QUOTE(Sigfa @ Sep 25 2010, 18:06)
tematika izvēlēta
Haha. Bet es zīmēju nepiedomājot!
Apzināti nekādu ziņojumu tur neiekļāvu, un man tā meitene izskatās vairāk pēc lelles vai līķa, nekā maniaka. Sirsniņas uzzīmēju, jo tai brīdī sagribējās zīmēt sirsniņas.
Protams, ja par katru cenu gribās rakt kaut ko tur, kur tā nav, varbūt tā tomēr ir modernā amora snaiperene, ar kuru tiek tēmēts uz viņu, un meitene ir sastingusi brīdī neziņā un bailēs (acis) par nākamo mēnešu un gadu attīstību, tai pat laikā laicīgi jaušot siltas iemīlēšanās vēsmas nākam viņas virzienā (vieglais smīns)?
Kāpēc vienmēr jāpieņem to ļaunāko? Es neesmu drūms cilvēks, depresija arī man nav, par briesmoni sevi neuzskatu.
Mans dvēseles portrets ir briežu meitenīte.
QUOTE(zenofex @ Sep 25 2010, 16:43)
Ja? Man gribējās kaut ko nomuldēt par viduvējību. Laikam vairs neizprotu Kikyou garadarbus.
Esmu viegli nomaldījies škirojot to, ko es gribu zīmēt no tā, ko citi grib no manis redzēt (jebšu to, ko man īstenībā negribās zīmēt). No nekā nopietnāka un izstrādātāka uzsākšanas nav jēgas līdz netikšu skaidrībā, citādi 90% gadījumu pabeidzot zīmējumu palieku ar tukšuma sajūtu, domājot par to, kāpēc es vispār tajā ieguldīju laiku.
Viduvējība, phe. Man šie pēdējie patīk krietnu joni vairāk par lielu daļu tā, kas tapis pēdējos trīs gados.
Edit: In other news...
Edit 2: Kā arī...
Mans glītraksts ir dievīgs.
/)_/)
('x' ) Lai jums laba diena/vakars.