Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Kikyou
Grrr ja vien tas torents taa nevilktos... >O Es tagad tikai kaadas seerijas 17 atpalieku =3
Shinobi-sama
wheee vechi... latviaa torretnts iesuukaa un pietam pamatiigi yo latvioaa ir suudiigs arzemju internets.. liidz ar to taa visa seed padariishana ieksh torrent ar ir suudiiga... patiesiibaa tas toorent ir naaviigi labs ja piem kachaa kaut konkreetu... a savaadaak iesaku un pac lietou caur dc hubiem otaku.anime hubus... tur ir atrodams gandriiz viss... ko tikkai sirc nekaarojas.... nu logosiki pretii jaadod rihtiigs share.. un veel runaajot par elitaarajiem subiem http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl shitais te links ir labaakais anime info riiks kaac ir uztaisiits.. un visu par suberiem var uzinaat... un tanii Naruto mani kaitina nevis tas ka tur ir izstiepts shizhets.. bet gan tas ka muuzhiigi ir par maz seerijas nokachaats.. . vienreiz gan aptuveni 37 seerijas nobliezu... a vispaar jaa par konkreeto suberi runaajot labaakais ir [Anbu] suberis... yo vinjiem ir netikkai kvalitaate kaa citiem suberiem bet arii veel labs tilkojums.. .esmu skatiijies citus un konkreeti varu teikt ka anbu pareizaak notulko.. taa ka ir inchiigaak skatiities....
kaarleens
man torenti it sevishkji naruto torenti pilniibaa apmierina neesmu nekaada krutaa interneta lietotaajs (slavenais mdsl) man viss atnaak pietiekami aatri naruto aatrums ir max maneejais iespeejamais nazinu mosh citiem provaideriem ir savaadaak
btw pieliku aptauju pa naruto suberiem galvenais man intresee kuriem tagad ir labaaka kvalitaate anbu vai aone paareejos es peec paaris eksperimentiem vilkt netaisos =)
Shinobi-sama
Kaarleen.. heh skatos jelgavnieks(es arii)... ja nav nosleepums kur dziivo... un veel man interesee kaac tev aatrums uz torrenrtiem ir.. un kaadu torrent tu lieto? tongue.gif
Sigfa
phe, nu man arii ar torrentiem viss ir shtokos. un man arii ir mDSL.

runaajot par subu grupu, tad lietoju A-H (anime heaven) ljoti labs tulkojums, un nemaaku teikt par kvalitaati, kas mani pilniibaa apmierina, jo man ir 15" monitors laugh.gif
Kikyou
Jep. Man arii torenti nevelkaas bet peedeejaa laikaa kautkas smagi sashkrobojies un torenti vienkaarshi... nedarbojaas. O_o;
Taapat kaa dc++ un e-pasts citreiz. Nav ne jausmas kaapeec.

btw... es kautko dzirdeeju par to ka kads ir aizutiijis e-mailu bandai un mosh tie licenzees naruto... patiesham ceru ka taa nav taisniiba... @_@;
Guest
QUOTE (Shinobi-sama @ Aug 22 2004, 11:35 PM)
Kaarleen.. heh skatos jelgavnieks(es arii)... ja nav nosleepums kur dziivo... un veel man interesee kaac tev aatrums uz torrenrtiem ir.. un kaadu torrent tu lieto? tongue.gif

mm dziivoju es 10 kojaas aatrums man ir mdsl naruto videeji velkaas ar 28 -29 (mdsl labaaku nevar gribeet no aarzemeem) kb/s pashlaik kachaaju Naruto no http://a.scarywater.net/anbu/ a vispaar izmantoju paarsvaraa animesuki vai downloadanime torrentus vecaakus lietas njemu no boxtorentiem vai arii no KAA
oj sory biju aizmirsis ielogoties =) (kaarleens)
Spectre
Naruto licenzeeshanaaaa mad.gif nositiishu.
Kluushu par nindzu un apslakteeshu visus. Iemaaciishos Rasengan biggrin.gif
Ar lielu nepacietiibu gaidu Naruto the movie un ceru ka ANBU nevilks kaki aiz astes un nosubos pienaaciigi aatri.
Sigfa
kas ir ar licenzeeshanu? cik esu dzirdeejis, ka taas agraak bija baumas, zaprosta bullshits.

& kad tas muuvijs iznaaks? tb raw?
Spectre
Actually muuvijs jau ir sen kaa iznaacis, 21.08.2004 vinam bija pirmizraade, tikai kur lai vinu rauj joprojaam nezinu......
Sigfa
mnjaa, pavazaajos pa forumiem un izraadaas ka zaprosta nav rawu. tulkotaaji jau seezh gataviibaa smile.gif
Spectre
Sigfa a tu esi no pacietiigjiem Naruto sekotaajiem vai arii nepacietiigajiem biggrin.gif
es jau iisteniibaa gaidu naakamo mangu ar nereaalu nepacietiibu biggrin.gif

Loti ceru muuviju tuvaako 2 nedeelu laikaa ieraudziit uz sava PC sadalaa
[A N I M E]
Sigfa
kaa to njem. kad paraadaas naruto no a-h (kuru vairaaki apsaukaa nelabos vaardos) momentaa velku nost. aatraakie un man vislabaak patiik vinju tulkojums. Bet citaadi, pirms ceturtdienas riita nekad neeju rakaaties pa forumiem skatoties threadus "naruto xx is out!" vai arii "naruto xx raw here!!" smile.gif
Spectre
Hee heee nu jaa. Es atcers es parasti sedeeju dc++ un gaidiju tad citreiz sanaaca nenociesties un novilkt RAW biggrin.gif
Sigfa
biggrin.gif

nu jaa. tikko noskatiijos naruto movie special. izraadaas, ka buushot divi naruto shonedeelj o.O eniiveij, seedeesim un redzeesim. jaacer ka kaads piraatiski noskanjots cilvis aizies un kautvai uz kameras ierakstiis.
Kikyou
QUOTE (Sigfa @ Aug 30 2004, 08:42 PM)
biggrin.gif

nu jaa. tikko noskatiijos naruto movie special. izraadaas, ka buushot divi naruto shonedeelj o.O eniiveij, seedeesim un redzeesim. jaacer ka kaads piraatiski noskanjots cilvis aizies un kautvai uz kameras ierakstiis.

Jaa, uz digitaalaas mosh biggrin.gif... un tad iztruuks kaadas peedeejaas 5 minuutes taapeec ka buus baterijas noseedushaas...
MitSuki
QUOTE (Kikyou @ Aug 31 2004, 08:33 AM)
QUOTE (Sigfa @ Aug 30 2004, 08:42 PM)
biggrin.gif

Jaa, uz digitaalaas mosh biggrin.gif... un tad iztruuks kaadas peedeejaas 5 minuutes taapeec ka buus baterijas noseedushaas...

laugh.gif

Spectre
mjaaaa Enyway man jau vispaar saak rokas drebeet, jo es zinu kas buus next naruto epizodee, vieniigi man gribaas redzeet to ieksh action. Naakamaa manga solaas buut vnk labaa nu un protams muuvijs.

Nee skriineris un ja veel RAW neee sheit es sanemshos un pacietiishos..
Esu atsaacis vilkt visas ANBU/AOEN seerijas ir ceriiba shoreiz sadrukaat uz CD.
Sigfa
hehe. nu jaa skaisti, iisteniibaa jaaskataas kaa tur lietas biidiisies. vispaar visreaalaak ir skatiities shajos saitos - www.gotwoot.com ; www.narutomania.com ; www.ani-heaven.net . protams, ieksh forumiem.

tas par filmu tongue.gif
Shinobi-sama
mad.gif vells kad buus naruto 99 seerija ..... man pacietiiba ir meeraama ar lineaalu : mad.gif mad.gif
CloudX
Vaj kads vareetu luudzu pateikt kur var dabuut labus naruto volpejperus un muziku no seriala?
deleted-ray
Es lai dabuutu wallpaperus izmantojusho. A muzonu drosi vien var atrast ieksh dc++ anime hubiem
Spectre
QUOTE (Shinobi-sama @ Sep 1 2004, 08:46 PM)
mad.gif vells kad buus naruto 99 seerija ..... man pacietiiba ir meeraama ar lineaalu : mad.gif  mad.gif

Naruto vari mekleet katru ceturdienu ..... nu gadas pa retam jau 3-dienaa pa nakti ap 1. Bet nu katru ceturdienu toch meklee
www.animesuki.com
downloadanime.org
www.gotwoot.net/torrents - Vini bikiit leenaak, bet kavlitaate ir manaama

P.s. Aizmirsu piebilst tie ir TORRENTI
Ieejot animesuki viniem ir links, lai novilktu to progu vai arii meklee dc++
kaarleens
ehh paluureeju paarmainjas peec AonE naruto variantu nezinu kaa ir ar subiem japaaniski nerubiiju bet nu video kval vinjiem ir labaaka par anbu nezinu ko dariit mosh tomeer ir veerts gaidiit AonE jo peedeejaa laikaa vinji nebremzee tik traki ar reliizeem kaa senaak protams ir shausmiigi gruuti ka 2 tik labas suberu grupas tulko vienu seriaalu nu ko lai dara Naruto laikam tagad ir populaaraakais anime seriaals pasaulee
Sigfa
mnjaa.

nu jaasaka, ka 99 man galiigi nepatika, bet naakmajaa jau vareetu buut arii kaads actions.

wallpapers un muuziku meklee ieksh www.narutomania.com . vot taa vot.

bet kas nez tur ir ar to filmu? sad.gif
MitSuki
It ka ta filma iznaks sogad taka nestreso vienigi brinos vai pie mums radis par to es loti saubos smile.gif
Spectre
JaYzZ man ir aizdomas, ka pat nav ko cereet nemaz. Laiks taa kaa buutu pamosties Tu dziivo Latvijaa biggrin.gif
Anyway, cik man ir zinaams filma jau ir iznaakusi. Vot taa vot.
Sigfa varu tikai un vieniigi piekrist, jo es cereeju ka vini jau buus shajaa seerijaa ielikushi to, kas buus naakamajaa. Esu nepacietiigs un lasu mangu. Uhhh kas buus veelaak, bet es domaaju kaa vienmeer vilks kaki aiz astes uuuunnn seeriju buus smagi vairaak nekaa mangas. Kaa piemeeram shii seerija iisteniibaa nekur mangaa netika maniita cik atceros.
Sigfa
kaa teikts forumos shiis esot filler epizeodes tagad, lai piedziitu mangai.
Spectre
Heh man ar 1 seeriju nedeelaa ir kautkaa smagi pa maz.
Gribu vairaak ..........
kaarleens
kaads kino iznjemot gibli liidz mums tak nekas nav atnaacis gaidiisim vareno dvdr vai dvdrip =)
Shinobi-sama
QUOTE (kaarleens @ Sep 6 2004, 09:04 AM)
kaads kino iznjemot gibli liidz mums tak nekas nav atnaacis gaidiisim vareno dvdr vai dvdrip =)

ghibli ir ljoti labs taa ir klasika.. viss ko vinjsh izlaizh...ar nepacietiibu gaidu Miyazaki peedeejo razhojumu "Hauru no Ugoku Shiro"
-->zelta zhetons shai studijai
+Chibi+
Hmmm... Ja nu kas... Man ir 90 Naruto seerijas, taadeelj caur DC++ mieriigi var no manis vilkt, man neskaadee... laugh.gif

Aaa, un jaa, man patiik ANBU subs, bet vieni kreisie bija rihtiigi labi... XP

user posted image

Hah hah, mani fascinee shitas uzraxts! ^__^
kaarleens
apsveicu visus ar 100 naruto seeriju biggrin.gif veelu lai aizvelk liidz 200
MitSuki
noskatijos tiko 100 seriju mmm nekas tur vispar nebija, bet 101 jau saksies priecini smile.gif)
Sigfa
jaa, 101 vaidzeetu buut ok. veel kaadas 10 seerijas un filleri buus cauri.
MitSuki
tas gan! man liekas ka nakosa serija jau buss action smile.gif
Spectre
Hehh njaaa par 100 seerijau varu izteikties ........... labi neizteikshos biggrin.gif
Es vinu caurskatiju tinot, bet manga, manga,. manga ja ir veel kaads, kas to lasa, tad mani sapratiis ...... next manga buus okej. Ceru, ka arii seerija buus inchiiga. Un ar nepacietiibu gaidu Naruto The Movie, kad vinsh paraadiisies beidzot ......
Kikyou
Jesss! Beidzot! Tagad arii es vareeshu gaidiit katru nedeelju jaunu seeriju laugh.gif (tas noziimee ka es beidzot sadzinu juus visus un noskatiijos visas seerijas, 1 liidz 100)
Vakar noskatiijos 100-to seeriju =) Tagad tikai jaagaida kad 101 iznaaks...
Shinobi-sama
zini ar to gaidiishanu ir taa ka tu jau ceturtdienas vakaraa saac drudzhaini mekleet vai ir jau kaac raw palaidis lai biku ieveerteetu bet ne iipashu spoileetu un piektdienaa tas ir vaaks konkreetaakasi jo tas anbu nokavee ar savas lappuses update un naakas liist torrentos lai chekotu kad tad vinji ir ielikushi linku labi ja vispaar ielikushi. jo es ieliidu vinju chataa un paceelu tematu par to un tad izraadas ka es esmu galiigi iekaveejis jo dazhi dabuujushi tracker pirms vispaar ielikts links taa luuk, ja grib buut vien noi pirmajiem tad jaaiet jaaprashnjaa personiigi
ShinChan
Atvainojiet par manu tumsoniibu (neesmu redzeejis nevienu Naruto seeriju), bet vai tas ir tik buutiski, vai juus vinju skatieties 4dien, teiksim, 21:00, 5dien no riita, vai 6dien uz launagu? Kaada skjirba?
MitSuki
Nez unsure.gif
Spectre
Starpiibas nav nekaadas, jo es noskatoties seeriju jau saaku countdown liidz naakamjai. Actualy ir gadijies jau 3-dienas naktii saakt vilkt jano seeriju.
Kikyou
QUOTE(ShinChan @ Sep 13 2004, 17:37)
Atvainojiet par manu tumsoniibu (neesmu redzeejis nevienu Naruto seeriju), bet vai tas ir tik buutiski, vai juus vinju skatieties 4dien, teiksim, 21:00, 5dien no riita, vai 6dien uz launagu? Kaada skjirba?
*

Iisteniibaa jau nekaada biggrin.gif Bet man patiik visu noskatiities cik aatri vien iespeejams.
Dzonis
negribeejaas veert valjaa jaunu topicu taapeec iepostoshu te: dabuuju naruto mangu (vilku, protams)...nu vienkaarshi apd****** (atvainojos par rupjiibaam)!!nebiju liidz shim neko tik labu lasiijis..(no mangaam tongue.gif)!!
Sigfa
QUOTE(WhoKnowsWho @ Sep 14 2004, 13:25)
Starpības nav nekādas, jo es noskatoties sēriju jau saaku countdown līdz nākamjai. Actualy ir gadijies jau 3-dienas naktī saakt vilkt jano seeriju.
*

nu vot, man jau šitā arī paarsvarā ir. dažreiz pat ne nakti, kaukur ap pusdienslaiku parādās, vienīgi animesUki tur baigi bremzē ar saita apdeitiem, labāk meklēt forumos.
Sigfa
OK ljauzhi, pat animesuki taga ir ielikushi Naruto simts-un-viens seeriju no anime-heaven. man jau 84% complete... gaidam gaidam...
ShinChan
Narkomāni tongue.gif
Sigfa
ha, itkaa tu nebuutu laugh.gif

bet tie kuri veel nav novilkushi un negrib sabojaat savu iespaidu par anruto- NEVELCIET SHO SEERIJU!!! citeeju anime-heaven: "Worst episode ever..."
Spectre
Sux Sux taada lazha nebija laika ieposteet. Sen jau zinaaju, bet ari negribeeju bojaat citiem gariigo.
+Chibi+
es vēl tikai pie 85ās sēžu... cauras naktis skatos jau otro nedēļu... tongue.gif trax var palikt [ ko es arī izdarīju]!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.