Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kikyou
Heh, Keydan, ta jau sanāk, ka tu pats haltūras vienā laidā taisi.
Jā, uzbrauciens, bet cik ta' var... Piekrītu, nav tas izstrādātākais darbs (hey, vismaz viņai ir kājas, ja tas būtu portrets, TAD tā būtu haltūra), bet vienā laidā nīdēt HALTŪRA HALTŪRA, man tak' arī ar laiku piegriežās. Un pat ja ir haltūra, who cares, visiem vajag atpūtu. Tas, ka man haļavas kārtā kādreiz sanācis labāks zīmējums nenozīmē to, ka es tādus varu nepārtraukti zīmēt. Jā velns, man pēdējā laikā galīgi ciet iet, jāapsver doma uz kādu laiku no šejienes pazust, eh, goda vārds, screw you guys, I'm going home. Lol. >_>;
Keydan
QUOTE(Kikyou @ Feb 25 2007, 00:25) *

Heh, Keydan, ta jau sanāk, ka tu pats haltūras vienā laidā taisi.

blink.gif ???
Kikyou
Eh, aizmirsti, man bij' slikts garīgais. xD

Unnnn mēs turpinam māžoties ar animācijām... ph34r.gif
Neko.
IPB Image

Meitene mēģina uzburt uguni, un...
IPB Image
Zinu, vēljoprojām sūkā. Nekas. Kādu dienu...! Varbūt.
lilion
Meitene ar ragiem mani smagi kretinē it kā tehnisku kļūdu nebija bet šis zīmējums mani vienkārši pasmagā formā atgrūž. ( Lūgums neuztvert pārāk personīgi)

Fanarts šausmīgi patīk ir izpildīts tik viegli un gaiši, ka vismaz domās gribas kūlēņot no jauka zaļa pakalna lejā. Kļūdas nemanīju, jo tās centos nemeklēt.

Pirmā animācija ir jauka, otro varētu teikt ka dievinu * ak mans dievs es lietoju šitādus vārdus* Nesaprotu kā tev pietiek pacietības šito saķimerēt kopā un nemaz nerunāsim par zīmēšanu.
jurc
OMG XD tas otrais kubiks vienkārši spārda pēcpusi.

Vēl tikai skaņas efektus, background mūziku un te jau top nākamais Shinkai Makato =)
Kikyou
Heh, par skaņu jau man kādu laiku stāv prātā, ka gribētos kaut kādu tematisku AMV uzzīmēt... Laiks rādīs, cik tas ir reāli - čakars jau būs baigais, animācija ta animācija, bet saskaņot ar mūziku un pieskatīt, lai neaiziet galīgā kašmarā arī vajag... Bet sapņot jau var vienmēr. :3
Protams, bez kājām nesanāks. Nākamreiz, kad te likšu kādu animāciju (kaut kad ap pastardienu), mēģināšu iekļaut arī kājas.

Āa, bet laika ziņā šie bija ļoti ātri. Atskaitot to, ka man divas reizes kaste uzkārās, šķiet, ka vairāk kā divdesmit minūtes toč nepaņēma.
Sorrow
Zinu, vēljoprojām sūkā. Nekas. Kādu dienu...! Varbūt.

Kādu dienu-Noteikti!!! laugh.gif
vispār tā tava haltūra ar tiešām laba - vienigi uzreiz krīt acīs ka viena plauksta gandrīz uz pusi mazāka nekā otra.
Tigra2
animācijas nenormaali ownz, laikam visiem peedeejaa laikaa uznaacis tas animeejamais, es tagad arii vienu animaaciju taisu, taadu kaartiigaaku, taapeec neko pie sevis nepostoju. :3 kazi varbuut kas labs sanaaks....
eniivei taveejie rullee... taadi dziivi un anime-like... nereaali cool... prieksh 20 min vispaar ownz, mani crapi tik ilgi top... XD

Par tomo-meichu ir cool... galvenais ir ideja un raksturinjsh :3 un tā meichinjai netruuksts wink.gif
Klokjvaarpsta
Njaa, tas jaunais chars galiigi nekjeras pie sirds, bet novelshu to uz gaumes pleciem.

Animaacijas smukas, labi izstraadaatas, tur arii vareetu buut tava naakotne, varbuut saac tikai ar animaacijaam nodarboties, jo shiis abas ir daudzsoloshas. Tu nebeidz mani paarsteigt
Kikyou
Varētu būt, ka man animācija sanāk labāk nekā stāvošu bilžu zīmēšana. Varbūt tāpēc, ka man iztēlē visi tēli kustās un ir pagrūti visu domu ielikt vienā zīmējumā. ¦D
Bet izstrādātas viņas īpaši nav, ja skatītos kadru pa kadram, tad pamanītu, kas tur īstenībā par nekārtību.
Klokjvaarpsta
Nu, apskatiiju pa kadriem. Protam sir nekaartiiba un sava dalja pavirshiibas, bet nedod dievs, ja animee katram kadram buutu jaabuut izstraadaatam liidz perfektam. Galvenais, ka galarezultaats labs
Ami
Tas tomo chars ir labs, bet varēja būt vēl labāks priekš tā, kā tu zīmē. Nu tava haltūra arī ir savā ziņā māsterpīss. laugh.gif tās animācijas arī tīri jaukas, cik ilgi pie tām strādā? ohmy.gif
Kikyou
Mazāk par 20 minūtēm. :3
Ami
QUOTE(Kikyou @ Feb 26 2007, 20:16) *

Oho! blink.gif Ja ta padomā, tu tiešām varētu uztaisīt AMV pa kādu dienu. :B Nebrīnīšos, ja pēc kādiem desmit gadiem Kikyou zīmēs animācijas multenes. :3
edg
QUOTE(┼Ami┼ @ Feb 26 2007, 20:31) *

QUOTE(Kikyou @ Feb 26 2007, 20:16) *

Oho! blink.gif Ja ta padomā, tu tiešām varētu uztaisīt AMV pa kādu dienu. :B Nebrīnīšos, ja pēc kādiem desmit gadiem Kikyou zīmēs animācijas multenes. :3

Es gan briiniishos un ljoti. Meegjinaajumaa neaizskart kaarteejo reizi vinjas juutas ar kritiku, paskaidrojumu nebuus.
aeonseraph
Forshi darbinji, man patiik.
un es apbriinoju tos cilveekus kas taisa shitos gifus... skatoties uz tiem diviem radaas iespaids ka ziimeeji paintaa, vai taa ir? blink.gif ja jaa tad nezinu ko lai saka. domaaju ka taadu progu sen vairs neviens neizmanto biggrin.gif lai nu kaa animaacijas tev labi sanaak. taadaa garaa tik turpini.
Kikyou
QUOTE(edg @ Feb 28 2007, 20:34) *

Es gan briiniishos un ljoti.

Es arī. Pēc desmit gadiem es drīzāk dzīvošu draņķīgā dzīvoklī ar tuvu cilvēku un būšu laimīgāks par kaķi baldriāņu laukā un slinkāks par cilvēku lietainā dienā, siltā istabā zem dūnu segas, un vienaldzīgāks pret apkārtējo pasauli nekā... hm. Nav salīdzinājumu.
Aiziet, rauj vaļā tos savus paskaidrojumus. Jeez. Tas tāpat kā pateikt "es nofotogrāfēju lidojošu ziloni" bet fotogrāfiju neparādīt, ja reiz iesāk par kaut ko runāt, tad jau arī jāpabeidz.

Nē, paintā nezīmēju. Dievs pasarg, kurš rāmīti pa rāmītim mūsdienās zīmē bez speciālām programām? Es domāju, ka pat profesionāļi ne. Šitie taisīti ar EasyToon - nav nekāds tur super 1337 awesome, bet man pilnībā pietiek.
edg
Nu ja jau pati nespeej atcereeties, vari pashkjirstiit atpakalj savu topiku, lai uzzinaatu, cik ljoti tev nepatiik kritika. Vispaar jau mans skaidrojums ir vienkaarshs: Tu visu dari pa savam, tev nepatiik dazhaadiiba, un tu nespeej notureet pati savu interesi par savu darbu (balstos uz tava mangas projekta sekmeem).
Kikyou
Es neesmu stāvā sajūsmā par kritiku, neviens nav un, ja es kritikai nepiekrītu (vai tad vienmēr jāpiekrīt?), tad es to pasaku, nevis māju ar galvu un rādu figu aiz muguras, kā dažs labs. Tas, ka es viņu nelieku citu apskatei nenozīmē to, ka tur nekas nenotiek. Kāpēc es nelieku? Negribu un punkts. Visu daru pa savam, varbūt arī, atkarīgs no tā, par ko iet runa. Dažādība man patīk, bet, lai cik dīvaini tas neliktos, dažādību panākt nemaz nav tik viegli. Varbūt citiem ir, man pavisam noteikti nav. Nedomā, ka neesmu mēģinājusi. (Protams, ja pats visas savas kļūdas neredzi un nemāki izlabot, tas automātiski skaitās "necenšās, nemēģina, slinko".)

Kaut gan īstenībā, manis pēc vari domāt, ko gribi. Lai dzīvo migla. Pilnībā vienalga.

EDIT: Kloķi, es neesmu par tavām idejām aizmirsusi.
IPB Image
Eku, šķietami vienkāršāko šodien skolā uzmetu (es bloku ņemu uz skolu līdzi). Kājas nav vienkārši tāpēc, ka es nevarēju izdomāt, kā viņai tām kājām būtu zem galda jābūt.
edg
QUOTE(Kikyou @ Mar 1 2007, 22:56) *

Pilnībā vienalga.

Ak, jaa, shito iemeslu es piemirsu.

Un tavs teksts jau izskatiijaas kaa aizvainojums.
Klokjvaarpsta
Tas peedeejais ir kawaii (zinaaju, ak taa jaabuut, guljosha meitene un skolas sols ir viena piemiiliiga kombinaacija). Kaajas nav nemaz tik gruuti uzziimeet, jo vislabaak izskataas vienkaarshi izstieptas zem galda. Un kas veel - galvu vinjai kautkaa savaadaak vajag, jo man neshkjiet, ka ir iipashi eerti guleet ar tik taisnu galvu deelj atliektaa kakla (saapes peec tam nezheeliigas) Skice tev ir, saac izstraadaat ziimeejumu, lieku uz tevi lielas ceriibas
metaphor
uz kikyou visi palaujas, netikai klokjvaarpasta smile.gif varu mieriigi teikt, ka kikyou ir sasniegusi augstu liimeni un nekad, nekad es nevareeshu tik labi ziimeet kaa kikyou closedeyes.gif bet man kikyou ir jaasaka tikaj viens: Kikyou, tavi darbi ir vienkaarshi fascineejoshi!!!!!! laugh.gif kikyou rullllzzz 4ever! biggrin.gif
Tigra2
CHICK FIGHT! (sagribējās izsaukties veerojot edg un kikyou :3)

nyu... runaajot par miglu... migla ir pilniigi okei. Mums visiem, artistiem, taa patiik...ne tikai kikyou ir miglas cieniitaajs. Kikyou pieļāva kļūd tad, kad par to ieminējās, jo tas atgādina kuuciņas rādīšanu:
-Gribi kūciiņu?
-jā
-a es nedošu tongue.gif

Pēdējais zīmējums ir miiliigs un ar sejinju viss okei, ja sejaa spiid sauliite un vinja vnk sildaas. Esmu taa guleejuse. Ir cool, ja tev sejaa spiid sauliite, tad var aizveert acis un leenaam migt ciet. ^.^
Ceru redzeet to izkraasotu ar smuku saules spiidumu uz vinjas sejas. :3

Kentaishi
nice, interesants tas pēdējais darbs. ^^
Bet TIGRĀ tas ir mans izteiciens tongue.gif Nu labi nav. ^^
Kikyou
Un tavs teksts jau izskatiijaas kaa aizvainojums.

Aizvainojums? Es jau tikai izskaidroju. Kāda vaina vienaldzībai arī neredzu.

QUOTE(Tigra2 @ Mar 2 2007, 15:11) *

Esmu taa guleejuse. Ir cool, ja tev sejaa spiid sauliite, tad var aizveert acis un leenaam migt ciet. ^.^

Es ar, sit indvalīdu~!

Mjāa, par to galvu es arī biju nedaudz savādāk domājusi, bet tad sanāca nedaudz problēmas ar kaklu. A kā, galds:meitene attiecībā nav kļūdu? Nuu, proti, atšķirīgi leņķi vai kaut kas tamlīdzīgs? Par to es arī īsti nezināju.

Kloķi, tās kājas es pamēģināšu, bet nesolu, ka būs.
Saint_one
QUOTE(Kikyou @ Feb 10 2007, 20:20) *

IPB Image

Vēlviens, cerams, pēdējais labojums. Ko es vispār tik daudz čakarējos... XD
Edit: Viss! Pusstunda pagājusi, pietiek vienreiz labot, laikam nu būs ēdams.

vienīgais, kur patiešām, es varu piesieties ir- kur viņai ir izčibējušas, krūtis huh.gif ! ? Darbs būtu perfekts(pēc manām domām) ja viņai būtu, protams, nepārspīlētās, normālas krūtis nevis dēlis! smile.gif, bet tā darbs ir suppā smile.gif smile.gif
Klokjvaarpsta
QUOTE(Saint_one @ Mar 28 2007, 13:24) *

vienīgais, kur patiešām, es varu piesieties ir- kur viņai ir izčibējušas, krūtis huh.gif ! ? Darbs būtu perfekts(pēc manām domām) ja viņai būtu, protams, nepārspīlētās, normālas krūtis nevis dēlis! smile.gif, bet tā darbs ir suppā smile.gif smile.gif

Aiztaupiishu daargo Kikyou laiku un teikshu - izlasi vinjas sigu (pats reiz shaadu jautaajumu uzdevu, taapeec protu atbildeet tongue.gif )!
Saint_one
smile.gif njā izlasīju smile.gif biggrin.gif
Kikyou
Šorīt es tā sēdēju, sēdēju un izdomāju, ka maniem zīmējumiem tiešām trūkst krūtis. Tāpēc no šīs dienas es zīmēšu šādā stilā.

IPB Image

Jā, es zinu, ka viņas pēdai citā leņķī jābūt un kājas par īsu, to izdomāju tikai tad, kad ieskenēju. Bet šis tikai "I'm not dead yet" škricelējums.
kelhims
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2007, 10:33) *

Šorīt es tā sēdēju, sēdēju un izdomāju, ka maniem zīmējumiem tiešām trūkst krūtis. Tāpēc no šīs dienas es zīmēšu šādā stilā.

IPB Image

Jā, es zinu, ka viņas pēdai citā leņķī jābūt un kājas par īsu, to izdomāju tikai tad, kad ieskenēju. Bet šis tikai "I'm not dead yet" škricelējums.

wtf?
metaphor
nu lab. bet tu doma ta labak? nedaudz neproporcinaali biggrin.gif
Kikyou
Aprill aprill? :3
Tomoko
Tā meitene varētu sacensties ar Matsumoto un iespējams viņa vinnētu.:B Anyway, šādi zīmējums nav vairs tas. Remember - pancake girls all the way!
Ā, un fanartjiks ir kruts. Gandrīz tas pats, ko pati biju iedomājusies savā prātā. Ir cool.:3
Kentaishi
XD es no krēsla nolikos... Ārprāts. Kikyou tev tak nevar zīmuli dot XD
April april jociņi ir laba lieta ^____^
Saint_one
*ieraugot darbu atverās mute u8n paliek vaļā no šoka * njā labs aprīlis biggrin.gif xD
xikes
ok, lai es naktī mierīgi varētu gulēt un nemocītu sirdzapziņas pāretumi, tad šī bilde ies arī šeit.
50/50
Krāsas : Kikyou
Lineart : xikes
IPB Image
Kikyou
Ahhh, c'mon xikes, tāpat tak bij ok, ko es tev vislaik teicu?... XD
Ai nu ko tur daudz, komentārs no manas puses: kopā kādas 12h, izstaipītas pa trīs dienām.
Mimi
Nu un kādēļ Kikyou vairs neko neposto?
Iedvesma aizgāja prom no viņas istabas, skaļi aizcirsdama durvis? huh.gif
Kikyou! Lūūūūūdzu, ieposto kaut ko. happy.gif
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2007, 10:33) *

IPB Image

O jomajooooo xDDD Kājas nenormāli izbojā šo uber zīmējumu xDD Bet krūtis da labi iznākušas..kurš tur izmērs?...xDD
Klokjvaarpsta
Aargh, taa pupainaa vienkaarshi atbaidosha, kaa dazhaas animees subos pie lamu izteicieniem dazhkaart var lasiit - piena govs. Kaajas arii smiekliigi iisas. Par kruushu izmeeru - es mineetu, ka kaads H cup XD Shausmas!
edg
Atceros, kaadreiz visas ar shaadiem futbolbumbu izmeeriem refereeju uz anime "Milk Junkies" (look it up and try not to rofl). Bet vispaar, njemot veeraa, ka vinjai kroplas proporcijas ir viscaur, es neveelos pat zinaat, kaapeec rokas ir aizliktas aiz muguras.
Kikyou
QUOTE(Roserette @ Apr 15 2007, 17:20) *

Nu un kādēļ Kikyou vairs neko neposto?
Iedvesma aizgāja prom no viņas istabas, skaļi aizcirsdama durvis? huh.gif
Kikyou! Lūūūūūdzu, ieposto kaut ko. happy.gif

Tā apmēram arī ir... Iedvesma it kā ir, bet nekas tāds, kas pašai patīk sen nav sanācis, vienīgais daudz maz pabeigts pa šīm nedēļām ir stundas laikā, uz rūtiņu lapas:
IPB Image
IPB Image

Un ta vēl bij vēlviens, starpbrīdī zīmēts, ne uz rūtiņu lapas:
IPB Image

Un vispār bija vēlviens zīmējums, kuru taisījos krāsot, bet tad viņu norakstīju, jo viņš bij pārāk nekustīgs un pārāk daudz būtu jālabo, un īsti nezināju, vai maz jēga čakarēties vairākas stundas priekš kaut kā tāda:
IPB Image
Alexa De Šarlote
Hmmmm man patīk tavi taptie šedevri starbrīžos.... biggrin.gif
Mimi
Whooot? Starpbrīžos zīmētie... tīk. es domāju, ka vajag krāsot. jo vismaz kustība, action, novietojums ir savādāks nekā citiem taviem krāsotiem zīmējumiem. Sāārauj!

Es te nākšu katru dienu un skatīšos, vai vēl neesi neko iepostojusi ^.^
Alexa De Šarlote
Ha es pa stundām kut ko zīmēju jo tik garlaicīgas stundas kā ķīmiju un vēsturi nu nevar būt nekur citur..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Roserette @ Apr 17 2007, 16:28) *

Es te nākšu katru dienu un skatīšos, vai vēl neesi neko iepostojusi ^.^

Tad sanāks vilties, jo es te nepostoju tik bieži, cik gribētos (un ja es katru skricelējumu sāktu mest iekšā, tad mani par spamošanu nolamātu).

Alexa: Nē, ir arī garlaicīgākas - kultūras vēsture. :D Vismaz ja ir tik apnicīga skolotāja kā man gadījusies.
Tigra2
Njek..arii maneejie top starpbriizjos, lai gan nee... tie top stundaas, iemesls kaapeec man peedeejaa laikaa ir tikai tradicional media.
Kikyou.. tavi peedeejie rullz, jo tajos ir action! Action rullz!
IPB Image
Misa
njaa...ar to iedvesmas veci i kā i.... bet šitie ir smuki *.*.
*fano par pēdējo*
Alexa De Šarlote
hmmm izkatiju visu un man patika tavi zimējumi....gribēju zināt kur tu tik labi mācijies krasot uz photoshopa....???
Kikyou
Pašmācība, skatīšanās uz citām krāsotām bildēm, mēģināšana izdomāt, kā tas ir dabūts gatavs... Un šis ir rezultāts. Vēl gan ir daudz ko piestrādāt arī pie krāsošanas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.