Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
+Chibi+
JĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jā !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzminiet, kurš beidzot dabūja sev pēdējās sērijas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! *bouncy*

Pasaule beidzot ir atguvusi krāsas!!! Dzīve vairs nav tik nožēlojama etc. utml!. XD

Kamēr vēl esmu izskatījusi 107, 108, bet pārējās arī TĀ mani gaida! Heh, i feel slightly insane! tongue.gif

Anyway. Shikamaru dabūja Chuninu, jāāāāāā... Lieliski. biggrin.gif Pelnīti, uh cik pelnīti. Es šajā paaudzē neredzu nevienu, kas vēl varētu vilkt uz Chunin. Nu, varbūt Neji. Un Gaara, bet tā monstra daļa nav diez ko daudzsološa, heh heh heh. happy.gifv Lai cik man patiktu pats Naruto, viņš ir pārāk nestabils Chuninam. Vot tā.

*iet prom skatīties pārējo*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Velns, cik viena anime var padarīt cilvēku preicīgu! XD
+Chibi+
OMG!

ph34r.gif

Es precēšu Shikamaru. Nē, viss, es esmu nolēmusi. Ģēnijs, kas maz runā - kas var būt labāks par šo?

Anyway. Labāk nebūtu skatījusies. dry.gif Tagad lomkas ir necilvēciskas. Stulbais Sasuke. dry.gif
Rob_X
man laikam explorers glju4ii bet nafig tev tik lielas atstarpes ?????? blink.gif
+Chibi+
Nezinu. Tā sanāca. Cilvēki jūk prātā dažādos veidos. dry.gif
Sigfa
es no saakuma domaaju, ka man nets nokaaries, ka bildes neraada XD

Nu, apsveicu ar to pashu... man tagad arii jauna adikcija- hungry heart wild striker, par ko tuuliitaas iemetiishu kaadu rindinju.
+Chibi+
man ir viena ģenerāla adikcija - internets!!!! hah hah hah hah! Ja man mēneša laikā nebūs datora, es pakāršos... dry.gif
sasuke321
nu ko juus es pilniigi visas esmu redzeejis
Spectre
Jaasaka taa ka nu buus bloda ilgi jaaskataas kaa vini pa vienam 1 VS 1 ciniisies un atkritiis pa vienam liidz final fight Naruto vs. Sasuke ..... bet nebaidaties ar to anime nebeigsies happy.gif geh tiesa paregoju ka N VS S fights vilksies kaadas mmmm 2 seerijas stabili nuuu vairaka taakaa uz 3 seerijaam velk tomeer. (Juusu paregojumi)
Sigfa
ak tu maita spoleris taads tongue.gif

Nu, shis tas interesants par chouji uzradaas... nice to be back to the world of fighting.
+Chibi+
velns, atkla divas sērijas esmu palaidusi garām.... dry.gif besīgā dzīvīte...
Sigfa
Haha, gaidot naakamo epizodi, parakaajos pa forumiem un uzraku shito threadu laugh.gif - http://www.narutomania.com/forums/showthread.php?t=5931

vnk paskatieties kaadi cilvji tur apgrozaas laugh.gif
Taka
QUOTE(Sigfa @ Dec 15 2004, 22:59)
vnk paskatieties kaadi cilvji tur apgrozaas laugh.gif
*

Hehe, maniacki smile.gif
Reku spec. Tev - image

Shinobi-sama
Huh man pat bail saakt analizeet kaadu seriaalu siikaak... jo savaadaak uz mani saaks shkieleet biggrin.gif
kaarleens
man laikam ir pienācis akal tas posms ka naruto nogurdina pēdējā sērija likās pagarlaicīga nu varbūt tas tāpēc , ka visu nedēļu skatos anime par kaušanos tāpēc esmu noguris vispā gribās kau kādu romantiku cool.gif
Ito no Kazuki
Hweeeet, nu es arī esmu zirgā - šodien beidzot noskatījos arī 114. sēriju, tā kā viss Naruto noskatīts mazāk nekā mēneša laikā - MILZĪGS paldies Chibi! Tagad tikai jāgaida - atkal nāksies meklēt kaut ko citu, no kā kļūt atkarīgai ^^
Ramiel
saaku skatiities naruto 2 dienas atpakal ohmy.gif seriaals vienkaarsi rlz ^^ vienmeer gribas paskatiities taalaak.

+Chibi+
QUOTE(Ito no Kazuki @ Dec 18 2004, 19:25)
Hweeeet, nu es arī esmu zirgā - šodien beidzot noskatījos arī 114. sēriju, tā kā viss Naruto noskatīts mazāk nekā mēneša laikā - MILZĪGS paldies Chibi! Tagad tikai jāgaida - atkal nāksies meklēt kaut ko citu, no kā kļūt atkarīgai ^^
*

Har, har, es jūtos lepna! happy.gif
Shinobi-sama
Atkariiba paraadaas jau tad ka tu gaidot naakamo seeriju, iecheko "jikai....." un saac afnatzeet kaa tas viss izveertiisies no paaris fragmentiem ko tu esi redzeejis
Sigfa
uuun naakamaa seerija jau skrien pie maniim biggrin.gif
Ito no Kazuki
Wīīī, es nevaru sagaidīt, kad varēšu sākt skatīties - vakar vakarā DC iesāku vilkt, šorīt pamostos - IIIIIIIR! Bet vēl nevaru skatīties - būsim toleranti, pagaidīsim brālīti no treniņa, bet tad - WAAAATCH! The tension is killing me laugh.gif
Sigfa
bwaha, es atkal buushu super-mega-ultra pieticiigs un pacietiishos liidz riit riitam tongue.gif Ziemassveetki un so...
Ito no Kazuki
Gah, es nenoturējos - jau rīta pusē noskatījos...Sērija tā neko, runājot bez sevišķiem spoileriem - katrs dabūja biš pastilot (Kiba ar Shikiju visminimālāk sad.gif ). Un, as usual, cīņu pārtrauc spraigākajā mirklī, lai tu vari vienā mierā mocīties bezmiegā laugh.gif (lai gan skaidri zināms, ka labie uzvarēs). And one thing - I don't hate Neji anymore happy.gif
Sigfa
Nu ko, es ar nenotureejos un izbaudiijus 20 patiesiibas mirkljus pusnakts sveetkos... Naakamaa seerija izskataas garshiiga smile.gif un pietam specials!!!

Shii seerija gan likaas elliigi iisa sad.gif , bet, jaasaka, gana interesanta.
+Chibi+
dry.gif Es esmu pissed. Visi X-mas sabojāti. 8os no rīta pamodināju sargu, ielidoju ofisā ar domu - "jā, jā!!!Skatīšos beidzot!!!"

Un - bāc. Senča datoram uzlikta kaut kāda fakināta parole. Un sencis vakar kaut kur visu nakti tusēja, tādēļ pamodināt viņu, protams, nav iespējams. Nu,un es tew tagad sēžu, galīgi izbesīta, jo es pat nevaru neko darīt, jo pilnīgi visa lādēšana un pārraxtīšana iet caur to PC. Hah hah dry.gif . lieliski svētki.

Brīžiem man paitesi liekas, ka es esmu nolādēta.
Taka
Drīzāk tu esi atkarīga...
Shinobi-sama
Chibi... varu ieteikt iespraust mutee piparkuuku, iestrebt riita kafiju un... apsveert iespeejas pie kaa aizkulties, lai vareetu paareejas piparkuukas nograuzt drupinot taas pie monitora
Sigfa
mm, esmu vienispraatis ar Shinobi... Sazvani kaadu draugu, lai pielaizh pie neta, stundas laikaa novelc un tad 20 minuutes vari, lielaam aciim, siekaloties...
+Chibi+
ES NESIEKALOJOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dry.gif Ne jau nu skatoties uz chibi Choji.....

Un es dabuuju paroli. Ha! tongue.gif
Sigfa
good for you tongue.gif
Ito no Kazuki
Kas jums pret chibi Chouji? sad.gif He's suweeet ^^ Just look at him:

image
(luv this pic ^)

And look, kāds ir atradis arī viņa pievilcīgo pusi happy.gif
image
ShinChan
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 25 2004, 09:30)
dry.gif Es esmu pissed. Visi X-mas sabojāti. 8os no rīta pamodināju sargu, ielidoju ofisā ar domu - "jā, jā!!!Skatīšos beidzot!!!"

Un - bāc. Senča datoram uzlikta kaut kāda fakināta parole. Un sencis vakar kaut kur visu nakti tusēja, tādēļ pamodināt viņu, protams, nav iespējams. Nu,un es tew tagad sēžu, galīgi izbesīta, jo es pat nevaru neko darīt, jo pilnīgi visa lādēšana un pārraxtīšana iet caur to PC. Hah hah  dry.gif . lieliski svētki.

Brīžiem man paitesi liekas, ka es esmu nolādēta.
*

Es daudz ko varu izprast un pieņemt, taču šis teksts man ieblieza pa galvu vairāk, nekā vakardienas upeņu balzāms. Come on, tas taču ir tikai Naruto un tā ir tikai viena sērija, kuru tu jebkurā gadījumā redzēsi ph34r.gif
+Chibi+
QUOTE(ShinChan @ Dec 25 2004, 16:07)
Es daudz ko varu izprast un pieņemt, taču šis teksts man ieblieza pa galvu vairāk, nekā vakardienas upeņu balzāms. Come on, tas taču ir tikai Naruto un tā ir tikai viena sērija, kuru tu jebkurā gadījumā redzēsi ph34r.gif
*

es vienkārši izbesījos, COME ON! Vai es nedrīxtu pabļaustīties, ja esmu izbesīta? Man nav tik daudz brīva laika, lai jebkurā mirklī vareu piesēsties, ielādēt un noskatīties! Man dzīve pa sekundēm ir izplānota, un, ja kaut kas nenotiek pēc plāna, tad sagrūst visa sistēma.

So excuse meh, ka man "tikai Naruto" liekas tik svarīgs, lai sestdienas rītā celtos agrāk, lai izbrīvētu tam mirklīti. dry.gif
+Chibi+

Starp citu, man patīk Chouji.... dry.gif

anyway, man ir jautājums.... Vai kādam vēl ir kaut kādas problēmas ar DB subu sērijām? Man rihtīgi raustās.... sad.gif Nevaru saprast, vai kaut kas ar kodiem nav kārtībā? Hmmm....

Anyone?
Sigfa
man viss ar DB ir shtokos... pat patiik. Vinjiem labs stils.

Vaig izmantot VLC pleijeri...
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 25 2004, 16:34)
anyway, man ir jautājums.... Vai kādam vēl ir kaut kādas problēmas ar DB subu sērijām? Man rihtīgi raustās....  sad.gif  Nevaru saprast, vai kaut kas ar kodiem nav kārtībā? Hmmm....

Anyone?
*

Nekas neraustaas. Es ar Windows Media skatos... DivX playeris nefano par naruto.. maita taads. laugh.gif

Besis ir tiiri normaala lieta... gadaas.. jaaizlaadeejaas... biggrin.gif
Sigfa
Brrr, shkrobe, veel 4 dienas dienas jaagaida liidz naakamajai dozei, bet tad naakamaa uzreiz, kaa pa 2 nedeeljaam wink.gif
+Chibi+
Heh, a man vēl ilgi jāgaida... sad.gif Bedīgi drusku.
kaarleens
narkomāni laugh.gif
Ramiel
njaa man veel tiri daudz seerijas prieksaa esmu tikai pie 70 ticis happy.gif
ohmy.gif
deBUGa
QUOTE(kaarleens @ Jan 4 2005, 16:28)
narkomāni  laugh.gif
*
Tad jau drīzāk narutokomāni (vai narutomāni kā nu kuram vairāk iepatīkas)... biggrin.gif
Sigfa
Nartomaani

UPDT: Baaa >< man jau anime chataa brauc augumaa ka es uzmaacos ar tik debiiliem jautaajumiem kaa "Kad buus naruto 116?" :S es tomeer parasti taadas lietas nedaru... turpmaak buus jaaskataas ko saku vairaak. dry.gif
Sigfa
Beidzot tiku pie mantas... Baigi patika beigas... Tensai-desu kaa nekaa... mmm... un naakamaa shkjiet vairs nebuus tik depresiiva.
Taka
Reku savāciet:

Naruto 116-117 by Dattebayo

Pēc pāris dienām arī ANBU ar AonE pievienosies...
Ito no Kazuki
Gawd, man DC++ visi jūzeri, no kuriem lādēju, bēg prom >___< Woot, vēl Sigfas mokoši intriģējošais koments...Ak, spriedze, nebeidz mani nost laugh.gif
SheWr
Kaads var naruto 1-25 toreentu linku iedot? Neprasiet kapeec...
Taka
Lūdzu!:

Naruto 1-25 no ANBU-AonE 4.25GB

Turpat vari dabūt arī visas pārējās Naruto epizodes...
SheWr
QUOTE(Taka @ Jan 6 2005, 20:27)
Lūdzu!:

*

es zinu ka shitas izklausiisies galeeji primitiivi, bet kaads nezin kaadu vietu kur Naruto seerijas var vienkaarshi pa vienai pumpeet - dabuujot neviz .torrent, bet gan parasts .zip failus, kur iekshaa parasts video fails...
Sigfa
var meegjinaat narutomania.com un DC++
Taka
QUOTE(SheWr @ Jan 6 2005, 20:30)
QUOTE(Taka @ Jan 6 2005, 20:27)
Lūdzu!:

*

es zinu ka shitas izklausiisies galeeji primitiivi, bet kaads nezin kaadu vietu kur Naruto seerijas var vienkaarshi pa vienai pumpeet - dabuujot neviz .torrent, bet gan parasts .zip failus, kur iekshaa parasts video fails...
*

Vairāki torrent klienti, piem. tas pats BitComet ļauj atvilkt atsevišķus, izlasītus failus no visas lielās pakas...
Ito no Kazuki
Woot, beidzot, beidzot, beidzot šodien noskatījos ^____^ Bāāā, mute palika vaļā, un lūpa raustījās - gaaaawd, big love for Neji-san! It īpaši ar izspūrušajiem mateļiem wub.gif *ierokas zemē un pacietīgi gaida nākamo sēriju*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.