CloudX
Jun 26 2005, 13:12
Heh nez man 140. tīri labi patika,nevaru sagaidiit taalaakos notikumus.
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 13:10)
<qoute Sigfa> "Beidzot tā ..... nomirs".
tava piesaiste man ir vnk fascineejosha. To teica Jurchix.
peec 3 gadiem gan jau, ka ne tikai vinja mainiisies, ja padomaajam no veidotaaju skatpunkta, pienjemu, ka vinji buutu izdomaajushi, ka pietiek vienu un to pashu malt, vajag kautko jaunu, tapeec arii tas peec 3 gadiem visticamaak jau buus kaa cits seriaals.
+Chibi+
Jun 26 2005, 18:54
QUOTE(Sigfa @ Jun 26 2005, 18:48)
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 13:10)
<qoute Sigfa> "Beidzot tā ..... nomirs".
tava piesaiste man ir vnk fascineejosha. To teica Jurchix.
peec 3 gadiem gan jau, ka netikai vinja mainiisies, ja padomaajam no veidotaaju skatpunkta, pienjemu, ka vinji buutu izdomaajushi, ka pietiek vienu un to pashu malt, vajag kautko jaunu, tapeec arii tas peec 3 gadiem visticamaak jau buus kaa cits seriaals.
Whoops. Hah hah. Tā ir kad pa miegam atbild. XD
Nu baigo joku laikam AonE izspeeleejushi, vakar paraadiijaas vinju 139 un 140 seerija, un es jau izmociijos cauri DB 139 seerijai
kaarleens
Jun 28 2005, 10:33
Hello, all. Obviously the user Sleels is not a mod, I'm just using his piece of crap thread to make temporary announcement on. Lately, I've been seeing lots of "hurry up" and/or "did AonE drop Naruto?" types of threads. STOP IT! If AonE dropped Naruto, it will be announced to the entire universe so everyone will know about it the moment it happens. There are currently six of those types of threads on the first page of this forum, including this thread. I'm tired of giving explanations and locking them. So everytime one of these threads are made, that thread maker will get banned. Simple, yes? Also, stop asking AonE to catch up. You have zero influence and cannot persuade any members to do whatever you say, even if it's for the sake of satisfying your weekly Naruto jerk off sessions.
domaaju nevajag panikot lieki
Vienīgais, ka AonE nav nosubojuši Naruto movīti.
kaarleens
Jun 28 2005, 11:09
QUOTE(Taka @ Jun 28 2005, 09:56)
Vienīgais, ka AonE nav nosubojuši Naruto movīti.
Jaa un tas baigi grauž es piemeram neesmu skatijies DB variantu cerot uz kau ko labāku
Hikaru
Jun 28 2005, 17:57
Bee... 140. sērija sāk atgādināt Akira.
Tūlīt sāks visas iekšas vilkt ārā. Riebīgi skatīties.
-nDigo-
Jun 29 2005, 17:22
QUOTE(Hikaru @ Jun 28 2005, 16:57)
Bee... 140. sērija sāk atgādināt Akira.
Tūlīt sāks visas iekšas vilkt ārā. Riebīgi skatīties.
mmm Akira.. pirksti kuriem ir pirksti..
un cik ilgi vinji veel domaa ziimeet to Sasukes glaabshanu???
saak apnikt!!
141. bija vaajpraataa jeela seerija, bet prieks par vienu- filleri cauri un katru no team7 trennee viens no sannin
Gaidam ar nepacietiibu.
Edit: erm... tikko noskatiijos preview 142. un saakas jauns filleris
kretiinisma kalngals.
Andromens
Jul 1 2005, 00:14
eh es domaju ka vai nu tuvakajs serijas fileri beigsies, jeb variatns nr. 2 ir taads ka vinji tos mo4is talak ldiz 150. serijai un tad saaks ar isto sizetu ...
bet jasaka viens, vinji ar tiem fileriem fufeli leilu taisa, bija taada vieta 141. epaa kur Ero-Senins pateica ka nu vinji zinot to ka Orichimaru vajadzes 3 gadus lai pariet nakamaja tjermeni, bet pirms tam vish jau teica ka vinsh ir peetijis un zina ka vajadzes 3 gadus ;] nez mozka suberi nepareizi izteicas, bet taa ka visnh to pateica sanak tipa vish to agrak nezinaja .
QUOTE(Andromens @ Jul 1 2005, 00:14)
eh es domaju ka vai nu tuvakajs serijas fileri beigsies, jeb variatns nr. 2 ir taads ka vinji tos mo4is talak ldiz 150. serijai un tad saaks ar isto sizetu ...
offtopiks:puikiņ, teu tas "signature" izmēru ziņā vairāk atgādina Siksta kapellas freskas.
moš biš samazini? mēs jau visi sapratām, ka teu ļoti, nu ĻOTI patīk Bleach.
Sērija *jau atkal* nekas īpašs. -_-
Pirms next episode preview noskatīšanās es jau cerēju, ka nākamreiz būs 3 g vēlāk sērijas, bet....... GRRRRR!!! >_<
Sakura visur lien un maisa Narut'am normāli piesist ļaundarus,tā arī gribas pateikt ej &*&&*# , tādām ka tu nav vietas pie ninjdzām.Tagad itkā viņju trenēs Tsunade,nu ta cerams no vinjas sanāks kautkāda normāla medical ninjdza kura nemaisīsies citiem pa kājām.
+Chibi+
Jul 2 2005, 15:29
"This trip wasn't a waste of time after all" <- Jiraya. IT WAS , goddamnit! Ok, labi, es jau sacerējos, ka ar to, ka Sakura beidzot aizgāja pie Tsunades, viss būs štokos, jaunais storyline and stuff, bet nēēēēēēē.. Dream on, girl, dream on. Ja nākamais fillers būs tāds pats šits kā šitā epizode, es metīšu to Naruto pie malas un turēšos pie mangas... >.<
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 2 2005, 14:29)
"This trip wasn't a waste of time after all" <- Jiraya.
IT WAS , goddamnit!
jaa jaa veel viens fillrs
vovo, kaut vai es mangu nelasu, bet buus vien jaasaak lasiit, savaadaak apnicis skatiities tos fillerus.
Chufanzo
Jul 2 2005, 22:39
Es ceru, ka beidzot Naruto tieshaam kljuus stipraaks un beigs buut par stulbu genin, jo vinsh manupraat bija pietiekoshi speejiigs piekaut joininus daudzus....
Mja, man nupat prātā ienāca viena (dumja) ideja par iepriekšējo sēriju.
CirvjaKaac
Jul 7 2005, 18:49
142. sērija... tjaaa. Man liekas mainījušies mākslinieki... Neskatoties, ka uzsākts jauns filleris, jūtos ieintriģēts, jo tagadējie notikumi atsaucās uz to kas noticis pirms tam, un iespējams nāks k-kas gaismā, kas tad tika noklusēts, vai vienkārši netika iekļauts anime. Laikam diezgan murgaini sanāca
Jaunais endings gan neiet pie sirds... pagaidām
Mmm.. varēja openingu endinga vietaa nomainīt... ~_~
Cik es sapratu, pilnīgi visa sērija nebija filleris, m? Jo šitā sērija iesākās kaut kā labāk par iepriekšējo. (beigas gan - cheesy... ^_^;)
jaasaka, ka ar sho filleri esmu pilniibaa apmierinaats. Ljoti narutiigs un patiikama paarmainja no ieprieksheejiem jeelumiem.
Atsauce uz pashu pirmo piedziivojumu ir tiktieshaam laba. Interesanti skatiities.
Andromens
Jul 8 2005, 00:30
142. epas sakus 4o ta nezeligi atgadianja mangu, bet pec tam atkal fileritis ...
jasaka ka nu jau es par 99% esmu parlieciants ka tada gara tas turpinasies lidz 150. epai un tad kaut kaa smuki viss tiks turpinats.
Kikyou
Jul 16 2005, 12:42
Tāa...
Naruto 143 - PILNĪGS. GALĪGS. RETARDISMS. -__-
Vārdu trūkst, lai aprakstītu cik tieši. -.-
"I don't know what are you trying to say, but I have to save her no matter what!" <___<'
CirvjaKaac
Jul 16 2005, 12:53
Naruto 143 - absolūti nebaudāmi, paredzami un garlaicīgi... Boooring! What else is on?
volzha
Jul 16 2005, 15:11
Jep 142 un 143 kaut kā pavirši pa roku galam, un vai tikai man liekas ka animācija ir palikusi sliktāka !
CirvjaKaac
Jul 16 2005, 15:26
Kāds nezin kā sauc Naruto jauno endingu? Sākuma nepatika ir pārgājusi...
lastguru
Jul 16 2005, 19:20
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 16 2005, 15:26)
Kāds nezin kā sauc Naruto jauno endingu? Sākuma nepatika ir pārgājusi...
according to wikipedia.org: スピード (Speed) by アナログフィッシュ(Analog Fish)
AonE beidzot izkasījās un nosuboja 142. epizodi...
deBUGa
Jul 22 2005, 20:28
Dažādu iemeslu dēļ biju palaidis garām pēdējās 10 sērijas... Kāds bija mans pārsteigums, kad es tās beidzot "noskatījos"... APBRĪNOJAMI. Izskatās, ka nākošās 10 varēs nemaz nevilkt.
P.S. Pabrīdiniet, kad seriāls atgriezīsies pie galvenās (mangas) sižetiskās līnijas.
Hehe, nu man ir viens paziņam, kuram es velku Naruto. Viņš gribēja tieši no AonE bet viņu arī besī tie tempi. Nu tad es savelku 25 sērijas, ierakstu DVD matricu un atdodu viņam. Un tā pamazām
Viņš saka, ka tas esot vislabākais veids, kā skatīties Naruto.
Tātad mazliet manas domas kapēc naruto ir palicis tāds takā mazliet neintresants... Kopš reizes kad sāku skatīties naruto un uzzināju ka viņā ir paslēpta lapsa, uzreiz nodomāju - jā būs labais, būs labas kaujas kur naruto sadarbojas ar savu lapsu un izmano pilnībā savas spējas.. Noskatījos pirmās 50 sērijas - nekā nebija, izņemot to vienu sēriju.. bet tas tā, viņam neapzinoties tas notika. Noskatījos nākamās 50 sērijas.. atkal nekā, visas cīņas vienkāršas, nekas tāds īpašs, vienīgais patika Rock Lee cīņa ar Gaaru, kad viņš atvēra tos savus dzīvības ceļus. Tas tiešām bija iespaidīgi, skatījos ar vislielāko intresi. Un lūk te nodomāju - kapēc šādas cīņas nevarētu būt biežāk? Bija labs arī kad Naruto ar Gaaru cīnījās. Vienkārši skaisti un iespaidīgi, bet pārāk ātri tas viss beidzās. Ok, nākamajās 45 sērijās ar bija viena laba cīņa - Naruto un Sasukes cīņa. Beidzot te par sevi dod ziņu arī lapsa.
3 labas cīņas par 145 sērijām? Varbūt kādam tas arī patīk, bet nu man nē. Gribētos lai tādas cīņas būtu daudz daudz biežāk, tēli iegūtu jaunus skillus, kļūtu spēcīgi, lai vismaz kautkas notiek un varētu tiešām skatīties ar tādu intresi ka kalendārā sāktu atzīmēt dienas līdz nākamajai ceturdienai. Un Sakura vispār tur galīgi neiederās, 145 sērijās viņa neko prātīgu nav izdarījusi. Ko dod ka viņa ir gudra.. neko! Uzvara ir chakras daudzumā nevis gudrībā!
Da velk viņi to visu garumā cik vien var.. vairāk ar nekas...
sakura tagad buus varen noderiiga, vinjaa maacees aarsteet zivis!
Bet vispaar, ciinjas ir visai daudz, tikai neviena no taam nav skaistas un iespaidiigas. Kaa piemeeram ciinja starp skolotaajiem un ieslodziitajiem vispaar netika paraadiita. Nariisha ciinja ar Baka-kyodai arii drausmiigi primitiiva un neforsha. Kvalitaate zuud.
saviesiigaa kompaanijaa tika konstateets ka naruto ir ssausmas 120 seeriju garumaa jebkura cilveeka gariigajai psihei
slay3r
Jul 30 2005, 16:37
Slinkums pārlasīt visus garos reply bet ja nu kas tad ceturdien tika izlaista jau 145 subbed epizode. Pats velku katru CETURDIENU ( 1x nedeeljaa ) pa vienai seerijai. Izmantoju bittorent protokolu un velku no
dattebayo fansubs!
-nDigo-
Aug 1 2005, 01:05
man naruto saak apnikt, es pedeejo episodi pat liidz galam nenoskatiijos.. palika garlaiciigi..
Andiigais
Aug 1 2005, 02:20
n-jaaa! kas pa daudz tas pa skaadi
QUOTE(aivvv @ Jul 30 2005, 15:33)
saviesiigaa kompaanijaa tika konstateets ka naruto ir ssausmas 120 seeriju garumaa jebkura cilveeka gariigajai psihei
145 jau, 2 atsevišķas videosērijas un filma
Un vēl galu neredz...
lastguru
Aug 1 2005, 23:18
bijushie naruto fanaati, luudzu pagaidiet kameer atgrieziisimies pie mangas sizheta - tur gan esot kaut kas jauns un interesants...
GunMetaL
Aug 1 2005, 23:35
man bij tā ar naruto... skatijos, skatijos aaaaaaav skatijos........ pie 121 epas zb uže... knapi piespiedu sevi noskatiities liidz 125
lastguru, tev taisniiba. es jau lasu jaunaako naruto mangu.
patiesu prieku sagaadaa sakura!
aciim redzami pa triis gadiem pamatiigi uskachaajusies!
emm naruto nav mainiijies(ja nu, vieniigi kluvis gudraaks!)
nu ok, bet tikai nekaadus plot spoilerus. Savaadaak savaam rokaam nozhnjaugshu. Es te ar visu gribasspeeku atturos no mangas, lai nebojaatu iespaidu. Animeets viss tomeer izskataas daudz labaak.
+Chibi+
Aug 3 2005, 22:48
Er, tie, kas lasa mangu, vai animē vēl arvien kaut ks ņe pa temu? Jau kādu mēnesi nevelku, un nesaprotu, vai maz sākt vilkt....
nevelc, nevelc, veel paaris meeneshus pagaidi, tad varbuut buus storylains :S pagaidaam tur iet valja kapitaals bullshitiigs filleris.
Shinobi-sama
Aug 4 2005, 01:26
Manga vai anime, da viss tur kaa bullja ekskrements, vareetu padomaat, ka 'ahuunais' storyline tur ir. Snjurkaajas te deelj nesakaritiibaam ar mangu un pat sidestory negrib pastiities. Ieksh animes veel var paciest kaa tur vinji tieleejas par savaam taisniibaam par cik japaanisko var padrilleet, bet, ja tas veel buutu jaalasa mangaa, kur jaalasa plain anglju textinji un katraa lodzinjaa ir fraazes, kas sastaav vieniigi no lieliibaam par speeku vai izmisushiem meegjinaajiem kaadu atrgriezt taisniibas pusee, vai izmisusi nesapratne, kura atkaartojas vairakas lapas. Nu sorz, uz taadu debiilismu kursh katrs nav gatavs, tikai taadi kuri birdina asaras pie vaardiem kas skar dievu, muuzhiigo taisniibu, un labaa cieshaa apnjemshanaas, kura vienmeer speej mistiski uzvareet jebkuru paarspeeku absoluuti apgaazhot jebkurus logjikas principus, izraisa vinjos neizskaidrojamu ekstaazi, kura blokjee vinju smadzenju funkcioneeshanas speejaas un reizee arii degradee taas, vai arii izsmelj ekstaazes potenciaalu liidz cilvis atjeedzas un momentaali iesaak lasiit Berserk mangu.
"No Naruto this week". Šādu uzrakstu var sastapt ar naruto saistajās lapās. Tas tiek izskaidrots ka tiek taisīts Naruto Movie. Nu ko.. šonedēļ paliksim gribot un gaidīsim naruto movie...
"Episode 146 will air on August 10th, not the 3rd. The Naruto Movie (the 1st one) will be airing in its place next week. So on August 10th there will prolly be a double episode."
Manga vai anime, da viss tur kaa bullja ekskrements, vareetu padomaat, ka 'ahuunais' storyline tur ir. Snjurkaajas te deelj nesakaritiibaam ar mangu un pat sidestory negrib pastiities. Ieksh animes veel var paciest kaa tur vinji tieleejas par savaam taisniibaam par cik japaanisko var padrilleet, bet, ja tas veel buutu jaalasa mangaa, kur jaalasa plain anglju textinji un katraa lodzinjaa ir fraazes, kas sastaav vieniigi no lieliibaam par speeku vai izmisushiem meegjinaajiem kaadu atrgriezt taisniibas pusee, vai izmisusi nesapratne, kura atkaartojas vairakas lapas. Nu sorz, uz taadu debiilismu kursh katrs nav gatavs, tikai taadi kuri birdina asaras pie vaardiem kas skar dievu, muuzhiigo taisniibu, un labaa cieshaa apnjemshanaas, kura vienmeer speej mistiski uzvareet jebkuru paarspeeku absoluuti apgaazhot jebkurus logjikas principus, izraisa vinjos neizskaidrojamu ekstaazi, kura blokjee vinju smadzenju funkcioneeshanas speejaas un reizee arii degradee taas, vai arii izsmelj ekstaazes potenciaalu liidz cilvis atjeedzas un momentaali iesaak lasiit Berserk mangu.
How true.
lastguru
Aug 4 2005, 23:45
DatteBayo ir izspeeleejushi joku un izlaidushi taa-saukto 146. naruto epizodi. to labaak neskatiites - joks sanaaca slikts. debiils amateur-video (ne anime!!!) staasts par "gayniggers from outer space" un to kaa vinji izdara cilveecei vinjupraat lielu pakalpojumu izniicinot visas sievietes pasaulee.
labaak buutu parodiju uztaisiijushi...
Būtu zinājis, ka šonedēļ naruto nebūs, nekas tāds noticis nebūtu. :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.