QUOTE(lastguru @ Aug 4 2005, 23:45)
DatteBayo ir izspeeleejushi joku un izlaidushi taa-saukto 146. naruto epizodi. to labaak neskatiites - joks sanaaca slikts. debiils amateur-video (ne anime!!!) staasts par "gayniggers from outer space" un to kaa vinji izdara cilveecei vinjupraat lielu pakalpojumu izniicinot visas sievietes pasaulee. :angry: :angry: :angry: labaak buutu parodiju uztaisiijushi...
hāh, vecais labais gnaa.us jociņš ar "gay niggers from outer space" :)))
es nesaprotu, vai tomeer taa 146 seerija iznaaks naakam treshdien vai ceturtdien(un vai taa buus kopaa ar 147?)?
nu, no saakuma es reecu, bet peectam jau aatri palika garlaiciigi. Tomeer visas 20 minuutes noskatiijos :S
lastguru
Aug 7 2005, 18:38
QUOTE(Ichno-sama @ Aug 6 2005, 17:40)
es nesaprotu, vai tomeer taa 146 seerija iznaaks naakam treshdien vai ceturtdien(un vai taa buus kopaa ar 147?)?
no narutofan.com:
As you know if you've been up with the times, there will not be an Episode 146 from the Naruto anime series to look forward to today. No, in a genius marketing move designed to create Naruto movie hype the folks at TV Tokyo have elected to air the first Naruto movie (Daikatugeki!! Yukihime Ninpoujyou Dattebayo) at 7PM in place of the next episode in the series, just 3 days before the second Naruto movie is due to be released in theaters on August 6th. Episode 146 of the series entitled: Leftover Ambitions and Orochimaru - will air the following week on August 10th followed by a special (presumably Episode 147 & 148) Naruto episode on August 17th. The anticipation is grand!
labaakas informaacijas man pagaidaam nav...
Sērfijs
Aug 10 2005, 22:52
Nu, čo, parādijās brīvāks laiks un sāku Naruto skatīties, es teiktu Way cooler than DBZ and One Piece, caur 100 epām izbliezu 4 dienās. Iepatikās cīņu animācija un loģiski arī OST. Tagad varu teikt My favorite fight anime.
EDIT:
un vēl, kas līdz šim par labāko sēriju gribās saukt 101, vienkārši pārrēcu jēgu.
Tātad par Naruto.....vnk labais....tur pat naw ko teikt(jo vaardi nenaak laukaa)....tik superiigs un interesants, ka tur nemaz naw ko piebilst(tagad kachaaju 116 - 117 seeriju
)....Un manpraat vislabaakais chars ir Kakashi - senseis....(itsevishkji kad vinjam ir garlaiciigi - graamatinju ''Flirting paradize'' izvelk un 1000 years of pain uztaisa pa kaada pakalju)....Cool vienkaarshi!!!!!
....Ir veerts skatiities, kas veel naw noskatiijies!!!!!
Yap naruto rox eh pa sito vasaru noskatijos lidz serijai kas ir iznakusi pedeja =P( istin neatceros vairs ciparu) Kads nezin vai kkur var jau noka4at movie??
pameklee
sheit.nu beidzot ir paraadijusies 146 epa!
saaku tiko vilkt.
Nu nez es kaut kaa nesaprotu visu sho fanoshanu ap Naruto!!!! Seriaalu neesmu skatiijies, bet mangu gan mazliet lasiiju, kaut kas tur truukst ( varbuut vienkaarshi nav mana tipa anime ), un arii draugi staastiijushi, ka nekaa laba tajaa animee nav vienkaarshi skaties un veirs netiec no taa visa araa. Nu nez varbuut peec kaada gada saakshu skatiities.
P.S
Manas miiljaakas animes ir taas, kuraam ir 13 un mazak seerijas, kaa arii standarts 26, un man ir slinkums skatiities seriaalu, kursh ir simtiem seeriju garsh...........!!!!
beidzot noskatiijos 146 epu. mizuki tagad ieguva orochimaru's power, atkal naruto ar iruku ciiniisies.vel tur mizuki draudzeniite paliidz viniem. pagaidam nekaa jauna!
eh es arī noskatījos interesanti cik ilgi viņi vilkš šitā to lietu =/
Andiigais
Aug 12 2005, 18:10
naakamai jaabut interesantaakai, ja ne, tad jaakjeras pie mangas buus...
nekas īpaš 146 sērijā.. viss tiek vilkts garumā, tas ir acīmredzami. Vispār izskatījās bik tākā mākslinieki pamainījušies vai kas.. tāda mazliet mystery noskaņa bija (sarkanas debesis, tumša kage istaba, zibens utt...) nekas tāds netika manīts iepriekšējās sērijās.
Un ar tiem brāļiem tie 3 keksi jau cīnās 2 sērijas, cik diez ilgi vēl viņi tur ņemsies. Varu saderēt ka nekāda īpašā cīņa nebūs... vai nu kāds atturēs, vai nu vienkārši atkal aizmuks.
Comon, vajag kādu iespaidīgu action beidzot!
Andiigais
Aug 12 2005, 19:06
QUOTE(JurCHiX @ Aug 12 2005, 18:21)
nekas īpaš 146 sērijā.. viss tiek vilkts garumā, tas ir acīmredzami. Vispār izskatījās bik tākā mākslinieki pamainījušies vai kas.. tāda mazliet mystery noskaņa bija (sarkanas debesis, tumša kage istaba, zibens utt...) nekas tāds netika manīts iepriekšējās sērijās.
Un ar tiem brāļiem tie 3 keksi jau cīnās 2 sērijas, cik diez ilgi vēl viņi tur ņemsies. Varu saderēt ka nekāda īpašā cīņa nebūs... vai nu kāds atturēs, vai nu vienkārši atkal aizmuks.
nu cik sapratu, tad pati hokage devaas piekaut tos brachkas... taa kaa tur kau kas tomeer notiks (cerams)
QUOTE(JurCHiX @ Aug 12 2005, 19:21)
jaa, pa to jauno misteerisko stilinu, pretty nice! taada patiikama noskaņa
(man) varbuut vienkaarshi tur bija neliels negaiss, jo pectam atkal gaishs.stilaa
Kikyou
Aug 16 2005, 11:44
Ehh... šīs nedēļas naruto nemaz neesmu vēl novilkusi. Domāju - vilkt, nevilkt... beigās izdomāju - nevilkšu. Gaidīšu līdz nākamai ceturtdienai. Varbūt, ja noskatīšos 2 sērijas pēc kārtas, liksies, ka tur nestiepj gumiju...
CirvjaKaac
Aug 17 2005, 00:36
Pēdējās 3 sērijas ij nemaz neskatos - vienkārši ātri izbraucu cauri, un noklausos endingu. Neciešu tos fakinos fillerus.
Šitāds Naruto nekam neder...
haha, viena filleru arka cauri, naakamaa saakas :S
dazhi kadri gan shajaa specialaa nebija peljami.
yorsa-kun
Aug 18 2005, 16:23
Ei galiigs, taadus kadrus vajag vairaak^^ un kaa man pazinja teica ar taadaam tehnikaam kaadas vinjiem tur ir Naruto sen jau buutu paarveerties par Sousuke un iebaa*** Sakurai po samuju CHAKRU^^
ashwing_c
Aug 18 2005, 16:52
QUOTE(Yume @ May 22 2004, 01:13)
Njaa, bet ar DC ir taada probleema, ka tur to visu varees dabuut riktiigi peec seerijas paraadiishanaas...
Un vispaar..."Viss musu dziivee ir relatiivs"...
Well life is like that it is filed with things that we may or may not understand.Like the saying gouse "Chracter is what we are in the dark".We only show what we really are by just hidding your secrets.
ah, noskatiijos 147 un 148 epu, vispaar shiis abas man patika. mizuki protams apmeta zandales. 148 protams viss galveno kaat sakaraa ar hinatu un naruto(buus taads romantic kadrins, ko vispaar no naruto necereeju sagaidiiit!)
Kagome
Aug 19 2005, 19:36
es iisteniibaa nebiju doaajusi ka buus 2 seerijas kopaa, bet neko sliktu nevaru pateikt pa shiim 2 seerijaam, gaidu naakamo seeriju
Kikyou
Aug 19 2005, 21:29
Šoreiz man iznāca 3 sērijas pēc kārtas skatīties.
146, 147... boring... Tas filleris man pats par sevi vislaik garlaikoja paldies dievam, ka beidzās. -.-
148 - jauns filleris, bet izskatās, ka varētu būt labāks par iepriekšējo. Ja Naruto un Hinata vienā teamā, tad jau arī kādu comedy var izvilkt. XD
dmonster
Aug 23 2005, 15:06
Izdomāju papostot, ja jau visiem vārdi aptrūkušies.
Redz kā Hinata arī beidzot samācījusies skilus. Patiešām izskatās pēc jauka filera. Kaut kā 148 sērijas sākumā izskatījās, ka šis filleris būs baigi comedy, bet (daļēji tā ir) pašās beigās, kad bija redzami tie keksi, kas arī mēklē to kukaini sāku saprast, ka būs arī kārtīga porcija action/fighing (BEIDZOT!!!).
s.cks! galiigi garaam, kaa man reibjas kad galveno personaazhu uztaisa tizlu! Shitais filleris nu galiigi garaam, nepatiik.
CloudX
Aug 27 2005, 22:21
Nu nez s.cks vai nesucks ,bet shitais fillers ir interesants manuprāt ,jo mūs nedaudz iepazīstina arī ar citiem čariem ,nevis tikai ar Naruto un Saski un viņju pagātnēm (now thats suc.s).
atkal naruto naw nekaa!
booring!! hinata tiek nolaupiita, blaa-blaaa! ak jaa, vini atrada to tizlo vaboli. bet varat necensties vilkt sho epu(un teereet lieki laiku) pilniibaa pietiek ar to ka vini atrada vaboli un hinata tika nolaupiita.
....Geez....
Sērfijs
Aug 29 2005, 18:07
Šis fillers nav nemaz tik slikts, ja godīgi, tad vienīgais, kurš man nepatika bija tas, kur to skrējēju apsargāja - that filler sucked a**.
Kikyou
Aug 29 2005, 19:10
Eh, tas jau vēl nav viss...
Dzirdēju, ka pēc šitā fillera būs VĒLVIENS filleris.... @_@
QUOTE(Ichno-sama @ Aug 29 2005, 17:14)
atkal naruto naw nekaa!
booring!! hinata tiek nolaupiita, blaa-blaaa! ak jaa, vini atrada to tizlo vaboli. bet varat necensties vilkt sho epu(un teereet lieki laiku) pilniibaa pietiek ar to ka vini atrada vaboli un hinata tika nolaupiita.
....Geez....
Gribētos nepiekrist. Šī sērijas likās īpaši intresanta neskatoties uz to ka tur nebija nekādas cīņas. Katrs chars parādīja savas spējas un prātu (izņemot Naruto) lai atrastu tādu niecīgu būtni kā vaboli. Un vispār beidzot tiek rādīta Hinata! nu jau pēdējās 3 sērijas, un tas ir patīkami =)
uz taas pashas nots, naruto nepamana, ka uz vinja pusi lido kunai un kaadam citam naakas vinju glaabt no debiilas naaves. neizsakaami kaitinoshi. Atkal man Naruto gribaas saliidzinaat ar Bleach.
Gribētos nepiekrist. Šī sērijas likās īpaši intresanta neskatoties uz to ka tur nebija nekādas cīņas. Katrs chars parādīja savas spējas un prātu (izņemot Naruto) lai atrastu tādu niecīgu būtni kā vaboli. Un vispār beidzot tiek rādīta Hinata! nu jau pēdējās 3 sērijas, un tas ir patīkami =)
nu itkaa jaa, bet vai tad vini jau gana sevi naw pieraadiijushi 149 seriju garumaa?
grrr! gribaas jaunu opening clip. vecais apriebies! mans taa arii nesaprata vai taa milziigaa vabole bija, vai nebija taa ko vini mekleeja?
Man viens jautajums par agrakam serijam neka tas kas paslaik tiek apspriestas. Lieta tada ka esmu ticis pie 65 serijas un tur nezkapec ir dazas izmainas personazu izskata kuras man loti nepatik vai ta bus visas turpmakajas serijas?
kas ir tagad peedeejaa seerija un kur var dabuut torentu, man kautkaa vairs nesokas ar atrashanu
Church
Sep 10 2005, 13:24
QUOTE(alt @ Sep 10 2005, 11:52)
kas ir tagad peedeejaa seerija un kur var dabuut torentu, man kautkaa vairs nesokas ar atrashanu
imho vislabaakais unified anime/manga torrentu announces trackeris buutu tokyotosho.com. ievadi tur seerch logaa naruto un aidaa, piraatisma juurinjaa. ;>
ImO
Poslednie serii konkretno !! s.ck !!
Church
Sep 10 2005, 23:05
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 10 2005, 15:08)
atshkjiriibaa no tokyotosho baka-updatees neraada torrentlinkus licenzeetajai animej.
Baka-u raada gan licenzeetaas animes. Animesuki.com neraada.
Kikyou
Sep 11 2005, 23:32
Hahhahaha šitās nedēļas sērija bija laba. XDDD Kārtējais fakesub. :3
huh, nedomaaju ka tas laiks pienaaks bet...
man naruto ir liidz kaklam man vienalga kas tur ar viniem taalaak notiks.
datoraa nepako stav, dzesiisu araa.
150 epa taa neko, but for me- booring!
Shoune
Sep 12 2005, 21:18
ha ha tagad naruto, tapat ka DBZ viss ievilksies lenam un lenam MURGS! =(
nespeeju beigt bazhiities, ka liidz gada beigaam vinji laidiis fillerus... jau naakamais filleris cauri, jauns saakaas :S
Kagome
Sep 17 2005, 16:20
ehh, noskatiijos 151.seer, skatiities vareeja, bet naakamaa seerija atkal filleris *damn
* , bet ko naruto veel var sagaidiit, kaa tikai, filleri filleri un veelreiz filleri
Nja.. filleris būs jauns.. bet vismaz tur būs Lee... Varbūt beidzot kādu iespaidīgu cīņu ar varēs sagaidīt.
Bet nu tas gan bija stulbi - pēdējās piecas sērijas izbojāja Naruto purkšķis. Stulbums kautkāds. Tik pat labi viņas varēja nerādīt. Nu bet vismaz Hinatai tika pievērsta vairāk uzmanība. Tas priecē.
CirvjaKaac
Sep 17 2005, 16:35
Naruto pēdējo sēriju trulums un paredzamība liek man šo animi izsvītrot no iknedēļas novelkamo saraksta... līdz beigsies filleri
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 17 2005, 17:35)
Naruto pēdējo sēriju trulums un paredzamība liek man šo animi izsvītrot no iknedēļas novelkamo saraksta... līdz beigsies filleri
hmm, filleri te var buut liidz briidim kad rezisori beidzot saaks raadiit kas notiek peec 2 gadiem.
+Chibi+
Sep 17 2005, 22:15
Ielīdu ar cerību, ka būs sajūsmināti bļāvieni "Jā, jā, nav viars filleru", a ņi figa... Eh. *iet lasīt mangu*
Kikyou
Sep 17 2005, 22:41
Es kautkur dzirdēju, ka filleri itkā pēc kādām.. emm... 3-4 nedēļām beigsies. =_= Bet tikpat labi tās var būt kārtējās baumas...
animeec
Sep 17 2005, 23:58
ehmmm, laikam stulbs jautajums bet kas ir fiileri??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.