wiper, ne vienmeer taa ir. Domaaju, ka vinjiem veel ir daudz ko raadiit- iesaaktu staastu (Manupraat visaizraujoshaakais no tiem buus staasts par Itachi vs. Sasuke, kuram vajadzeetu buut uz beigaam...).
+Chibi+
Mar 22 2005, 14:27
That's a point. Anime nevar beigites līdz Sasuke tiek klāt Itachi, kas vēl kādas episodes 40 nenotiks... So it's not so bad after all. Varbūt es pt vecumdienās vēl skatīšos Naruto...
windhover
Mar 22 2005, 21:35
Nu nez vai Naruto tik ātri beigsies.. Kāpēc tad viņu licenzēja? Laikam tāpēc, ka bija liela popularitāte.. Un kāds domā uzvārīties.. Nu tad jau par beigām vēl nevar būt ne runas.. Varbūt, ka tas gredzens noslēgsies, bet tik pat labi, tas var būt ķēdes pirmais posms, kurš radīs pavisam jaunu jēgu, jaunu Naruto mērķi seriālā..
P.S. Mangu neesmu lasījis, jo gribu saglabāt intrigu sevī..
Spectre
Mar 22 2005, 21:54
Sakaraa r licenceeshanu un amerikaanu debiilismu okej es veel sapratiishu un vareetu pats sadzejot jaukus tekstus dalai naruto serijaam, bet esu lasijis mangu bikiit taalaak kaa vini to domaaiebarot, jo blood will come
beigaam ar licenzeeshanu nav nekaada sakara, ir vairaaki seriaali kurus licenzeeja tieshi pirms beigaam, ir taadi kurus licenzeeja vispaar pirms publiceeshanas u. tml.
seerija- flashbaks. Buu. Nu vismaz gaara sho to interesantu demonstreeja.
hhhm...Sigfa, tu nevareetu iedot linku, kur var jauno seeriju nopumpeet? narutofan.com pashlaik tiek remonteets...
http://yhbt.mine.nu/t/n127-128.torrent shie te luuk ir 60 charu aizvietojums, lai nerastos spams. Paldies par uzmaniibu.
Nu vellos...es jau sen nopumpeejis esmu, bet neesmu noskatiijies, jo suns sagrauza tumbinjas (kaut es nesaprotu japaanju valodu, es vienkaarshi NEVARU paskatiities Naruto bez skanjas...
). Tagad jaasleedz muuzikas centrs klaat, bet tad baigaa shmuce sanaak......
Zheel Kimimaro ,bija labs ciiniitaajs.
Ehh next episode preview neko taa arii nepateica sakariigu par naakosho epu ,tik naruto ar sasuki muldeeja.
Heh. Nezinu kas jums tajaas atminjaas nepatika, man likaas izcila seerija! Jaagaida tagad kaada buus turpmaakaa kauja.
Daaaudz flashbacki. ~_~ But HEY! Vismaz dabūjām redzēt Itachi labo pusi. :3
sasuke321
Apr 3 2005, 16:36
QUOTE(CloudX @ Apr 2 2005, 22:57)
var redzeet ka pirksts nonnemts
tur taada ssvaka melna liinija
asamashii ritori banpaia
Apr 3 2005, 18:54
Pakliida taadas baumas, ka jaunajaa 129 Naruto seerijai buushot jauns ievads un nobeigums. Kaads jau redzeejis, iespaidi ? Atliek tikai gaidiit DB reliizi
P.S. - bilde laba, Sasuke uz fakucha staav
Heh... jaunaa dziesma man diezgan labi patikaas.
par seeriju - likaas ka buus jau kautkaada darbiiba, bet tad atkal visa seerija aizgaaja vienaa atminju gabalaa.... nu vismaz tas, ko raadiija par naakamo seeriju iskataas daudzsoloshaak...
sasuke321
Apr 7 2005, 17:40
QUOTE(SheWr @ Apr 7 2005, 14:17)
Heh... jaunaa dziesma man diezgan labi patikaas.
par seeriju - likaas ka buus jau kautkaada darbiiba, bet tad atkal visa seerija aizgaaja vienaa atminju gabalaa.... nu vismaz tas, ko raadiija par naakamo seeriju iskataas daudzsoloshaak...
ja tu to dziesmu no narutofan domaa tad tu esi cirvis jo taa dziesma bija 1 apriilla joks kaa viss ko vinni tai dienaa teica
)
manupraat tu esi cirvis, ja nesaprati ko vinjsh ar to domaa.
Intro ir tiiri ok, bet endings gan man nepatika. Seerija so-so, labaak jau buutu palikushi pie naruto un sasukes, izkaavushies un taa...
Nu jaa....
kaadam te leenaa aizdedze....
Nu tad jaacer ka vismaz naakamajaa seerijaa varees kautkaadu lielaaku darbiibu redzeet, jo jau 3 seerijas peec kaartas tikai ar atminju gabaliem saak apnikt...
Bwaah intro tik riebiigs ka skatiities nevar.
Outro man gan patika.
Epizoodi vispaar nekomenteeshu - 0.0001% action.
Kas jums nepatiik intro? labs japaanju punk rock... tagad tieshaam jaagaida iistais kautinsh. tomeer, vareejaam vismaz redzeet Itachi good side un veel kaa vinsh kljuva par ljauno......
+Chibi+
Apr 8 2005, 22:36
A man gan ļoti patika šitā sērija. Varbūt tāpēc, ka es emsu lasījusi mangu, un zinu, cik nozīmīgi ir zināt, kas tomēr toreiz notika ar Itachi un Sasuke'i.
Un Ending song IR laba. Ļoti.
deleted-ray
Apr 8 2005, 22:44
Man ar intro, varetu pat teikt, riebjas. Serija arii bija boooring "(
Tāks...
1. Jaunais opening, ending =
2. Itachi =
3. Bērnības atmiņu sērijas =
Hwaaa... laba sērija. :3 Man labāk patīk atmiņu sērijas, nekā tās, kurās iesāk cīņu un staipa pa 10 sērijām.
vismaz labi, ka KAADAM patiik, ka KAADAM ir labi... es vispaar naruto saaku skatiities deelj ciinjaam.
+Chibi+
Apr 13 2005, 23:45
Būs tev cīņas, būs!!!! Just a little bit more patience.
Hmm. Īstenībā. Ja tā padomā.... Jūs vis Naruto skataties tikai dēļ cīņām?
Šī bi laba sērija... Katon tehnika ir tiešām nice. Naruto tagad vaidzētu pasaukt lapsiņu palīgā.
Nu, skatos vēlviena iemesla dēļ- RPG elementi ik pa brīdim parādās. Progress un attīstība.
Seerija tikai normaala.... cereeju ka beidzot buus taa ilgi gaidiitaa kauja, bet nekaa... atkal atminju gabali....
Chibi, es Naruto nesaaku skatiities kauju deelj... Man likaas labaa kvalitaate, muuzika, sizhets un arii kaujas....
+Chibi+
Apr 15 2005, 09:28
eh, a man sāk kļūt garlaicīgi Sasuke's bērnībā... Viņš, protams, ir cute and stuff.
, bet es cerēju, ka sitajā sērijā beidzot atmiņu ainas noslēgsies un būs fight.. Bet nē, viņi samixē un vispār.....
Heh, man gan pašā sākumā Naruto likās nenormāli nekvalitatīva anime... Bet kad jau kļūst atkarīgs, tad jau vienalga... Tagad gan levels daudz augstāks.. ^^
Spectre
Apr 15 2005, 09:32
+Chibi+
Apr 15 2005, 09:35
Shinobi-sama
Apr 15 2005, 10:03
nu man nav nekas pretim pret taam atminjam.. vairaak top zinaams par chariem... ir tachu tik daudz citu seraiaalu kurus var skatiities un tik daudz mangu ko palasiit.. takaa taa nedeelja gaidiishanas liksies par iisu beigaas...
+Chibi+
Apr 15 2005, 16:40
mjā, bet tā kā es lasīju mangu, man jau viss par chracteirem ir zināms un gribās to, ko manga nesniedz... Kustību fightos.
deleted-ray
Apr 15 2005, 16:54
Shitaa seerija gan man taa tiiri gaaja pie sirds ")
Vai juus esiet gatavi naruto fandubam? Piedaavaaju jums Baka-Anime 1. apriilja fandubu 127-128 seerijai:
mDSL lietotaajiem uzliku uz
ftp.trubaz.com/ zem films/cartoons
paareejiem varu tikai piedaavaat ed2k linku, vai citur var dabuut nezinu, bat te ir
ed2k://|file|(B-A)Naruto_-_127-128_Special._FanDub_(EAC955E2).avi|323858432|9DA1E95ADD5333C64E49A87EC36AB24D|/
It iipashi labi ir izdevusies ED dziesma, bet vispaar jau ljoti jautri vinju skatiities
tobish, komeedija, vai nopietni?
QUOTE(Sigfa @ Apr 16 2005, 14:59)
tobish, komeedija, vai nopietni?
1. aprīļa variants.
ir veerts noskatiities, tur tiek atklaata visa naruto jeega
pilniigs un galiigs sviests. Pirmaas desmit minuutes noskatiijos, izbesiija
vinjaiem vaidzeeja vairaak piestraadaat.
Hikaru
Apr 17 2005, 15:01
A es iesāku Naruto skatīties.
Pirmās 15 sērijas noskatījos pa 3 dienām (5 sērijas dienā).... Knapi izturēju, gandrīz aizmigu...
Kāds teica, ka skatās Naruto galvenokārt kautiņu dēļ. Pagaidām nekādu action gandrīz neesmu redzejis. Kurā sērijā sākas kaut kāds action, kurš ilgst vairāk nekā 10 sekundes???
Pagaidām liekas Naruto vēl vairāk iztiepts nekā DBZ. DBZ vismaz daudz runā un daudz kaujas, bet Naruto vienu reizi iesit un tad pārējo sēriju runā
, pēc tam nākošā sērijā vēl reizi iesit un atkal turpina runāt, un nemitīgi kaut ko atceras.
Nepatika dažās sērijās tas, ka pirmās 7, 8 minūtes atkārto iepriešējās sērijas beigas.
Pagaidām Action ir kaut kur 1%, no visa laika. Vēlāk būs kaut kas labāks?
Vai arī Naruto jāskatās ne action dēļ, bet lai paskatītos atmiņas un iepriekšējo sēriju atkārtojumus?
Kikyou
Apr 17 2005, 15:04
Nez, cik es vismaz atceros... ap kādu... 40-60 sēriju daudz maz action sākās.
Heh, Naruto vispār ir pārpludināts ar flashbackiem, kuri dažiem liekas kā nu baigi krutais character development.
Būtībā - lēts sižeta garumā stiepšanas paņēmiens. Kaut gan japāņiem vispār patīk stopkadri 5 min. garumā
Neskatoties uz to ka shii bij kaarteejaa atminju seerija, taa man diezgan labi patika. Vismaz cik raadiija naakamo seeriju, var spriest ka shoreiz gan buus kautinsh... taapeec tagad atkal to nedeelju nevareesu izciest
dmonster
Apr 21 2005, 18:41
*Whine*
(Me be stupid question master) Kur jūs nodownloadojāt Naruto es esmu bijis uz
www.rock-lee.com, bet tur vajag atslēgt firewall, ko es nemāku un ar DC++ prasa baigo moku.
sasuke321
Apr 21 2005, 21:24
QUOTE(dmonster @ Apr 21 2005, 18:41)
*Whine*
(Me be stupid question master) Kur jūs nodownloadojāt Naruto es esmu bijis uz
www.rock-lee.com, bet tur vajag atslēgt firewall, ko es nemāku un ar DC++ prasa baigo moku.
www.narutofam.com
tur ir viss
deleted-ray
Apr 21 2005, 22:01
*www.narutofan.com (ar N ne M ) ")
Spectre
Apr 22 2005, 07:54
U taa sho seeriju jau neiztureeju un novilku no DB, lai paarliecinaatos par savaam smagaakajaam bazhaam un vinas izraadijaas patiesas, vel viena seerija, ko loti aatri patinu uz priekshu, un noskatijos tikai pashas beigas .......... spoilers turpinas ..... sho flashbaku jau visi ir redzeejushi un izn :/ takshto tikai pedajaa minuute ir, kas jauns un 1 min talking tas ir
Esu greatest spoilers in da world. - > Sasuke tochna mast dai tie vina flashbaki un piedevaam veel kuri jau ir bijushi ir apnikuhsi ^^
+Chibi+
Apr 22 2005, 09:51
Labi, labi, bet tā kā beidzot ir cerība, ka flashbacks have come to thier end, Sasuke drīxt dzīvot, lai viņam ar Naruto beidzot IR tas fight! Oh COME ON GUYS. Super-mega-ultra-giga fighters, un nekādīgi nevar sākt.... Visus stāstu par Magekyou varēja ielikt pirmajās piecās minūtēs and persue with kicking the hell out of Naruto.. Mweh heh heh... Anyway. Protams, ka Sasuke mums ir varen sentimentāls puika, kurš nespēj sākt cīņu bez vāāāāāren garas priekšspēles, a la "atcerēsimies good old times".
Oh gods.
Bet sērija man tāpat patika.
Ja neskaita to faktu, ka es izbesījos, ka nebija fights. But that's ok. Labs nāk ar gaidīšanu [ tikai nevar zināt, vai pietix pacietības gaidīt to mega labo].
I rant, i know.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.