Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Kikyou
Nezinu, man pamazām sāk palikt garlaicīgi. :3
Jācer, ka pārāk neieskriesies ar tiem filleriem.
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Jun 11 2005, 13:11)
Nu un tad ja skataas peec liidziibas, tad sanaaks ka Naruto in Yondaime deels... Viena laimiiga gjimeniite smile.gif
*

A par šito es pat vairs nešaubos... Viņi taču ir pilnīgi vienādi, un nebūtu surprise, ja Hokage upurētu savu bērnu kā vessel kyuubi..
Shinobi-sama
Mm neliela vilshanaas par 'Rasengan' efektivitaati. Ja es pareizi saprotu tad to ninju kaulinjiem vienam uz otra nevaidzeetu staaveet. Tas Orochimaru paliigs(vaards aizmirsaas) ar visu savu regeneraaciju jelji plaushas cilaaja. Bet sheit no direct hit tik vien biija kaa paaris metrus atkrita.

Aaa, ja runaajam par seal'iem, tad nav jaabuut peetniekam, lai saprastu, ka vinji kaa taadi ir absoluuti nelietderiigi un reizee arii aarkaartiigi svariigi. Tas viss ir shovam...
Te es gribeetu paurdiit pagaatni un pateikt, ka, ja kaads atceras lielo fight kur Sandaime tik pienaglots, tad taas rezultaats bija Orochimaru roku nosiiloshana. Tas viss ir taadeelj, lai Orochimaru nevareetu taisiit seal respektiivi nevienu jutsu uztaisiit, jo handseal kaa taadi ir essential, lai vispaar kaads jutsu izpildiitos. Respektiivi handseal ir alternatiiva puushlotaaju/shamanju epileptiksjaam izdariibaam, kuras sevii ietver mistisku/neartikuleetu skanju virkneejumus un roku veecinaanaashanu. Protama lieta, ka izskataas krutaak, ka tur taisa kaut kaadus handseal. Mm gribas uzjundiit veel vienu ciinju no veestures - Zabuzas tilta kaujas iznaakums. Taas beigaas Zabuzam tika diseiblotas abas rokas, meerkjis bija, lai vinjsh nevareetu izdariit nevienu jutsu. Taalaak paceljas jautaajums - kaa gan Orochimaru speej paarnjemt citu kjermeni, ja jau nepeej taisiit handseal. Te atliek vieniigi iespeeja, ka tas jutsu kaa arii visi paareejie jutsu, ko mees redzam bez handseal, jau ir taa teikt 'pre-seal' kurus atliek reliizot. Lai neteiktu, ka es te pa tuksho runaaju tad Tsunades creation-jutsu ari bija peseal kuru reliizoja kad tika akumuleets atieciigais daudzums chakras.
Taa ninju ciinja ar ahuuanjiem jutsu ir acu apmaans, vinju vietaa tikpat labi vareeja ciiniities pottera pasaules iemiitnieki (burvji). Nav nekaadas shkirbas starp tiem jutsu (chakru moldeeshanaam ar seal ppaliidziibu) un burvestiibaam (nuujinjas vicinaashanu un mentaalaas energijas ieguldiijushanu). Starpiiba ir tikai asinju daudzumaa kas tiek ekraanaa izliets.
Orochimaru tieshaam ir zelta chars, kas tur uz kaajaam to animi. Naruto banaalais heroisms bik nelabumu uzdzen.

Ja grib redzeet tieshaam heartwarming heroic action, tad iesaku 'Future Boy Conan (Mirai Shounen Conan)'.
lastguru
Mm neliela vilshanaas par 'Rasengan' efektivitaati. Ja es pareizi saprotu tad to ninju kaulinjiem vienam uz otra nevaidzeetu staaveet. Tas Orochimaru paliigs(vaards aizmirsaas) ar visu savu regeneraaciju jelji plaushas cilaaja. Bet sheit no direct hit tik vien biija kaa paaris metrus atkrita.
Shinobi, nu un ko tu gribi no fillera? Visos filleros ir liidziigi bugi. Bet veelreiz padomaajot par to... iespeejams ka vinji vienkaarshi negribeeja nevienu nogalinaat... atceries kad Jiraiya pirmo reizi raadiija rasengan, tas arii lielu kaiti nenodariija.
Sigfa
Fakts ir viens- mees veel neesam redzeejushi rasengan pilno iedarbiibu. itkaa jau tas naruto rasengans kad ciinijaas pret sasuki bija overpowering, bet njifiga tur nebija, kautkaada suuda melna bumba.
Kikyou
QUOTE(lastguru @ Jun 13 2005, 02:01)
Shinobi, nu un ko tu gribi no fillera? Visos filleros ir liidziigi bugi. Bet veelreiz padomaajot par to... iespeejams ka vinji vienkaarshi negribeeja nevienu nogalinaat... atceries kad Jiraiya pirmo reizi raadiija rasengan, tas arii lielu kaiti nenodariija.
*

Lielu kaiti nenodarīja...
...tikai pusi no koka nograuza. dry.gif
CloudX
1mo reizi jiraya narutām rasenganu parādīja bordelī un ja es pareizi atceros tad tur neviens nenomira,tikai kautkāds džeks aizlidoja pa gaisu.Kā lai zin varbūt Legendary Sanin māk arī lietot rasenganu tā lai tas nedarītu lielu kaitējumu.
lastguru
QUOTE(CloudX @ Jun 13 2005, 16:40)
1mo reizi jiraya narutām rasenganu parādīja bordelī un ja es pareizi atceros tad tur neviens nenomira,tikai kautkāds džeks aizlidoja pa gaisu.Kā lai zin varbūt Legendary Sanin māk arī lietot rasenganu tā lai tas nedarītu lielu kaitējumu.
*

nu un kaads sheit sakars ar legendary Sannin? domaa ka Naruto nespeej nevienu nogalinaat ar savu Rasengan?
CloudX
QUOTE(lastguru @ Jun 13 2005, 19:52)
QUOTE(CloudX @ Jun 13 2005, 16:40)
*

nu un kaads sheit sakars ar legendary Sannin? domaa ka Naruto nespeej nevienu nogalinaat ar savu Rasengan?
*

tāds ka varbūt viņš sava rasengana spēku spēj kontrolēt,bet naruto kurš vinju nelieto kuru katru reizi ,vēl nav pilnīgi to apguvis ,un nē es nedomāju/neteicu ka vinjš nevienu nevar nogalināt
Sigfa
mm, ja pareizi atceros, kaads gudrs viirs teica: Lai ar kaadu jutsu otru nogalinaatu ir vajadziigs nodoms un resolve nogalinaat. Naruto ar savu heroismu tur vispaar neko nespeej.
lastguru
Lab, beidzot man arii atradi vaardu kuram piekasiities... es gribeeju teikt ka naruto arii ir pa speekam kaadu nogalinaat ar rasenganu. vinja "heroisms" tieshaam nedod vinjam kaadu nogalinaat, taa ir pavisam cita runa.
Andromens
par rasengan veikt speju: nu es sho lietu redzu vel ari no "tehniskas puses", rasengans ir chakras lode kas tiek iegriezta ar pashu chakru ( respektivi charkas plusmu ) nu un chakras daudzumu roka un lodes atrumu + - var kontrolet, ja Naruto to isti nespej tad Jiraya gan tongue.gif . Tad vel tas ka naruto toreiz to Orichimaru paligu ievainoja no viss tuvaka punkta kas bij iespejams un vinsh ari blotjet nespeja jo bija satverts, kaa ari naruto dikti igli ar kagebunshinu rasenganu grieza. Un nav jau taa ka kads pec Rasengana tiesha trieciena butu cinijies talak, visi ierija un nespeja turpinat ciinju.
( Sasuke vs Naruto neskaitas jo tur tika liks preti Chidori )
Spectre
Nu ta beidzot arii es noskatijos filmu nepakam negribeju luuret DB subus jo tie ir vinaadi ar suud*** , bet nu endings vienkaarshi owwnoooo
image
image
image
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ayumi
es gan filmu sen jau redzeeju.
Vai kaads zin vai 139 seerija jau ir iznaakusi?(kur to atrast?) un ja vel nav, tad kad iznaaks?
Spectre
Jaa es saprotu 58 lapaam cauri izurbties ir pagruuti tongue.gif , bet nu one more time
Iznaak katru treshdienu DB subus var jau treshdeinas naktii ap riita pusi atrast Aones subus .... ne kaa paveiksies dazhreiz pusotra nedeela jaagaida :/
Ayumi
jaa man patieshaam slinkums 9 vai cik tur pilnas lapas skatiit paldies!
Ayumi
nu tas ir kopumaa 50 cik tur lapas!(kaada skirba!)
Kagome
baac, nav godiigi. ir iznaakusi 139.seerija, bet nevienam DC++ nav briivu slotu, un es nevaru koka4aat sho seeriju. mad.gif
Andromens
QUOTE(Kagome @ Jun 16 2005, 13:06)
baac, nav godiigi. ir iznaakusi 139.seerija, bet nevienam DC++ nav briivu slotu, un es nevaru koka4aat sho seeriju.  mad.gif
*

Kagome nav ko mocities un jaleito torents : P sen jau butu paskatijusies ....
http://yhbt.mine.nu/t
SheWr
ooo, nu es tik tagad noskatiijos 139 seeriju un tieshaam atgriezas patika pret Naruto. Shii nu jau bija labaaka seerija, labs grafiskais darbs
Kagome
arigato Andromen smile.gif
Ayumi
es arii tikko noskatiijos 139 seeriju. super! man patika runaajoshaa vardiite! laugh.gif
Spectre
Ichno hmmmm rodas jautaajums tu esi redzeejusi visu Naruto oO ?
Ja nee, tad iesaku piebremzeet ar jauno epu luureshanu un nokachat visas ieprieksheejaas .....
Kagome
Ichno, taa vardiite ir bijusi arii iepriekseejaas seerijaas, konkreeti tagad nevaru pateikt kuraas, bet tas bija kaut kur tajaas seerijaas, kad notika ciinja ar Orochimaru, bet Naruto ar Gaaru.
CirvjaKaac
Gliita animaacija... arii intriga paraadiijusies, tik atkal nedeelja liidz naakamajai seerijai dry.gif
CloudX
QUOTE(CirvjaKaac @ Jun 17 2005, 22:25)
Gliita animaacija... arii intriga paraadiijusies, tik atkal nedeelja liidz naakamajai seerijai  dry.gif
*

Ja un + Sakura izskatās skaisti kad raud sad.gif
+Chibi+
Woah. Man jau likās, ka "Naruto" ir nodzīvojis savu, a ne.. Šitā sērija kā vecajos labajos laikos, kad es biju gandrīz vai pielipusi pie monitora ar wide eyes, ieslīgusi intrigā un pilnīgi bez saprašanas, kas notiks tālāk. O.o Wow. Respect. BEIDZOT.
Mjā.. Gribētos, la Sakurai būtu super-mega-giga fight vismaz ar kaut ko, citādi patiesi sāk likties, ka viņa ir useless. sad.gif

P.S. Mmm. kaut kā jūs pēkšņi visi sākāt braukt virsū Ichino.. Nu cilvēks aizmirsa par veco sēriju varžu lērumu, vai arī patika, ka vardes atkal parādījās... A to uzreiz " Ej skaties vecās sērijas, kas tu par Naruto viewer... " rolleyes.gif
Kikyou
Man naruto sāk saistīt vien ar mazāk un mazāk.
Nekas īpašs šitā sērija. ~_~

Ā un Spectre. Man jau liekās, ka neko daudz nemaz nezaudē, ja nenoskatās vecās sērijas... Naruto tik un tā tik daudz tie flashbacki ir, ka arī bez skatīšanās var uzzināt, kas pirmstam bijis.
Pie tam, man liekās, ka Ichno-sama mangu lasa...
Andromens
uj tajos flashback reti kad isti pastasta kas pedejas vecajas erijaas ir bijis, vairak stasta par notikumiem kas risinajushies pirms serijam : P un lai tik kads pasaka ka mangaa nebija taas lielas vardes mazais deels ....
Ayumi
jaa kickyou pareizi teica, es lasu naruto mangu, tad man sagribeejaas seerijas, tagad skatos peedeejaas seerijas, un liidz ar to kopeeju vecaas.
Kikyou
QUOTE(Andromens @ Jun 19 2005, 20:09)
uj tajos flashback reti kad isti pastasta kas pedejas vecajas erijaas ir bijis, vairak stasta par notikumiem kas risinajushies pirms serijam : P un lai tik kads pasaka ka mangaa nebija taas lielas vardes mazais deels ....
*

Viņa tak neteica cik tālu tajā mangā ir tikusi, ne? rolleyes.gif

(ā un starpcitu... KIKYOU. Kikjo ne kikjū. x__x)
+Chibi+
Es pareizi saku?
MitSuki
vo vo s piekritu Kikyou, naruto sak lidzinaties DBZ, Paliek garlaicigak un garlaicigak, un tas serijas sak vilcinaties ehhh, es naruto noskatijos tikai lidz 130 serijai, un velak par tam 8 serijam atri parskreju un sapratu ka naruto vairs nav jegas skatities =))), nenemat mani piere, bet es tikai savu viedokli izsaku =)...

P.S. Iedodiet ludzu torrent kur var mangas novilkt =)) Ludzu
Andromens
QUOTE(MitSuki @ Jun 21 2005, 08:28)
vo vo s piekritu Kikyou, naruto sak lidzinaties DBZ, Paliek garlaicigak un garlaicigak, un tas serijas sak vilcinaties ehhh, es naruto noskatijos tikai lidz 130 serijai, un velak par tam 8 serijam atri parskreju un sapratu ka naruto vairs nav jegas skatities =))), nenemat mani piere, bet es tikai savu viedokli izsaku =)...

P.S. Iedodiet ludzu torrent kur var mangas novilkt =)) Ludzu
*

spec prieksh mucjea, mangas ===> www.narutofan.com
tas nav torrents bet gan web : P bet tur viss ir jauki pieejams tik jaregojas
Ayumi
es te taa aizdomaajos, skatoties 133 seeriju. kakashi-sensejs, sasukem teica kad ja vins savas speejas taa izmantos vins driiz mirs. un man radaas izdoma kad varbuut beigaas vins patieshaam''apmetiis zantales''.... taakaa esmu sasukes fane, tas man buutu skumjs nobeigums! sad.gif
lastguru
Don't worry... visticamaak Sasuke veel padziivos. Tuulinj animee arii buus (iespeejams ka juulijaa-augustaa) time-skip, tad mees atgrieziisimies pie mangas sizheta liinijas, kas apraksta notikumus triis gadus peec Naruto vs Sasuke nesenaas ciinjas. MitSuki varbuut arii gribees noskatiities jo tur ir diez gan interesanti notikumi. Un tur Sasuke veel ir ljpti dziivs... Pie tam, es shaubos ka Sasuke vispaar nomirs kaut kad. vismas es Kishimoto vietaa pabaidiitos taa dariit smile.gif
Ayumi
jaa, tas buus intresanti! laugh.gif
riit iznaaks 140 naruto seerija, kaa es gaidu!
Kagome
jeej, beidzot saaksies kaut kas interesants biggrin.gif , gaidu ar nepacietiibu juuliju-augistu tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Jun 22 2005, 02:57)
Pie tam, es shaubos ka Sasuke vispaar nomirs kaut kad. vismas es Kishimoto vietaa pabaidiitos taa dariit smile.gif
*

word. Sasuke fanu pūļi viņu dzīvu apēdīs!
CirvjaKaac
Taaks... 140. seerija. Animaacija dikti gliita, bet sizhets ievirziijaans ne gluzhi taa kaa veeleejos... Jau sapriecaajos ka Kabuto buus kaajas notirinaajis, kas noziimeetu ka Orichimaru arii driiz atstiepsies - A she tev! dry.gif Tam Fuuma klanam gan slimas tehnikas blink.gif
Andromens
ko es var pateitk par shim pedejam serijam ... sviests, nu jau ar to fuma klanu vinji auzas brauc, drsuku kretiniski tie fileri paleik nafig kuru intrese kaut kads fuma klans, tur jau ir skaidrs ka ne Kabuto ne Orichimaru mes neredzes, j otam taa nav lemts buut sleep.gif kad beidzot saks radit ormalo story kas ir ieksha manga tad jau bus skatamaks tas pasakums ...
p.s ta aniamcija brizam tiesham liekas labaka bet tas jau ir paradoks ja vinji pashi izdoma ko tad ari zzimee labak @_@
Revol
In AonE's topic, RangerBAD wrote:
* Topic is 'AnimeONE .: Releases: Naruto 138 [4B475086] Naruto 137 [EB0C46A7] AMGTV 22 [F0AED01C] Recruiting: Translators, QCers, Editors, Typesetters, Distro @ #aone-recruit XDCC & BT: <removed> & <removed> FAQ for irc newbs: <removed> Goodbye, Naruto!'
Quote:
<Killerattacks> OrochiTux, do you know the meaning of the "Goodbye Naruto" @ topic?
<@OrochiTux> rangerbad said that we got a cease & desist from ShoPro

Tiem kas veeljoprojaam neskatiijaas DB speedsubus, bet gaidiija AonE versiju [varbuut ir veel kaads cits iznjemot mani tongue.gif ] izskataas ka buus vien jaapaariet uz DB reliizi sad.gif tongue.gif
lastguru
Es noskatiijos vienu reizi kaadu seeriju abos variantos, un teikshu taa: DB subu kvalitaate ir ljoti laba, vienaa liimenii ar AonE (vienaa vietaa man pat labaak patika DB tulkojums), taa kaa nevajag skumt.
Revol
Bet ir taada lieta ka DB gandriiz neviec nekaadu typesettingu, un vinju fontu un kopeejaa subu styling izveele man neiet pie sirds, AonE tomeer nedaudz nopietnaak dara to darbu, bez tam cik esmu vareejis saliidzinaat, lai arii izteikts ir vairaak vai mazaak tas pats AonE subu editings man labaak patiik. DB nav jau sliktaakie speedsuberi [nav vinji nekaadi AJ] bet imo liidz iistas fansub grupas liimenim veel ir ko iet, bet katram jau ir savi kvalitaates kriteeriji tongue.gif
Kikyou
140. sērija. Booooo-riiiiing! -__-
KUR IR 3 GADI VĒLĀK SĒRIJAS!? >_<
jurc
Huh, beidzot esmu arī ticis līdz 140 epai.. 2 nedēļas negulētas naktis ar Naruto nonstop. Tik nu man tagad nepatīk šī gaidīšana, katru nedēļu pa 1 epai... :/
Bet nu 140 epā animācija ir kudiš labāka, var redzēt ka dažās vietās ir smagi piestrādāts ar datorgrafiku.
Domāju ka tagad kamēr viņi tiks līdz Orichimaru, pa ceļām būs jācīnās vēl ar n-tiem Orichimaras monstriem, droši vien pa vidu Sasuke arī parādīsies. Vismaz kādas 30 sērijas tagad viņi pa to pili ņemsies...

QUOTE(Revol @ Jun 25 2005, 15:07)
Tiem kas veeljoprojaam neskatiijaas DB speedsubus, bet gaidiija AonE versiju [varbuut ir veel kaads cits iznjemot mani  tongue.gif ] izskataas ka buus vien jaapaariet uz DB reliizi  sad.gif  tongue.gif
*

Neesi vienīgais.... Zheel, bet nu DB subi ar ir labi, tagad pēdējās sērijas skatījos ar DB subiem, un nesūdzos, gandrīz vai nekādu atšķirību nevar manīt..., bet viennozīmīgi AonE ir daudz cītīgāk piestrādājuši pie subiem..

Kāds vispār paredz cik sērijas būs Naruto? Ka tik beigās nesanāk kā Hameleonu rotaļām - 3000 vai cik tur n-tās sērijas... tongue.gif
Sigfa
tu zini, es nemaz nesuudzeetos biggrin.gif man Naruto ir taads patiikams laika kaveeklis. 140 seerija- sakura jau atkal pieraada ka njifiga neko nevar izdariit un ir bezspeeciiga visu priekshaa.
jurc
QUOTE(Sigfa @ Jun 26 2005, 10:54)
tu zini, es nemaz nesūdzētos biggrin.gif man Naruto ir tāds patīkams laika kavēklis. 140 sērija- sakura jau atkal pierāda ka ņifiga neko nevar izdarīt un ir bezspēcīga visu priekshaa.
*

wowo, runājot par sakuru - tā arī īsti neesmu sapratis kāds tolks no viņas tajā seriālā, tikai visiem maisās pa kājām un neko nedara. Cik atceros, ta viņa tikai pamodināja Naruto ap to vietu kad Hokage tika novākts. Tas no viņas puses arī bija viss. Labi, viņa laikam tur vēl bija imūna pret kautkādām tur ilūziju tehnikām, tas arī viss. Dažreiz kad viņa ir smagi ievainota tā vien domas nāk prātā - "Vo, beidzot tā ku**e nomirs".
Ņemot vērā to ka viņa vēl ir viena no galvenajām varonēm, viņa praktiski neko nemāk, pat zemāka līmeņa cilvēki daudz vairāk pieprot. Bet nu redzēsim kas notiksies tālāk, varbūt parādīs savu apslēpto talantu..
Taka
AonE beidzot izspieda 137. un 138. DB jau 140.
Moviju viņi tā arī nav nosubojuši.
+Chibi+
Skatoties sērijas, man Sakura tracināja ar savu bezspēcību, bet mangā.... UŪŪŪŪŪ... Tik sagaidiet to "pēc trim gadiem" sižetu, tur Sakura ir vienkārši lieliska! Man pilnīgi viss iespaids par viņu mainījās, ieraugot, par ko viņa kļuva. Un tad vairs nebūs <qoute edit JurChiX "Beidzot tā ..... nomirs".

I know, it was a spoiler. rolleyes.gif But a tiny one!

Anyway.

140.sērija. Kaut kāds off topics. Tracina šitā laika vilkšana, bet nu labi.. Tas viss ir cēla mērķa labā.. T.i., lai neapsteigtu mangu. Pagaidīsim.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.