sasuke321
Feb 1 2005, 18:22
ja jau gribi ziaat tad **************************************
joks es tak neteikssu priekssaa
p.s.
buus kaa ja pirms tam daudz humors un fighti
+Chibi+
Feb 1 2005, 22:06
QUOTE(Sigfa @ Jan 31 2005, 22:48)
tu atkal aizmirsti vienu faktu- vinjam nav roku. Taatad visi jutsu atkriit uzreiz (one on one). Vinjsh steipties un kost kaa chuuska un atriit savu zobilu, bet nu...
Vai tad viņam ar jaunu body neatgriezīsies "rokas"?
es jau tiko to seerijaa sapratu, ka vinsh grib ar jaunu kermeni dabuut jaunas rokas. A kaa kermeni vinsh dabuus?
+Chibi+
Feb 1 2005, 22:11
nu tu gan steidzies ar notikumiem! Heh, spoileromāns!
^You asked yourself. Tas nebūs nekāds ahit-barahti pazīstams tēls.
Es domaaju, taakaa vinjam tika nocirpta dveesele taam rokaam, tad taas vinja rokas ar laiku arii atmirs.
+Chibi+
Feb 1 2005, 23:35
Logical, es arī to tā sapratu, BET - why da heck viņam citu ķermeni, ja tam tāpat būs sapuvušas rociņas? Tad jau viš varēja sagaidīt Sasu muciņā!
sasuke321
Feb 2 2005, 02:02
gan jau jaunajaas rokas kaadus gadus paaris turees
sasuke321
Feb 2 2005, 19:32
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 18:40)
tas bija labs taas nninzas arii taadas gudras(kkipa llaunaas)
+Chibi+
Feb 2 2005, 21:58
a ja taa nopietni...kaa juus domaajat, kas vinjam zem maskas?
Bebra gjiimis vai varbuut vinkaarshi parasta seja,kura nemaz neizcaljas ar neko iipashu,vinjam taa seja ir aizklaata jo vinjsh domaa ka tas buutu stiliigi.
nee! mazas, izstaipiitas luupas, vai varbuut veel 3 maska...
+Chibi+
Feb 2 2005, 22:17
seja?
Un - vērtējot pēc tās oficiantes/pāredevējas facial expresion, pat ļoti izskatīga seja....
WoW, Kibas un akamaru ultimate technique riktiigi ierullee
Ito no Kazuki
Feb 3 2005, 23:32
Have to agree par tehniku, bet mazliet jau viņi šauj pār strīpu - comon, viņi takš ir Genini, for Pete's sake - vai coolness-am neeksistē kaut kāds cenzs (ok, Naruto jau sen to ir pārkāpis, bet tomēr, tomēr)...Tomēr acid piss bija foršs
Visp. laba sērija, nav ko brēkt...
nu manupraat, stipri par maz naruto ir tajaa naruto seriaalaa , peedeejaa laikaa
gribeetu jums ko uzprasiit.
Kur juus dabuujiet jaunaakaas seerijas un vai ir kkaada naruto garaa multfilma ?
Dabūjam caur torentiem. :3
Garā multifilma... šito gan es nezinu...
Spectre
Feb 5 2005, 08:43
Raggman, ja tas r tas, ko Tu jautaa ------- tad ----->
Naruto - ir daudzseeriju ANIME - shobriidda tai ir 120 Seerijas +2 bonusa seerijas Jumpa Festa 2003 un 2004.
Veel ir Naruto The Movie - tiesa mums mirstigajiem pagaidaam nepieejams
Ja ne sorri par bezjeedziiigu postu............
nemam mees to visu paskaties sadalaa
LINKI (CLICK) tur dazhi iet dazhi neiet ---- katraa zinaa jaunajiem nu vismaz NAruto un veel shim tam var sekot
http://www.animesuki.comhttp://downloadanime.orghttp://jasio.net/trackerun veel shur tur
lasi sadalu RESOURCES
kaarleens
Feb 5 2005, 13:35
jap gribu naruto movie un ghibli jauno meistardarbu tik nez kaapeec nekur veel nav kvalitatiiva dvdrpipa
www.narutofan.com
www.animesuki.com
+Chibi+
Feb 5 2005, 15:40
gargh, kāpēc atkla tik daudz atmiņu scēnu... come on, es ZINU, kā viņi cīnijās tajā exāmenā, nu nevajag man atgādināt, kādi Kibe ar kamaru ir pals....
Bet... Woah, Kiba bez kapuces.
Ja tā padomā, tad visiem ir tādas super-mega-giga tehnikas paslēptas zem pūra. kāpēc tikai Shikamaru ir Chunin? Huh? Not fair.
Un piekrītu par to Naruto lomas mazināšanos. Sākumā besījos, ka viss bija tikai par Sasuke, i mean, ja jau viņš ir tāds krutais džeks, kāpēc tad visu seriālu nenosuaca par SASUKE????
Tagad gan seriālu var saukt "Visi tie pārējie džeki". Bargh. Es gribu, lai arī galvenajam varonim kā nekā parādās kāda normāla tehnika bez tās nekontrolējamās vairošanas.
120. sērija būtu bijusi LABA! ...a priekškam to flashbacku vajadzēja? >_< Vēl 10 minūtes pēc skatīšanās lamājos... ~__~
Kapeec shikamaru tikai chunin - bija taada epizode kur peec shikamaru fight ar em.. taas meitenes no sand land tikai teikts ka tikai vinam vienam piemiita kkas loti vajadziigs prieks Chuniniem
eh un par naruto, vinam tak Rasengan ir
gan jau vel kautinaa ar to baalmataino super ninju naruto kko interesantu paraadiis kaa rasengan
Naruto tak atkal berserk aizies un kāds paņems un nosealos kā Oročimaru.
+Chibi+
Feb 5 2005, 19:55
QUOTE(Raggaman @ Feb 5 2005, 18:40)
Kapeec shikamaru tikai chunin - bija taada epizode kur peec shikamaru fight ar em.. taas meitenes no sand land tikai teikts ka
tikai vinam vienam piemiita kkas loti vajadziigs prieks Chuniniem smadzenes?
mjaa leadership un zinaashanas ko iisti jaadara ^^
+Chibi+
Feb 5 2005, 20:23
Hei, hei, Naruto beidzot būz citas drēbes.... woah, can't believe that! Hah hah...
sorry, man tas likās nenormāli funny... nepagāja i pārsimt sērijas, kā Naruto gadās jaunas drēbes... Nu labi, jaunās drēbes jau tikai mangā, anime jau laikam tikai vasarā būs, bet tāpat rēcīgi....
o_o Kautko šitādu es dzirdēju. Laikam toč patiesība.
w00t. Tas jancīgais oranžais tērps pamazām sāka krist uz nerviem. =3
Ito no Kazuki
Feb 5 2005, 20:48
Wāāā, oranžais tērps ir rullis - treniņtērpi nekad nepamet modes defilē
Bet ne vienmēr apģērbu maiņa uz labu - man ne īpaši patika Sas'kes pagaidu tērpa nomaiņa - bij liels prieks, kad viņš vecos, labos, baltos šortus dabūja atpakaļ *balto šortu fetišs, drool*
Bet jāpiekrīt, jāpiekrīt, Naruto tiek stipri apdalīts...Kage Bunshin un Rasnegan vairs neizraisa tādus sajūsmas spiedzienus kā agrāk
Mjāaaa... Sasukes pagaidu tērps izskatījās neerts... proti, savienots tas tērps bija... nez kā viņš no tāda tika ārā... vai vēlsvarīgāk, kādā veidā iekšā? o_o
Kazuki... spiedzienus? O_O
+Chibi+
Feb 5 2005, 22:11
Man gan rihtīgi patikās jaunās Sas'kes drēbes! Depresīvais puika, viss melnā, hah hah hah...
Man ļoooooooti patīk!
Būtu gan lbi, ja arī Naruto-kun dabūtu beidzot kaut ko melnu - kā redzams, laikam drusiņ melnāks tas tērps būs...
Viņš ir ne tikai tehniku, bet arī normālu drēbju apdalīts... Ok, labi, viņam uz galvas nav apakšbixes kā Chouji, but still....
Viņam kā galvenaja varonim varētu būt bagātāka garderobe un jutsu pūra lāde!
Palasiet divas peedeejaas Naruto mangas, tur Sakurai un Naruto jauni teerpi.
http://www.narutofan.com/index.php/content...%2026%20to%2030
+Chibi+
Feb 6 2005, 00:14
Sakurai arii? BEIDZOT!!!!!!!!!!! buuis jaasaak lasiit!!! I'm just hella bored to wait for new episodes!
aes tur izlasiiju un par vienu lietu galiigi satraucies esmu. Kas tad notika ar sasuke, ja vinji par to negrib runaat un vinja tur nav?
eu eu eu... nespoilojiet!
+Chibi+
Feb 6 2005, 00:43
Vai tad mangaa Sasuke jau nav atpakalj? O.o
+Chibi+
Feb 6 2005, 00:59
Lasiit neproti? Topica nosaukumaa jau teikts, ka spoileri ir.... *knock knock* Aizgaaja?
Hah hah, ok, ok, es pati neko nezinu, kaa es varu spoilot... Chiil out, kid!
klausies, tu vispaar rubii ko tu runaa? shii subforuma visraksts ir TV, OVA & movies. par manga tur nav ne vaarda. SO, DON'T SPOIL!
QUOTE(SheWr @ Feb 5 2005, 23:16)
aes tur izlasiiju un par vienu lietu galiigi satraucies esmu. Kas tad notika ar sasuke, ja vinji par to negrib runaat un vinja tur nav?
Es gan mangu nelasu (hehe, pēdējos divus chapterus gan izlasīju tomēr
), man tomēr ir pieņēmums, kāpēc Sasukes tur nav....
Bet protams, ja es to pateikšu, noteikti
kāds to uzskatīs par spoilošanu.... >.>
Nu, neviens tev nelidz suutiit PM vai arii uztaisiit jaunu threadu par Naruto Mangu. Uz priekshu.
+Chibi+
Feb 6 2005, 14:09
*rolls eyes* ko tu dusmojies???!!! CHILL OUT KID!!!
Neviens veel neko nav saacis spoilot!
Es censhos noveerst probleemu taas saknee. Ja kaads buutu saacis spoilot, tad jau buut par veelu
Un tas fakts, ka manaa tekstaa nebija smailiju, nenoziimee, ka es dusmojos
+Chibi+
Feb 6 2005, 14:32
Nee, nee, es tev' paziist', es zin', kad tev' tas besis parauj!
Nu tad tādā gadījumā...
CRY! NO SPOILERS FOR YOO~!
o_0;
Peec pirmajiem diviem 28 volumes chapteriem izskataas, ka divarpus gadu laikaa Sakura-chan ir vairaak progreseejusi par Naruto. Ja jau te agraak atsauksmes bija, ka jamaa vispaar neko neprot, tad tagad Naruto saak praatot par pieklaajiigaaku uzveshanos Sakuras tuvumaa...
P.S. Nez ko ar shito var nospoilot?..
+Chibi+
Feb 7 2005, 13:14
Godiigi sakot, animes veidotaajie rihtiigi nemiiljo Sakuru.. jo mangaa vinja izskataas daudz daudz labaak...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.