Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Sigfa
Nu ko ljauzhi... back to schedule biggrin.gif kaa jau vienmeer, naakamaa izskataas ok smile.gif
CloudX
Nu nezinu par naakosho seeriju ,bet cerams ka Naruto ar saske driiz ciiniisies ph34r.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Sep 23 2004, 18:04)
Nu ko ljauzhi... back to schedule biggrin.gif kaa jau vienmeer, naakamaa izskataas ok smile.gif
*

Cinisies gan, to es tev varu apsolit. Pedeja manga vinjsi jau cinas... Un, cik es zinu, Naruto smuki parspeja Sasuke, heh. laugh.gif

Aaaaaanyway...

WEeee, es beidzot tiku liidz 101!!! Go me, heh. happy.gif

Shii bija viena no reeciigaakajaam epizodeem ever seen, heh. happy.gifv
Spectre
Nu taa es bikiit paspoiloshu visu pasaakumu Naruto DVD-R ko ciitiigi vilku izradiijaas Feiks. Takshto tik driiz vinu neieradziisim tomeer Geh. Nu nezinu mangaa viniem jau peec buutiibas attieciibaa pret seerijaam bija jaaciinaas. A peedejaa manga uhhhh lets see what is stronger Chidori of Cursed seal ar Ninetail Chakra Rasengan.
Ehhh ka veel gribeetu sho to pateikt no mangas, bet domaaju, ka tad mani nolinchos tongue.gif
Kikyou
QUOTE(WhoKnowsWho @ Sep 28 2004, 09:55)
Nu taa es bikiit paspoiloshu visu pasaakumu Naruto DVD-R ko ciitiigi vilku izradiijaas Feiks. Takshto tik driiz vinu neieradziisim tomeer Geh. Nu nezinu mangaa viniem jau peec buutiibas attieciibaa pret seerijaam bija jaaciinaas. A peedejaa manga uhhhh lets see what is stronger Chidori of Cursed seal ar Ninetail Chakra Rasengan.
Ehhh ka veel gribeetu sho to pateikt no mangas, bet domaaju, ka tad mani nolinchos tongue.gif
*

Man gan spoileri patiik laugh.gif Tikai mangu slinkums lasiit ir =D
Sigfa
es jau tagad tevi nolinchot gribu laugh.gif

nee, nu iisteniibaa tas taads interesi uzkurinosh spoils. biggrin.gif
Sigfa
argh.. kur taa 104 epizode... shovakar laikam varam necereet veel ieraudziit, bet uz riitvakaru jau var skatiities...

pagaajushonedeelj esot bijis prince of tennis special... treshais jau divu meeneshu garumaa...
deleted-ray
Mo6 buus 104-105ep (lai gan visticamaak ka ne). + nevar sagaidiit kad muuviks buus pieejams
deBUGa
Nez... kopsh seriaala sizhets "aizbrauca" paaraak taalu no mangas sizheta (saakot no 102? seerijas) kautkaa saacis pieplakt skatiishanaas azarts... nu kaapeec vajag stiept kakji aiz astes un veel vairaak attaalinaat visu 'action'u.. dry.gif
Shinobi-sama
es piemeeram sho seriiaalu skatos ne tikkai plika action deelj. Ja tur butuu tikkai un vieniigi action tad shis seriaals sen jau metaatos akritumu turzaa. Tur diezgan sapraatiigi backgroundu katram charachteram ir.

P.S. Zheel ka padlas 1 ndeeelju izlaida
deBUGa
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 13:28)
es piemeeram sho seriiaalu skatos ne tikkai plika action deelj. Ja tur butuu tikkai un vieniigi action tad shis seriaals sen jau metaatos akritumu turzaa. Tur diezgan sapraatiigi backgroundu katram charachteram ir.
*
Ieprieksheejaa postaa ar 'action'u vajadzeeja saprast taalaakos sizheta pagriezienus (nu vismaz mangaa). Jo "plika action" pietiek arii peedeejaas seerijaas.
Sigfa
hmm, nu ja driizumaa nepietuvosies mangai, tad buus jaapanjem acii tie chapi un jaaizlasa...

anyway, tiiri sakriiga seerija... Naruto saak paraadiities smadzene...
deBUGa
QUOTE(Sigfa @ Oct 14 2004, 22:07)
Naruto saak paraadiities smadzene...
*
Uuuuu... ta mees jo taalaak jo vairaak attaalinaamies no mangas... biggrin.gif
Sigfa
nu, nez- tas labi vai slikti. No vienas puses labi, jo tagad vinjas nepaarklaajas un mangas lasiitaajiem ir ichiigaak, bet no otras puses slikti, jo mangas nelasiitaajiem izpaliek tas priecinjsh kas mangaa (lai gan vareetu arii panjemt un izlasiit iztruukstosho..)
MitSuki
Noskatijos 104 seriju(brinums Naruto paradijas smadzenes...) smile.gif
kaarleens
nezinu kā jums bet man jaunie endin begining klipi un dziesmas liekas sūdaini naz nepatīk un viss sad.gif
deleted-ray
Man ar kaut kaa nepievelk. Vislabaak patika tas open and ending kas bija pashaas pirmajaas ep
Shinobi-sama
Nu man patika pirmais un un priekshpeedeejais Op,En
Sigfa
jap jap, pirmais un preikshpeedeejais bija baigi labs... it iipashi pirmajaam epaam ending song...
Spectre
Nu ja iet runa par Songiem tad laikma tas bija 1 endings or 2, anyway dziesma saucaas WIND.
kaarleens
105 bija ļoti ok epizode waiting 106
Taka
Naruto ir ļooooooooooooti stiepts imo. Tiku līdz kādai 50 sērijai... nu piegriezās pilnīgi.
Stiepj viņi tās scēnas garumā... katra sērija nu jau sastāv no vismaz 5 minūšu ilgas pozēšanas un bērnības atmiņām.
It kā jau interesanti, var skatīties, bet šitā gumijas stiepšana nu baigi atgrūž.
Shinobi-sama
Yo garaaka gumija jo ilgaak paliks atminjaa. Kopumaa plusu ir vairaak kaa miinusu. 106 ep jau ir "gariigi nokachaat no neta"(tipo laacis mezhaa, bet aada, galja, nagi un gods nomediit jau ir sadaliits) biggrin.gif
kaarleens
es nezinu mani laikam saista personāžu harismātisms un galvenokārt tomēr galvenais varonis naruto žēl ka vinš tik maz izmanto sexy shadow replicant tehniku laugh.gif
deBUGa
QUOTE(kaarleens @ Oct 27 2004, 10:11)
žēl ka vinš tik maz izmanto sexy shadow replicant tehniku  laugh.gif
*
Redz tur jau vajag attieciigo pretinieku ar noteiktu seksuaalo orientaaciju, pietiekoshi labu redzi un taadiem pavaargaakiem asinsvadiem degunaa... un arii tad atliek vieniigi cereet uz noasinjoshanu... riskanti riskanti... biggrin.gif
Sigfa
mm, vinjam to vaidzeetu paarsaukt par brain wash technique biggrin.gif
Sigfa
Ok, good news ppl, te būs tuvāko sēriju nosaukumi wink.gif :

107: I want to fight you! Finally They Clash, Sasuke VS Naruto
108: Unseen Fissure
109: Introduction of the Sound
110: Special

On November 24th, there is an hour-long special entitled "Konoha Five + Wan*, Invincible Formation Goes In Force!"
Note that that's the name of the special, not the episode title itself.
It's definitely episode 110, not sure yet if it's an hour-long episode or two put together back-to-back.
And yes, the special's still part of the main storyline, just like Sasuke vs Gaara and the Sannin battle.

*Wan is a pun on the word "one" and the Japanese sound effect for a dog barking.

*ņemts no http://www.narutomania.com forumiem*

tiem kam neaizgāja kas tur labs, vai arī nemāk angļu val - beidzot filler epizodes būs cauri, un anime ies līdzsvarā ar mangu (visticamāk) un varēsim izbaudīt kvalitatīvu storylainu, nevis kaukādu šitu...
Shinobi-sama
Finaly viņi nokausies.... biggrin.gif, es tiešām ceru, ka būs interesantas beigas - un arī smadzeņu klātbūtne parrādīses Naruto. Ato varēja saprast ka 106 epaā viņš ar savu "rasengan" uzmāksies kamēr tam otram vienkārši nervi neizturēs laugh.gif
Spectre
He he he. Tas par to Rasengan uzmaakshanos.
A naaksies apbeedinaat, jo next tb 107 epaa vinitik bikiit tur ...... buus jaagaida kaada 11? or pat 12? seerija kad vini taaaaa nu riktiigi pleesiisies tiesa vini tur pleesiisies vairakas epas tas tochna. Jo kaa jau mees visi zinam Naruto tiek stiepts kaa vien tik var stiept.
Es sekoju mangai tongue.gif
Taka
Jep. Naruto tiek stiepts nejēdzīgi. Vismaz kāds man piekrīt.
It kā jau interesanti, bet stieeeeeeeptiiiiiiiii rolleyes.gif
Sigfa
nu vienas puses, tas nemaz nav slikti biggrin.gif paskat cik daudz izklaides shis mums atnesis...

UPDT: visi paceljam glaazes! Ar 106 seeriju shits ir beidzies un good stuff ir saacies! shiis epizodes labaakais moments bija naakamaas epizodes preview kur naruto uzmochii klonu armiju ap sasuki... cool.gif
deleted-ray
Oo jaa, beidzot saaksies kaut kas jeedziigs. Mans ar tikko 106 noskatiijaas ")
Spectre
smile.gif IZlasot par klonu armiju luudzu novirziishanaas no Mangas un seerijas stiepshana garumaa tongue.gif
gix
nekaa tur jauna nebuus, viss bus ierastajaa stilaa viens notikums 20 serijas, viss iet kaa pa ieveddziesminjaam, jauna dziesminja-tatad jaunas seriju paversiens!
Taka
Heh, labi teikts. Un par to notikumu stiepšanu par 20 sērijām arī. smile.gif
deleted-ray
Nez par 20 bet kaadaam 5 jau jaabuut kaut vai principa peec ") Deru ka atminju ainaas buus iepiitas lielaakaa dalja Naruto un Sasukes ciinju ")
Taka
Ienīstu flashback epizodes mad.gif
Spectre
MMmmm gribeejaas uzdrukaat iisteniibaa jau biju ......... uzdrukaajis staasta paveersienu aptuveni uz next 4-6 epaam iisumaa tik izdzeesu. ......... Gribaas veel dziivot laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tador
Heh, a es shodien Sasuke nokautoju, tiesa gan vinjsh mani arii...
bet nu labi - nieres veel turaas!
*Sk. bildes! ph34r.gif
kaarleens
besis ka anbu tāpat kā aone bremzē ar relīzēm kur solītās ik piekdienas relīzes es nesaprotu kāda jēga ta bija saraut koprojektu ja rezultats ta nav mainījies
Sigfa
Piekriitu. Un Anime Heaven arii aizgaajis pa burbuli... tagad taas vietaa ir Datebayo, kura sastaavaa ir tie pashi A-H keksi...
Taka
Anbu izlaida jau Naruto 106-to
Spectre
Gaidam Next epizodi he he he
Nu beidzot es ar redzeeju Naruto 106 seeriju ANBU tik tieshaam kautko bremzee mad.gif
Kikyou
Vakar noskatiijos 104-106. seeriju (kaadas paaris nedeljas aizmirsu ka taada anime vispaar ir biggrin.gif). Tiiri oke man liekaas :3
107. vareetu buut laba seerija (tas ir, ja vinji nedomaa vilkt pa vairaakaam seerijaam o_O)
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Nov 3 2004, 18:44)
Vakar noskatiijos 104-106. seeriju (kaadas paaris nedeljas aizmirsu ka taada anime vispaar ir biggrin.gif). Tiiri oke man liekaas :3
107. vareetu buut laba seerija (tas ir, ja vinji nedomaa vilkt pa vairaakaam seerijaam o_O)
*

ak tu naivaa...
gix
Nu man jau 107 velkaas, shodnedel jkaut kaa veikli uzcepushi reliizi!
Spectre
Esu kluvis par 1 subber group piekriteej fanu. Takshto naaksies paciesties man veel biku liidz ANBU reliizos. tongue.gif
Shinobi-sama
njaa, a varbuut vinjsh velk l33t raw un ir smagaakais 1. liimenja jap val prateejs -mosk tu pa liekam uzbrauci biggrin.gif
Sigfa
http://a.scarywater.net/db/

Datebayo reliize ir gatava... sho novilkshu, papriecaashos, tad vilkshu bleach piekto un tad pabeigshu veel sho to uz DL listes biggrin.gif

UPDT: HOLY F*CKING SHIT! THIS IS SO DAMN COOL! BAH! taads adrenaliins!!!! tikai, protams, apgrieza visu tamaa labaakajaa vietaa un stulbais sievishkjis iejaucaas nevietaa... *rokas triic no excitement...

un muuzika.. un muuzika.... !!!

UPDT: heh, parakos pa forumiem un uzraku, ka shii ir taa kauju kompoziivija (taa kuru centiishos pievienot...)
+Chibi+
*eyebrow twitch* es pat 106 veel neesmu redzeejusi.... *twitch twitch* Neliakaa es izveeleejos paarcelties... ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.