Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
SheWr
Mjaa... teikshu godiigi - man pat shii seerija likaas ka normaals atsvaidzinaajums peec diezgan neizdevushaas kaujas (saakumaa bija ljoti laba, bet tad aizgaaja visaas varaviiksnes kraasaas un tas jau man vairs nepatika...). Man liekas nevis eiropieshiem saak patikt Naruto, bet gan Naruto saak eiropeizeeties (piekljauties tai publikai, lai vairaak naudu peec licenzeeshanas vareetu dabuut sad.gif ). Zheel gan ka taa nolaidaas, bet nu tagad man ir Bleach!

heh, es esmu SW fans, bet netieku riit uz riigu >.< (vecaaki visu nedeelju prom uz Tunisiji - jaapieskata maaja vienam....braalim eksaameni, taapeec tas nekaads iipash paliigs nav...).
alt
QUOTE(SheWr @ May 19 2005, 21:03)
Mjaa... teikshu godiigi - man pat shii seerija likaas ka normaals atsvaidzinaajums peec diezgan neizdevushaas kaujas (saakumaa bija ljoti laba, bet tad aizgaaja visaas varaviiksnes kraasaas un tas jau man vairs nepatika...). Man liekas nevis eiropieshiem saak patikt Naruto, bet gan Naruto saak eiropeizeeties (piekljauties tai publikai, lai vairaak naudu peec licenzeeshanas vareetu dabuut  sad.gif ). Zheel gan ka taa nolaidaas, bet nu tagad man ir Bleach!

heh, es esmu SW fans, bet netieku riit uz riigu >.< (vecaaki visu nedeelju prom uz Tunisiji - jaapieskata maaja vienam....braalim eksaameni, taapeec tas nekaads iipash paliigs nav...).
*

baac baac baac man te uz datora ir Naruto 134 seerija bet cilveeks aizbrauca ar visaaam tumbinjaaaaaam

gaad damit :/
alt
yeah baby yeah
naruto 134 un 135 noskatiitas
wink.gif wiiii jaagaida naakamaa ceturdiena/piektdiena un jaahano naakamaa tongue.gif
Taka
QUOTE(Sigfa @ May 17 2005, 13:08)
nu, es jau buutu sen aizgaajis pastaigaaties, ja tajaa naruto nebuutu sakriiga actiona. Jaa protams, flashbacki kriit uz nerviem, bet kad skataas pa batchiem, piemeeram, 5 serijaam reizee, tad tie flashbacki diez ko netraucee. Shitaa es noskatijos pirmaas 80 seerijas...
*

Nē nu ja skatās daudzas epizodes uzreiz tad vēl neko, bet ja tu noskaties veselu flashback epizodi un līdz nākamajai nedēļa, tad diez kas nav.
Cik tad tur epizožu kopumā paredzēts? Ir zināms?
Sigfa
Nav zinaams un tas ir liels pluss. Var beigties jebkuraa mirklii un var nebeigites nekad.
+Chibi+
Man patika šitā sērija. Tāda... jauna. Beidzot kaut kas, par ko neitek muļļāts gadismtiem. Minimāli atmiņu scēnas, sižets attīstas. Naruto saruna ar Sakuru aizkustinoša un mature - vispār man patīk redzēt Naruto, kad viņš parāda savu nopietno "es".Plus var redzēt, ka viss šitais gadījums ar Sasuke viņu mentāli izaudzināja... Bī laba.
Ramiel
ja serija tiesham laba...beidzot atkal paradijas taa slepenaa vieniba und naruto macisies jaunas tehnikas ko visi tik ilgi gaidija tongue.gif
CloudX
smile.gif jaunas tehnikas woohoo, bet triis gadus cik ta tur epas vajadzees smile.gif
Andromens
maza priekshaa teikshana tos 3 gadus neviens netaisaas raadit wink.gif naruto atgriezisies no treninja un ieradisies Konoha-Vilage un tad vis ies talak, bet jasaka ka man personigi baigi patik kaa vinji taalak attista sizetu.
sasuke321
QUOTE(Andromens @ May 22 2005, 12:38)
maza preiskha teikshana tos 3 gadus neviens netaisaas raadit wink.gif naruto atgriezisies no treninja Konoha-Vilage un tad vis ies talak, bet jasaka ka man personigi baigi patik kaa vinji taalak attista sizetu.
*

nu ja ja sekos naruto triis gadus tad jau redzees visas vinja super duper tehnikas wink.gif
Kagome
labi ka neraadiir tos 3 gadus, savaadaak apniktu skatiities kaa vinnjs katru dienu treneejas. dry.gif
Kikyou
Beidzot arī es noskatījos. ^_^;
Sērija bija ok. XD
Tikai, ja Sasuke domā, ka "I will get strong my own way" būtu Orochimaru, tad kautkas neiet kopā. o_O
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ May 23 2005, 09:35)
Tikai, ja Sasuke domā, ka "I will get strong my own way" būtu Orochimaru, tad kautkas neiet kopā. o_O
*

Liriskā atkāpe no mangas... dry.gif Interesanti, kur tas novedīs...
lastguru
QUOTE(Kagome @ May 23 2005, 07:45)
labi ka neraadiir tos 3 gadus, savaadaak apniktu skatiities kaa vinnjs katru dienu treneejas.  dry.gif
*

Visticamaak mums veel buus daudz filleri, un arii iespeejams anime veidotaaji pieveidos pashi klaat kaut ko no tiem trim gadiem... either that or... naruto anime could take a year break, kas man ne iipashi patiktu un ceru ka tas nenotiks. Kaapeec taa ir? Vienkaarshi anime jau gandriiz panaaca mangu.
Tador
njaa...
bet nu bez filleriem nevar...
lai gan bishkuciit a un s ranku misijas nebuutu slikti biggrin.gif
lastguru
Labpraat arii uzzinaatu vairaak par Kakashi pagaatni un par Yondaime.
Spectre
Last Guru baigi apgalvo ka anime ir panaakusi mangu oO , kur tu to raavi anime filleri buus un bija uutt... vini ieveeroo gapu starp mangu un anime tongue.gif , ja lasi mangu tur jau par Kakashi pagatni ir izklaastiits happy.gif
lastguru
Ieveerot ta vinji ieveero, bet gaps samazinaas. Manga bija light years ahead kad anime starteeja, bet tagad vinji riskee peec dazhiem meeneshiem panaakt mangu. Jaa jau tik ljoti ciitiigi lasi mangu, tas pasaki, cik chapteri parasti ir vienaa epizodee? Ne jau viens, vai man nav taisniiba?
Andromens
oy jasaka ka sakot ar 136 seriju shie atkal sak stiept gumiju, bet jasaka ka man personigi reali patiik ero-hermita darboshanas vienmer rosina smieklus

un lastguru mangas panakshana nemaz nedraud nu tagads jau protams anime veidoatji pielika savu dalju klaat, bet ar to mangu ir taa ka vinji tas seriajs izstiep taa vai taaa katra zinja tas tak pie kajas anyway
lastguru
Draudeet nedraud, jo kas tad taa buutu par bezruupiibu sho seriaalu nobeigt. vienkaarshi vinji tadad vairaak stieps seerijas un liks fillerus. bet shii epizode man tieshaam patika.
SheWr
nu nezinu...izskataas ka visiem te taa seerija iipashi patika... Itkaa jau labi, bet neviens neieveeroja, ka visi shajaa seerijaa izskataas kaa mazi beerni? (veel mazaaki nekaa parasti). Sejas visiem ir noapaljotas un mazaakas, taapeec visi izskataas par 5 gadiem jaunaaki (Tsunade un Jiraiya arii peec beerniem...). Bet nu vispaar jau tomeer normaala seerija...
+Chibi+
I'm disappointed. Gaidīju to action pēc trim gadiem, a fig man... >.< Kaut kāda atkāpe no sižeta... dry.gif
Kikyou
Varbūt tomēr viņi domā rādīt tos trīs gadus... laugh.gif
+Chibi+
Nu, tas nudien būtu besīgi!!! mad.gif Es negribu! It looks cheap! Es gribu nopietnu storyline, nevis kaut kādu pirmo sēriju murgu!!!! NOOOOOOOOOO!!!! Naruto pēc 3 gadiem!!!! Naruto 15 gados!!! Jaunā, superīgā Sakura!!!!!!! GAARA!!!!!!! VISI!!!!!! Es gribu normālas jaunās sērijas!!!!!

Vai vismaz par Kakashi un viņa sharingan. laugh.gif
CirvjaKaac
Kursh chapters mangaa atbilst notikumiem kas notiek no 135. seerijas??? Buutu ljooaaaaaati jauki, ja kaads pateiktu...
Sigfa
nelieshi... kaarteejais cliffhangers... Nu, seerija neslikta, iipashi par to dalju kaa Naruto atceraas, ka jaa, tieshaam peec taustes- meitene laugh.gif kaa es smeejos biggrin.gif
lastguru
BTW, es vienaa Naruto forumaa sacereeju interesantu atbildi uz jautaajumu par hand-seals. Varbuut kaads otaku atradiis sho informaaciju noderiigu:

Just like with "chakra" name, it seems for me that Kishimoto has mistaken on the principles that form seals. I have found no evidence whatsoever of real ninjas having a hand seal system based on chinese zodiac animals. Ketsu-in is based on elementals and kuji-in (note: kuji-in is not the same as kuji-kiri, which can not be considered a hand-seal technique at all) is based on chi channeling principles. But given that we are in Kishimoto's dream, he is defining what is true and what is not...

As the seals are not based on elementals or chi channeling, I may only suggest them being a sort of mind gestures. That is why Haku has been able to have another set of gestures that did not require using both hands. These seals are used to concentrate and recall the technique, and without gestures it is hard for a person in Naruto world to focus on one particular jutsu. With practice, a shinobi may change the gestures (in the most extreme cases leaving only one gesture), but it is important to keep then unique among the techniques. Each seal is to recall a state of mind and body, but in any particular situation there might be some states of mind and body that have already been achieved, thus some changes in hand seals may or may not be required depending on the current state. In kuji-in (which by itself is a nine (ku) symbol (ji) seal (in) set, so there are only nine of them), there is a tenth symbol principle to symbolize a completely made-up hand seal for recalling all nine kuji-in seals simultaneously. It seems that the same thing is happening to Naruto with his Kage Bunshin - he has replaced all his initial seals with one of his own, that nobody else has... maybe that is why Sasuke was unable to copy it...
Ito no Kazuki
Waaa, Kazuki laikam ieņem pretēju stāvokli Chibi - me want old times back ^___^ Kaut gan - nu jā, nevar mūžīgi vilkt sižetu, citādi jau smells like latīņamerikāņu daudzsēriju mākslas filma ~_~ Un par trim gadiem vecāks Naruto (tb - arī Sasuke) izklausās makten vilinoši *shiver shiver*
lastguru
QUOTE(Ito no Kazuki @ Jun 4 2005, 21:14)
Un par trim gadiem vecāks Naruto (tb - arī Sasuke) izklausās makten vilinoši *shiver shiver*
*

Un veel vinjsh izskataas forshi, un Gaara veel labaak...
Andiigais
Pag... es taa arii nesapratu... kaads jau ir redzeeji 137. seeriju vai nee???

es shobriid kachaaju

direct download...
biggrin.gif
lastguru
QUOTE(Andiigais @ Jun 4 2005, 23:50)
Pag... es taa arii nesapratu... kaads jau ir redzeeji 137. seeriju vai nee???

Protams ka ir, nav veerts pat jautaat. Es skatos tikliidz paraadas sub (nu vismaz tajaa pashaa dienaa, jo tieshi tad kad paraadas es parasti straadaaju). Un man bittorrentaa uz sho seeriju share ratio ir 3.6 (nav slikti prieksh mDSL).
Andiigais
jea... 46% jau novilkti.... driiz skatiishos smile.gif
alt
QUOTE(Andiigais @ Jun 5 2005, 00:23)
*

visas citas jau esi noskatiijies?
Ayumi
es tagad lasu Naruto mangu, man personiigi patiik!
laigan naruto seerijas es neskatos, manga skiet forsha!
Andromens
lastguru tas tavs psots par zimogiem bij intresans, bet ir viens moments ka sasuke nemaz veel nemak leitot sharinganu lai kopetu jtusu, vismaz ne pieteikami augsta limeni.
un ja nemaldos tad sena serija kur vinji ibja watercounty pedejai aina uz tila kur Kakashi taisija kagebunshin vish ari salika rokas taaa pat ka naruto un jamais gan jo tik kope visu pa labi pa kreisi ..
lastguru
QUOTE(Andromens @ Jun 5 2005, 13:55)
lastguru tas tavs psots par zimogiem bij intresans, bet ir viens moments ka sasuke nemaz veel nemak leitot sharinganu lai kopetu jtusu, vismaz ne pieteikami augsta limeni.
un ja nemaldos tad sena serija kur vinji ibja watercounty pedejai aina uz tila kur Kakashi taisija kagebunshin vish ari salika rokas taaa pat ka naruto un jamais gan jo tik kope visu pa labi pa kreisi ..
*

Paldies ka pamaniiji inconsistency manaa staastiijumaa - noskatiishos veelreiz tos epizodus.
Andiigais
QUOTE(alt @ Jun 5 2005, 09:28)
QUOTE(Andiigais @ Jun 5 2005, 00:23)
*

visas citas jau esi noskatiijies?
*

ui... sen jau tongue.gif
Spectre
Lastguru No.1. labs peetniecisks darbs =)))

Tikai girbejaas piebilst:
1. taa ir anime ... un veidotaaji mosh gribeja buut kautcik originaali.
2. uz seal reekina var pastiept seriju garumaa XD
3. padaudz skilu ir arii bez sealiem [piemeeram populaarais Rasengan]
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Jun 4 2005, 22:21)
QUOTE(Ito no Kazuki @ Jun 4 2005, 21:14)
Un par trim gadiem vecāks Naruto (tb - arī Sasuke) izklausās makten vilinoši *shiver shiver*
*

Un veel vinjsh izskataas forshi, un Gaara veel labaak...
*

vai tad Sasuke jau ir parādījies?

*quiet whisper to Nimi-chan* Gaara, Gaara pēc 3 gadiem... rolleyes.gif wink.gif
Ayumi
pie kuras seerijas juus visi jau esat tikushi?
Kagome
es laikam tiku liidz 136. seerijai
Ayumi
kaa jums skiet, naruto un sakura atradiis sasuki?
es ceru, jo esmu sasukes fane!
Ayumi
jee man velkas 138 seerija.
gaidu ar nepacietiibu! laugh.gif laugh.gif laugh.gif cool.gif
lastguru
1. Ichno-chan, ir taada poga kas saucas "edit". double-post taisiit skaitaas nepieklaajiigi (un saukt sevi par "sama" japaanaa skaitaas ljoti ljoti liela necienjas izraadiishana pret citiem; es nezinu vai tas ir atljauts imperatoram, bet nevienam citam nepieklaajas sevi taa saukt)

2. ja vinji atradiis Sasuke, ko tad vinji ar to izdariis? atvest atpakalj nevar (ja nu vieniigi vinji ir sarunaajushi ar Kishimoto tureet to lielaa nosleepumaa, un neatklaat pat mangaa liidz briidim kad to paraadiis animee; vai arii noleemushi vairaak mangu neizmantot), nogalinaat arii (tas buutu muljkjiigi, manupraat)... droshi vien vai nu Orochimaru vinjus padziis, vai arii vinji vispaar ir atnaakushi lamataas

3. btw, ne visur ir nomainiiti linki - make sure ka tev ir shiis seerijas DB suba otraa versija : http://yhbt.mine.nu/t/n138v2.torrent . Tur ir vismaz viens svariigs labojums.

4. interesanti, ko mees uzzinaasim par Orochimaru teevu (kaa sapratu no preview, tur buus kaut kas teikts par vinju)
Sigfa
neliela pieziime- double posts ir ok, ja threads ir nogaajis pa burbuli un tev ir svariigi, lai cilveeki izlasiitu informaaciju kas buus tavaa dbl postaa (Bump).

un lai nav galiigi offtop:
Mans pienjeemums par orochimaru teevu ir taads, ka vinjsh buus ljoti liidziigs pasham orichimaru. Kaa esam noveerojushi, pilniigi visiem konohas shinobi teevi ir ljoti liidziigi. piem. Chouji teevs arii ir resns un citaadi liidziigs; Shikamaru teevs ir gjeerbts gandriiz taapat un attieksme arii liidziiga...
+Chibi+
Hah hah, Orochimaru teevs vareetu izraadiities kaut kaads bijushais Hokage... Lai buutu taads kaartiigs seriaals, par ko Naruto kljuvis... *dissapointed in series*
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2005, 11:08)
neliela pieziime- double posts ir ok, ja threads ir nogaajis pa burbuli un tev ir svariigi, lai cilveeki izlasiitu informaaciju kas buus tavaa dbl postaa (Bump).

Jaa, tas ir iznjeemums, bet divi posti trijaas minutees...
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2005, 11:08)
Mans pienjeemums par orochimaru teevu ir taads, ka vinjsh buus ljoti liidziigs pasham orichimaru. Kaa esam noveerojushi, pilniigi visiem konohas shinobi teevi ir ljoti liidziigi. piem. Chouji teevs arii ir resns un citaadi liidziigs; Shikamaru teevs ir gjeerbts gandriiz taapat un attieksme arii liidziiga...

tad liekas ljoti diivaini, kaapeec neviens nevareeja agraak iedomaaties ka Oro buus liidziigs teevam, un arii ja vinjsh tagad atrodas netaalu no taas vietas kur ir bijis vinja teevs, tad kamdeelj Jiraiya nevareeja uzreiz izdomaat, kur mekleet. un jo lielaakas liidziibas, jo lielaaki muljkji vinji ir smile.gif

taalaak, es neesmu tik paarliecinaats ka "visiem Konohas shinobi" teevi ir liidziigi. un kaa piemeeru gribeetu mineet Sasuke un Itachi teevu.
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 11 2005, 12:00)
Hah hah, Orochimaru teevs vareetu izraadiities kaut kaads bijushais Hokage... Lai buutu taads kaartiigs seriaals, par ko Naruto kljuvis... *dissapointed in series*
*

LOL! Visi sannin vareetu but rados ar kaadu no Hokage: Tsunade ir (vinja to ir teikusi) Shodaime mazmeita, Jiraiya izskataas liidziigs Sandaime un es nebuutu ljoti izbriiniits ja izraadiitos ka vinjsh ir 3. deels, bet Orochimaru vecteevs tad vareetu buut Nidaime (jo Shodaime un Nidaime bija vina vecuma, un vispaar iespeejams ka braalji; bet Tsunade un Oro ir arii viena vecuma, taapeec nevaru pieljaut domu ka Oro vareetu buut Nidaime deels). Nu un tad ja skataas peec liidziibas, tad sanaaks ka Naruto in Yondaime deels... Viena laimiiga gjimeniite smile.gif Nezinu cik shajaa rindopaa ir patiesiibas...
Sigfa
probleema tavaa pienjeemumaa ir ar vecumiem. Sannin kompaanija ir apmeeram vienaada vecuma, bet Hokages mainaas ar laiku nevis ir visi vienaa laikaa. Treshais, piemeeram jau bi vecs vecis un pirms tiem 14 vai cik tur gadiem, kad otrais uzlika seal uz kyuubi, vinjsh bi pavisam jauns.

Veel ko pamaniiju - Naruto pilniigi noteikti nav Yondaime deels, jo yondaime ir Tsunade (yon- 4).
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2005, 13:41)
probleema tavaa pienjeemumaa ir ar vecumiem. Sannin kompaanija ir apmeeram vienaada vecuma, bet Hokages mainaas ar laiku nevis ir visi vienaa laikaa. Treshais, piemeeram jau bi vecs vecis un pirms tiem 14 vai cik tur gadiem, kad otrais uzlika seal uz kyuubi, vinjsh bi pavisam jauns.

Veel ko pamaniiju - Naruto pilniigi noteikti nav Yondaime deels, jo yondaime ir Tsunade (yon- 4).
*

Luudzu skaties, lasi un saproti pirms raxti...
Shodaime (1.) un Nidaime (2.) bija kopaa Konoha gakure dibinaataaji un bija apmeeram viena vecumaa. vinji nodeva varu Sandaime (3.) - tam vecam cilveekam ko redzeejam (bet tad vinjam bija kaadi 10 gadi). Sandaime bija Sannin skolotaajs. Yondaime (4.) ir bijis tas kas uzlika seal uz Kyuubi, un vinju savukaart apmaaciija Jiraiya. Vinjsh (Yondaime) nomira peec Kyuubi ietupinaashanas ieksh Naruto, un Hokage tituls atgriezaas pie Sandaime. Tsunade ir Godaime tavai zinaashanai.
Sigfa
ak, taisniiba taisniiba. Kaa es shitaa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.