Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahoi, Bebra kungs!
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Tomoko
Awwww, cik kjūtīgi.. Es sev tādu arī gribu pie sienas... :3 (Un man liekas pat vairāk šitādu gribētu, nekā savu Evangelion plakātu)
Ehh, ja es šitā mācētu... *nošaujas ar banānu*
Kikyou
Paldies par komentāriem.

momosan, beidz slepkavot kaķēnus!
Sigfa, nē, neviena pati palīglīnija, kā jau vienmēr (bet derētu, ne?).

Anyway... khmm... *ievelk elpu un lūdz žēlastību Randomam un Haļavai*

Elements - Part III, Earth

IPB Image

Jā, neuztraucieties, es neesmu akla. Es apzinos, ka poza ir tāda pati kā uguns zīmējumam. Īstenībā tur bija sākumā baigais iemesls un ideja, kāpēc es viņus zīmēju vienādā pozā (kautkas apmēram "blā blā blā izcelsim abu elementu dabu atšķirības zīmējot vienādā pozā bet savādākā noskaņā blā blā blā"), bet, kad izkrāsoju (jā, esmu bremze), izdomāju, ka īstenībā tā ideja ir brāķis, bet tad negribējās vairs pārzīmēt.

Ūdensgalva - varētu būt. Plaukstu vietā dūraiņi - varētu būt. Fons s.cks - varētu būt. Es nezinu kā izskatās zemeslode - varētu būt. Laikam jābeidz pusmiegā zīmēt.

Tomēr, vismaz noskaņas ziņā, man pašai šis patīk visvairāk no visiem.

Vējš visdrīzāk būs tikai nākamnedēļ, ja es šodien atkal kārtīgi neizguļos.
Dead Star
Ūdensgalva-pēc manām domām ne.Ehh plaukstas paliek plaukstas .____. Patīk tā mieru izstarojošā noskaņa.Skaisti spārni,bantes bižu galos,zemeslodei ar nav ne vainas.Varbūt varēja kleitu kādu kontrastaināku,varbūt ne.Zīmējums tik un tā patīk ^^
Cilveeks
piedosim tew par to pozu.... var redzeet ka centies... (varbuut pat labaak nekaa es... happy.gif )... es taa paskatiijos dazhus ieprieksheejos ziimeejumus - VNK VAAKS (laikam ilgi treneejies)... es gan buutu lielaakas kruutis ziimeejis(bet tewi jau laikam neintresee ko es buutu ziimeejis)... ierulleee arii tas ka bildes ir kraasainas... driiks vaicaat - cik tew gadi!? blink.gif nu gan gari uzrakstiiju, taa ka pasham jaabriinas.... biggrin.gif
LeoR
Njaa no visiem elementiem shis pavisam noteikti smukaakais, tas ir, man vislabaak patiik. Laikam zalaas kraasas deel, un taa zemeslode izskataas vienkaarshi burviigi vinjas rokaas. Ak jaa, smukas lentiites bizheles, buus jaano4iepj biggrin.gif
Kikyou
Cilvēks, man ir piecpadsmit, anime stilā zīmēju kopš 2003. gada pašām beigām (man liekās, skaidri neatceros). Bet vecumam pilnībā nav nozīme, viss atkarīgs no tā, cik ilgi un cik daudz tu zīmē.
Trenēties itkā neko speciāli netrenējos, ja vien tagad skricelēšana kladē garlaicīgu stundu laikā skaitās drūmākais treniņš.

Katrā ziņā prieks par to, ka poza netraucē uztvert zīmējumu.
Cilveeks
QUOTE(Kikyou @ Sep 16 2006, 23:47) *

Cilvēks, man ir piecpadsmit, anime stilā zīmēju kopš 2003. gada pašām beigām (man liekās, skaidri neatceros). Bet vecumam pilnībā nav nozīme, viss atkarīgs no tā, cik ilgi un cik daudz tu zīmē.
Trenēties itkā neko speciāli netrenējos, ja vien tagad skricelēšana kladē garlaicīgu stundu laikā skaitās drūmākais treniņš.

Katrā ziņā prieks par to, ka poza netraucē uztvert zīmējumu.

es zinu ka vecumam nav noziimes.... man vnk tas intresee... happy.gif
+Chibi+
bizes <3 <3 <3 <3 man kau kā līdz šim nav paveicies uzdurties labiem bižainiem artwork'iem. ^^ kewl,i must admit.
Tigra2
smuki(atkal es to tizlo vārdu lietoju dry.gif ) ><
Patīk tas, ka vienā pozā ar uguni, tas izceļ dabas atšķirību;mierīgais pret nemierīgo; (oi, tas tak arī bija domāts, ne?)
man gan liekas drīzāk pretstatos ir jāliek gaiss/zemi ; uguns/ūdeni bet tas tā,jo parasti gaiss+ūdens ir labi draugi, sabiedrotie, lieliski partneri u.c. blēņas (nesanāk labs pretstats)

bizes lieliskas;
man vienīgi liekas, ka ēnojumam vajadzēja vēlvienu tumšāku toni zem plakstiņiem un virs uzacīm, tas izceltu gaismu, kas nāk no bumbiņas;

Sushi
Jā, šis zīmējums ir tiešām labs darbs...
Ļoti patīk tas, ka tās bizes tādas kā caurspīdīgas, turklāt beidzas ar tām smukajām bantītēm. Njā, rokas un krūšu vieta gan ir diezgan proporcionāli nepareizi uzzīmēta. Zemeslode, viņas mati un spārni ir ļoti, ļoti labi izdevušies. Vienīgais man mazliet nepatīk viņas seja un tas, ka tā kaklarotiņa tā gaisā stāv.. smile.gif
Bet noskaņa toč' ir radīta pareizā...
rebel
oi.
this is The shit. /amerikānisks izteiciens,kuru parasti nelietoju,bet nujā. šoreiz nekā neiztikt./
pat,ja neņemtu vērā manu nelielo "apsēstību" ar zaļo krāsu (pašai nemanot sanāk,ka nepaiet gandrīz ne dienas,kad man mugurā nebūtu kkas zaļš. un zaļa ir daba,kuru es mīlu. un zaļā ir mana prieka krāsa....), šis zīmējums manuprāt ir vnk apburošs. tik,ja ilgāk ieskatās, tiem svārkiem ir divas ieloces,kas attāli tagādina Diezgan Šķības kājas, būtu labāk, ja nebūtu jāpiedomā pie tā,ka tās Nav kājas, bet gan svārki.
Bet tikuntā. ja šis ir elements zeme, es pat esmu ar mieru apgalvot,ka tas patiešām ir manējais! skaisti,skaisti,skaisti.
Kikyou
Paldies par komentāriem. :3

BTW pati arii kosmeetiku un rotas nelieto ???

Nep, kosmētiku nelietoju (pietiek ar to, ka no rīta/vakarā nomazgā seju) un vienīgā rotai līdzīgā lieta, kuru valkāju, ir sudraba ķēdīte, kuru nekad neņemu nost.
Bet es it kā īpaši netēmēju uz elfu tēmu. Ir mēģināts, bet tieši apģērbs, ausis un tā tālāk ir tie, kas man problēmas sagādā. Laikam pārāk maz uz elfiem skatos? XD

man vienīgi liekas, ka ēnojumam vajadzēja vēlvienu tumšāku toni zem plakstiņiem un virs uzacīm, tas izceltu gaismu, kas nāk no bumbiņas;

Jā, par to es arī ilgi domāju, bet īsti nezināju, tieši kā viņu vajadzētu likt.

un tas, ka tā kaklarotiņa tā gaisā stāv..

Tas tā bija domāts.

tik,ja ilgāk ieskatās, tiem svārkiem ir divas ieloces,kas attāli tagādina Diezgan Šķības kājas

...johaidī, tiešām. ._.;
Sushi
QUOTE(Kikyou @ Sep 17 2006, 17:40) *

Tas tā bija domāts.

Njā, tā arī domāju, bet tas liek šai IPB Image vietai izskatīties plakanai kā papīram. smile.gif
Janots
vau!! shita smuka, laikam pat labaka par uguni un udeni. vispar gribeetos redzet ari udeni tada pasa stila/poza (laikam tapec ka mans elements ir udens unsure.gif ) es ar kadreiz elementus zimeju bet visas septinas istenotas tikai lidz lainartam tongue.gif
labi zimejumi, apsveicu smile.gif
Kikyou
Un pēc divu nedēļu klusuma...

Elements - Part IV, Wind!

IPB Image

Mans elements, un arī no visiem maniem zīmētajiem elementiem vismīļākais. Skice tika PAMATĪGI izmainīta (tie no CO, kas bija sanāksmē, iespējams skici ievēroja). Nav īpaši daudz ko piebilst, pašai patīk. :3
Erik4xp
Kārtīgi aplūkoju visus elemntus. . .
Šitais tiešām ir labākais, bet man uguns likās efektīga, iespaidīga, zvērīga.
Šis tāpat labāks, lai kā arī man patiktu zvērīgas lietiņas. laugh.gif
Sejas izteiksme un tās brillītes - seja liekas feinākā nekā parējos trijos.
edg
Noteikti vislabaakais. Vismazaak stuurainais, smukaakaas kraasas un eenojums. Apgjeerbs arii rullee rolleyes.gif
edg
Nu nez... galiigi tevis liktajaa bildee ir pazaudeetas taas veertiibas, kas man Kikyou ziimeejumaa patiik. Taada sajuuta, ka Kikyou ziimeejums man kaut ko atgaadina, bet, cik minu piemeerus, visos ir ljoti vaaja liidziiba. Taatad driizaak Kikyou ziimeejums veelaak buus tas, kuru man atgaadinaas citi ziimeejumi.
Aven
Tāds seksīgs... biggrin.gif
Kikyou
Zvēru pie visa, kas man svēts - pirmo reizi redzu to bildi. Par animi/mangu/??? no kurienes tā nākusi arī nav absoluti ne nojausma. Sava līdzība ir - baltā krāsa un ziedlapiņas, bet tas arī viss. Man bija bilde, kas man stāvēja prātā skicēšanas laikā, bet tā bija šī, ar kuru līdzība ir tāda pati kāda līdzība ir šinšillai ar žurku - abi mājdzīvnieki, abi grauzēji.

Jā, es neesmu īpaši stāvā sajūsmā (lai neteiktu vairāk) par tavu komentāru, Shumin, bet tas ir pats par sevi. Zīmējumu zīmēju pilnībā no savas iztēles, ja tur ir sajaukušies kopā iespaidi par redzēto, tā nav mana vaina.
Kate
manuprāt oranžās brilles (ja tās ir brilles) biš pabojā noskaņu, bet tā ir piemīlīgs happy.gif
Tigra2
QUOTE(Shumins @ Oct 6 2006, 21:59) *

Bet ja nevari samierinaaties tad tavs only option revolutionize the world ph34r.gif
Buus jaataisa duellis kaa viduslaikos:

Juri's duel (Utena - ultra low quality)

Izveelies laiku un vietu dry.gif

Duelis, duelis duelis duelis!!!
Kyaa... man jau galva griežās...

Kikyou izmanto iespēju un izaicini viņu uz paint(nevis magic-kautkādu tur) dueli!
Tas laikam būtu kautkas labs!

Duelis duelis duelis duelis duelis

Ak jā un par to špikošanu un nešpikošanu.

Man to piesien visai bieži, vienreiz pat manu smuko seshoumaru fanartu saistiija ar kautkaadu tur neizkaadu fanartu, kas s.cks , pie tam ļoti. T_T

Keydan
Man liekas ka tev ir tieksme uz progresu, tomer es pamaniju ka rokas ir mazliet (pavisam mazliet) par garu!
P.S.
Butu smiekligi, ja viņas laba roka butu cigarete! tongue.gif
Kikyou
Varētu būt, par roku garumiem es ilgi šaubījos, nezināju cik garas taisīt. ^^
Keydan
Kad se šaubos, ka ko zimet, es prosu tevu vai mazu staven vajadziga poze! Vai pats. Tas palidz laugh.gif
rebel
vienīgais,kas man šajā darbā varētu kaut nedaudz nepatikt, ir viņas kreisā roka.

tā,kas tur svārkus, ir vnk perfect, tā roka. bet otra tāda drusku kā gumijas protēze,kā pielikta detaļa. BET zīmējums ir vienkārši brīnišķīgs.. tik.. koķeti piemīlīgs,gaišs,jauks,silts un svaigs. ^^ pilnīgi vai jāsāk domāt,kā Tev tas izdodas. ^^ ai,burvelīgi,burvelīgi,ko gan citu lia saka.
Kikyou
Jau laicīgi pasaku - ja tev nepatīk ka/kā es zīmēju zēnus, brauc uz Īriju zemenes lasīt. :B

IPB Image

Pašlaik mīļākais no maniem darbiem. Nav daudz ko piebilst. Enjoy.
jurc
oho, pirmais uzzīmētais un izkrāsotais puika. Ar to arī apsveicu. Ar tām tievajām roķelēm vispār ir iespējams pacelt tik lielu zobenu? biggrin.gif
Bet tā jau zimējums smuks, prikolī tā josta. Un kas viņam tā par atslēgu? Dzivokļa? biggrin.gif

Mēnesi pati zīmēji?
Kikyou
Jā, mēnesi zīmēju pati, bet izmantoju atēlu palīgā, jo man īsti nebija skaidrs, kādiem tiem mēness plankumiem jābūt un uz dullo velkot galīgi nesanāk smuki.
Viss process - sākumā bija balts aplis, tad jaunā layerī ar zilpelēku krāsu ievilku plankumus (skatoties uz attēlu, protams) un, tur kur vajag, ar Burn Tool un Dodge Tool. Pēc tam nokopēju layeri, uztaisīju Gaussian Blur un blending mode uzliku uz Soft Light, tāpēc, lai mēness būtu spīdīgs.
Process bija ilgs, čakarīgs, un laikam varēju vienkārši uzgāzt mēness fotogrāfiju.

Eh, tāpēc jau viņš to zobenu nemaz neceļ augšā.
"I'll just stand here and look sexy." XD

Ups, pamanīju kautkādu tur mistisku melnu kvadrātu. o_O *iet labot*
Cowkiller
mjaa super! biggrin.gif
atgaadina final fantasy laugh.gif
Kikyou
Varētu būt. Zīmējot klausījos FF9 soundtracku un domāju, "Velns... FF13 treilieris bija tīri šiks," un uzzīmējot zobenu sapratu, ka nenormāli izskatās pēc Buster Sword.
Bet FF čariem dizaini ir krietni vien labāki. :3
Ragana
Man nepatīk, kā tu zīmē zēnus...
Kāpēc viņam ir tik milzīga galva?
liekas, ka drīz notrūks no tā smalkā, tievā kakla, un zēniem, mannuprāt, ne pārāk piestāv platākas sejas kā meitenēm.
Storm
loti smuki, profesionaali izkraasots, bet galvu maybee labaak buutu biki pa labi un kalu resnaaku, bet taa sexy puikins xD
Dead Star
Negribu Irijas zemenes,tapēc teiksu,ka zēns ir izdevies.Tads pamazgadīgs,bet pofig,tik un tā smuki happy.gif
Plaukstas ar visiem cimdiem labi sanāk,vienīgi nepatīk īsti tas zobens..kaut kā izskatās mazliet neīsts,it sevišķi augšdaļā.
Piekritīšu jurc par jostu ^^
Un nē galva,atlaušos apgalvot, itin nemaz nav par milziigu dry.gif
Kikyou
Varētu būt, ka zobens draņķīgi izskatās. Kas gan būtu domājis, ka metālu tik grūti zīmēt.
Ar vecumu problēmas neredzu, beeeet nu ok. :3

Storm, laimīgā kārtā sejas līnijas biju ielikusi atsevišķā layerī, tā kā seju pielaboju. :3

Ragana, a ko es teicu??? Marš uz Īriju zemenes lasīt! Piekrist gan var, galva iespējams ir nedaudz par lielu, bet lai to izlabotu, turpat vai pilnībā jāpārzīmē.
rebel
aaaah! vispievilcīgākais mazais puika,kas pēdējā laikā redzēts!
kawaii! i wanna take it home!
un arī mazās, tizlās rociņās var slēpties pārcilvēcīgs spēks, -->pat zobens ieplaisājis un turpmākās cīņās laikam jau nenoderēs, so there. heh.
Erik4xp
Dievinu tavu unikālo stilu cilvēciņu zīmēšanā. Varētu mūžīgi skatīties uz jebkuru tavu skici.
Protams izskaku lielu respect pret tavu PhotoShop prasmi . . . ph34r.gif
Kikyou
IPB Image

Kad dusmas pārvērš par iedvesmu....
Jā, nekas īpašs tas zīmējums, bet šā vai tā gribējās ielikt, jo pašai patīk. Pirmais tāda veida zīmējums, kuru zīmēju. Akvareļu papīrs, automātiskais zīmulis ar 2B grafīti un photoshops priekš krāsas samainīšanas.

Iespējams meitenei kājas ir par īsu, bet varbūt tā izskatās džempera dēļ. Nē, viņai džemperis neiet tikai līdz viduklim, viņš iet pāri.

Mēteļa/apmetņa dēļ īsti nevar saprast roku pozu, bet ir domāts, ka viņš/viņa viņu žņaudz ar vienu roku, gaisā pacēlis.
Cowkiller
hmmm interesants un forsh darbinjsh...
patiik kraasa un sejas izteiksme ir dzziviiga! laugh.gif
aciis ir jaushamas bailes!
Dead Star
Man patīk,tik tiešām.Personīgi es uzreiz sapratu,ka lūk tas otrs žņaudz ar gaisā paceltu roku,tā ka apmetnis nemaz nav tik ļauns un nebojā rokas pozas uztveršanu.Žņaudzamajam objektam smuki ieēnoti mati.
Tigra2
Man patķ, viennozīmīgi ļoti skaisti, pie tam pastāv uzskats, ka divus cilvēkus uzzīmēt kopā ir riktīgi grūti. ēnojums skaists, līnijas asas, ne tādas šļuri-puri kā manējās... ak jā, jānopērk mehāniskais zīmulis!
Kā arī emocijas labas, njus.. nedaudz kļūda pie čībiņām...bet tas nemanāmi, nedaudz.
Cowkiller
tas par tiem diviem cilveekiem kopaa tas ir gruuti manaa kladee varat to apskatiit... dry.gif
Kikyou
Līnijas vienmēr man bijušas asas. Automātiskais zīmulis nekad nav jāasina - tas ir pluss. Bet 2B grafītis arī dara savu maģiju, it sevišķi, ja ir jāēno. Un jā, zinu, ir grūti sazīmēt kopā divus cilvēkus tā, ka viņi ir viens ar otru saistīti, nevis vienkārši kautkur nebūt stāv. Bet viss ar laiku, laikam?

Paldies par komentāriem. Prieks, ka citiem ar patīk. Pati arī tīri normāli izlādējos.
edg
Bailes un iedomiiba.
Bailes ir iespaidiigas sejaa, bet kaajas vinjai jociigi. Vieniigaa situaacija, kur varu izteeloties, ka straujaa kustiibaa kaajas ienjem taadu pozu, ir tad, ja meitene pirms tam leenaa solii gaaja. Taa kaa aciis ir paarsteigums, tad leenaam vinja gaaja dabiski. Varbuut vinja to dzheku nemaz nepaziist un gribeeja paiet garaam. Iespaidiigaak tomeer buutu, ja vinja buutu nokjerta skreejienaa vai arii staavosha pacelta (vinji pirms tam sarunaajaas, t.i., ir paziistami). Abos gadiijumos kjermenis un kaajas buutu savaadaak novietotas. It kaa viss meesli, ko te staastu, bet gribu uzsveert, ka dazhi skatiitaaji ieveero it kaa siikumus, taa kaa pie arii tiem vareetu piedomaat.
Iedomiiba nav iespaidiiiga. Lielaa meeraa taapeec, ka nav redzamas acis. Sleepshanaas aiz matiem vairaak velk uz pazemiibas pusi. Bet tu to noteikti nebiji domaajsi. Iedomiigas acis ir gruuti ziimeet. A ko dariit - dziivot arii gruuti! tongue.gif
Kikyou
Iedomība? Drīzāk jau naids, savienots ar vieglu piepūli (cilvēks nesver trīs gramus, tāpēc ir viegla piepūle ar vienu roku pacelt). Vaaai kautkas tamlīdzīgs. Bet te jau atkal ir runa par to, kā kurš ko redz.

Poza, piekrītu, varētu būt nepareiza. Kaut gan, ir cilvēki, kas saliec kājas, lai atbrīvotu sev kaklu un nenosmaktu pie visiem velniem, bet tad atkal roku pozai jābūt savādākai. :B Eh nu, nepareizi un pofigs.
edg
Lai kaa censtos izteeloties naidu vinja sejaa, man nesanaak. Mute neshtimmee prieksh naida. Un zods par daudz uz aaru izspiests. Es pat centos saziimeet naidiigas acis, lai paarlieinaatos:
IPB Image
Iedomiigs, maita...
Kikyou
Kā jau es teicu, "Bet te jau atkal ir runa par to, kā kurš ko redz".
Ja man nebūtu pilnīgs slinkums, es uzzīmētu to, kā es acis iztēlojos, un tad tu iespējams saprastu, kā bija domāts. Bet tā kā man ir pilnīgs slinkums (un vispār man arī ir pilnībā vienalga), tad manis pēc vari domāt ko gribi.
Erik4xp
Kārtējais foršais darbiņš.
Dievinu matus, nav kļūdu.
Katrs saredz ko grib. ph34r.gif
Es redzu niknumu jaucamies ar nežēlību.
Upuru seja izsaka visu un medinieka neredzamā sejas izteiksme šķiet mierīga. Tur arī rodas nežēlība, tas bad guy neizjūt žēluma. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ph34r.gif

Kikyou
Nežēlība! Vot tas bij tas vārds, ko domāju. XD
Paldies, Ērik, tu šito darbu saskatīji pa manam variantam.
Cowkiller
oke pagrieziishu sho atteelu citaa gaismaa...
sliktais ir pacelts gaisaa un labais chars ir ar spaarninjiem, tas nekas ka tie ir kaa vampiiram!
taaapeec ari vinjam nav taa dusmiigaa nezheeliibas sagrauzstaa sejas izteiksme...
taas ir manas domas par atteelu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.