Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
goku
Pirmajām shippuuden sērijām bija labāka animācija tongue.gif bet nu..... toč..... kopš filleriem @ naruto sižets un vsp nekas nav attīstījies tongue.gif līdz filleriem bija interesanti smile.gif
Arta
ohh, 83 lpp. nesanāks visas izpētīt, bet nū tgd skatos Naruto: Shippuuden # ūn Gaara is mē fāve character. ^^
parastās Naruo sērijas diemžēl neesmu redzējusi, bet šķiet, ka vajadzēja gan..
bēt. jām. viss ok. Narutō rōcks. biggrin.gif
Neptuuns
Pēc ļoti ilgas smaga dranķīguma pauzes, manga tikko palika interesanta. Un runājot par to, ka Madara- Akatsuki līderis, vēl nav 100% zināms, bet... Nu teikšu tikai, ka viņš IR dzīvs, un, ja nemaldos par to cik tālu anime ir aizbraucis, jau redzēts.
+Chibi+
QUOTE(JnVbt @ Apr 20 2008, 23:08) *

animācija ir manāmi zaudējusu savu pievilcību (salīdzinoši ar pašām pirmajām Naruto sērijām), Sakura ir palikusi daudz neglītāka ph34r.gif , seriāls ir piesārņots ar vēl vairāk klišejām un muļīgiem jokiem, pats sižets ir kļuvis ļoti vienveidīgs un paredzams, chari arī īpaši nav mainījuši savu izskatu - tas tā, galvenos vilcienos.

dīvaini gan, bet, manuprāt, ir tieši otrādi. pēc shippudena sākšanās nevarēju saprast, kā man varēja viss tas neglītums, kas bija pašā seriāla sākumā, patikt. un Sakura BEIDZOT izskātās normāli un vismaz kaut ko dara.

runājot par mangu - sākot ar Sasuke's izlīšanu no Orochimaru pritona beidzot sākās intensīvs akšons, bet tagad pēc tā visa ar Itachi sižets tiešām sāk aizraut, un pamatīgi.
Taka
Visu Narutomānu draugi Dattebayo uzražojuši Naruto Shippuuden Movie.
Ja nu kas... rolleyes.gif
Ar FastForward pārskrēju, jāsaka tāds filleris vien ir. Neko nedod ne Naruto kā personāžam, ne kādam citam, vēl viens side storijs.
Hikaru
Yee. es tiku līdz 51-52 shippuuden sērijai. Tas ir veselas 50 sērijas bija jāgaida, lai tiktu līdz 1. sērijas sākumam. laugh.gif (Vel kāds atceras kas bija 1. sērijas sākumā? wink.gif ). Bet šītās 50 sērijas bija itkā flashbaks, ne? (šajā milzīgajā flashbackā bija arī daudz citu flashbacku...). Varbūt tagad kaut kas sāksies...
Taka
Jā. Noteikti. Tūlīt sāksies TĀDS storijs ka tik turies...
Visu cieņu Naruto mārketingam. Vairākus gadus vazāt tautu aiz deguna, stāstot ka nu tūlīt būs - to vajag mācēt.
Sigfa
QUOTE(Taka @ May 25 2008, 22:04) *

Jā. Noteikti. Tūlīt sāksies TĀDS storijs ka tik turies...
Visu cieņu Naruto mārketingam. Vairākus gadus vazāt tautu aiz deguna, stāstot ka nu tūlīt būs - to vajag mācēt.

vai ne? biggrin.gif Es vinju veeljoprojaam skatos, deelj taa minimaalaa, bet tomeer esoshaa character developmenta... nu jau kaa 4 gadi rinjkjii un vinjsh maak tikai 2 jutsu, peec ~ 2 meeneshiem buus veelviens klaat, legjendaars briidis tongue.gif
Arta

nu jau kaa 4 gadi rinjkjii un vinjsh maak tikai 2 jutsu, peec ~ 2 meeneshiem buus veelviens klaat, legjendaars briidis

pati sāku skatīties Shippuuden, noskatījos līdz jaunākajai iznākušajai sērijai.. un sapratu, ka parastais Naruto arī jānoskatās.. un jām, visu laiku maisās doma par tiem jutsu. xD tikai 2 pa visu šo laiku.
bēt skatīties jau var.. :]
Agathe
Man jau ļoti patīk. Nevaru sagaidīt nākošo sēriju. smile.gif
Agathe
Esmu pamanījusi, ka daudziem šī multene ļoti patīk. Man arī. Tikai, es īsti nespēju saprast, kādēļ. Vai nu japāņi mums skalo smadzenes, vai arī... šis multenes vienkāršais stāsts aizrauj mūsu sirdis. Es ceru, ka tas ir otrais variants. Tā arī tas varētu būt, jo "Naruto" tiešām nav ne vainas.
Toon
Naruto ļoti laba anime.Bet man nepatīk tas ka viņā iet gandrīz tikai bildes (cerams ka sapratāt).Bet ir interesanta smile.gif Bet man bik bik vairāk tomēr patīk Yu-Gi-Oh
Tyrael
Yu-gi-oh imo ir priekš sīkajiem, jo nav reali figtingu un asenis tongue.gif

Lab es arī biju yu-gi-oh fans, bet man tad bija 12gadi...

Tagat man liekas pokemon, digimon un yu-gi-oh ir viens un tas pats :/
Tyrael
Es jau sapratu, kapēc visiem nepatik naruto biggrin.gif
Te lielākā daļa ir pieaugušie, kas skatas nopietnus anime...
Un pirmie mazgadīgie, kas atkaj kautko jaunu izņemot pokemonus, digimonus, yu-gi-oh skatās naruto, kā es biggrin.gif
Man jau patīk Naruto un citi garie anime kā Bleach un One piece....
Bet man neīpaši patīk drāmas, psiho un kautkadas misterijas biggrin.gif
Man nepatīk, ka aizrauj aiz sirds... Vairak patīk vnk relax pie comedy smile.gif
Imo lai velk cik grib, galvenais lai ir ko skatīties tongue.gif
Bet nu gribas lai atrak fileri beidzas tongue.gif
Btw Agathe tu arī Naruhina fans ? smile.gif

P.S. Biju dzirdējis ka viņi itkā velk, jo bija pietuvojušies mangai pārāk ātri, bet mošk es to dzirdeju par bleach, jo viņi arī sāka rādīt filerus :/
Taka
Naruto ir vnk super! Ja skatas ar l33t FastForward modi happy.gif
Arta
Ja vēlaties, varat paskatīties cilvēkus, kas ierunā varoņus - http://youtube.com/watch?v=mLTPZLJ9soI
neko neteikšu priekšā, gan jau paši šo to zinat. biggrin.gif
videō ir skatāms un tur rāda kā viņi ierunā un vel šo to. uz priekšu, ja ir interese. :]

*biegās ir arī pikachu.. biggrin.gif un vel šis tas.. ^^
Tyrael
Kas būtu domājis, ka galvenos varoņus ierunā vecenes, pat pikachu oO
Arta
well yeah.. xD
par naruto jau zināju un tā pikachu meitene vnk lol. tik savādi. biggrin.gif
Kuro-San
šausmas es nekādā ziņā neskatīšos to video, nevar taču sabojāt visu animes atmosfēru, vispār nesaprotu cilvēkus kas baigi pēta kas ko ierunājis, tā taču savā ziņā zūd animes varoņa personība >_<

man ļoti patīk shippuden, bet man tiešām gribas kādu nožmiegt par notikumu vilkšanu un atkal jau filleru iebāzšanu plus skatoties naruto vs orochimaru nodomāju wtf, ko var tik ilgi vilkt momentu pirms cīņas, tā bija lieliska cīņa bet tika sabojāta manuprāt ar to izstiepšanu v_v
Arta
QUOTE(Kuro-San @ Jun 6 2008, 12:25) *

šausmas es nekādā ziņā neskatīšos to video, nevar taču sabojāt visu animes atmosfēru, vispār nesaprotu cilvēkus kas baigi pēta kas ko ierunājis, tā taču savā ziņā zūd animes varoņa personība >_<

ōoō jā, es visu laiku sēžu un meklēju & meklēju ka tik varētu redzēt šos ierunātājus. 8| x|

šitas teksts neizklausījās/neizskatījās pēc viedokļa, bet tāds ar uzbrauciena piegaršu. itkā tie [piemēram, es kā redzams], kas papēta to, kas slēpjas zem bildes, būtu tie sliktie.. blink.gif

dry.gif
hinatara
Nevarētu teikt, ka esmu Naruto fane, bet tīras ieinterētības dēļ noskatījos visu Naruto un sekoju līdzi arī Shippuuden, lai gan man pašalik vairāk piesaista Naruto manga... Tas, ka viņi ir pietuvojušies par tuvu mangai ir tiesa, tāpēc pēdējās epas ir par kaut ko pavisam citu, kas nav attēlots mangā... Man savukārt atkal ir šādus momentus interesantāk skatīties, jo pēc mangas izlasīšanas es zinu, kas notiks.... Dažkārt vienkārši šķiet, ka viņi vienu epu spēj izstiept tik šausmīgi garu, ka tas sāk kaitināt, bet visumā jāsaka, ka Naruto ir gabals, kas būtu jāredz...
Taka
Pietuvošanās mangai nozīmē ka atkal panesīsies filleri. Bet paga... vai filleri vispār beidzās? blink.gif
Tyrael
Cerams nākamais būs special, jo nākamā epa būs tikai 19 jūnijā un mošk tas nozīmes fileru beigu tuvošanās...
Kuro-San
QUOTE(Kuro-San @ Jun 6 2008, 12:25)

ōoō jā, es visu laiku sēžu un meklēju & meklēju ka tik varētu redzēt šos ierunātājus. 8| x|

šitas teksts neizklausījās/neizskatījās pēc viedokļa, bet tāds ar uzbrauciena piegaršu. itkā tie [piemēram, es kā redzams], kas papēta to, kas slēpjas zem bildes, būtu tie sliktie..

tak nē jau, nebij domāts ka uzbrauciens vai kas t.ml. un ne tieši par tevi bet vispār, vnk saku ka nesaprotu cilvēkus kas interesējas par to kas ierunā balsis, speciāli vai nespeciāli, vienalga...

par filleriem, nav tie sliktākie kas tagad iet, bet tomēr šausmīgi gribas lai ātrāk beigtos >_<

Tyrael
Kads nezin kur var nokachāt vai paskatities naruto pirmās episodes?

Dattebayo.com ir tikai sakot no 92...

Man vnk draugs sāka skatities, bet grūti atrast :/

Tagat pilns ar izgraizitam eng dub versijam kuras rāda amerikas cartoon networka :/

Bet man vajag norm japānju eng sub neizgraizītās serijas..

Veoh slēgts un daudzās vietās rāda no myspace video, bet daudzi bugoti un nelādējās :/
Church
http://www.boxtorrents.com/details.php/130404/Naruto.html
luudzu. pirmaas 220 epizodes ;P
Hikaru
Kaut kas dīvains ar Dattebayo torrentiem. Bleach links nedarbojas, bet novilku Naruto Shippuden - 63, izrādījās kaut kāda Soul Eater sērija. laugh.gif hmm.. laba opening dziesma... T.M.Revolution labas jaunas dziesmas parādījās, būs jānovelk.
Tramvajs
^You Have Been Trolled?
Arta
outlaw.lv arī piedāvā šo iespēju http://outlaw.lv/details.php?id=14625
pati ņemu pirmās.. esmu tikusi līdz pusei.. whew.
Niks
QUOTE(Hikaru @ Jun 14 2008, 10:26) *

Kaut kas dīvains ar Dattebayo torrentiem. Bleach links nedarbojas, bet novilku Naruto Shippuden - 63, izrādījās kaut kāda Soul Eater sērija. laugh.gif hmm.. laba opening dziesma... T.M.Revolution labas jaunas dziesmas parādījās, būs jānovelk.

Cik varu atcerēties, viņa stils īpaši nav mainījies. Varbūt vienīgi mazāk popa (wtfh pats nesaprotu, ko runāju).
P.S. Yes, he's been trolled. ^.^
CirvjaKaac
Šovakar, pinīgā kēmā esot, iemīlēju pēdējo Naruto opening'u.. Ceru, ka vēl kādam patīk.
Manga, diemžēl, ir neatgriezeniski sajāta, bet nez kāpēc joprojām skatos.
Cowman
vaii kaa shodien cilveekiem veicas (tiem kas Naruto no Deep ka4aa biggrin.gif )
deep nestraadaa biggrin.gif

P.S- jaunaa epa chist laba NO FILLER
Arta
No deepa nekačāju, bēt skatīšos šovakar. :]
Caru, ka būs interesanta epa. ^^

CirvjaKaac. [niks labs xD] jā, man arī riktīgi patīk Blue bird openings. Protams, ja openings nav nomainījies ar šo jauno epu kuru vel neesmu redzējusi.
heh.. we`ll see..
kaarleens
tagadeejais fileriitis Naruto tieshaam ir ljoti labs, zheel ka visi nau taadi rolleyes.gif
Sigfa
QUOTE(kaarleens @ Aug 11 2008, 07:20) *

tagadeejais fileriitis Naruto tieshaam ir ljoti labs, zheel ka visi nau taadi rolleyes.gif

nu nu, vinjsh taapat ir diezgan pabreismiigs, tur ir taalu lai par ljoti labu sauktu.
Tramvajs
omg, Jūs vēl joprojām skataties? Btw, moš' ir kāds saraksts ar epizodēm, kas nav filleri?
Taka
Ummm... neviena?
Tramvajs
Man jau bija aizdomas... dry.gif
Arta
Nezinu, vai kāds vēl skatās, vai nē, bet noskatījos 114. sēriju [shippuuden] un beidzot likās kaut kas interesants. Patiešām patika. biggrin.gif Tā kā nelasu mangu [kur viss šis jau sen droši vien ir noticis] tad šī epizōde likās laba. ^^
Ehh. Un es vēljoprojām turpināšu skatīties, jā. biggrin.gif
Taka
Manuprāt vienīgais veids, kā skatīties Naruto ir novilkt uzreiz kaudzi ar epizodēm un izmantot fast forward rolleyes.gif
Arta
Nū, aptuveni tā arī sanāk. biggrin.gif
Žēl jau, ka tie fillerīši tik daudz. ._____.
Lestats
es vnk nevaru sanjemties naruto skatiities .fileru kaudze piu.
gaara13
Naruto faniem.
Te taisās jauna spēle par Noruto latv. val, drīz būs pabeigta. Nākat iekšā pamēģinat uzspēlēt, maz spēlētāju.
Tur karoch jāapraksta savu spēlētāju. http://naruto-pasaule.ucoz.lv
Esmu pirmais kas piereģistrējos,man patīk spēlēt, bet pagaidām maz spēlētāju,jo vairāk būs jo interesantāk.
Pašam ļoti patīk Naruto nostijos jau 117 shipuden sēriju,
Lestats
es gribu redzēt ka Jugo slepkavot smile.gif smile.gif es domaju ka vairs nebus kruti chari pec Hidana biggrin.gif bet ir jipiii
gaara13
Akatsuki ir vēl tas Peins, tas ar būs kruts. Bet es nez. kurā sērijā viņš parādīsies. Pārinieks Peinam ar labs būs, parez sakot pāriniece. Būs interesanti. biggrin.gif
Lestats
ehhh peins un ta tur nav tik ljoti shizi smile.gif
gaara13
Nezin neviens pa kurām dienām Naroto shippuden iziet? Nevaru sagaidīt nākamo sēriju, kas tur notiks. Sasuke tagad normāla komanda būs, man vēl patīk tas Suigetsu. Ko viņi darīs ies Itachi meklēt?
Lestats
nu kjip 23. būs tatad dubult episode...
es čist nez ko viņi darīs man vnk brālens ar čupu spoilerim nomētājis bet pa šito nav stāstījis .
gaara13
Nostijos 118 sēriju. Sasuke peirunāja Jugo, tagad viņi ies Itachi meklēt
Naga Sadow
jē, filleris beidzies un gaidu kautiņu pret peinu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.