Nesen paradijusies zina ka filleri beigsies marta vai ari drusku velak pavasari jo ta itka ir rakstits taja zurnala kas izdod naruto (shonen jump).
nju palasiiju juusu comentus un piespedu sevi mazliet paskatiities dazhas epas.....nju viedoklis man nekaads iipashs nav....saakums sviestains, bet nju uz 25...26..27 ...kautkas bishk savaadaaks...nju nez nekaa iipasha neredzu..................
Tramvajs
Nov 25 2006, 23:14
esu ticis liidz 190 seerijai..kaads nevar pateikt- taalaak ir tikai filler'i?..ja jaa, tad nav jeegas nemazam vilkt vinju..
kkur dzirdeeju, ka naakoshgad februaarii filler'i beigsies..
un nesaprotu te daudzus..man tiesh pirmaas seerijas likaas garlaiciigas, bet peec tam saaka palikt jautraak..:D
tas shits kas tur tagad iet nav skataams. gruuti ticeet, ka filleri ir beigushies. Varbuut atsaakshu skatiities no naakamaas arkas.
Man tads jautajums kur varetu dabut visas tas serijas??????? Man ar 210 nepietika bet pagaidam nevaru vairak atrast.
kaarleens
Dec 3 2006, 12:34
QUOTE(Sword @ Dec 2 2006, 20:20)
Man tads jautajums kur varetu dabut visas tas serijas??????? Man ar 210 nepietika bet pagaidam nevaru vairak atrast.
http://www.gotwoot.net/wp-torrents.php
Cik pasistam jābūt lai vēl joprojām skatītos Naruto, tur takš vispār nekā vairs nav no sižeta, pat meksikāņu seriālos ir vairāk...
tagad laikam atliek gaidīt
Naruto: Hurricane Chronicles nākošā gada sākumā
Hronus
Dec 30 2006, 21:47
Man personīgi ir kaut kas starp pirmo un otro variantu. Man patīk Naruto, neliekas, ka būtu kāds labāks anime seriāls par šo, bet nu pārāk traki ar mani arī nav.
Līdz tām 140 sērijām bija nepārspējami interesanti, bet tagad, šie filleri tikai liek grauzt nagus cerībā, ka ar nākamo sēriju sāksies tik pat aizraujoši piedzīvojumi, kā agrāk.
Keydan
Jan 13 2007, 23:35
Man likas, vai 216 epa grafika palecas no 5 lidz 8 balem???
P.S.
Es šeit saskaitiju... liekas ka 220 ep bus pedejais fillers!
asfiksija
Jan 14 2007, 14:23
QUOTE(Keydan @ Jan 13 2007, 22:35)
Es šeit saskaitiju... liekas ka 220 ep bus pedejais fillers!
es kalendārā velku krustiņus līdz dienai, kad beigsies filleri
Nelisa
Jan 17 2007, 18:59
[s]Amm..kas ir filleri?
Fillers-sērijas ne-pa-sižetu.Atkāpšanās no main story,tikai darbības notiek ar tiem pašiem varoņiem.
Parasti fillerus taisa lai nostieptu seriālu un lai skatītājus aizpildītu.
Gaidam 15. februāri....filleri beigsies un visi būs labāki.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jan 17 2007, 21:26
QUOTE(Arts @ Jan 17 2007, 22:15)
Gaidam 15. februāri....filleri beigsies un visi būs labāki.
Gaidam ar maisu.
Redzēsim,būs vēl jāpagaida dažas dienas kamēr noķers un iztulkos.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Tiesa gan ka Naruto paliek vēl par Geninu un visi pārējie kļūst par Jouniniem un Chuniniem.
Neko jaunu arī viņš nav iemācījies,ka tikai savu Rasengan un izsaukt Frog boss.
Ja nekas nenotiks,tad Naruto var izmest mēslainē.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jan 17 2007, 22:12
Nu, tik bezkaunīgi gan spoilot nevajadzeja. Ne visi lasa tik garas mangas un pēc lasīta tāpat neliekas vērts skatīties tālāk.
Starp citu - visi, kam pieejams Jetix varēs drīzumā skatīties Naruto tur. Reklamēja nesen...
Shinobi-sama
Feb 7 2007, 12:03
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jan 17 2007, 21:12)
Nu, tik bezkaunīgi gan spoilot nevajadzeja. Ne visi lasa tik garas mangas un pēc lasīta tāpat neliekas vērts skatīties tālāk.
Vaajpraats nu, saspoil'oja tikai taadam, kursh tiko iesaacis skatiities Naruto un bija slinkums saakt lasiit topiku no pirmaas labas -_-
Candyhunter
Feb 8 2007, 00:30
Izlasīju mangu tik tālu, cik nu tā ir iznākusi, jo nevarēju iedomāties, kā vispār var izmest daudzreiz vairāk stundu, skatoties sērijas, par kurām visi tāpat šķendējas, ka garumā briesmīgi izvilktas. Pēc lasīšanas pāris dienas par Naruto vēl domāju kā par kaut ko briesmīgi aizraujošu, bet... tad ņēmu un aizmirsu, ka tādu esmu lasījusi. Tagad ieraudzīju threadu un atcerējos.
Dažas foršas idejas tajā visā pavīdēja, bet, kaut arī lasīju pirms dažām nedēļām, Naruto nav no tās sugas, kas paliek prātā. Izlasi, papriecājies un aizmirsti.
Un ja kas jau pēdēja (220 sērija) ir iznakusi ar subtritiem(cerams pareizi uzrakstiju XD)!
Skyfall
Feb 9 2007, 14:40
3. variants
Pārstāju skatīties labu laiku atpakaļ, kad sāka piegriezties tie visi filleri. Atsākt arī nedomāju - par daudz laika jātērē, un nav gluži tā ka būtu iztrūkums ar daudzām labākām animēm, gan ongoing, gan vēl vispār neredzētām
BTW ar šodienu oficiāli beidzas filleri! Nākošceturtdien būs jau pirmā Naruto Shippuuden sērija.
Shinobi-sama
Feb 16 2007, 02:44
Nu taa, pirmais Shippuuden ir noluureets.
Vienaa epizodee es reecu nevaldaami, jo animatori ir izspeeleejushi ljaunu joku naruto pashapzinjai -_-.
Taadas luuk ir bijusho un esosho Hokage seju izteiksmes atieciibaa uz Naruto sapni tapt kaldinaat vinjiem liidzaas
Church
Feb 16 2007, 10:57
S1 beidzies. domaaju laba vieta beigt skatiities. nevis pavadiit vairaak kaa gadu chinkstos par filleriem. saakt S2 peec S1's 220 epaam? kaadam nav aciimredzams turpmaakais levelup sizhets?
visi tik runā par filleriem...tad man jājautā,kas tad ir šeit tā main story.Naruto,izņemot to,ka viņš vēlas kļūt par Hokage,nav citu sapņu.Viņš nevēlas tik vaļā no Nine-Tails vai vēl kkā.Manā skatījumā te pat nav tādas main story,tikai par kkādu puišeli stāstiņš...Protams,ka es nepiekrītu,ka ir jāskatās veselas 20 min.,lai redzētu,ko tur domā Rock Lee vai Gai-sensei...Es vnk nevaru saprast,kur tad ir tā galvenā daļa šajā visā.
Hikaru
Feb 16 2007, 14:25
QUOTE(Rika @ Feb 16 2007, 13:11)
kas tad ir šeit tā main story
Main chars sheit ir Sasuke, un main story risinaajaas ap vinju, bet peec ~120 vai kuras tur seerijas vinsh pazuda un taalaak nekas nenotika.
QUOTE(Hikaru @ Feb 16 2007, 13:25)
QUOTE(Rika @ Feb 16 2007, 13:11)
kas tad ir šeit tā main story
Main chars sheit ir Sasuke, un main story risinaajaas ap vinju, bet peec ~120 vai kuras tur seerijas vinsh pazuda un taalaak nekas nenotika.
man liekas,ka Tev taisnība,jo tās epas,kuras tagad skatos,varētu nosaukt "Sasuke sagājis sviestā"
Keydan
Feb 16 2007, 23:19
Hallo!!! Va tad tada galvena ideja vispar ir vajadziga? Man liekas ka 1/3 anime vispar nav galvenas idejas.
S2 - sakums ir labs. Varbut S2 novilks Naruto no tas bedres kura viņu ievilka fileri.
Spectre
Feb 17 2007, 11:49
Principā NHC patikās pat ļoti, tik tiešām kā animē chariem ta pat arī man bija flashbaki par pirmo zvērīgo anime nonstopu
Cerams ka no šī visa labā sākuma S2 būs arī labs turpinājums
varu tikai piekrist, jo S2 Naruto bija samēra laba, man pat iepatikās....bet animācija, tik un tā smagi pieklibo, vajag vairāk viņiem pacensties....bet tā sākums liecina par labu turpinājumu, kaut arī man nav ne jausmas, jo Naruto S1 sākums arī teica tikai labo, bet kas beigās sanāca? pilnīgas muļķības....nu atliek tikai teikt, gaidu ko maiznieks izceps tālāk...
Mmm...Nostalgia....
Noskatoties S1,sajutu kaut ko jaunu un svaigu,bet vienalga still not good enough'.Beigas bija....labāk neteikšu.
Nu tad ir jāgaida S2...
P.S. Kas ar tiem Shi Tsu Pu U ?
QUOTE(Arts @ Feb 17 2007, 22:11)
P.S. Kas ar tiem Shi Tsu Pu U ?
Man lieks tur beigās sanāks Sippuuden.
Spectre
Feb 18 2007, 02:22
Aizmirsu piebilst jaunai sopenings arii ir visnotal labs
Kopsh pirma endina (iespejams kluudijos ar otro) nav veel tik loti paticis (regarding only to naruto ops/ends)
Naktspukjiite
Feb 18 2007, 16:07
Es jau i' necerēju, ka šī diena pienāks.
Bet paskat - filleri tiešām beidzās.
Ahhh... aizvakar pabeidzu skatiities 1s (kko bij uznaakusi veelme to izdariit) tad nu paskatiishos kas ar to s2 daraas..
Ceru ka nebuus tik slikti kaa runaa..
kaarleens
Feb 19 2007, 15:46
Es te taga mokos pa fileru epaam
esmu ticis liidz 170 kau kurai, nu ir taa chaabiigi. Tas draivs kas bija liidz tam ka sasukee aizgaajaa sukeet orichimaram ir pazudis
kaarleens, met vienreiz mieru S1 un uzreiz sāc sekot līdzi S2. Neko daudz palaidis garām nebūsi
Hikaru
Feb 20 2007, 13:06
QUOTE(jurc @ Feb 19 2007, 18:56)
kaarleens, met vienreiz mieru S1 un uzreiz sāc sekot līdzi S2. Neko daudz palaidis garām nebūsi
Tas ir, pilnīgi neko nebūsi palaidis garām.
Kas bija Naruto Shippuden sākumā? Tjipa parādīja, kas būs pēdējā sērijā, un pēc openinga sāka rādīt no sākuma, un tagad gaidiet nākošās 200 sērijas līdz tam momentam?
Runājot par OP/ED dziesmām. Man kaut kā gandrīz neviena dziesma nepatīk. Tikai Naruto Opening 9 - Yura Yura patika.
Kas dzied pārējās dziesmas? Liekas ka kaut kādu bomzi uz ielas paņēma, kuram ir plaušu karsonis, aizsmacis kakls, deguns ar iesnām, ka knapi var pakliegt. Nesaprotu kā ar tādu balsi var diedāt. Otrajā openingā visvairāk spīdzina dziedātāju.
Rociel
Feb 20 2007, 15:50
Citēju savu
blogu:
"
Nezinu, noskatījos pagaidām to pirmo līdz otro epu, neko sevišķu nesaredzēju. Nekad neesmu bijis liels Naruto fans, vienmēr esmu skatījies tikai skatīšanās pēc un liekas, ka ar jauno sezonu arī tas nemainīsies. Viss tas pats, kas agrāk, tikai noteikti pieliktas kautkādas jaunas tehnikas personāžiem un nedaudz pārveidots viņu vizuālais tēls. Naruto faniem noteikti patiks, bet nevienu jaunu skatītāju, kam nepatika pirmā sezona, arī viņi nepiesaistīs. Mans ārkārtīgi subjektīvais viedoklis."
Tigra2
Feb 20 2007, 16:54
Naruto shippuden pirmajaas epaas bija dziiviiba.
Jaatziist, ka visiem cilveecinjiem, kam naruto kautcik patika tas ir kaa malks uudens, peec visaam taam smiltiim, kas tika riitas saakoties filertiem. -.-
Nju ko, atkal interesanti.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Tas, ka gaara ir Kazekage ir visai Wow....
Spectre
Feb 24 2007, 02:11
Karlistos - tik tiesham neko daudz nebuusi zaudeejis
Un naruto opi nav nemaz tik suudiigi - well whatever es klausos no popa liidz hard metalam, ja patiik Rob Zombis un same time apmeklee live trance pasakumus tas visu izsaka par manas muzikas izveli
imho veel nav radiits tads muzikas stills ko es varetu klausiities no rita liidz vakaram 12 meneshus gada
Neptuuns
Feb 26 2007, 16:25
Gah, katru reizi izdomāju- nē, neskatīšos naruto! Stulbs viņš ir. Un tad paiet pāris mēneši un jau atkal esmu piekalts. Nu ar naruto es uzsāku dzīvi anime pasaulē, tāpēc tomēr, vairāk vai mazāk uzskatu par pienākumu paskatīties. Veiksmīgi izvairījos gandrīz no visiem fileriem
metaphor
Feb 27 2007, 15:16
es esmu labi, ja paaris epas redzeejis, t.i., apmeeram 30
bet gan jaw naakotnee arii paareejaas buushu noskatiijies
Madara Uchiha
Feb 27 2007, 19:11
mm... Naruto... Es taga esmu 133 epā! Bet nevarēju sgaidīt un nostījos jau jaunākās shuuppiden epas!
man tā patīk..
Neptuuns
Feb 28 2007, 13:55
Iesaku pēc naruto/sasukes faightinja nemaz neskatiities, tur tikai filleri. Nek9o nezaudeesi, ja uzreiz paariesi uz to shpp drankji
Naruto ne tikai tiek rādīts pa Jetix, viņam arī savs PS2 gamucis-fightings ira...
pieksritu kad jaunas serijas ir glabins tam garajam un nejedzigajam serijam ko vinu palaida kad saske aizgaja manga viss turpinajas bet anime ievilka visu garuma bet par laimi tas bridis ir klat kad jaunas serijas un tatad ari turpinajums ies vala.... gaidu seriju vai ovu kad pastastis ka kakashi dabuja sharingan
Man patīk Shippuudens. Tiešām, nevaru vien sagaidīt nākamās sērijas. Galvenais, lai nebūtu tā pat kā ar naruto 1.
Ir oficiaalas zinjas no AonE ka vinji nesubos Naruto Shippuden:
QUOTE(www.gotwoot.net)
Dear AonE fans,
After fansubbing Naruto for over 4 years, we regret to inform everyone that we will not be continuing with the series past season one (episode 220). This is for a variety of reasons but the main being that subbing the show is just no longer fun for a lot of the staff members. The show is also a tremendous use of resources for AonE which is hurting our other shows. Naruto Shippuden is not the only show that we are dropping, we will also not be continuing with the Gundam SEED Destiny Special Editions. We will however be subbing the Stargazer OVAs. We ARE still subbing Daa! Daa! Daa!, so do not fear DDD fans.
...
kika-chan
Mar 15 2007, 23:41
njā shippuuden sērijas ir labas bet baigi maz... rokos tik caur torrentiem un meklēju vēl...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.