Ito no Kazuki
Jan 15 2005, 22:50
Nep, es esmu pasaules slinkākais mangas lasītājs...ja nav shonen ai, tad vispār nafig
Nez, man Naruto patīk...Tie tēli kaut kā tuvi kļuvuši...But, then again, man patīk arī Shaman king...*krata pirkstu - nemācieties no kazuki sliktās gaumes*
+Chibi+
Jan 16 2005, 20:12
QUOTE(SheWr @ Jan 14 2005, 19:47)
QUOTE(Sigfa @ Jan 14 2005, 18:41)
kuraa vietaa es saku, ka viedoklis ir stulbs? Iemaacies lasiit. Es tev saku, ka tavs viedoklis ir stipri nepamatots... vispaar, neesmu dzirdeejis nevienu argumentu no tavas puses, kapeec naruto buutu kas labs, vai kaa tu saki, gjeniaals.
Piedod, es nezinaaju ka man katra doma jaapamato... Teiksim taa - Man vienkaarshi patiik shis originaalais stils.
Hei, hei, chill out, guys! Ko jūs piesienaties vārdiem?
Katrs cilvēks vārdos ieliek citu nozīmi, nedrīxt uzreiz lēkt virsū tikai tādēļ, ka vienam ģeniāls ir kaut kas ļoti labs un piesaistošs, bet otram kaut kas devine.
necilaa vecus suudus, ka nesaak smirdeet.
+Chibi+
Jan 16 2005, 23:16
*zips mouth*
kaarleens
Jan 17 2005, 09:16
vispaa cik reiz man ir bijusi ideja nevilkt jaunaas reliizes pagaidiit ka iznaak 10 -20 epas ko neesmu redzeejis un tad skatiities bet nu nekaa vienmeer novelku jaunaas ehh par to gjenilitaate nu naz man naruto ir shausmiigi kontrastains ir briizhi ka zhoklji mezhgjaas no zhaavaashaanaas ir akala ka ir shausmiigi intresanti un ir ka 0 emocijas vispaa domaaju shovs janoskataas liidz galam un tad jaaspriezh vai ir vai nav gjeniaals nu katraa zinjaa vinsh ir pelniijis vismaz cienju par to ka ir pati populaaraaka interneta anime nu jau gadus 1.5 - 2
Spectre
Jan 17 2005, 12:40
Jap Jap jaapiekriit karlitosam shii ir anime uz kuras es veicu savu pirmo ANIME maratonu .... alll respect, pateicoties Naruto es arii kluvu par aniem addict cilveecinu nezinu ja nebutu naruto iespeejams tas process buutu bikiit ilgaaks, naruto to visu paatrinaaja.
P.S. par Filmu nekas nav dzirdeets .... ????????
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:30
kaut kādā mistiskā veidā es no kāda dotajā mirklī to filmu velku caur DC++... Es pat neatceros, ka būtu ielikusi to downloados, bet tas tā..
visticamaak feiks. Nekur neesu redzeejis, ka kaadi saberu buutu izlaidushi filmu.
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:36
Es ar tā domāju... Būšu ar kādu direktoriju kopā ievilkusi...
Spectre
Jan 18 2005, 23:04
Nuuu peec filmas izlaishanas vairaakaas vietaas paradiijaas vienas pat bija DVD-R tipash bet nu viss bija feiks ........ SOB
+Chibi+
Jan 19 2005, 00:56
+Chibi+
Jan 19 2005, 18:16
Hah hah hah hah hah!!!!Labi, esw emsu nomierinājusies. Kāds zina, cik garš ir tas mūvijs? Jo ja ap 40 min, tad man nav nekāds feiks.....
naruto muuvijs ir ap 2h cik zinu.
deleted-ray
Jan 19 2005, 19:00
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 19 2005, 18:16)
Labi, esw emsu nomierinājusies. Kāds zina, cik garš ir tas mūvijs? Jo ja ap 40 min, tad man nav nekāds feiks.....
Visticamaak tu velc kaadu bonusa muuviku (ir taadi paariits pa 40min)
Eeeh. Noskatiijos beidzot pirmaas 19 seerijas. Nu man taa vilkshana garumaa neko netrauceeja , jo man ir stabila vieta no kurienes pa vienai seerijai, aatri velku. Nu man ljoti patika taa kauja uz tilta. Beigaas jau asaras pa aciim spiedaas laukaa...
Hmm, nu es tagad velku kautkaadus mistisskus naruto OVA... riit pazinjoshu kas tie taadi...
Kikyou
Jan 20 2005, 00:36
Oi pagaaaaa.... vai tad tie nav tas pats kas Naruto Jump Fest? o_o;;
Cik es dzirdēju, anyway...
Ir
Naruto JumpFesta 2003=Naruto OVA1
Naruto JumpFesta 2004=Naruto OVA2
Juceklis manuprāt cēlies no tā, ka to nupat abus izlaida arī ANBU-AonE un nosauca par Naruto OVA1-2
nu, prikols ir tur, ka ir paraadijies ari OVA 03...
... droši vien JumpFesta 2005
QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 18:46)
... droši vien JumpFesta 2005
bwee, vinji izlaboja- aciimredzot bija kljuuda scarywateram
es jau sapriecaajos, ka 3 OVA, bet izraadaas, ka otraa.
Spectre
Jan 21 2005, 18:14
Jap jap deiomzheel jaasaka ka ne OVA 3 ne Muuvijs nekur joprojaam nav paaraadiijies [SOB], a juceklis radaas tur ka ANbu ar Aoni beidzot izlaida un veel iznaaca OVA 2 [Jumpafesta 2004] DVD versija - luuk arii buutu visa lielaa misteerija un taas atrisinaajums ir anyway VELKAM
+Chibi+
Jan 23 2005, 01:11
bāc, 119 sērija bez faitiem..... >.< I mean - kuru interesē, ko Šika domā par saviem teammates?
Fight, fight, fight!!!!
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 23 2005, 01:11)
bāc, 119 sērija bez faitiem..... >.< I mean - kuru interesē, ko Šika domā par saviem teammates?
Fight, fight, fight!!!!
tas jau ir... ok...
Taa lieta saucas Character Development un ir vajadziiga katraa animee, piemeram, tikko Bleach 15 serija bija galigs fufels bez jebkada action, ja nenem vera komiskos gabalus kaa dveseles aizvietotaju ar beisbola nuju.... khm offtopic... nu jau saprataat
Kikyou
Jan 23 2005, 04:58
// offtopic continues // Oh PLEASE... un es nupat sāku Bleach 15 vilkt.... .____.
Dzonis
Jan 23 2005, 05:07
*arī offtopic* oi! nemaz nezināju ka jau 15ā sērija iznākusi!p.s.palasiet
mangu..nu tur tiešām,skatoties tikai seriālu, daudz zaudējat (laikam jau bezcers ko tamlīdzīgu "iemērēt".kustīgas bildītes laikam jau labākas)..
pilnigi nesakarigs offtopic, nebija citur kur atrakstities!
Ito no Kazuki
Jan 23 2005, 11:11
Fight, fight, fight!!!!
Ir jau lāāāb, mazliet jau vajag uzkurināt pirms fightiem arī...Vienīgi - Naruto visforšāk ir skatīties nonstopā, kad tik bam-bam-bam, visu pēc kārtas bliež virsū. Tagad, kad jāgaidā, tāds atslābums iestājas - būs fight, būs laaaabi, nebūs - arī būs laaaaabi
Šika-Šika...Pika-Pika...*aizšauj roku priekšā mutei*
Kikyou
Jan 23 2005, 13:48
Eu nākamnedēļ itkā nebūs Naruto? Tā vismaz izlasīju...
+Chibi+
Jan 23 2005, 14:15
QUOTE(Sigfa @ Jan 23 2005, 02:09)
Fight, fight, fight!!!!
tas jau ir... ok...
ok, i must have grown impatient waiting for Sasuke to get out of that bucket!
Eeeh...es tuuliit pakaarshos! Tieshi rodas probleemas ar downloadiem kad tieku liidz 42 seerijai (tur kur izsleegshanas machi pirms 3 paarbaudiijuma)... Baigi gribas zinaat, kas pret ko ciiniisies. Kaads var man pateikt pret ko ciiniisies Naruto un vispaar kaads buus sakaartojums tajos izsleegshanas machos? A kaads no Ino komandas tiks taalaak...?
QUOTE(SheWr @ Jan 23 2005, 14:27)
Eeeh...es tuuliit pakaarshos! Tieshi rodas probleemas ar downloadiem kad tieku liidz 42 seerijai (tur kur izsleegshanas machi pirms 3 paarbaudiijuma)... Baigi gribas zinaat, kas pret ko ciiniisies. Kaads var man pateikt pret ko ciiniisies Naruto un vispaar kaads buus sakaartojums tajos izsleegshanas machos? A kaads no Ino komandas tiks taalaak...?
Patience is a virtue - kā teica viens gudrais...
+Chibi+
Jan 23 2005, 19:39
QUOTE(SheWr @ Jan 23 2005, 15:27)
man nenormāli gribas tev paspoilot un visu izstāstīt, bet tas jau vairs nebūs interesanti.... Just wait a bit.
Kikyou
Jan 23 2005, 19:55
Man ar nagi niez.......... x_____x;
*turās pretī kārdinājumam pateikt kas būs tālāk, blenžot laukā pa logu uz sniedziņu*
+Chibi+
Jan 24 2005, 01:16
*atkal un atkal smejas par savu signature* <--- īsti gan nepalīdz turēties pretī kārdinājumam...
Hehe...pats jau noskatiijos. Zheel ka Sakura un Hinata netika...
+Chibi+
Jan 24 2005, 18:19
es, protams, neizrādu savu nepatiku pret Sakuru, bet, nu, pilnīgi objektīvi - nu kur viņai Chuninu exāmens? Viņai pat nav normālu tehniku....
mnjaa, nu veelaak jau vinjai ir imrovements... nemineeshu gan kaads, lai nespoilotu shwram, bet pilniigi useless statuss nezuud.
sasuke321
Jan 25 2005, 01:56
sakurai buus labie ********* jutsu vinna maaciisies no ********
QUOTE(Sigfa @ Jan 24 2005, 18:42)
mnjaa, nu veelaak jau vinjai ir imrovements... nemineeshu gan kaads, lai nespoilotu shwram, bet pilniigi useless statuss nezuud.
Super blowjob technique?
QUOTE(Taka @ Jan 25 2005, 13:31)
Super blowjob technique?
Izvirtenis!!
super? domaaju, ka vinjai veel pamati jaaiemaacaas
nee nu es biju domaajis
QUOTE(SPOILERIS)
Super maga ultra speeku, ar kuru vinja vienaa seerijaa izrauj kugjim mastu un vicinaas apkaart
Spectre
Jan 25 2005, 16:25
Izspoilos visu ko vien var izspoilot.
Sakurai buus ilgi jaamaacas Super Blowjob Technique..... taa teikt kaada skolotaaja tada arii maacekle buus.
Kamoon kill mii.
QUOTE(SheWr @ Jan 25 2005, 14:16)
Super blowjob technique?
Izvirtenis!!
Nē, Otaku
QUOTE(Taka @ Jan 25 2005, 16:43)
QUOTE(SheWr @ Jan 25 2005, 14:16)
Super blowjob technique?
Izvirtenis!!
Nē, Otaku
es skatos, ka peedeejaa laikaa, mees (otaku) biezhi izmantojam to vaardu kaa attaisnojumu dazhaadaam... hmm.. neeetiskaam, varbuut jociigaam un citaadaam darbiibaam. Vnk pasaka, "A ko, es tachu Otaku!"
Otaku=A
mņe možna! © used without permission
+Chibi+
Jan 25 2005, 23:26
QUOTE(Taka @ Jan 25 2005, 14:31)
Super blowjob technique?
*mirst no smieklu lēkmes*
Whopee! Iemaaciijos pats uztaisiit visus 12 sealus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.