Dead Star
May 19 2006, 20:24
Ārprāts,tā meitenīte nu trakoti kawaii ir .. tāds mīļumiņš
Tā sejas izteiksme ar laba, jā un arī krāsojums kopumā tev tik tiešām padodas,šoreiz arī roku pirkstiņi sanākuši normāli(nu tas,ka tos var maz redzēt vienalga).Ok es pēdējā laikā esmu pasākuis slavinājuma dziesmas visiem rakstīt un no manis tev ar viena slavinājuma izpausme,malacis
Gaidīšu nākamos darbus,kas cerams būs atšķirīgāki,lai gan visi šie ir smuki,bet tomēr pārāk vienveidīgi...
Kirara
May 19 2006, 20:24
Tieshaam tad tu veel nebiji pabeigusi to darbu, tagad vinjsh izskataas vienk. DIEVIIGI!!! Kaut arii nepabeigtais bija pietiekami cute. (^.^)
Tigra2
May 19 2006, 20:42
awesome! shitais tak izskatās savādāks kautvai dēļ acīm...
tas nerada klona sajūtu. vinja ir tiktiešām mīļa, izskatās laipna.
Ja tavi kloni ir šādi, tad nevienam man liekas nav nekas pretim, ja tu turpināsi klonēt.
tev ir kļūda! - acis nav vienā līmenī! HA HA HAA!!! tu jau cerēji, ka neviens nepamanīs, ja? (feelin evil)Vienīgais tev derētu uzzīmēt kādu zēnu,( ceru, ka varēšu uz tevi parādīt ar pirkstiem(labi, uz datora ekrānu, kur ir tavs avatars) un reekt
)
Kikyou
May 19 2006, 21:02
QUOTE(Tigra2 @ May 19 2006, 19:42)
tev ir kļūda! - acis nav vienā līmenī! HA HA HAA!!! tu jau cerēji, ka neviens nepamanīs, ja? (feelin evil) Nagla.... >.>
Neceri, zīmējumu ar zēnu es pat netaisos likt iekšā kautkur tur, kur tu viņu vari redzēt. >:)
Kirara
May 19 2006, 21:03
Man taa shkjiet Tigra, ka shoreiz tavaa labojumaa ir kljuuda.. Ha-ha-haa!
Tai meitenei galva ir pavisam nedaudz noliekta uz saaniem, taapeec arii aciim nav jaabuut vienaa liimenii!
Tigra2
May 19 2006, 21:27
QUOTE(Kirara @ May 19 2006, 21:03)
Man taa shkjiet Tigra, ka shoreiz tavaa labojumaa ir kljuuda.. Ha-ha-haa!
Tai meitenei galva ir pavisam nedaudz noliekta uz saaniem, taapeec arii aciim nav jaabuut vienaa liimenii!
2 Ha ha haa
es to pamaniiju, bet acis neatrodas paraleeli galvas perpendikulam tāpēc tā IR kļūda!!!
Ha ha HA!
(cik jauki ir uzvesties kā siikajam...
, laikam turpināšu tā uzvesties visu atlikušo mūžu...))
Nagla.... >.>
Neceri, zīmējumu ar zēnu es pat netaisos likt iekšā kautkur tur, kur tu viņu vari redzēt. >:)
vo ******(tur ir kautkas rupjs, kad izdomāšu kas, uzrakstīšu!
)
Skaisti!Tikai man nu ta nepatik ka ir tik daudz zala krasa...
Po par to ka šķības acis, they are SŌ CUTE <3
rokas ir biš pa īsu... Moš šitais biš uz chibi velk? Anyway, negribas piesieties pie kautkā ^^ Dievinu viņas acis * še zefīri*
+Chibi+
May 19 2006, 23:10
Who fckng cares vai tur ir kļūda vai nav? Neba nu ralā dzīvē cilvēkiem viss ideālās proporcijās. PhE!
Un, manuprāt, Kikyou netaisa klonus. That's just her style. Izstrādāt savu individuālo stilu, starp citu, nav nemaz tik vienkārši. Tā, lai jebkurā darbā būtu jūtama mākslinieka personība, un uzreiz varētu pateikt - O, tas ir Kikyou garadarbs!, kuram katram tas neizdodas. Lielākās daļas šejenes "mākslinieku" daiļrade ir visnotaļ amorfā stadijā, šaudaties no viena stila uz otru, neizstrādājot vienu. So nav ko piekasīties Kikyou, kas ir viens no retajiem gadījumiem šeit ar stabilu stilu un acīmredzamu talantu un skiliem, kas tikpat acīmredzami progresē. Cepur' nost.
patieshaam, vienalga par visaam dziljajaam diskusijaam par un ap kljuudaam,blaablaablaa..es saku: ja aciis nekozh,tad ir labi. un shis ziimeejums ne tikai aciis nekozh,tas ir iists baudiijums, taapat kaa lielaakaa dalja paareejo. kikyou - var,protams,meegjinaat sho to pamainiit un dazhaadot,bet ir labi arii shitaa. Tev ir savs unikaals,neatkaartojams,burviigs un labi nosliipeets stils, kas apbur un piesaista. man patiik, ljoti. luudzu turpini ziimeet tikpat briinishkjiigus un miiljus ziimeejumus, kas sasmaidina. (<-- jā,tas ir jaunvārds. XD)
Peedeejais ir vienkaarshi super.
Skjiibas acis? Par daudz zaljaas kraasas? Rokas par iisu? Ejiet juus visi ogas deet! Klons? Kikyou, tu smejies? Vai tu pati savus ziimeejumus kaadreiz apskati? Shitais beidzot NAV klons! Shitais ir... kaapeec man gruuti elpot? Es acis aizveeru, kad ieraudziiju! Sen jau gaidiiju, kad beidzot, kas taads paraadiisies. Biju atmetis ceriibas. Un te peekshnji... Laiku paildzinaat gribeejaas.
Visi tie siikumi... Kakjim zem astes. Visa taa bilde kopumaa... Jaabeidz man blenzt. Ir arii citas lietas dziivee.
Kirara
May 20 2006, 11:15
Es arii nesaskatu nevienu kljuudu darbaa!
(ha-ha-haa Tigra! Vareetu teikt, ka divi pret vienu. Acis arii edg neliekas shkjiibas!)
Tigra2
May 20 2006, 12:58
Vispār visa šī piesiešanās nav jāuztver kā uzbrauciens, jo, manuprāt, Kikyou nav savus darbus te izstādījusi, lai redzētu vienus vienīgus dievināšanai līdzīgus postus, un nav jau tā, ka te tādu trūktu... Bet anyway par piesiešanos nevajag sūtīt ogas dēt... (Ja kāds grib lai es dēju ogas, lai atsūta man kādu kasti ar tām
un apraksta, kā viņam tās izdevās izdēt, ui, nē, lai labāk nesūta, man nevajag izpirstas jāņogas
)
Norādīt uz kļūdām ir daudz labāk, kā klusēt par tām, jo ar klusēšanu var nodarīt arī ļaunu.
(''runāšana sudrabs, klusēšana zelts'' - nedarbojas šādos gadījumos)
QUOTE(Kirara @ May 20 2006, 11:15)
Es arii nesaskatu nevienu kljuudu darbaa!
(ha-ha-haa Tigra! Vareetu teikt, ka divi pret vienu. Acis arii edg neliekas shkjiibas!)EEEIIII, es neteicu, ka acis ir šķības!!!! Tās vnk nav vienā līmenī....
(labi man apnika tā kā sīkajam runāt, mans iknedēļas kāmja sindroms ir beidzies)
Ogas deet suutu taapeec, ka, manupraat, taas ir muljkjiibas, ko juus tur sakaat. Nevis kljuudas ir jaanoklusee, bet taas nemaz nav kljuudas.
Un, lai cik skumji tas arii nebuutu, Kikyou savus ziimeejumus te liek tieshi taapeec, lai redzeetu dievinaashanai liidziigus postus. Bet ir tachu, par ko dievinaat!
Bet es taču saku- Kikyou, tev ir dievīgs savs stils izdomāts, tāpēc arī netraucē, ka zīmējumiem sejas tik līdzīgas. Tās acis...
SUPER!!!
Kikyou, tev ļoti labi izdodas izkrāsot un saskaņot krāsas.. Bet cita lieta, ko es pamanīju tavos (arī savos zīmējumos), paši zīmējumi ir diezgan līdzīgi.. tādā ziņā, ka tie ir meiteņu portreti (ir daži izņēmumi)... Tā varbūt vari pamēģināt ko citu...
Bet tāpat- man tavi darbi ļooooti patīk. Turpini tik labi zīmēt!!!
Negrib taisit talak tavus skaistos darbus? Man loti gribas tos redzet! Taisi talak tavus darbus!Ok?
asamashii ritori banpaia
May 20 2006, 19:10
ļoti labs un augsts līmenis - cepuri nost..
Keydan
May 20 2006, 19:14
Ka vienmēr: Very Nice!!!
Karamele
May 20 2006, 20:35
kkas, man nezkapēc atgādina Rozen Maiden...nju nez, bet baigi labi, man ļoti patīk ēnojums malacis!!!
Kikyou
May 20 2006, 20:56
Par to ko es gribu dzirdēt... Es gribu dzirdēt tieši to pašu, ko lielākā daļa citu cilvēku.
Neviens negrib dzirdēt tīru dievināšanu. Neviens negrib dzirdēt tīru kritiku. Ja viens un otrs ir sabalansēts, tad ir tas, ko grib dzirdēt.
Katrā ziņā, man ir prieks, ka ciltiem patīk. Pati apzinos, ka šādas tādas kļūdas arī ir.
Sushi: Izņemot portretus, es neko citu īsti nemāku zīmēt. Man nepadodās kustības, man nepadodās zīmēt zēnus. Plus vēl kājas es arī nepārāk labi zīmēju, tāpēc pilnā augumā grūti zīmēt. Pozas arī nav mana stiprā puse. Jācer, ka ar laiku?...
Karamele: Haha, kad zīmēju, man vislaik Rozen Maiden soundtracks skanēja. XD Bet tas 100% nav tāpēc.
Anyway, tā lai Ayumi nekad vairs neteiktu, ka es chibi-jus vislaik zīmēju, uzzīmēju vienu ĪSTU chibi.
Fanarts starp citu. Midorikawa Kero (a.k.a. Ribitta) no Rockman.exe (a.k.a. Megaman). ^^
Karamele
May 20 2006, 23:37
bwhaa es tikko uzzīmēju darbu un man fonā jau 3 h skanēja potter potter potter un iznāca tik šizīgs drawings...
Kawaii!! chibi tev sanāk labi, bet (jā vienmēr atrodas tas lielais nejaukais
bet ) manuprāt galvas forma izskatas bik pēc lieldienu olas...Bet tā darbiņš baigi smukais, man patīk tērpa rišas un cepurīte
QUOTE(Kikyou @ May 20 2006, 20:56)
Sushi: Izņemot portretus, es neko citu īsti nemāku zīmēt. Man nepadodās kustības, man nepadodās zīmēt zēnus. Plus vēl kājas es arī nepārāk labi zīmēju, tāpēc pilnā augumā grūti zīmēt. Pozas arī nav mana stiprā puse. Jācer, ka ar laiku?...
Man ir tas pats!!! Un tieši tāpēc es cenšos zīmēt kautko citu, jo cik tad es tālu tikšu tikai ar portretiem???
Un, nu ja... ar laiku...
P.S.- mīlīgs chibi
Tikai izskatās, ka viņš tūlīt apgāzīsies.
Kirara
May 21 2006, 01:17
....jaa, apgaaziisies uz labo pusi deelj smagaas galvas!
Tas nav iists chibi. Iists chibi ir Berta.
Kikyou
May 21 2006, 10:56
QUOTE(Kirara @ May 21 2006, 00:17)
....jaa, apgaaziisies uz labo pusi deelj smagaas galvas!
Bez jokiem. Es tādu galvu negribētu.
Sushi: Es CENŠOS zīmēt kaut ko citu. <_> A nesanāk.
EDIT: Ehem. Laužu savu solījumu.
Viņš vai viņa? XD Tā lai es zinu, cik daudz vēl man jātrenējās.
Tigra2
May 21 2006, 14:24
un kurš te teica, ka nemāk zeenus ziimeet
Sanācis tikpat labi kā meitenes... nevareešu reekt... T_T
Bet uzziimee, kādu meiteni pilnā augumā, sēdus... vai kautkā tā
(es vēl loloju cerības ierēkt...
)
plati, kaut nevienaadi, pleci, izteikti zhoklji, nav kruushu, muguraa krekls. Puisietis.
Puisis un wēlpietam ļoti labi sanācis.. apsweicu ^^
Dead Star
May 21 2006, 18:32
Šis tiešām ir riktīgs džeks,to var uzreiz pateikt..varbūt tieši pateicoties tam skatienam.
Kirara
May 21 2006, 19:30
Tagad tev labi sanaaca uzziimeet zeenu. Pat ljoti labi!
Es taisni atcereejos
vecu topiku Un atcereejos taapeec, ka uzacis man par shauraam izskataas. Labaa uzacs izskataas tikko kaa skaistumkopshanas salonaa apstraadaata un izraustiita. Vari apskatiit manu uuberlabojumu (ljoti patiik man chakareet sveshus darbus pa savam):
Bet no otras puses, varbuut man par biezu sanaaca... Bet paintaa shauraakas buutu gruuti nekluchainas ieguut.
Kikyou
May 22 2006, 09:30
Lol, tagad uzacis jau ir tādas - FLCL. :D
Bet jāa, moš vadzēj biezākas.
+Chibi+
May 22 2006, 09:49
vajadzēja taisīt monobrow! Mweh heh heh! Lai izpaustu tēla individualitāti un unikalitāti! Tad neviens i neiedomātos teikt, ka tu taisi klonus! XD
Man liekas, ka Edg uzzīmētais biezums ir diezgan normāls. Bet izliekums...
(man patīk tā zēna mati
)
vai tad Animee naizmanto konkreeti izteiktas melnaas liinijas nevis kaut kadas tur blaavi peleekas liinijinjas! ja buutu viss ziimeejums kontrastainaaks un ar parasto ziimuli eenas saliktas tad ziimeeejumiem nebuutu cenas ... tas ir visem labiem ziimeejumiem!
Kikyou
May 22 2006, 20:40
Nē, vienmēr neizmanto gan.
Pašās animācijās, sure, bet tāpat anime mākslnieku zīmējumos bieži ir gaišas līnijas; ne tikai blāvi pelēkas, bet dažādās krāsās. Tā lūk.
Izlabojiet mani, ja kļūdos.
X_Kamui
May 24 2006, 15:07
QUOTE(Kikyou @ May 22 2006, 19:40)
Nē, vienmēr neizmanto gan.
Pašās animācijās, sure, bet tāpat anime mākslnieku zīmējumos bieži ir gaišas līnijas; ne tikai blāvi pelēkas, bet dažādās krāsās. Tā lūk.
Izlabojiet mani, ja kļūdos.
Piekriitu...
Un tas tur augšaa -
uzreiz pamanams, ka tas ir puisis ,)))))
Kirara
May 24 2006, 18:40
QUOTE(edg @ May 22 2006, 02:02)
Es taisni atcereejos
vecu topiku Un atcereejos taapeec, ka uzacis man par shauraam izskataas. Labaa uzacs izskataas tikko kaa skaistumkopshanas salonaa apstraadaata un izraustiita. Vari apskatiit manu uuberlabojumu (ljoti patiik man chakareet sveshus darbus pa savam):
Bet no otras puses, varbuut man par biezu sanaaca... Bet paintaa shauraakas buutu gruuti nekluchainas ieguut.
Nez...man jau labaak patiik Kikyou variants, bet man liekas, ka edg ir paarspiileets resnums uzaciim, bet Kikyou paaraak tievas.
Kikyou
May 26 2006, 21:50
OMG ES BEIDZOT UZZĪMĒJU PIEAUGUŠU SIEVIETI VISĀ GARUMĀ BEZ DRĒBĒM!!!
...naaaante ne. (ka tik ne ar)
Pirms jūs sākat bļaut "AMGZKLONSKLONSKLONSGAAZHAMHITLERU"... Tā kā viņa ir viens no maniem pirmajiem chariem, domāju būs ok zīmēt viņu kā viņa parasti bija. ~.~
Man pēdējā laikā baigi smagi iet ar acu krāsošanu. <_>; Šoreiz arī nesanāca īsti tā, kā es gribēju. Bet kareklītis gan man liekās iznāca uz goda. ^^
Un jā, es apzinos, ka viņa ir ūdensgalva. Ask me if I care.
Keydan
May 26 2006, 22:29
Kawaii!!! Cik laiku fotošopa tu istereji???
Nyuu naw wiņi kloni >.> Kikyou klausi mani
un btw pēdējais ļoti smuki sanācis darbiņš
Kikyou
May 26 2006, 23:00
QUOTE(Keydan @ May 26 2006, 21:29)
Kawaii!!! Cik laiku fotošopa tu istereji???
Īsti neatceros, es viņu vienā dienā iesāku, citā dienā paturpināju... Laikam kopā kādas 3-5 h sanāks. o.o;
Sankjūuuu Zuziiix! ^_^
Kirara
May 26 2006, 23:11
Lai arii cik gruuti man tas buutu, es pateikshu vienu kljuudu... (*_*)
Kreisajai rokai plecs ir nu taaads, bet man darbs nu TAAAA PATIIK!
Bet ieraudziiju, ka visa kreisaa roka ir taada.. (negribas teikt!!
)
Klons ir tad, ja tu saki, ka tas ir cits chars. Bet tas nav cits chars. Tas ir zinaams chars. Tiesa, man likaas, ka citaa kraasaa vinjai acis. Topiku paarshkjristiiju un... sheit chars laikam pirmo reizi izkraasots. Visa vaina manaa izteelee.
QUOTE(Kikyou @ May 26 2006, 20:50)
Un jā, es apzinos, ka viņa ir ūdensgalva. Ask me if I care.
Do you care?
P.S. Labs fons.
Njā, par to kreiso roku es piekrītu.
BET!!! Viss pārējais...
Vnk ideāli... Kikyou es laikam nebeigšu tevi pielūgt
Man tā patīik tavs stils.. tā tava rozīnīte
Man ļoti patīk tavs pēdējais darbs. Ļoti patīk. Jā, ļoti patīk. Mani fascinē tavas krāsošanas spējas, jo izskatās baigi labi! ^^
Pag, šito kareklīti kkur jau esmu redzējusi... =.= Tā ir
šitā? kawaii...
Kikyou
May 27 2006, 10:59
Cirvītis nēe... Viņa nogalina bez cirvīša, caur domām - ar augstas frekvences pīkstošu skaņu upura galvā tā, ka upurim sāk sāpēt galva, un lēnā, mokošā nāvē viņš nomirst. :)
Tās nav baltas uzacis, tas ir atspīdums uz matiem... Bij kautkā domāts, ka gaisma no priekšpuses nāk, ehhhh pofig, ēnošana un gaismošana pareizi nav mana stiprā puse. xD
Zinu, acis man ar īsti nepatīk kā iznāca. <_>; Un jāa, to kreiso roku nepamanīju pirms tam. Ahaha... '
Sushi: Aha, tā pati. Ir arī vēlvecāks zīmējums ar viņu,
rekuMm, par fonu. Man zīmējuma vidū pazuda ideja, ko es gribēju ar fonu darīt. Un tā viņš no zila gaisa radās. :3
nu par to meiteni visi jau izteicās. bet kā man patīk lācītis!! tas tik tiešām ir mīļumiņš. tik smukas austiņas un ielāpiņi!
Kirara
May 27 2006, 13:03
Laikam acis izskataas taa, taapeec, ka vinjas staav (taa izskataas) uz aciim. Taa kaa saulesbrilles.
njaa,tad jau jaasecina,ka fōns "no zila gaisa" jaapielieto biezhaak. tieshaam,gliits padevies. vispaar, ziimeejums ir sanaacis ultrakawaii,kaa visi Taveejie. uhh.
gribu uudensgalvu un taadu laaciiti! XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.