Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Sigfa
Hehe. Nu, nevareetu teikt, ka tas ir slikti... shodien apsveeru domu labaak nevilkt to seeriju un pagaidiit paaris seerijas, liidz notikumu arka beidzas, un tad saakt lielo kachaajienu (lol), bet mani nervi neiztureeja... vaidzeeja devu.

Eniiveij, te buus ANBU reliize shai mantai - http://a.scarywater.net/anbu/%5BANBU%5D_Na...%5D.avi.torrent
Kikyou
Omfg.... Taa jaunaakaa seerija patieshaam reaala.... o_o Par cik es mangu nelasu, nezinu kas uz priekshu notiks (arii negribu zinaat)... Tagad tikai sagaidiit naakosho nedeelju.... Nu mooooins! ^____^ Atkal saak kljuut interesanti =D
sasuke321
Naruto rulee forss anime visu kas vien ir esmu noskatijies seerijas manga video klipi utt biggrin.gif
Spectre
me bikiit paspoilos ....... jaa taa vini turpinaas vilkt tad seeriju buus 2x vairaak kaa mangu. ehhhh es gaidu nakamo mangu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu un protiu next seeriju. tongue.gif
Shinobi-sama
Biskiit nelodjiski iznaak taa vinju ciinja.. abi izmanto augsta liimenja tehnikas kas domaatas lai nogalinaatu, Bail pat iedomaaties kas notiktos ja kaads pieljautu kljuudu. Vaidzeetu mani pielaist pie vinju strateejiskaas horeograafijas, tad juus redzeetu taadus battle
Sigfa
bwahahaha. Taga iisteniibaa buutu skaisti, ja taa Sakura-cha~n dabutu vispirms rasenganu saanos (ribu skaits uz pusi mazaaks) kursh vinju uzsviestu virsuu chidori... bwahahaha... sadiski...
Shinobi-sama
Man arii tiiri zheel Sakura-neesan biggrin.gif. Vinja tur bija taa kas perfekti maak savu chakru moldeet. Un arii strateegjiskaa domaashana vinjai bija visaugstaakaa, bet kaa savu talantu vinja ir postaa aizlaidusi - apmaatiiba ar Sasuke vinjai naak par ljaunu. Man taa gribeejaas lai no Sakura-neesan iznaaktu eleganta strateegje. Bet ko tad es tur varu padariiit, ja nu vieniig njerksteet biggrin.gif
kaarleens
jūs jau padaudz tajā seriālā iebraucat drīz jau tas paaries tādā marasmā kā citos ārzemju forumos btw viens te solījās kau kādu naruto hentai mangu uzmest un tā vēl nav uzlicis
gix
Nu, sakura ir paliela dura smile.gif lai gan ticu, ka beigas vinjas nozime shini serialaa varetu but tiri paliela, un skaties un priecaajies kaa naruto jau gabalaa no sasukes jau ir, taa taa vilcieninjsh, tikai kapec nekur vel neparadas iekshejais naruto zveers to gan neziu!
Shinobi-sama
QUOTE(kaarleens @ Nov 8 2004, 15:26)
jūs jau padaudz tajā seriālā iebraucat drīz jau tas paaries tādā marasmā kā citos ārzemju forumos btw viens te solījās kau kādu naruto hentai mangu uzmest un tā vēl nav uzlicis
*

Man tas sagaadaa jautriibu btw es tanos aarzemju forumos kaa guest esmu nedaudz apnjirdzis dazhu skatiijumu uz naruto. Es pagaidaam tikkai paanalizeeju seriaal stroy nepilniibas un sizheta caurumus. biggrin.gif bez taa tachu nevar cool.gif
Spectre
Ja Juus lasiitu manguuuu uhhhhh biggrin.gif Tad gan vairaak zinaatu un sakurai ap kaadu mmm 130 nee 14? seerijau vareu juus uzzinaat kas tad vina iisti kluus ................ vina buuuusssss tb. vina izveleesies kluut ..... viela pardomaam ir naruto un sasuke neatkariigie chari paareejiem ir senchi a sakurai ir miermiiliigie senchi un kas tad veel nav nevienaa genin teemaa ????? Kursh no Shinobi paveidiem. Katram ir savi skili, bet taa skila starp jaunajiem veel nav tiesa starp pieaugushjiem ir veseli 3 kas to pielieto seerijaam ejot 1 dark side chars, 2 light side, nuu dark side veel itkaa 1 buutu, bet nu vinsh tikai daleeji izmanto to savtiigos noluukos.
KAS TAD BUUS SAKURA ?????
Sigfa
logjiski, ka sekos jaunaas Kages peedees un buus aarsts, ja jau maak to savu chakru moldeet biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2004, 16:35)
logjiski, ka sekos jaunaas Kages peedees un buus aarsts, ja jau maak to savu chakru moldeet biggrin.gif
*

man ar taa liekas... kaut arii manis deelj vinja vareetu visu dziivi seedeet iesleegta 4 istabaas, bet nu jaa... vinja jau nav vainiiga, ka vinjas "Sasuke-kuuu~n" man jau dzhinkst ausiis...

*iet laadeet 107 seeriju* <- es nu gan bremzeeju... rolleyes.gif
Shinobi-sama
Es aiz sajuusmas nodrebeeju kad jaamaa mastu izraava un saak mizu-shinobi gainjaat.. Taa tik tureet.. pats interesantaakais man nosaakma shkita ka vinjai biaj taa saucamais SHOWOFF komplekss un vienmeer bija inner Sakura.. Zheel ka vinji atmeta sho fishku tiok daudz jautriibas nozaga mad.gif
Saiko
šķiet ka ANBU & AonE atkal kopā...
+Chibi+
ei, točna, inner-Sakura sen nav redzēta..... sad.gif *sniff*

tas bī lielisks elements...

īstenībā, ja Sakura visu laiku nekartos Sasuke kaklā, viņai nebūtu ne vainas. Tikai es gribu, lai viņai beidzot ir kaut kāds powers un JĒGA.
Sigfa
powers ir... bakano cujoi...(or smt like that) speeciiga kaa elle.. par heerakls nevareeja izraut mastu kugjim un vicinaaties ar to...
Taka
Vat tad Inner Sakura pie poweriem neskaitās? rolleyes.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Taka @ Nov 13 2004, 11:43)
*

Tas ir nevis power bet gan shizofreenijas saakums, ja saak sekot ieksheejaa ES iegribaam cool.gif
Taka
Toties ja ir probzas var pakonsultēties ar savu iekšējo ES unsure.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Nov 12 2004, 21:30)
powers ir... bakano cujoi...(or smt like that) speeciiga kaa elle.. par heerakls nevareeja izraut mastu kugjim un vicinaaties ar to...
*

tā [tas?] masta vienkārši jau bija nolūzusi, vai arī no vates!!!! dry.gif Ok, labi, es atzīstu, viņa ir super-power vienmēr parādīties tur, kur nevajag. A, nu jā, viņā arī mega labi redz visādas ilūzijas. kas, būtībā, reti kad izglābj, jo visi agri vai vēlu tās pamana. dry.gif Anywayz. Tas ir subjektīvs viedoklis.

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 12:46)
QUOTE(Taka @ Nov 13 2004, 11:43)
*

Tas ir nevis power bet gan shizofreenijas saakums, ja saak sekot ieksheejaa ES iegribaam cool.gif
*

Šizofrēnija sākas tad, kas iekšējo "es" pārāk nospiež [kā viņa arī dara].
+Chibi+
heeeeeeeeeeeei..... cik no jums ieraxta Naruto diskos? I mean, vai kāds vispār ieraxta?
Sigfa
nope.. paaraak daargi preiksh maniim...
+Chibi+
*cenšas paslēpt kaudzi ar Naruto diskiem*
Nu jā, ieraxtīt ir diezgan fanātiski... E

s te jautāju, jo man ir nobloķētas visas lādēšanas programmas un es VĒL ARVIEN neesmu redzējusi Naruto vs. Sasuke, un, ņemot vērā to, ka mans mūža, nu, Naruto fana mūža, sapnis ir redzēt tos divus cīnāmies, laikam ir viegli saprast, CIK ĻOTI MANA VAJAG DABŪT TĀS SĒRIJAS!!!!! *ārprātīgs skatiens* ph34r.gif
Sigfa
nu, es domaaju, ka novilkt un noskatiities naakamajaa pasaakumaa probleemu nebuus... sarunaa ar Tador. Vinjiem taksh tur elliigi aatrs nets ir. pusstundaa buus novilcies un varees skatiities. Ja nee, tad varu iemest kaadaa matricaa... tb vareeshu iemest... tad, kad man buus kaada matrica...
Dzonis
+Chibi+: web kachalka ar nestraadaa?ja iet, varu iemest paaris linkus..pa divaam dienaam novilku visas iespeejamaas epas, tagad puse jau noskatiita..tikai viena probleema..visas Real kodeejumaa dry.gif
+Chibi+
Man ir pilnīgi sagājis grīstē Bittorrent un DC++ arī... Teorētiksi, saka, ka viss instalēts, viss okay, bet nekur NAV un neko never vaļā~! mad.gif dc++ vispār kaut kāds milzīgs errors, nekā cita... 100 punkt tēvs kaut ko sadarījis, viņiem te darbā nepatīk, ka es piesārņoju kabeli... dry.gif

Man liekas, ar web kačalku nav problēmu... Un man jau tikai 107 & 108 vajag...

Sliktākā gadījumā, es esmu gatava nest matricu, lai man kāds *neuzkrītošs mājiens klepus veidā* ieraxtītu.... rolleyes.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Dzonis @ Nov 16 2004, 17:56)
+Chibi+: web kachalka ar nestraadaa?ja iet, varu iemest paaris linkus..pa divaam dienaam novilku visas iespeejamaas epas, tagad puse jau noskatiita..tikai viena probleema..visas Real kodeejumaa  dry.gif
*

Taaa jau ir zaimoshana - kaut ko saktiities real kodeejumaa... *shausmaas nodreb*
Sigfa
heh, tad jau tev, Chibi, vaig www.narutomania.com - tur ir viss caur direct download.
Taka
Apmēram 4 (ieskaitot visas 108 ep plus Naruto Jump Festa 2003 un 2004 movīšus) DVD matricas, nav nemaz tik fanātiski
Sigfa
hehe, saakas jauna notikumu arka... un naakamaa seerija ir specials! cool... ar nepacietiibu gaidam...

shii seerija nebija iisti izdevusies, bet vaig arii taadas melanholiskas seerijas, lai nebuutu vienlaidus kautinji.
gix
Nabaga sakurai pa galvu iedeve, un dzheks aizlaidaas tongue.gif
Ko vel var sieviete veleeties..
+Chibi+
QUOTE(Taka @ Nov 17 2004, 21:07)
Apmēram 4 (ieskaitot visas 108 ep plus Naruto Jump Festa 2003 un 2004 movīšus) DVD matricas, nav nemaz tik fanātiski
*

n, bet man kādi 30 parastās matricas... tas NAV fanātiski... Man pat nav mūvijs... dry.gif

Tagad mēģinu pa kluso ielādēt brīvdienās otrā PC, cerams, neviens nepamanīs... laugh.gif Tagad man jau 3 sērijas vajag.... dry.gif Debīli...
Taka
CD matricas priekš Naruto jau vajdzēs vismaz 36! ph34r.gif
deleted-ray
Btw tas Naruto muuviks jau ir kautkur pieejams?
Sigfa
cik zinu nav un kaadu laiku nebuus... ja anime heaven grupeejums veel buutu vienots, tad vareetu jau buut paraadijies...
Dzonis
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 17 2004, 14:04)
Taaa jau ir zaimoshana - kaut ko saktiities real kodeejumaa... *shausmaas nodreb*
*

zinu!!un ja veel draudziigie frame-skip tad vispaar asaras gruuti notureet, bet ko lai dara.pashalik vieiigais pieejamais formaats.ok.zinu lapu kur var dabuut arii zip'otos naruto avi, bet: 1)aiznjem 3x vairaak (mani tas neuztrauktu, ja kompii buutu briivs vismaz 1 Gb,bet visu laiku turaas pie 50 mb) 2)baigi leeni naak.. ~20 kb/s
+Chibi+
QUOTE(Taka @ Nov 19 2004, 20:14)
CD matricas priekš Naruto jau vajdzēs vismaz 36!  ph34r.gif
*

*cough cough* *blush* Nu, kaut kur ap to ciparu grozas.... unsure.gif
sasuke321
visas seerijas var dabuut www.animesuki.com tur visvisaadas anime arii naruto
es tur dabuuju jauno 110-111
Taka
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 21 2004, 13:25)
QUOTE(Taka @ Nov 19 2004, 20:14)
CD matricas priekš Naruto jau vajdzēs vismaz 36!  ph34r.gif
*

*cough cough* *blush* Nu, kaut kur ap to ciparu grozas.... unsure.gif
*

Tāpēc jāapagreidojas uz DVD, tad tas aizņems tikai 4 DVD matricas! happy.gif
Dzonis
hm...dzirdeeju (pareizaak lasiiju), ka Naruto esot licenzeets..ja taa, tad tas nepavisam nav forshi.Lai gan daudz tas neko nemaina, bet no dazjaam lapaam iespeejams, ka pazudiis.
Taka
Tad ANBU un AonE pārstās viņu sabot 100%
Taka
ANBU&AonE izlaida Naruto 110-111 dubultsēriju,
ņemiet šeit
gix
Kapeec? mes jau sen day variantu noskatijaamies..
kaarleens
QUOTE(gix @ Nov 29 2004, 17:11)
*

praatiigi cilveeki visaadus suudu subotaaju reliizes nenjem bet pacietiigi gaida kameer favoriiti izlaizh cool.gif
deBUGa
QUOTE(kaarleens @ Nov 29 2004, 17:23)
QUOTE(gix @ Nov 29 2004, 17:11)
*

praatiigi cilveeki visaadus suudu subotaaju reliizes nenjem bet pacietiigi gaida kameer favoriiti izlaizh cool.gif
*
... un pamatiigi aplauzhas, kad favoriiti deelj licenzeeshanas atsakaas turpinaat subot kaadu no seriaaliem cool.gif
gix
nu nezinu, es tajas anbu neko tik krutu neesmu redzeejis, ir protams, dazhi sudiigi subotaji, bet nu ne jau day grupa, vinjiem ir labas relizes un jau 3dien vakaraa iznaak!
kaarleens
QUOTE(gix @ Nov 29 2004, 22:39)
nu nezinu, es tajas anbu neko tik krutu neesmu redzeejis, ir protams, dazhi sudiigi subotaji, bet nu ne jau day grupa, vinjiem ir labas relizes un jau 3dien vakaraa iznaak!
*

mhm nu ja patiik skaties un esi laimiigs laugh.gif
Spectre
Esu piebiedrojies kaarleenam (arii sakumaa skatijos kas pagadaas or respektiivi kuri aatraak izlaizh), tagad gan esu kluvis pacietiigaks un gaidu kad ANBU ar AONE sanemsies un nosubos.
Sigfa
heh, es palieku pie tiem pashiem Datebayo.

Nu, kaa tad jaunaa seerija? Beidzot kaads labs akshons aiziet... =]

Naakamaas 5 seerijas visiticamaak buus maasveida razborkas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.