Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
SheWr
Kad noskatiijos 70-80 seerijas, redzeeju, ka tur bija baigi daudz atminjas gabali, un tad mani kautkas baigi ieintereseeja... Kas ir kuram bijis sensei un kas jauniibaa ir bijis kaa maaceklis. Kaads luudzu nevareetu paraadiit kaa iisti tur visi bija. Es sapratu shitaa:

2. Hokage --> 3. Hokage, nezinu, nezinu
3. Hokage --> Orochimaru, Jiraiya, Tsunade
Jiraiya--> 4. Hokage, nezinu, nezinu
Orochimaru --> Mitarashi Anko
4. Hokage --> Hatake Kakashi, Shiranui Genma, nezinu
Hatake Kakashi --> Uzumaki Naruto, Uchiha Sasuke, Haruno Sakura

Luudzu, padalieties zinaashanaas, ja ziniet kas kam bija maaceklji.
Spectre
Par pirmajiem Hokageem nekas iipashi neiek klastiits, bet viens ir skaidrs Jiraiju i maacijis gan 3 gan 4 hokage jo rasengan ir 4 hokages High-jitsu/technique.
deBUGa
QUOTE(Spectre @ Jan 28 2005, 14:04)
Par pirmajiem Hokageem nekas iipashi neiek klastiits, bet viens ir skaidrs Jiraiju i maacijis gan 3 gan 4 hokage jo rasengan ir 4 hokages High-jitsu/technique.
*
Viss pareizi Jiraiya ir maacijies pie 3. Hokage's un maaciijis 4. Hokag'i. Kaut arii 4. Hokage (Yondaime) ir izveidojis Rasengan tehniku.
Sigfa
man gan jaasaka, ka gribeetos redzeet, kaa naruto veel kaadu jutsu iemaacaas... kautko ljoti viltiigu, savaadaak vinjam visi jutsu ir uzbrukumam un paaraak aciimredzami.
Taka
Vai tad viņš kaut ko vēl ir iemācījies ārpus nekontrolējamas vairošanās? laugh.gif
Sigfa
jaa, vinjsh ir iemaacijies radiit nekontroleejamu chakru plaukstaa. tongue.gif
SheWr
jaunaakoais, ko es zinu, ka naruto iemaaciijies, ir izsaukt varzhu bosu.
Spectre
Kstati ar Summouning tehniku man vini kaiti tajaa zinaa ka taa ir jolki palki cool un powerfull tehnika tikai vinsh vinu neizmanto at aallll .......
deBUGa
QUOTE(Spectre @ Jan 28 2005, 16:18)
Kstati ar Summouning tehniku man vini kaiti tajaa zinaa ka taa ir jolki palki cool un powerfull tehnika tikai vinsh vinu neizmanto at aallll .......
*
Ljoti liela veeleeshanaas (daudz-)personiigi visiem sadot...

QUOTE(Taka)
nekontrolējamas vairošanās
Tas gan ir viens ellishkjiigi labs apziimeejums lielaakajai daljai no Naruto uzbrukumiem...
+Chibi+
ei nu, come on, jaunas lietas jau viņ' vis' zin', taču katrs kaut kādā sfērā specializējas. Nu, izņemot Sakuru, i mean - viņai vispār nekā nav... dry.gif *yawns* Bet Naruto varētu kaut ko prātīgu iemācīties, pat viņa Rasnegans ir vēl pusgatavs... Heh, man Chidori vairāk patīk. Kaut arī tas nav tik labs. Bet tas jau tādēļ, ka Sasuke ir nespējīgs... *iet stūrīti ņirgāties par citu tehnikām* Kaut arī jāatzīst, ka Sasuke's jutsu krājums ir salīdzinoši liels...
SheWr
Buutu jau forshi ja Naruto arii zinaatu tik daudz tehnikas kaa Sasuke... Tad buutu vairaak par ko papriecaaties biggrin.gif
+Chibi+
tieš' tā! Jo citādi žāvas nāk, kārtējo reizi noraugoties uz countless Naruto...... beh... come on. Sasuke's cīņas vismaz pārsteidz ar variācijām...
Sigfa
hmm, iisteniiba taa ir domaats- sila jestj, uma njinada. Sasuke ir daudz praata un daudz speeka, Naruto ir ljoti daudz speeka un uma njinada.
sasuke321
kur palicis naruto 120??? aizvakar vajadzeja jau buut wink.gif
Revol
QUOTE(sasuke321 @ Jan 29 2005, 00:58)
kur palicis naruto 120??? aizvakar vajadzeja jau buut wink.gif
*

Ja tu buutu pildiijis maajasdarbus, tad zinaatu ka 120 seeriju japaanaa televiizijaa translees tikai 02.02.2005, taa ka shonedeelj buus vien jaaiztiek bez kaarteejaas devas, mhuahahahaha ph34r.gif
sasuke321
neizdziivossu bez naruto!!! sad.gif
Spectre
Mjam shonedeel paldies dievam man bija kaudze ar viskautko citu ko skatiities tapec iispashi par 1 naruto seerju neesu shkrobiigs tongue.gif

Bet par ninjutsu runaajot ...... Naruto netiek maaciitas on purpose jaunas tehnikas, jo ja jau vinsh bija speeciigs iemaaciities rasengan, tad ja vinam veel paaris High ninjutsu iemaciis ----- ar vina nekontraleejamo raksturu un kyuubii chakru vinsh taksh vienu riitu joka peec pilseetu noslauciitu no zemes virsmas, kaa arii neaizmirsiisim otru Itachi un kautkaadu mistisku liideri kursh loti ir ieintereseets in Naruto .......... nebuus fun ja naruto kluus par mega killing machine/unstopable ......

P.s. taksh always no saakuma defeat un tikai tad uzvara seko happy.gif
Sigfa
QUOTE(Spectre @ Jan 29 2005, 23:41)
nebuus fun ja naruto kluus par mega killing machine/unstopable ......
*

E???! man liekas, ka tu kautko LJOTI jauc- tieshi otraadi, tas BUUTU FUN!
+Chibi+
Naruto nekaad nekljuus nekontroleejama killing machine, pat, ja vinjam buus super-mega-giga jutsu... Ja vien Sas'ki kaads nenoglainaas... Tad gan vinjsh rihitiigi nodedzinaatu visus ar kyuubi chakru. Heh heh.
Sigfa
ja tas notiktu, tad Orochimaru pazinjotu, ka tas bija vinja plaans no saakta gala un vispaar, visa pasaule virzaas peec vinja plaana. Tad naruto tiktu iebaazts mucaa, uzliktu vinjam siilus, un tad buutu baigaa kauja ar lajuno orochimaru.
+Chibi+
laugh.gif kaa interesanti noritees kauja ar ljauno Orochimaru, ja Naruto buus mucaa? Neba nu Sakura staasies pretii... laugh.gif
Sigfa
kur nu... veel tachu Tsunade obaa-chan un Ero-sennin.
+Chibi+
*atsauc atminjaa peedeejo faitu starp shiem triis* ne vella vinjeim nesanaax! jau tik veci krakji..... tongue.gif
Spectre
Natruto ir leilaakas izredzes nekaa Ero-sennin un ooba-can kopaa saliekot un veel kvadraataa iebaazhot.
me iisteniibaa mangu kadu laiku nelasu, bet tik taalu cik biju ticis mani saaka neapmierianat tas, ka releesojot kyuubiju nu jau nekontraleejamaa stadijaa un apvienojot to vel ar jutsu viensh tiek uzvareets .... nuuu kamoon tas ir crap tad nevaidzeeja vispaar vinam to kyuubiju likt iekshaa, kaa kautkas Ultimate var tikt uzvareets vispaar...... tas ir patuveni, kaa izskriet ar M-16 pretr tanku un rekaa sanaaca happy.gif [mans opinion ja jau 4 Hokage ziedojot savu dziviibu un pielietojot Jutsu vareeja tikai iebaazt aiz resteem Kyuubiju, tad taadam Sasuke nemaz nevaretu buut pat mazinas izredzes uzvareet neskatoties uz 10000 cursed seal poweriem]
Forgotten*Memory
Hmm... Man radās kāds jautājums. Varbūt tie, kas ir lasījuši jauno 245 chapter'u mangai varētu atbildēt cik tad īsti gadi ir pagājuši - divi vai trīs? Vnk nebija iespējas visu izskatīt un vēlējos zināt...
Dzonis
QUOTE(Forgotten*Memory @ Jan 30 2005, 16:05)
Hmm... Man radās kāds jautājums. Varbūt tie, kas ir lasījuši jauno 245 chapter'u mangai varētu atbildēt cik tad īsti gadi ir pagājuši - divi vai trīs? Vnk nebija iespējas visu izskatīt un vēlējos zināt...
*

cik atceros, tad tika mineeti 2 gadi

[edited]izraadaas, ka bija 2 ar pus gadi.....
SheWr
Man taa sagribeejaas juusu viedokli dzirdeet... Kura no saakuma dziesmaam jums vislabaak patiik? Man personiigi Haruka Kanata lielkas visnormaalaakaa...
CloudX
smile.gif MAn miiljaakaa bija Fighting dreamers
+Chibi+
Tikai un Vienīgi Haruka Kanata. No Rocks man slikti metas, bet pārējās ir pilnīgi vienaldzīgas. Un vienīgais ending songs, kas man patīk ir Akeboshi - Wind. Naruto vispār mani pārsteidz ar nelabu izvēli OP un ED singlu izvēlē. >.>
SheWr
Man patiik arii visas naruto OST dziesmas. Miiljaakaas ir : Turn Over (vienkaarshi laba melodija un saistaas ar labiem notikumiem), Sadness and Sorrow (saistaas ar ljoti emocionaaliem un beediigiem notikumiem) un visbeidzot Afternoon of Konoha (vienkaarshi jautra dziesminja)

Ja kaads nezin kur taas var dabuut, tad rekur mazs links:
http://www.narutofan.com/index.php/content-multimedia,music
Forgotten*Memory
Intro - Haruka Kanata
Outro - Wind/(Ne visa)Ima Made Nando Mo

Ļoti kaitinoša dziesma ir Harumonia ><
+Chibi+
Naruto OST pats par sevi ir ļoti labs!
SheWr
Es taadu muuziku parasti neklausos, bet peedeejaa laikaa man ljoti ir iepaticies Naruto OST.
+Chibi+
tas ir labi, ka mūzika vienmēr ir atbilstoša situācijai, un klasuoties, tā jau uzreiz asociējas ar cīņām, briesām, sorrow vai sexy no jutsu, heh heh. Viss atbilstošs. dry.gif
sasuke321
jo iipassi sexy no jutsu biggrin.gif
deBUGa
QUOTE(sasuke321 @ Jan 31 2005, 17:06)
jo iipassi sexy no jutsu biggrin.gif
*
Visstipraakaa Naruto jutsu (it sevishkji kombineejot ar "nekontroleejamo vairoshanos") darbojas vismaz pret diviem hokage/sanin liimenja chariem... laugh.gif
+Chibi+
nu jā, vienīgais, kuru sexy no jutsu + nekontrolējama vairošanās neietekmētu, būtu Orochimaru... dry.gif Es vispār nevaru iedomāties, ka viņu kaut kas ietekmē. Ja nu vienīgi Sasuke. dry.gif
SheWr
vinju mazliet ietekmee taads notikums, kad vinja vecais sensei vinjam velk aaraa dveeseli, bet beigaas neitralizee rokas... wink.gif
deBUGa
QUOTE(SheWr @ Jan 31 2005, 21:13)
vinju mazliet ietekmee taads notikums, kad vinja vecais sensei vinjam velk aaraa dveeseli, bet beigaas neitralizee rokas... wink.gif
*
Nu gluzhi kaa tajaa anekdotee: "Kam nav rocinju, tam nav cepuminja"... smile.gif
+Chibi+
mjā, bet bez vecā sensei jau vairs nekā nav palicis... Nu kurš possibly varētu viņam stāties pretī un succeed? Ja nu vienīgi Itachi.
Sigfa
tu atkal aizmirsti vienu faktu- vinjam nav roku. Taatad visi jutsu atkriit uzreiz (one on one). Vinjsh steipties un kost kaa chuuska un atriit savu zobilu, bet nu...
Sigfa
puika, ja tu buutu skatiijies seerijas un varbuut arii nedaudz palasiijis sho threadu, tad te ir cilveeki, kas veel nav tikushi liidz tai vietai, un vispaar par tik izteiktu spoileri es tev liktu banu no foruma.
SheWr
nu visu prieku sabojaajaa...es jau cereeju ka orochimaru staigaas kaa kompostkaudze apkaart, bet neeee! kaadam vajadzeeja visu pateikt... dry.gif
deBUGa
QUOTE(Sigfa @ Jan 31 2005, 21:56)
vispaar par tik izteiktu spoileri es tev liktu banu no foruma.
*
Zem topika skaidri un gaishi rakstiits: "daudz SPOILERU"... taapeec nevajag njemt tik tuvu pie sirds, ja kaads ko ir izpljaapaajis...
sasuke321
labi liidz kurai seerijai esat tikussi??
Sigfa
Labi, davai negvelz daudz un runaa on topic. DeBuga taisniiba, bet tomeer- tik ljoti lielus spolerus labaak likt tagos, lai vai kaa.
sasuke321
labi labi
kkipa orochimaru hand seal vinss nevar taisiit vel jau ir pakalpinni
SheWr
buus man mazliet vairaak naruto manga jaapalasa....tad pats ar zinaashu kas tur taalaak notiks... wink.gif
sasuke321
tad jau pats sev spoilo taa mazliet
SheWr
Pareizi izdariiji Tsunade!!! Es jau pie datora kaa mazs beerns bljaavu: nedari to Tsunade! Nedari to!!!! ... Un vinja tomeer arii nepaliidzeeji Orochimaru (vismaz tagad wink.gif . Nezinu, varbuut veelaak salabos - bet negribu ar to zinaat!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.