Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Shinobi-sama
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 22 2006, 00:45)
Nav jābūt Šerlokam lai mācētu lasīt...XD
Par informācijas neatbilstību atbildība netiek nesta. Ja kas...
P.s Sen nebiju tā izrēkusies.
*

Mm, nav pirmā reize kad DB kaut ko saka un tad ņem savus vārdus atpakaļ. Tapēc viņu murmulējumi ir tīrākais blefs, kuri var būt taisniba, var nebūt. Man pilnībā pajāt ko viņi tur prognozē. Kā jau teicu, nav pirmā reize, kad viņi sniedz nepatiesu informāciju. Konkrētu piemēru nesniegšu, bet tas ir fakts tomēr.
Kā arī jakobi officiālais producenta announce par epizodi 182 arī neliekas ticams. Jo es personīgi vēl neesmu atradis kur tas būtu minēts japāniski vai daudz maz officiāli. (Nezinu jau arī kur īsiti meklēt).

P.S. Bez tam tika drausmīgi rumorēts, ka filleri būs veselu gadu, bet gads vēl nava apkārt.
Taka
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 22 2006, 14:24)
....
P.S. Bez tam tika drausmīgi rumorēts, ka filleri būs veselu gadu, bet gads vēl nava apkārt.
*

Kā ir jāfano par subj. lai gadu fillerus skatītos??? huh.gif
+Chibi+
QUOTE(Taka @ Apr 23 2006, 16:20)
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 22 2006, 14:24)
....
*

Kā ir jāfano par subj. lai gadu fillerus skatītos??? huh.gif
*

the undersatnding strikes me now... neskatoties fillerus, es tiku izmesta no fanu bastiona..

nezinu, varbūt tā nav, tācu skatīties neprogresējošu storyline ir more than boring..
Janus
dry.gif Nja citiem naruto patik es tiku laikam lidz 140 kad man apnika nav tik interesanti dry.gif Bet ta ja paliek loti garlaicigi var paluret bet tas man tagad jau izmisuma gadijumos tongue.gif
hargh
Ja kads vel nezin tad http://yhbt.mine.nu/t/ jau var dabut otro movie.
Par to garlaicibu varbut tev apnika tapec ka ap 140 jau bija sakusies filleri un tos nevajadzetu skaitit. Vai ari tev vinekarsi nepatik tada stila anime.
bubu
Filmu noskatījos. Bija laba, vismaz man par pirmo filmu patikās labāk, bet
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
protams, ka tur uz vienu mirkli vajadzēja iebāzt arī Sasuki gandrīz vai ne par tēmu. Kā gan nu citādi.. savādāk vēl aizmirsīs galīgi par viņa eksistenci. Vai tiešām autori nevar likties mierā... Kautkā vairs nesaprotu tā visa jēgu, cik ilgi gan to var vilkt.
alt
tikko noskatiijos Naruto_Movie_Intro_Konoha_Sports_Festival

nice smile.gif

alt
wweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

txt kas ir 183 naruto seerijaa sad.gif((

filler weeks Remaining
9.9e+99 weeks
(your guess is as good as ours.)
DB subberi

gomen gomen chibi, laikam tomeer man nebija taisniiba :'(
Hikaru
2. filmā nekā īpaši interesanta nebija. Viss tas pats, kas fillersērijās. Tikai šeit vairākas sērijas ir saliktas kopā.
Nuin
Mani 2. filma apbēdināja ar savu saturu, un pat nespratu kāds tolks bija rādīt Sasuke pašās beigās, ko ar to gribēja pateikt? 0.o
Spectre
Piebiedorshos spoileru fleimam - otrais muuvijs - Pilniigs atstoj P****** ©

Žēl, ka darbā nav mūviks novilkts, iemestu pāris skrīnus:
- filmas sākuma daļā (zīmētāji laikam bija appīpējušies un smagi) - Sakura un Ichimaru izskatās ka būtu 1kg Zaļās mantas izpīpējuši. Čar arts vnk sūkā zvērīgi

Filmas skatīšanās laikā lūrēju 3x cik ta nu ir palicis līdz beigām. (I can hear the horns of mist - boooorriinngggg laugh.gif )

Ar to Sasuki bija domāts tipa tā IMHO - Nu ka nedrīkst pamests savus nakamas un cīnīites par savu taisnību ziedojot citu dzīvības (vai arī es vnk mēģinu ko labu saskatīt tajā samistorjumā)

Karoče gabals vēl sūdīgāks par FMA mūviju (viss respekt FMA seriālam, bet mūvijs piu)
Sigfa
bet tomeer otraismuuvis bija konkreeti labaaks par filleru everestu.
Naktspukjiite
Anime naktī skatoties 2. filmu mani nomāca jautājums: "Gulēt vai negulēt?"
+Chibi+
QUOTE(alt @ May 4 2006, 15:18)
wweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

txt kas ir 183 naruto seerijaa sad.gif((

filler weeks Remaining
9.9e+99 weeks
(your guess is as good as ours.)
DB subberi

gomen gomen chibi, laikam tomeer man nebija taisniiba :'(
*

Eh, kāda sāpe.. Un es jau gribēju cerēju, ka beidzot krāsās varēs redzēt arī paaugušos Naruto... Heh, un tad arī Sasuke... Hehe. labi jau ir, nekādu traucējumu mācībām.
Sigfa
mnjaa, gads jau apkaart, filleru beigas veel nav paraadijushaas pie taalaa horizonta. Likmes? Es teiktu, liidz 2006. beigaam.
Hikaru
mmm... līdz 2007. gada beigām. laugh.gif
Psycholog
ghh..kursh sola vairak?
nenu, personigi es pat ar visiem filleriem skatos taa skatiishanaas peec tikai...
Neptuuns
Es jau saku, ka filleri nebeigsies un tas jau nu tikuntaa bija ļoooti taalu no labaakaa anime seriaala jau pirms filleriem. pirmo seeriju storijs veel bija okei, bet ar laiku galiigi sagaaja sviestaa. es gan noskatiijos liidz kkaadai 100ajai seerijai bet tad nu galiigi apbesiija un saaku citus kachaat. VARBŪT, kad beigsies filleri bishku atsaakshu skatīties, bet līdz tam tokshna nee.
Kaede
Vispār esmu redzējusi šo to no Naruto. Nepatika. Nu galīgi nepiesaista. Redzēju kkādu vienu filmu vairs neatceros, kā saucās vai kura daļa tā bija. Bet šitais nav manā stilā. unsure.gif
Keydan
Ka optimistas teikšu ka filleri driz beiksies!
Bet es esmu realists... so... NEKAD!!! smile.gif
marca1
emmm........es gribeetu uzzinaat kur var noskatiities kaadu Naruto Anime! es no DC++ novilku bet tas ir paaraak ilgi taakaa es sheit esmu jauninjais un es gribeetu uzzinat kaadu saitu....
Kikyou
Filleri beigsies ap to laiku, kad Naruto vairs nebūs skaļš, kaitinošs idiots, kas tikai ar pļāpāšanu uzvar un kad cīņā pēc pretinieka pirmā gājiena nebūs "O_O HAYAI!". ¦D
Shinobi-sama
QUOTE(Kikyou @ Jun 24 2006, 20:01)
Filleri beigsies ap to laiku, kad Naruto vairs nebūs skaļš, kaitinošs idiots, kas tikai ar pļāpāšanu uzvar un kad cīņā pēc pretinieka pirmā gājiena nebūs "O_O HAYAI!". ¦D
*

Un kā to saprast? IMHO Naruto spēj paredzēt pat pretinieks. Bukmeikeri var droši likt atiecību 1:10k, ka pirmais jutsu, ko nobrēksies Naruto katras nākamās saķeršanās laikā, būs "Kagebunshin no Jutsu".
Jackal
QUOTE(marca1 @ Jun 24 2006, 19:27)
emmm........es gribeetu uzzinaat kur var noskatiities kaadu Naruto Anime! es no DC++ novilku bet tas ir paaraak ilgi taakaa es sheit esmu jauninjais un es gribeetu uzzinat kaadu saitu....
*

VISU Complete Naruto var novilkt šeit: http://tracker.deep.lv! tongue.gif
Meklē torrentu ar nosaukumu "Naruto 1-190 / Movies 1&2 / Ovas 1;2;3 / Manga 1-311".
Viss tas joks sver aptuveni 35Gb biggrin.gif
marca1
QUOTE(Jackal @ Jun 25 2006, 02:20)
QUOTE(marca1 @ Jun 24 2006, 19:27)
*

VISU Complete Naruto var novilkt šeit: http://tracker.deep.lv! tongue.gif
Meklē torrentu ar nosaukumu "Naruto 1-190 / Movies 1&2 / Ovas 1;2;3 / Manga 1-311".
Viss tas joks sver aptuveni 35Gb biggrin.gif
*

plds, bet man jau pateica aatraak par sho trakeri tongue.gif taaaakaa nu taa pat plds
Shinobi-sama
Nulles liimenis sasniegts!!! Ne tikai sizhetaa, bet nu jau arii animaacijaa. Veel atliek tika seiyuu liimeniim nokristies liidz nullei.
191.aa epa ir degradaacijas tagadeejais kalngals.
Lamaaties un gausties buutu peedeejais ko vareetu dariit. Tagadeejo komandu, iznjemot seiyuu, vajadzeetu pa taisno ielikt kaadaa kliiniskaa iestaadee.
Psycholog
Varu tikai piekrist. Pat manai pieticigajai acij 191. epa likas diezgan pashkjiiba.
volzha
Ņā re kā var izgāst seriālu ar labu ideju, labu backstory un slinkiem taisītājiem. es jau kaut kur pie 160 - 170 sērijas beidzu naruto skatīties. Nau kāds kaut kur, kaut kādu interviju lasījis ar tiem naruto veidotājiem, vai viņi vispār domā ar galvu, vai tikai zīmē, tā prikola pēc jo tāpat citu neko negribas darīt.
Sigfa
I don't know if you guys already knew this but for the fans... THE END OF THE NARUTO FILLERS IS NEAR
According to Animenewsnetwork.com..

200.
Konoha's Yellow Flash Appears!
木ノ葉の黄色い閃光は現われる!
Konoha Kiiroi Senkou wa Arawareru!
Kakashi Gaiden Starts!!!!!
201.
Kakashi Break Down! The Sharingan Awakens

Kakashi no Hason! Sharingan wa Kakusei suru
202.
Obito's Death, Kakashi's New Found Courage
203.
To The Future! Reunite With Konoha!
204.
The new generation! Naruto comes back
205.
Porch Monkey! Naruto's new pet.
r21vo
Būtu tā kā ar laiks beigt tos fillerus laist..
Keydan
Ari tie kas taisa subus rakstija ka Fileri driz beigsies. var ari but ka viņi vienkaši meloja!
Kikumi
Ja tie, kas rakstīja, ka filleri drīz beigsies, bija DB, tad tam īsti nevar ticēt. Tā viņi jau rakstīja kaut kad februārī... ¦D Bet cerams, ka šoreiz viņi nemelo un filleri tik tiešām beigsies! Interesanti, vai studija turpinās tikpat slikti, vai arī atgriezīsies pie sava normālā stila... ph34r.gif
Psycholog
Es nedomaaju, ka kaads tur kautkur kautko melo (tas arii patiesiibaa buutu diezgan stulbi), bet cik es esmu dzirdeejis, tad visi par filleru beigaam spriezh tikai peec epizozhu nosaukumiem, tapec pastav neliela iespeeja, ka tomeer vinji kljuudaas...
Turklaat, DB uztaisiija diezgan lielu announcmentu par to, ka filleri driiz beigsies...vispar es neredzu iemeslu, kapec vinjiem neticeet.

Un vispar, dalabi, noskatiities skatishanas peec vien tos fillerus ir tikpat viegli, kaa man bija noskatiities fate/stay night tik vien kaa skatiishanaas peec (divains teikums)
Nerine
Es skatos naruto, tagad esmu tikusi līdz 79 sērijai. Nu, teikšu godīgi-man jau patīk. Intresanti. Un tagad esmu kļuvusi par pilnīgi traku Gaaras fani. happy.gif
Hmm,bet palasot jūsu komentārus, nezinu vai spēšu noskatīties līdz galam. unsure.gif kaut gan- skatīšos un tad arī uzzināšu. happy.gif
Nobalsoju par otro variantu, starp citu.
Kikumi
Prieks, ka tev patīk šis seriāls, bet domāju, ka tad, kad sāksi skatīties fillerus, domas krasi mainīsies. Nu ir izbojājuši tie filleri šo seriālu! ph34r.gif
Nerine
njā, pēc jūsu komentiem tā var jau noprast. žēl, es gribēju lai paliek forši līdz beigām.
hargh
Velak jau bus atkal labi. Un nevajag tos fillerus uztvert ka istu stasta turpinajumu ir jaizturas ta itka tadu nemaz nebutu. Kad verte serialu tad noteikti nedrikst nemt vera fillerus. Dazreiz jau gadas ari filleros kads intersants gabals kautgan tas notiek loti reti sad.gif
Mei
Vasaras sākumā es noskatījos visas sērijas un tad bija 192. epas... redzēju kā viss pamazām grimst... noskatījos 193. un 194., galīgākais s...ds, 195. pat vairs neskatījos vai ir izveidota... Laikam Naruto veidotājiem iztēle aizgājusi ciet, vai arī vēlas pēc iespējas vairāk sērijas izdottādēļ viņas sabojā un izstiepj, lai būtu vairāk...
dmonster
"We would like to announce...

yadda, yadda, yadda.

9/13 - Episode 200
9/20 - Episode 201 (finnal filler episode);
9/27 - Episode 202 (clip show);

At this time Naruto changes time slots to THURSDAY.

10/5 - 90 minute Kakashi Gaiden Special Followed by episode 203;
10/12 - Episode 204

And just in case you were wondering, we've known this since April.
We were juse screwing with you.

Love, Us."

DB, paldies par informāciju 5,kautkas mēnešus vēlāk nekā tā jums tika dota tongue.gif .
hargh
Nevajadzetu vel parak sacereties vini nezin vairak ka mes un mes zinam drosi tikai lidz 202 serijai.
Kaede
OK, beidzot pārvarēju savu nevelmi un noskatījos pirmās divas sērijas. laugh.gif
Palieku pie savām iepriekšējām domām- skatīties var, bet man nepatīk. Lieka laika nosišana.
hargh
Nu no pirmajam divam serijam vel nevar neko daudz spriest tajas tiesam nekas ipass vel nenotika noskaties vismaz visu pirmo arku tas ir lidz 19 serijai.
Winry
Nu galīgi garām....ja man bija kāda cerība ieraudzīt kaut ko daudzsološu, tad tagad tā ir pagaisusi mad.gif
Nu, bet bļins(atvainojos par vārdu) tā animācija ir drausmīga, kājas zimētas tā it kā tās tiešām būtu zīmētas ar kāju....un arī citas ķermeņa daļas nav nemaz tik izstrādātas, liekas ka viņi haļavā strādā.....es varu teikt, ka gaidu kaut ko labāku, bet nezinu vai ir turpināšanas vērts seiāls sad.gif žēl, jo skatīties bija vērts līdz sviesta stadijai...
Kaede
Varbūt arī kādreiz nostīšos, jo Thoru-kun man jau pilnas ausis ar šito anime vienu brīdi piebazūnēja, ja tā var teikt, khmm, Narutoholiķe. rolleyes.gif Laikam jau būs jānostkatās vismaz līdz 19 sērijai, esmu noskatījusies tikai kādas četras, tad, kad tikai viss sākas. Bet nu, ja skatīšos, tad ar piespiešanos un tikai dēl tā, ka pāris vietās pat var pasmieties, jo īpaši par Naruto sexy no jitsu vai nu kā tur viņ bija... laugh.gif
Nerine
Natsuki, vai tad tā bija? laugh.gif nu ok, laikam jau. Bet tā ja godīgi tiešām ira, ja skatās tālāk, paliek inčīgāk. Vismaz man tā bija. Kaut vai sexy no jutsu dēļ. Un Gaaras&Shikamaru. happy.gif
Keydan
Noskatijos 207 epu un man rads sajuta ka viņi saka zimet labak! Var ari but ka es maldos...
Tomer... vai var 100% teikt ka fileri beidzas?
Spectre
Labak ? kura vietaa paraadi XDDDD
Filleri beidzas ? Vai uz marsa dziivo inplantjani ? smile.gif
shitas jau ir aizgajis liidz absurdam ... wink.gif
Neptuuns
nu johaidii, ko shito, atvainojos, meeslu var skatiities? Tas bija pirmais anime ko skatiijos un vinjsh nemaz nemainiija manu attieksmi, ka anime-pokemoni,digimoni, dbz. Labi liidz 30 seerijai veel kautkas ir, bet taalaak...
hargh
Nu labi tagad ari man si anime vairs neliekas starp labakajam. Bet slikta vina noteikti nav. Nesaprotu ka var teikt ka pec 30 serijas tur viss esot slikti man loti patika ari tas kas bija pec tam ipasi pedeja nefilleru sezona.
Keydan
Kads kaut-ko par atgriezšanu pie originala sižeta ir dzirdejis? Man jagaid vel 15 nedeļas vai 1 gadu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.