Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Sigfa
nee, es pie mangas nekjershos klaat... visu prieku sev izbojaashu...

mnjaa, tas buus inchiigi... mani urda liela zinjkaare, kas bus treshaa stadija...
Sigfa
A/A 87 ir laukaa!!!
Spectre
Ja nemaldos esu pat augstaak kur ieposteejis tiesho download linku torrentiem.....
Sigfa
tas, veciit, ko tu ieposteeji ir shin-otaku, nevis Anbu-AonE (A/A). tongue.gif
kaarleens
jaa beidzot arii es sagaidiiju 87 seeriju
Spectre
Esu skatijies arii RAW biggrin.gif
Ir interesanti var saprast tiai kad vinsh sauc peec ERO sennin vai arii Shadow replication, nu un veel paaris shaadi taadi izteicieni ....
Sigfa
hmm.. shur tur saka, ka shodien shin-Otaku doshot laukaa 88... laikam seedeeshu veelaaa naktii biggrin.gif
Spectre
Nu ko? Uz priekshu Shin Otaku ir izlaidis 88 seeriju. biggrin.gif

UPDT: Nu, Sigfa vai esi noskatijies .... neko pagaidaam vairaak neteikshu ..... gribu, lai vini uzreiz izlaizh pa kaadaam 3 seerijaam, tad ir effekts biggrin.gif
Sigfa
veel ne... Pashlaik velku ar 10 kb/s (/ieiet stuurii nokauneeties/) veel 4 h sad.gif

neiztureeju palikt veelu naktii... kafija beidzaas tongue.gif
Sigfa
vaaaaaaaa.... /shaking from excitement.../ omfg... tik kuula epizode... baaa.... naakamaa arii buus smagi kuula... jaa, sjii ir mana farvoriit-anime
deBUGa
QUOTE (Sigfa @ Jun 18 2004, 12:48 PM)
vaaaaaaaa.... /shaking from excitement.../ omfg... tik kuula epizode... baaa.... naakamaa arii buus smagi kuula... jaa, sjii ir mana farvoriit-anime

Vot taa rodas anime-atkariigie cilveeki... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sigfa
Hehe, vai tas maz ir slikti? laugh.gif
Spectre
Es jau toch tagad saaku sevi pieskatiit pie ne iipashi normaaliem cilveekiem.
Tagad velku Anbu subotas visas cik ir, un tad taas uz dvd buus jaaburno Naruto man buus .....
Nu jau esu veiksmiigi novilcis no 1-30 seerijai ceru, ka pirms Jaaniem jau bus liidz 80 seerijai viss savilkts ... tongue.gif
kaarleens
hehz anbu iipashi vais nekaveejaas 88 epa man jau ar ir
Sigfa
jauki, jauki =] atbraucu maajaas no laukiem un dabuuju 89 anbu naruto =) prieks, kur tu rodies biggrin.gif
Spectre
Ehhh uz veselu needelu ir atlika jaunaas seerijas palaishana .... A es taa gaidiju domaaju sveetdienaa jau buus ANBU pacenties nosubot.
Sigfa
tu nezinaaji? shito tachu visos forumos jau labu laiku runaa.
deBUGa
QUOTE (WhoKnowsWho @ Jul 4 2004, 02:16 PM)
Ehhh uz veselu needelu ir atlika jaunaas seerijas palaishana ....

Nu nenotiek taa jauno skilu apguushana tik aatri... naakas riktiigi piestraadaat... izskataas, ka treshaa liimenja apoguushanai vajadziiga papildus nedeelja... laugh.gif

izskataas, ka arii naakoshajaa seerijaa Naruto nebuus ticis galaa ar jaunaa skila apguushanu...tongue.gif tas ievilkaas pat ilgaak nekaa es biju domaajis... smile.gif
Sigfa
cik zinu, naakaamaa seerija buushot dubult-epizode.
kaarleens
jaa jo pagajusho nedeelj naruto nebija respektiivi japaanaa neraadiija wink.gif
kaarleens
Episode 90 to come with new intro!
gaidam gaidam biggrin.gif
Westy
Eh ... tanii Naruto kaujas nav iipashi labas - kaarteejais shpikojums no dbz
wink.gif

Bet pirmaas seerijas pret Zabuza bija orginaalas un forshas !!
Sigfa
dbz ir peediigais meesls. kaujas ir liidziigas jo citaadi to uzziimeet nemaz nevar. Jaasaka, ka naruto ir noteikti kvalitatiivaaks par dbz.

eniiveij, seerija baigi labaa, tikai man riktiigu reeku uzdzina tas cik Tsunadei kruutis lielas laugh.gif
kaarleens
Sigfa ka nu pilniigais meesls ir DB es taa negribeetu teikt bet ka Naruto ir daudz labaaks pa DB tas nu gan ir vienoziimiigi cool.gif gaidu ar nepacietiibu anbu 90 epu
Sigfa
var jau buut. Es jau dbz tikai pirmo seeriju esu redzeejis. taalaak vnk negribeeju skatiities.
Westy
Nu jaa Naruto man pasham loti patiik, tiko noskatiijos 90 seeriju un otro special.
Bet man saak nepatikt ka to Naruto baigi saak slaveet, ka it kaa nojaushot par vina speejaam utt. he he Naruto tagad jau var izpildiit uzbrukumu ar energijas bumbu rokaa smile.gif ph34r.gif
Sigfa
bwaahahaha, kaa es apreecos laugh.gif izlasiet shito threadu laugh.gif http://forums.gotwoot.net/messageview.cfm?...MVIEWTMP=Linear
Spectre
Labdien a takzhe sdrasti nuuu jau esu labi iekaveejis velku 91 un 92 seeriju un domaaju, kas tur buus jo biju atsleegts no neta 3 nedeelas palasiju atsauksmes par shiim 2 seerijam neko neatradu tas mani ieintrigeeja veel vairaak.... ceru ka buus labas ----> taa veertas..
Sigfa
oo, jaa, tas ir labas. naakamaa buus veel labaaka, lai gan visticamaak lielo notikumu paarcirtiis uz puseem.
kaarleens
man piemeeram konkreeti izbesiija 92 taapeec ka atkal nedeelju buus jagaida turpinaajums vispaa besis jau konkreetsa katru nedelju noskaties un gaidi ehh buutu man pacietiiba sakraat kaadas 10 seerijas un tad skatiities
Sigfa
hehe, nu es jau shovakar ceru tikt pie shin-otaku subotaas. man taa kvalitaate lielu skjirbu netaisa, jo man 15' monitors laugh.gif
Spectre
Nu ko esu noskatijies jau 93 seeriju un nagi niez uz nebeedu, kaa gribaas to 94 nnuuuu un protams .................150 biggrin.gif
Komentaarus neraxtiishu, tomeer paardomaaju, jo iespeejams veel visi nav uzlikushi vilkties un no riita izlasot, mani gribees nolinchot...
Anyway skataties, bet aughsaa jau bija mineets tas ir uz paaris seerijaam .......
Sigfa
Jaa, es jau pashaa serijas saakumaa piespiedu sevi paaraak nesacereeties. Un manupraat naakamajaa arii viss veel nebeigsies pa sho storylainu.
deBUGa
Nu Naruto ar "kakja vilkshanu aiz astes" viss kaa vienmeer ir labaakajaas tradiicijaas...
lai lieki nebojaatu sev nervus, jau labu laicinju atpakalj izlasiiju mangu uz seerijaam 50 uz priekshu... tagad atliek tikai reizi paaris nedeeljaas apskatiities kaa tas viss tika saziimeets... wink.gif
Westy
Anime saakumaa rulz, bet tagad jau iet pa burbuli viss trash talk + fu***ing animaacija. Manga ir tieshaam labi uzziimeeta, apveicu !
Sigfa
lol, nu naakamaa ir h gara episode + buus filma. laikam tapeec arii animaaciijas kvalitaate peedeejaas seerijas iet pakaljaa.
Spectre
Sveikini visiem .... kaa esu pamanijis te dazhi saak sliikt pesimismaa. To gan nevaidzeetu dariit. Jo shonedeel ir gaidaama dubultseerija un veel piedevaam jau ir iespeejams novilkt treileri un paskatiities kaada, tad buus filma ...
Luuk te ir arii tieshais Bittorent links.
Treilers
deBUGa
Ir kaadas nojausmas, kas taaja filmaa buus iekshaa (sizhetiskajaa zinjaa)? Vai tas buus atsevishkjs storijs vai turpinaajums/iespraudums animee vai visa storija kopsavilkums?
Spectre
Emm nu taksh Treileri noskaties un viss kluus skaidrs .... Atsevishka A-Rank mission ... Taalaak skataties pashi.
deBUGa
Emm nu taksh Treileri noskaties un viss kluus skaidrs

Kaa vienmeer - aatraak tomeer buus uzjautaat zinoshiem cilveekiem... wink.gif
Sigfa
lol

nu, es pashlaik kachaaju anime-heaven tulkoto 95-96 seeriju un berzeeju rokas, tajaa pat laikaa splajudoties par to, ka tik leeni... 4 kb/s... noshauties...
Sigfa
hehe, nu noskatiijos, un atskausmes labas. kautinjsh garsh un grautinjsh labs. beidzot nebeidzaas ar cliffhangeru...

gaidam filmu...
kaarleens
msags jautaajums piekaa palikt aone vai anbu tiemzheel abi ljoti labi fansuberi un zheel ka vinji vais nestraadaas kopiigi pie naruto laikam es palikshu pie anbu jo vinjiem tas aatraak viss iznaak nu ja aone sanjemaas un izlaizh aatraak ta njemam vinjus par vinju kval man nav nekaadu shaubu
deleted-ray
Man jau saak patikt shis animis ")
deBUGa
QUOTE (Ray @ Aug 16 2004, 08:03 PM)
Man jau saak patikt shis animis ")

Redz nevajadzeeja nemaz 100 seerijas, lai iepatiktos... laugh.gif
Sigfa
lol mnjaa.

nu, es laikam pameegjinaashu sagaidiit anbu versiju.. vinju maajaslapaa (www.anbudom.net) ir teikts, ka vinji izlaidiis piektdienaas... skatiisimies...

PS. deBUGa, no kuras animes tev tas avs? izskataas peec must see biggrin.gif
deBUGa
Es protams, kaa iist laame, nekad nevareju saprast sho visu "elitaaro" saberu buushanu. Man nekad nepietiek pacietiibas, laika un liidzeklju, lai sekot liidzi viena fansubera reliizeem. It sevishkji ar veel iznaakoshajiem seriaaliem... nekad navar zinaat vai suberi nepaarstaas subot sho seriaalu kautkur viduu.
Dazhi pat glabaa vienu un to pashu Anime vairaakos eksemplaaros... un veel taa spriedeleeshana par labiem/sliktiem subiem...

P.S. Jaa dazhi subi labaak skataami/citi sliktaak (ja izskataas tieshaam suudiigi, tad gan var izdzeest un noka4aat citu versiju)... jaa dazhiem subiem ir probleemas ar taimingiem (shiish... man pause straadaa)... Jaa viena seriaala varonju vaardi var atshkjirties dazhaadiem subotaajiem (nu ta pietiek, ja skataas ar skanju, lai nebuutu nekaadu probleemu)...

P.S.S. Vieniigais censhos ignoreet visus krievu subus (nepamatotas aizdomas uz Jap -> Eng -> Rus izcelsmi) un dubleetaas versijas (no vissaam, kuras man patraapiijaas, baudaama bija tikai viena)
Kikyou
Es tagad meegjinu tikt liidzi =D Pashlaik liidz 50. seerijai tiku (pagaishnedeelj piektdien laikam saaku skatiities), peec paaris stundaam ir 51-60 seerijas jau nopumpeejushaas =3
BET ES TIKSHU LIIDZI biggrin.gif Paldies dievam man ir jauns cietais disks un es varu arii visas seerijas saglabaat =3 Bet taa anime ir laba ja vien tik ljoti nestieptu taas seerijas... bet man patiik ^^
silent1
[Offtopic]
deBUGa's avatars ir excel saga galvenā varone. Īsumā - komēdija, kas ironiski izsmej visu kas anime ir 'svēts', sevi ieskaitot. tongue.gif Tuvākais salīdzinājums laikam būtu FLCL, tikai ar mazāk ecchi un nenopietnāku 'sižetu'. Un ir iznācis pat turpinājums - Puni Puni Poemi (2 OVA's), kas IMO nav tik labs kā orģināls.
[/Offtopic]
Sigfa
thx.

peedeejaa seerija so-so. bishku tizli... bet nu vismaz nav tas jau iegaajushais naruto 'dark & bloddy' stils.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.