sasuke321
Feb 16 2005, 15:51
suudi taadi ko vinni domaa naruto licenzee stulbie amerikaanni
Nomierinieties un izlasiet šo AnimeSuki paziņojumu:
On February 15th ShoPro Entertainment announced it was appointed the main licensor for Naruto in the USA. This has lead many to claim Naruto has been licensed. However AnimeSuki sees ShoPro only as a middle-man and not an anime company which releases anime themselves. As such we're not marking it licensed yet. Please note that this situtation may change at any time. Also the ShoPro "license" means Naruto is now much more likely to be licensed in the US, especially by VIZ.
( to clearify: this means ShoPro can now sell the rights to Naruto to another US anime company and until they'll do, we consider Naruto still unlicensed )
Taka: "In Cartoon Network's Upfront presentation for 2005 Naruto was announced to air in the third quarter." Tas noziimee, ka ir licenzeets un tur vairs nav nekaadu spekulaaciju.
Jap, tieši to tiko izlasīju.
Mha, bet nu... es nemaz negribu zināt kā viņi to visu Nocenzēs, to taču skatīsies nabaga amerikāņu bērneļi, ar aptaukotām smadzenītēm, nekādas vardarbības.
Nez kas no tā sanāks?
Kikyou
Feb 17 2005, 00:11
Nu ko... vienīgais var cerēt, ka viņi vismaz nenomainīs čariem vārdus... >.>
UU, uz to mnemaz neceri. Paskaties kaa visu paareejo izkroplija, kaadi tur var palikt jautaajumi?
Kikyou
Feb 17 2005, 01:14
Nu Inuyashā tomēr čaru vārdus nepārmainīja (kas daudziem amerikāņiem likās Oooo~ tizli!)...
Nu katrā ziņā... kamēr Naruto par Džonu nepārsauc un no nindzas neuztaisa kulināru vai kautko citu izglītojošu un nevardarbīgu gan jau vēl būs viss ok...
Vaardi pilniigi noteikti buus amerikaaniski. CN visiem seriaaliem ir amerikaaniski vaardi.
+Chibi+
Feb 17 2005, 11:42
............. un nebūs nekādu Sexy no Jutsu, un Haku noteikti būs sieviete, jo amerikāņiem nepielex, ka viņš vienkārši izskatās sievišķīgi.
Un nebūs nekāda "Sasuke~kuun" no Sakuras, eh. Un, protams, no bloood.....
Es tik' domāju, ja viņi visi ir tik nenormāli anti-violence, ko tas viņi FMA rāda.... Pusi izgriež ārā or smth?
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 21:41)
Jap, tieši to tiko izlasīju.
Mha, bet nu... es nemaz negribu zināt kā viņi to visu Nocenzēs, to taču skatīsies nabaga amerikāņu bērneļi, ar aptaukotām smadzenītēm, nekādas vardarbības.
Nez kas no tā sanāks?
Izcenzēs Jumīt, izcenzēs...
Dragonball izcenzēja, Sailor Moon cenzēja, Gundam Wing pa dienu gāja cenzēts.
Viņi zina kā pasargāt savu bērneļu smadzenes no vardarbības.
Shinobi-sama
Feb 17 2005, 13:19
emm bet tam visam ir varbuuteeja gaishaa puse.. lai arii cenzeets un ar anglju dubu.. tas viss vareetu tikt raadiits latvijaa
.. ne aatraak kaa nakoshgad.. jo latvijas televiziijas miil dirsaa liist un paarpirkt to kas ir superpopulaars amiraakaa... pokemonus, digimonus, bayblade.. tachu paarpirka. .tie visi bija beernu shovi kam bija explosiiva popularitaate... taakaa nebusu briinusm ja arii latvijaa raadiis.. es tik taa meegjinaaju pozitiivo saskatiit
Ja kaadu interesee, mani neintereseetu, jo taapat gaidiishu AonE, tad esat informeeti ka DB ir izlaidushi Naruto 122 seriju, kuru var dabuut caur vinju irc kanaalu vai torrentiem
sheit.
Runaajot par 122 seeriju - nu, kaa tad patika? Man likaas ka baigi aatri viss paiet un nevareeju noticeet, kad beigas jau klaat. Shikamaru baigi ilgi domaaja kaa tur to veceni uzveikt...
+Chibi+
Feb 17 2005, 23:47
Aatri kaut kas jaaidzeeshm, lai vareetu noskatiities...
Baigi interesanti, ko tur animee sataisiija...
Ito no Kazuki
Feb 18 2005, 21:11
Woot, 122 sērija - Šikijs saliek Artēmijam Faulam 5:1, nu tādas smadzenes, nu tāāāādā dzelžaina loģika un pareģošanas spējas - taisni jāizkūst
Ir jau ir viņš Numero Uno...Grābstīgās, perversās ēnas never die ^^ Un flute-girl otrajā satdijā pat neiskatījās completely hideous...Bet 123 sērija jāgaida - mīļais Fuzzy Eye-Brows Returns! *likteņa simfonija*
QUOTE(Ito no Kazuki @ Feb 18 2005, 21:11)
Woot, 122 sērija - Šikijs saliek Artēmijam Faulam 5:1, nu tādas smadzenes, nu tāāāādā dzelžaina loģika un pareģošanas spējas - taisni jāizkūst
Ir jau ir viņš Numero Uno...Grābstīgās, perversās ēnas never die ^^ Un flute-girl otrajā satdijā pat neiskatījās completely hideous...Bet 123 sērija jāgaida - mīļais Fuzzy Eye-Brows Returns! *likteņa simfonija*
Kas visiem ir ar taam graabstiigajaam eenaam, man choms shodien noskatiijaas un izteica tieshi taadu pashu komentaaru
Un mees ar draugu bijaam vienispraatis, ka vinja ir smukaaka 2 liimenja stadijaa, nekaa normaali.. Ganguro
Ito no Kazuki
Feb 19 2005, 00:01
Bet ir arī grābstīgās, comon, they slid accross her crotch and stopped at the bosom
Un visi zina par Shikamaru novirzēm...Iedzimtais jutsu my foot - aizbildināšanās, aizbildināšanās...
Kikyou
Feb 19 2005, 00:13
Uii es jau kuro sēriju skatos un domāju par Naruto Kage-bushiniem. Ir jauki, ka viņš sevi māk kopēt un parasti visi kloni neuzbrūk reizē, bet vai tad vieglāk nebūtu čupiņ-krājas no jutsu (nosmacētu jau stabili
)? o_0
Mja... nākamreiz Rock Lee atgriežas (vai tā vismaz likās, pēc next episode preview)...
Mans brālis būs sajūsmā.
QUOTE(Kikyou @ Feb 19 2005, 00:13)
Uii es jau kuro sēriju skatos un domāju par Naruto Kage-bushiniem. Ir jauki, ka viņš sevi māk kopēt un parasti visi kloni neuzbrūk reizē, bet vai tad vieglāk nebūtu čupiņ-krājas no jutsu (nosmacētu jau stabili
)? o_0
Mja... nākamreiz Rock Lee atgriežas (vai tā vismaz likās, pēc next episode preview)...
Mans brālis būs sajūsmā.
Konohas zaljais briesmonis... tas kekss ir baigais monstrs... vaidzeetu buut smukai kaujai
Shinobi-sama
Feb 19 2005, 14:32
http://www.gotwoot.net/torrents/[AonE]_Naruto_122_[53271409].avi.torrent
deBUGa
Feb 19 2005, 20:26
QUOTE(Kikyou @ Feb 18 2005, 23:13)
Tad jau peec kaadaam triis-chetraam epizodeem saaksies
riktiigaas izpriecas, kad ieradiisies... gan jau redzeesiet...
P.S. Ar nepacietiibu gaidu...
he... jau ilgu laiku atpakalj ieskatiijos mangaas un redzeeju, kas tur taalaak notiks. Es ar gaidu ar nepacietiibu kaa paliigi izskatiisies animee...
+Chibi+
Feb 20 2005, 22:46
KO ROCK LEE TUR VISPĀR DARA??? Ej prom, puis, ej prom!!! Nemaisies pa kājām! Klibiem cilvēkiem jāsēž mājās un jāsmērē kājas ar Dolobene! Heh, bet Sasuke drīz izlīdīs.... Ui, kāds action, nevar, nevar sagaidīt...
Lasīju mangu un domāju, cik labi tie faiti būs animē...
Kikyou
Feb 20 2005, 22:51
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 20 2005, 21:46)
Heh, bet Sasuke drīz izlīdīs.... Ui, kāds action, nevar, nevar sagaidīt...
o_o; Kamdēļ gan man liekās, ka dažiem, kas mangu nelasa, šitais teksts varētu nepatikt......... (kautgan man jau liekās, ka tas, ka viņš no tās mucas agrāk vai vēlāk izlīdīs ieelpot skābekli, tāpat pašsaprotams)
+Chibi+
Feb 20 2005, 22:56
QUOTE(Kikyou @ Feb 20 2005, 22:51)
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 20 2005, 21:46)
Heh, bet Sasuke drīz izlīdīs.... Ui, kāds action, nevar, nevar sagaidīt...
o_o; Kamdēļ gan man liekās, ka dažiem, kas mangu nelasa, šitais teksts varētu nepatikt.........
Es tev pilnīgi godīgi atzīšos, ka es NEESMU lasījusi to nodaļu mangā, ko tagad rāda animē, tādēļ tas, ka Sasuke izlīdīs, ir tikai mans pieņēmums, ņemot vērā to, kā kūp tas spainis. Un visu laiku rāda to spaini. Tātad - līdīs ārā. Citādi puika tur izcepsies, and that doesn't sound too promising.
Kikyou
Feb 20 2005, 23:07
Aa... sorry tad. xD Likās, ka tu spoilo. Forgive me? :3
A kooaaa, tev cepti papagaiļi nepatīk (reffer to the Lol:second comming thread)? D:
Nez... man jau sen būtu tajā mucā piegriezies sēdēt... u.u COME OUT, WILL YOU!?
Es tev pilnīgi godīgi atzīšos, ka es NEESMU lasījusi to nodaļu mangā, ko tagad rāda animē, tādēļ tas, ka Sasuke izlīdīs, ir tikai mans pieņēmums, ņemot vērā to, kā kūp tas spaini.
Yeah right.. ieprieksh tu apgalvoji preteejo...
Don't spoil!
Spectre
Feb 21 2005, 11:02
Actually shajaa zinaa manga man smagi labaak patikaas, tur nebija tik istiepti un ja es nemaldos, nu jau vini saak atkaapties no mangas atkal un saak baazt iekshaa visaadus fillerus. ZB jau .......... tomeer mans pirmais paregojums bija pareizs Naruto VS. Sasuke ap 125 seriju un uz 5 seerijaam fights
+Chibi+
Feb 21 2005, 20:34
QUOTE(Kikyou @ Feb 20 2005, 23:07)
A kooaaa, tev cepti papagaiļi nepatīk (reffer to the Lol:second comming thread)? D:
Cerams, vish sadzirdees muusu pleedings!
123 seerija iznaaks shodien (22,23 februaarii) !! Gribu redzeet, kaa tad Konohas zaljajam zveeram veiksies...
sasuke321
Feb 23 2005, 18:25
no kurienes juus kaccaajat naruto es personiigi eju caur narutofan.com
QUOTE(sasuke321 @ Feb 23 2005, 17:25)
no kurienes jūs kaccājat naruto es personīgi eju caur narutofan.com
Ja tu gribi pēc iespējas ātrāk tad tev ir jāsēž subotāju grupu irc kanālos jo tur parasti vispirms tiek palaisti jaunie faili uz viņu xdcc botiem, vai arī to pašu grubu bittorrent lapās un gaidīt kad tur būs, tādā veidā, ja būsi īstajā laikā pie datora, noteikti dabūsi pirms kādā citā lapā tiks ievietoti.
123 bija forsha seerija. Katram tagad savs pretinieks. Paarsmeejos par to kaa zveers piedzeeraas...
Mulkjiigi, bet nu, neslikta ideja- a natural at using "drunken fist"
cool. Next- Naruto vs. Sasuke
Kikyou
Feb 25 2005, 23:34
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 21 2005, 19:34)
QUOTE(Kikyou @ Feb 20 2005, 23:07)
Cerams, vish sadzirdees muusu pleedings!
Sadzirdēja! ;O; Pakaļdzīšanās aina tagad.
Drunken fist... kas ta būs nākamais? Sushi punch?
...Nē nu protams, ir jau tādi, kas domā "Pālī spēks", bet... o.o;
vispar jau uz 124 prew paradija, ka sasuke izlien
Takijs
Feb 26 2005, 18:00
Bus man ar janoskatas
Ito no Kazuki
Feb 26 2005, 20:56
Gaaah, pēdējā sērija bija viens milzu
teaser - Sasuka, gana marinējies, biedzot izlien un aizšaujas tālēs zilajās, bet Lee-kun cīņa pat vēl reāli nesākas...Bet lielas cerības uz nākamo sēriju - the might of the mighty Drunken Fist
Mjā, mayeb arī ar Kibu viss nokārtosies - mazliet apnīk tā viņa slapstīšanās pa upēm
Kikyou
Feb 27 2005, 08:14
QUOTE(Ito no Kazuki @ Feb 26 2005, 19:56)
Mjā, mayeb arī ar Kibu viss nokārtosies - mazliet apnīk tā viņa slapstīšanās pa upēm
...un maskēšanās par zaru, kas peld pret straumi.
Nē nu protams es saprotu, ir jau grūti laist 4 charus paraēli, bet... =/
Woohoo! 2 martaa pa TV Tokyo buus 124 seerija, bet apmeeram 3 martaa jau buus paartulkots
Ja tu veel neesi pamaniijis, tad Naruto katru nedeelju ceturtdienas riitaa jau ir pieejams. nav veerts katru nedeelju postot to pashu.
Vo vellos... paldies par info.. man jau likaas ka vinji tulko kad grib............
kaarleens
Mar 1 2005, 10:26
AARPRAATS šim topikam jau ir 40 lapas
sakarā ar to atļāvos nomainīt polu (vecais bija neaktuāls)
btw es nobalsoju par 2 variantu
deleted-ray
Mar 1 2005, 17:29
Es arii
Neesmu maniaks. 5dien iebrienu hubaa, novelku seeriju, paskatos un dziivojos laimiigi taalaak ")
Nu es gan maniaks... Gaidu katru naakamo seeriju kaktaa un grauzhu nagus... Traks var palikt ar shito gaidiishanu.
Man taa bija liidz kaadai 80 seerijai, tad jau fanaatisms paargaaja (liidz ar Bleach paraadiishanos)
Es ar par otro nobalsoju. Pārtraukt skatīties nevaru, vienmēr māc ziņkārībā "kas tālāk?". :3
A gribaas paartraukt skatiities?
Citreiz.
Naruto man uz cietā aizņem turpat vai 20gb.
Es jau labprāt izmestu ārā līdz kādai 120. sērijai, bet mājās ir
kāds, kas grib pataupīt visas sērijas... -__-
veel viena ceturtdiena, veel viena nosubota naruto seerija
shaubos, vai daudzi spees nociesties un nenokachaat mangu peec shiis epizodes..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.