Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Sigfa
... [..] tu vispaar shito topiku esi lasiijis?
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Jan 8 2005, 00:16)
... [..] tu vispaar shito topiku esi lasiijis?
*

Es ar gribētu zināt.... xD
Pirmajā sērijā Neji vispār neparādās.... o.o;
Rob_X
kaada veel topica lasiishana ??? vai vinsh vispaar ir anime redzeejis now that is the question! huh.gif

(aciim redzami ka nav) ph34r.gif
Spectre
Jaa p[alasiju te kaadu laicinu nebiju gaajis iekshaa skatos Naruto fani ir savairojushies happy.gif That's good!!!
Par downloadeeshanu tik tieshaam neiesaku aprobezhoties ar Bittornaado vai veel kaadu primitiivaaku torrentu klientu.
BitComet [manas atzinas staajaas par sho te]
Auzeus tas buutu otrais [tulit kaads blaus, ka shis ir labaaks]
Katram savs nestriideeshos.
Bet anyway novelkot vai openojot pa taisno torrent failinu taa saukto tracer failu vinsh automaatiski piedaavaas atkekseet ko gribi nokachaat un , ko negribi. tongue.gif
ANBU ar AONE atkal slinko driiz jau next epa es veel ieprieksheejo neesu redzeejis GRRHHHHH [Saapi mazinaaja jaunaa GSD epizode]
Kikyou
*bļauj* AZUREUS IR LABĀKS! @_@ laugh.gif

Gan jau fani būtu vairāk, ja Naruto nebūtu tik daudz sērijas. Ja piemēram, kāds grib pēkšņi sākt skatīties, aizies kāds laiciņš, kamēr tiks līdz 100-kurai tur sērijai....
deBUGa
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 13:48)
*
*piebiedrojas Kikyou... sāk lēkāt apkārt un skandināt līdz...* tongue.gif

Īstenībā nav ne vainas. Iesāku skatīties Naruto, kad seriāls bija ticis jau līdz 60-70 sērijai... vienā elpas vilcienā... it sevišķi tāpēc, ka dažas cīņas izstieptas pa vairākām sērijām...
Tagad aptuveni tādā pašā veidā skatos Inuyasha.
SheWr
QUOTE(deBUGa @ Jan 11 2005, 14:16)
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 13:48)
*
*piebiedrojas Kikyou... sāk lēkāt apkārt un skandināt līdz...* tongue.gif

Īstenībā nav ne vainas. Iesāku skatīties Naruto, kad seriāls bija ticis jau līdz 60-70 sērijai... vienā elpas vilcienā... it sevišķi tāpēc, ka dažas cīņas izstieptas pa vairākām sērijām...
Tagad aptuveni tādā pašā veidā skatos Inuyasha.
*

Jautaajums. Kur tu skaties seerijas?
deBUGa
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 14:23)
Jautaajums. Kur tu skaties seerijas?
*
Hmmm... dīvains jautājums... mellow.gif
nokačāju un skatos...
SheWr
??? blink.gif ???

Tad kaapeec tu skai ka iesaaki skatiities tad kad seriaals bija ticis liidz 60-70 seerijai??? Ja jau tu pumpee, kapee nepumpee vienkaarshi 1, 2, 3, 4, 5, 6, u.t.t. ?
deBUGa
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 17:35)
Tad kaapeec tu skai ka iesaaki skatiities tad kad seriaals bija ticis liidz 60-70 seerijai??? Ja jau tu pumpee, kapee nepumpee vienkaarshi 1, 2, 3, 4, 5, 6, u.t.t. ?
*
huh.gif Nu dyk tā i "pumpēju"... 1, 2, 3,... 64, 65,...
Sāku skatīties Naruto tikai gadu atpakaļ, kad bija iznākušas(izrādītas japānas TV/nosubotas/pieejamas iekš i-neta) jau 60 ar kapeikām sērijas un divās-trijās nedēļās "nopumpēju" un noskatījos visas... kopš tā laika reizi pāris nedēļās kačāju svaigi iznākušās...

P.S. Kāds pavecāks posts iz šā threada.
SheWr
Nu tad viss labi. biggrin.gif
Vienkaarshi kaa tu pateici seriaals, taa man ascieejaas ar seerijaam pa televizoru..
deBUGa
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 19:26)
Vienkaarshi kaa tu pateici seriaals, taa man ascieejaas ar seerijaam pa televizoru..
*
A vai tad nav? Pa Japānas TV anime arī rāda. smile.gif
SheWr
Ja man buutu japaanju televiizija, tad jau skatiitos... dry.gif

Kautkaadi aazieshu kanaali bija pa sateliitu, bet tie laikam korejieshu vai kiinieshu...
deBUGa
Mēneša pērle laugh.gif laugh.gif laugh.gif
QUOTE(SheWr @ Jan 12 2005, 14:07)
Kautkaadi japaanju kanaali bija pa sateliitu, bet tie laikam korejieshu vai kiinieshu...
*
Žetons... smile.gif
SheWr
woops! blink.gif !tuuliit izlaboshu... laugh.gif

Vismaz zhetonu dabuuju! biggrin.gif
gix
Es ar saku skatities kad bija kadas 60 serijas iznakushas, skatijos pa 10 epam dienaa dazhreiz, panaacu, un tagad katru nedelju 4dienas noskatos svaigaas!

P.S BITCOMET LABAKAIS
skabais
gribu spoileri

gan jau kads ari "lieto" Naruto manga

sobrid izskatas, ka lidz ar sito misiju beigsies serials - visus personazus pa vienam apvac..

zinu ka manga ir daudz talak notikumi uz prieksu ka ieks anime - ka ir? vai ir jasagatavojas seriala drizam beigam?
Sigfa
nu, kaadu laiku atpakalj bija filler epizodes, kas aizpildija lielu dalju taas starpiibas kas bijas starp anime un mangu, taakaa mangai nevaidzeetu buut paaraak taalu, bet man jaapiekriit skaabajam, ka izkataas, ka anime strauji tuvojaas beigaam.
Taka
ANBU-AonE beidzot izkasījās un izlaida 116-117
Sigfa
ok, varu iepriecinaat fanus: http://www.narutomania.com/forums/showthread.php?t=9217

izskataas, ka tik driiz viss nebeigsies tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(deBUGa @ Jan 11 2005, 15:16)

Īstenībā nav ne vainas. Iesāku skatīties Naruto, kad seriāls bija ticis jau līdz 60-70 sērijai...
*

es sāku skatīties, kad tikko bija iznākusi 99 sērija... heh... manāmi ātri izskrēju cauri... tagad tas notiek atkal, jo manas dzīvokļa biedrenes beidzot ir manis inficētas ar anime māniju un šonakt jau līdz 21 izšāva... diezgan labi - cilvekiem, kam anime nav kā skābeklis
gix
Nu, Naruto tak istenos savu Dream, un kljus par ciema vadoni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sigfa
es gan domaaju, ka vinjsh mirs beigaas mirs varonja naavee, un, lai vinju godinaatu, Naruto tiks iecelts par ciena hokage.
SheWr
Aaaa! Tie Naruto torrenti mani ievediis kapaa! Saakuma seerijas laadeejas ar atruumu 0kb/s - 3kb/s... Ar to neko nevar ielaadeeed! Man jau 2 dienas pumpeejas 3 seeriju paka, bet ticis esmu tik lidz 23%...Kaads nevar iedod vairaakus linkus uz kaadu torrent lapu kur ir saakuma seerijas pakaas pa 3...?
Taka
QUOTE(SheWr @ Jan 13 2005, 14:39)
Aaaa! Tie Naruto torrenti mani ievediis kapaa! Saakuma seerijas laadeejas ar atruumu 0kb/s - 3kb/s... Ar to neko nevar ielaadeeed! Man jau 2 dienas pumpeejas 3 seeriju paka, bet ticis esmu tik lidz 23%...Kaads nevar iedod vairaakus linkus uz kaadu torrent lapu kur ir saakuma seerijas pakaas pa 3...?
*

Varu par savu naudu nopirkt un ierakstīt n-desmit cd matricas, apsiet ar rozā lentīti, uzlikt uz sudraba šķīvja, un pie durvīm pienest...
SheWr
QUOTE(Taka @ Jan 13 2005, 16:30)
QUOTE(SheWr @ Jan 13 2005, 14:39)
*

Varu par savu naudu nopirkt un ierakstīt n-desmit cd matricas, apsiet ar rozā lentīti, uzlikt uz sudraba šķīvja, un pie durvīm pienest...
*

tu to vareetu? ohmy.gif

joks, joks...Es vienkaarshi prasu kur var dabuut linkus, ar normaala aatruma Naruto torrentiem? Tagad man liekas ka pat labaak buutu pa vienam ....
kaarleens
uj ku lab special jaunaa gadaa izdevies
naruto caur torrentu javelk domaaju tikai sheit http://a.scarywater.net/anbu/ ja gribi normaalu kvalitaati savaadaaku alternatiivu domaaju nav cool.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jan 13 2005, 09:18)
es gan domaaju, ka vinjsh mirs beigaas mirs varonja naavee, un, lai vinju godinaatu, Naruto tiks iecelts par ciena hokage.
*

noup. es domāju, beigas būs a la "to be continued". Mēs tā arī neuzzināsim, kas ar Naru - kun notix. "Un tā viņš piedzīvoja vēl daudzas misijas..."
SheWr
QUOTE(kaarleens @ Jan 13 2005, 20:25)
uj ku lab special jaunaa gadaa izdevies
naruto caur torrentu javelk domaaju tikai sheit http://a.scarywater.net/anbu/ ja gribi normaalu kvalitaati savaadaaku alternatiivu domaaju nav  cool.gif
*

tos jau ar meeginaaju pumpeet, bet aatrums bij 3kb/s
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 13 2005, 21:46)
noup. es domāju, beigas būs a la "to be continued". Mēs tā arī neuzzināsim, kas ar Naru - kun  notix. "Un tā viņš piedzīvoja vēl daudzas misijas..."
*

par taadiem izgaajieniem cilveekus buutu jaashauj. taa normaalu seriaalu nevar nobeigt!
SheWr
QUOTE(Sigfa @ Jan 13 2005, 20:57)
noup. es domāju, beigas būs a la "to be continued". Mēs tā arī neuzzināsim, kas ar Naru - kun  notix. "Un tā viņš piedzīvoja vēl daudzas misijas..."
*

par taadiem izgaajieniem cilveekus buutu jaashauj. taa normaalu seriaalu nevar nobeigt!
*

jaa...taa jau buutu cilveeku spiidzinaashana. Un tad fani domaas ka tas noziime ka turpinaajums buus kaut kaadaa jaunajaa sezonaa...Un taa uzticiigi gaidiis, lai smagi viltos. Tad jau labaak lai vins mirst kaa varonis un kluus par hokage...
gix
Nekaa TAADA tajas ANBU nava, esmu skatijies visaadas, un nu nekada dizha kvalitate nava, es skaot DB relizes un redzu vinjas jau 4dienas ritaa, ta ka...
man nav laika gaidit nedelju uz kaut kaadu mistisku ANBu, kursh nepavisam neatshkjiras!
naruto tapat ir orandzhs, teksts ir izlasaams, un serijas nemainas no taa!
Rob_X
QUOTE(gix @ Jan 13 2005, 21:08)
Nekaa TAADA tajas ANBU nava, esmu skatijies visaadas, un nu nekada dizha kvalitate nava, es skaot DB relizes un redzu vinjas jau 4dienas ritaa, ta ka...
man nav laika gaidit nedelju uz kaut kaadu mistisku ANBu, kursh nepavisam neatshkjiras!
naruto tapat ir orandzhs, teksts ir izlasaams, un serijas nemainas no taa!
*

Runa iet nevis par video kvalitaati, bet par subtitru kvalitaati. Un seerijas ljoti stipri mainaas no taa! dry.gif
+Chibi+
QUOTE(SheWr @ Jan 13 2005, 22:03)
QUOTE(Sigfa @ Jan 13 2005, 20:57)
*

*

jaa...taa jau buutu cilveeku spiidzinaashana. Un tad fani domaas ka tas noziime ka turpinaajums buus kaut kaadaa jaunajaa sezonaa...Un taa uzticiigi gaidiis, lai smagi viltos. Tad jau labaak lai vins mirst kaa varonis un kluus par hokage...
*

dry.gif Es negribu, ka viņš mirst... Pat kļūstot par hokage... Protams, tur nav jābūt puķītēm un saulītei un putniņiem beigās, bet galvenā varoņa nāve... Hm... Un tad Sasuke palix dzīvs un turpinās viņa "labos darbus"? Ha hah, don't make me laugh.
Drīzāk Sasuke mirs. Heh. Un Naruto drausmiigi izbesīsies un uztaisīs tādu jutsu, ka visiem atkārsies žokļi un nospiedīs kāju pirxtus, un Naruto automātiski kļūs par 6th Hokage! tongue.gif Un Sakura aizbraux uz ziemeļiem un nekad neatgriezīsies, hah hah. rolleyes.gif
Sigfa
Sasuke arii mirs beigaas. Paraujot liidzi savu brachku- Itachi.
+Chibi+
es jau pilnīgi redzu, kā Sasuke nogalina Itachi, pats ir nāvīgi ievainots un mirdt, saprotot, ka dzīvei vairs nav jēgas.. Un Naruto raud. Heh. Bet Sakura ir izmeļos un neko nezina, hē hē.
Spectre
ANBU un AONE - taa ir kvalitaate esu speciaali palureejis paaris same seerijas no dazheediem suberiem, nu jeega man likaas bija vislabaak ANBU un AONE pateikta, paareejiem klibo, tu man pasaki ka peekshni izleca databyo un subo uz 3 valodam pa 1 nakti un better kaa ANBU kuri jau turaas ui kaa pasen (saliidzinoshi peec darbiibas laika).
SheWr
Hehe. Beidzot noskatiijos pirmaas 10 seerijas. Nu jaasaka, ka shis ir vienkaarshi geniaals anime. Sit pushu inuyashu. Visvairaak man patiik Sensei Kakashi (sakiet luudzu ja vaards ir kautkaa nepareizs, jo es skatiijos jap. valodaa ar Ger. subtitriem, taapeec iisti neiegaumeeju vinja vaardu...paareejie vinji visu laiku sauc taa pat tikai par Sensei...)
Shinobi-sama
QUOTE(SheWr @ Jan 14 2005, 15:08)
Nu jāsaka, ka šis ir vienkārši geniāls anime. Sit pušu inuyashu.
*

*vaartaas smieklos* - kurā vitā var pievienot vārdu "ģeniāls" šai anime'j..

Kakashi Hatake
Sigfa
mnjaa, man jaapiekriit shinobi... vaards "gjeniaals" nav iisti vietaa... es teiktu, ka shii seriaala veidotaaji maak piesaistiit un notureet skatiitaaja uzmaniibu...
SheWr
Nu ziniet...katram ir savs viedoklis. Es uzskatu ka tas ir geniaals, tas ka jums tas neliekas tik labs, neliks man mainiit savas domas... wink.gif
Sigfa
stuurgalviiba ir laba liidz briidim, kad taa saak robebezhoties ar stulbumu...
SheWr
QUOTE(Sigfa @ Jan 14 2005, 18:28)
stuurgalviiba ir laba liidz briidim, kad taa saak robebezhoties ar stulbumu...
*

>_< .... Un kur tad ir stulbums, ja tev vienkaarshi kautkas patiik...? No kura laika viedoklis ir kautkas stulbs...?
Sigfa
kuraa vietaa es saku, ka viedoklis ir stulbs? Iemaacies lasiit. Es tev saku, ka tavs viedoklis ir stipri nepamatots... vispaar, neesmu dzirdeejis nevienu argumentu no tavas puses, kapeec naruto buutu kas labs, vai kaa tu saki, gjeniaals.
SheWr
QUOTE(Sigfa @ Jan 14 2005, 18:41)
kuraa vietaa es saku, ka viedoklis ir stulbs? Iemaacies lasiit. Es tev saku, ka tavs viedoklis ir stipri nepamatots... vispaar, neesmu dzirdeejis nevienu argumentu no tavas puses, kapeec naruto buutu kas labs, vai kaa tu saki, gjeniaals.
*

Piedod, es nezinaaju ka man katra doma jaapamato... Teiksim taa - Man vienkaarshi patiik shis originaalais stils.
Sigfa
zini, cilveeki meedz pamatot savu viedokli, ja vinjiem kaads oponee... nu labi, pietiks offtopikot.

Eniiveij, man taa peedeejaa seerija bish nepatika... nekaa taada specifiska ko atmineeties. Labaakais pagaajushaa seerijaa bija naakamaas seerijas preview. Vareetu iisteniibaa buut taa, ka shii seerija bija ievads naakamajai notikumu arkai... hmm.
Shinobi-sama
Seriaalu par gjeniaalu saukt buut absoluutaakais greeks un taa runaat speej tikkia taadi kuriem redzeeto anime skaits ir uz vienas vai vairaakas roku pirkstiem skaitaams.. ka arii pashu redzeeto anime saturs liktu shaubiities par to saturu ja Naruto tiek uzstuteets everestaa...
Naruto diezgan interesanta ziepene kura speej piesaistiit masas ar to ka tur diezgan labi ir savienots action elements ar story.. un sizhepts ir izstiepts tik taalu(vinji pieljaava kljuudu ar pirmo battle uz tilta un turpmaak censhas laboties) lai tautas mas gribeetu redzeet arii nakamo epu.....

pag pag tu noskaties pirmaas 20-epas.. un sapratiisi par stiepshanu
Taka
Stiepts, stiepts, stiepts, stieeeeeeepttttttttttttttttttttttttttttssssssssssssss sad.gif
Ito no Kazuki
Nu jā, animatoriem arī maizīte jāpelna happy.gif

118 sērija mani sarūgtināja biš' - biju cerējusi uz kārtējo to the death maču, domās jau aizlūdzot par Kibas dvēseles mūžīgo mieru...Te tev nu bija...Bet Orochimaru agonizējošā dušā iešana gan bija lols laugh.gif Also, the mystical and rather cute new character cool.gif

Šodien, pēc apgrūtinošās matemātikas olimpiādes, mēs ar Aty-sanu (kura jpr anonīma klīst pa otaku - come out, darling wink.gif ) biš paspriedām par so-called ideālajām beigām - viscukurīgākais varaints bija neizšķirta cīņa starp Naruto un Sauke-kun, kurai sekoja laimes pilna love-life - Sasuke+Sakura un Naruto +Hinata...Vai arī Sasuke+Naruto un Sakura+Hinata, pa vidu vēl kaut kur Lee...precīzi neatceros biggrin.gif But šaubos, vai būs baigā nost miršana...tas gan būtu delicious, bet man aizdomas, ka tiešām būs TBC - but, then again, man nav iebildumu, ja visus punktus uz i tā arī nesaliek...jau pierasts *yawn*
Kikyou
Tagad tikai atliek gaidīt 119.... 118. atstāja mani bez cīņas ._. *pukojās*
Nee, nee, Kazuki, tu ar' mangu nelasi? o.o

Anyway; par to tēmu ko jūs te iesākāt.... Protams, pati šī anime itkā nav nekas īpašs. Cik reizes neesmu pukojusies par to ka tās sērijas pārāk izstieptas, bla bla... bet nekad vēl nēesmu apsvērusi domu beigt skatīties... xD
Bet varbūt nevajag šmorēt tam Shrew galvā, ka "Akdievs, tur tak nekā nav!"... gan jau ar laiku tāpat to sapratīs... Vai arī varbūt nē. Domas atšķirās, kā nekā... Laiks rādīs.... xD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.