tā liekās ka tas tāds anime stilā ir, bet ja edg domā savādāk es viņu nevainoju katam kaut kas nepatīk kadu darbos....
Pēdējie vārdi ir diezgant nevietā....
Kikyou es ietektu normālu uzmundrinājumu, pameģini sev prieka pēc uzīmēt čuvaku no galvas līdz kājām un apskaties kur tev ir kļūdas, ja kļūdas ir rokās tad trenejies kamēr iznak pareizi....
Kikyou
May 31 2007, 09:12
Nav, nav tas anime stilā, tas ir vienkārši sūdīgs mākslnieks, kam nekad nevajadzētu dot zīmuli un vajadzētu sasiet rokas aiz muguras, lai nepielieto tās nepareiziem nolūkiem, zīmēšanai, piemēram... Hahaha, to gan tu gribētu dzirdēt, ne? Nē, te ir problēma ar atspīdumiem un viņu trūkumu, un bailēm ar pildspalvu nejauši sačakarēt visu zīmējumu.
Uzmini ko? Man pajāt. Pilnībā pajāt, kas tev te nepatīk un kāpēc tev nepatīk, un ka tu šeit nevari atrast ne kripatiņu labā. Es varu, es to pamanu, un man ir motivācija turpināt kaut ko darīt. Nē, obligāti jāatnāk kaut kādam tur kamielim un visas malas jānospļauda. Tas ir tieši šādos brīžos, kad es sāku domāt, kāpēc es vispār šeit kaut ko lieku. Bet es turpināšu likt. Kāpēc? Nezinu. Gribu un viss. Ja kādam no tā metās bērnības trauma, lūdzu, aiziet. Sakiet.
Un tā, tīri informācijas pēc, es nevienam neko nepārmetu, es neesmu apvainota (labi, melots, katrs būtu kaut nedaudz nīgrs, ja viņa pēdējos trīs gadus vienkārši nosviestu zemē). Tēlaini izsakoties, es esmu tikai metrs divdesmit augumā, beidziet man vienreiz teikt, ka man jāvar aizsniegt lampu. Kas ir kāpēc es gribētu lūgt, lai manu galeriju pārceļ atpakaļ uz User'u galerijām, jo man vēl jāpaaugās, līdz es varu šiem visiem divmetrīgajiem blakus stāvēt.
Viss, eju uz skolu pēc liecības.
P.S. Gadījumā, ja kādam liekās, ka es gribu, lai tagad visi man saka, ka es īstenībā zīmēju labi un tā... Nē. Nē, tā nav. Es pilnīgi nopietni. Lūdzu, pirmais moderators, kas te iestaigā: pārcel manu galeriju uz User'u galerijām.
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 09:43
Viena cilvēka dēļ nav vērts iet uz User'u galeriju, a tu neklausies ko citi saka tu tik ej savu ceļu un neatskaties...
Šajā forumā ir tas prikols ka visi vieu otru padirš..., bet cerams ka šis stūlbuma vilnis pāries, neņem to kā nopietnu lietu...
Vot piemera es vispār nemaku uz dators zīmēt un tikai tagad grasos mācītie..., bet tu ta vietā profisionāli māki krāsot it īpaši savā vecumā un tas ir jānovetē....
P.S.-skola ir beigusies?....ah nu jā man jau vel eksāmeni....
Kikyou
May 31 2007, 10:03
Tu jau runaa taa it kaa useru galerijaas atrasties buutu baigais kauns.
Viss ok, man omuliigaak ir vienaa atvilktnee ar Tigru un paareejiem.
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 10:11
Ai nejau to es gribēju teikt...
Es esmu User'u galerijā un man tā kā nav kauna ka tur es esmu, man ir tīri vienalga..., bet dari ka tu gribi....
Nu, daži, vienkārši, pārāk turas pie stagnātiskiem uzskatiem un nespēj pieņemt inovācijas.
Vienu gan es nesaprotu. Ko cilvēki tik ļoti saspringst par to sadalījumu - senseji un "pārējie". Neba tas, kur atrodas tava galerija ietekmē to, kā tu zīmē.
Reizēm pilnīgi sāk izbesīt tāds kā sava veida spiediens, ka tagad kaut kas nu visiem ir jāpierāda, lai attaisnotu savas galerijas atrašanās vietu, par ko gan viņi paši ir vismazāk atbildīgi. Nez, kurā brīdī, bet kaut kad, pavisam nemanot, te ir iestājies tāds kā nerakstīts noteikums, ka ja esi sensejs, tad tev obligāti jāzīmē bez maz vai Makoto Shinkai līmenī, jo pretējā gadījumā tu, redz, apkauno senseja titulu. Sviests.
Vai tad sākotnēji senseju sadaļa netika radīta, lai, vienkārši, apkopotu labākos, interesantākos, oriģinālākos no visiem, šeit mītošajiem zīmēt praktizētājiem? Nu tip, tikai tā vien iemesla dēļ, lai nebūtu jārokas cauri milzīgajai useru galerijas sadaļai.
Bet nē, cilvēkiem patīk visu kategorizēt un iedalīt labājā un vēl labākā, un pasarg die's ja tas labajs pēkšņi paliks labāks par to labāko.. vai otrādi, tīrākā katastrofa.
Katrs cilvēks tak zīmē kā viņam vislabāk pašam paītk, un nevienam te nekas nav jāpierāda. Te tak nav nekādas sacensības. Cilvēki vienkārši ziedo savu brīvo laiku, lai radītu kaut ko jauku, skaistu, nereti tajā ieliekot ne mazums emociju un daļu no sevis. Un par ko tad cīnīties? Par to, kuram "iespaidīgākas emocijas"? Piekāst to lampu pie griestiem! Aizdedz sev tūkstoti svecīšu uz grīdas un tad tie lai tie, tur augšā, sadeg savā skaudībā.
Bet ir, protams, cilvēki, kas neredz patieso ieguldījumu un skatās tikai uz ekrānu, kur redzama kaut kāds dažādu krāsu pikseļu sakopojums, un, ja šī vizuālā informācija pēkšņi nesaskan vai nav tuva ar viņu iekšējo pilnības etalonu, tad tas vairs pilnīgi nekam neder un ir klasificējams kā zemē nosviests laiks un pūles. Nē, nu ok, katram ir tiesības uz savu viedokli, tikai reizēm dažiem viedokļiem trūkst jelkāda kompetence par apskatāmo tēmu. Nav nepareizi, vienkārši, tādi arī nav diez ko nopietni jāuztver.
Un te man atkal uzmācas nostaļģiskas sajūtas, jap, agrāk tā nebija. Agrāk visi laimīgi pasmējās un turpināja dzīvot.
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 10:28
Jap xikes tu ļoti izsmeļoši izteicies...pilnīga taisnība.
Mēdz būt ka kāds sacenšās kurš labāks un sliktāks...
Un tie kas galigā pa**** izsaka savus komentus, pat nezinādami cik darba tur patērē varētu vispār nekomentēt, ja nevar neko normalu pateikt....Tas bij domāts tiem kas grib tikai redzēt perfekos darbus....
P.S.-sorry man vienkārši nepatīk ka tā notiek...
Kikyou
May 31 2007, 11:22
Tomēr tad, kad šito sistēmu veidoja, neviens nebija baigi pret. Nu, kas gan to varēja sagaidīt. Neko darīt. Jādzīvo uz priekšu. Man vienalga, kāpēc šīs sadaļas pastāv un kāds bija to sākotnējais nolūks. Es vēljoprojām palieku pie sava, ka gribu, lai mani pārceļ atpakaļ. :3
Ahem, nu, cik ilgi mēs par šito te spriedīsim, ne... Peace!
A zin kādas ir toč neizteiksmīgas acis?
Mans pirmais (vai varbūt otrais) mēģinājums zīmēt reālismu, tas lūk!
I spy with my eye!Tagad toč gribētu redzēt pilnu zīmējumu.
Acs-smuka(pilna dzīvības,dzirksts,n'shits).Mati,skropstas un uzacs arī iet normāli klāt.
Skaisti!
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 12:36
Plz paradi savu zīmējumu tas būs intresanti....kas tev tur sanācis.....
Kikyou
May 31 2007, 12:39
Īstenībā tas ir viss zīmējums, kas bija iesākts mazas lapas apakšējā stūrī. Varbūt, ja galīgi nebūs ko darīt, pamēģināšu veselu seju uzzīmēt, bet tad droši vien galīgi dīvains cilvēks iznāks.
Tigra2
May 31 2007, 13:11
ace smuka... reālisms kā vienmēr ownz.... :B Seju vari droši mēģināt zīmēt, tikai paturi prātā, ka nav obligāti jāzīmē visa seja reālisma veidā, arī viena vai divas detaļas reālisma stiliņā ir gana labs akcents :B
Fighto!
Un runājot par Useru galerijām.... un senseju sadaļu. (Kas man par to sakāms)
Tjip kādam totālam losim radās ideja, ka nav labi tā kā ir un vaig kautko krutāk, tāpēc izdomāja daži indivīdi, ka vaig šo kaķu piekakāto smilšu kasti sadalīt divās daļās, un tā radās divas peikakātas smilšu kastes, vienā, kakas bija uzkrītošākas otrā ne tik uzkrītošas, taču, ja kāds izdomā parakties, tad abās smilšu kastēs ir riktīgi daudz kaķu sūdu. Atšķirība tikai tāda, ka viena kaste savus sūdus ir veiksmīgi daudzmaz nomaskējusi, a otra ne. Tādējādi senseji skaitās krutāki, jo tur sūdus maskē.
Liekas, šādu ideju atbalstu ne tikai es.
Vispār vai nau vienalga kurā kitty boxā atrasties? XD
Kabači ir un paliek kabači...
Kikyou
May 31 2007, 13:19
Nu tieši tā, ir vienalga, tāpēc nāku atpakaļ.
Tigra2
May 31 2007, 13:34
no šīs kaķu kastes mājupceļa nav!
Kikyou
May 31 2007, 13:43
Kā būtu ar kukuli?
(Mūs par šito spamu nolinčos.
)
lilion
May 31 2007, 13:47
XD tas ir publicēšanas vērts
Isabel Carmin fon Edelhain
May 31 2007, 13:49
Ja ir māksla, tad ir nelinčos... Kabači rullē
Tigra2
May 31 2007, 14:17
(pilniigi iespeejams >:B hohohohohohooo)
Kikyou
May 31 2007, 14:33
Ok, pietiks
gurķoties kabačoties, sacīts - darīts. Ne īpaši simpātisks sievišķis.
Nē, tas nav reāls cilvēks, es neizmantoju fotogrāfijas, bija slinkums meklēt, plus reāls cilvēks domātu, ka man kaut kas nav ar galvu.
Šī ir kāda otrā reize, kopš kaut ko tamlīdzīgu zīmēju kopš ceturtās klases... Tātad, seši gadi? Pajāt.
Un tas te tā tikko no tās vienas acs tapa? O_o Huu, labs. Man ļoti patīk acis (it sevišķi zīlītes).. un mati.. yee.
Vienīgais, kas.. ka acis nav galvai pa vidu XD
Bet nu, šitādos tempos.
Pēdējo reizi, kad es mēģināju kaut ko realismā zīmēt, tad vienai sejai aizgāja viens vakars ~6h un arī tad man ne īpaši patika rezultāts.
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 14:52
Īstenība tīri tā nekas..ļoti patik mati un acis ir ļoti smukas....
Es ar realistismu nodarbojos visu laiku, bet esmu nosvērta vairāk uz pusi no realstisma un puse no animē.....
Kikyou
May 31 2007, 15:05
Nā, acs ir cita. XD Iepriekšējā bij smukāka. Nu jā, es nedomāju, ka taisos šitādā stilā turpināt. Ja nu vienīgi kautkad tāpat, tā kā šodien.
Acis nav galvas vidū....... ups! XD Tev vairāk laiks droši vien aizgāja, jo tu zīmē prātīgi, kamēr es braucu dzērumā.
Aha, pusi uz pusi anime un reālisms bieži izskatās ļoti labi. Zinu, ka daudziem galīgi nepatīk kā tā izskatās, bet man liekās reāli labs.
Ne gluži, man daudz laika aizgāja izzņas procesā, lai noskaidrotu, piemēram, kādas cilvēkiem acis patiesībā izskatās, kāds deguns, kādas lūpas.. and so on. Un arī mēģinājumos katru to detaļu uzzīmēt. Tad bij viens dzēšanas-pārzīmēšanas-atkaldzēšanasunpārzīmēšanas vakars. Un tad vēl tā maniakālā ēnošana, lai izskatītos tā, ka man pašam patiktu. Jo realitātē jau cilvēkiem nav nekādu melnu kontūrlīniju apkārt.. tas viss jāpanāk ar ēnām XD.
Un jap, pārāk sarežģīti, lai to ieviestu par savu ikdienas stilu.
Bet nu, semi-anime-reālisms ir ok, ja es iedomājos, ka domāju par to pašu stilu.
Alexa De Šarlote
May 31 2007, 15:29
Pazīstu tādus kuri savā mužā nav żīmējuši animē un es personiski to nevaru iedomāties...ka pat meģinajuši nav, vot tas ir smieklīgi....
Var piemēram FF pieskaitīt pie tiem kam pieder gan realisms, gan animē.....
Attieciibaa uz manu komentu: Seeta priekshaa, nervi vaaji vai beerniibaa zhirafe iekoda?
Tu maz speej iedomaaties, cik minuutes es pavadiiju, meegjinot atrast, kaa pirmo ziimeejumu padariit par labaaku kaa otro? Bet, aciimredzot, straadaa. Reklaamindustrijas eksistence nav bez pamata.