Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Naktspukjiite
QUOTE(animeec @ Dec 8 2005, 15:42)
nu ja tev ir dsl tad ftp://trubaz.com lidz 25 ir
man 50 posts  laugh.gif
*

Normaali var novilkt tikai liidz 19. seerijai, tad saakas liidz galam neielaadeeti faili.
animeec
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 11 2005, 00:30)
man 50 posts  laugh.gif
*

Normaali var novilkt tikai liidz 19. seerijai, tad saakas liidz galam neielaadeeti faili.
*

ahh tev taisniiba, nu vismaz lidz 19 tur var novilkt normali ar labu atrumu...
naruto joprojam neka interesanta
kaarleens
nesen atsaaku sho skatiities ehh aone visas juusu subotaas epas ir noskatiitas, nez nez kachaat DB .
lastguru
btw, peedeejaas paaris seerijas man tiiri labi patiik un nepavisam neizskataas tik stulbas kaa dazhes ieprieksheejaas.
monk
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 10 2005, 23:30)
man 50 posts  laugh.gif
*

*

Tad ieliek varbuut kaads, kuram ir visas pareejaas arii!
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Dec 16 2005, 03:49)
btw, peedeejaas paaris seerijas man tiiri labi patiik un nepavisam neizskataas tik stulbas kaa dazhes ieprieksheejaas.
*

pāris tāš ir divas? numuri kādi? jo es nekādīgi nevaru izdomat, kad atsākt skatīšanos..
lastguru
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2005, 01:41)
QUOTE(lastguru @ Dec 16 2005, 03:49)
*

pāris tāš ir divas? numuri kādi? jo es nekādīgi nevaru izdomat, kad atsākt skatīšanos..
*

kopsh 162.
Kikumi
Pēdējās epas ir tīri interesantas. Vismaz nav no garlaicības jānobeidzas. Hehe, patīk ideja par Naruto kā nelielu detektīvu. ^^ ph34r.gif
CirvjaKaac
Ļooooooati patīk nākamās sērijas nosaukums - "Naruto's Death" huh.gif Būtu jauki, ja šis atstieptos... Varētu sākties SasuSaku piedzīvojumi wink.gif
Kikumi
Diezvai atstiepsies, jo mangā šis vēl tīri dzīvs pēc trim gadiem izskatās! XD
lastguru
buutu diivaini ja vinji nogalinaatu Naruto, taa kaa es par to iipashi neuztraucos.
Kagome
laikam beidzot filleros saakaskaut kasinteresants biggrin.gif peedeejaas epas tiiri interesantas......
un sahaubos vai naruto naakamajaa epaa atstiepsies, jo kaa jau Kikumi teica, mangaa vinsj tiiri dziivs izskataas, un arii tik pat energjisks XD un kas buutu turpinaajusm bez pasha naruto biggrin.gif
kaarleens
QUOTE(CirvjaKaac @ Dec 18 2005, 23:42)
Ļooooooati patīk nākamās sērijas nosaukums - "Naruto's Death"  huh.gif  Būtu jauki, ja šis atstieptos... Varētu sākties SasuSaku piedzīvojumi  wink.gif
*

No kurienes taads naids pret optimisko galveno charu , bez vinja seriaals ir caput SasuSaku man nekad nav iipashi simpatizeejis bez Naruto shows nomirst, lai gan taas vareetu buut ljoti intresantas negaidiitas beigas showam laugh.gif
dmonster
Phe Naruto, ja ietu pa burbuli tad buut visai khem nu garlaiciigs shovs. tongue.gif Visu laiku tikai "Got to kill my brother... piu, piu, piu. I'm uber cool... piu, piu, piu." Pārāk vienpusēji. Ja nau Naruto, kas kaash praatu visiem tad saak kljuut garlaiciigi.
Kikumi
Nebūtu Naruto, seriāls kļūtu pārāk nopietns. Ļausim viņam dzīvot! happy.gif laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Varu sarūgtinat Naruto nīdējus dzīvaku neatradīsiet.
Viens prieks beidzot viņi beidzot nav uztaisīti par pilnīgiem idiotiem.
CirvjaKaac
Varu sarūgtinat Naruto nīdējus dzīvaku neatradīsiet.
Viens prieks beidzot viņi beidzot nav uztaisīti par pilnīgiem idiotiem

Laikam tāds kā mājiens ar mietu manā virzienā biggrin.gif Tieši tas Naruto idiotisms, vienkāršība, paredzamība un pārspīlētais heroisms izraisa nepatiku. Un tas Kage Bushin... dry.gif
hargh
Man gan taisni tas patik ka galvenais varonis nav uztaisits pats stiprakais un gudrakais.
Bet Kage Bushin gan jau drusku apnicis.
aigarius
Jaunā gada epizodes sākuma titros maziņš hints - filleri turpināsies vel 13 nedēļas.
P.S. Pati epizode gan pavāja tongue.gif
Kikumi
Man arī nepatika jaunākā epa. Viss likās tik sasteigts un vienkāršs. Pat grafika šur tur piekliboja (diezgan pamatīgi pat). Patika intro! Nabaga cūciņa... laugh.gif Un outro arī bija labs! happy.gif
Sigfa
peedeejaa epa? neatgaadiniet, kaa es smeejos par to, ka tam keksam, kas pieleca naruto priekshaa, lai pasargaatu no shurikeniem, dabuuja divus shurikenus muguraa apmeeram 1mm dziljumaa, njemot veeraa,ka vinjam veel bija dreebes, un peectam jau uz mirshanas gultas, naruto saak raudaat es saaku nezheeliigi smiet.
Kikumi
LOL! Tas bija pats banālākais moments visā epā! laugh.gif
jurc
QUOTE(aigarius @ Jan 5 2006, 21:03)
Jaunā gada epizodes sākuma titros maziņš hints - filleri turpināsies vel 13 nedēļas.
P.S. Pati epizode gan pavāja tongue.gif
*

yay! pēc 13 nedēļām varēsim tālāk skatīties Naruto. Ja protams mākslinieki atgriezīsies atpakaļ.
Mož pēc 13 nedēļām beigsies Bleach... Un turpinās Naruto zīmēt...
aigarius
Nu viņš tipa bija jau tā smagi slims un tie šurikeni bija dizgan lieli - t.b. iedūrās vairak par milimetru, iespējams pat pietiekoši, lai pārdurtu plaušas. Tas vel bija daudz-maz ok.
Nee, visnaivākais bija ka tas pusmirušais džekiņš netika noslīcināts ar to ūdenssprādziena-jitsu, lai gan viņš sprādziena laikā gulēja Naruto pie kājām un pat Naruto tas sprādziens tīri labi paskādēja. biggrin.gif

(Protams arī interesanti, no kurienes tie ņindzas samācijās visu ciematu īpaši slepenās tehnikas, bet nu tas tā)
Sigfa
Aigarius, aiztin seeriju uz 26:25 un paarliecinies cik tieshi dzilji tie shurikeni ir ieduurushies. Ja vien vinjam plaushas nav mugurpusee aiz mugurkaula, tad taas nav paarpleestas 100%.
Chufanzo
Tas par taam 13 nedeeljaam ir skaidri zinaams? Tas jau sanaak veseli 3 meeneshi, es bij cereejis, ka vismaz jaunu gadu saaks labi a ta te latvieshiem viens teiciens kaa gadu iesaaksi taa arii visu gadu pavadiisi - buutu stulbi visu gadu filerus skatiities...
aigarius
12 weeks to go.

Bet šī sērija bija totālākais Yakitate Japan! ripoffs pat "solar hands" un reakcijas bija biggrin.gif
Kikumi
Šī sērija bija mazliet dīvaina. Man tas viss mazliet Ranma 1/2 atgādināja... Bet all in all, šī sērija bija daudz labāka nekā iepriekšējā. Vismaz grafika bija daudz baudāmāka... ph34r.gif
aigarius
Izskatās, ka pamazām palēnām tuvojamies tam, kā atsāksies pamatstorijs. 11 weeks to go. Visticamāk lielākā daļa būs šitajā jaunajā storijā.
Winry
Nu man liekas šis filleris būs labs...man jau sākums patika...Oročimaru jau parādijās...gan jau sasuke ar kaut kur būs!!...Bija labs šitas!! biggrin.gif biggrin.gif
aigarius
Orochimaru, Sasuke, cute girl ... filleris izskatās mazliet paplāni, bet vienalga skatāmi.

Un jaunais endings ar Sakuru un nerātno Naruto lapiņu ... pāris ļoti seksīgi momenti smile.gif
Rune
Jautājums - cik vēl nedēļas līdz filleru beigām?
Taka
Jums vēl NAV apnicis???????????????????? blink.gif
pinksakura
QUOTE(Taka @ Mar 10 2006, 18:52)
*

nē neapnīk. filerus es vairāk neskatos jo kvalitāte viņiem ir emmm....njaaa.....lasu mangu labāk un gaidu kad būs epas... laugh.gif
Ayumi
QUOTE(pinksakura @ Mar 10 2006, 22:20)
QUOTE(Taka @ Mar 10 2006, 18:52)
*

nē neapnīk. filerus es vairāk neskatos jo kvalitāte viņiem ir emmm....njaaa.....lasu mangu labāk un gaidu kad būs epas... laugh.gif
*

Filleri man ir Z*******aļ jau dry.gif , bet manga gan man šķiet intresanta.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
mangā tiko (298 chapter) beidzās pamatīgs grautiņš. Atkal Naruto pārgāja kill mood'ā . parādījās pat vecais labais Oruchimaru

nevaru sagaidīt kad sāksies normālās epas, no pinksakuras dzirdēju ka pēc 4 nedēļām. (*vel nedaudz Ay, vel nedaudz.....turies....must hold onnnnn @___@*)
Ja runājam pa filleriem....man vienalga cik viņi smieklīgi utt...no sižeta esam novirzijušies un tas s.cks, besiic....
Kikumi
Nja, es arī gaidu, kad tie filleri beigsies. Jau apnikuši. Vēl pāris nedēļas jāpaciešas... Oh, joy... Vismaz jaunākā epa kaut cik skatāma bija.
hargh
Pats atrakais kad varetu sakties ir apmeram 180-183 pac velakais pec velvienas sezonas tatad apmeram ap 200 cerams ka ta nebus.
Pec apraksta tie filleris kas saksies ar 178 iespejams bus kautcik normals.
Spectre
Es domāju, ka beigsies filleri uzreiz nemočīs tādā aktīva storyline tur būs, kā jau augstāk minēts, pāris epizožu iešūpošanās periods .... tik ceru ka iztiks bez flashbakiem >.>
kaarleens
Par fileriem visaa nevajag vinjus uztvert kaa filerus es piemeeram nelasu naruto mangu un taapeec skatos shiis seerijas kaa jaunu sizheta paveersienu nenjaudot par do ka nenotiek aktiivais batls ar sa suki. Un vee es laikam esmu vieniiigais kas neskataas DB un gaida Aone relizes laugh.gif
hargh
Es nnesaptoru kapec vini vismaz to slikto filleru sizetu nevar konpencet ar kautcik normalam cinam. Vienigi tie filleri kur mekleja to kukaini un tas kur bija tas fuuma klans likas kautcik labi.
Taka
Informācijai: visiem AonE subu cienītājiem prieki - viņi beidzot relīzējuši Naruto movi.
Kā arī Konohas ciemata dienasgrāmata, krievu val. smile.gif

http://www.diary.ru/~pesochnik/?comments&postid=6003845

laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Spectre @ Mar 13 2006, 09:35)
tik ceru ka iztiks bez flashbakiem >.>
*

Ceri vien... XD
Tāpat, kā Naruto klonē sevi, tāpat arī kadri no Naruto klonējās.
hargh
Ja butu bes flashbakiem tad nepaietu pat viena bez filler sezona ka vajadzetu atkal taisit
jaunu filleru sezonu.
dmonster
Tā skaitam... pēdējā laikā ir bijuši, teiksim... pārāk daudz lai liktos interesanti filleri S_S sāk jau masīvi riebties arī ja primstam varēja paciest... gribas beidzot redzēt kārtīgu Naruto fighting manga-like character's stuff >.<
Sigfa
Ja filleri beidzaas, ieposteejiet, buus jeega vilkt. Es te shobriid pieturos tikai pie F-SN.
Keydan
Как говорится в одной из песенок - "Naruto Rocks!" Но всёравно проголосовал за второе!
Да, да! Наруто, как и Блич, уже начинает бесить. Когда-то когда я только начинал его смотреть, я за неделю до 140 серии всё просмотрел! Дальше - хуже.... Он стал в своём роде Блич клоном, одна серия - комедия, одан серия - глупых событий, три серии кокое-то сумрачно увлекательных событие каим-то образом связаных между собой.
И то ради чего я начал смотреть Наруто, а то красивые драки (согласитесь в начале их было достаточно) стоали заминятся тупыми диологами!
Ja kadam te vēl ineresē Epas sākumā bij hints. Vēl tik viena nedēļa japaciešas.
Shinobi-sama
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 20 2006, 19:30)
*

Tu laikam esi galiigi liiks ar domaashanu/saprashanu. Aizej uz AniDB un aizskrullee liidz peedeejaam epizodeem, un izlasi vinju nosaukumus. Nav jaabuut apveltiitaam ar dedukcijas gjeeniju, lai sajeegtu, ka filleri buus vismaz veel 3 epizodes (iespeejams kljuudos, bet esmu paarliecinaats par 95%).
kahi
ehhh, nevienu sēriju neesmu redzējusi, bet atsauksmes labas(man vajadzētu skatīties(jaut. jums)) pazīstu maniakus, un ar to labs gals nava!
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 21 2006, 20:46)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 20 2006, 19:30)
*

Tu laikam esi galiigi liiks ar domaashanu/saprashanu. Aizej uz AniDB un aizskrullee liidz peedeejaam epizodeem, un izlasi vinju nosaukumus. Nav jaabuut apveltiitaam ar dedukcijas gjeeniju, lai sajeegtu, ka filleri buus vismaz veel 3 epizodes (iespeejams kljuudos, bet esmu paarliecinaats par 95%).
*

Nav jābūt Šerlokam lai mācētu lasīt...XD
Par informācijas neatbilstību atbildība netiek nesta. Ja kas...

image

P.s Sen nebiju tā izrēkusies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.