Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kikyou
Kā putns uz savas spalvainās pēcpuses apsaldējumus dabūja un vairs nespēja olu bezsāpīgi izdēt? x_x
FuschichO
OMG- nē.

Paskaidrojums izbojās manu inteliģento un advancēto joku, bet lai nu būtu:

Leda un gulbis ir mīts. Tagad jūs visi zināsiet, kāds esmu sickfuck.
IPB Image
Sushi
Ak dievs vai tā ir miss Roze? ;DDDD Man patīīīīīīīīīk!
Kikyou
QUOTE(Sushi @ May 31 2009, 12:49) *

Ak dievs vai tā ir miss Roze? ;DDDD Man patīīīīīīīīīk!

Ahahahaha, vispār tā ir gan viņa. C:

@Fuschi: AK.
LEDA.
Nevis ledus. DOHHHHHHHHH.
Shumins
QUOTE(Kikyou @ May 30 2009, 16:29) *

IPB Image

Šamais smuks zīmējums.

Žēl, ka ši ir tikai skice, citādi laba ideja zīmējumam cool.gif

Foršs Bišons un zaķis :3
Kikyou
Tā! Īstenībā rādīt man īsti nav ko, bet man nepatīk ilgstoši klusēt (dzimis bļauris?!), tāpēc ielikšu pāris divus mēnešus vecus darbus no projekta, kas laikam nobruka, lai gan īstenībā man šitie patiesi nepatīk. Tomēr laiks tika ieguldīts un būtu pārāk skumīgi, ja viņi neieraudzītu dienasgaismu.

Lai tur kā, anoreksiķa porcija no tā, kas priekš tā tur tika sazīmēts:
IPB Image
(Haha, plikadīda! Starp citu, izmantoju vienu no savām figūriņām, lai pozu uzzīmētu. Varbūt tā arī turpmāk darīt. Bet varbūt nē.)
IPB ImageIPB Image

Bet par spīti tam, ka rezultāti pašam nepatika, dabūju daudz daudz lietas, ko parasti nezīmēju zīmēt, kas man šķiet ir pozitīvi.
Sushi
Faaaabulooooous! ;D Man patīk tas spīdacis!
Tigra2
+1 par to spīdaci.

Man atkal vairāk patīk tas pirmais darbs, kājām sākot no ceļiem gan kautkas nobraucis greizi, bet visādi citādi ļoti smuks. Tā slota ir ūberārts XD.
zenofex
Interesanti kas tas bijis par projektu? Care to elaborate? smile.gif
Kikyou
Vizuālā novele bez H. Es gan piedalījos tikai ar ilustrācijām.
Sižets drusku līdzīgs Maria-sama ga Miteru bija plānots. ō_ō
Kikyou
Mmkei, viens jauns. Jau iepriekš atvainojos par necilo attēla kvalitāti - man te nav pieejams skeneris un šo zīmējumu mājās nenesīšu. Tomēr, zīmējums pašam patīk un gribās arī citiem parādīt. C:
IPB Image
Man teica, lai uzzīmēju nacistu zaķenīti un vo.
Es gan neatcerējos, kā īsti tie nacisti izskatījās, tāpēc brīva interpretācija par to tēmu, lol. 9_6 Kā arī jāpiemin, ka man bija ierobežots zīmuļu skaits (TUR NEBIJA MELNAIS!!!!!1), tā kā iztiku kā mācēju (un kā mēs zinām, es pārāk nemāku!).
Tamashi
Oho, super! Tikai, ja nenem vera ka kreisa acs ir parak zemu sad.gif
edg
Smuki, bet ilgi skatīties nevar, kļūdas pamanās.

Vienīgais, kas man tiešām neliek mieru ir - kāpēc viņai no dibena nāk varavīksne?

Kikyou
QUOTE(edg @ Aug 9 2009, 14:34) *

Vienīgais, kas man tiešām neliek mieru ir - kāpēc viņai no dibena nāk varavīksne?

Un kāpēc lai nenāktu?
Viņa īstenībā ir androids, kas paredzēts darbam botāniskajā dārzā, tātad viņai pēcpusē ir iestrādāti smidzinātāji un kā mēs zinām, ūdens pilieni lauž gaismas starus. Tomēr tā varavīksne galīgi tā neizskatītos tādā gadījumā, tāpēc varbūt viņa ir viens no varavīksnes galiem? Nav brīnums, ka nevar aiziet līdz varavīksnes galam, ja tas vislaik pārvietojās. Doh!

Man patīk zīmēt varavīksnes.
Tenma
vai viņa gadījuma pēc neatbalsta praidu? rolleyes.gif a varbūt viņa patiesībā ir viņš, kas pārģērbies par viņu?
Kikyou
IPB Image
Paskat tik, Rozālij, otrais ēdiens beidzot ieradies.
sunder
Var redzēt.. šiem smaga diena bijusi.
Zīmējums pa pirmo. wink.gif
FuschichO
Labs vakars. Jau otrais darbs, kas man liekas ļoti ņemams.
Kikyou
Fotošop.
Es tevi krāpju.
Ar SAI.

IPB Image
Patchouli Knowledge iz Touhou! Veca skice, jā, bet tagad arī izkrāsota.
Alexa De Šarlote
uuuuu SAI lietotājs. Ka tev... patīk SAI ?
Tamashi
Nu pedejie divi ir totali super ohmy.gif
It ipasi par to otro edienu
tongue.gif
Kikyou
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Aug 19 2009, 10:38) *

uuuuu SAI lietotājs. Ka tev... patīk SAI ?

Ļoti. Rīki daudz feināki nekā fotošopā un krietni vien mazāk datoru velk - daudz vieglāk strādāt.
Alexa De Šarlote
Man nav nojausmas vai tu lieto 31 dienu SAI vai kā, bet ja lieto un gribi iegūt licenci es droši palīdzēšu for-free.
Dead Star
awww,awww Patchy. Vai viņa nav jauka? It sevišķi,kad belž ar grāmatu.
Tu mani ieintriģēt. Gan jau pēc mēnešiem pieciem es izdomāšu,ka jāpamēģina šis SAI.Varbūt.
Kikyou
Hahah, iemēģini arī, ja ne dabūsi ar grāmatu pa galvu. :U

IPB Image
Kaut kā, katras vasaras nogalē ir tāda pustukša sajūta. Gribās izdarīt kaut ko īsteni vasarīgu, bet nekad īsti nevaru saprast, kas tas ir, ko gribas darīt. Šovasar pat ir padarīts krietni vien vairāk nekā citās vasarās, bet tomēr kaut kas joprojām trūkst.
edg
Izdari to ko, ko tu dari katru vasaru, bet šovasar neizdarīji, sajūta pazudīs.
Kikyou
Bet arī tas ir šovasar padarīts. Le sigh.
lilion
Man ne visai patīk zīmējums ar SAI, baigi nekārtīgs un blury . Tā ir nakts mice ^u^?

Kokam kaut kā neloģiski sākas lapu līnija. Un meitenes rokas ir diezgan kļūdainas. Bet tā ļoti mīlīgs zīmējums,
kas man atgādina jūliju un saldējuma štopēšanu iekša tik daudz, ka lielākā daļa no smadzenēm ir apsalusi.

Tā ir man kaut kā pazīstama sajūta kā dēļ gribas hiperaktīvi skraidīt apkārt.
Kikyou
Tas koks tā kā sēne-koks domāts.
Nu, tā kā šis, tikai galīgi savādāks:
IPB Image

Ah, bet par smadzeņu saldēšanu runājot, man joprojām nav izdevies brainfreeze dabūt. Jāsāk domāt, ka tur vairs nav ko saldēt, hahaha.
lilion
Omg ouO Tādi koki eksistē ?

Tev vienkārši nav gadījies, pietiekoši auksts saldējums, pietiekoši lielos daudzumos :0
Kikyou
Bet bija saldējums, un daudz, un auksts! Tomēr vienīgais, ko dabūju bija klepus uz nedēļu. Bveh.

Šīsnakts slinkie kucēni:
9/100 tēmām, Drive.
IPB Image

Unnn, meitenes.
IPB Image
Es atvainojos, tā plauksta tiešām bija neglīta, pat priekš manis. XD
edg
Sarauj Z! Nezināju, ka volgām bija arī mini versijas...

Meitenei smukas kājas, bet nav dibena. Automātiski uzvar otra, kas piesarkusi.
Kikyou
Ak, dibens reiz bija, bet baidījos, ka tik pa lielu neuztaisīju, tāpēc palaboju... un iznāca dēļa pakaļa tomēr. Doh.

Tā kā, šodien galīgi nebija ko darīt, zīmēt gribējās, bet nebija ne jausmas, ko konkrēti gribējās zīmēt, un īstenībā nopietni negribējās zīmēt, Deviantartā, kā arī vienā citā forumā piedāvājos zīmēt cilvēkiem skices.

Augļi:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Un te mēs pavisam skaidri redzam, ka man nepārtraukti velk pa kreisi. laugh.gif
Bet nu lūk tā. Solos kaut ko kārtīgāku tomēr uzzīmēt nākamreiz.
Sushi
UN KUR ZĀLĪTE?? KO? ;D Bet es saglabāju, paldies par mana ļoti grūtā un neiespējamā requesta izpildīšanu.
Ayumi
k, dibens reiz bija, bet baidījos, ka tik pa lielu neuztaisīju, tāpēc palaboju

dibenu nekad nevar uztaisīt par lielu.>:)

man baigi patīk tas killerpingvīns un kautrīgais puisis ar meiteni. cool.gif
Kikyou
IPB Image
Trīsreiz nomiru šito zīmējot. 9_6 Arlabunakti.
mrrr
reāls zīmējums, man ļoti patīk
Sigfa
peedeejais super, liidz shim labaakais (izstraadaataakais?), vieniigi nevar saprast kas tur ar kaajaam notiek meitenei.
Arta
QUOTE(Kikyou @ Feb 11 2008, 18:34) *

IPB Image

Nezinu, kas tā par lietu, bet man atmiņā sēž šis tavs darbs. Šādā stilā, nokrāsās.. back then I totally looked up to this one. <3
Tagad man kaut kas pietrūkst no taviem darbiem.. kripatiņa asprātības vai arī ironiskums [is that even a word. <.<].

Pēdējais jau ir foršs, mhm, bet meitene pazūd starp zaķēniem un jaukumiem, itkā viņa būtu arī vienkārši lelle. Trūkst tas, ka viņa nav kā ''galvenais varonis'' tajā darbā, bet varbūt tā arī bija jābūt. Es nezinu. Es gribu kko scarrrry funnīgāku no tevis. biggrin.gif

Lūk tā. ^^
Kikyou
Nu, šis pēdējais jau bija vienkārši izturības trenniņš, jo man galva pēdējās dienās idejas pārāk labi neģenerē. \o/
Ir vispār doma kārtējoreiz mēģināt kādu dumju mangu uzbliezt, tā kā nesen paķēpājos melnbaltā veidā un nemaz tik smagi tas nebija.
Kikyou
IPB Image
Es gan neceru, ka kāds no jums sapratīs, kāds sakars skaitlim deviņi ar sniega laumiņu no Touhou, bet cerība mirst pēdējā!
Laimīgu 9/9/9, kastroļi!
JnVbt
man nekādas sakarības nenāk prātā! biggrin.gif
katrā ziņā tavs pic ir tīri feins padevies, ir kur acis ''piesiet''
vienīgais man virsraksta burtu ''fonts'' baigi ''piedur'' ... biggrin.gif
lilion
Ummm Āzijas tautas uzskata 9 par laimīgu skaitli? Tātad šodien ir visa gadsimta laimīgākā diena ?

Bet tu jau zini, ka ir smuki
Informātikas kabineti ir forši
Kikyou
Ah, nu bet protams. Nu nekas. Savējie saprata aizvakar. C:

IPB Image
Gribēju sākumā visu smuki izēnot un tā, bet tad sapratu, ka man galīgs slinkums to darīt, jo nav jau galu galā šais man tik ļoti nepatīk, lai būtu jēga ilgi dikti čakarēties.
ReD_FoXy
Pēdējais darbs ir super, tu aktīvi progresē.
Protams, vienmēr var piestrādāt pie tādiem sīkumiem, kā fons, pageigt katru sīko detaļu... Bet, ziin, tavos darbos ir kas tāds, kas ļauj pārējam izpalikt un tā nemaz nepietrūkst.

Malacis, pelnīta vieta sensejos.
Kikyou
Nu, kā jau aprakstā - varēju, bet slinkums. x_x
Kikyou
IPB Image
Atcerieties mani? Varbūt, varbūt nē. Kaut kas ir mainījies, ne? Diezin kas... Ā, bet protams, jūs šodien visi mirsiet. Haha! Bet tas nekas. Katras beigas ir jauns sākums. Arī pasaules gals.

Es sapnī redzēju NLO. Tomēr šķiet, ka līnijās tas viss izskatījās labāk...
Dead Star
Līnijās varēja saprast,ka domāts NLO. Tagad vnk daudz smuku un spīdīgu lampiņu. Apburoša evil izteiksme sejā.
Ayumi
fons saplūst kopā ar to meitenīti un tiklīdz apskatījos lineartu, sapratu ka smukās lampiņas ir NLO.
bet vispār jau baigi smuki. man patīk krāsas. tā noskaņīgi. smile.gif
Kikyou
IPB Image
Šis ir laika līnijā prims iepriekšējā zīmējuma!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.