Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
CirvjaKaac
Nu nezinu gan... Tikko noskatiijos 133 seeriju. Mani secinaajumi - jaunos maaksliniekus dereetu pakaart, un ja shaadu animaacijas stilu piekops arii turpmaakajaas seerijaas, shkjiet, buus jaapaarstaaj skatiit sho anime... Nu jauki jau, ka shie beidzot sadomaaja viens otram seju izbojaat, bet vareeja taksh vecos maaksliniekus atstaat. Nu neiet pie sirds, un taas personaazhu mutes kustiibas - psc... lame, lame... dry.gif
CirvjaKaac
Nespeeju nomierinaaties... NU KAS NOTIEK? Skatoties shito seeriju liekas ka esi izlaidis kaadas paaris Naruto sezonas - pavisam cits Naruto, visa Naruto pasaule, pavisam cits stils. Un taas jaunaas kustiibas - What's up with that?? blink.gif Noskataties 132 un tad 133... vispaar 2 dazhaadas pasaules. UN kas pie pimpja notiek ar to Sasukes frizuuru??? blink.gif mad.gif Ja pirms tam vinja izskats "uber-super" formaa bija ar dzeltenu aci un izskatiijaas veel peec k-kaa, a tagad - neveiksmiigs DBZ personaazhs ar paartizlu tatuuzi rozhas visuu. Un tas Naruto "zakjiisha ieteerpinjsh" vispaar ir esejas veerts.. esmu totaali satriekts un viilies huh.gif mad.gif
Sigfa
netrako, gan jau buus labi biggrin.gif paskatiisies paaris seerijas, pieradiisi.

Jaaiet guleet... cik var...
Kikyou
Nu, man jau arī vecais animācijas stils bija sirdij tuvāks. u.u
Bet no otras puses, kaut vai tas pats kage bushins nedaudz labāk nostrādāts.
Bet dažas sejas izteiksmes tur ir vienkārši... laugh.gif

Edit: Reku.

image
Ito no Kazuki
Ugh, Kikyou, nemoci mani x_______x Tas bij viens no pirmajiem kadriem, kas man negatīvā nozīmē iekrita acīs...Vēl ļoti nepatīk, ka šitamiem ir tendence totāli deformēt seju brīdī, kad pa to trāpa dūre (it kā galva būtu viedota no kāda mīksta, uzburbuša materiāla vai balona, kas pildīts ar kunkuļainu ķīseli wacko.gif )
Andromens
nezinu ko jus visi par taam atminjam shausminaties, tas tak bija skaidrs ka taa buus + ko tad juuus gadijat ? atrus maha4us un vsjo ? man piemeram patika ka tika pastastits par itachi utt, protams pasham ar gribetos vairak aktivitates
CirvjaKaac
Totalls offtopic - kaa var uztaisiit screenshotu no video? Mani meegjinaajumi beidzas ar melnu bildi... huh.gif
Kikyou
Eh nu prastākais variants ir windows media playerī aiziet uz Tools -> options -> performance, un noskrūvēt video acceleration uz "none".

Bet ir arī visādas programas un stuff...
Andromens
QUOTE(Andromens @ May 7 2005, 19:45)
nezinu ko jus visi par taam atminjam shausminaties, tas tak bija skaidrs ka taa buus + ko tad juuus gadijat ? atrus maha4us un vsjo ? man piemeram patika ka tika pastastits par itachi utt, protams pasham ar gribetos vairak aktivitates
*

nu es iesaku tadu labu stelli kaa bsplayer tur ir fishka capture frame var izveleties ar lielumu original jeb to ko tu redzi ..
Shino
omfg....jus tadi noobi psc nepazorti n aruto.......tadus kaa juus cietumaa jaaliek ...lol
Taka
QUOTE(CirvjaKaac @ May 7 2005, 23:52)
Totalls offtopic - kaa var uztaisiit screenshotu no video? Mani meegjinaajumi beidzas ar melnu bildi...  huh.gif
*

Windows neņem screenshotus no video overleja.
Lieto vai nu pleijerus, kuri to prot (BS Player, Media Player Classic, Zoom Player) vai arī spec. utili, piem HyperSnapDX
Ar HyperSnapDX var capturēt arī screenshotus no spēlēm, kuras pašas to neprot.
Sigfa
Nu, jaunaa seerija (34) tiiri ok. Pat atminjas nebija tik riebiigas kaa parasti. Ja jaunie maakslinieki nemaak ziimeet sejas paaraak labi, tad Super-mega-ultra poweru ziimeeshana vinjiem sanaak top-pro liimenii... ar baudu veeroju black-power chidori smile.gif

Next episode- 'The promise of boredom'
Hikaru
Nu 129., 130. un 131. sērija bija vienīgās sērijas, kurās flashbaki nekrita uz nerviem. Tas nekas ka flashbaki bija visu sēriju garumā, bet interesanti bija paskatīties par Sasukes pagātni.

Tiku līdz 132. sērijai. Likās jau, ka Sasuke ar savu Chidori jau beidzot pieveica Naruto..... Bet nē, viņš vēl ir dzīiivs. Nekā Naruto nevar nomirt.. Nu kas tas ir?
Cerams tuvākās nakamās sērijās Naruto būs pagalam.
rolleyes.gif

Sasuke, sarauj! biggrin.gif

Tālāk bails skatīties - visi sabaidīja ar briesmīgu jaunu zīmēšanas stilu.
SheWr
nu jaa... itkaa jau laba taa 134 seerija. (man jau ljoti patika ka Akatsuki atkal raada laugh.gif ). Bet nu pa vidu tur bija jau kautkaada mazliet putra. Kautkaadas rokas aug no muguras, rodas melni savaadi aplji utt.... Tagad naakamajaa seerijaa redzeesim kaa visa konoha juut liidz naruto...... laugh.gif
Shino
mangu nesat nekad skatijushies???iesaku paskatiities nebuus TIK stulbi jautajumi....
CirvjaKaac
Kursh chapters mangaa atbilst 133. seerijaa esoshajem notikumiem? Dareetu taa kaa palasiit... Piegriezies gaidiit.. un taa animaacija dry.gif
deleted-ray
Man gan manga galiigi nevelk, jo ja skatiishos, tad nebuus vairs tik interesanti skatiities seeriju. Izbojaas visu paarsteiguma momentu.
SheWr
Nu jaa, man tas Shino taads mazliet pasists liekas... wink.gif Protams ka ne visi grib lasiit mangu, jo grib saglabaat paarsteigumu, vai arii vienkaarshi nepatiik manga taapeec ka tur nav ne animaacijas, ne kraasas...
Baka
Peec peedeejaas (134.) seerijas noskatiishanaas, es izdzeesu visu savu naruto kolekciju (134 seerijas, Naruto the movie, 2 speciali). Tagad mans cietais ir par 25gb vieglaaks smile.gif

Apriebaas man taas atminju sceenas, kuras esmu redzeejis no katras pa 4 reizeem + Sasukes gejiskais izskats, naruto zakjiisha paskats, un tas ka tur viss iet uz gejisma pusi jau. Zheel, bet vienu no manaam miiljaakajaam animeem sabojaaja taa stulbaa ekonomija uz seerijaam!
Sigfa
QUOTE(Shino @ May 12 2005, 19:46)
mangu nesat nekad skatijushies???iesaku paskatiities nebuus TIK stulbi jautajumi....
*

Mosh ja tu nebuutu piedzimis nebuutu TIK stulbu cilveeku. Ja nav ko teikt nesaki, ja neko nejeedz, nesaki, ja esi stulbs nesaki, ja cietiem kriiti uz nerviem nesaki.
CloudX
sad.gif Sasuke > Naruto
Ljoti laba epa ,tikai intersanti kas buus taalaak,taakaa Sasuke pazuda miglaa ,bet naruto broke his promise ,interesanti smile.gif
Ito no Kazuki
+ Sasukes gejiskais izskats, naruto zakjiisha paskats, un tas ka tur viss iet uz gejisma pusi jau

Muha...MUAHAHAHAHAHA! Sorry, had to do it biggrin.gif

Wīt, pēdējais epītis man ne sevišķi patika - varēja gribēt vairāk sad.gif Viss tā, nez, bezemocionāli sanāca...Sas'kem apgaismība (eu, naf' es eju Itachi pēdās???) dažus gadsimtus par vēlu uznāca, bet nu labi, labi. Protams, bija daži foršumiņi, kas mazliet atsver - atmiņas, kur viņi ar pirkstiņiem saāķējās, kā arī Sasukes shonenaiiskā noliekšanās pār Naruto (woot, Chibi, man tas manga piks ilgi nelika mierā laugh.gif). Anywhoo, nākamais solās būt nice ^.^
+Chibi+
Kā mangas lasītājs es esmu dziļu vīlusies pēdējā epizodē, jo tam bija jābūt skaisti un grandozi, bet sanāca tik pliekani un neizteixmīgi.. Un kas tas par sūdu Sasukem no muguras izauga? Hah hah, i thought there should have been wings, not hands... Tik debīli. Un vispār... Nekā tur nebija... Viena vienīga vilšanāš, pie tam vēl pamatīga. >.<

Bet nu labi. Tālāk sāxies action, mweh heh heh. Sakuras jaunais spēks... XD
Shinobi-sama
QUOTE(Baka @ May 12 2005, 20:18)
Peec peedeejaas (134.) seerijas noskatiishanaas, es izdzeesu visu savu naruto kolekciju (134 seerijas, Naruto the movie, 2 speciali). Tagad mans cietais ir par 25gb vieglaaks smile.gif
*

cik vaaji nervi

par cik es mangu neesu lasiijsi tad nemaaku taa iisti pareizi spriest... nu bet ir lietas kas mani izraisa smieklus.. .liidz 134 epa cietaas un blenza flashabkus... un beigaas nieka flashbacinhs speeja nogaazt podaa shso komercprojektu..
ja jau ir lidiz 134 epa skatiic tad arii jaasaprot kaa anime ir buuveeta. jaatceras ka anime netiek tev vienam individuaali ziiimeeta.. ja kaut reizi esi dziljaak papeetiijis animaaciju tad sapratiisi ka tur ir milzu darbs ieguldiic la arii tas pashas action sceenas ko tu redzi i iziimeetas ar kustiibu un nevis ar copy un paste..... tu domaa ka katru nedeelju iespeejasm cept augsha unikaalas sceenas? kraasas ir labi izveeleetas un rada iespaidu ka taa pasaule kaas tiek uzburta tieshaam ir ar kustiibu nedaudz lai arii uz to projektu straadaa milzums tautas tikuntaa vinji ir tikai cilvji. ja tu pareizi atceries tad shis nav pabeigc projekc ar nospraustu distanci.. kuraa ir jaaieliekas un kuram jau priekshlaikus ir doc laiks saziimeet un kad nu tas beidzot ir izdariic cik nu labi speej tad ieskanjo un plaizh eeteraaa. lai neliktos ka es te pa tuksho gvelzhu tad par referenci var panjmet gundam seed un gundam seed destiny.. jamie projekti ir cepti steigaa un tur daudzas lietas faktiski ir pliki flashbaki ar visprastaako copy un paste tika ar zoom lodzinju ir izveeleeta cita trajektorija pa kuru shis lodzinsh paarbrauks sceenai paari un tev moska rodas iespaic ka tu skaties jau pilniigi svaigu aktu.. Atieciibaa uz naruto tur ja tu labi pamaniisi ka tad katreiz kad tiek paraadiic kaac jutsu tad vinsjh jau ir no cita rakursa un un savaadaak animeec.....

aj nu kam gan es te puulos kaut ko skaidrot...... tik reitais kaadreiz arii izveertee animaaacijas kvalitaati.... es lai arii varbuut nevisai cienu flashbaku bet ir reizes kad vinji tiek tolereeti un pashsaprotami.... tev redz gribas tach katru nedeelju sanjemt pa naruto epaj nevais reizi 3 nedeeljaas ... ja pareizi sastikjii un saiisiina to laiku kas tiek teereec uz mirklja pagarinaajumiem vienkaarshi sceenu raadot taateikt bagaatinot efektu tad var salikt 3 epas kopaa un rezultaataa tu ieguuusi vienu strauju padariishanu kaada tiek panaakta 1h20m action filmaa kur ne tu speej sizhetam izsekot un ja speej vinjsh ir aarkaartiigi sekls jo savdaaak jau tu nespeetu neko uztvert.. ja runaajam par kaadu anime kuru teiksim vareetu iztiept uz pusi garaak ljaujot smadzeniiteem aprast ar to informaacijas guuzmu kas tiek gruuzta iekshaa tad tas ir NGE un kaada puse epas no Gits TV/movie sorry tu varbuut staastisii par to ka tu visam esi speejis izsekot bet kad shovs ir nonstopaa noskatiic tad tev vareetu pajautaat un labi ja par peedeejaam paaris epaam sakraiigu ko speetu atstaastiit.
Iekalt infu nenoziimee to ka tu esi kljuvis gudraaks, ja esi redzeeejis Juuni Kokki tad sapratiisi par ko es te runaaju, iespeejams. Tas ka tu esi redzeejis un speej atstaastiit n-tos shovus nepieraada ka tu arii tieshaam esi kaut koa guvis no zhanra anime.
Anime tev taadaa agdiijumaa ir spiidiiga bumbinja eglee kas mirdz spozhaak par citaam jo spzhums naak no koshi sarkanaas kraasas. Shiis sarkanaas kraasas avoc leeni pil un tev shiis sarkanaa bumbina liekas iipashaaka jo shii bumbinja ir arii ar dzelkshnjiem kuri nav uz paareejaam bumbinjaam .. paareejaas visas mirdz vienaadi ir sausas un galiigi gludas tik piekarinaataas birkas vinjaam nedaudz atshkiriigas > holivuda/marvel/disney. Shiis vienaadaas bumbinajs tu panjem rokaa murci priecaajies speeleejies meegjini noriit (beerni visu testee ar zobiem) peec laicinja apniik jo skaistums noblaav taavaas rokjelees kaa jau vis kas tiek pa vinjaam izvazaac. sho vienu iznjurciito bumbinju tu aizsvied un kjeries pie naakoshaas un seko tas pac scenaariijs kameer shii bumbinja noblaav un taa seko visas kameer tu nonaac pie bumbinajs kurai staav piekarinaata birka "anime"
Tu esi sajuusminaac par sho kosho sarkano kraasu cik skaisti taa spiid cik smuki spiiguljo zvaarguljo asuminji uz shiis bumbinjas un sajuusmas pilnaa reecienaa ar abaam rokaam kamp peec shii "grabulja" (tavaa izpratnee) kas ir iekarinaac eglee tikai atpee lai vinju norautu taac kuram sagribeejaas paspeeleeties un esoshaa mantinja sapliisa. Bet akvai ! pie pirma ameegjinajauma rokas tiek atrautas atpakalj ar spalgu kviecienu , tie asumi uz bumbinjas ir iisti un tu esi apmulsis jo esi sagriezies. Skaties kaa asinis no tavaam bruuceem vairo shiis bumbinajs sarkano spiidumu un cik dziivi shii bumbinja mirdz. tavs kvieciens ir piesaistiijis apkeerteejo uzmaniibu un tu saac dizhoties ka shii bumbinja nu ir vieniigaa un iistaa ko tu jebkad esi gribeejis nu tu esi vinju atradis tagad tu vinji nopluuksi no egliigtes un rotaljaasies uz nebeedu. Bet akavai! > katrs meegjinaajums beidzas vienaadi > tveeriens un roka asiniis no saakuma tas tikai iekveelina dizho ciniitajaa garu un liek skalji kladzinaat "shis vizulis noteikti buus mans" . bet laiks rit un un katrs tveeriens beidzas vienaadi > bumbinja karaajas egliitee un sakranaa kraasa tik vairojas un kljuust sarkanaaka un skaistums kljuust nepanesams > tas grauzh tevi netikai nomodaa bet arii miegaa. Laiks dara savu un leenaam detoneejas ilgaas dusmas un aizvainojums par nenopluukto mantinju. Kad nu notikusi explozija tad paraadaas vienaldziiba un noveershas skatiens. Ar aciim tiek emkleeta naakamaa bumbinja kura vareetu tik nopluukta. un taa bumbinja ar birku "anime" palika karaajoties savaa sakistumaa kursh tikai tika vairoc ar neatlaidiigajiem tveerieniem.

NU taa domaaju ka izlasiijaat lidiz galam un saprataat galveno domu... skaistums ir skaisc tikmeer kameer vinju apbriino ar aciim un praataa apcerot taa truukumus un labumus un tad izlemjot par labu truukumiem vai labumiem.izlemj valetiit savu miilestiibu tiem plusiem kas patiik vai arii mazohistiski karinaaties uz paaris truukumiem un beigaas noraujot podaa visu (i labo un slikto)happy.gif
edg
Shinobi posts ir tieshaam dailjsh, bet es oponeeshu.

Naruto, ja pareizi sapratu, sastaav no dazhiem lieliskiem fragmentiem*, ko apvij milziigs daudzums ne paaraak izcila* uudens. Jautaajums ir vienkaarshs: vai labaa deelj ir veerts skatiities visu? Shinobi saka, ka ir. Edg saka, ka vajag noveerteet, vai tev gadiijumaa nav labaakas* lietas, ko dariit. Bet kaa tad lai noveertee? Varbuut naakamaa seerija buus vienkaarshi ideaala? Seriaalu ir jaabeidz skatiities, lai uzzinaatu, vai vinjsh beigaas neizraadiisies gjeniaals. Vai arii vienkaarshi taapeec, lai vareetu atskaitiities, ka tu esi noskatiijies. Vai arii principa peec, jo tu esi iesaacis. Taa var saukt iemeslus veel un veel. Es nosaucu dazhus motivatorus staavoklim, ko tautaa sauc par azartu. Azarts baazeejas uz to, ka tu nespeej noveerteet varbuutiibu (neproti vai arii tas praktiski nav iespeejams) iespeejamam, skaidri redzamajam, milziigajam guvumam (lieliska anime ir lielisks guvums), toties zaudeejums naak pakaapeniski (viena seerija ir tikai 20min un ~200mb), liidz ar ko izskataas mazs. Ko es te muldu? Edg reiz saaka speeleet quake2. 6 stundas dienaa. 5 dienas nedeeljaa. Edg sukx@quake, bet "veel peedeejaa partija jaaizspeelee, jo naakamreiz noteikti buus vairaak shaushanas, vairaak uzvaru, viss labaak"! Edg biezhi noskataas anime tikai taapeec, lai saprastu, ka vinjam taa nepatika. Edg ir cauraam naktiim shkjirstiijies caur bildeem, mekleejot taadas, kas patiik. Edg ir pat risinaajis neatrisinaatas matemaatikas probleemas cauraam dienaam. Un ko es esmu ieguvis no shiim lietaam. Vaajam labumam izteereetu laiku, kuru vareeja izmantot darot lietas, kas ir labaakas. Ir tachu tik daudz anime, kuras ir paarliecinoshi labas, necieshoties caur flashbackiem. Vareeju kaut maaciities programmeet - tas man gan patiik, gan ir noderiigi (darbu = nauda = brauciens uz japaanu). Protams, arii tagad es ieguvu kaut kaadu labumu, bet jaaskataas patiesiibai aciis - daudz savaadaaki laika pavadiishanas veidi buutu ieveerojami patiikamaaki. Pirmais solis, lai atbriivotos no azarta, ir saprast, ka tev taads ir. Otrais solis ir vienaa mirklii atteikties pilniibaa bez iznjeemuma no taadu lietu dariishanas, kur iespeejamais risks ir slikti noveerteejams, par labu taam lietaam, kur labums ir droshs. Vai peec tam nenozheelosi? Es noskatiijos 60 seerijas kenshin savaa azartaa, bet tad sanjeemos sevii un paareejaam izskreeju cauri, paskatoties iisus fragmentinjus, lai saprastu, kas tur notiek. Vai esmu nezheelojis. Nea. Treshais solis ir vissmagaakais - palikt pie 2. solja ar visiem liidzekjiem un bez iznjeemumiem. Shii darbiibas koncepcija galvaa tika izstraadaataa peec stundaam ilgas (shkjiet, ka arii ar kaadu neguleetu nakti) Nanaca Crash speeleeshanas (kriitu azartaa ljoti viegli no gandriiz dajebkaa). Man pasham ir vaajsh raksturs, taapeec neizdevaas notureeties un noskatiijos Midori no Hibi, lai buutu noskatiijies, kaa arii ceriibaa, ka uz beigaam paliks labaaka. Jo galu galaa, eksistee, piemeeram, Chobits, kur pa vidu seerijas ir ar leenu sizhetu, bet beigaas ar aatru un labu. Bet taapeec vajag lasiit apskates, atsauksmes, prasiit ircaa u.tml., lai paarliecinaatos, ka peedeejaas seerijas buus tik pat vienmuljas kaa pirmaas, vai arii buus straujas izmainjas anime labumaa. Neesi izmeegjinaajuma trusiitis pats! Liec citiem noskatiities anime un noskaidro no vinjiem visu! Tam ir 2 sliktumi. 1) jaaizvairaas no spoileriem (to nav gruutu iepraktizeet) 2) nebuus taa sajuuta, ka tu skaties anime "svaigu". Kopsavilkums: Aari to, no kaa labums ir droshs. 3km raadiusaa turies no lietaam, kur labums ir apshaubaams (var buut, var nebuut, nezini kaadaas proporcijaas).

Tiem, kas grib piekasiities vaardiem, preciizaakas definiicijas:
*fragmentiem. Ar fragmentiem var uztvert gan anime darbiibas posmus, kaa arii jebkaadas atdalaamas daljas - ziimeeshanas kvalitaati, sizhetu, muuziku, ...
*izcila. Izcils ir tas, kas skatiitaajam taads liekas. Nav svariigi, kas tur ir izcils, svariigi ir, ka tu to juuti.
*labaakas. Jebkas, ko tu pats uztveri par labaaku. Citam taa ir animaacijas kvalitaate, citam tikai sizhets, bet parasti tas ir kaut kaads sajaukums no visa.
Shinobi-sama
katrs ir individuaals un katarm ir savi labum akriteeriiiju... happy.gif

Kaa jau edg mineeja tad pirsm ko skatiities labaak atsauksmes izlasiit iipashi nespoileejot nu bet bez spoila nevar savaadaak jau gribeeshanu neizraisiiit
Bet kaa jau jau mineeju katrs ir indivuaals kas vienam liekas labs citam liekas suuuc un kadaa forumaa salasoties ar bezmaz vai religisku fanaatiibu veltiitos raxtus tad saac skatiities un nokjer smagu vilshanos... Par piemeeru vareetu mineet Hellsing. Vai es buutu nozheelojis ka nenoskatiijos sho dranjki> viennoziimiigi ka NEE tam klaat var pieskaitiit veel daudz citas anime kuras es pametu jo nespeeju atarsts vinjaas sev ko iipashi tuvu...
Edg un par to Laika veltiishanu/shkieshanu atsevishkiem/apshaubaamiem labumiem tu bishkinj kljuudies. diezmheel nav izgudrotas gjeniaalas sisteemas kaa katru apveltiit/apmaaciit ar gudriibu un reizee iztrenneet par naudas mashiinu un naakamo miljonaaru. Pasaulee nav tikai labumu. Tie labumi ir pasham jaatradod un jaauzsuuc reizee ar daudz slikto un tad jaaizfiltree to ko patureet. tas kaadaa celjaa tu sastaadi kriteerijus jau ir tava pasha zinjaa > vai tie buutu peec kaada jau kaada cita nospraustas tacinjas, kur tu respektiivi klonee vinaj "gudriibu" nemodificeejot toa; vai arii suuri gruuti pasha izkalata gudriiba, kuru kaac cic jau taalaak noklonees un klaastiis taalaak. Un ir atshkiriiba vai tu tikai deklamee citaatus no gataviem darbiem vai vari palepoties ar to esi pac izmalis "baisu' 'domu graudu'. happy.gif
man labaak patiik ja es pac esmu kaut koa jaunu izgudrojis > logjiski ka triisritenji un cetritenji nav jaaizgudro(taateikt vienkaarshi multpliceejot veco gudriibu)
Un gandriiz nenozheeloju neko no taa ko esmu iz/dariijis jo tad es nebuutu tas kas es tagad esmu > logiski ka ir daudzas lietas kas mani tagadinj neapmierina, bet niikt depresiijaa par to kaa es esmu liidz shobaldienai nodziivojis es netaisos happy.gif. Nav jaadziivo pagaatnee bet ir jaadziiviiigo shodienas riitdienai. Nozheelojot padariito tiek pazaudeeta shodiena, kas izdariic tas idariic un uz dabuuto piereidzi jaabuuvee naakotne.
Nu taas ir manas domas> es netaisos mirkt asaraas apr paagatni > es taa vieta afantazeeju par naakotni happy.gif un tas atiecinaams uz visu > man var saukt par bezsirdi un cietsirdi nu bet kakoga hrena man sevi jaamoka depresijaa un jaavelta laiks absoluutaj bezjeegai taadaam kaa histeeriskoshanas par kaut kaadu naavi un sazin veel kaadaam tragjeedijaam vai shausminaashanos par teixim par kaada cita padariito shausmu darbu > taa vietaa labaak izanalizeet pagaatni un veidot labaaku nakotni happy.gif
Hikaru
QUOTE(Shinobi-sama @ May 14 2005, 00:21)
QUOTE(Baka @ May 12 2005, 20:18)
*

NU taa domaaju ka izlasiijaat lidiz galam un saprataat galveno domu...
*

Shinobi-sama, domu nav tik viegli saprast, kad tekstā ir 119 kļūdas. Tāpēc tavu otro garo postu es tomēr nelasīšu. Teikumus bez visām pieturzīmēm ir ļoti grūti lasīt.
Ņem piemēru no edg, kuram ir tikai 4 kļūdas tekstā, kurām var arī nepievērst uzmanību, un viņa domu var saprast daudz vieglāk.

biggrin.gif
Shinobi-sama
maa ta jau ir tava izveele > lasiit textu vai nea. un veel jo vairaak skaitiit kljuudas ir sava veida fobija. es te dailjrades konkursaa nepiedalos kur pierziiimes man garantees krahu. Un pieturziimes es beizhi izlazhu jo ir vietas kur ja valodu paarzin tad vinjas jau automaatiski ieliekas lasot textu. un taas vietas kur es vinjas lieku > tur bez vinjaam nevar iztikt.
Cita lieta ja es raxtiitu oficiaalu dokumentu tad arii teikumu uzbuuuve man buutu nedaudz paardomaataaka un nevis tik briivaa forma ka aman ir tagad > tagad tas viss ir kaa saciit monologs kuraa tu klausies. Un edg redz gruutiibas saprast manu textu nesagaadaaja.
iespeejams ar laiku es laboshos bet nu tagad jau ir daudz labaak nekaa bija agraak

P.S. Gomen ja es piesienos par valodas prasmi
Kikyou
Moins, kas jums ir ar tiem garajiem postiem... @_@"
+Chibi+
tauta, a īsi un kodolīgi izteikties neprotam? Citādi es pusceļā aizmirstu, kas bija pirms tam, un tad apnīk...
Labi, labi, tā jau ir mana problēma....

Bet nu labi, izlasīju. Mhm. Varēja to visu pateikt īsāk, lai vairāk cilvēku izlasītu. Jo ar gari posti automātiski ir nolemti skipam, lai cik labi tie arī nebūtu.
Kikyou
*piekrītoši māj ar galvu*
Man vismaz nav pacietības lasīt tik garus tekstus uz ekrāna.

Khmm anyway.
Šitā sērija bija ok. :3 Cik es sapratu, viņi tur kādus 4 chapterus bija saspieduši šitajā sērijā? Un vēl, cik es sapratu, nākamreiz būs atpakaļ vecie animatori, ne?
+Chibi+
Jauns sotryline, kurš, manuprāt, ir pat loti intriģējošs. No spoilers, i just think it's interesting. laugh.gif
gix
Jaa, beidzot shitas ir beidzies, un taa patiesi nekas atkal nava noskaidrojies, tagad 20 serijas naruto celsies no gultas un vinju visi dzis apakalj!
+Chibi+
*klusi smīn batista lakatiņā* rolleyes.gif
CirvjaKaac
Peec 134. seerijas manas bailes par to ka anime tiks pilniibaa sabojaata ir zudushas... Nenaruto'iigie animatori ir padziiti un Naruto atkal izskataas peec Naruto... Pasham prieks un piu smaida. Tik tie spaarni-rokas, Sasukes meikaps, un Naruto zakjiisha ieteerps taadi... Bet ko normaalajiem animatoriem bija dariit? Bija jaizsmelj tizlo ziimeetaaju savaariitais... Esmu dikti apmierinaats. biggrin.gif
CirvjaKaac
Kursh chapters mangaa jaaskataas, lai tajaa buutu tie pashi notikumi kas atteeloti 134. seerijaa????
edg
Par gariem postiem, saprashanu un liidz galam izlasiishanu:
Jo garaaks ir posts, jo gruutaak to saprast, bet jo droshaak ir, ka saprastais netiks paarprasts. Diemzheel, biezhi taapat paarprot... Nezinu, kaa Shinobi, bet es savu postu rakstiiju, lai atspeekotu Shinobi. Ja nu kaads bija izlasiijis Shinobi garo murgojumu, tad gandriiz droshi, ka vinjsh izlasiis arii maneejo smile.gif Tas nebija paredzeets peec iespeejas vairaak cilveekiem. Tas bija paredzeets tiem, kas lasa garus postus.

Shinobi mani ir nedaudz nepareizi sapratis (par spiiti, ka posts bija garsh un es centos tongue.gif). Es neuzskatu, ka buutu jaavadaas peec taa, ko citi ir teikushi, jaaklonee vinju secinaajumi. Nebuut, sasodiits, nee! smile.gif Es uzskatu, ka citu domas ir veeraa njemamas, nevis taam akli jaatic. Ja cilveeks, kura gaume jau 20 reizes sakritusi ar taveejo, pateiks, ka konkreeta anime ir suuds, ko nav veerts skatiities, tad ir milziiga iespeeja, ka vinjam ir taisniiba. Vai tad nee?
Un par "tikai labumiem". Protams, ka nav tikai labumu! Es staastiiju par to, ka daudz ko nav veerts "filtreet" caur sevi, lai ieguutu to labo, kas tur atrodams. Lietu, ko tu vari dariit, ir ljoti daudz, bet dziive ir iisa. Maacies noveerteet, ko dariit labaak!
Un, ja tavam sacereejumam par "es domaaju naakotnee, nevis pagaatnee" pamats bija domas, ka es tur savaa postaa zheelojos par savu pagaatni, tad sorry. Taa tas nebija domaats. Es tikai gribeeju pateikt, ka skaidri zinu, ko runaaju. Tas naak no pieredzes nevis tuksha muldeeshana.

P.S. Luudzu atvainojiet visi tie, kam shis posts traucee dziivot... tongue.gif
Kikyou
QUOTE(edg @ May 16 2005, 15:28)
P.S. Luudzu atvainojiet visi tie, kam shis posts traucee dziivot... tongue.gif
*

Nekad tev nepiedošu, Klementīne. laugh.gif
ShinChan
QUOTE(edg @ May 16 2005, 15:28)
P.S. Lūdzu atvainojiet visi tie, kam šis posts traucē dzīvot... tongue.gif
*

Tava sarakste ar Shinobi traucē dzīvot zvērinātiem narutard'iem biggrin.gif
Mani arī mazliet mulsina iebildes pret gariem postiem. Neskaitāmas sērijas skatīties kā gliemeža ātrumā tiek šketināts Naruto šižets (10 sērijas=1 kautiņš (vai vēl trakāk)), tas neliekas mulsinoši, bet sastapties ar trim postiem, kuru izmēri ir above average, jau nozīmē izsmelt visas pacietības un uzmanības rezerves.
Piedodiet, naruto mīļi, tās tikai manas pārdomas par tematu.
anti
QUOTE(Hikaru @ May 14 2005, 10:37)
Teikumus bez visām pieturzīmēm ir ļoti grūti lasīt.
*

šitam es arī piekrītu. galu galā, tad ir jāiedziļinās ne tikai tekstā pašā, bet arī tajā, kur, ellē ratā, tām pieturzīmēm jābūt - nu nesaliekās tās tik automātiski, kā Shinobi-sama domā; galu galā, teikums jāizlasa līdz beigām, lai varētu saprast, kur kuram komatam, semikolam un sazin kam vēl jābūt.
un vēl - ja reiz skolā mums ļaunie skolotāji mācīja tās pieturzīmes lietot, tad jau laikam ar nodomu, vai ne? :)
edg
Jaa, starp citu, lasiit Shinobi tekstus vienmeer bijis ljoti gruuti. Pieturziimju truukums neljauj regulaari iztiiriit atminju no liekaa, atlasot svariigaako. Ja truukst pieturziimju un rindkopu, tad beigaas galvaa paliek tikai sviests. Taapeec ir jaapaarlasa ottreiz un tresho reiz. Shinobi uzskata, ka vinja posti ir pietiekami svariigi, lai tos taapat izmociitu, kaa arii paljaujas, ka ir taadi edg, kuri vinja postus palasiis savas atminjas treninjam.
anti
QUOTE(edg @ May 16 2005, 22:44)
Jaa, starp citu, lasiit Shinobi tekstus vienmeer bijis ljoti gruuti. Pieturziimju truukums neljauj regulaari iztiiriit atminju no liekaa, atlasot svariigaako. Ja truukst pieturziimju un rindkopu, tad beigaas galvaa paliek tikai sviests. Taapeec ir jaapaarlasa ottreiz un tresho reiz. Shinobi uzskata, ka vinja posti ir pietiekami svariigi, lai tos taapat izmociitu, kaa arii paljaujas, ka ir taadi edg, kuri vinja postus palasiis savas atminjas treninjam.
*

pievienojos :)
ak, edg - priecājies vēl, ka viņš punktus liek :))
Shinobi-sama
QUOTE(+Chibi+ @ May 14 2005, 18:05)
tauta, a īsi un kodolīgi izteikties neprotam? Citādi es pusceļā aizmirstu, kas bija pirms tam, un tad apnīk...
Labi, labi, tā jau ir mana problēma....

Bet nu labi, izlasīju. Mhm. Varēja to visu pateikt īsāk, lai vairāk cilvēku izlasītu. Jo ar gari posti automātiski ir nolemti skipam, lai cik labi tie arī nebūtu.
*

QUOTE(edg @ May 16 2005, 21:44)
*

Hehz es juutu, ka man buus jaauztaisa jauns thread > "Shinobi posts in new remastered level. Pieturziimes saliktas, neskaidriem jeedzieniem pielikts paskaidrojums, sabiidiits pa rindkopaam."

Bet ir viena probleema! > Es nejuutos atbildiigs, ka kaac nav speejis izlasiit manus textus.

Tieshi taapat kaa es uzskatu, ka iisi posti ir visparastaakais chats un beigu beigaas paarveehas par multjiigu flame.
Manaa utveree visi shitie iisie posti ir taateikt sms alternatiiva un nogalina foruma ideju. Tapee jau es tagad nedaudz retaak posteeju, jo man kaut kaa nevelk iesaistities kaadaa no threadiem jo tur jau praktiski taa arii nekas netiek pateikc.
Interesanti paliek kad kaads kaadu apvaino, jo tad arii tiek nedaudz piepuuleetas smadzenes un tiek arii kaads arguments mineets 'aside from' plikaam patikas un nepatikas vaavuljoshanaam.
Pilniig jaaplikjee uz pleca tam kursh saduushojas aizkart kaada juutas. Un jo smagaak aizskars jo incantaaki un saturiigaaki posti.

Runaajot par to kodoliigumu:
Iisi un kodoliiigi > Naruto ir sentimentaals idinsh!
Nu ko shii fraaze pasaka? Da absoluuti neko. Un shitaadas kodoliibas salasoties, izklausaas peec prastas bara klaigaashas (es nevienam netaisos atvainoties). Taa ir nevis diskusija bet gan driizaak kaut kas bandu sakjershanaaam liidziigs. Vai driizaak gan religjiskajaam nesaskanjaam kaut kas liidziiigs. Tikko kaads meklee argumentus taa tas shis tiek noraxtiits atkriteekju pulkaa.
Nejau velti tika ieviets char ziimju skaita 'min req'. Postu kval iepeejams uzlabojaas par dazhiem procentiem. Domaaju ka dubultpostus vaidzeetu aizliegt.

Lai nedomaatu ,ka es te iespeejams nonaaku pretrunaas ar to smilshukastes daliishanu, der patureet praataa, ka, ja reaalajaa dziiivee iespeejama fiziska paarleicinaashana, tad sheit jau tikai mutiski tas iespeejams. Un kameer netiek kas paarliecinosh ar vairaakiem argumentiem prezenteets tas viss ir bomzhu liimenii (atkal man nenaak ne praataa kaadam atvainoties - ja kaads sajutaas aizskarts tad ljoti iespeejams ka tieshi taa arii es par konkreeto (aizvainotais) gadiijumu domaaju.

P.S. Daudzaa "Enter" taustinju spaidiishana ieksh posta nepadara postu iespadiigaaku. Tas viss ir vaajs meegjinaajums panaakt vizuaalu apmaanu ar to ka postaa ir tikaa ielikta dzilja doma.
Taka
Mļin, atraduši ap ko ņemties. Naruto jau nu toč nav šitās jezgas vērts. Tipiska 21. g.s. anime - nebeidzami flashbacki, atšķaidīti ar drusku actiona un mūžīgiem solījumiem, ka "nu nākamajā epizodē būs kaut kas tāāāāāāāāds!!!"
Un tauta tic... un gaida, jau 134 epizodes laugh.gif
Sigfa
QUOTE(Taka @ May 17 2005, 09:04)
Mļin, atraduši ap ko ņemties. Naruto jau nu toč nav šitās jezgas vērts. Tipiska 21. g.s. anime - nebeidzami flashbacki, atšķaidīti ar drusku actiona un mūžīgiem solījumiem, ka "nu nākamajā epizodē būs kaut kas tāāāāāāāāds!!!"
Un tauta tic... un gaida, jau 134 epizodes laugh.gif
*

Nu nu. Nebuut ne 'gaida jau 134 epizodes'. Daudz kas arii tiek sniegts un gaidiishana no otras puses arii nav nekas slikts- taa sajuuta kad tu ceturtdienas vakaraa pieseedies pie kompja lai noskatiitos jaunaako naruto seeriju ir vnk briinishkjiiga. Ja tur buutu tikai gaidiishana tad lielaakaa dalja cilveeku, kas vinju pashlaik skataas jau buutu paartraukushi skatiities pie 20 epizodes. Bet figti ir, stils ir, efekts ir. Ko veel vajag.

Jaasaka, ka saliidzinoshi ar dragonball shis gabals ir 3x labaaks- sho gabalu skatoties rodas entuziasms. Saliidzinot ar Bleach- Naruto visai pamatiigi iepaliek, bet tas laikam deelj manas astraalaas saiknes ar zobeniem, samurajiem u.tml.
Taka
Naturo man atgādina iesācēja vadītu automašīnu - pie katras ātruma pārslēgšanas raustās, velkas bez vajadzības. Storylains ir saraustīts, daudzie flashbacki traucē uztvert story kā vienotu veselumu. Ļoti fragmentēts šovs. Stiepts, jo jātaupa resursi un plānots ir saražot xxx epizodes.
Starp citu, komentārs no cilvēka, kas ar animi ir uz jūs: "ļoti stiepts". Tas tika teikts par Windaria, Gundam SEED un vēl daudzām citām.
Garumā stiepšana ir TV seriālu sērga. Tā vietā lai uztaisītu 40 epizodes, stiepj garumā līdz 50, jo tāds esot TV standarts... debīli.
Sigfa
Jaa labi, ir steipts garumaa, bet aciimredzot- tas nesabojaa shovu. Kaadreiz apskaties cik cilveeku velk nost naruto reliizes. Vairaaki tuukstoshi (no 2k- 10k)

Un man izskataas, ka tu pashlaik no zhurkas puut ziloni, nemaz jau tik traki tas nav.
Taka
Tā "žurka", kā tu izteicies, jau sen smird trakāk par beigtu ziloni.
Nu un tad, ka velk? Cik vilka GiTS2? Cik miljoni, siekalodamies velk Star Wars Ep. III screeneri vai promotional DVD ripu?
Atradis kvalitātes kritēriju.
Tad jau porna saiti ir drūmi kvalitatīvie, ja pēc tā vērtējam laugh.gif

Anime brauc turpat, kur visa pārējā industrija.
Sigfa
nu, es jau buutu sen aizgaajis pastaigaaties, ja tajaa naruto nebuutu sakriiga actiona. Jaa protams, flashbacki kriit uz nerviem, bet kad skataas pa batchiem, piemeeram, 5 serijaam reizee, tad tie flashbacki diez ko netraucee. Shitaa es noskatijos pirmaas 80 seerijas...
gix
Lai nu kaa, bet Naruto ir vieniiga uzsveru-vieniiga anime, kas eiropieshiem shjkjiet daudz maz sakariiga un interesanta!
Daudzi ir paskatijushies citas animes, bet nespeej vinjas uztvert, un neieinteresejaas, bet Naruto aiziet, sazin kapeec.. tapec, ka slikts? nelogjiski!
pagaidaam Naruto ir intreantakaa no popularajaam animeem!
Tie lielaaka dalja cilveeku, kas vilka STAR WArs III ir izlasijushi graamtu, bet tu jau protams, to neesi darijis, tapec Tev nesaprast...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.