sasuke321
Apr 22 2005, 15:25
QUOTE(Ray @ Apr 21 2005, 22:01)
*www.narutofan.com (ar N ne M ) ")
ups narutofan
dmonster
Apr 22 2005, 15:34
QUOTE(Ray @ Apr 21 2005, 21:01)
*www.narutofan.com (ar N ne M ) ")
To jau es arī zinu, bet |_| no cash no fun.
Tikai mangu līdz 254 dabūju.
CirvjaKaac
Apr 22 2005, 18:24
5 dienu laikā esmu ticis līdz 75. sērijai, bet joprojām neesmu sapratis kapēn anime nav nosaukta par "Sasuke"
Kikyou
Apr 22 2005, 19:33
QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 22 2005, 17:24)
bet joprojām neesmu sapratis kapēn anime nav nosaukta par "Sasuke"
o.o kāpēc gan man liekās, ka esmu šito kautkur jau dzirdējusi...
dmonster
Apr 22 2005, 20:36
*Citēju* "He (Naruto) is possibly the main character that not allways is in the middle"
+Chibi+
Apr 22 2005, 20:37
QUOTE(Kikyou @ Apr 22 2005, 19:33)
Manā LJ par to ir vai katrs otrais ieraxts.
Es pat esmu atradusi, kur man ir precīzi tāds pats texts.. 01.09.2005.
Kikyou
Apr 22 2005, 21:17
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 22 2005, 19:37)
QUOTE(Kikyou @ Apr 22 2005, 19:33)
Manā LJ par to ir vai katrs otrais ieraxts.
Es pat esmu atradusi, kur man ir precīzi tāds pats texts.. 01.09.2005.
Tad tāpēc man likās kautkur redzēts tas...
Hmm... back on topic... Hmm... Vēl nenoskatījos 131. sēriju. Tulīt skatīšos.
Naktspukjiite
Apr 23 2005, 00:12
Ietekmējoties no Jushiro Sakaki atsauksmēm (ne pārāk labām, starp citu) kādu laiku uz Naruto pusi pat neskatījos, bet tagad katru dienu atvelku dažas sērijas un noskatos.
Neteiksim ka tā ir kļuvusi par manu mīļāko animi, bet skatīties var.
Ito no Kazuki
Apr 23 2005, 23:42
QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 22 2005, 18:24)
5 dienu laikā esmu ticis līdz 75. sērijai, bet joprojām neesmu sapratis kapēn anime nav nosaukta par "Sasuke"
Good point there ^^ Bet, ja mēs sižetam pieejam no prozas analītiķa pozīcijām, tad Sasukes tēls tomēr savā ziņā ir pakārtots Naruto, jo, afaik, viņu savstarpējās attieksmes vairāk palīdz atklāt Naruto rakstura īpašības nekā, piemēram, Naruto iekšējie monologi - tātad Sasuke ir Naruto tēla atklāsmes stūrakmens, thus, he can be considered as inferior...Bet, ja Sasuke par daudz sāk darboties uz savu roku, šis pieņēmums smagi sašķobās *izlasa uzrakstīto* I think there's something in my coffee...
But, pievēršoties 131. sērijai, nevar neWOOToties - pulsējošā stīga starp Naruto un Sasuki novelkas arvien spēcīgāk...*perverse shonen-AIish thoughts brewing*
+Chibi+
Apr 24 2005, 00:10
QUOTE(Ito no Kazuki @ Apr 23 2005, 23:42)
*perverse shonen-AIish thoughts brewing*
manga uz to uzvedina vēl variāk...
QUOTE(Ito no Kazuki @ Apr 23 2005, 23:42)
But, pievēršoties 131. sērijai, nevar neWOOToties - pulsējošā stīga starp Naruto un Sasuki novelkas arvien spēcīgāk...*perverse shonen-AIish thoughts brewing*
I can't force myself to see what perverse could come of one guy trying to kill another guy.. It happens all the time, so why now?
+Chibi+
Apr 24 2005, 15:07
Gargh, it's all about the angst!
gabals no mangas. nezin, nevajag daudz, lai tur redzētu shounen-ai.
hmm. I must agree. But there's nothing like it in the anime.
+Chibi+
Apr 24 2005, 23:05
who knows, maybe there will be. XD
there should be
Church
Apr 25 2005, 05:02
QUOTE(Sigfa @ Apr 24 2005, 21:56)
hmm. I must agree. But there's nothing like it in the anime.
Neskatoties uz saliidzinot ar amiishiem daudz mazaako cenzu, animes(arii J-filmas) biezhi tiek vairaak cenzeetas nekaa manga. kas zi .. mok likumi/noteikumi bik savaadaaki, mok produkts tiek biidiits bik savaadaakai (plashaakai?) meerkjauditorijai?
Kautvai teixim battle royale manga vs movie, vai shis mineetais naruto piemeers. arii berserk animee nebriinos ka nau teixim mangas staasts par Guts'a beerniibu ar visu pateeva nogalinaashanu, vai erm .. anal abuse. lai gan tas viss liekas outrage/out of bounds/etc, tomeer piedod 'piparinju' visam, vai arii i buutisks izpratnei characteru developmentam, vai vienkaarshi origjinaali autors veeleejies to pasniegt/pateikt taa, palielinot realitaates (kaa zinaams, ne rozhainas) momentu.
Narto sāks rādīt Cartoon Network USA tikai rudenī, cenzūrai ar to nav nekāda sakara. Japānā animei un mangai bieži vien ir dažādas mērķauditorijas, līdz ar to arī atšķirības sižetos.
Ito no Kazuki
Apr 25 2005, 22:04
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2005, 23:05)
who knows, maybe there will be. XD
there should beGribēt nav kaitīgi ^.^ *higly secret high five*
Shinobi-sama
Apr 26 2005, 08:40
hmm un runaajot par cenzu tad amiishu cenzs un japiishu cenz ir divas dazhaadas lietas.. ja pirmie to dara izgraizot anime/filmu vai paarziimeejot mangu tad otrie to dara tikai uzliekot vizuaalus artefaktus tur kur to pieprasa likums
kaarleens
Apr 26 2005, 15:37
man akla ir iestaajies Naruto apnikuma periods ja nopietni neesmu skatiijies kopsh speciala 2 epizodes vienaa jaunaas epas nez kau kad laikam jaapiekjeras ta akal saaks intreseet
sasuke321
Apr 26 2005, 22:47
tuuliit jau iznaaks narto movijs uz dvd atkal buus jautri (ninja fun
)
paraadi kaadu kuram latvijaa ir vismaz pirmaa filma, tad gan buus jautri...
Nu 132 seerija diezgan laba. Nebija tur iipashu daudz tieshas kaushanaas, bet nu ar labi... Redzam vismaz Naruto FullPower!
sasuke321
Apr 28 2005, 16:46
QUOTE(SheWr @ Apr 28 2005, 16:33)
Nu 132 seerija diezgan laba. Nebija tur iipashu daudz tieshas kaushanaas, bet nu ar labi... Redzam vismaz Naruto FullPower!
laikam naakossajaas 2-3 dienaas iznaaks movijs (pirmais protams daa) uz dvd
tad paies veel 2-3 dienas un buus dabuunams dvd-rip ar subiem
132.... WOW! Ko tik labu nebiju gaidiijis. Taada sajuuta, ka visas ceriibas attaisnotas
Shitaadus vairaak... *drool*
QUOTE(SheWr @ Apr 28 2005, 15:33)
Naruto FullPower=Infinite number of Shadow Replication?
Naruto filmai jau uz tokyotosho RAWs mētājas...
Kikyou
Apr 29 2005, 11:21
Iii... 32 nebija slikta sērija. :3
Žēl, ka atkal atstāja mani veselu nedēļu gaisā karājamies. ._.
+Chibi+
Apr 30 2005, 17:34
Šitā sērija bija lieliska. Wow. Sen tādas nav bijušas. Sabalansētas atmiņu un fight scēnas - much much better,
Naruto improves. XD
Man ļoti patika. Naruto beidzot parādīja zobiņus, jā, jā, jā, kā es to gaidīju!
Un nav nekā labāka kā Sasuke's sejas izteiksme, kad viņš ierauga kyuubi, mwhah hah hah, TAKE THAT, PRICK!!!
Un es domaaju, ka tu esi dzimusi lai buutu sasukes fangirl..
+Chibi+
Apr 30 2005, 23:32
QUOTE(Sigfa @ Apr 30 2005, 19:34)
Un es domaaju, ka tu esi dzimusi lai buutu sasukes fangirl..
Mums ir love/hate relationship.
Netiishaam DC++ Walhalla huba chataa pamaniiju. Kaadam vareetu intereseet.
[00:19] <[BBB]EnRi> naruto movie is out now subbed by dattebayo dl at their homepage
http://yhbt.mine.nu/
QUOTE(ETM @ Apr 30 2005, 23:28)
[00:19] <[BBB]EnRi> naruto movie is out now subbed by dattebayo dl at their homepage
http://yhbt.mine.nu/oi! nezheeliigi liels paldies tev ETM!! es, personiigi, nekad nebuutu iedomaajies ka filmu tomeer varees nopumpeet... nevaru izteikt savu pateiciibu
Yay! ^__^
Nu tad tikai jāsāk vilkt.
+Chibi+
May 1 2005, 12:33
o jā, o jā, o ja , o jā, *skrien lādēt* FINALLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOL @ chibis hapyness ,pat dubult iepostoja no laimes
/me iet vilkt muuviku
Nu, par filmu - manupraat, bija ljoti ne-narutoiski, bet neskatoties uz to man tomeer patika. No grafiskaa viedoklja ar protams labaak (filma kaa nekaa). protams vislabaak buutu ja filma buutu bijusi iekljauta originaalajaa sizhetaa - nebuutu nekas jauns domaats, bet nu ir labi ar shitaa....
Naruto filma varetu but interesanta ja es vinu butu redzejis.
Kur var dabut?????????????????????
QUOTE(ETM @ Apr 30 2005, 23:28)
http://yhbt.mine.nu/buut paskatiijies ieprieksheejaa lapaa, buutu shito redzeejis....
LAbs muuvijs man patika ,bet protams vareeja jau buut vairaak actiona ,bet nu nekastagad tik jaagaida naakosho
+Chibi+
May 1 2005, 18:29
Mjaa, laikam 100 gadi paies, kopš es to dabūšu.. *ienīst torrentus*
Edit: Tikko sāku uzmākties CloudX DC++... Hah hah, varbūt ne pēc 100, bet pēc 10 gadiem atnāks! ^^
Tad saac lietot, neviens jau nesaka, ka slikti vecajaa alaa dzivot, bet pavasarii jaiznaak saulite un japaskatas, kas araa notiekas!
+Chibi+
May 1 2005, 21:20
aber..... nesapratu?? ??
LOL, par to es neshaubos, vinjsh teica, ka jaabeidz dziivot savaa mazajaa pasuliitee, njem toreentus.
Muvijs teishaam neslikts, labi saziimeets, bet godiigi sakot, gribeejaas redzeet ko vairaak. Maz taa action...
iedomājos Naruto movīša reklāmu: "tikai 50% flashbacku! all new animation!!"
sasuke321
May 5 2005, 15:26
jeee tiko noskatijos 133 seeriju afigen super
(ninja power)
nine tails rocks
)
Kautinsh jav labs, bet mazliet apnikaas tas ka vienaa seerijaa katrs atrada vismaz 3 jaunas paarcilveeciskas speejas... un sasuke kad paarveershas diezko labi neizskataas. arii kautinja laikaa pashu cilveeki dizains ljoti pasliktinaajaas, bet tas kautinsh jau vien bij taa visa veerts.
SUGEEE tik ilgi gaidiju shaadu epu ,super super un veelreiz super .
Nu luuk, to es saucu par animaaciju! Tiesa, man ar nepatiik sasukes jaunaa forma (mazliet atgaadina DragonBall AF fanartus), bet seerija kaa taada bija viena no labaakajaam.
Laikam, jaatvadaas, jo vairs man nebuus nets, nebuus animes, nebuus nekaa :/ bye
Mnjaa, jaunaa Sasukes forma mmm, bet kauja ir super-mega-ultra ar to miinusu, ka Sasumem lielaakajaa daljaa gadiijumu bija slikti izziimeeta seja un naruto galva ir kaa no gumijas... citaadi, vienkaarshi gjeniaali. Jaagaida naakamaa seerija
deleted-ray
May 6 2005, 17:39
Jaa, seerija bija sameeraa forsha. Ilgi gaidiitias grautinsh bij labs, un izskatas ka tas veel turpinaasies (ja tikai Kakashi atkal neizjauks (visticamaak ka taa buus)).
Par muuviku runaajot: ")
Nu, neskatoties uz to, ka nebija paaraak daudz kautinju (lai gan ja filma sastaav tikai no kautinjiem, tad vinja liekas garlaiciigaaka, jo kautinjus izcilus padara tieshi taa gaidiishana. Respektiivi - jo ilgaak nenotiek action, jo lielaaka bauda to ir skatiities tad, kad tas beidzot pienaak) man muuviks tiiri labi gaaja pie sirds ")
Animaacija manaa skatiijumaa ir labaaka nekaa seerijaam.
Nu jaaredz stabili
+Chibi+
May 6 2005, 22:39
1) Man nesanāk vilkto torrentus, nenormāl bremzīgi salīdzinājumā ar DC++... >.<
2) Mūvix..... Mmmm...... Mūvix........... Mūvix....... XD Chibi ļoti patika. Labas krāsas, vecais labais Sasuke. XD
3) 133. sērija. Okay. Fine. My agressive part is satisfied, heh heh, taču animācija, manuprat, sukāja. Diezgan pavirši. Vai varut man tā rādās pēc mūvika....
Ito no Kazuki
May 6 2005, 23:19
Woot, brāļuks laikam modrību pazaudējis, ka regulāri nepārbauda, vai mūvītis nav dabūnams ^^ Labi, pamazām skrien šurp, rīt brokastīs palūrēšu ^_~
133. sērijas + un - reģistrs
+ Stilīgā lēkāšana pa baļķīšiem
+Jaukās bērnību dienu atmiņas (Baka, baka, baka!)
+Kustības šķiet plastiskākas
+Agresīvais Sas'ke
-Sas'kes frizūra
-Sas'kes meikaps
-Naruto sarkani spīdīgais apvalciņš lapsiņas formā x_x
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.