Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
lastguru
QUOTE(animeec @ Sep 17 2005, 23:58)
ehmmm, laikam stulbs jautajums bet kas ir fiileri?? smile.gif
*

kaut kas taads kas nav mangaa, bet gan piedomaats lai aizpildiitu laiku. parasti low-quality, gan no sizheta, gan no ziimeeshanas kvalitaates zinjas.
Ayumi
QUOTE(lastguru @ Sep 18 2005, 02:24)
QUOTE(animeec @ Sep 17 2005, 23:58)
ehmmm, laikam stulbs jautajums bet kas ir fiileri?? smile.gif
*

kaut kas taads kas nav mangaa, bet gan piedomaats lai aizpildiitu laiku. parasti low-quality, gan no sizheta, gan no ziimeeshanas kvalitaates zinjas.
*

katraa zinaa tas ko pashlaik skataamies.
saakshu turpinaat skatiities naruto kad saaksies notikumi peec 2 gadiem
animeec
njaaa man gan vel patik es nesen tik saku skatities naruto un vispar kaut ko no animes,
bet noskatijos jau pa 3 nedeljam visas lidz 150, lidz hmm nu kada 80 kur gaara bij vis bij ok bet pec tam jau sizhet kaut kads stulbaks palika laugh.gif
Chufanzo
Katram pienaak gruuti laiki. Iespeejams rezhisori vai nu panjeemushi briivdienas vai iekljuvushi slimniicaa, taapeec tos fillerus tik laizh. Bet shitie filleri man tiiri taa neko bija, jo beidzot paraadiija taa kaartiigi manu otro svariigaako charu shinii animee smile.gif
(a savaadaak pat nezinaaju, kas vinjaa tik labs ka fanoju)
animeec
ew a tipa naruto raada/raadis pa cartoon newtwork?? a cartoon network ir kadas valsts programmma? smile.gif
Ayumi
me ir viens jautaajums. neskatos naruto, bet saakshu skatiities kad beigsies filleri. so vai vini jau ir beigusies? kursh zin? vai kad beigsies? huh.gif
dmonster
Tik taal cik es zin liidz 155 ir filleri.
Tjen
He he he he man ir lidz 160 tikai pec 155 iet viss bez tulkoshanas tongue.gif
Es saparatu ka naruto bus vel loti dzudz serijas ... smile.gif
Tas nomierina blink.gif
Kikyou
QUOTE(Tjen @ Oct 13 2005, 12:53)
He he he he man ir lidz 160 tikai pec 155 iet viss bez tulkoshanas tongue.gif
*

Melis. >_>
Tjen
Ka gribi man mazliet vienalga ka tu netici... tongue.gif
lastguru
Daargo Tjen, luudzu neizplati nepatiesu informaaciju. Peedeejaa (nav pavisam peedeejaa, bet liidz shai dienai iznaakusi smile.gif ) seerija kas tika raadiita Japaanas TV ir 155. Saiyaman izliek seerijas tikliidz taas paraadas. Ja tev tomeer ir liidz 160, luudzu pamato un pieraadi, no kurienes njeemi, un kas taas izplata, varbuut taas ir preview, neoficiaalas seerijas, bet veelreiz saku ka oficiaali ir pagaidaam tikai liidz 155. Atbildi pamato, savaadaak buus warn.

par filleriem from www.narutocentral.com (protams, IMHO, tas ir speculation, nav nekaada oficiaala info):
I believe there is one or two more episodes in this filler arc, but there will be yet another filler arc comming up right after this one, so dont get your hopes up just yet. It may be sometime in 2006 until we see the anime back on track with the manga, so sit tight and try to enjoy these fillers....or you could always watch some Bleach and Tsubasa Chronicle to settle your anger, like I do.
ChunkY
Esmu Jauninjais, un man patiik skatiities Naruto, tur ir forsh sizhets un normaali teeli. Un Tjen tev vnk nevar buut jau 160 Naruto seerija, jo pati jaunaakaa ir 155, ar subiem un bez.
animeec
kaut kads sviests ar to naruto, pagaja nedelja neka nav uzzimejusi dry.gif
Tjen
Paldies ka nenoticejat smile.gif
Es vienk parbaudiju ...(kas sheit par anime faniem)... biggrin.gif
A un vai kads zin vai visp naruto muvijs 2 bus? blink.gif
Kikyou
Vispār būs -> AniDB.

Kad dabūsim - nez. :3
Sigfa
QUOTE(Tjen @ Oct 15 2005, 15:33)
Paldies ka nenoticejat  smile.gif
Es vienk parbaudiju ...(kas sheit par anime faniem)...  biggrin.gif
A un vai kads zin vai visp naruto muvijs 2 bus?  blink.gif
*

kuraa beernudaarzaa tu ej?

nebeidzamais filleru klaasts.
Tjen
Izcelies ... dry.gif
Labi labi vairs ta nedarishu (tikai nedusmojieties) smile.gif
Fausts
Naruto ir tīri jauks, sākums bija incredible laugh.gif Bet pēdējās sērijas ir mazliet mani sabēdinājušas sad.gif Sižets sāk notrulināties...
Tjen
Yap! Man ar ta likas... un vel liekas ka viss sak palikt garlaicigi... dry.gif (ittka atkartojas tikai ar jauniem varonjiem) smile.gif
dmonster
Naruto patieshaam saak mazliet garlaikot, protams tas noteikti mainiitos, ja vairaak nebuutu tie filleri sad.gif .
anti
heh, man jau patīk, kā lielākā daļa par šo seriālu žēlojas, bet tāpat turpina skatīties :)

pati gan esmu redzējusi tikai līdz 16ajai sērija, tobrīd vēl, šķiet, filleru nebija, bet nu tāpat kaut kā tas viss notiekošais nepiesaistīja - ne tēli (nu varbūt vienīgi tas drūmais, uzpūtīgais Sasiska, tfu, Sasuke), ne animācija (kaut kā pārāk novienkāršots viss), ne mūzika. tas gan, protams, tikai gaumes jautājums.

bet nu varu teikt tikai vienu - ja reiz ir tik slikti, tad neskatieties, nevis pēc katras jaunas epizodes iznākšanas nonīdat par to, ka atkal filleri un ka jābeidz laikam skatīties.

tas tā. pārdomiņas, heh.
Taka
anti: Droši vien tāpēc, ka tomēr cer ka kaut kas būs arī labāks.
Skumji bet jāatzīst, ka filleri, nebeidzami flashbacki un citas garumā stiepšanas metodes kļūst par tradīciju...
Sērfijs
156 epas sākumā pavidēja diezgan interesants uzrakstiņš - Filleri turpināsies vēl 23 nedēļas tā kā enjoy.
Sigfa
QUOTE(anti @ Oct 20 2005, 08:31)
heh, man jau patīk, kā lielākā daļa par šo seriālu žēlojas, bet tāpat turpina skatīties smile.gif
*

Pieraduma speeks smile.gif
Ayumi
QUOTE(Sephiroth @ Oct 20 2005, 18:04)
156 epas sākumā pavidēja diezgan interesants uzrakstiņš - Filleri turpināsies vēl 23 nedēļas tā kā enjoy.
*

''filleri turpinasies vel 23 nedeelas''*faints*
TAS IR KAUTKAADS JOKS!!! mad.gif Damn, tie rezisori ir galiigi praatinu izkuukojusi????? es, lai gaidiitu 23 nedelas????????? es jau taa gaidu kad buus notikumi peec 2 gadiem!Mans ir neapmierinaats! driiz visi fani garlaiciibaa pa zemi vaartiisies. me iet lasiit naruto mangu!
CirvjaKaac
Filleri turpināsies vēl 23 nedēļas tā kā enjoy.

Stupid fatherfuckers! mad.gif Nav kāda jauna, dikti laba action anime?
Kikyou
Viss. Punkts. Beigas.
Naruto vairs neskatīšos. Piegriezās. -_- Tik un tā man ir vesela kaudze ar jaunām animēm kam līdzi sekot un naruto vienkārši iznieko 30 minutes...
aigarius
Nu nezinu - ja nebūtu zinajis, ka tie ir filleri, nebūtu par to arī iedomājies. Man liekats ir tieši otrādi - mangā autors nočīteroja un divus gadus cīņas un meklējumu vienkārši izlaida.

Man šīs sērijas tīri labi patīk - nav tās spriedzes, bet tīri labs storytellings un charu atklāšana. Nevar visu laiku jau Naruto vs. Sasuke cīņas būt - tas jau būtu tīrākais DBZisms.
Winry
Piekrītu...Man arī tā tīri neko tās sērijas....un vēlviens iemesls kāpēc es turpināšu, tāpēc ka es iesāku skatīties Naruto,tadarī ir jāpabeidz....tās tā kā manas domas!!! biggrin.gif
dmonster
QUOTE(aigarius @ Oct 21 2005, 19:58)
Nu nezinu - ja nebūtu zinajis, ka tie ir filleri, nebūtu par to arī iedomājies. Man liekats ir tieši otrādi - mangā autors nočīteroja un divus gadus cīņas un meklējumu vienkārši izlaida.

Man šīs sērijas tīri labi patīk - nav tās spriedzes, bet tīri labs storytellings un charu atklāšana. Nevar visu laiku jau Naruto vs. Sasuke cīņas būt - tas jau būtu tīrākais DBZisms.
*

If you put it that way... it still s.cks, jo nevar sagaidiit, kad vinji beidzot buus pieaugushi, but othervise, nav ne vainas daudziem filleriem. smile.gif
Sērfijs
Bet padomājiet, nav jau teikts par, ko filleri būs, var tak gadīties, ka nākošais "fillers" būs mangā neesoša cīņa Naruto vs Sasuke.
Ayumi
nu, manas domas ir taadas- fillerus neskatos, notikumus peec 2 gadiem-skatos. Nevar jau teikt ka tagadeejaas seerijas ir sliktas, bet, me looti gaida notikumus peec 2 gadiem(naruto biskiit gudraaks kluvis) vispaar saaku ilgoties peec naruto(bija kaadu meeneshu paartraukums!) bet varbuut rezisori pajokoja??...
Tigra2
Tagad esmu totāls Narutto maniaks, tagad jūdzos un nezinu ko grauzt, jo tā novilkšana ir ļoti lēna...
dmonster
QUOTE(Ichno-sama @ Oct 24 2005, 13:47)
nu, manas domas ir taadas- fillerus neskatos, notikumus peec 2 gadiem-skatos. Nevar jau teikt ka tagadeejaas seerijas ir sliktas, bet, me looti gaida notikumus peec 2 gadiem(naruto biskiit gudraaks kluvis) vispaar saaku ilgoties peec naruto(bija kaadu meeneshu paartraukums!) bet varbuut rezisori pajokoja??...
*

Es arī nevaru sagaidiit peec 2 gadu staastus, tas buus noteitki labaak nekaa tie stulbie filleri, ko vinji tagad nepaartraukti taisa.
Noriass Gato
Ir tāds Naruto RPG priekš GameBoy, es pat nosūknēju, bet diemžē hieroglifus lasīt vēl neprotu... Kāds nezin kā izpalīdzēt?
Tjen
Es taka vinju speleju... bet es vairak balstos uz pasham naruto serijam...
Izpalidzet saki... hump... Gaidi kamer iznaks tulkota versija biggrin.gif
Chufanzo
Cik jauki buutu ja vareetu iesaldeet cilveeku laikaa,piemeeram no shii briizha liidz naruto tiks pabeigts, un tad kad tu pamosties naruto jau pabeigts un var tik skatiities - taa buutu feina lietinja smile.gif
P.S.Bet tieshaam seriaalos svariigi ir atspoguljot peroniibas, ne tikai visu laiku fight...
animeec
sita 157 serija vispar kaut kada galigi stulba bija :/
lastguru
QUOTE(animeec @ Oct 29 2005, 13:08)
*

pilniigi un absoluuti piekriitu - tur ir debiila kljuuda... izskataas ka veidotaaji aizmirst pashu sizhetu: kopsh kura laika Ranmaru maak staigaat? mad.gif mad.gif mad.gif Ja vinjsh maaceetu tad shii fillera nebuutu vispaar...
animeec
yep,yep ees vot jau gribeju ari par to postot , no kura laika ranmaru maak staigat?? No curry of life????? ES domaju ka tas ir tas humors par to, bet vini laikam to doma nopietni jeb tur ari ir radusies kljuda wink.gif
heh, Shuminam taisniiba smile.gif

Tigra2
Man ar sērijām gadījās pavisam riebīgi. Novilku līdz 94 sērijai 18 stundu laikā(kolosāls ātrums tam userim) un tad gaidīju nedēļu līdz novilku līdz 133 sērijai(no tā paša usera) bet vairāk viņam nebija...
Šausmu stāsta cienīgs sižets.
Es jau veselu nedēļu cenšos novilkt 134 sēriju. laiks ir nežēlīgs.
Naruto man nepatīk tikai tas, ka tie faighti ilgst pārāk ilgi. Parādītas gan tiek visas niances, visi tie ninjutsu, bet tas nav īpaši interesanti.
mans vismīļākais varonis ir Ero-sennin jeb Jiraija.
Kagome
par peedeejo epu teikshu, saktiities vareeja, bet shis ir filleris, kurš nepaaraak patika, vieniigais tas ka bija daduz reeciigu momentu tongue.gif
Tjen
Nju nez serija bija ka visas peidejo laiku (paredzama,nevieta smiekliga)bet vo kas nebija tik daudz plapashanas cinjas laika blink.gif
Ja un kas tas par prikolu ka sikaijas vareja staigat... galigi...(bet varbut vinsh vareja staigat tikaj mazliet, mazliet tas ir tapec ka bija loti(fiziski) vajsh)
Bet Lee bija viek. satriecoshi smiekligs... biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(lastguru @ Oct 29 2005, 15:22)
QUOTE(animeec @ Oct 29 2005, 13:08)
*

pilniigi un absoluuti piekriitu - tur ir debiila kljuuda... izskataas ka veidotaaji aizmirst pashu sizhetu: kopsh kura laika Ranmaru maak staigaat? mad.gif mad.gif mad.gif Ja vinjsh maaceetu tad shii fillera nebuutu vispaar...
*

156 epā bij redzams ka tomēr viņš var kājas kustināt, tik šamais ir pārāk vārgs lai patstāvīgi staigātu. Laikam ta putra tiešām tik dzīvinoša. glare.gif
Bet fileris bij tāds muļķīgs. Radās pat tāda nepilnības un sasteigtības sajūta, kautkas smagi pietrūka. Bet ta jau noskatīties var.
Tigra2
Bāc noskatījos pēdējo Naruto fillera sēriju. Tik sasteigta. Un tagad jāmeklē kas jauns ko skatīties, turpinājums būs gaidāms?Un kad ja būs? Iesakiet kāds vēl kādu tāda paša stila garu animi, šī bija tiešām aizraujoša, izgāju visam cauri nedēļā un trijās dienās.
Isabel Carmin fon Edelhain
Ooo...noskatijos jaunako epu. Salīdzinot ar iepriekšējo, pie šīs bij vairak piedomāts un daži momenti (vismaz manā skatijuma) bija superīgi. Mazie perversie bērneļi....
one armed scissor
es tik gribeeju paprasiit :

kaads var iedot linku ar kaadu torrentu prieksh Naruto pashaam pirmajaam seerijaam? vislabaak jau buutu katrai seerijai individuaals torrents, bet dereetu arii pakas pa 1-10 (bet luudzu ne vairaak). Es tik taa prasu jo pats nevaru atrast - visur tikai pashas jaunaakaas seerijas, bet pirmaas tikai ljoti lielaas pakaas (diemzheel dators taadu grezniibu neatljauj...)
Tigra2
Es noskatījos 162 epu un gaidu nākošo. Mežonīgi interesanti.
Taka
QUOTE(one armed scissor @ Dec 7 2005, 19:21)

kaads var iedot linku ar kaadu torrentu prieksh Naruto pashaam pirmajaam seerijaam? vislabaak jau buutu katrai seerijai individuaals torrents, bet dereetu arii pakas pa 1-10 (bet luudzu ne vairaak). Es tik taa prasu jo pats nevaru atrast - visur tikai pashas jaunaakaas seerijas, bet pirmaas tikai ljoti lielaas pakaas (diemzheel dators taadu grezniibu neatljauj...)
*

Kur problēma? Praktiski jebkurš bittorrent klients atļauj vilkt tikai atsevišķus failus no pakas.
animeec
QUOTE(one armed scissor @ Dec 7 2005, 20:21)

*

nu ja tev ir dsl tad ftp://trubaz.com lidz 25 ir
man 50 posts laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.